Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az én favágóm 4. - a szüzesség elvesztése

Mint egy őrült úgy futkostam a folyosón - bolygó hollandiként - , nem tudtam mihez kezdjek. Muszáj volt Michéhez bemennem, hogy elkérjem a dildót.
- Mi van? – pislogott álmosan, amikor rátörtem, feloltottam a villanyt és egy szuszra benyögtem, miért vagyok ott. Nem volt időm égni, csak a kis tárgyat akartam.
- Matt észrevette, hogy az alsóm, szóval a múltkori játékunk nyomait, nem mondhattam neki mást, csak a majdnem igazat. Hogy én voltam, aki saját magamat, szóval add ide!
- Ezt nem hiszem el! Az öreg nyomoz utánad! Miért nem mondtad meg, hogy úgy vagytok, ha megtudja, hogy hozzád nyúltam kiherél! Te még nem ismered, mennyire kemény fickó! Na persze, sokfelé játszol mi? Keveset ad neked!
Beszámoltam volna neki, és tudtam volna mit a pofájába vágni, de nem volt időm megsértődni, alig vártam, hogy mehessek onnan a fenébe.
Akkorra már Miche a fiókját nyitotta, kócosan, egy szürke alsóban. Beletúrt a hajába, és amikor a kezembe adta a játékot, ne tudjátok meg milyen szemmel nézett rám!
- Nesze, vidd, élvezzetek a más cuccával!
Akkor igazán elszégyelltem magam, de semmi nem volt ahhoz, mint amikor Matt elé álltam!
A combomhoz szorítva tartottam a tárgyat, és utaltam a lilaságát és az emlékét is neki, amit Miche csinált velem a segítségével, hiába élveztem akkor, ott már gyűlöltem mégis az egész dolgot. Nem mertem Mattra ránézni, a meztelen lábfejemet bámultam, fáztam is a kis sortban és a trikóban. Magányos didergés volt, amit csak az ölelés melegíthetett volna fel.
Matt szuszogása betöltötte a szobát, mintha a világ csak a számonkéréséből állt volna. Aztán egyszer csak kicsavarta a kezemből a szex-játékot és úgy bámulta mintha legalábbis két férfi tartozna hozzá. Először nem szólt semmit. Akár egy hatalmas, erős fenyő, aki csak hallgat, de tud mindent. Vártam, hogy felpofozzon, és megrángasson, de nem rajtam töltötte ki a dühét. Félszemmel láttam, hogy megtekeri gyűlölködve a lilaságot, csavarja, ketté akarja törni. Meg is hajlott a rúd formája, majd több helyen berepedt-szakadt.
- Micsoda szarság ez? – szűrte a foga között dühösen, majd úgy elhajította dildót, hogy beesett a vállfás szekrény mögé. - Ott jó helyen is lesz, nem tűrök ilyenféléket a házban! Megértetted?
- Irigy vagy? - motyogtam.
Az állam alá nyúlt megszorította és a szemébe kellett néznem, pislogtam cudarul.
- Annyira lekevernék neked egy nyaklevest! - szegezte keményen nekem a tekintetét.  - Csak ne lennél ilyen lágy, és ilyen édes  pofi. De ne, hogy azt hidd ám, ezzel mindent elérhetsz, csak azért mert szép vagy!
A szája elnyílt és úgy bámult az enyémre, mintha viaskodna önmagával, hogy megcsókoljon-e. Én persze arra vágytam, hogy ne kelljen szégyenkeznem már, hogy szorítson magához, hogy szeressen vadul és szenvedélyesen. A húsos száját akartam a magamén, az illatát érezni, amint belefúrom az orrom a vállgödrébe. Ahh, de nagyon vágytam rá, az a húsz centi maga a pokol volt, ami elválasztott tőle.
Kétségbeesésemben és félelmemben csábítani akartam, ha szépnek lát gondoltam, akkor nincs mese, hatnom kell az érzékeire és megszereznem, amit akarok. Elsőre így megnyaltam a szám szélét, a nyelvem hegye jól láthatóan siklott az ajkamon. Szexin, kívántatón. Sok nyálat használtam, a tekintetembe kihívás költözött, arra gondoltam azokban a percekben, minek tovább titkolnom az érzéseimet, legalábbis ami a szexre vonatkozik. Minek játsszam és kéressem magam, mi a fenének várjak örökké arra, hogy mikor kíván meg? Hiszen nekem is vannak érzéseim!  Nem volt olyan napszak, amikor eszembe ne jutott volna, még Miche ott léte sem tudta elhalványítani a vágyamat. Így hát a kezembe vettem az irányítást.
- Tudod, a fiatal fiúk tetszenek általában, de a férfias lakok is. – Kezdtem, a kezem pedig a vastag és acélos favágó vállra vándorolt. A nyak alatt állapodtak meg az ujjaim, az ing anyagán keresztül éreztem Matt bőrének melegét. Bíztam magamban és abban, megszelídíti a csábításom.
- Kívánni szoktalak nappal, éjszaka gyötrő lázálmokban kísértesz. Olyan kemény vagyok olyankor, hogy az alsóneműm is izgató, akármi ér hozzám a plafonon vagyok! El szoktam képzelni, hogy hozzám simulsz, és átkarolsz, és akkor nem segít semmi, csak ha magamhoz nyúlok. Elmeséljem, hogy szoktam csinálni?
Matt ekkor felnyögött, mit nyögött, morgott akár egy vad, szeméből hitetlenség tükröződött, akkorát nyelt mintha egy egész gombóc fagyit akart volna lenyelni egészben. A karja a derekamra kulcsolódott és magához rántott.
- Te bestia! - lihegte mielőtt összeért a szánk.
Újra megérintett az a varázslat, ami előző csókunkkor és elhatároztam, hogy semmi nem lesz azután ami megszakítsa. Olvadtam a karjaiban, a nagy tenyerek végigtapiztak, lihegtem és mindent, de mindent bevetettem, hogy úgy kívánjon, mint még soha. Előretoltam a csípőm, kidugtam a fenekem, simultam, majdhogy nem doromboltam.
Hatottam is rá. A szemében vad örvény cikázott, összevissza beszélt, mormogott a szépségemről, a karcsú derekamtól kezdve a hosszú combomig, a szerinte kurvás számig, minden porcikámat felsorolta, de addigra ruha rajtam már nem volt, csak a meztelen vágy takart, az erős, szőrös férfi test melegében. Őrület gondoltam, Matt olyan volt, akár egy kvazár, beszippantott a lénye.
Amikor lehajolt a mellbimbómhoz szívogatni, a haját borzoltam, végre úgy éreztem, többet kapok. Az egész testem csavarodott, az egyik lapát tenyér a lábam között csúszkált előre-hátra, a másik a felsőtestemen vándorolt. Sok csókot, nyalást hintett rajtam szét, a nyakamat se kímélte nemcsak csókolta, ki is szívta, hogy folt maradjon utána, lilás pirosba játszó. Alig hittem el, hogy Matt szeret úgy, hogy mégis hatással vagyok rá, hogy végre mindenhol érezhetem őt.
Amikor az ágyára döntött és kioldotta az övét, már reszkettem. Elővette a nagy, eres férfiasságát, ami kőkemény forrósággal feszült a hasamnak. Úgy mozgott fölöttem egy darabig, hogy a testem két oldala mellett támaszkodott és fel-le hintázott, míg a pénisze ritmikusan súrolta a bőrömet. Akkor vesztettem el minden eszemet.
- Akarom, jaj nagyon akarom, bassz meg, már nem bírok tovább várni!
- Megfarkallak ne félj, megkapod, amire vágysz!
Nem ábrándultam ki, a szövegét már megszoktam. Ellentétem volt, szeretem a szép szavakat, de az is a része volt, a nyerseség. Egyszerűnek mutatta magát, de tudtam, hogy csak külsőség, mert a lelkéből még nem láttam akkor egy rongy kis darabot se, de tudtam, hogy létezik, és egyszer elérem majd...
De nem ott, és nem akkor.
Kipördültem alóla, és jelképes mozdulatnak tűnt, amikor megszorítottam a vállát és nyomtam, kérve, hogy feküdjön a hátára. Erőm semmi hozzá képest, de beadta a derekát, kíváncsi volt, mit akarok.
Az erős, szőrös testtől majd az eszemet vesztettem. Azok a súlyos golyók és a húsos pénisz maga volt a mennyország, az izmos combokkal, a vastag derékkal, lapos hassal, és a széles mellkassal együtt. A karjai forró gerendaként szorultak körém, és amikor a számat kínáltam, őrült gyorsan elfogadta. És mozogtam felette, tekeredve, mint a bűn kígyója. Csodálatos volt.
Aztán a csók után lejjebb ereszkedtem araszolva, a számmal érintve őt, egészen hihetetlen volt neki a kényeztetésem. A fejét kissé felemelte és bámult végig, mintha egy csoda lennék fölötte. Nézte, ahogy a szőrös mellkasára csókolok, ahogy lejjebb megyek az izmos hasára, hogy fúrom be a nyelvem a köldökébe és miképpen tágítom a kört mind szélesebbre, és hogy kezdek játszani a hasa alsó részén. A szőr csikálta a nyelvem, mégsem tudtam abbahagyni, a fejem a pénisze alatt volt, éreztem az illatát. Amikor nyaltam a fanszőrzet fölött a bőrt, a pénisze meg meg-megmozdult, utóbb pedig hörgés hagyta el Matt száját.
- Ne játssz velem, a farkamra fiú!
Odatolta a fejem és belenyomta az ágyékába. Amikor felemeltem az arcom, a nyelvem végigszántott hosszában a pénisz oldalán, majd a másik felén. Kicsit a csúcsát is megnyaltam, Matt akkor behúzta a hasát, megfeszíttette a testét.
- Szuka, ne ingerelj! - Mondta haragosan. - Oboázz, vagy nem tudom, mit csinálok veled!
Ránéztem, saját szemem csillogását láttam az övében, a kezembe fogtam a felforrósodott rúdját, és jól esett látnom a hátrahúzott bőr alól előbukkanó makkot, az árok részt, a vékonyka piros ereket…
Körbenyaltam, lassan, nyálasan ingerlően.
- Ahhh megbolondulok! - kiáltotta. Hogy mennyire jól esett! Ingereltem még egy kicsit úgy, majd a számba vettem az egész fejet, alig engedtem mélyebbre úgy bólogattam rajta. Ő közben a hajamba túrt, a félhosszú tincseimet cibálta.
- Kis kurva, kis kurva, egyszer veszek neked, egy női csipkeruhát abban fogsz leszopni! - Ilyeneket mondott, mintha nem szédültem volna már amúgy is. Lenyúlta magát a golyóit fogdosta, hörgött és lihegett... Aztán egyszer csak felrántott magához és a két vállamra tette a lapát tenyereit. Súrolta az arcom a lehelete.
- Nem bírom ki, muszáj, hogy megfektesselek! Azt akarom, hogy benned legyek, hogy sikolts majd, amikor elmerül benned a rudam! Majd meglátod milyen az igazi forró fasz, nem ám a kis lila játékszered! - morgott is mellé. Meg lettem fordítva, a fenekem az égnek meredt, amikor beigazított.
- Meg ne moccanj, azonnal hozok valami síkosat!
- Ne keresgélj - nyögtem. - Van egy felbontatlan zselém, ilyesmire való, a fiókomba a harmadik legalul. Azt hozd! - Kértem miközben elkezdtem a tenyeremet csúsztatni a fenekemen, kéjesen bizsergett tőle a bőröm, ahogy a félgömbjeimen jártam.
Levegőt is alig kaptam, amikor Matt egy szál farokban térült-fordult és visszajött azzal a flakonnal, ami már majdnem egy éve árválkodott a szekrényemben. Akartam én azt annyiszor felbontani már, hogy jobban csússzak önizgatás közben, de tartogattam, pont egy olyan alkalomra, mint ami akkor történt.
Reszkető, vaskos ujjak nyitották fel a flakont, a mentolosan édes illat vérlázító volt, mint az, amikor elkezdett  a fenekemen körözni és a vibrálás minden porcikámba eljutott. A lyuknál óvatosabban, és amikor a mutató ujja becsúszott, azt hittem az a vég.
- De kis szűk vagy - puszilt rám - de nagyon szűk, atyaisten!
Nem bírta ki amíg kitágít, a farkát a fenekemhez igazította, elkezdett mozogni és ostromolni. A péniszfej nem akart becsúszni, pedig már csorgott rajtam a sok síkosító, ekkor még széjjelebb tettem a lábam, és hátranyúlva megragadtam a falloszt. Nagyon akartam, úgy, mint még életemben semmit, ha pedig ketten akarnak valamit, az általában sikerül. Magamba húztam a péniszt, nekem jobban ment, mert tudtam én irányítom.
Amikor feszítve bennem volt egy része a szeretőmnek, könnybe lábadt a szemem. Nem tudom miért, az élvezettől, a fájdalomtól, vagy, mert végre odalett igazán a szüzességem. Bár azt hiszem ez a három dolog együttes hatása lehetett.
- Istenem te gyerek, te gyerek jobb vagy, mint bárki az életben! - Nagy kezek ragadták meg a csípőmet, felsikoltottam a fájdalomtól, amikor Matt beljebb nyomult. Ösztönösen ugrottam hátrébb, de szabadulás nem volt. A pumpálás lassú, majd gyorsabb lett, az óvszer nélküli farok égetett a forróságával, minden kis rezdülését éreztem odabent. Kiabáltam, hogy jó, egyszer meg, hogy nagyon fáj. Aztán azt, hogy elájulok, majd szidtam Mattot, mint a bokrot, elmondtam minden seggfejnek, amikor pedig a nyakamba csókolt kéjesen sóhajtoztam. Így ment ez egészen addig, míg éreztem, hogy a nagy test megfeszül, a herék felhúzódnak, Matt pedig összespricceli a fenekem bőrét.
Én nem élveztem el, a farkam félpuhán nyomult a combomnak, mégis belső katarzisom volt. Matt élvezetébe mintha magam is benne lettem volna, az ujjaim görcsösen gyűrték a lepedőt. Elképzeltem, hogy festhetek a kitágult lyukammal, mégsem mozdultam, elveszettnek éreztem magam, egy csata legyőzöttjének, aki alig várja, hogy a hódítója uralkodni kezdjen rajta.
Nem vettem észre, hogy sírok. Matt volt, aki megfordított és rám szólt, hogy ne bőgjek már. Hiába mondtam, hogy nem sírok, könnycseppeket törölt le rólam.
Kirohant, aztán nekem zuhanyoznom kellett volna mennem, de csak feküdtem, akár egy darab fa, és csak akkor vettem észre azt is, hogy a fájdalomtól összevizeltem az ágyat kefélés közben. Szörnyű volt. Sírva szedtem le lepedőt és akkor lépett be Matt.
- Semmi baj nincs, menj fürödni te gyerek, ne törődjél semmivel!
Még hogy ne törődjek! Azt hittem meghalok. A zuhanyozás gyors volt, el akartam bújni a szobámba.
Matt nemsokára rám nyitott, meleg teát hozott, meg hideg kólát.
- Válassz, biztos szomjas vagy. - tréningruha volt rajta, a haja nedves. Olyan piros voltam, mint még talán soha.
- Nem kérek semmit - nyüszögtem, ő pedig az éjjeliszekrényre csapta a tálcát.
- Nem vagyok valami ficsúr, nem tudom, hogy kell szépeket mondani! - kezdett sétálni. - Ne várd, hogy udvaroljak, meg divatos legyek, mint egy majom. Én favágó vagyok!
Elkerekedett a szemem.
- Igen! Nem fogok mézes-mázoskodni.
Lebiggyedt a szám.
Ekkor odaugrott és fölém hajolt.
- Nagyon jó voltál, nagyon. - olyan lágy volt hangja…a szívemig ért.
- Menj arrébb!
- Hm?
Odébb gördített és mellém feküdt. Akkor még mindig sírtam. Éreztem, hogy lassan felém csúsznak a karok és átölelnek, majd kis idő múlva megitatott. Először a meleg teát ittam meg, majd az üdítőt is. Magához vont engem újra! A favágó! Képes volt akár egy kivert kölyökkutyát kényeztetni.
- De kis hülye vagy, Istenem! - fakadt ki. - De az is lehet, én vagyok egy nagy barom!- Megrázta kicsit a fejét és lassan elaludt.
Nem tudom mikor aludtam el, mert én nem tudtam akkor még. Talán csak hajnalban, de az elalvás előtti idő és az este örökké a szívembe égett.


2012
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
bakos1022 ·
Tetszett.

AmandaAdmin ·
www.hard-love.site

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: