Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
terelek: Seggből szájba egyből?? Ilyen...
2024-04-15 08:26
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

az első alkalom

Egy megtörtént eset.
Az 1. alkalom. (gruppen)
A történet és a helyszín valós, csak a nevek kitaláltak.

Néhány évvel ezelőtt történt meg amit most megosztok veletek. Ez volt az első gruppen élményem és sosem fogom elfelejteni!
Volt egy gyerekkori barátom, nevezzük öt Péternek. Péter vállalkozó volt és elég kötetlen munkaidőben dolgozott. Feleségével akkoriban már nem éltek túl jól ezért érthető volt, hogy nem nagyon szeretett otthon lenni. Mindennaposak voltak náluk a veszekedések. A felesége fűvel, fával…tehát ha tehette munka utána barátainál múlatta az időt. Sokszor nálunk is aludt, mert nem volt kedve otthon veszekedni. Én akkoriban még egy gyárban robotoltam és mellette építgettem a vállalkozásomat, amit akkor még másodállásban csináltam.30 éves voltam és bírtam a 16-20 órás munkanapokat. Általában a műszak lejárta után mentem „maszekolni” ahogy az lenni szokott. Sokszor előfordult, hogy amikor hazaértem, Péter ott volt nálunk. Ültek a teraszon a feleségemmel , Andreával, és beszélgettek. Péter sörözött,Andi pedig csak ült és hallgatta. Péterből ömlött a hülyeség. Nem volt ember akit ne tudott volna megnevettetni. Andinak sokszor folytak a könnyei a nevetéstől. Amikor hazaértem Péter mindig azzal fogadott, hogy „már féltem hogy nem jössz és nekem kell meginni az összes sört!” Ilyenkor gyors zuhany, esetleg valami kajcsi, ha napközben nem sikerült bekapni valamit, aztán csatlakoztam hozzájuk. Rengeteget ökörködtünk, vidáman teltek a napok és az éjszakák. Most így visszaemlékezve, az volt életem legszebb nyara.

Egy késő őszi napon történt, hogy munka után egyenesen hazamentem, mert az aznapra tervezett maszek elmaradt, így korán érkeztem. Klasszikusan szólva váratlanul. Péter kocsija a ház előtt állt, ami nem okozott meglepetést, hiszen szinte mindig nálunk volt. Nem voltak a teraszon, ami nem is csoda, hiszen, bár a nap fényesen sütött, elég hűvös volt az idő. Végigmentem a teraszon és bekukucskáltam az étkező teraszra nyíló ablakán. Amit akkor láttam ledöbbentett. Andi és Peti ott álltak és csókolóztak. Nem tudtam hirtelen mit csináljak. Menjek be és kezdjek balhézni, vagy csináljak úgy mintha semmit nem láttam volna. Szerencsére ők nem láttak meg, így volt néhány percem gondolkodni. Aztán az utóbbi mellett döntöttem. Édesapám mindig arra tanított, hogy mielőtt elhamarkodott döntést hozok, gondoljam át még egyszer higgadtan Visszamentem a kapuhoz és jó hangosan újra becsuktam, majd rákiabáltam a kutyára:Berci menj a helyedre! Aztán beléptem a házba. Addigra persze már mindketten ültek az asztal két oldalán és beszélgettek mintha mi sem történt volna. Nekem pedig maradt időm gondolkodni a továbbiakon. Éjszaka a látottakon törtem a fejem. Mi is történt? Andi 28 éves és bitang jó nő annak ellenére, hogy már szült nekem két kisfiút. Minden pasi megfordul utána, nem csoda tehát, hogy Peti nem tudott uralkodni magán. Vagy nézzük fordítva. Peti 29 éves és a nők szerint elég jó pasi, nem csoda hát, hogy Andi odavan érte. Akárhogy is történt, nem csináltak semmi olyat, amit én ne tettem volna meg fordított helyzetben. És mi van ha ez már hetek, hónapok óta tart? Na mi van akkor? Hiszen Andi minden este velem van, nekem főz vacsorát, az én ruháimat mossa és velem alszik. Ha meg akarja tenni úgyis megteszi előbb vagy utóbb. Bár Andit ismerve biztos voltam benne, hogy nem történt semmi a csókon kívül, azért a kisördög ott motoszkált.
Reggelre döntést hoztam! Ami történt megtörtént, próbáljuk meg belőle kihozni a lehető legjobbat. Ha nekiállok balhézni az nem segít. Sőt! Ha tényleg ezt akarják akkor még meg is pattanhatnak. Na azt már nem. Teltek a napok, hetek és azon agyaltam, miként tudnék összehozni egy hármast. Hogyan mondjam el Andinak, hogy mit szeretnék. És mit fog hozzá szólni. Aztán egyszer egy téli este nem sokkal karácsony előtt, házibuli volt nálunk. hajnaltájt már mindenki hazament, csak Peti maradt még. Andi is több bort ivott a kelleténél, így hát ő is aludt már. Én sem voltam már józan, így hát elő mertem hozni a témát. Eljött a beszélgetés ideje!

Úgy gondoltam nem kerítek nagy feneket a dolognak, egyenesen nekiszegeztem a kérdést.
- Szeretnéd megbaszni az Andit?
- Nem! - Jött a meglepő válasz
- Pedig amit láttam az nem erre vall - mondtam, és elmeséltem azt az őszi hazaérkezést
Péter kicsit zavarba jött, de mivel már ő sem volt józan elmondta az ő álláspontját. Elárulta, hogy hónapok óta nem volt már nővel és Andi azóta tetszik neki amióta kb 10 évvel ezelőtt megismertük. Soha nem mondta, mert a barátja vagyok és tudta, hogy én szerelmes voltam belé. Nagyon szeretné megdugni, de nem lehet, mert az én feleségem, és az ember nem dugja meg a barátja nejét. Azt a csókot pedig… nagyon sajnálja, visszacsinálná ha lehetne de sajna nem lehet. Azzal fel állt és menni akart.
- Hova mész? – kérdeztem
- Hova mennék? Nem várom meg amíg kidobsz. Majd alszok a kocsiban.
- Hülye vagy!Ülj le igyunk még egyet – mondtam és a frigóból kivettem még két sört
- Az rendben van – szóltam – hogy a barátunk nejére nem lövünk, de mi van akkor ha a barátunk is benne van a dologban?
- Az úgy más – válaszolt kis gondolkodás után.
- Hármasban? – kérdeztem
- Viccelsz vagy szívatsz?
- Komolyan kérdezem, csak igent vagy nemet várok – mondtam komolyan
- Hát persze hogy IGEN!
Ennyiben maradtunk. Megbeszéltük, hogy megbeszélem Andival is, aztán majd lesz valahogy. Ezután jó darabig nem találkoztunk Péterrel. Jött a karácsony, az újév.

Szilveszterkor egy oltári jó buliban voltunk egy másik barátoméknál. Andi megint ivott egy kicsit, de most nem vártam meg amíg elalszik. Félrehúztam egy csendes sarokba és megkérdeztem tőle, hogy szeretné – e bekapni Péter farkát. Kicsit megdöbbent a kérdésen, de talán a pia hatására könnyebben árulta el, hogy nagyon szeretné mint Péter. A buli hátralévő részében rengeteget táncoltunk. Minden lassú számnál összebújva sugdolóztunk Andival. Tervezgettük a dolgot. A többiek pedig csak röhögtek: Na ezek már megint itt turbékolnak!
Január első szombatját tűztük ki. felhívtam Petit és még egyszer megkérdeztem tőle, hogy komolyan gondolja – e. Miután megerősítette, hogy nagyon is komolyan gondolja, mondtam neki, hogy szombaton este 10 - re jöjjön át. Ez volt életem leghosszabb hete. Már a gondolattól is égnek állt a farkam. Hiába keféltem meg Andit naponta kétszer, egyszerűen nem bírtam magammal. Olyan voltam mint egy 16 éves kamasz, akinek egy fehérnemű üzlet láttán is égnek áll a műszer.
Andi sem nagyon bírt magával. Elmentünk fehérneműt vásárolni a nagy napra, bejártuk az egész plázát, hogy olyat találjunk ami izgató, vadító de nem túl kurvás. Aztán eljött a hétvége. A gyerekek már aludtak mikor Peti megjött. Hozott egy üveg bort Andinak és egy üveg Hubit nekünk. Sör volt otthon bőven úgyhogy nem volt hiány semmiben. Iszogattunk, beszélgettünk. Cigiztünk a teraszon.

Múlt az idő. Én meg egyre türelmetlenebb lettem. Már éjfél volt és még mindig semmi. Többször kettesben hagytam őket. Hol a lakásban, kimentem egy soron kívüli cigire, vagy éppen fordítva. Nem mentem ki velük, mondván, hogy én most dobtam el. Persze közben az ablakból figyeltem őket, de semmi. Ezekkel meg mi van? Eddig oda voltak egymásér, most meg, hogy itt az alkalom… Pattanásig feszült a hangulat. Szinte vibrált a levegő. Egyszer csak meguntam és felpattantam az asztaltól
-Na most csinálunk is valamit vagy csak asztal alá isszuk magunkat – kérdeztem
- Mit kéne csinálnunk – kérdezték szinte egyszerre, miközben ők is felálltak
- Na mégis mit? Peti! Hónapok óta erre vársz nem?! Akkor meg csókold már meg őt!
De Peti nem mozdult, csak állt ott mint aki gyökeret vert. Andi volt a bátrabb. Odalépett hozzá és megpuszilta a száját.
- Ez lófasz volt nem csók – mondtam
- Szeretlek ugye tudod – mondta Andi miközben megsimogatta az arcom, majd két kézzel átölelte Pétert és szájon csókolta.
Egy darabig csak álltam ott némán és figyeltem őket. Andi nyelve mohón körözött Peti szájában. Péter eleinte félénk volt de aztán beindult. Andi popsiját simogatta ,közben vadul csókolóztak. Andi eltolta őt magától és megsimogatta a nadrágon keresztül Peti dagadó szerszámát. - Bemegyünk a szobába? - kérdezte és elindult. Pétert kézen fogva húzta maga után engem pedig tolt maga előtt. A szobába sötét volt. Csak az étkezőből szűrődött be fény az üvegajtón és az utcai lámpák világítottak be az ablakon. Andi megállt a szoba közepén és magához szorított. Megkérdezte, hogy minden rendben van – e és miután bólogattam szájon csókolt. Ekkor már Petit sem kellett nógatni. Mögé állt és hátulról dagadó farkát a popsijához nyomta, átkarolta őt és a pulóveren keresztül a melleit simogatta. Ekkor gyengéden a kanapéhoz húztam Andit és leültettem. Péter mellé ült a jobb oldalára én pedig a balra.

Vadul csókolgattuk őt ahol értük. Nyakát, arcát, haját, miközben kezünk egyre mohóbban járt a pulcsi alatt. Andi egyre jobban beindult. Minden csóktól megremegett a teste. Mikor megérezte, hogy a pulcsiját próbáljuk lehúzni segített. A csókolgatást nem hagytuk abba, de most már a hasát puszilgattuk, miközben a melltartón keresztül cirógattuk a mellbimbóját, ami egyre keményebb lett! Nyaljon már ki valaki – szólt Andi és kigombolta a farmerját. Petivel elé térdeltünk és lehúztuk róla a nadrágot. Andi előrecsúszott a kanapén és szétterpesztette a lábait, hogy hozzáférjek az addigra már tocsogó puncijához. Félrehúztam a vadonatúj tangáját és amennyire csak tudtam belé toltam a nyelvem. Teste megfeszült és vadul markolta a hajamat. Amikor felnéztem láttam, hogy Péter mellette térdel a kanapén és csókolóznak, miközben Andi egy kézzel próbálja őt megszabadítani a nadrágjától. Ekkor felálltam és elkezdtem vetkőzni. Mindketten követték a példámat. Andinak ment a leggyorsabban, hiszen rajta már csak a fehérnemű volt. Majd rám nézett és nagyon komolyan megkérdezte:
- Nincs baj?
- De van – válaszoltam. – Nagyon kevés időnk maradt és sok a duma.
Andi megértette, hogy minden OK és letérdelt Péter elé. Lecibálta róla a nadrágot és szép lassan megcsókolta Péter farkát. Éppen csak a hegyét, majd nyelvével végigcirógatta egészen a tövéig. Aztán ránézett és teljesen tövig bekapta Péter lüktető szerszámát.

Ekkor én hanyatt fekve befurakodtam Andi lábai közé és nyelvemmel kezdtem izgatni Andi csiklóját. Andi őrületesen be volt indulva. Éreztem, ahogy a puncijából a cseppek végigfolynak az arcomon . Közben néztem, ahogy Péter farka tövig hatol a szájába. Két kézzel fogta Andi fejét és tartotta, hogy ne tudja elhúzni, de úgy láttam, hogy feleségem cseppet sem bánta. Néhány perc után Andi fel ált és a díványhoz sétált. Leült, majd előre csúszott. Lábait szétterpesztette és így szól: Peti! Megbaszol még ma?!
Peti elé térdelt és tövig nyomta farkát a feleségem nedves puncijába. Azt hittem, hogy már a látványtól is elélvezek. Terpeszben odaálltam a díványra és odatartottam a farkam a szája elé. Megfogta és húzogatni kezdte, miközben Péter vadul baszta őt. Andi nyögdécselt és keze a teste ritmusára húzogatta kőkemény farkamat. Ez így nem lesz jó mondtam és megfogtam a haját, majd szájába toltam a lüktető szerszámot.

Néhány másodperc után éreztem, hogy ezt így nem bírom sokáig, ezért lejöttem az ágyról és megkértem Andit, hogy térdeljen fel. Péter elengedte őt, így feleségem feltérdelt az ágyra, popsiját kitolva felénk. Összenéztünk a barátommal, mintha azt kérdeznénk egymástól, ki lesz a z első. Tied! Mondtam és végignéztem ahogy hátulról is megdugja a feleségem. Andi olyan volt, mintha nem is ő lett volna. Mintha egy pornófilmből lépett volna ki. Úgy baszott, mintha az élete múlna rajta. Teljesen elképedtem. Őrületesen izgatott a látvány. Néhány perc után újra hadra fogható voltam. Éreztem, hogy elmúlt a korai magömlés veszélye. Ami persze nem lett volna korai, hiszen már vagy fél órája tartott a dolog. Éppen oda akartam menni hozzájuk, amikor Peti teste megremegett, kirántotta a farkát a feleségemből és a hajánál fogva odahúzta a fejét és a forró spermáját a feleségem arcára és szájába engedte. Andi mosolygott és nyelvével nyalta le Péter farkáról a maradékot. Majd ujjaival kezdte arcáról a célt tévesztett cseppeket letisztítani. -Basszus! Ez rengeteg volt. Ad valaki egy papírzsepit? - Kérdezte. Peti megfogta Andi spermától ragacsos kezét és odatartotta a nejem szája elé. –Nincs zsepi! – mondta - Tessék lenyalni!

Sosem volt ilyen téren probléma. Nejem sosem vacakolt vele ha a szájába ment. Lenyelte és kész. De hogy a kezéről lenyalja…? Na azt kötve hiszem nevettem magamba és éppen indultam volna papírzsepkendőért, amikor a szám is tátva maradt a csodálkozástól. Andi egyenként nyalogatta le ujjairól a ragacsos folyadékot, és még tetszett is neki. Amikor végzett felállt és hozzám lépet. Most te jössz! mondta és négykézlábra álva popsiját oda tartotta felém.
Ekkor Peti közbeszólt:
-Andi! Van ott még ahonnan ez jött csak adjatok 5 percet és telerakom vele a seggedet.
-Én benne vagyok mondtam! Andi!?
-Szerinted ?- kérdezte
-Akkor egy cigiszünet
Mivel felöltözni egyikünk sem akart, elővettünk néhány plédet és kimentünk a teraszra. Feleségem elment megmosakodni, majd utánunk jött.
-Nem fáztok?- kérdezte – elég hideg van
- Te fázol – kérdezte tőle Peti – bemehetünk ha akarod
- Nekem melegem van – mondta Andi csak gondoltam ti esetleg…
Néhány percig maradtunk még aztán bementünk . Andi kért egy pohár bort. Megitta és ránk nézett
– Na mi van folytatjuk vagy készen vagytok
- Peti lehet hogy oda van, de én mitől lennék kész – kérdeztem
- Mért pont a Peti? - kérdezte tettetett felháborodással a hangjában Péter
- Hát mert azt mondtat 5 perc és eltelt már 15 is. De szerintem abba már az isten sem ver életet – mondtam nevetve
- Gondolod? – kérdezte és ledobta magáról a plédet. Farka úgy állt mint a cövek - Ígértem valamit a feleségednek, és egy Peti mindig betartja amit ígér – mondta és Andit fejénél fogva lenyomta és szájába gyömöszölte kőkemény farkát.

Andi pedig ismét úgy szopott, mintha egy másik nő lenne. Nem az akit tíz éve ismerek. Közben én mögé álltam és leszedtem róla a plédet, majd csípőjét fölemelve ismét elkezdtem nyalogatni a punciját. Óvatosan cirógattam a csiklóját a nyelvemmel, miközben egyik újamat bedugtam nedves nyílásába. Ki – be, ki – be lassan húzogattam az ujjam, miközben hallgattam azt a semmivel össze nem téveszthető halk , ritmusos zajt, amit Péter farka keltett feleségem nyáltól csöpögő szájába. Közben eszembe jutott Péter ígérete, hogy telerakja Andi seggét. Andi sosem zárkózott el az anális szextől, de ahhoz elő kell készülni, hogy ne okozzon fájdalmat. Szépen lassan kihúztam hát az ujjamat a punciból és simogatni kezdtem a popsiját. Lassan, egyre jobban közeledve a popsi nyíláshoz. Kezemet a nyelvemmel kísértem. Amikor ujjam a nyíláshoz ért Andi teste megremegett. Gyorsan megszorítottam keményen a csípőjét és arcomat a fenekéhez szorítva nyelvemet amilyen mélyen csak tudtam betoltam a popsijába. Erre ő nekifeszítette kerek popsiját az arcomnak és egyik kezével hátranyúlva próbálta a fejemet egyre közelebb húzni. Annyira betoltam a nyelvem, hogy már szinte fájt.

Nem kaptam levegőt és nem láttam semmit. Éreztem ahogy telnek a másodpercek. A halántékom már lüktetett az erőlködéstől és az oxigénhiánytól. Gyengéden eltoltam Andi kezét a fejemről és felálltam. Menjünk be! Mondtam és kézen fogva bevezettem őt a szobába. Péter szorosan fogta őt hátulról és ahogy beértünk, egyből lenyomta a fotel háttámlájára. Andi pedig egyik lábát felhúzva szabaddá tette az utat a popsi nyílásához. Most Péter arca tűnt el nejem popsija mögött. Megnyugodtam, hogy Peti érti a dolgát, nem fog fájdalmat okozni Andinak. A fotelt megkerülve a feleségem elé álltam és betoltam a farkam a szájába. Életembe először sikerült tövig berakni. Öklendezett egy picit de hősiesen tűrte. Péter megérezte, hogy valami baj van, mert abbahagyta a popsi nyalást és megkérdezte:
-Baj van?
Mivel Andi nem tudott válaszolni és feleltem. – Nincsen baj, csak az enyém öt centivel hosszabb mint a tiéd.
- Akkor jó – mondta Péter és Andi mögé állt.

Csípőjét tartva betolta a fenekébe a farkát. Andi mozdulatlanná meredt és éreztem, hogy sikítana de nem tud, mert tele van a szája. Ránéztem gyönyörű arcára. Visszanézett rám amennyire bírt, úgy a szeme sarkából és tenyerével eltolt magától. Láttam, hogy a fotel csupa nyál és Andi arca is nedves. Andi nagy levegőt vett és rám nézett! - Te nem akarsz végre megbaszni? – kérdezte. Péter egyből kapcsolt és kihúzta a feleségem fenekéből a farkát. Odament a díványhoz és leült. – Gyere Andi! – Mondta. Andi odament és elé térdelt. Bekapta a meredező faszt és vadul szopta. Én mögé térdeltem és tövig nyomtam a farkam a pinájába. Néhány percig tartott ez az állapot. Vadul dugtam őt hátulról, miközben ő tövig vette a szájába Peti dagadó farkát. Ekkor a feleségem kijelentette, hogy azt szeretné ha mind a ketten egyszerre basznánk. Majd megfordult és Peti ölébe ült. miután Péter nyáltól csöpögő farka tövig becsúszott a popsiba, Andi felrakta a lábát Peti térdére és hívott, hogy jöjjek én is. Elölről hatoltam belé, de hamar rá kellett jönnünk, hogy ez a póz csak a filmekbe működik. Hanyatt feküdtem a szőnyegen és kértem Andit üljön rám. Miután lovagló ülésben elhelyezkedett arcát magamhoz húztam és Petinek már csak mögé kellett térdelni. Mikor végre megvolt a szendvics, Andi arca az enyémhez ért. Észrevettem hogy sír!

– Fáj? - kérdeztem Andi megrázta a fejét és megcsókolt. – Iszonyúan szeretlek mondta. Nemsokára éreztem, hogy elérek a csúcsra. Arra gondoltam, hogy valahogyan vissza kéne fordítani a dolgot, de esélyem sem volt. Andi rajtam feküdt és még ha akart sem tudott volna felkelni, mert Peti keményen baszta a fenekét. Feladom! Gondoltam és átadtam magam az élvezetnek. Ekkor észrevettem hogy a barátom is élvez. Ahogy ígérte, tele rakta Andi seggét. Mert hát egy Peti mindig betartja amit ígér!

Akkor most már vége lehet gondoltam és én is hatalmasat élveztem. Néhány percig még mindhárman mozdulatlanok maradtunk, majd Peti fel ált és felsegítette a feleségem. - Nem haragszotok? - kérdezte. Nem!!!! válaszoltuk egyszerre. – Akkor jó mondta és megcsókolta Andit. Amikor a csók véget ért Andi a fejemhez térdelt,lehajolt és megcsókolt.
Majd felállt és felhúzott engem is. Odaterelt Peti mellé és elénk térdelt. Mindkettőnk farkát kezébe vette és mosolygó arccal ránk nézett. - Kaptok egy gyógy puszit. –mondta és percekig simogatta nyelvével az elgyötört szerszámunkat.

Kicsit később (mosakodás, sör és cigi után) bent ültünk a nappaliban Fél három elmúlt és hulla fáradtak voltunk. Addigra Andi már megágyazott Petinek, aki mondanom sem kell, nálunk aludt.
- Lajos!- szólt a barátom (nem így hívnak, de Peti mindig azon a néven hív ami éppen eszébe jut) - Velem alhat a feleséged
- Ha ő is akar, akkor tőlem igen.
- Nem haragudnál érte – kérdezte Andi
- Ezek után, szerinted haragudnék!?
- OK! De van egy feltételem. Mondta a nejem. Meg kell ismételni ezt az estét és meg kell ígérnetek, hogy akkor én is élvezhetek.

Akkor döbbentünk rá, hogy ő szegény nem is élvezett. Petivel egymásra néztünk és a tiltakozó Andit lefogtuk, letéptük róla a drága bugyit, amit direkt erre az alkalomra vettünk és elkezdtük felváltva nyalni. Amíg egyikünk a punciját nyalta addig a másikunk a melleit csókolgatta. Aztán Peti hanyatt feküdt, és négykézláb magára húzta az ekkor már nem tiltakozó Andit. Így én nyelvemmel hozzáfértem a fenekéhez,és egyszerre juttattuk el őt a csúcsra. Nagyon nagyot élvezett . Az ő szavaival élve : fergeteges volt! Megbeszéltük, hogy mert most már ő is „elment” még nem jelenti azt, hogy máskor nem tartunk fergeteg partit.
Azóta már nagyon sok „fergetegpartiban „volt részünk. Péterrel és másokkal is. De ez volt az első, ezért ezt sohasem fogom elfelejteni.

Ha tetszett mesélek még!
Hozzászólások
További hozzászólások »
Andreina ·
Szerintem írj még párat :yum: tetszett....

ÉvaLeköp2 ·
h á n y á s
bogumil ·
Már okádol is baromi ösztövér állatforma.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: