Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az első nő az életemben

<!-- @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } -->

A történet amit elmesélek, 18 éves koromban történt meg.


Egy alföldi kisvárosban töltöttem közép iskolás éveimet. Aktívan sportoltam (kézilabda) heti három edzésem volt meg hétvégén a meccsek. Így aztán kollégiumba laktam, mert a napi ingázások kicsit lefárasztottak. Minden ott kezdődött el, hogy a kollégium egy koedukált kollégium volt. A lehető legrosszabb helyzetbe voltam, mert a haverjaim és az osztálytársaim rég becsajoztak, mire én meg ismertem valamelyik lányt a koleszba. Mivel más volt a napirendem mint az övék. Mikor délután mindenki ment amerre látott Én akkor tanultam, mert tanulási időben voltak az edzések, és mire beértem a kollégiumba, akkor meg már takarodó volt szóval kilógtam abból a közösségből egy kicsit.
Mindaddig így volt ez, míg meg nem ismertem Katit. Kicsi alacsony formás nagyszájú belevaló lány volt. Mindig incselkedett velem és kacérkodott.
Az egyik edzésről vissza érve meglepődve tapasztaltam, hogy buli van a koleszba. A haverok már tűkön ültek mire beértem a szobába.(Mivel az összes pia mindig az én szekrényembe volt, mert azt soha nem nézték át) Na szóval iszogattunk (ami elég gyorsan hatott a fárasztó edzés miatt) utána irány a buli. Kicsit bátor voltam már az alkohol hatása miatt, és rögtön megkerestem Katit. Egész végig összesimulva táncoltunk csókok tapizás simizés minden volt, eléggé be voltam indulva. Úgy tíz óra körül felkapcsolták a villanyt és takarodót fújt az éjszakai tanár. Kati a fülembe súgta, hogy 11-kor vár a szobájukba mennyek az ablakon át.
Mit tegyen az ember még jobban remegett a gyomrom mint eddig. Így aztán ittunk még 2-3 pohár bort a hálóba mire eljött a 11 óra. Egyik ablakon ki ugrottam a másikon meg be.
Nagyon izgultam remegtem mintha fáztam volna. Gyorsan bebújtam Kati mellé az ágyba, valami hosszú póló volt rajta meg egy bugyi. Emeletes ágyak voltak a szobába egymás mellé összetolva. Egy karnyújtásnyira volt a barátnője Mari, aki nagyon szuszogott azt hittem alszik. Így csók csatába kezdtünk a kezeink felfedező útra indultak, az Én Katikám már sokkal tapasztaltabb volt mint Én. Kicsit félénken nyúltam a bugyija alá. Éreztem teljesen csupasz a puncija. Rögtön a kezem felé mozdult a csípője feltérképeztem az egész területet már tiszta nedves volt a kezem. Elkezdtem lefele vándorolni míg ő egy kicsit feljebb helyezkedett,hogy elférjünk az ágyba. Ott volt előttem a bugyija, széttárt lábai között hasaltam és először csak bugyin keresztül puszilgattam majd félre húztam, és meg csapott egy eddig ismeretlen illat, ami máig nagyon beindít. Elkezdtem nyalni lefetyelni mire a csípője megint elkezdett ringatózni alig bírtam a nyelvemmel követni. Nem láttam semmit mert a takarót magunkra húzta. Egyszer csak hallom hogy az én Katinkám megszólal.
- Nagyon jól nyal.


Mire rájöttem, hogy mellettünk Mari is fent van.
De én csak folytattam az ügyködést, mire egyszer csak megfogta a fejem és felhúzott magához meg csókolt, hosszan és mohón, nem zavarta hogy az egész arcomon az ő nedve van.
Ezután átkarolt és a fülembe súgta:
- Magamba akarlak érezni!
Ahogy ezt kimondta már két kezével tolta le a gatyám és rögtön elmarkolta a cerkámat. Minden teketória nélkül félre húzta a bugyiját és már illesztette be a helyére a dolgokat.
Ez mind olyan gyorsan történt, hogy én csak támaszkodtam a két kezemen és megmozdulni nem mertem. De az az érzés leírhatatlan volt, és az a mai napig is, amikor az ember egy nedves punciba belehatol, az a melegség a finom szorítás mennyei érzés. Mivel az előbb még Marinak mondott valamit kicsit jobbra néztem, hogy figyel e minket, de úgy tett mint ha aludna.
Kati szó szerint magára húzott a csípője le-fel járt szinte Ő dugott meg. Az ágy meg nyikorgott egy kicsit. Én figyeltem,hogy ki ébred még fel. De semmi mozgást nem tapasztaltam így én is elkezdtem mozogni egyre mélyebben az Én kis csöpnyi barátnőmbe. A fülembe lihegte hogy még-még. Egy két perc után Kati mozgása felgyorsult lihegni kezdett és egyszer csak mintha görcsbe rándult volna körmeit a hátamba meresztette kis halk sikoly után mozdulatlan lett. Egy két pillanatig én is mozdulatlan lettem. (De Én még nem éreztem semmit. Nem tudom miért lehet hogy a pia miatt.) Megint kezdett mozogni alattam most már bátrabban mozogtam én is. Csókok közepette megint elkezdte a csípője a jól ismert mozgást. Nem érdekelt mennyire nyikorog az ágy. Csípőink, ahogy összeértek szinte csattogtak. Fülembe próbálta súgni, de kicsit nyüszítés lett belőle.
- Ne hagyd abbaaaa.
Én még mindig nem tudtam meddig bírom mert csak toltam és toltam. Kezei elengedtek teljesen kiterült alattam Én meg mind egy vad fölötte tornyosultam és csak arra tudtam gondolni, hogy mikor jön már azaz érzés amit már ismerek. (az önkielégítések folyamán).
Kati a kispárnáját az arca elé fogta és úgy lihegett hörgött bele. Én meg mint egy gép ki-be jártam álmaim nőjébe.
Mikor egyszer csak megéreztem valamit a fenekemnél. mg egy kéz volt. Marié. Simogatni kezdett egyre bátrabban amikor észre vette, hogy nincs ellenemre a dolog. Ujjai az ánuszom és a zacsaim között jártak. Ilyen ingerek után egy perc sem kellett és én is elmentem.
Mari odahajolt hozzám és azt mondta:
- Gondoltam besegítek, mert még meghal alattad a kis csaj.
Egy lágy csókkal és elköszöntünk egymástól Katival. Mire ő:
- Köszönöm.
Vissza mentem a szobámba megint ablakin KI és BE. Reggelig aludtam, mint a bunda.
Kicsit későn ébredtem így Én voltam az utolsó aki reggelizni ment. Bárkivel találkoztam a folyosón, mindenki halkan nevetett és sugdolózott. Nem törődtem senkivel leültem az egyik üres asztalhoz reggelizni. Mire berohant Jani barátom leült mellém.
- Gratulálok öcsém, király vagy.
Néztem rá bután. Nem értettem semmit.
- Fogadtam a csajokkal az este.
- És mibe?
- Abba nem mentek bele, hogy lefekteted Katit, mert azt már Kati is nagyon várta, hanem abba, hogy ki bírja tovább. És 2-1 re nyertél. Király vagy!


Így lett fogadás áldozata a szüzességem.

Hozzászólások
szerenella ·
Helyesírás 0, nem olvastam végig. :innocent:

Pusheen ·
Végigrágtam rajta magam,de kár volt. Kissé bugyuta történet, tele helyesírási hibákkal. Nem tetszett.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: