Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az ember legszebb kincse

4. fejezet


Gazdagok és szegények


Henrietta belépett a szalonba. Babarózsaszín ruhájában és édes kis balettcipőjében úgy érezte magát, mint anyja játék babája. Nem tehetett róla, anyja mindig is egy ilyen kislányra vágyott. Állandóan rózsaszín és égszínkék ruhákba járatta, és soha nem hagyta magára egy percre sem. Mindig házvezetőnőjük fésülgette a haját, még azt sem engedték, hogy egyedül öltözzön fel. Az ország legjobb magántanára tanította, akinek szigorúan meg volt hagyva, hogy mindenre tanítsa meg, amire egy intelligens és gazdag lánynak szüksége van, de soha egy rosszalló szót nem mondhatott. Pedig a lány sokszor direkt pimaszkodott a tanárral. De semmi helyzetváltozás. A tanár csak tűrt, de szólni nem szólt. Egy ideig élvezte ezt a helyzetet Henrietta, de most 20 évesen kezdett már terhére lenni anyja ragaszkodása. Apját szinte sosem látta, mindig üzleti úton volt. Ha pedig véletlenül hazajött 2 hónapban 1-er, akkor is mindig Henrietta szőke, loknijaiért és villogó kék szemeiért volt oda. Hozott neki egy méregdrága bonbont és agyondicsérte, hogy milyen szép a mosolya, hogy a szemeiből egyszerre árad melegség, gyűlölet és tüzesség. Ez igaz is volt. Henrietta gyűlölte az apját, mert sosem látta és szerette, mert kapott tőle ajándékot. Voltaképpen egy elkényeztetett, makacs és eléggé hisztérikus lány volt.

- Jaj de gyönyörű vagy ebben a csinos kis ruhában kislányom!
- Anyám, már nem vagyok kislány, és elegem van abból, hogy mindig ilyen babaruhákat kell hordanom!
- Ha valóban nem vagy kislány, akkor miért nem tudsz egyedül semmit megcsinálni?
- Mert te nem engeded anya! Mindig te mondod, hogy nem tehetek semmit. Hogy azért vannak a cselédek, hogy majd ők elvégeznek mindent. Én ezt unom, hogy fésülködni és öltözködni se engedsz egyedül.
- Igazán? Olyan felnőttnek érzed magad? Akkor majd meglátjuk. Szerezz meg magadnak mindent mostantól, tőlem ne számíts semmire. Se szép ruhákra, se finomabbnál finomabb ételekre. Egyszóval semmire.
- Hát jó. Örülök neki, nélküled is boldogulok, és be is bizonyítom. Van egy hirdetés, miszerint ha valaki megtalálja Attila kardját, az nagy jutalomban részesül. Az illető vagyonának a felét. És tudod ki az említett illető? Müller Rudolf!
- Valóban? Ő tényleg rendkívül becses vagyonnal rendelkezik. És csak nem jelentkezni akarsz a hirdetésre?
- Eltaláltad. Megnyerem és akkor többet nem lesz szükségem rád.
- Szeretném én azt látni.
- Majd meglátod.

Ezzel Henrietta dacosan felrohant a szobájába, majd telefonon jelentkezett a hirdetésre és miután ezt is elintézte, összepakolta holmiijait és máris útra készen állt.


- Valóban komolyan gondolod ezt a badarságot?
- Persze anyám, csakhogy megszabaduljak tőled és a nagyravágyásodtól!
- Bármit megtennél igaz?
- Ahogy mondod! 2 óra múlva indul a járatom, hogy odaérjek időben a találkozóhelyre!
- Te tudod! Én nem foglak megakadályozni benne! De ha innen kilépsz most lányom, akkor többet nem jöhetsz vissza! Világos?
- Nem bánom, nem is akarok visszajönni ebbe a lehetetlen házba! Pont azért megyek el, hogy végre ne legyek ennyire kiszolgáltatott!
- Jó, ez esetben, viszlát! Legyen szerencséd!
- Köszönöm, meglesz! Szia
Hasonló történetek
4838
A fehér mezes New Yorki csapat védvonala mögül előretört ez a viszonylag magas kb. 180 cm magas leomló barna hajú lány. Arcán néhány piros folt volt. A meze karja felszakadt és a térdét is lehorzsolta egy esés következtében...
5040
Egy fiatal huszonöt-hat éves fiú lépett be. Kissé nyomott volt az arca és elég cingár volt, de Susan próbálta a jó tulajdonságait nézni. A fiú mellé ült és félresöpörte a lány haját. A nyakát majd a vállát kezdte csókolgatni. Kezeivel a lány hasát simogatta és néha betévedt a topp alá is...
Hozzászólások
További hozzászólások »
leticia_63 ·
Bocs, de szerintem egy ilyen elkényeztetett libát nem engednek el ilyen simán a szülei.:(
Leticia

Sylvia13 ·
Igen én is ezen a véleményem vagyok, de pont azért írtam így, hogy most másképp legyen. Pont azért engedik el, mert ilyen elkényeztetett buta liba, és az anyja azt akarja, hogy a lánya magától jöjjön vissza, és újból az ő kis "babája" legyen. De túlságosan is szereti ahhoz, hogy kényszerítse.Tehát hagyja hadd menjen a saját feje után. Talán jobb, ha nem tette volna ?
leticia_63 ·
Valóban jobban tette volna ebben az esetben, ha a babaházban marad:D

Leticia

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: