Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az osztálytársammal

Sziasztok! Gergely vagyok és ez a fantasztikus élmény 2006. október végen történt meg velem.




Én akkor töltöttem be a 21-et és néhány osztálytársammal kitaláltuk, hogy szervezünk egy kirándulást Hajdúszoboszlóra az őszi szünet idejére. Én nagyon megörültem mikor megtudtam, hogy Marian is velünk tart. Gyönyörű, szép lány volt, tán 19 lehetett akkor. Nekem mindig is tetszett ez a fantasztikus lány, de sajnos egyszer összekaptunk, és azóta nem igazán beszélgettünk egymással addig a kirándulásig. 3 napra mentünk és csak az járt a fejemben, hogy ki kell békülnünk, mert folyton ő járt a fejemben. Ő egy igen alacsony lány kb. 160cm, vékony, csinos, fekete vállig érő haj és gyönyörű nagy zöld szemei vannak. Úgy voltam vele, hogy itt a remek alkalom, hogy kibéküljek vele.




Megérkeztünk Szoboszlóra a szálláshelyre, és folyton azon kattogott az agyam, hogy hogyan kéne indítani a békülés útján. Észre se vettük és már este volt. Láttam, hogy ő nincs ott a társaságunkban, úgyhogy megkérdeztem a barátnőjét, hogy hol van? Ő azt mondta, hogy Marian fáradt és bent nézi a tv-t a szobában.  Na, mondom magamban, itt a remek alkalom. Bementem hozzá és elkezdtünk beszélgetni. Kitárgyaltuk a múltat és kibékültünk. Egyszer csak a tv-ben egy horror film kezdődött el. Mondta, hogy ő azt szeretné megnézni, de fél egyedül, bújjak oda mellé. Ahogy odafeküdtem ő feltérdelt az ágyon kulcsra zárta az ajtót és visszabújt hozzám. Nagyon finom illata volt, még a mai napig is érzem azt az illatot. Kb. úgy 5 perc telhetett el, a kulcsra zárt ajtón benyitott Kriszta, a barátnője, hogy ő nagyon fáradt, és le szeretne pihenni. Mondanom se kell mi csak lestünk, hogy ő hogyan jöhetett be, de ő csak annyit mondott:
- Van fent egy üres szoba, mennyetek fel oda.




Jó, mi így is tettünk. Ott néztük végig a filmet. Ezután még egy kis dumcsi és utána számomra egy álom vált valóra. Ő megcsókolt. Én előszór el se akartam hinni, hogy mi történik, de ő újra megcsókolt. Ekkor már tudatosult bennem, hogy mi történt és érzéki csókok közepette elkezdtem kigombolni a felsőjét. Ahogy kigomboltam a jobb kezem elindult a mellei felé és a melltartón keresztül elkezdtem simogatni, majd markolászni formás keblét. Ezt ő is élvezte, amit egyre hevesebb csókjaival hozott tudomásomra. Ekkor én rólam került le a felső, Ezután elkezdtem Csókolni először a nyakát utána megindultam lefele a mellei közé, folytatva a hasán. Láttam rajta, hogy nagyon élvezi. Jött a nadráglevétel. Egy pillanata alatt kibújt belőle, és ahogy ott feküdt előttem fehérneműben, mint egy angyal, a gyönyörű szép szemeivel meg kérte, hogy tegyem magamévá.




Ekkor újra csókra forrott össze ajkaink és ő került felülre. Kezeimmel háta mögé nyúltam és kicsatoltam melltartóját. Ekkor ő felült lovagló pózba és levettem a melltartót. Csodaszép keblei voltak. Gyönyörű, szép, formás kis mellek, amik igazán tenyérbe illenek. Utána megfogtam Mariannt és lefektettem az ágyra és elkezdtem csókolgatni a melleit. A bimbója csak úgy ágaskodott, amit nagy élvezettel nyalogattam miután bekaptam. Ő ezt nagyon élvezte. Végül lekerült a tanga is és a széttárt lábai közt a vaginájából kidomborodó csiklójára vetettem magam. Bekaptam szívtam és a nyelvemmel izgattam.




Pár perc múlva az egyik ujjam behelyeztem ekkor már forró nedves hüvelyébe, és miközben nyaltam, úgy ujjaztam. Miután a mutató ujjam is csatlakozott a középsőhöz, ekkor a csípőjével elkezdett mozogni fel, le egyre szaporább és mélyebb sóhajaival jelezte, hogy mindjárt a csúcson van. Pár perc múlva először a teste megfeszült és sikongatott, majd utána vissza elernyedt ezzel és a puncijából kijövő mézédes nedűvel jelezvén nekem, Igen! Orgazmusom volt! Utána még egy kicsit ízlelgettem nedves, meleg és finom punciját, aztán odafeküdtem mellé. Kis pihi után ő kezdet el csókolgatni, először a mellkasomat, majd elindult lefelé. Ekkor már csak egy boxer volt rajtam, amitől meg is szabadított. Büszkeségem ekkor már mereven állt, amit ő érzékien elkezdett nyalogatni. Utána finoman bekapta és miközben a ragyogó szép szemével bűvölt elfele, elkezdett szopni. Először szépen lassan, finoman, majd egyre ütemesebben, és egyre mélyebben.




Majd mikor már készenlétben álltam, a nadrágom farzsebéből elővette a gumit. Majd miután kibontotta, feltekerte, aztán beleült. Ekkor már láttam rajta, hogy teljesen átadja magát a élvezetnek. Mikor már tövig benne voltam, egy kis ideig csak ült és utána elkezdte mozgatni a csípőjét, előre és hátra. Először szép lassan, finoman, majd egyre ütemesebben, gyorsabban kezdett el mozogni. Láttam rajta, hogy nem sok kell hátra, hogy megint elélvezzen. Ekkor felültem, átkaroltam és lefektettem. Én felül, ő a lábaival körbefonja derekam és most én mozgok egyre ütemesebben és egyre gyorsabban. Pár perc eltelte után, Mariannak újra orgazmusa volt, és már én sem bírtam tovább így én is elélveztem. Mindkettőnk szeme ragyogott a gyönyörtől. Végül egymáshoz bújtunk és úgy aludtunk el. Ekkor még finomabb volt az illata.




Reggel mikor felébredtünk, nem bírtunk magunkkal. Mind a kettőnknek az a fantasztikus éjszaka járt a fejünkben, és mindenképp átakartuk élni ugyanazt gyönyört. De ez már egy másik történet lesz.

Hozzászólások
További hozzászólások »
D.S. ·
Nem tetszett!

norby44 ·
Össszecsaptad, a helyesírásodon finomíts! Sajnálom, de nekem sem tetszett!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: