Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az én Blankám

Az én Blankámat a vásárban ismertem meg. Mellettem árulta a használt holmit, amit a túrkálóban szerzett be. Vadászat az a javából, befektetésnek kicsi ugyan, de ki is kell árulni, hogy meglegyen a dupla haszon. Blanka feketehajú cigánylány volt, bronzos bőrrel, szép alakkal, ringó csípővel és nagy keblekkel. Én szőke vagyok, vékony, kicsi hegyes mellű nő, pont az ellentéte, de amikor a szemünk pajkosan összevillant és beszédbe elegyedtünk, akkor nagyon sok hasonlóságot fedeztem fel magunk között. Lelki barátok találtak egymásra azt gondolom.
A cigánylányoknak van egy varázsa, ő tiszta, jó beszédű, okos és szép nő volt, igazán bárhol megjelenhetett, igaz a tarka hajgumija és a román papucsa nem a legszalonképesebb öltözet, de így is volt benne annyi báj, hogy vásáros nap  után találkoztam vele, elmentünk sétálni, fagyiztunk, kirakatokat nézegettünk.
- Annyira aranyos nőci vagy te Bianca, nem is tudom, mintha ezer éve ismernélek.
- Te is aranyos vagy - konstatáltam. Egyre többször találkoztunk a végén turkálóba is együtt jártunk. Blanka legjobb barátnőm lett, és amikor elment a barátom egy hétvégére továbbképzésre meghívtam magamhoz egy csajos hétvégére. Ő a hároméves kislányát egyedül nevelte, de a szülei sokat segítettek neki, akkor is örömest vették magukhoz úgymond dajkálni a kislányt.
Így a hétvégére nagyon készültem, kitakarítottam, bevásároltam, vettem egy Martini Biankót az a kedvence Blankának, és kikölcsönöztem pár romantikus cd-t.
Nagyon jól éreztük magunkat, ruhákat próbáltunk, Blanka mesélt a rokonságáról, a roma szokásokról, ételekről, szóval nagyon jól éreztük magunkat. Este amikor csendben és fáradtan feküdtünk ketten a nagy franciaágyon, csak néha szólaltunk meg, a téma szex köré sodródott. Blanka azt mondta neki eddig csak egy partnere volt, a kislánya apja, de elvett egy másik asszonyt, egy szűz cigánylányt. Neki az óta senkije nem volt.
- És nem is hiányzik a szex?
- De néha, de nem fontos, abban nincs semmi jó úgyse.
- Dehogy nincs. Itt és itt. - Megsimogattam a mellét, olyan Természetesen értem hozzá a sötétben, barátian, egy puszit is nyomtam az arcára. Nem gondolkoztam, csak simogattam, mellbimbója jó kemény lett, Blanka nemsokára sóhajtozni kezdett.
Utána  a hasa alá siklott a kezem, ott is simogattam, egy pólóban és egy bugyiban feküdt.
- Bizsergek, olyan finoman mutatod ki a barátságodat.
- Mert szeretlek, kedves barátnőm, még soha senki nem volt nekem ennyire kedves.
Blanka lába közét simogattam, a vénuszdombja keskeny, és forró.
Ekkor meglepett, az arcomhoz nyúlt és megcsókolt, puhán finoman smároltunk, az ujjaim a pinája bőréhez értek. Nedveiben siklottak, majd benyomtam neki a mutatóujjam és addig ujjaztam, míg nyögve el nem élvezett. Csodálatos volt, utána  a mellemre húztam az ujját, kezemet a szeméremtestemre vittem.
- Csöcsöréssz - lihegtem, míg maszturbáltam.
Ölelkezve aludtunk el, legszebb élményeim között tartom számon az első éjszakánkat.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pusheen ·
A történet összecsapott, meglehetősen rövidke, mégsem mondhatom, hogy igénytelen. Alapvetően sokkal kidolgozottabbnak kellene lennie,de így is látszik benne az eredeti ötlet, valami egyediség. Biztató zöldet adok.

fannyka ·
A szex rész kifejtéséig egészen jó (bár addig is kicsit túl gyors), de sajnos ott nagyon összecsapottá válik. Tudsz írni, de szükséged van még gyakorlatra. Ennek a történetnek legalább háromszor ilyen hosszúnak kellett volna lennie.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: