Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az én öreg lovagom

Sziasztok! Edit vagyok.

Magamról: 25 éves vagyok, barna hosszú hajam van és a szemem is barna. Testalkatom a sok éves versenyszerű tornának köszönhetően elég sportos. Karjaim és lábaim izmosak a fenekem szép kerek, a hasam kockás, tenyérbe illő melleim körte formájúak. Férfi, ismerőseim szerint, szép, lány vagyok.

Soha nem voltam pláza cica, mindig sportosan öltözködtem, csak akkor csinosítottam ki magam, ha valami alkalom adódott./pl:esküvő/ A mai nő ideáll és a magamról adott kép alapján nyugodtan feltételezhetnétek, hogy nem sok pasi jutott nekem, de ez nem igaz. Voltak pasijaim és már szűz sem vagyok. Édesanyámmal és két kistesómmal élek egy vidéki nagyvárosban, édesapám 17 éves koromban halt meg.

A történetem:
Egy évvel, apu halála után sikeresen leérettségiztem, majd mivel anyu egyedül tartott el minket, el kellet mennem, dolgozni. Sikerült elhelyezkednem egy támogató szolgálatnál, mint kijáró segítő. Ez azt jelenti, hogy hétfőtől péntekig idős emberek lakására jártam, mosni, takarítani, főzni, bevásárolni. Nem beteg idősek voltak, ez egy kőkeményen fizetős szolgáltatás és olyanok vették igénybe, akik meg tudták engedi maguknak. Öt állandó ügyfelem volt, akikhez mindig azonos napokon jártam.

Az első héten csütörtökig semmi érdekes nem történt, megismertem az első négy ügyfelemet,/három nagyon aranyos, egy pedig kimondhatatlanul rosszindulatú: Erzsi néni/ elmondták óhajukat, sóhajukat én elvégeztem a teendőimet aztán irány haza.
Eljött a péntek, kimentem a megadott címre és becsöngettem.

A kinyíló ajtó mögött egy magas, /kb.185 centi/ ősz hajú, ránézésre rokonszenves idős úr állt. Barátságosan rám mosolygott és köszöntött.
- Kezeit csókolom hölgyem, a nevem XY… István.
- Jó napot kívánok, én pedig YZ… Edit vagyok feleltem.
- Fáradjon beljebb.
- Köszönöm, és azzal beléptem a lakásába.

Beinvitált a szobába, hellyel kínált a dohányzó asztal két oldalán lévő fotel egyikén, ő a másik fotelba ült le és beszélgetni kezdtünk./ez minden ügyfelemnél így kezdődött/ Elmondta, hogy mit szeretne, mosás, vasalás, bevásárlás, takarítás, szerencsémre főzni nem kellett. Miközben beszélt végig úgy éreztem, mintha visszarepültem volna a középkorba. Gyönyörűen fonta a szavakat mondatokká és minden nekem szóló mondatnál becézgetett engem. /drága, kedves stb./ Megállapodtunk abban, hogy én Pista bácsinak fogom őt hívni, ő pedig Editnek engem.

Miután mindent megbeszéltünk, mondtam, hogy én akkor neki is látnék, a munkának csak szeretnék átöltözni valahol. Megmutatta a fürdőszobát, majd magamra hagyott. Felkaptam az újatlan pólómat, egy szürke melegítőnadrágot és elkezdtem serénykedni. Munka közben végig magamon éreztem Pista bácsi tekintetét, de nem úgy, mint a többi ügyfelemnél, akik azt nézték, hogy mit csinálok, nem, ő engem nézett.

Még soha nem voltam idősebb pasival és ráadásul Pista bácsi (bár nem nézett ki annyinak, köszönhetően a heti ötszöri úszásnak) már 78 éves volt, és mégis izgatott a dolog. Jól esett.

Ahogy végeztem a munkám, néha én is oda-oda, pillantottam Pista bácsi felé. Meglepő, de tetszet, amit láttam: magas, ősz haj, széles váll, izmos kar, izmos láb és egy kis öreg uras pocak. Pista bácsi rövid ujjú inget viselt, így láttam bőrét, ami természetesen volt lebarnulva és kicsit öregesen ráncos volt. Az idő gyorsan telt így mikor elkészültem a munkával, átöltöztem és elköszöntem.

Hazafelé csak Pista bácsin járt az agyam, majd este otthon lefekvéskor is. Hirtelen azon kaptam magam, hogy ujjam lucskos, borotvált puncimban matat és azt képzelem, hogy Pista bácsi ujjaz engem. Úr Isten, de hát a nagyapám lehetne, és mégis akkorát élveztem, amilyet még soha. Lihegve kimerülten zuhantam álomba.

Másnap reggel úgy ébredtem, hogy már a péntekre gondoltam. Minden nap egy hétnek tűnt, de végül csak eljött.

Megérkeztem, átöltöztem, de most kicsit merészebb takarító ruciba: fehér vékony ujjatlan top, melltartó semmi, fehér pici rövidnadrág, ami épp, hogy eltakarta a fenekemet és persze bugyi semmi.
Amikor kiléptem a fürdőből és Pista bácsi meglátott megmerevedett és csak bámult rám, mint aki meggárgyult.
- Pista bácsi valami baj van? (kérdeztem)
- Ne ne neem, seeemi baj keedvveském. (dadogta)
- Hááát ez a ruha nagyon jól áll magának Editke drága.
- Köszönöm Pista bácsi (mosolyogtam, majd munkához láttam)

Pista bácsi aznap nagyon sokat segített nekem, sőt szinte egész nap követett a lakásban. Imádtam ezt a helyzetet, rá is tettem egy lapáttal, amikor csak lehetett úgy hajoltam le, hogy szép kilátás nyíljon az öregnek. Izzadt is rendesen. Munkám végeztével megkérdeztem az öreget, rágyújthatok-e a konyhában? Persze Editke drága jött a válasz és már tette is elém a hamutartót. Rágyújtottam, mire az öreg így szólt: Editke én elmegyek zuhanyozni, nem baj? Persze Pista bácsi válaszoltam és újra beleszívtam a cigibe. Az öreg sarkon fordult és bement a fürdőbe. Ahogy végeztem a cigivel egy gondolat támadt bennem, majd a gondolatot tett követte és elindultam a fürdőbe.
Megálltam az ajtó előtt vettem egy mély levegőt és benyitottam.

Belépve a fürdőbe a következő kép fogadott: Pista bácsi állt a zuhany alatt, teste csurom víz, bal kezével a falat támasztotta jobbjával meg lankadt péniszén húzogatta a bőrt. Mikor észrevette, hogy bent vagyok maga elé kapta mind két kezét és úgy elvörösödött, mint egy kamasz.
- Eeeeditke maga miiit keres iiittt?
- Hát gondoltam, hátha kell segíteni még valamit.
- Áááá deeehogy, neeem keeell. Köszönöm.
- Pedig, úgy látom, el kellene, némi segítség.
Ezután odasétáltam a kádhoz és Pista bácsi kezeit széthúztam majd leengedtem a teste két oldalára. Tüzetesen végignéztem Pista bácsi testén és felizgatott a látvány, pedig nem egy izmos, életerős férfi állt előttem. Tekintetem a lankadt péniszhez ért és ott is ragadt.

Az öregnek ráncos, nagyon szőrős, de jó vastag szerszáma volt, melynek látványától is benedvesedtem. A fal felé fordítottam az öreget, majd jobb kezemmel előrenyúltam és megmarkoltam a lankadt péniszt közben bal kezemmel a fenekét simogattam.
Finoman elkezdtem húzogatni a bőrt, úgy hogy a makkja előbújjon fitymája alól, majd vissza. Két, három perc után még mindig nem volt eredmény, ezért bal kezem mutató ujjával ánuszát kezdtem izgatni és meg is lett az eredmény, ami engem is meglepett. Az öreg szerszáma a kezdeti méret többszörösére dagadt kb.20 cm hosszú és olyan vastag, hogy nem értem át kezemmel. Nagyon sok és nagyon vastag erek száguldoztak végig az öreg termetes férfiasságán, amik vörösre dörzsölték tenyeremet.

Már vagy jó tíz perce vertem neki, mikor az öreg remegni kezdet és akkora adag spermát lövellt ki magából, mint egy ló. Ezen persze nem csodálkoztam, hiszen korában elmondta felesége halála óta nem volt senki az életében, 8 év pedig nagy idő. Még egy kicsit simogattam tisztára mostam az immáron újra lelankadt hímtagját, majd kezeimet is lemosva kimentem a konyhába és újra rágyújtottam.

Nemsokára az öreg is megérkezett és leült velem szemben, láthatóan nagyon zavarban volt, majd csak ennyit mondott: Editke nagyon szépen köszönöm. Nincs mit válaszoltam, majd felálltam, odasétáltam és arcon csókoltam őt.

Már átöltözve tértem vissza a konyhában az öreg még mindig csak ült és nézett rám. Mi a baj Pista bácsi kérdeztem. Semmi, csak hát hogy fogom én ezt meghálálni? Ekkor egy hirtelen ötlettől vezérelve ezt kérdeztem:
- Pista bácsi, látott már felnőtt filmet?
- Iiigen.( válaszolta s megint nagyon vörös lett) De miért?(kérdezte)
- Látta már a férfi szereplők micsodáját?
- Iiigen.
- Na, péntekre legyen olyan a Pista bácsié is.
- Csupasz?
- Igen. Rendben?
- Hááát persze.
Azzal elköszöntem és elindultam haza, útközben végig a történteken gondolkoztam és otthon este újra maszti, mert, hogy én még mindig fel voltam tüzelve, de rendesen.

Egy újabb nehéz és hosszú hét következett, aminek a végén jött a péntek.

Megérkezésem után átöltöztem ezúttal csak egy top és egy tanga volt a munkaruhám. Pista bácsi megint ott volt mellettem és segített a munkámat gyorsan elvégezni. Dolgom végeztével leültem a konyhában egy cigire, az öreget meg elküldtem zuhanyozni. Mikor végzett törölközőt tekert a derekára és úgy állt meg előttem. Én már nagyon nedves voltam, de a munka és a meleg miatt le akartam én is zuhanyozni, így Pista bácsit beküldtem a szobába én pedig elmentem zuhanyozni. Bár forró vízzel zuhanyoztam és odakint is meleg volt, én mégis remegtem, egy pillanatra el is bizonytalanodtam, de testem vágya, mely már hónapok óta férfit akart, győzött a félelem felett. Végezvén a tusolással, körbetekertem magam egy törölközővel és elindultam be a szobába.

Pista bácsi úgy feküdt az ágyon, mint aki a halálos ítélet végrehajtására vár, de érkezésemre azonnal felállt. Én odasétáltam mellé és szótlanul ledobtam magamról a törölközőt, majd végigfeküdtem az ágyon, a hátamra. Az öreg csak nézett, testem minden porcikáját végigvizslatta, szinte perzselt a tekintete, én pedig már amúgy is tűzben égtem. Feszes melleimen a mellbimbóim úgy megkeményedtek, hogy már majdnem szétrepedtek, a puncim pedig annyira nedves volt, hogy kéjnedveim már csurdogáltak a combomra. Tekintve, hogy az öreg hozzám sem ért, elég szép teljesítmény, mert ez az ő érdeme. Intettem neki, hogy jöjjön be az ágyba ő is, mire engedelmesen négykézlábra állva odakúszott hozzám.

Én két kezem közé fogtam az arcát és megcsókoltam, ő visszacsókolt. Nyelvemet finoman a szájába dugtam és az ő nyelvéhez érintettem, finom volt. Rövid nyelvezés után száját a nyakamhoz irányítottam, ő pedig megértette a célzást. Finom apró csókokkal kényeztette a nyakam, majd fülem aztán elindult lefelé. Mikor melleimhez ért ott is alkalmazta finom csókjait, majd nyelve hegyével cirógatta a bőröm és körkörös irányban haladt egyre közeledve keményen meredező mellbimbómhoz. A leirt körök egyre kisebbek lettek és a végén óvatosan beszívta ajkai közé bimbócskámat. Ennyi, nem bírtam tovább, oroszlánbőgésként tört elő belőlem az orgazmus, amelybe az egész testem beleremegett. Az öreg, láthatóan megijedt, hogy fájdalmat okozott nekem, mert kiengedte ajkai közül a bimbócskámat, erre én egy határozott mozdulattal visszatoltam rá őt.

Az öreg nagyon belejött a dologba, szívogatta, harapdálta a bimbócskáimat hol az egyiket, hol a másikat én pedig élveztem, de nagyon. Mikor már a melleim szinte égtek, egy rávezető mozdulattal elindítottam az öreget lefelé. Vette a lapot és már a hasamat csókolgatta, nyalogatta és közeledett a puncimhoz, ami ekkor már patakzott. Nyelvével finoman cirógatni kezdte ajkaimat, s én egyre nagyobb terpeszbe húztam a lábaimat, így lucskos puncim kitárulkozott s teret engedtem nyelvének.

Mikor az öreg nyelve belém hatolt, jött az újabb fenomenális orgazmus, amitől ismét ordítottam, de az öreg már nem ijedt meg. Lefetyelte levemet rendesen, majd áttért a csiklómra és megint, orgazmus. Te jóóóóó ég! Ez a vénember már háromszor elégített ki, és még nem is áll a farka! Na, ezt nem hagyhatom annyiban, fejét eltoltam a puncimtól, felültem és a hátára fektettem.

Kibontottam a törölközőből, és ekkor megláttam a már ismert, ráncos löttyedt eres, vastag péniszt, amely most kérésemnek megfelelően csupaszon feküdt gazdája férfiasan kerek hasán. Felé térdeltem, kezembe fogtam, majd a végét fitymával együtt a számba vettem és úgy szopogattam. Kivettem majd felhúztam a bőrt, így a termetes makkja is előbújt rejtekéből. Adtam rá egy finom puszit, majd beszívtam az ajkaim közé, hogy utána ismét kieresszem, de nem teljesen.

Már tudtam a trükköt, ezért bal kezemmel már cirógattam is ánuszát, mire a farka el is kezdett nőni ott a számban. Hatalmas lett, szinte szétszakította a számat s a hatalmas erek dörzsölték a szám sarkát, őrületes érzés volt. Öt percnyi szopás után olyan kemény lett, mint egy vas rúd, én abba hagytam a szopizást és szép lassan felcsúsztam az öreg hasán, ekkor az öreg megszólalt: Editke drága, mivel fogunk védekezni? Kuncogtam egyet, majd megnyugtattam, hogy szedek fogamzásgátlót, és mivel mind a ketten rég voltunk már valakivel, így a betegségektől sem kell tartanunk. Ő bólintott, s én folytattam az akciómat.

Szépen rácsúsztam a puncimmal a farka hegyére, amely kis patakomnak köszönhetően simán becsusszant és feszített szét engem, utat törve magának. Fantasztikus érzés volt, ahogy egyre jobban kitöltött engem, szinte szétrepedtem és mindeközben a farkán lévő erek olyan helyeken is izgattak ahol farok addig még soha. Lassú mozgásomat szép fokozatosan gyorsítottam, aminek következtében lassan hatalmába kerített a gyönyör. Miközben így lovagoltam az öreg két kezével megfogta mindkét mellem és felváltva szopogatta kőkemény mellbimbóimat. Egy hatalmas egybefüggő orgazmus, így tudnám jellemezni azt, ami ezután bennem lezajlott.

Mivel az öreg rezdüléseiből éreztem, hogy már nem bírja sokáig, én meg még nem akartam befejezni, ezért szépen lecsúsztam farkáról és melléfeküdtem a hátamra. Az öreg megértette mit akarok, odatérdepelt kitárt lábaim közé én meg felraktam a vállára. Jobb kezével beigazította a méretes szerszámot a már igen csak megviselt puncimba és lassú, de határozott mozdulatokkal elkezdett döfködni.

Ebben az új pózban Pista bácsi olyan mélyen tudott belém hatolni, hogy makkja elérte a méhszájamat, óriási gyönyört okozva ezzel. Az öregnél újra előjött a remegés és kis idő után éreztem, ahogy belül elönt a forróság. Pista bácsi zihálva lefordult rólam, és ahogy irdatlan nagy farka kicsusszant belőlem, az általa belém pumpált nem kis mennyiségű sperma szép lassan folydogált ki az ágyra. Miután újra kaptam levegőt, átöleltem az öreget és elaludtam.

Már elég későre járt az idő, mikor felkeltem, így gyorsan lezuhanyoztam, felöltöztem, és már indultam volna haza, de Pista bácsi megállított.
- Editke drága, csinálunk ilyet legközelebb is? - kérdezte.
- Hát persze - válaszoltam.
- És Editke, kérdezhetek még valamit?
- Kérdezzen Pista bácsi.
- Tudja, ahogy már mondtam, láttam felnőtt filmeket.
- És?
- És abban láttam valamit, amit ha lehet, ki szeretnék próbálni magával Editke.
- És mi az Pista bácsi?
- Hát azt, amikor a férfi a péniszt nem a vaginába dugja be, hanem a popsiba.
- Húúúúú! Hát én azt még nem csináltam, soha.
- Nem baj, ha nem akarja, csak megkérdeztem.
- Nem mondtam, hogy nem akarom, de még gondolkozom rajta, jó?
- Hát persze Editke drága.
Ezután elköszöntem és elindultam haza.

Még magamhoz sem tértem a gigantikus élménytől, amit az öreg okozott nekem, máris itt az újabb gondolat, ami egész úton hazafelé foglalkoztatott, az anális szex.

Szinte minden pasim akarta, de én nem voltam rá hajlandó. Féltem tőle, hogy fájni fog, gusztustalannak tartottam azt, hogy ahol a salak jön ki belőlem, ott egy fasz hatoljon belém. És most, hogy Pista bácsi vetette fel, elkezdett izgatni a dolog. Még mindig féltem, különösen azért mert az öregnek jó hatalmas szerszáma van.

Csütörtökre azonban döntöttem, kipróbálom.

Pénteken, mikor végeztem a takarítással és a zuhanyzással szóltam az öregnek, hogy vetkőzzön. Miután jól felizgattuk egymást, én négykézlábra álltam és mondtam az öregnek, hogy kipróbálnám a popó szexet. Mint egy kisfiúnak a születésnapján, úgy csillant fel az öreg szeme s máris ott termett mögöttem. Kezével széthúzta fenekemet és elkezdte nyalni ánuszomat, az extázis, amit okozott leírhatatlan volt. Nyelvével köröket írt le végbélnyílásomnál és utána belém tolta azt, majd éreztem, ahogy egyik kezével elengedi fenekemet, ezért hátranéztem. Láttam, ahogy jobb kezének mutató ujját a szájába veszi, és jól benyálazza, majd oda illeszti a popómhoz. Becsuktam a szemem, mély levegőt vettem, majd szép lassan ellazulva kifújtam várva a fojtatást.

Egy apró nyomást éreztem, majd utána egy új, de jó érzést, ami a fenekem szétfeszítésének volt köszönhető. Az öreg nagyon finoman bánt velem, apró előre hátra mozdulatokkal hatolt egyre mélyebbre bennem, majd miután már az egész ujja bent volt, egy újabb ujj következett. Már sikítani tudtam volna a gyönyörtől, ekkor az öreg kihúzta az ujjait és benyálazta makkját és végbelem bejáratához illesztette azt.

Ahogy tolta belém, azt hittem szét szakad a seggem, nagyon fájt, de nem szóltam semmit, vártam a fojtatást. Mikor a záróizmom a makkja után összébb zárult a farka körül, már nem fájt annyira, sőt elkezdtem élvezni a seggemben lévő faszt. Az öreg itt is nagyon finoman dolgozott, apró ki be mozdulatokkal haladt egyre beljebb. A farkán lévő erek megint hasznosnak bizonyultak, az általuk okozott dörzsölés ezer és ezer ponton izgatták végbelemet. Már tövig bennem volt, amikor az öreg gyorsabb tempóra váltott, és jött, az orgazmusok sorozata.

Meg sem tudom számolni, hogy hányszor mentem el, szinte az ájulás határán voltam, köszönhetően a gyönyör és a fájdalom érzéki keveredésének. Hatalmas, torokszaggató üvöltés kiséretében értem el az utolsó orgazmust, pont akkor, mikor az öreg belém pumpálta hatalmas farkából nem kis adag spermáját. Mivel, már nem bírtam tartani magam, végtagjaim szétcsúsztak, én pedig hasra feküdtem. Pista bácsi velem csúszott és még bennem maradt, így pihegtünk még egy pár percig. Mikor az öreg lefordult rólam és farka kicsusszant belőlem, seggemből extrém hanghatások mellett bugyborékolva fojt ki a befecskendezett sperma. Ujjammal lüktető seggembe nyúltam, majd a rátapadt ondóval együtt tövig bekaptam és szépen tisztára szopogattam. Finom volt. Ismét összebújtunk és mély álomba merültünk.

Két évig dolgoztam még Pista bácsinál, amíg az ország másik végében élő lánya meg nem győzte arról, hogy költözzön oda hozzá. A két év alatt szexuális viszonyunk végig tartott, és mióta elköltözött a mai napig, tartjuk a kapcsolatot levélben.

Nekem azóta, tartós kapcsolatom van, egy korban hozzám illő férfival, aki megad nekem mindent, minden téren, de a szex Pista bácsival az egyik legszebb élmény marad az életemben, amely persze a kettőnk titka marad.

Ui: Természetesen a történetemben szereplők nevét, ideértve a sajátomat is megváltoztattam.

Hozzászólások
További hozzászólások »
m10 ·
Undorító történet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Andreas69 ·
Nekem sem tetszett, nem utolsó sorban a minősíthetetlen helyesírás miatt sem.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: