Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az első igaz szerelem - harmadik rész

Rámosolyogtam.
- Annál gyönyörűbbet el sem tudok képzelni, hogy mi ketten egymásra találunk.
- Igazán? Abból, hogy soha nem kezdtél ki velem, azt hittem… azt hittem nem vagyok elég vonzó számodra.
- Adri. TE vagy a leggyönyörűbb a világon. Mióta csak ismerlek, azt a lányt keresem, aki képes lenne a szívemben a helyedbe lépni, mert azt hittem, te soha nem lehetsz az enyém.
Olyan édes szerelemmel nézett rám, amitől alig bírtam megállni, hogy rávessem magam és össze-vissza csókolgassam.
- Soha nem mondtak még nekem ilyen szépet.
- Azért Cica, mert senki nem szeretett még téged annyira, mint én. – Lágyan megsimogattam a karját és gyengéden megcsókoltam. Izgatottan bizseregtem minden tagomban és a szívem olyan vadul kalapált, akár egy elszabadult gőzmozdony. Fel akartam falni Adrit, érezni minden porcikáját, de nem siethettem el. Ő más volt, mint bárki akivel eddig összehozott az élet. Ahogy ajkaink összeértek, áramütés szerű szikrázás futott végig az egész testemen. Mindketten egészen elvesztünk ebben a csókban és minden más megszűnt létezni. Tiszta fejjel akartam volna gondolkodni, de az elmém kikapcsolt, csak Adri érzéki, puha ajkaira és az enyémmel pajkosan kergetőző nyelvére tudtam koncentrálni. Egyre vadabbul és vadabbul faltuk egymás száját, míg végül már levegőt is alig kaptunk, de akkor sem bírtuk abbahagyni. Lassítanom kellett. Imádom a spontán dolgokat, de Adrival nem lehetett ilyen az első alkalom. Meg akartam adni a módját. Percekig kényeztettük egymás ajkait, mikor már fizikailag nem bírtuk folytatni és meg kellett állnunk egy kicsit.
- Most hogyan tovább? – kérdezte Adri. – Levetkőzünk, és…?
Elmosolyodtam. Annyira aranyos volt az esetlensége.
- Nem cica. Ez lesz az első alkalom, tökéletesnek kell lennie. Romantikus vacsorával, szerelmes esti andalgással, nem lehet ilyen hirtelen ötlet az első éjszakánk.
- Komolyan? – elkeseredettnek látszott. Egyáltalán nem voltam benne biztos, hogy okos az amit teszek. Úgy bizsergett a csiklóm, hogy majd beleőrültem, de időre volt szükségem, hogy rájöjjek, hogyan vezessem be Adrit a női szerelem világába. Muszáj volt apró lépésekkel haladnom, bármennyire akartam volna letépni róla a ruhákat és addig csókolgatni, nyalogatni, amíg remegve jut el a csúcsra. Csábítottam már el heteró lányt, de annak nem volt ilyen belénevelt ellenszenve a leszbikusokkal szemben.
- Komolyan.
- Nem akarsz engem?
- Jobban akarlak, mint ahogy bárkit eddigi életemben. Ezért nem szeretném, hogy az első alkalmunk egy hirtelen jött szeszély legyen.
Még mindig szomorúan nézett rám. Láttam rajta, ő is úgy vágyik rám, mint én őrá. Ismét megcsókoltam, de ezúttal sikerült rövidebbre fogni.
- Cica. Menjünk aludni és holnap olyan szerelemmel teli napban részesítelek, amilyet még senkitől sem kaptál.
Egy kicsit felderült az arca, de tisztán látszott, hogy ő most akarna túlesni az első alkalmunkon. Hazudnék, ha azt állítanám, hogy én nem. Hosszasan tépelődtem, mert pár másodperc alatt az összes lehetséges végkifejlett átfutott az agyamon. Lefekszünk egymással most, és másnapra megbánja, mert csak pillanatnyi gyengeség volt. Nem fekszünk le egymással most és ezzel megbántom, vagy csak túl nagyra növelem az elvárásait. Én, akiről mindenki azt tartja, hogy hajlamos vagyok mindent szenvedélyből tenni és elkapkodni, most megfontoltan akartam cselekedni, abban pedig nem vagyok jó.
Az éjszaka nem sok alvással telt, az álom mindkettőnket messze elkerülte. Ennek ellenére reggel olyan energiával telve ugortam ki az ágyból, mintha életem legjobb alvásán lennék túl. Elő kellett készítenem az első szerelmes napunkat, amit az éjszaka alatt bőven volt időm eltervezni. Megkértem Adrit, hogy vegyen fel valami szépet és hazarohantam, hogy én is így tegyek.
A szekrényemből egyenként hajigáltam kifelé a ruhákat, miközben az ideális után kutakodtam. Az egyik túl csajos volt és soha nem szerettem, a másikról messzire sütött, hogy csak egy leszbikus viselné, és ezért nem volt most megfelelő. Egyszerűen nem akart a kezem ügyébe kerülni olyasmi, amit megfelelőnek éreztem a randihoz Adrival. Végül hosszas vívódás után sikerült megállapodnom egy ízlésesen rojtos kék blúz és egy hosszú sötét szoknya mellett. Magamhoz vettem egy kistáskát és beletettem az egyik felcsatolhatós kis játékomat. Az első alkalmakkor soha nem szoktam elővenni ezeket, de biztos voltam benne, hogy Adrival szükség lesz rá.
Még dél előtt értem vissza hozzá és úgy csöngettem be, mintha amúgy nem lenne kulcsom a lakásához. Egy észveszejtően gyönyörű ruhában nyitott ajtót. Bár elégedettlen volt az adottságaival, az én kérésemre most olyan világoskék nyári ruhát vett föl, ami lágyan végigsimogatta kerekded alakját, kiemelte formás fenekét és sejtetni engedte gyönyörű melleit.
- Szia – mosolygott rám azokkal az édes, gesztenyebarna szemekkel.
- Szívem hölgye, a randit előállt – mosolyogtam vissza rá. Körbepillantottam, hogy nem lát-e valaki minket a folyosón és mikor megbizonyosodtam, hogy csak ketten vagyunk, átkaroltam derekát, közelhúztam magamhoz és szenvedélyesen megcsókoltam. Ez volt az utolsó pillanat, amikor még ura voltam cselekedeteimnek. Ahogy éreztem, hogy a testünk egymásnak simul és Adri kíváncsi nyelve szikrázva csatázik az enyémmel, elvesztettem minden önkontrollt. Betántorogtunk a lakásba, becsuktuk magunk mögött az ajtót és onnantól kezdve már cseppet sem érdekeltek a napra szőtt terveim.
A kezeim felfedezőútra indultak Adri csodálatos domborulatain. Lágyan végigsimítottam a derekát és meg sem állapodtam, amíg a kezem a fenekére nem siklott.
- Azt hittem egy romantikus napot terveztél nekünk – nézett rám pajkosan.
- Annak is eljön majd az ideje – kacsintottam rá.
Megfogtam a ruhája alját és áthúztam a fején. Türelmetlenül vágytam rá, hogy megpillanthassam meztelen testét. A dressz alól előbuggyantak istennőhöz illő mellei, amikre évek óta nem vethettem pillantást. Ő is nekilátott volna vetkőztetni engem, de nem hagytam neki. Előbb éreznie kellett azt, amivel azóta meg akartam ajándékozni, hogy először találkoztunk. Miután félredobtam a ruháját, gyengéd, de határozott mozdulatokkal a hálószoba felé irányítottam, miközben az ajkaim az övéire forrtak. Önként az ágyra feküdt és teljesen átadta magát az akaratomnak. Négykézláb fölé emelkedtem és úgy halmoztam el kényeztetéssel. Ekkor értettem meg igazán, hogy minden eddigi szerelmem, minden eddigi szexuális élményem szürke árnyék volt csupán. Ott feküdt előttem ez a földöntúli lány és olyan szeretet, olyan vágyat éreztem iránta, amilyet még soha életemben. Lágy csókokat leheltem a nyakára, miközben az ujjaim végigcirógatták a testét. Remegő hanggal sóhajtozva élvezte, ahogy egyre mohóbban falom az édes puha bőrét. Egy-egy nagyobb szippantás után még a lélegzetét is visszafojtotta. Hosszú percekig élveztem ki minden apró falatot, amit csak kaptam belőle.
Lágyan simogattam gömbölyded melleit és finom csókokkal halmoztam el keményre merevedett bimbóit. Teljesen átadta magát az érzésnek, és érzékien vonaglott, ahogy élvezte a kényeztetést. Közben az ujjaim a puha pociján végigtáncoltak a combjáig, ahol egy időre tétován megállapodtak. Készültem megérinteni a mennyország kapuját és ezt nem lehetett elkapkodni. A kezem a lábai közé csúszott és cirógatni kezdte a combtövét, de nem bírtam sokáig megállni, hogy a nedvességtől síkos puncijára csúsztassam. Amint megérintettem, önkéntelenül a kezem felé kezdte szorítani az ölét. Ha voltak is valaha ellenérzései attól, hogy egy másik lány kényeztesse a testét, azok már mind elszálltak. Lassan akartam végigcsókolni minden porcikáját, de hirtelen magával ragadott a hév és vadul a puncijára vetettem magam. Azt akartam neki megmutatni, hogy mennyivel érzékibb egy lánnyal a szeretkezés, most mégis úgy lakmároztam belőle, mint egy mohó férfi. Nem sokáig táncolt a nyelvem a csiklóján, mikor megéreztem azt a kontrollálhatatlan remegést ami arra utalt, hogy mindjárt a csúcsra ér. Alig pár másodperccel később földöntúli örömsikoly szakadt ki belőle, miközben teste vad rángásokkal vonaglott az ágyon. Én szerettem volna még folytatni, de az orgazmustól annyira érzékeny volt még, hogy egy idő után eltartotta magától a fejemet.
- Uram Isten! – pihegte, ahogy melléhúzódva cirógattam a testét. Az arca teljesen ki volt pirulva és alig jutott levegőhöz. – Még soha nem volt ilyen intenzív orgazmusom. Veled minden alkalom ilyen?
- Azon vagyok – kuncogtam. – De az is segített, hogy egy ideje nem voltál senkivel.
- Voltam már ennél hosszabb ideig is egyedül és mégsem éreztem még ezt – érintette meg gyengéden az arcomat.
- Akkor csak arra tudok gondolni, hogy te is annyira szerelmes vagy belém, mint én beléd - mosolyogtam rá.
- Lehetséges – vonta közel magához az arcomat és megcsókolt. – Ilyen íze van a puncimnak? – kérdezte, miután abbahagytuk.
- Még soha nem kóstoltad?
- Nem.
- Olyan sem volt, hogy egy pasi megcsókoljon miután kielégített?
- Nem, mert mindig nekem kellett őket először és úgy már nem akartak megcsókolni.
Ekkor értettem meg igazán, hogy mennyire kihasználták eddig őt. Azt eddig is láttam, hogy a férfiak nem úgy bántak vele, ahogy kijárt neki, de ilyen belsőséges dolgokat eddig nem árult el.
- És hogy ízlett? – kérdeztem. – Úgy értem a puncid.
- Hát… - kezdte.
- Nem igazán?
- Nem nagyon. Az baj?
- Majd megoldjuk cica. Ez az első alkalmad, nem kell mindent elsietni.
- De… de szeretnék én is örömet nyújtani neked – mondta félszegen.
- Annak is megvan a módja. De előbb még, készültem neked egy kis meglepetéssel – mondtam neki titokzatosan.
- Mi az? – csillantak fel érdeklődve a szemei.
- Várj egy kicsit! – pattantam ki az ágyból. Az előszobába siettem, hogy összeszedjem a kistáskámból a felcsatolhatósomat. Istenem úgy bizseregtem és kicsit azért fájt, hogy ma nem kapja majd meg a puncim a kívánt csókadagot, de türelmet erőltettem magamra. Ha kértem volna, biztos megteszi nekem, de akkor talán nem lett volna következő alkalom. Nem is reméltem, hogy a közel harminc évig tartó bigott keresztény ráhatást egyetlen orgazmussal el tudom tüntetni, de valahol azért bíztam benne, hogy ha egy gátlását legyőzte, akkor ezt a másikat is.
Az előszobában sétálva végig simogattam magam, hogy csökkentsek egy kicsit a feszültségemen. Nem igazán segített. Kivettem a táskámból a felcsatolhatósomat és magamra húztam. Elég viccesen nézhettem ki, ahogy a szoknyám az ölem magasságában sátorhoz hasonlatos formát öltött, de nem érdekelt.
Mikor beléptem a szobába, Adri szemből elsőre semmit sem vett észre, csak amikor felhúztam a szoknyám alját.
- Te jó ég! Ilyesmit tényleg szoktatok használni? – nézett rám csodálkozva.
- Bizony. Gondoltam talán hiányérzeted lesz, ha ezt nem kapod meg.
- Nem lett volna – kuncogott -, de ha elhoztad, akkor használjuk!
Letekertem magamról a szoknyámat és Adri fölé másztam. Simogattam egy kicsit a punciját és az így benedvesített kezemmel síkosítottam a műtagot.
- Told belém! – könyörögte vágyakozó szemekkel Adri.
Gyengéden a puncijába nyomtam az elejét és óvatosan próbáltam egy apró mozdulattal mélyebben beléhatolni, de annyira nedves volt, hogy tövig becsúsztam. Adriból azon nyomban egy hatalmas sikoly szaladt ki, amit először fájdalomnak hittem, de egy pillanat alatt rájöttem, hogy határozottan nem az volt. Szép lassú mozdulatokkal ki-be csúszkáltam, és közben gyönyörködtem az Adri arcára kiülő élvezetben. Többször is elképzeltem már, hogy hogyan néz ki, miközben átadja magát a kéjnek, de még a legszebb álmaimban sem festett ilyen csodálatosan. Egyszer csak felpillantott rám, és érzékien az alsó ajkába harapott.
- Kipróbálhatok valamit?
- Nyugodtan, cica.
Átkarolt a lábaival és a hátamra fordított. Olyan ügyesen csinálta, hogy közben egy pillanatra sem csusszantam ki belőle. Az ölével lassú köröket leírva lovagolni kezdett rajtam és közben megszabadított előbb a blúzomtól, aztán a melltartómtól is. A cicim iránt nem tanúsított olyan ellenérzést, mint a punci ízével szemben, mert rámhajolt és élvezettel csókolgatni kezdte a mellbimbóimat. Nem tudom pasikkal hogyan tanulhatta meg ezt ilyen ügyesen, de fantasztikusan csinálta. Ha kellett gyengéd volt, ha kellett durva és így szinte már én is orgazmusközeli állapotba kerültem csak attól, ahogy a puha ajkaival a melleimen játszott. Ő viszont nem csak a közelében járt. Hirtelen abbahagyta a csókolgatásomat és egyre vadabb tempóval kezdett rajtam vágtázni, miközben simogatta magát, míg végül visszafojtott nyögések kíséretében a csúcsra nem jutott. Mozgott még egy ideig, de láttam rajta, hogy szent kötelességének érzi, hogy engem is a csúcsra juttasson. Lepattant a műtagomról és szopogatni kezdte, amihez hasonlót én még élőben nem láttam. Valószínűleg valamelyik pornóból vehette, amit megnézett a témában.
- Mit csinálsz? – mosolyogtam rá.
- Próbálom megkedvelni a punci ízt – nézett föl szopás közben.
- Azzal, hogy egy szilikondarabot csókolgatsz? – kuncogtam.
- Nem, csak tudod… én szeretem ezt csinálni a pasiknak, és gondoltam… tudod, ha párosítom a folyamatot az ízzel, akkor talán…
- Ne foglalkozz ezzel cica. Egy életünk lesz rá, hogy megkedveld. És ha nem megy, akkor sincs baj.
- Biztos? – nézett rám kérdőn. Óh, Istenem! Annyira cuki ilyenkor!
- Biztos hát. Na gyere és csókolj meg!
De ő nem engedelmeskedett. Lecsatolta a műtagot, és az ujjaival kényeztetni kezdte a puncimat. Katolikus neveltetés ide, vagy oda, a szüleinek azt az utasítását, hogy ne nyúljon magához, biztos nem tartotta be soha, mert állati ügyes volt.
- Ezt így élvezed? – kérdezte.
- Nagyon. Csináld! – lihegtem. Képtelen voltam megállapítani, hogy pontosan mit is művel az ujjaival, de csak azért, mert teljesen belefeledkeztem a gyönyörbe. Mellém feküdt és a testét szorosan hozzámdörgölte, de a puncimon játszadozó ujjait nem vette el. Édes puha mellei az enyémeknek nyomultak, forró kipirult bőre pedig mintha lágyan simogatta volna az egész testemet. Kontrollálatlanul ziháltam, egyre hangosabban és hangosabban, amit Adri azzal is tetézett, hogy gyengéden harapdálni kezdte az ajkamat. Nem kellett sok idő, hogy érezzem, amint a gerincemen végigfut az az úgy szeretett borzongás és szinte azonnal mintha egy szikrázó bomba robbant volna az ölemben, olyan erőteljes orgazmus tört rám.
- Istenem-istenem-istenem – hajtogattam megállás nélkül, mire Adri kuncogni kezdett.
- Csak nem hívőt csináltam belőled?
- Cica, ilyen ügyes ujjakkal oda térítesz meg, ahova csak akarsz – lihegtem. Lehunytam a szemeim és úgy próbáltam visszanyerni az uralmat a légzésem felett. „Ha ezt mindig így csinálja majd, még az sem lesz baj, ha nem nyal ki soha.” Éreztem, hogy kicsit arrébb húzódik tőlem és mocorog valamit az ágyon, de nem volt erőm felnézni, hogy lássam mit csinál. Hirtelen valami keményet éreztem a puncimon matatni. Felpillantottam és meglepve láttam, hogy Adri belebújt a felcsatolhatósba.
- Szabad? – nézett rám kérdőn, mikor észrevette a csodálkozást az arcomon.
- Szeretnéd kipróbálni? – mosolyogtam rá.
- Ha nem baj.
- Dehogyis baj cica – kacagtam fel –, azt tehetsz velem, amit csak szeretnél.
Óvatosan belém csúsztatta a műtagot és szemmel láthatóan élvezte a dolgot. Még azt sem néztem volna ki belőle, hogy érdekelni fogja a használata, ehhez képest egyre jobban kezdett belejönni. Kicsit ugyan ügyetlenül mozgott, de nagyon lelkes volt. Rámhajolt és úgy járatta a játékot a puncimban. Minden egyes lökésnél örömtelien kacarászott, amit én hihetetlenül aranyosnak találtam. Ha egy leszbikus szerelemben jártas lány viselkedik úgy, mint ő, azt mondom rá, ügyetlen és éretlen. De Adri... Adri mindenben különleges volt. Tőle ez az édes, aranyos nevetgélés cseppet sem volt lelombozó, hanem a leggyönyörűbb dolog, amit csak el tudtam képzelni.
Átkaroltam a lábaimmal és úgy ösztönöztem egyre erőteljesebb lökésekre, ő pedig készségesen teljesítette a vágyaimat, miközben láthatóan egyre jobban élvezte, hogy így játszadozhat velem. Ahogy látta rajtam, hogy közeledek az orgazmushoz, abbahagyta a kacarászást és szerelmesen szemezni kezdett velem. Mikor éreztem, hogy mindjárt a csúcsra jutok, megragadtam az arcát és szenvedélyesen megcsókoltam. Az orgazmusom szerelmes nyögései végül a szájában haltak el, de még ezután sem hagytuk abba azonnal a csókolózást.
Miután a testem örömteli remegése csillapodott, Adri óvatosan kicsusszant belőlem és mellém borult az ágyra. Odafordultam hozzá és szorosan magamhoz öleltem.
- Na milyen volt? – kérdeztem tőle, mikor már nem ziháltunk a fáradtságtól.
- Ez itt? – mutatott a felcsatolhatóra.
- Igen.
- Vicces – nevetett csilingelő hangon.
- Valld be, hogy élvezted! Láttam rajtad.
- Na jó, hát nem volt rossz. És hogy csináltam?
- Nagyszerűen cica. Te nem is tudsz más lenni.
- Ugyan, ne mondd. Bennem nincs semmi különleges
- Benned minden különleges. A legkülönlegesebb nő vagy, akit ismerek.
- Nem kell hízelegned Fanny, már a tiéd vagyok – ütötte el a szavaimat egy mosollyal.
- Valóban?
- Igen. Szeretlek. Szeretlek tiszta szívemből. Csak azt sajnálom, hogy ilyen sokáig tartott, amíg ezt megértettem.
Megsimogattam az arcát és gyönyörűszép barna szemeibe néztem. Tudom, sokan az ilyesmiben nem hisznek, de olyan mély, elpusztíthatatlan szerelem sugárzott belőlük, hogy biztos voltam benne, immár örökre együtt maradunk. Magamhoz húztam és szenvedélyesen megcsókoltam. Az ajkaink hosszasan egybeforrtak, amíg aztán az kialvatlanságtól és az iménti szeretkezéstől fáradtan mindketten álomba nem szenderültünk. Pihennünk kellett egy kicsit, mert azt mindketten tudtuk, hogy ez a délután még sok ilyen szerelmes csatározással fog eltelni. Életem legboldogabb pillanatai voltak ezek. Csupán egyetlen gondolat ismétlődött a fejemben, mielőtt átléptem volna az álmot a valóságtól elválasztó határvonalat: Végre révbe értem!
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
emobaby ·
Happy end! :)

fannyka ·
Köszönöm szépen mindannyiótoknak :) Örülök, hogy tetszett nektek.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: