Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az én kis Szerelmem

Idén áprilisban nagyon beteg lettem. Unatkoztam, egy hétre kiírtak. Végül ráfanyalodtam a chatre...tudom sokan mit gondolnak róla,
én is ugyanazt gondoltam. De belémlépett egy srác és elkezdtünk beszélgetni. Csomót nevettem, jó fejnek tűnt. Aztán Msn-címet is cseréltünk és azon vettem észre magam, hogy napok és hetek óta csak vele beszélek. Lenyűgözött, annyira szabad volt és mindent megtehetett, ráadásul fekete hajához, fekete szempár és barna bőr tartozott. Tipikus olasz pasi...Elmesélte, hogy rengeteg csajjal volt már és egyiket sem szerette. Csak kefélt egészen idáig, 19 éves koráig. Aztán egy este szerelmet vallott nekem, amit képtelenségnek tartottam, hiszen még nem is látott, de amióta beszéltünk bennem is megmozdult valami...
Sokszor hívott és elmondta, hogy szeret, rengeteget beszéltünk, de a távolság miatt nem tudtunk találkozni. Idén nyáron viszont barátokkal terveztünk egy kis kiruccanást a Balatonra. Mondtam neki is, hogy hol leszünk és biztosított arról, hogy ő is ott lesz.

Végül eljött a várva várt nap és ott ültünk Siófokon egy kis kávézóban barátokkal. Élveztük az életet, nevettünk, beszélgettünk...
Egyszer csak megszólalt a telefonom a már jól ismert csengéssel... Ő volt. Csak annyit mondott, hogy nézzek fel a szemközti, távolabbi asztalhoz. Mint kiderült már régóta figyelt...Felálltam és tettem néhány bizonytalan lépést felé, mire ő is elindult felém. Tökéletes teste volt, famert és fehér trikót viselt, ami csak jobban kihangsúlyozta bőrének csodálatos színét. Levette a napszemüvegét és rám mosolygott, majd elindult felém.
Én csak álltam ott, kővéváltan, aztán megállt tőlem 5 centire. Mélyen a szemembe nézett, majd az ajkaimra. Adott két puszit az arcomra, majd a számra is és átölelt.
Ekkor már magamhoz tértem és én is szorosan átöleltem. beszippantottam illatát és becsuktam a szememet. Egész életemben egy ilyen srácra vágytam!

Aztán elköszöntem a többiektől és már kézen fogva, vidáman beszélgetve indultunk sétálni. Végig figyelmes volt, végighallgatott, csomót nevettünk.
Aztán megbeszéltük, hogy este ismét találkozunk, hiszen a közelben lesz buli az egyik helyi discoban.
Búcsúzásnál már többet engedett magának...tőle kaptam eddigi életem legjobb nyelves csókját.

Alaposan kicsíptem magam, végül barátnőkkel elindultunk bulizni. Már javában tartott a buli, kerestem mindenhol, de nem találtam Őt.
Gondoltam, nem tetszettem neki és hazament. De éppen egy ilyen depis pillanatomban álldogáltam a pultnál, mikor megláttam őt.
Éppen engem bámult hatalmas fekete szemeivel. Kegyetlenül jól nézett ki. Tekintete egyszerűen magához vonzott, észre se vettem, de már ott álltam vele szemben.
Átkarolt és lesmárolt, de már vadabb volt, mégis élvezetes. Harapdált is kicsit, de tetszett a dolog, szeretek játszani. Szívogattam ajkait, majd lassan végigsimítottam mellkasát, de a kezem a hasa alatt pár centivel megállt. Kacéran ránéztem, mire ő elmosolyodott és megfogta a kezem, majd elindult kifelé. Kiértünk a discoból és lassan a kocsijához vezetett.

Kocsival volt, a parkolóban csak ketten voltunk, amin csodálkoztam is, hiszen elég felkapott helyen voltunk. Még mindig nem szólaltunk meg, csak néztük egymást.
Végigmérte az arcom, a nyakam vonalát, a melleimet, a hasamat, a lábaimat...majd átölelt és lesmárolt, de ismét gyengéden. Finoman a motorházra tolt, ahonnan simán visszacsúszhattam volna, de ágyéka megakadályozott ebben.
Csak csókolt és csókolt, egyre vadabbul, és persze én is viszonoztam a kényeztetést. Pár perc múlva éreztem, hogy ágyékát elönti a forróság, s valami lucskosságot is éreztem a tangámban.
Erre kezeit a mellemre csúsztatta...még csak a melleimre, de én nem bántam volna, ha ott azonnal magáévá tesz. Tudta, hogy kell feltüzelni a vágyaimat.
Kívántam őt, testét végigsimogattam, kezem végül feszes fenekén pihent meg. De az ő keze a hasamon át tovább csúszott. Szoknya volt rajtam, eléggé mini, ami már régesrég a csípőmig fel volt csúszva.
Matató ujjai végül elérték a puncimat, de csak bugyin át, egyelőre. A fülembe súgta, hogy ácsi, majd szépen visszaigazította a szoknyámat. És bevezényelt a kocsiba.
Már lüktetett a csiklóm, bizseregtem és reszkettem teljes egészemben, de ő szigorúan csak annyit mondott: Szállj be!

Durcásan a kocsiba ültem, éreztem, ahogy nedveim a combomon csorognak és nem is mertem Felé nézni, annyira kívántam. Elérkeztünk egy kis házhoz. Barátságos volt, mint kiderült ez az ő nyaralójuk volt.
Kulcsot keresett, megfogta a kezem, majd benyitott. Tök sötét volt, de a kezemet fogva vezetett tovább. Beléptünk egy szobába, de még mindig nem gyújtott villanyt.
Nem bírtam magammal, és ahogy a szemem hozzászokott a sötétséghez, jól kirajzolhatóan láttam egy ágyat... Finoman, de határozottan rálöktem, amit Ő nevetve tűrt. Felült, és kihívóan megkérdezte: Ennyi?
Erre az ölébe ültem, és vadul elkezdtem csókolni, nyelvem hol érzékien és lassan, hol gyorsan kavart a szájában, ajkait harapdáltam, szívogattam, amit ő viszonzott is.
Aztán kezeim végigsimították haját, az arcát, a nyakát, a mellkasát, majd a hasán keresztül lassan eljutottak az övéig. Ismét ránéztem, de ezúttal nem állított le.
Kikapcsoltam az övét, és lehúztam a zipzárt...ágyéka forrón lüktetett, kezeim, pedig lassan, egyelőre boxeren át elkezdték simogatni becses szervét...Mikor már jó keménynek éreztem a szerszámot, lefejtettem a pólót az én egyetlenemről. A teste még szebb volt, minden pici izma megfeszült. Hanyatt fektettem, ölében ritmusosan mozogva...szűz voltam, de úgy éreztem, jól csinálom.

Végigcsókoltam a testét, köldökénél megálltam, hiszen ott volt csikis... ezen édesen nevetett, majd hírtelen a hátamra fordított...Levette a pólómat, majd rámfeküdt, éreztem az illatát, csókolt, ahol ért, elindult a melleim felé kényeztette őket először melltartóban, majd a nélkül. Szopogatta a bimbóimat, ami belőlem kéjes pihegést váltott ki. Élveztem a dolgot... Aztán elindult lejjebb...kigombolta a szoknyámat, és egy laza mozdulattal az ágy mellé dobta. Szeme elé tárult átlátszó, csurom nedves tangám és csupasz puncim. A tangámat is az ágy mellé dobta, majd combjaimat kezdte csókolgatni, de közben végig nézte a reakcióimat...aztán ajkaimat szétnyitva elkezdett puszilgatni testem egyre jobban megfeszült és nyögéseim is erősödtek. Csiklómat csak szívta, szopta, teljes erővel, majd egyik ujjával is rásegített az élvezetre...Látta, hogy nemsokára végem, ezért bedugta a másik ujját is, közben végig szívta a csiklómat.

Ritmusosan mozgott ki-be...végül nem bírtam tovább és átadtam magam életem első orgazmusának.
Mellém csúszott és csókolgatott... úgy éreztem, viszonoznom kell ezt a kényeztetést, ezért lassan lovagló ülésbe helyezkedtem. Ritmusosan mozogtam ágyékán, éreztem, ahogy merev szerszáma a puncimat bökdösi... levettem róla boxerét és megláttam... gyönyörű farka volt. Nagy, eres, lüktető... az első farok, amit életemben láttam. Elkezdtem játszani vele, ő aprókat nyögött, lélegzete szaporává vált...Leszopni nem akartam, de a nyalásért cserébe adnom kellett valamit...
A fülébe súgtam: Emlékszel, neked ígértem az első éjszakámat... Szemei felcsillantak, majd a hátamra fordított... Elkezdett csókolgatni, nedvességem újabb hullámokban tört elő...egyik kezével az útjára segítette szerszámát, de nem nyomta be tövig…
A kezeimet a fejem fölé tolta, és a saját kezébe kulcsolta. A fülembe súgta, hogy szóljak, ha fáj, és álljon le, majd szép lassan, elkezdett behatolni, egyre mélyebbre, és én csak egy pici fájdalmat éreztem. Ekkor megszorítottam a kezeit és halkan szisszentem egyet,
mire ő megállt, majd lassabban és finomabban újrakezdte az egészet... végül már semmi fájdalmat nem éreztem, csak még jobban széttártam combjaimat, hogy jobban be tudjon hatolni. Ritmusát hamar felvettem, majd az egyre szaporodó légzéseiből ítélve közel volt számára az orgazmus, de lassított és kezével a csiklóm felé nyúlt. Így juttatott el engem a csúcsra, majd végül ő is belém élvezett. Csatakos, izzadt testünk fáradtan hevert egymás mellett, majd fejét a mellkasomra csúsztatva elaludt. Én átöleltem, elmosolyodtam, és mély álomba merültem.

Egy hetet töltöttünk el együtt és szinte minden nap szeretkeztünk. Sok dologra megtanított engem... Ő az én kis szerelmem...
Hozzászólások
További hozzászólások »
No0oB ·
Megoldás: nem csetelsz.

Eleve nem egy túl értelmes dolog.

Mióta az MSN is népbetegséggé eszkalálódott, nem tudom, észrevettétek-e, hogy a parkokban és egyaltalán közterületeken kb. fele annyi fiatal van. Otthon ülnek és írják a kettőspontnagydét.

A múltkor újságot olvastam egy padon egy parkban, mire egy kis 14 körüli lányka megkérdezte, hogy van-e MSNem... teátrálisan kezembe temettem az arcom.

Ide jutottunk, és nem állunk meg a süllyedésben.

anonimusbaby ·
Hm :smile: kissé valótlan, :yum: de nagyon romantikus. :heart_eyes: Az msn.röl pedig az a véleményem,(mivel nekemis van) hogy ha az emberek arra használnák, amire van, akkor talán nem is olyan rossz dolog. Chaten, ha egyáltalán fölmegyek chatre(ami csak akkor van, ha naggyon, ismétlem naggyon depis a hangulatom) soha nem adom ki a cimemet, illetve a telefonszámomat másnak. Én ezt véresen komolyan veszem, már csak azért is, mert tényleg nem lehet tudni, hogy mit is akarnak tölem. :angry: :rage: Ha meg az utcán leszólítanak, vagy megkérdezik tőlem, hogy van -e msn-em, egyszerüen nem szólok vissza. :yum:
Tűzmadár ·
Mire van az MSN? Hogy depis nők keressenek ott lelki szemetesládát?
Annál a dolognál, hogy nem tudod, mit akarnak tőled, azért van rosszabb is. Ha tudod, hogy semmit…
Senkinek nem kellesz…

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: