Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az ellenőrzés

Az ellenőrzés

-------------------------------------

Írta: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2010. január

*************************************

- Kis Nikoletta vagyok - nyújtott kezet szigorúan a barna hajú, bombázó testű nő, aztán megigazította szemüvegét. - Mint bizonyára tudja, mára jelentettünk be adóellenőrzést önöknél.
- Igen - bólintott a cég tulajdonosa, és alaposan végigmérte a nő hatalmas melleit, fekete szoknyáját, rácsos harisnyáját és térdig érő, fekete csizmáját. - Elő is készítettük a számlákat. Fáradjon velem, kérem.

A tulajdonos bevezette az ellenőrnőt a hátsó irodába. Ide nem hallatszott be az utca forgalmának zaja, de elég meleg volt.
- Kér esetleg inni valamit? - kérdezte a tulajdonos. Arra gondolt, egy kis kedvességgel bizonyosan jobb hangulatra deríthetné ezt a szigorú bombanőt, akinek az ajánlatra dacosan megvillant a szeme, úgyhogy a férfi gyorsan hozzátette: - Tudja, azt olvastam valahol, hogy nem szabad visszautasítani a kínálást, mert ezzel tulajdonképpen a másik embert utasítjuk el. El kell fogadni, amit kínál az élet.
A nő elmosolyodott.
- Hát elég meleg van itt... Egy kis szódavíz jól esne.
- Máris beküldöm - bólintott a férfi. Kiment a bolthelyiségbe, leült egy székbe a titkárnője mellé.

- Mi a helyzet, főnök? - kérdezte a titkárnő. Szőke, zöld szemű, babaarcú fiatal nő volt, gömbölyded vonalakkal, gondosan manikűrözött, vörös körmökkel és hatalmas mellekkel.
- Nem tudom - dőlt hátra a tulajdonos a székben, és megdörzsölte a halántékát. - Elvileg minden számlánk rendben van, a netes kalkulátorral kiszámítottam a befizetendő adót, de hát ezek az ellenőrök mindig találnak valamit. Mindegy, majd csak lesz valahogy. Bevinne neki egy kis szódavizet?
- Hát persze, főnök. De tudja, mit? Ne aggódjon, majd én jókedvre derítem ezt az ellenőrnőt...
- Kis Nikolettát - szúrta közbe a tulajdonos.
- Akkor ezt a Kis Nikolettát. Bízza csak rám.
A tulajdonos csak nézte a titkárnőt, de nem szólt semmit. A nő szódát töltött két hosszú pohárba, és bevitte egy fémtálcán az irodába.

- Meghoztam a vizet - mondta az ellenőrnőnek, aki rápillantott, bólintott egyet, és folytatta a számlák átnézését. A titkárnő letette a tálcát az asztalra, aztán megállt mellette. Felvette az egyik, párás falú poharat, és kortyolt belőle egy nagyot. - Milyen meleg van...
Az ellenőrnő ránézett, elmosolyodott, és ő is ivott egy kicsit. Aztán nagyra tágult szemekkel nézte, ahogy a titkárnő lassan végighúzza hosszú, vörös körmű mutatóujját a nedves üvegpoháron.

Egy percig mindketten hallgattak. Aztán a titkárnő sóhajtva a dekoltázsába emelte a jéghideg poharat, betemette a mellei közé.
- Olyan fülledt a levegő... - búgta.
Az ellenőrnő hátradőlt a párnázott székben, és a titkárnő mellei között gyöngyöző poharat nézte, ami egyre lejjebb vándorolt, a titkárnő pedig egyre nagyobbakat sóhajtott közben, aztán kivette a poharat a mellei közül, és az asztalra tette. Az asztal fölé hajolt, mintha ő is a számlákat nézné.
- Ez nagyon bonyolult... - búgta. - Biztos nagyon nagy koncentrációt igényel...
- Hát ami azt illeti...
- Engedje meg, hogy egy kicsit ellazítsam - vágott közbe a titkárnő, és az ellenőrnő mögé lépett. - Egy kis hátmasszázs biztos jól fog esni. - Azzal választ sem várva simogatni kezdte az ellenőrnő finom nyakát.

- Ez nagyon jó... - sóhajtotta az ellenőrnő, és önkéntelenül becsukta a szemét. A titkárnő ujjbegyei finoman köröztek a nő nyakán, a haj vonalán, aztán lejjebb kúsztak. Kigombolt a nő blúzán két gombot, hogy hozzáférjen a vállához, és finom, mégis erős mozdulatokkal kezelésbe vette őket. Kimasszírozta az izmokból a csomókat, kissé fel is hevítette a nő bőrét. A titkárnő hosszú ujjai szépen lassan levándoroltak a nő dekoltázsába, simogatni kezdte melleit, apró kis köröket írt le a rózsaszín mellbimbók körül. Az ellenőrnő teljesen megfeledkezett mindenről, nagyokat sóhajtva élvezte a kényeztetést.

A sóhajok kihallatszottak az előtérbe, a bolt tulajdonosa halkan belopózott az ajtóig, és onnan figyelte az eseményeket. Lépéseket hallott maga mögött: a boltban dolgozó két magas, izmos néger férfi jött oda mögé, és hatalmasra tágult pupillákkal nézték az irodában vonagló két gyönyörű nőt. A bolt ajtajára belülről már ki volt akasztva a "Zárva" tábla.

A titkárnő lehajolt, és hátulról lágyan megcsókolta az ellenőrnő nyakát. Nyelve lassan haladt lefelé a finom libabőrön, közben ujja a a fehér blúz alatt a mellbimbókat csippentette össze.
Aztán egy hirtelen mozdulattal felegyenesedett. Az ellenőrnőből csalódott sóhaj szakadt fel, szeme kinyílt. De a titkárnő nem törődött vele, hátrahúzta a görgős irodai széket, és letérdelt az ellenőrnő formás lábai közé.

- Ez a fekete csizma hihetetlenül izgató - mondta, és végigsimított az ellenőrnő magassarkú, térdig érő csizmáján. - Hol vette?
- Egyszer nagy leárazás volt a... - próbálta kinyögni az ellenőrnő, de a titkárnő ujjai már fekete, rácsos harisnyás combjain jártak, és apró mozdulatokkal jutottak egyre feljebb és feljebb, be a szoknya alá. A titkárnő egy igazi profi mozdulattal simított végig az ellenőrnő ágyékán, amibe az ellenőrnő beleremegett. A titkárnő hegyes körmeivel könnyedén megbontotta a harisnya anyagát, és lyukat tépett rajta. Az ellenőrnő elkerekedett szemmel nézte, de a titkárnő határozott mosollyal folytatta, lyukat tépett a fekete bugyin is, és benyúlt az előtte tátongó nedves punciba.
- Ez igen, jó nedves - mondta, és kihúzta belőle ujját, a meleg, sikamlós nedveket pedig rákente a kis rózsaszín csiklócskára. Aztán ráhajolt, végignyalt rajta amolyan kóstolóképpen, majd finoman körözni kezdett körülötte a nyelvével. Az ellenőrnő halkat sikkantott, puncijából vad iramban indult meg az illatos nedv, elkapta a titkárnő fejét, aki közben mutatóujját a nedvedző punciba nyomta, és finoman ujjazni kezdte. Nyelve fürgén pörgött a csiklón, ujjával pedig a kis barlangocska minden szegletén végigtapintott. Amikor érezte, hogy az ellenőrnő egyre vadabbul tolja arcába punciját, vad ujjazásba váltott át, benyomta még egy, aztán egy harmadik ujját is, és erőteljes mozdulatokkal kezelte, mint egy dugattyú. Az ellenőrnő teljesen elvesztette az irányítást az események fölött, csak élvezte a finom nyalást és az erőteljes ujjazást.
Aztán elélvezett. Kellemesen, jól elnyújtva, nagyot. Egész teste beleremegett. A titkárnő figyelmesen hátrahúzódott, hagyta, hogy az orgazmus hullámai végigszántsanak az ellenőrnő testén.

- Ez nagyon... kellemes segítség volt... - nyögte ki végül az ellenőrnő.
- Örülök, hogy segíthettem - mosolygott a titkárnő. - Ha jól láttam, éppen a külföldi alkalmazottaink papírjait ellenőrizte.
- Igen, a külföldi munkavállalókra vonatkozó... - kezdett bele az ellenőrnő, de a titkárnő félbeszakította.
- Mi lenne, ha a helyszíni szemle részeként ők maguk is bebizonyítanék hasznosságukat? - kérdezte, miközben a szoknyát porolgatta. Hátranézett: - Pierre, Jean-Francois, tudom, hogy ott vagytok! Gyertek, segítsetek a kedves ellenőrünknek!

A folyosóról belépett a két hatalmas, izmos néger férfi, Pierre és Jean-Francois. Az ellenőrnő megpróbált feltápászkodni.
- Kis Nikoletta vagyok... - akart nekik kezet nyújtani, de mire feleszmélt, a tenyerében már Pierre hatalmas, kőkemény szerszáma ágaskodott. A nő szeme elkerekedett, mondani akart valamit, de hangja elakadt, ösztönösen rászorított a kemény, fekete rúdra, és simogatni kezdte.
- Ilyen bizonyíték még nem is volt sosem a kezemben... - mormolta. A farok fölé hajolt, egy kis nyálat engedett ki a szájából, a szerszámra csorgatta. Lassan elkente a csillogó folyadékot a fekete rúdon, és húzogatni kezdte rajta a bőrt. Csillogó szemmel nézte, hogy a másik fekete férfi vigyorogva odaáll a másik oldalára, és rámarkolt az ő farkára is.

Az ellenőrnő lassan ráengedte finom kis ajkait az egyik nagy, fekete makkra, és beengedte a szájába. Végigvárta, hogy a fekete férfi hosszan, jólesően felsóhajtson, aztán kiengedte, és a másikat vette a szájába. Így mindkét farok jó nyálas lett, az ellenőrnő kiegyenesedett, és lendületesen verni kezdte a két izmos, fekete faszt. Mosolyogva nézte, ahogy a nyállal keveredik a férfiak előnedve, és elégedetten hallgatta a lucskos bőr csattanásait. Kicsit közelebb húzta mahgához a férfiakat, akik közelebb is léptek hozzá, jó nagyra tátotta a száját, és mindkét makkot a szájába engedte.

- Ez az, kardozzatok egy kicsit - hallatszott a titkárnő hangja hátulról, az ajtófélfa mellől. Az ellenőrnő felnyögött, és vadul verte a szájába a két fekete faszt. Folyamatosan nyálazta közben őket, már csöpögött az álláról az előnedv és a nyál keveréke hófehér blúzára, és dekoltázsára, a két hatalmas mell közé. Aztán feje előrenyomult, jó mélyen a szájába engedte az egyik hatalmas, erős faszt, a másikkal pedig az arcát csapdosta kívülről.

- Ilyenkor egy nőnek igen erős hiányérzete van odalenn - mondta a titkárnő hátulról. - Tömjétek be a lyukait!
A férfiak hátraléptek. Az ellenőrnő vonakodva bár, de elengedte a fekete falloszokat. A férfiak felállították, egyikük megragadta a görgős széket és a falhoz penderítette, beleült, és kézenfogva az ölébe ültette az ellenőrnőt. A titkárnő odahajolt, szélesebb rést tépett az ellenőrnő bugyiján, és a csöpögő, éhes punciba vezette Pierre hatalmas farkát. Az ellenőrnő nyögve felnyársalta magát, behunyt szemmel kezdett lovagolni a kőkemény rúdon. Puncijából csorgott a nedv, jól csúszóssá tette a fekete fasz útját a finom, szűk, meleg punciban.

A titkárnő odament hozzájuk, lehajolt az ellenőrnő mögé, közelről nézte a lovaglást, aztán odanyúlt, hosszú, vörös körmű ujjaival szétkente a csöpögő nedveket a bugyi nyílásán, benyúlt az ellenőrnő gyönyörű popsilyukába, és ujjazta egy kicsit. Az ellenőrnő sóhajtozva élvezte a kezelést, és a hatalmas makk kemény lökéseitől el is élvezett. A titkárnő odaintette a másik négert is, aki szó nélkül odalépett, hátrarántotta a bőrt meredező farkán, leszorította egy kicsit az ellenőrnő derekát, és a fenekébe hatolt.

Az ellenőrnő lemerevedett, szeme szorosan összezárult, mozdulatlanul engedte magába a hátsó lyukát kitöltő rudat. Aztán lassan mozogni kezdett, előre-hátra ingadozott, finoman csúszkált a fekete rudakon, amik a punciját és a fenekét feszítették szét a bugyija nyílásánál. A férfiak ezt megérezték, és egyszerre kezdtek mozogni benne, mintha egyetlen óriási fasz töltötte volna be a nő altestét.

Most végre az ellenőrnő is rendesen szabadjára engedte a hangját, vadul kiáltozott.
- Ez az! Baszd meg a seggem! Kúrjatok szét! - kiáltozta lihegve. A négerek bele is húztak, Pierre alul a nő melleit gyúrta a dugás közben, Jean-Francois hátulról pedig a nő gömbölyded vállába kapaszkodott, annál fogva hatolt a gömbölyű popsiba egyre mélyebben.

Az ellenőrnőt elöntötte a gyönyör, mindene remegett, hatalmasat élvezett. Ezt megérezték a férfiak, és egyre keményebben dugták. Mostmár nem igyekeztek egyszerre mozogni, a két kemény fasz vadul döngette a nő szűk punciját és popsiját. Az ellenőrnő nagyokat élvezett a heves kúrástól, élvezte, hogy ilyen keményen megdugják.

A szűk punci megtette hatását, Pierre farka megfeszült, és ontani kezdte magából a forró spermát. A férfi nagyot nyögött, az ellenőrnő örömmel élvezte a puncijában pulzáló faszt. Jean-Francois viszont nem hagyta abba a mozgást, kisebb lökésekkel bár, de tovább kúrta a nő fenekét. Ő is nagyokat hörgött, vastag farkára teljesen rászorult az ellenőrnő szűk segglyuka. A fekete férfi összes izma megfeszült, cuppogva döngette a gömbölyű, húsos popsit. Aztán ő is kirobbant, kúrás közben élvezett el, folyamatosan kefélte a nőt, és töltötte meg fenekét forró, sűrű gecijével. A végén kirántotta, és a nő finom vállába kapaszkodva lihegett.

A váratlan csendet a titkárnő törte meg: megint odahajolt az ellenőrnő fenekéhez, és elégedett sóhajjal végignyalt az izzadt, spermás fenéklyukon. A férfiak ezt bámulva nézték, de a titkárnő mosolyogva felegyenesedett, és kitipegett. Erre a két néger is összekapta magát, betömködték farkukat a nadrágjukba, felhúzták sliccüket, és kisiettek. Csak a pihegő, remegő térdű ellenőrnő maradt ott a szoba közepén, lerogyott az irodaszékre, és mosolyogva a tulajdonosra nézett.

- Nos? - kérdezte a férfi. - Elégedett a tényállással?
- Majdnem - lihegte az ellenőrnő. - Bár elég szilárd dolgokat kaptam a kezembe, még valami hiányzik.
- Mi lenne az? - kérdezte a tulajdonos.
- Szeretek szembesülni a legjobb eredményekkel - egyenesedett fel a nő.
- Ezen könnyen segíthetünk - lépett elé a tulajdonos. A nő villámgyorsan a férfi sliccéhez kapott, kibontotta, előkapta a keményen meredező faszt, és rábukott. Jó mélyen a torkába engedte, erre a férfi a nő hajába markolt, és úgy irányította a szopást. Az ellenőrnő előrelendült a székről, kigördítette maga alól, és letérdelt a fekete padlószőnyegre. A hirtelen testhelyzetváltozástól csorogni kezdett lábai közül a sperma, de ösztönösen odanyúlt, és a puncijából jövő patakocskát a csiklójára kente. Közben vadul szopott, szívta a torkába a lüktető faszt, a férfi pedig a fejénél fogva pumpálta az ellenőrnő gyönyörű arcát. Nagyon élvezte az éhes torkot, és mivel látta, hogy a nő vadul szívja magába a farkát, hirtelen gondolattal tövig lökte neki, és benn tartotta egy kicsit. Aztán kirántotta. A nő nagy levegőt vett, és elmosolyodott.

- Élvezz a számba - lihegte, mire a férfi visszaküldte a farkát a nő puha, erős ajkai közé. Lendületesen mozgatta a nő fejét, tiszta erőből kúrta a nyálas, csöpögő szájacskát. Érezte, hogy el fog élvezni, a nő torkára küldte a makkját, és már spriccolt is belőle a sűrű, meleg sperma. Az ellenőrnő ösztönösen lenyelte az első adagot, de közben már jött is a második, az már betöltötte a szájüregét a pulzáló makk körül, a harmadik pedig már kicsurrant az ajkára. A férfi remegve spriccelte az újabb és újabb adagokat, a nő pedig mohón nyelte, de persze csorgott is ki belőle rendesen. Ahogy a férfi kihúzta farkát, hosszú sperma- és nyálcsík kötötte össze az ellenőrnő gyönyörű arcával. A nő utánakapott, és gondosan letisztítgatta a remegő, lucskos faszt a nyelvével.

- Így mostmár rendben leszünk? - kérdezte lihegve a férfi. A nő szétnézett maga körül, mintha álomból ébredne, és elgondolkodott.
- Nos, elég komoly hiányosságokat találtam itt... - mondta végül, mire a férfi szeme elkerekedett. - De aggodalomra semmi ok - folytatta a nő. - Rendszeres konzultációval rendben lesz a könyvelés.
- Milyen rendszerességre van szükség?
- Mondjuk keddenként ráérek - mondta a nő, és nekilátott az öltözködéshez.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pavlov ·
Pavlov Uraság néven mostmár a Facebookon és a Google Pluson is elérhettek!

Pavlov ·
Nagy örömmel jelentem, hogy megjelent könyvem, melyben ez a pornófantázia is szerepel.

https://www.smashwords.com/books/view/720424

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: