Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az élet nem áll meg

Már későre járt a Kispesti lakótelepen. Az utcák teljesen kihaltak, csak néhány átutazó autó suhanását lehetett hallani a környéken. Az égbe magasodó panelházak, szinte már mind teljes sötétségbe borultak. Csak egy lakásban lehetett látni a televízió vibráló fényét. Egy 30-as éveinek elején járó elkeseredett nő nézte a TV-t, de nem igazán figyelt arra, hogy mi megy éppen műsoron. Mónikának sose kellett még aggódnia, szerelme miatt, hiszen eddig igazán komoly kapcsolata nem volt. Inkább csak gyors fellángolások, egyéjszakás kalandok. Megengedhette magának, hiszen még 31 évesen is úgy nézett ki, mint mások huszonévesen. Feszes bőr, formás mellek, hosszú sötétvörös haj. De most nagy szívfájdalma volt.

Az első férfi, akibe komolyan beleszeretett, és akivel még össze is költözött, egyértelműen megcsalta. Már hetek gyanakodott, de aznap egy rosszindulatú barátnője, bevallotta, hogy már hónapok óta viszonya van Péterrel, Mónika szerelmével. Nem is kellett a dolgot bizonyítani. Mónika tudta Péterről, hogy különös figyelmet szentel Beának a lány barátnőjének, de erre eddig nem is, mert volna gondolni. Ahogy Móni a TV-t bámulta, azon gondolkozott, hogy mitévő legyen, de amikor meglátta a hazaérkező Pétert, és rögtön tudta, hogy nem bírja tovább szeretni azt, aki ennyire becsapta. Nem akart se veszekedést, se jelenetet. Csupán örökre el akarta felejteni, azt, amit vele tettek. Másnap reggel, amikor Péter dolgozni ment, Mónika betelefonált a munkahelyére, és beteget jelentett. Majd minden holmiját becsomagolta, hívott egy taxit és visszaköltözött, a régi lakásába. Szerencsére még nem volt ideje, eladnia ezt a lakást, és még a bútorok is érintetlenek voltak, így nem volt gondja a visszaköltözéssel. Persze éjjel, már jött is a telefon Pétertől, hogy merre van a szerelme, Móni csak ennyit válaszolt:
- Kérdez meg a te kis Beácskádtól. - Ezzel Móni le is csapta a telefont, kikapcsolta, és álomba sírta magát. Fájt neki, hogy így kellett beszélnie azzal, akit még egy pár napja szívéből szeretett. Másnap összeszedte magát, és bement dolgozni.

Ez a hetedik kerületi lakás messzebb volt a munkahelyétől, de így legalább, volt ideje gondolkodni, hogy hogyan tovább. Hiszen akkorát csalódott most a szerelemben, hogy úgy érezte, soha többé nem akar, szerelembe esni. Mónika amúgy egy angyalföldi középiskolában magyart tanított. Mire az iskola környékére ért, már szerette volna megemberelni magát, nehogy észre vegyék rajta átmeneti gyengeségét. Amint átlépte az iskola kapuit már teljesen megnyugodott, és képes volt a munkájára koncentrálni. De a szünetekben néha mégis elkapták őt a szomorú emlékek. Ilyenkor igyekezett a kabinetjében, rejtőzködni, nehogy valaki észre vegye, hogy esetleg elsírja magát. Már napok teltek el, a nagy szakítás óta, de Móni még mindig nem volt képes kiheverni egy ekkora csalódást. Mindegy, hogy otthon volt, vagy munkában, folyamatosan Péter tette járt az eszében.

Az egyik nap, ahogy véget ért az utolsó óra is az iskolában, és már szinte mindenki hazament, és Móni is hazakészülődött, de ahogy kinézett az ablakon a hideg, és sötét, hófedte utcára, eszébe jutott, hogy nem várja más otthon, mint egy kihűlt és üres lakás. Ekkor egy pillanatra leült, és halkan pityeregni kezdett. De nem sokkal később, már nyílt is a kabinet ajtaja. Dóra volt az, az angol tanárnő, aki talán az egyik legkedvesebb kolléganője volt. Nem véletlenül. Most is csak ő vette észre az egész tanári karból, hogy valami nincs rendben Mónikával. Dóra egy 28 év körüli vonzó nő volt. Sosem hordott kihívó ruhákat, de mindezek ellenére, mindig megfordulnak utána a férfiak. Dórával már azóta barátnők voltak, hogy Móni ebbe az iskolába került.
- Jaj, miért sírsz Móni? - Kérdezte dóri aggódó hangon.
- Nem, nem sírok! - Próbálta könnyeit rejtegetni Móni.
- De látom, hogy valami baj van. Hidd el, ha elmondod, csak jobb lesz.
Móni az elején húzta a száját, de végül is elmesélte az egész történetet. Észre se vették, hogy már órák óta beszélgetnek. De nem is bánták, mert Móni tényleg elkezdte jobban érezni magát. Talán tényleg ez volt a baj, hogy nem volt senki, akinek kiönthette volna a szívét. Móni vidéken nőtt fel, és csak az egyetem kezdetekor költözött Pestre. De sajnos Pesten még így sem volt sok barátja. Olyan meg főleg nem, akinek elmesélhette volna bátran a baját. Amikor meghallották, hogy a kabinet melletti termet már takarítják, Dóra felajánlotta, hogy menjenek fel hozzá, és ott nyugodtan beszélgethetnének. Elvégre Dóri az iskolától nem messze lakott. Útközbe vettek egy üveg vörösbort, meg egy kis kólát, hogy majd azt megisszák beszélgetés közben. Amikor felérek Dórához, lerakták a kabátokat, és leültek a konyhában beszélgetni. Leginkább arról, hogy milyen szemetek a férfiak, és hogy nincs is rájuk szükség. Már egészen beesteledett, amikor talán a boroskola miatt, de Mónika megint elpityeredett. Ekkor Dóri állánál fogva felemelte Móni fejét és azt mondta neki, hogy:
- Ne izgulj szívem. Az élet megy tovább. - Majd egy határozott mozdulattal magához húzta Móni ajkát, és egy forró csókot adott Móninak.
Móni először átadta magát az élvezetnek, de hirtelen megrémült, és felállt az asztaltól.
- Azt hiszem túl sok bort, ittam. – Majd felvette a kabátját, elköszönt, és elviharzott. A lakásból.

Amíg hazafelé tartott a villamoson, teljesen össze volt zavarodva. Nem tudta hova tenni azt az érzést, ami átjárta az egész testét. Olyan érzés volt, mint a szerelem, de egyben bűnösnek is érzete magát, mert ő is és az egész családja bűnnek tartották az ilyesmit. Amikor hazaért, gyorsan lezuhanyozott, befeküdt az ágyába és próbált elaludni. De ezek az érzések nem hagyták aludni. Végül is azért sikerült elaludnia, de még álmában is Dóra szerepelt. Újra átélte a csókot, és álmában messzebbre is ment. Amikor másnap felébredt teljesen az álom hatása alatt volt. Teljesen felizgatta a gondolat, hogy egy nővel szeretkezzen. Ilyet eddig csak férfiak tudtak előhozni belőle, de most egy nő hozta elő, és ez valahol megrémítette. Nagyon össze volt zavarodva, és már nem is tudta mit akar. Nem járt egész nap semmi a fejében, csak az előző este történései, és az álma, ami annyira valóságos volt, hogy szinte már érzete, Dóra érintését. Amikor Mónika tanítás után lement ebédelni, esélye sem volt elkerülni Dórát. Mónika átvette ebédjét és leült magányosan a sarokba. Dóra később érkezett, és az ételével ős is a sarokba ült. Egyenesen szembe Mónikával.
- Azt hiszem beszélnünk, kell. – Törte meg a csendet halkan Dóri.
- Rendben. – válaszolta Móni erőtlenül, az ételére lesütött szemekkel.
- Ha végeztél, gyere a kabinetembe.

Ezután Móni felállt és visszament a saját kabinetjébe. A kabinetben leült egy percre és átgondolta a történteket és elhatározásra jutott. Összerámolta a holmiját, bezárta az ajtót maga mögött. Leadta a portán a kulcsot, és meg sem állt az angol kabinetig. Amikor benyitott, Dóri felállt az asztalától, és elkezdett magyarázkodni, de még mielőtt bármit is mondhatott volna, Móni odament hozzá és egy, az estinél is forróbb csókot adott Dórának. Dóra először meglepődőt, de nem tartott sokáig, amíg átadta magát az élvezeteknek. Csak úgy izzott körülöttük a levegő, és bár Móni vastagon volt öltözve, ez nem szabhatott határt Dórinak, hogy Móni arcától lefelé haladva, végigsimítsa először melleit, majd szeméremdombját. Móni majd összeesett az élvezettől. Utánozni kezdte, a már szemmel láthatóan nem kezdő barátnőjét. Először végigsimította Dóra hátát, fenekét, majd pedig mindkét kezével belemarkolt Dóra kerek popsijába. Már legalább húsz perce kényeztethették egymást, amikor valaki benyitott a kabinetbe. Szerencsére az ajtó elég nehezen nyílik, és így még volt ideje a két lánynak elengedni egymást. Antal volt az, egy másik angol tanár. Az aznapi dolgozatokat felejtette ott. Amikor végre kiment a kabinetből, rá kellett jönnie a két lánynak, hogy nem élhetik ki szerelmi életüket, egy iskolában. Mindketten az állásukkal játszottak, így inkább megegyeztek, hogy felmennek Dóri lakásába. Nehezen türtőztették magukat, még az utcán is, de amikor végre becsukódott mögöttük a lakás ajtaja, úgy vetették egymásra magukat, mintha az életük függött volna tőle.

Bementek Dóra szobájába. A szoba káprázatosan nézett ki. Minden hófehér volt. Még a bútorok is. A szoba közepén egy hatalmas franciaágy volt, és már be volt ágyazva. Mintha Dóri számított volna arra, hogy mi fog aznap este történni. A hatalmas ágy fehér lepedői közt a két lány szinte elveszett. Dóra leültette Mónit az ágy szélére, majd az ölébe ült, és így folytatták a csókolózást. Ezután Dóra elkezdte szép lassan kigombolni Móni felsőjét, majd lehúzta pólóját, ami alatt már csak egy melltartó volt. De ezt nem vette még le róla. Dóra hátradöntötte Mónit, és elkezdte melltartón keresztül masszírozni. Majd odahajolt, és kikapcsolta Móni melltartóját, hogy levegye azt.

Amikor meglátta Móni hófehér, formás, égnek meredő melleit, azonnal odahajolt, és elkezdte nyalni őket. Annyira szépek voltak, hogy nem tudott betelni velük. Hol az egyiket, hol a másikat nyalta. Móni közbe az élezettől, halk, kéjes nyögésbe kezdett. Amikor már Móni úgy érzete, hogy nincs tovább, magához húzta Dórit és ismét vad csókolózásba kezdtek, de ezúttal Móni kezdte el vetkőztetni Dórát. Miután már minkét lány teljesen félmeztelen volt, Dóra kicsit feljebb kúszott és belenyomta hatalmas melleit, Móni arcába. Először csak finoman körbenyalta Dóra mellbimbóját, aztán elkezdte szopogatni, és kézzel masszírozni azt. Amikor meghallotta, hogy Dóra egyre mélyebben veszi a levegőt, már tudta, hogy jól csinálja, és egyre vadabban kezdett el játszani, Dóra melleivel.

Amikor már Dóra érezte, hogy már teljesen nedves a bugyija, az ágy közepére kúszott, és levette magáról az összes ruháját. Majd magához húzta Mónit és róla is, levette a nadrágot, és a kéjnedvekben tocsogó bugyiját. Ahogy a két lány egymással szemben ült végignéztek egymás teljesen meztelen testén, és a látványtól megborzongtak, hisz gyönyörűek voltak mindketten. Dóra ismét végigfektette Mónit, és adott neki egy finom csókot, majd lefelé haladt nyelvével végigsimította mindkét mellét, és belenyalt a lány köldökébe. Eközben már kézzel elkezdte simogatni Móni szeméremdombját, és lejjebb haladt a csiklója felé. Majd végül a fejével elérte Móni punciját, és elkezdte nyelvével kényeztetni. Először csak a külső ajkakat, aztán lassan haladt befelé, míg végül belenyalt Móni puncijába. Móni a kéjtől már hangosan sikongatott. Olyan élvezetet nyújtott neki Dóra, amit eddig csak kevés férfi volt képes. De még az orgazmus előtt Dóra abbahagyta a kényeztetést, egy gyors mozdulattal felült, és Móni nedves punciját a saját puncijához dörzsölte.

Móni rögtön tudta mire készül Dóra és belement a játékba. Majd végül addig dörzsölték egymás punciját. Amíg mindkét lány hangos sikongatások közepette el nem ment. Aztán összeölelkeztek, és egy forró csók után mindketten elszenderedtek. Másnap reggel elképesztően szép látvány volt, ahogy a nap rásüt a két egymásba gabalyodott meztelen női testre. Az aktív éjszaka után, kicsit késve ébredtek a lányok, így szó sem lehetett arról, hogy még reggel megismételjék, az esti hancúrozást, de Móninak bűntudata volt, hogy hozzá képest Dóri alig kapott egy kis kényeztetést. Mindenképp szerette volna valahogy rendezni ezt a dolgot. Úgyhogy amikor Dóri kiment zuhanyozni, természetesen Móni is utána ment és ketten álltak be a zuhany alá.

Egyszercsak Móni megcsókolta Dórát, és a kád peremére emelte a Dóra lábát, hogy szabad utat nyisson, Dóra puncijához. Először is csak simogatta, aztán óvatosan ugyan, de elkezdte nyaldosni. Hol a csiklót izgatta, hol pedig bedugta a nyelvét olyan mélyre, ahogy csak lehet. Csinálta ezt addig, amíg Dóri el nem élvezett. Majd Móni felállt és hagyta, hogy Dóra lenyalogassa a nyelvéről saját kéjnedveit. Aznap egy picit elkéstek a munkából, de amikor elbúcsúztak egymástól, és ment mindenki a saját tanterme felé, látszott a tekintetükön, hogy az estét megint Dóránál fogják tölteni.


Folytatása következik…
Hozzászólások
További hozzászólások »
No0oB ·
A leszbikusságtól is rosszul vagyok, bár most már lassan minden lány olyan, mint a csigák: eg ykicsit ez, egy kicsit az... FUJJ.

Ez nem vezet jóra.

Nem véletlenül találta ki a természet a nemiséget.

Aki jártas kissé a Richard Dawkins - féle önző gén elméletben, az vágja, hogy a homoszexualitás egy kurvafölösleges lázadás :smiley:

RencsiBaba,, ·
sztem elég jó kivi vagyok a folytatásra
Konzol ·
Köszi :blush:
Már félig kész a folytatás. Jövőhétre már szerintem olvasható is lesz.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: