Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az az éjszaka

Az az éjszaka más volt, mint a többi. Akkor először éreztem olyan vágyak, amilyet még soha. Moziban voltunk egy összebújós romantikus filmet néztünk. Aztán hazafelé a kocsiban becsuktam a szememet és rámtört a vágy. Peti ebből mit sem vett észre, nyugodtan vezetett hazafelé. Lassan a lábai közé csúsztattam kezemet, ő vette a lapot és elkezdte simogatni a mellemet. Annyira kívántam, hogy már szinte fájt. Hazaértünk. A lépcsőn lemaradt és miközben lassan felértünk, csókolgatta a fenekem. A szobába mentem volna, de ő visszahúzott és a fürdőbe irányított. Felültetett a mosógépre, megnyitotta a csapot, majd csókolni kezdett. Mire megtelt a kád vízzel, addigra már nem volt ruha rajtunk. Óvatosan besegített a vízbe, majd velem szembe ő is beült. Óvatosan magára húzott és órákig szeretkeztünk a kádban. Majd egyszercsak elővette a zuhanyrózsát és kellemes meleg vizet állított. Nem tudtam, hogy mit akar.
Óvatosan a lábaim közé irányította a vízsugarat, majd a puncimba vezette. Olyan érzés volt, mintha egy hatalmas farok töltött volna ki. Pár másodperc múlva elélveztem. Mire magamhoz tértem, ő már megtörölközött.

Kiemelt a kádból és lenyalogatta a testemről a vízcseppeket, majd szárazra törölt. Bent is már előkészítette az ágyat. De észrevettem, hogy új kelléket szerzett be. Egy vibrátort. Hosszú, vastag, szép darab. Lefektetett az ágyra és csókolni kezdett. Hirtelen zúgásra lettem figyelmes és egyszercsak finom rezgést éreztem a puncimban. Soha nem volt még olyan jó, mint akkor este. Majd a vibrátor helyett ő hatolt belém. Én elvettem tőle a szerszámot és miközben bennem volt, a fenekéhez irányítottam. Annyira élvezete, hogy pár másodperc múlva éreztem hogy hatalmasat lüktetve elélvez.
Elaludtunk, de rövid idő múlva éreztem, hogy valami belámhatol hátulról. Mire magamhoz tértem, már vadul döfködött Peti. Eléveztünk, majd a nedvet lenyalogattam a farkáról.
Azt az éjszakát sosem felejtem el!
Hozzászólások
További hozzászólások »
Katrina ·
:heart_eyes: hmmm

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: