Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az első alkalom

Középiskola vége fele voltunk, várva végre a teljes felnőtté válást, erőtől és természetesen vágyaktól fűtve. Középiskola első osztályában ismerkedtünk meg Zolival, akivel látásból már régebb óta ismertük egymást, mivel egy általános iskolába jártunk csak más osztályba. Zolival hamar jó barátok lettünk, rájöttünk, hogy rengeteg közös érdeklődési körünk van a zenétől kezdve a sporton át, egészen a csajokig. Sokat lógtunk együtt suli után, együtt bámultuk az MTV-n a jobbnál jobb csajokat, illetve apjának eldugott pornófilmjeit. Ekkor még hallomásból sem tudtuk, hogy mi az az internet, ha már egy divatmagazinban véletlenül láttunk egy mellbimbót, már beindult a fantáziánk.

Suli után, ha más programunk nem akadt, átmentünk hozzájuk, és mivel szülei dolgoztak, vígan eltöltöttük a délutánt filmnézéssel. Néztük, a ma már inkább viccesnek számító nyugat-német pornókat, bajszos Jürgenekkel, bögyös, szőrös Helgékkel. De akkor ez volt, ez is elég volt ahhoz, hogy "sátrat verjünk" a gatyánkban. A filmnézéseink többnyire meg is maradtak ezen a szinten, szükségeinket mindketten elintéztük a másiktól külön valamikor az esti órákban.

Egy májusi délután megvártam Zolit edzés után (ő kézilabdázott) és ismét átmentünk hozzá. Apja épp külföldre ment, anyja meg valamelyik barátnőjét látogatta vidéken, így tudtuk, hogy ma kicsit tovább szórakozhatunk. Mikor megérkeztünk hozzá, ő gyorsan elszaladt zuhanyozni, addig én kerestem egy filmet, amit feltételezhetően még nem láttunk. Mivel az apja élt-halt a filmekért és videókért, rendszeres volt az utánpótlás. Találtunk is egy filmet, két nő egy pasi felállásban, de a fentebb is említett szereposztással, csak éppen Helge mellé csatlakozhatott valami Matilde...

Ekkora már Zoli is letusolt és egy boxer alsóban lépett ki a zuhanyból, mondván mivel már sehova nem megy, nem öltözne már fel nagyon. Elkezdtük a filmet nézni és közben elég sokat beszélgettünk Merciről, az egyik osztálytársnőnkről, aki akkor nagyon bejött nekünk. A film persze megtette hatását, mindkettőnk farka jelezte, hogy készen állna bármire, erre csak rátett, amikor Mercit képzeltük valamelyik csaj helyébe.

Mivel Zoli egy boxerben ült mellettem, merevedő farka akaratlanul is  kilógott, felgyűrődött gatyája szárából. Először zavarában gyorsan igazgatni kezdte és magára rántott egy takarót, de mondtam neki, hogy hagyja, tegye azt, amit szeretne. Kicsit röhögtünk a helyzeten, de végül lassan levetkőzte gátlásait és ütemes mozdulatokkal elkezdte verni farkát előbb még a gatyában, majd attól is megszabadult.

A látványtól eléggé meglepődtem, hiszen eddig még sem nő, sem férfi nem volt mellettem meztelenül, ráadásul Zoli farkának látványával sem bírtam betelni. Körülmetélt farka gyönyörűen, egyenesen ágaskodott, és a mérete is igen meggyőző volt. Nem tudom meddig bámulhattam, de éreztem, hogy a farmerom mindjárt lerobban rólam.

Látta ezt Zoli is, aki biztatott, hogy szabaduljak meg a nadrágomtól és kövessem példáját. Kicsit esetlenül levetkőztem, visszaültem Zoli mellé és szinkronban vertük a farkunkat, mikor Zoli rám nézett és megkérdezte: "Menjünk tovább?" Hirtelen azt sem tudtam mire érti, de mire felfogtam, bal kezével már a heréimet fogdosta, mutatóujjával pedig a kőkemény makkomat simogatta, majd látva meglepettségemet mondta, hogy nyújtózzak el kényelmesen a kanapén. Alig, hogy ez megtörtént Zoli egyből elkezdett végigcsókolni a mellkasomtól lefelé és másodperceken belül már a farkamnál járt a szájával. Nem húzta az időt, gyorsan rátért a lényegre és ahogyan a filmekben láttuk iszonyatos vehemenciával elkezdett szopni. Bár mindkettőnknek első alkalom volt, úgy látszik a filmekből sikerül ellesni ezt-azt... A kéjtől megfeszülve Zoli farkát kezdtem keresni, aki igyekezett úgy fordulni, hogy a lehető legközelebb legyen a kezeimhez, arcomhoz. Ahogy megérintettem feszülő péniszét, azonnal érezni akartam. Magam fölé húztam Zoli derekát és 69-es pózban szoptuk egymást... ekkor már a film sem érdekelt minket. Mivel sportolt, elég jó fizikuma volt, izmos combjának, fenekének érintésével nem tudtam betelni. Farkát igyekeztem minél mélyebben lenyelni (mit tudtuk mi még akkor, hogy mi az a mély torok?!), hosszasan nyalogattam, szopogattam heréit, majd kicsit lejjebb toltam, hogy hozzáférjek ánuszához. Gyönyörű rózsaszín volt, ami mágnesként vonzotta a nyelvem. Ahogy nyalogattam Zoli nagyokat nyögött és egyre gyorsabban és erősebben verte a farkam. Bár próbáltam magam tartani, egy-két percen belül elsültem és mindent elsöprő orgazmussal élveztem a szájába, amivel olyan erővel szívta a farkam, hogy az szinte egy azonnali második orgazmussal felért.

"Nem is rossz az íze" - mondta, majd még egy kicsit kényeztetett, miközben én továbbra sem tudtam a feneke és farka párosától szabadulni. Akartam őket, egyszerre akartam érezni, azt akartam, hogy a pillanat minél tovább tartson. Megfordultunk, ő a hátára feküdt, farka antennaként merevedett az ég felé, én pedig lassan bekúsztam lábai közé és folytattam orális játszadozásom, illetve folytattam volna még sokáig, de jelezte, hogy ő is el fog menni, és ha nem szeretném, akkor nem akar ő is a számba élvezni. Pár másodpercig gondolkoztam csak, de gyorsan bekaptam duzzadó makkját kezemmel pedig egyre gyorsabban vertem neki. Testének egyre gyakoribb összerándulásaiból éreztem, hogy hamarosan megtölti számat spermájával és nem is kellett sokáig várni, míg hosszú másodpercekig lövelte nedűjét a számba. Vicces, eddig még saját spermámat sem kóstoltam meg, most meg valaki teleereszti a számat... de nem bántam meg. A rengeteg spermát nem akartam egyből lenyelni, kisebb adagokban visszacsorgattam számból a farkára, hogy arról újra lenyalogassam. Percekig eljátszottam ezzel, majd felkúsztam Zoli mellé és megcsókoltam. Nem volt ellenére, élvezte, hogy spermás ajkaink egymáshoz érnek, komoly nyelvcsatákat vívtunk, a nyállal besűrűsödő sperma maradványait pedig sokáig csorgattuk egymás szájából oda-vissza.

Ezen a napon történt valami, valami megmagyarázhatatlan. Korábban elképzelni nem tudtam volna hasonlót, de eljött egy pillanat, ami talán egész életemre meghatározta vágyaimat. Zolival tudtuk, hogy ez nem volt egyedi alkalom, de nem beszéltünk róla. Lassan megmosakodtunk, felöltöztem és hazaindultam. Megbeszéltük, hogy másnap reggel suli előtt találkozunk, délután pedig majd "nézünk valami filmet"...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: