Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az érzelmek átka. Harmadik rész.

Kriszti nagyon jól érezte magát, miután Ákos jól megdugta és még kilátásba helyezett neki néhány ilyet. Szárnyalt a boldogságtól és nem nagyon akart találkozgatni már a pasijával, egyfolytában csak az új ismerősein járt az esze. Mind Ákos mind Marci nagyon jó pasik voltak ám, Kriszti hiába várta a telefonhívásaikat, nem nagyon keresték. Már lassan négy napja semmi hírt nem kapott mikor felhívta Marcit.

- Na szia mi a helyzet? Nem hívtatok.
- Ja, én most összejöttem egy csajjal vele voltam egy csomót. De ne izgulj nem felejtettünk el.
- Na ennek örülök.
- Jössz a bulira hétvégén?
- Persze hogy megyek! Nevetett fel Kriszti a telefon túlvégén.
- Na, az nagyon jó, akkor majd hívlak, hogy mikor és hova gyere.

Kriszti széles mosollyal tette le a telefont, hiszen már abba is bele borzongott, hogyha Ákosra gondolt. Kriszti készült a hétvégére és mézes mázas szavakkal le is rázta a hétvégére a barátját. Megkapta sms- ben a címet és szombaton szépen el is indult, hogy pontosan oda érjen. Mikor megérkezett hívta Marcit, aki kiment érte a kapuhoz.

- Szia, jó hogy megjöttél.
- Miért hiányoztam már?
- Te baby mindig.
- Ennek örülök, menjünk be gyorsan meg hideg van.
- Mi már nem fázunk, bepiáltunk rendesen.

Mikor beértek Kriszti ledobta a cipőjét és a nappali felé vette az irányt. Mikor belépett mindenki ráköszönt és ő szépen felmérte a helyzetet, összesen hét srác volt a szobában. Ákost és Marcit nem kell bemutatni, ám a többiek igényelnek némi körül írást.

Nézzük csak sorba, először is itt volt Gergő vékony srác volt, nagy dumával, Gergő Marciék csapattársa volt. Kinézetre nem volt semmi extra a srácban barna hajához méretes orr társult.

Robi következik. Robi 20 éves alacsony félroma srác, ő Marciék iskolájába jár. Nem focista csak egy haver, kb. 170 cm és 60kg körül járhat a súlya.

Dávid. 18 éves ő Ákos padtársa a suliban, egy magas izmos srác, kajakos. Sötétbarna haja és ő is egy átlagos pasi.

Dénes, ő a házi gazda, mosolygós jóképű srác nagyon rövid hajjal szintén focizik. Már ránézésre látszik, hogy jó teste van a srácnak, ígéretes lehet, gondolja magában Kriszti.

Dagi. Ő szintén 20 éves, Robi osztálytársa. Dagi neve engedi következtetni test alkatát. Nagydarab a srác 186cm és 110kg. Dagi szintén nagy dumás, Gergő elbújhat mellette.

Ez itt a kis csapat. Kriszti közéjük és hallgatja a beszélgetéseiket, miközben folyamatosan itallal kínálják. Jó a hangulat ez nem vitás, Kriszti is hamar elkezdi élvezni a társaságot mindenki közvetlen vele. Szépen lassan telnek az órák már 23 óra felé jár, mikor Kriszti elkezd beszélgetni Gergővel még a többiek a nagyszobában hülyéskednek. Gergő elmeséli a konyhában Krisztinek, hogy neki mindene a Fradi és legszívesebben ott játszana, Kriszti jól érzi magát ezért nem elutasító, mikor Gergő lesmárolja. Csattognak a nyelve Kriszti keze is elkezd járni és hamar lekerül Gergő lábai közé aki javasolja a lánynak hogy menjenek be Dénes szobájába. Ahogy belépnek Kriszti már dobja is le a felsőjét és szabadul meg ruha darabjaitól majd mosolyogva nézi a szintén vetkőző Gergőt. Mikor Gergő ledobja a boxert Kriszti odalép hozzá és lesmárolja majd az ágyra löki a fiút. Szépen az ágyra térdel, és szopni kezdi Gergő álló farkát. Passzol Kriszti szájába a 17cm- es farok, és Gergő nagyokat sóhajt a tehetséges lány alatt. Némi szopás után Kriszti végignyalja Geri testét, és átdugja a nyelvét a fiú szájába. Kriszti a hátára fekszik és szétrakja a lábait, Gergő pedig alaposan megnyálazza, majd amint érti, hogy elég nedves a lány felé mászik, és dugni kezdi. Nem nagy szám a srác de Kriszti rendes kislány és azt érzékelteti Gerivel, hogy a kéjek kéjét éli át. Gergő mozgatja a farkát Kriszti puncijába és közben folyamatosan smárol vele.

- Hova élvezhetek? Kérdezi a srác.
- Ahová akarsz baby.

Nem is kellett több Gerinek ebben a pillanatban megfeszült a teste és bele élvezett Kriszti puncijába akinek a combjai szorosan átölelik a fiú derekát. Geri felül miközben Kriszti az ölébe dől, és szépen tisztára szopja a farkát.

- Hát ez jó volt. Nevet fel Geri.
- Nekem is. Mosolygott fel Kriszti majd visszatette a szájába Geri farkát.

Ebben a pillanatban kinyílik az ajtó, és Dávid dugja be rajta a fejét.

- Na mi van, dugtok?
- Már nem. - szól oda nevetve Kriszti
- Akkor jöhetek?
- Felőlem! - hangzik a lány pajkos válasza.

Dávid belép és becsukja maga mögött az ajtót, majd vetkőzni kezd, miközben Geri a ruháit veszi magára. Kriszti mosolyogva nézi a srácokat és integet Gerinek, mikor elhagyta a szobát. Dávid ott áll pucéran Kriszti előtt, aki méretet vesz, és Geri méretére saccol magában. Ahogy Dávid az ágy felé megy, Kriszti feltérdel és elkezdi szopni Dávid faszát. Dávid szépen megkeményedik és megfordítja Krisztit, hogy kutya pózban baszhassa meg a lányt. Dávid farka simán becsúszik Kriszti nedves puncijába és a srác vad lökdösésbe kezd. Kriszti itt is szépen játsza a fellegekben járó lányt és bíztatja Dávid- ot. Ez az!
Dávid nem úgy látszik nagyon nagy izgalomba van, hiszen alig telik el öt perc, mikor Kriszti hátára élvez. Kriszti megfordult és mosolyogva nyalta le Dávid farkáról a gecit.

- Élvezted?
- Igen, tudod a dolgod. Mondja mosolyogva Kriszti, majd egy fehér pólóba törli a hátát és felöltözik. Mikor lemennek Kriszti látja, hogy Ákos és Marci időközben eltűnt lentről, tovább mentek egy másik buliba.

- Te ugye maradsz? Hangzik a kérdés.
- Persze. Hova mennék? Mondja mosolyogva Kriszti.
- Jól van akkor, jól fogod érezni magad.
- Már jól érzem magam.

Kriszti leül a srácok között és az italozás közben egy kis fűvel is megkínálják. Jó a buli, Kriszti élvezi a lazulást, a barátjával nem jár ilyen laza bulikba. Járkálnak a srácok és mindenki oltogatja Krisztit aki felveszi a poénokat. Kriszti egyszer csak azt veszi észre hogy Robi kezei a lábai között és elmosolyodva megjegyzi na gyere menjünk.

Robi elindul a lány után. Mind a ketten szép állapotban vannak már. Kriszti lassan kihámozza magát a ruháiból, és meglepődve veszi észre, hogy Robi farka milyen nagy. Az ágy szélére térdel és a szájába veszi a nagy faszt.

- Ki van száradva a szám! Nevet fel Kriszti
- Megoldjuk!

Robi ezzel felemeli Kriszta poharát és belemártja a farkát majd ismét odatartja Krisztinek. A lány szorgosan szopni kezdi a faszt ami szépen lassan igen nagyra duzzad. Kriszti kiélvezi a fasszopást és Robi legnagyobb meglepetésére néha tövig bekapja a 20centis faszt. Kriszti ezután szépen hátra dől és szétrakja a lábait.

- Benedvesedtem!
- Álomnő vagy. - hangzik a válasz.

Robi elkezdi behelyezni a farkát, és Kriszti érzi, hogy ez a szép nagy példány rekord lesz. Kriszti teste megfeszül, ahogy egyre mélyebben nyomja Robi a faszát, majd mikor tövig beér a lány, azonnal hatalmasat élvez. Robi nem sieti el a dolgot, szépen komótosan, bassza a lányt, aki szinte folyamatosan éli át az orgazmusokat. Mikor negyven perc után Robi megkérdezi hova élvezzen, Kriszti mosolyogva közli vele, hogy megint kiszáradt a szája. Robi Kriszti felé térdel és beleveri a farkát a lány szájába, aki szépen lenyeli az összes spermát, majd tisztára szopja Robi szerszámát.

- Ez nagyon jó volt! Mondja mosolyogva Kriszti.
- Örülök, hogy élvezted. Nagyon jó a tested, főleg a melled.
- Köszönöm pirult Kriszti.

Mikor lementek Dávid és Geri már igen részegek voltak és Dénessel együtt a baromkodáson járt az eszük még Dagi a nagyszobában nézte a TV- t.

- Na, mi van fiatalok? - hangzott Dagitól a kérdés.
- Szórakoztunk egy jót. - válaszolt Robi.

A buli tovább folytatódott és hajnali egy óra felé Dénes és Dávis szépen kiütötte magát.

- Elfogyott a cigink. Jegyezte meg Robi miközben kissé már punnyadtan kotort az üres dobozok között az asztalon.
- Menjünk, vegyünk egy dobozzal. - választolta Geri.
- Akkor már hozzatok valami piát is, hogy legyen holnap. Szólt oda Dagi aki éppen Krisztivel beszélgetett.
- Jól van, úgyis rám fér hogy egy kicsit a levegőre menjek. Kurva fáradt vagyok már. Mondta Robi és a srácok elindultak az éjjel-nappali felé.

Bár ezt Kriszti nem tudta Dagiról de Dagi nagy dumája mellett nagy kamus volt, amit mindenki tudott róla de természetesen ezt nem reklámozták minden idegennek.

Kriszit valósággal ette Dagi szavait és tágra nyílt szemekkel halgatta a történeteit mely kamu üzletekről és kamu csajokról szólt.

- Neked van pasid egyébként?
- Hát van, de látod hogy ez most annyira nem téma.
- Ja, hát igen.
- Neked van csajod?
- Most dobott ki, megdugtam két barátnőjét. Ráadásul egyszerre.
- Az de komoly. Hogy sikerült ez?
- Összevesztem a csajommal lementem a diszkóba ez a két csaj meg ott táncos. Intettem hogy jöjjenek oda vettem nekik egy- egy üveg pezsgőt. Öt perc múlva a VIP szobában az egyik szopta a farkamat a másikat meg ujjaztam aztán megdugtam őket.
- De komoly! Nem vagy semmi. Hogy buktál le?
- Az egyik csaj folyamatosan irogatott sms- eket, hogy had szopjon le a másik meg a barátnőmmel beszélgetett, amikor az azt mondta, hogy nem dugok jól. A csaj persze azonnal rávágta hogy ez hülyeség, mert a hétvégén dugott velem.
- De komoly! Nevetett fel Kriszti.
- Ja, a legkomolyabb hogy kidobtam a csajt, aztán megdugtam megint a barátnőit.

Kriszti itta a szavakat és egy percig sem kételkedett benne, hogy Dagi egy jó pasi. Miközben Dagi mesélte a történeteket azon törte a kis fejét hogy megkérdezze leszophatja e.

- Na megyek lefekszek. Jösz velem?
- Persze! Hangzott a válasz és megindultak Dénes szüleinek szobája felé. Dagi levette a ruháit és az ágyra feküdt, Kriszti szépen lassan levetkőzött és erotikusan Dagi felé mászott. Megcsókolta, majd végig simította a mellkasát és a nagy hasát, majd kis csókokkal szépen elindult lefelé Dagi testén. Végig csókolta a mellkasát, a hasát majd szopni kezdte. Kriszti élvezettel szopta a 16 cm-es faszt, a dumák megtették a hatásukat, hiszen a lány szerencsének érezte magát, hogy egy ilyen valakit szophat. Pedig Dagi nem volt más csak egy kövér hazug srác. Dagi felült megcsókolta Krisztit majd vissza nyomta a lány fejét a farkára és ujjazni kezdte. Bár az ujjazás nem volt egy nagy munka Kriszti eszét annyira elvették a dumák hogy remegve élvezett el miközben Dagi farkát tövig nyelte.

Kriszti feltérdelt és smárolni kezdtek, majd Dagi a lány melleit kezdte nyalni. Kriszti teste megint megremegett és ismét egy orgazmust élt át. Dagi a hátára fektette Krisztit és baszni kezdte a lányt. Kriszti szorosan Dagi köré kulcsolta a lábait, aki jó nagy lendülettel döngette a lányt. Nyikorgott az ágy rendesen Dagi csaknem 70 kg- al volt nehezebb Krisztinél, aki remekül bírta a baszást. Dagi egyáltalán nem volt jó az ágyban Kriszti mégis az italok,a fű és az oltós dumák hatására nagyokat élvezett elhízott partnere alatt. Mikor Dagi eljutott a csúcsra nagyot Spriccelt Kriszti szájába aki örömmel nyelte a spermát és mosolyogva lefetyelte le ajkairól valamit Dagi farkáról. Dagi hátra dőlt és mondta, hogy élvezni akar még egyet. Kriszti azonnal szopni kezdte a farkát és közben simogatta Dagi testét. Dagi még szopatott egy jót, majd miután megint a lány szájába élvezett, lefeküdtek aludni. Mikor másnap Kriszti felkelt erősen sütött a nap. Dagi mellette aludt ő pedig meztelenül kiment. Sehol senki, csak Dénes pakolgatta a szemetet a nagyszobában.

- A többiek?
- Elmentek már.
- Mikor?
- Már reggel. Dávid az olyan nyolc felé a Robiék meg most nemrég.
- Értem.

Kriszti vissza ment a szobába ahol Dagi ébredezett.

- Mennyi az idő?
- 11 óra.
- De kurva másnapos vagyok.
- Én is. Nevetett Kriszti.
- Sietsz haza?
- Hát szerintem indulok ja.
- Nem fér bele mégegy?
- Legyen.
- Ok. Csak elmegyek WC- re.

Kriszti leült az ágyra és várta hogy Dagi visszajöjjön. Bár az emlékei megvoltak Krisztinek mind egy szálig és még mindig rajongott Dagiért láthatta, hogy nem egy álomtestről van szó, de ez az elvarázsolt lányt nem érdekelte. Mikor Dagi visszatért leült az ágyra és Kriszti azonnal szopni kezdte. Nehezen állt fel Dagi farka de 20 perc minőségi cumizás után sikerült életet lehelni belé. Dagi egy kicsit megujjazta Krisztit majd baszni kezdte a hátán fekvő lányt. Mind a ketten másnaposak voltak nagyon, ezért a dolog leginkább arra hasonlított, mintha Dagi egy próba babát baszna, hiszen Kriszti se volt túl aktív. Mikor befejezte a dolgát, Dagi bele élvezett Kriszti puncijába. Miközben felöltöztek, Kriszti elkérte Dagi számát, és segített egy kicsit pakolni Dénesnek.

- Neked egy egyébként van csajod?
- Igen. Látszik rajtam?
- Hát csak onnan gondoltam, hogy nem jöttél.
- Nem szoktam benne lenni az ilyen közös dugásokban. De te szép csaj vagy nagyon. Tökre meg is lepődtem, mikor az előbb kijöttél pucéran.
- Köszönöm szépen. Ha kedved támad, csak nyugodtan szólj. Mosolygott Kriszti.

Miközben Kriszti zötykölődött haza a buszon az este járta fejébe ahol nagyon jól érezte magát. Eszébe jutott hogy Ákos miatt ment el aki otthagyta őt és úgy gondolta hogy vele nem is fog dugni többet. Inkább majd Dagival.

Hogy mi lesz Kriszti további sorsa, az nemsokára kiderül.
Hozzászólások
További hozzászólások »
SimSim ·
Ez volt a story ki nem mondott célja, hogy hogy lesz egy lányból ócska kurva. De még ez az életben esetleg 2-3 év azt leírni monoton lenne.

tgdriver ·
Hm elég butácska lehet az a 20 éves lány aki beveszi pár 17-18 éves győkér kamuzásait, és még egy 110kg-s dagadt baromnak is odaadja magát...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: