Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az én négerem - szex egy csokibébivel

Három lépés,  csak ennyi választott el tőle. Ahogy nyújtózkodott egy könyvért az izmai megfeszültek. Kigyúrt karján a bicepsze jól átrajzolódott, a mellizmai is, azonnal megtelt vérrel a farkam. A hosszú ujjú, kheki szín anyag jól illett csokibarna bőréhez, koptatott farmere ráfeszült  combjára, a fehér sportcipő is illett hozzá. Szexis néger? Igen!
Kiskoromban a kínaiakat és a négereket mind egyformának láttam, nem tudtam egy filmben sem megkülönböztetni őket, ez persze idővel változott, a könyvtárban kiszemelt magas, fiatal alak nagyon is vonzott, helyes vonásai ugyancsak, nagyon jóképű fazonra akadtam. Radarja jól működött, észrevette a kutakodó tekintetemet, rám emelte sötét, nagy szempillájú szemét. Zavaromban elvörösödtem, összevissza nyúlkáltam a könyvek felé, nem is értettem magam.
- Heló, te is az egyetemre jársz? – kérdezte közvetlen, nyílt tekintetével, amiből azonnal levágtam; kedves, barátkozó típus.
- Igen…fiatalabbnak tűnök, ugye?
- Hát, olyan tizenhétnek. – Beletúrtam a barna, tépett hajamba, az arcom túl lágy, kissé nőies, persze mindenki fiatalabbnak nézett, már megszoktam.
- Melyik szakra jársz? – érdeklődött tovább.
- Bölcsész.
- Steve vagyok - nyújtotta felém a kezét.
- Én meg Alex - nyögtem - Kovács Alex.
- Az orvosira járok - villantotta rám mosolyát – gyerekorvos leszek!
- Az szép, én pedig azt hiszem tanár, bár, nem vagyok biztos magamban.
- Egyszer majd  elmegyek Kenyába,  ott nagyon kellenek a gyerekorvosok.
- Kenya…,de szép lehet - sóhajtottam fel - csak úti filmekből ismerem az országot.
- Szép, de sok a szegény, más világ az, és vannak rosszabb helyzetben lévő afrikai országok is. Lehet, hogy csatlakozom majd a vöröskereszthez. – húzta ki magát büszkén.
- Hogy tanultál meg ilyen tisztán magyarul?
- Az anyám magyar, félig magyar vagyok!
- Nem látszik - megbántam azonnal a kotyogásomat.
- Hát, látod, négernek születtem - vigyorgott.
- És nagyon  is helyesnek – mosolyogtam vissza, Steve furcsán nézett rám, bele is pirultam.
- Nincs kedved este kiruccanni, moziba vagy csak beülni valahová? Unalmas a kolesz. – vetette közbe.
Dehogy is nem volt, de nem akartam kimutatni, mennyire nagyon örülök. Sok egyetemista lakott a kollégiumban, én helybeli révén alig kétutcányira, apámmal.
- Benne vagyok, találkozzunk a szökőkút előtt.
- Kilenckor?
- Megfelel. - bólintottam.
Délután öttől nagyon hamar repült az idő, kicsit izgultam is, próbáltam hozni a legjobb formámat.
- Már megint dugni mész? – apám kötekedős hangulata megtalált.
- Hagyj már! Örökké ezen lovagolsz.
- Ez is anyád hibája, ha nem hagyott volna el minket, biztos nem lennél meleg!
Sikerült elvennie minden jókedvemet, bezárkóztam a szobámba, hogy ne halljam a morgolódását, valahogy erőtlenséget éreztem akkor is, amikor Steve rám köszönt a szökőkút előtt.
Irtó jól nézett ki, alig bírtam türtőztetni magam, hogy ne bámuljam túl feltűnően. Egészen halvány rózsaszín inget viselt és csillogós felületű, fekete farmert, elegáns, fekete cipővel, és rajta finoman állt, akár egy modellen. Sportos zakójában akkorának tűnt a válla, akár egy ajtó, jócskán alul öltözöttnek tűntem mellette a bőrkabátos szerelésemben. A novemberi hideg kissé csípte az arcomat, fahéjas, forralt bor illatát hozta felénk a szél. Egyetemváros réven sok fiatal lófrált az utcákon, szerelmes párok, csoportok, keresték a szórakozást.
- Baj van veled Alex, alig ismerlek, de látom.
- Á, csak…
- Halasszuk el az estét? Hogyha fáradt vagy, akkor én…
- Nem, csak apám, összevitatkoztunk megint. Nem bírja, hogy...- itt elhallgattam, nem akartam rá zúdítani a bajaimat.
- Miért nem sétálunk egy kellemes helyig, ahol bekapunk valamit? Ihatnánk mi is forralt bort, érzed az illatát? Na, gyere, menjünk, és ha gondolod, leszek a lelki-szemetesládád.
A fekete szemekben őszintét láttam, és úgy éreztem Steve talán megért, és ha mesélek neki, magamról nyíltan, nem csak megkönnyebbülök, de talán esélyem is lehet nála, vagy nem, de tudni akartam mire számíthatok vele kapcsolatban.
Egy kis hezitálás után egy olyan szórakozóhelyet választottunk, ami egy zenés pizzéria és egy darts klub egyvelege, csendesebb étkezőhelyiséggel. A lényeg, hogy hallottuk egymás szavát, kaptunk szabad asztalt. Feszülten ettem, hogy nem volt étvágyam, az nem kifejezés.
- Nem szeretem az egyetemi klubbot, mindig ugyanaz van - legyintett Steve, én pedig csak helyeselni tudtam.
Az evést borozás követte, és a harmadik pohár után kezdtem feloldódni, a hangulat sokkal jobb lett, mintha ezeréves barátok lennénk. Az első szavak, mondatok akadozva törtek elő belőlem, de aztán belelendültem.
- Én…szóval régóta tudom magamról, hogy saját nememhez vonzódom, és akadt részem már jó pár kalandban, egyszer szerelmes is lettem, de nem tartott túl sokáig. – Steve a pohara köré szorította az ujjait, attól féltem szétroppan az üveg.
- A tíz évvel idősebb férfi örökösen megcsalt, nem igen hiszek a meleg-szerelemben. – néztem a szemébe, ő meg az én kékembe.
- Azért ne add fel - nyögte kissé mélyebb hangon.
- Huszonhárom évesen fiatalnak érzem magam egy érettebb kapcsolatra,  ezzel vigasztalom magam.
- Szerintem is ráérsz még Alex, a melegeknek nehezebb normális társat találni.
- Passzívként dominánsabb férfiakat kedvelek, akik irányítanak, megdugnak, és éreztetik velem; femininebb vagyok. Érted? - ezt nem tudom miért mondtam el neki, kicsúszott, meg azt hiszem akartam tudni is, hogy reagál.
- Szóval azt szereted, ha irányítanak - visszhangozta. Merevedésem lett a szitutól, elkezdtem fészkelődni, de ő is. Rátettem még egy lapáttal.
- A kölcsönös szopás is a mennyekbe tud repíteni, amíg nem talál meg a szerelem, élem az életemet, de nem fekszem össze fűvel-fával.
Steve felvonta a szemöldökét, szeme megcsillant.
- Értem, én is szeretem, ha jól leszopnak. - A feszültséget vágni lehetett, Steve azzal oldotta fel, hogy odaintette a felszolgálót és odébb álltunk.

A diszkóban már magasra hágott a jókedvünk, Csütörtök lévén kevesebben szórakoztak, mint hétvégén, de nem bántuk, nem kellett tolongani, füstölt nyelnünk. Steve nézegette a lányokat is, de nem kezdeményezett, én pedig csak ácsingóztam, és azon agyaltam, hogy fogjak neki a hódításnak. Nem is tudtam, hogy már rég belekezdtem.
Kicsit táncoltunk, de a mosdóba kellett mennem,  Steve pedig követett. Amikor a piszoár felett csorgott a vizelete, nem bírtam róla levenni a szemem, én addigra már végeztem, épp kezet mostam. Elkapta a pillantásom, amint a kakaó szín szerszámát nézegetem.
- Ö, ne haragudj, csak hallottam, hogy a négereknek nagy van…
- Nem voltál még ilyen barnával, mint én? – ekkorra már mellettem állt, túl közel.
- Még…nem.
- Szeretnél? - bámult az arcomba. Elkezdtem remegni, a lábam elgyengült, nem bírtam válaszolni.
- Velem, szeretnél?
A mutatóujját végighúzta az arcomon,  teljesen kész lettem, egészen leblokkoltam, de kinyögtem: - nagyon.
- Van helyed?
Bólogattam, alig hittem el pár perc múlva, hogy egymás mellett sétálunk, hozzám. Fél egyet mutatott az órám, halkan besurrantunk, szerencsére apám már aludt.
A szobámban döbbentem rá milyen nagy rendetlenség van, akár egy csaj szoba, minden tele ruhákkal. Gyorsan egy kupacba dobáltam a szanaszét, még a szőnyegen is heverő ruhadarabjaimat, zoknikat, gatyákat, miegymást. Amikor lihegve Stevere néztem a szeme mosolygott, mulatott rajtam, nem vitás. Kirobbant belőlünk a nevetés, majd beállt a csend. A várakozóan kínzó csend, amikor mindegyik fél a másikat akarja, csak nincs meg a kezdő löket. De Steve ezen is átsegített minket.
- Nálam sincs nagyobb rend, ne izgulj. - Nyeltem egy nagyot, bekapcsoltam a számítógépet, elkezdtem az ágyat rendbe tenni, bántam, hogy nem cseréltem le az ágyneműmet. Épp a lepedőt igazítottam, amikor Steve, ott termett mellettem, és megszorította a vállam.
- Hagyd a formaságokat, meg  a lepedőt. – éreztem a kellemes leheletét. A szemembe nézve fogta meg a kezemet és vitte le a lába közé. Félkemény rúdja vastagnak és már úgy is elég nagynak tűnt, levegőt alig bírtam venni, annyira hirtelen történt minden.
- Simogasd, ismerkedj vele, ezért jöttünk, vagy nem?
Megszédültem, Steve alakja betöltötte a helyiséget, akkor már viszont, csak a farkán járt az eszem, egyébként is már majdnem fél éve nem voltam senkivel, a merevedésem majd szétnyomta az alsómat.
Elkezdtem le-fel húzni a tenyeremet az egyre jobban forrósodó dudoron, míg Steve áthúzta a fejemen a fehér pólómat, és simogatni kezdte a felsőtestem. Közel hajolt, a nyakamba csókolt, amitől jólesően megborzongtam, aztán a következő amire emlékeszem, hogy az ágyon fekszünk, az oldalunkon, ruhátlanul, és csúszok lefelé, a fekete keménységhez. Tényleg nagy farka volt Stevenek, vastag, heréi idomultak méretéhez, a combjait szétnyitotta nekem, én pedig remegtem, hogy megízlelhessem a merev rudat.
Ő is simogatta az enyémet, az elő cseppek nedvessé tették a makkomat, meg a nyál, mert Steve a tenyerébe köpött, úgy kényeztetett. Nemsokára hátára gördült, én pedig az erős, csoki barna combok között találtam magam, egészen befeküdtem közéjük. Elképzeltem, ahogy a sötét makk majd fehérleni fog az ondótól és őrülten akartam látni, ezért elkezdtem gyorsan szopni, csak félig tudtam benyelni és a szám egészen köré szorult, annyira vaskos volt Steve farka.
- Várj csak, fordulj meg, így - igazított rajtam egyet nemsokára, a csípőmnél fogva fordított rajtam egyet, a péniszem a szája fölé lógott, fejjel lefelé kezdtem szopni, franciáztunk, ami őrülten jól esett. Ő persze tövéig be tudta kapni a péniszemet, elég jól oboázott, bár akadt ügyesebb partnerem is már. A kezemmel segítettem rá neki, hogy mihamarabb láthassam az ondóját. Felajzott állapotunkban mindketten hamar a tetőpontra jutottunk és végre, a barna falloszon ott csorgott a fehér jutalmam, amit élvezettel nyalogattam le, tetszett az íze, a méz és a mandula jutott róla eszembe.
Utána lassan lecsillapodtunk, de nem sokáig tartott a nyugalom, Steve mellett nem lehetett kibírni, csak úgy. Majdnem reggelig kényeztettünk egymást, meg is ujjazott, de abba nem egyeztem bele, hogy megdugjon, bár iszonyúan kívántam, de a mérete elriasztott.
Amikor másnap elbúcsúztunk  megadta telefonszámát és megbeszéltük, találkozunk máskor is, még sem történt meg. Stevevel csak egy szexepizód voltunk egymásnak, de örök élményt adott.


-Vége -
Hozzászólások
További hozzászólások »
tibcsi129 ·
Kipróbálnám én is vele, nagyon jó volt a stori.

Seraffino ·
Jól megírtad.Grat.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: