Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az én favágóm 3.- A lázmérés

Alig hittem el, ami történt. Egy igazi kurvának éreztem magam. A tükörben ismeretlen csillogást láttam a szememben, találgattam, valóban olyan vonzó vagyok-e, hogy a férfiak megkívánjanak, vagy csak a véletlen hozta, hogy egymás után két érett férfihoz is közöm lett. Méghozzá két igazi férfihoz, mert a Kanadai erdőkben nem gyerekjáték az élet!
Reggel, amikor iskolába indultam két fürkésző szempár is figyelt, tetőtől-talpig végigmértek, mintha be akarták volna inni a látványt, erőt kellett vennem magamon nehogy elgyengüljek, a két magas óriástól, de Matt volt még mindig, akit igazán vágytam.
- Mikor érsz ma haza?- Matt soha nem kérdezte azelőtt, tudta, háromfelé mindig otthon vagyok, a piros iskolabusz letesz majdnem a házunk előtt, akkor mégis mintha féltékenység csendült volna ki a hangjából, talán a szexis frizurám miatt, vagy a szűk, fekete nadrág miatt, ami a fenekemre feszült. Vagy csak azért, hogy Miche tisztában legyen vele, mi ketten összetartozunk. Úgy éreztem elolvaszt a pillantása, mindenhol éget.
- Nem tudom, talán, ahogy szoktam.
Már betettem magam mögött az ajtót, iskolára állítottam a lelki, belső órámat, amikor elkezdtek beszélgetni. Merthogy picit hallgatóztam, amíg el nem távolodtak a folyosóról és lehetett hallani a hangjukat.
- Mindig ilyen flancosan jár iskolába ez a gyerek?
- Mit értesz ez alatt? - dörmögte Matt.
- Hát, annyira szűkek azok a ruhák, meg a haja is olyan extra divatos, még a végén elcsábítják…
Izgatott voltam, egész nap féltem, hogy Miche elmondja mi történt közöttünk, és akkor Matt megharagszik, de abban bíztam, hogy talán a férfi tart a nagybátyámtól és nem meri elmondani neki dolgot. Szünetekben nem tudtam a haverjaimra figyelni, mintha egészen máshol lettem volna. Tesin orra buktam saját lábamban, kavarogtak bennem az érzelmek, a vágyak, néha majd megfagytam, néha elöntött a forróság. Egyszerűen káosz volt az a délelőtt.
- Beteg, Ruben? - a fizikatanárnőm előre tolta a szemüvegét az orrán, úgy pillantott le rám. A dolgozatom már rég kész volt, mégsem adtam be, a tollamat pöcögtetve bámultam a semmibe, akkor is Matt izmos farka, és Miche vékony hosszúsága lebegett előttem.
- Nem tanárnő, dehogy! Jól vagyok - feleltem bizonytalan hangon.
Pedig az arcod lázrózsás - fogta meg a homlokom - lázas vagy!
- Nem fáj semmin - akartam mondani, de akkor vettem észre csak, hogy a torkom bedagadt, éreztem, mennyire fáj, ha nyelek, és a fejem is szúrt, mintha egy abroncs lett volna szorosan a homlokom körül.
Az orvosiba kellett mennem, negyven fokot mutatott a lázmérő. Felhívták Mattot, aki különösen kicsípte magát, úgy illatozott, mint egy parfümcsík a drogériában. Kócos frizurával, icipici szexi szarkalábakkal, dögös farmerben és vagány kabátban jelent meg. Aggodalmasan bámult, töviről-hegyire kikérdezte a doktornőt. Hogy tetszett az nem elég jó kifejezés. Lenyűgözően hatott az érzékeimre a látványa, a kisugárzása. El is kezdtem remegni miatta, kocsonyahalmaz lettem, csak azért, mert bejött hozzám a suliba.
Amikor megéreztem az illatát halvány mosoly bujkált a szám szegletében. - Matt - suttogtam erőtlenül, mert addigra az ájulás környékezett. Éreztem, hogy a hónom alá nyúl, úgy vezet kifelé, a kocsiban kellemesnek tűnt a motor monoton berregése, a fogaim összekoccantak a hidegrázástól. Nemsokára az ágyamba kerültem, ahol még bevetten egy aszpirint, majd mélyálomba zuhantam.
Később mikor a doktor meglátogatott, csak akkor ébresztettek fel. Színes karikák ugráltak a szemem körül, a szobám falai forogtak, az ágyneműn lévő színes hullámcsíkok valósággal megelevenedni látszottak. Rohadt rossz volt, hogy nem vagyok egészen a tudatomnál, utáltam a hideg fémet a hátamon, amikor a doki vizsgált. Addig a két férfi, akik tyúkanyóként álltak a bejárat mellett, ki lett küldve, az orvos pedig elkezdett kérdezősködni.
- Talán megfázhattál valahol? Voltál esetleg kirándulni?
- Nem, nem és nem –  feleltem bágyadtan mindenre. Alig vártam hogy visszafekhessek. A doki belenézett a torkomba, a mellkasomat is megvizsgálta, egészen libabőrös lettem, amikor megnyomkodta a hasamat, és egy pillanatra megállt annál a szívásfoltnál, amit Miche hagyott rajtam.
- Jó nagy szája van a barátnődnek! - kacsintott rám, majd elment kezet mosni. Égtem, mint a rongy, felírt nekem antibiotikumot, és végre megint aludhattam.
Ez így ment két napig, alvás, tea és gyógyszer. A két férfi felváltva ápolt, egészen gyermeknek éreztem magam. Voltak egész éber perceim is, de a nap nagy részét átaludtam.
A harmadik éjjelen felkeltem, és sokkal jobban voltam, de erősen szédültem még mindig. Ki kellett mennem pisilni, izzadtnak éreztem magam, ezért le is zuhanyoztam. Már törölköztem, amikor Miche aggódó arccal és egy szál alsóban rám nyitott.
- Jól vagy? Nem találtalak az ágyban, és….
Nézett. Megnyalta a szája szélét.
- Ne…- suttogtam eltakarva magam.
- Mit ne? - lépett közelebb, le nem véve a szemét a péniszemről.
- Kis betegem, gyere, segítek visszamenni. – Hozzámért, hogy visszakísérjen, a bőre melegített. Mire a szobába értünk állt a farkam, ő pedig megpuszilta a vállamat.
- Csak lázat mérünk és megyek is.
Lefeküdtem, gyorsan magamra húztam a takarót.
- Már megint lázmérés? Aludni akarok – nyafogtam nyűgösen.
- Muszáj, lassan majd hat az antibiotikum, és meggyógyulsz - mosolygott. - Tudod mit? Gyors lesz a lázmérés, és ígérem kellemes. Fordulj hasra!
Meg sem mukkantam, annyira meglepődtem, de megtettem, amit kért. Miche a hasam alá nyúlva felemelte a csípőm.
- Mit csinálsz? – kérdeztem ijedten, de a hátamra helyezett keze megakadályozott abban, hogy megtudjak fordulni.
- Csss, engedd el magad. Csak megmérem a lázad, mondtam már.
Miche addig simogatott, míg egészen ellazultam, majd a nyelve a fenekem vágatához ért. Fel-le haladt, miközben a keze a csípőmre fogott. Mögém mászva nyalogatott, amikor pedig széjjelebb tette a magam alá húzott lábam, a nyelve kicsit a lukamhoz ért. Csodálatos volt, körbe-körbejárt a nyelve, nyálat engedett a szájából, csurgott rajtam le, a herémre is jutott belőle. Szabálytalanul vettem a levegőt, dübörgött a szívem, a vérem csak úgy áramlott.
- De pompás a segged! Olyan zsenge és szép vagy, jó hozzád érni is!
Felnyögtem, a szavai még inkább felizgattak, nagyon finom volt az egész. Egyszer csak azt éreztem, hogy óvatosan a fenekembe tolja a hűvös lázmérőt.
Hú…Sajnáltam, hogy egy lázmérő olyan kis semmi vastag. Szinte beszippantottam, a hasam remegett, a gerincemen futkározott a hideg. Isteni volt! Miközben a lázmérő bennem volt folytonosan simogatott, betegen is olyan merevedésem lett, hogy beleegyeztem volna mindenbe.
- No megvagyunk – mondta - csak hőemelkedés.
Nem akartam elinni, hogy vége, amikor felállt, felnyüszítettem, mint egy kóborkutya.
- Mi az? Tetszett a hőmérőzés, hm? Mondd csak, ha igen.
- Tetszett.
- Folytassuk, kicsit nagyobb lázmérővel?
Nem válaszoltam, csak erősen vörösödtem. Miche a fülemhez hajolt.
- Ha valami nagyobbat szeretnél, van egy játékszerem, azzal kényeztetnélek szívesen, de előtte menj és mosd ki magad!
Pirultam nagyon, azt se tudtam, mit válaszoljak.
- Matt a városba ment, nem kell tőle tartanunk, fél óra múlva visszajövök!
Először arra gondoltam nem megyek bele a dologba, mégis, kis rágódás után azon kaptam magam, hogy a fürdőbe megyek és megteszem, amit kér. Tudtam, hogy kell, olvastam róla, óvatos voltam, vigyáztam mindenre.
Épp végeztem és visszadőltem pihenni, Miche már jött is.
- Nem jó az ilyesmit félbe hagyni, mint mi az előbb, de talán mindig elő lehetnél készülve ezen túl, és akkor bármikor…Tudod?
- Aham - feleltem szégyenlősen. Miche fölém hajolt és megint elfordítottam a fejem, csókolózni nem akartam vele.
- Tudod nagyon felizgultam az előbb, most is áll a farkam, szopj egy kicsit a jutalomért! - Miche fölém térdelt és elkezdett szopatni. A farka olyan volt nekem, mint egy éhezőnek egy kis kenyér, imádtam fogni, ízlelni, markolni a herét, a feneket, beletúrni a szőrbe. Beleverte rendesen a számba, alig kaptam levegőt, olyan vadul mozgott a csípője is, megkaptam a magamét, de lenyelni nem akartam az ondót a végén, mind kiengedtem a szám sarkán.
Amikor végeztünk alig vártam, hogy megint az csinálja velem, amit azelőtt. De előbb a lábam közé mászott és elkezdte nyalogatni a péniszem két oldalát, kicsit a fejét, majd a herémet. Tiszta nyál lett az ágyékom, csak úgy nyomtam felfelé a csípőm, nyögtem és élveztem mindent.
- Akkor most meg foglak hőmérőzni, egy kicsit más hőmérővel!
Hű, már alig vártam!
- Emeld meg magad! – Miche a csípőm elé tett egy hosszában összehajtogatott lepedőt, majd a vállamra tette a kezét.
- Most végig kényeztetem mindenedet, csak lazulj el, élvezni fogod!
Előbb egy tubusból kezdett rám csorgatni egy átlátszó, olajos, híg krémet. A mellkasomra, a hasamra, a péniszem oldalához.
Aztán amikor megláttam a lila színű, tekert és körülbelül, három-mégy centiméter vastag péniszhez hasonló játékot, egészen extázisba estem.
Berregni kezdett Miche kezében, aki rám mosolygott, majd az eszközt a mellem körül kezdte el mozgatni. Eldöntötte ferdén, és vezette a mellkasomon, a mellbimbón rezgette, majd az körül és vissza. Azután lassan lefelé haladt, a köldököm felé, onnan is lejjebb, a combom belső, érzékeny hajlatához. Ott zizegett a műfarok, a péniszem pedig már majd szétdurrant. Emelgettem a csípőm, és vágyakozva nyöszörögtem, akár egy rossz kurva, nem bírtam visszatartani a hangokat.
- Szajhácska - nézett csillogó szemmel Miche - nagyot fogsz élvezni!
Amikor a gátamon csúszkált a vibrátor különösen finom rezgéseket kibocsátva már nem kellett sok ahhoz, hogy elélvezzek, de tudtam, aztán következik, csak az igazi öröm.
- Húzd fel a lábad amennyire, csak bírod!
Végre a berregés a lyukamhoz ért, amitől a hasam egészen görcsös lett, és Miche leállította zümmögést, majd lassan, finoman, feldugta nekem a vibrátor fejét, két-három centi mélyen. Feszített, de nagyon élveztem. Miche ki-be húzta, izgatott, míg végül egészen könnyen belém csúszott a játékszer. Amikor félig bennem volt, elkezdte ütemesen mozgatni egy-két percig, majd benyomta szinte teljesen, tartotta ki ne csússzon, rám hajolt és elkezdett szopni. Őrületes volt.
Amikor robbantam, bekapcsolta bennem a vibrátort úgy, hogy akkorát sikoltottam a gyönyörtől, hogy azt hittem az utca végében is hallják.
Azok az élvezethullámok, a  megélt orgazmus kiverte nálam a biztosítékot, azt hiszem öntudatlanul feküdtem, még akkor is, amikor Miche az arcomat paskolta.
- Hé, nagyfiú! Rendben van minden? Csak bólogattam és alig vártam, hogy kigóm-lázmérésmenjen.
Én úgy, de úgy bőgtem, mint aki elárvult, amikor magamra maradtam, azt nem tudom minek, hogy mert mocskosnak éreztem magam vagy, mert nem Matt tette meg velem a dolgot, de nagyon ki buktam.
Végül sikerült magamban lerendeznem, hogy perverz kis passzívka vagyok, szajha, aki imádja a farkat, imádni fogja, ha majd megdugják. Égett a fenekem, de nem érdekelt, jól esett a tudat, hogy foglalkoztak vele.


***

Meggyógyultam pár nap múlva, közben  rájöttem, Matt féltékeny Michere. Dühösen villant a szeme, ha a férfi leállt velem beszélgetni, mint akkor is, mikor felajánlotta, elvisz az iskolába az autójával, ne hogy elkéssem.
- Ne fáradj - állt fel Matt - majd én elviszem! - Örültem, hogy Matt végre érzelmeket mutat, ugyanakkor nekem is marta a belsőm a féltékenység, mert Michere őrülten féltékeny voltam, hiszen tudtam, hogy már voltak egymással Mattal.
A garázsban vártam a nagybátyámra, amikor lejött, odébb akartam állni. Akkor azonban egyszerűen magához vont, a fejét a vállamra ejtette, a keze pedig valami iszonyú finoman elkezdte masszírozni a farmeres fenekemet.
Azt hittem, hogy belepusztulok, Matt nemcsak a férfiasságomat tudta begerjeszteni, hanem az egész lényemet is.
Vártam, hogy máshol is hozzám érjen, de csak alaposan átgyűrte a félgömbjeimet, aztán beült az autóba. Mielőtt az iskola elé értünk és kezdtem kifelé kászálódni, utánam szólt:
- Ma éjjel törlesztened kell, este tíz után gyere át a szobámba! És nekem ne bájologjál a Michevel, mert szétrúgom a segged!
- Te se bájologjál! - csaptam be az ajtót, hogy csak úgy nyekkent.

Alig vártam az estét, egész nap állt a farkam, éhezett a testem Mattért.
Miche és Matt társaságában egy vacsora …Hm. Nem akármilyen feszültség-hullámok ülték meg az étkezőt, mint egy robbanásra kész vulkán, ahol csak másodpercek vannak a kitörésig. A videóba egy elég kemény akció film került, hármasban néztük, a fiúk söröztek én csak kóláztam, nem vagyok egy nagy ivó. Előkészítettem magam a film után, reméltem, hogy Matt végre hozzám nyúl rendesen. Amikor halkan kopogtattam a szobája ajtaján, majdnem éjfélre járt az idő, reszkettem akár egy falevél. Matt az ablak előtt állt teljesen felöltözve, a keze a háta mögött és bámult ki a sötétre, mintha valami érdekeset látna.
- Itt vagyok - kezdtem sután.
- Hallom - felelte egy kissé ingerülten. Aztán egyszer csak a zsebébe nyúlt és kivett belőle egy gyűrött rongyformát és az arcom előtt kezdte lóbálni.
- Ez! Mi?
Nem értettem semmit, aztán amikor kicsit hátrébb emeltem a fejem kezdtem felismerni, hogy az egyik alsóm az, a szürke, amit aznap viseltem, amikor Miche a vibrátorral megkefélt.
- Az alsóm, de…
- Mit de? - vicsorgott Matt. – Ez - bökött a nagy kiterjedésű foltra - micsoda rajta?
Teljesen elhűltem, sose gondoltam volna, hogy a nagybátyám, aki mindig bepakol a mosógépbe, laborasszisztensi-szemekkel vizsgálgatja az alsóneműm! A gatyám el volt ázva, attól a sok zselétől, ami kifolyt belőlem, az, amit Miche belém dolgozott…
Annyira kínos volt.
- Én…
Kaptam egy pofont, Matt a sarokba szorított.
- Ki dugott meg? Ki volt az? Azonnal mondd meg, széttépem!
- Senki. Ne bánts.
- Te, ne nézz hülyének!
- Csak egy dildó, vagyis nem, egy vibrátor, egy…
Matt lekapott, a csókja olyan lángolást okozott, hogy elmondani nem tudom. Az egész testemet beborította a vágyakozás, felhördült ő is, és az csak tetőzte az egészet.
Úgy csókolt mint még soha senki, hogy jól az biztos, a szánk ette a másikét, ittuk egymás nyálát, a nyelvünk vad tangót járt.
Amikor a vastag péniszt megéreztem a hasamnak nyomódni, mindent elfelejtetem, lenyúltam Mattot, vadul simogattam.
- Ha vibrátorral szoktad magad kényeztetni, hát hozd azonnal ide, hadd lássam, mi jár benned! - szakította egyszerre csak meg a csókot. Hát mondhatom, pánikba estem nagyon.


2012
Előző részek
Hozzászólások
DákiD ·
Jó lett grat

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: