Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az éjszaka

Hárman aludtak a szobában, a hely, amit kibéreltek nem tett lehetővé nagyobb luxust. Pedig Susie és a pasija, Mark szívesen maradt volna kettesben, de el kellett viselniük Anne társaságát az éjszaka. A lány is érezte, hogy felesleges a szobában, így gyorsan álomba szenderült, legalább ne érezze zavarban magát. Mérges volt, amiért egy párral került egy szobába, még ha Suzie a legjobb barátnője is volt. De hát nem volt elég szoba, és nem gondolta, hogy puszta tapintatból a földön, kényelmetlenül tölti az éjszakát. „Csak kibírnak egy estét” – gondolta magában a szőke lány.

Hajnaltájban halk nyöszörgésre, mozgolódásra ébredt, és mikor kinyitotta a szemét, maga mellett látta, hogy Susie a hátán fekszik, és felhúzott lábai között Mark feje található. Hirtelen teljesen kitisztult a feje, és egy pillanat alatt felfogta, hogy a fiú éppen orálisan kényezteti barátnőjét, aki egy párnába próbálja elfojtani sikoltását. Susie ugyanis egy párnát harapott, hogy ne ébressze fel az egész házat gyönyörében, de egy-két nyöszörgés így is kiszabadult. Susie másik keze Mark fejét simogatta, aki jól hallhatóan élvezettel munkálkodott a lány lába között. Anne érezte, hogy már csak a helyzet miatt is szép lassan felizgul, szeméremajkai szétnyílnak, és éhesen vágyakoznak a beteljesülésre. Hálóinge alatt, ami tulajdonképpen egy hosszabb trikó volt, mellbimbói lassan megkeményedtek, ahogy ránézett Suzie élvezettől eltorzuló arcára. A barna lány már közel járt a gyönyörhöz, csípőjét egyre hevesebben mozgatta, egyre erősebben nyomta barátja arcához, majd hirtelen megfeszült, és jól láthatóan elélvezett.

Mark hagyta, hogy Suzie kicsit megnyugodjon, majd fölé térdelt, és lassú mozdulattal belévezette immár ágaskodó farkát. A lány felsóhajtott az érzéstől, és csukott szemmel élvezte a kényeztetést. A fiú a nyakát, a fülét csókolta, és lassan mozogni kezdett. Anne látta, ahogy a fiú feneke fel-le jár, és egyszerűen nem tudta elvenni róla a tekintetét. Nézte a kintről beszűrődő fénytől fehéresnek tetsző feneket, míg keze lassan becsusszant átázott bugyijába. Mellbimbója majdnem átdöfte már a trikóját, annyira felizgatta, hogy alig egy méterre tőle a legjobb barátnője szeretkezik. Legszívesebben ő is sikoltott, nyögött, hörgött volna, de nem akarta, hogy észrevegyék. Titokban akarta tartani, hogy mindent lát. Ujjai megérintették duzzadt csiklóját, és halkan felnyögött az érzéstől. Hetek óta nem érintette férfi, és ennek most érezte meg hatását.

Hihetetlenül felizgatta a helyzet, és hihetetlenül vágyott arra, hogy egy férfi őt is kényeztesse. Mivel erre nem volt lehetősége, mereven bámulta a fiú egyre gyorsabban mozgó fenekét, és elképzelte, hogy ő fekszik alatta. Hogy Mark kőkemény farka az ő ágyékába hatol, őt feszíti, benne duzzad, ágaskodik. A gondolatra másik keze is ölébe vándorolt, és mutatóujját lassan benyomta a duzzadt, nedves ajkai közé. Behunyta a szemét, majd rémülten nyitotta ki, mikor mocorgást hallott maga mellett.
- Fordulj meg! Hátulról akarlak érezni! – nyögte Mark, és már alakult is az új alakzat.

Míg a fiú feltérdelt, Suzie hasra fordult, majd kinyomta fenekét, arcát pedig továbbra is a párnába fúrta. A fiú csak rá figyelt, így nem láthatta, hogy Anne végignézi, amint marokra fogja kőkemény farkát, másik kezével megtámasztja magát a lány csípőjén, és lassan beléje vezeti a rudat. Anne szinte érezte, ahogy az ágaskodó vessző egyre beljebb hatol. Hallotta Suzie halk, elfojtott nyögésén, hogy hihetetlen örömöt okoz neki a fiú, aki a lány derekát megragadva húzta magára a barátnőjét. Amikor teljesen betolta farkát, egy pillanatra megállt, és behunyt szemmel élvezte a helyzetet. Aztán lassan kihúzta, majd egy hirtelen lökéssel újra vissza. Kinyitotta szemeit, és figyelte a farkától élvező barátnőjét. Anne nem is vette észre, hogy mikortól figyelte már őt Mark, csak az tudatosult benne, hogy mélyen egymás szemébe néznek. Mark tekintetében egy halvány mosoly bujkált, és Anne leginkább azt olvasta ki belőle, hogy a fiú gondolatában már ő fekszik Suzie helyén, az ő fenekét markolja a fiú, és belé nyomja hatalmasra duzzadt farkát. A szőke lány pillantásában ugyanakkor a vágy tükröződött, hogy mennyire szeretné, ha így lehetne most, ha ő lehetne a partner.

Anne-t már nem érdekelte semmi, nem akart rejtőzni, hiszen észrevették titkát, legalábbis Mark, így a következő pillanatban lerúgta takaróját, hogy megmutassa a fiúnak lángoló ölét. Mark pillantása lejjebb csúszott, tekintetében a gyönyör tükröződött, amit az új látvány nyújtott neki. Anne letolta a bugyiját, hogy a fiú kedvére legeltesse a szemét rajta, és folytatta a maszturbálást. Markot felizgatta a látvány, legalábbis egyre keményebben és gyorsabban nyomta farkát Suzie puncijába, aki továbbra is a párnába sikoltozott, és nem vett észre semmit a háta mögött zajló történésekből. Ekkor Mark halványan elmosolyodott.
- Fordulj meg te is! – suttogta, vagy inkább csak tátogta Anne felé, miközben kihúzta merev farkát barátnőjéből, és ujjaival simogatta a punciját. Anne megrémült, nem akarta Suzie-t megcsalni a barátjával, de aztán rájött, mit akart Mark.

Óvatosan hasra fordult, hogy a barna lány ne vegyen észre semmit, és kitolta a fenekét Mark felé, majd hátranézett rá. A fiú ekkor megragadta a farkát, és lassan Suzie lucskos puncijába nyomta. „Képzeld, hogy benned vagyok!” – suttogta Anne felé, aki megbűvölve bámulta az akciót. Ekkor Suzie hátranyúlt, és a csiklóját kezdte simogatni, Anne pedig éppen így tett, de ő néha be-benyúlt a hüvelyébe is. Figyelte a fiú mozdulatait, é próbálta leutánozni, ugyanabban a ritmusban izgatni magát. A combján folyt már a nedve, annyira felizgult az eseményektől, de sóhajait derekasan visszatartotta, illetve a párnába nyomta. Állandóan attól félt, Suzie ráeszmél, mi zajlik a háta mögött, és kitör a botrány. Markon látszott, hogy rettentően izgatja, hogy Suzie legjobb barátnőjének punciját nézheti, miközben a barna lányt dugja. Majd egy hirtelen ötlettől vezetve megérintette Anne punciját.

A szőke lány nem számított erre, és kicsit hangosabban felnyögött az érintéstől, de hagyta, hadd izgassa őt a fiú. Mark pedig benyomta egyik ujját a lángoló hüvelybe, miközben Anne a csiklóját simogatta. A fiú most már csukott szemmel élvezte a helyzetet, miközben ujja Anne, farka pedig Suzie puncijában járt egyre nagyobb sebességgel. A szőke lány ekkor vesztette el önkontrolját, és hátranyúlva megsimogatta Mark golyóit. Nem érdekelte, hogy Suzie észreveszi-e, egyszerűen meg akarta érinteni. A barna lány persze észrevette a női kéz érintését, de már annyira közel járt újabb orgazmusához, hogy nem érdekelte semmi, egyszerűen csak élvezni akart. És élvezett is, mikor Anne megsimogatta érzékeny csiklóját, és gyönyöre a többieket is magával ragadta.

A szőke lány teste is összerándult, és annyi megtartóztatás után hatalmasat élvezett. Agyát elborította a gyönyör, elfeledkezett a külvilágról, párnáját harapta, hörgött orgazmusában. Ezt már Mark sem bírta, aki kirántotta keményre duzzadt farkát, és jól láthatóan Suzie hátára élvezett, majd Anne-nek is jutatott pár cseppet a forró magból. A szőke lány jól látta a fiú farkát, amint elsül, majd érezte is a cseppeket a fenekén. Ekkor felnézett, és látta, Suzie őt nézi, majd halkan megszólal:
- Ugye nem haragszol, amiért felébresztettünk?
Hozzászólások
További hozzászólások »
BURGONYA ·
ÁLLAT!! :rage: :angry:

smutz59 ·
Izgató volt. Még van valami?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: