Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az ártatlanság csábítása

Egyszer, amikor gondolataiba feledkezve ment haza, leszólította őt egy 40 év körüli, 180 cm magas, jóképű, és - Audijából ítélve gazdag - férfi, hogy merre van a legközelebbi étterem. Az idegen férfi öltözködésén is látszott, hogy kimondottan jómódú: drága öltönyt viselt és hosszúkás öltönycipőt, nyakkendője ízlésesen volt megkötve, haja rövidre nyírt és zselézett.
A lány segítőkésznek mutatkozott, azonban legjobb szándéka ellenére sem volt érthető az útbaigazítása, csak nagyon körülményesen tudta elmagyarázni az idegennek, hogy merre van a Rózsadomb nevű étterem. Miután a férfi, aki kitudakolta, hogy a lány is azon a környéken lakik, felajánlotta, hogy hazaviszi Noémit, cserébe ő megmutatja az éttermet útközben. Beszélgetés közben –a férfi neve mellett – kiderült az is, hogy a lány aznap nem ebédelt, mivel a szüleinek közbe jött valami, ezért elhalasztották az aznapra tervezett családi ebédet, és megbeszélték, hogy Noémi ebédeljen valahol egyedül. Miközben elhaladtak az étterem mellett, a férfi felajánlotta, hogy meghívja ebédre a lányt, ha már segített neki idetalálni, így legalább nem kell egyedül ebédelnie egyiküknek sem. A lány köszönettel elfogadta a megnyerő modorú férfi meghívását. Ebéd közben kiderült, hogy Bond egy befektetési alapkezelő pénzügyi elemzője és a munka miatti elfoglaltsága miatt még egyedülálló. A lány elmesélte, hogy melyik gimnáziumba jár, és hogy az orvosi egyetemen akar majd továbbtanulni, valamint azt is, hogy szülei orvosok, és a túlóra miatt elfoglaltak. Miközben ebéd alatt beszélgettek, Noéminak különös érzése támadt: alig fél órája ismeri ezt az idegent és mégis biztonságban, kényelmesen érzi magát mellette. Nem volt tudatában annak, hogy a férfi iránti érzése vonzalom-e, vagy csupán szimpátia. Miközben ezen gondolkozott, valami furcsa érzést kezdett el érezni gyomrában…


-           Na és a fiúkkal hogy állsz?- kérdezte váratlanul Bond.


-           Hát, nekem nincs barátom- vallotta be elpirulva.


-           Hogyhogy nincs barátod ilyen csinos külsővel, talán vakokkal jársz egy


osztályba?- kérdezte mosolyogva a férfi.


-           Nem tudom- mondta nevetve, de közben még jobban elpirult. Kezd melegem lenni- mentegetőzött pirosodó arca miatt.


-           Akkor indulhatunk, nagyon meleg van itt- javasolta Bond. Ahogy ígértem, hazaviszlek.


-           Rendben, köszönöm.


Beültek mindketten a kocsiba, és Noémi éppen a biztonsági övet csatolta be, amikor kezei összeértek Bondéval, aki a zakóját vette volna fel. Mindketten elvörösödtek...
A kínos csendet Noémi törte meg, aki kénytelen volt megszólalni, hogy útbaigazítást adjon a férfinak, aki megígérte, hogy hazaviszi.
Negyedóra sem telt el, és már be is fordultak az utcába, ahol a lány lakott.
De egyszer csak valami váratlan dolog történt, amire egyikük sem számított: amikor elbúcsúztak egymástól, és Noémi szállt volna ki a kocsiból, magas sarkú cipőjével épp egy kátyúba lépett, és összerogyott az aszfalton. A férfi ezt látván azonnal kiugrott az autóból, megkerülte a kocsit és felsegítette a lányt.


-           Azt hiszem, kificamodott a bokám- értékelte a helyzetet Noémi.


-           Lábra tudsz állni?


-           Nem nagyon...


-           Akkor segítek.


Erre hirtelen ölbe kapta a fiatal lányt, aki a váratlanul jött segítségnyújtástól és a férfi testi közelségétől valami szikrázó, lüktető érzést érzett gyomrában.
Mikor az ajtóhoz értek, a lány –aki még mindig a férfi karjaiban volt - elővette kulcsát, és kérte, hogy a legközelebbi kanapéra tegye le őt Bond.
Mikor beléptek az elegáns, jól felszerelt házba, a férfi rögtön megpillantott a szoba közepén egy zöld színű heverőt. Bond lassan, kimért léptekkel odasétált a kanapéhoz, és gondoskodó mozdulatokkal letette a lányt, de közben az elgyengült Noémi kiejtette kezéből a retiküljét, és annak tartalma a földön szóródott szét.


Amikor a férfi leguggolt, hogy segítsen összeszedni a kiborult dolgokat, véletlenül bepillantott Noémi dekoltázsába, aki lehajolva kezdte összeszedni a földről a holmiját. A férfi megpillantotta, hogy a fiatal lány felsője rózsaszín csipkés melltartót rejt, amitől rögtön izgalomba jött. A lány ezt észrevette, és szemérmesen megigazította ruháját, de közben földön maradt keze összeért Bondéval. Mindketten elvörösödtek, de ahelyett, hogy elkapták volna kezüket egymástól, hosszú másodpercekig néztek egymás szemébe, miközben mélyen sóhajtoztak a váratlanul jött izgalomtól.


Noémi érzett valami forróságot bugyijában, de ekkor még nem tudta, miért…
A lány zavarodottan felült a kanapén, és amit akkor látott, elállt a lélegzete.
Az előtte álló férfi hirtelen lekapta zakóját és ledobta a földre. Azoktól a határozott, erőteljes mozdulatokról szóhoz sem jutott a fiatal lány, aki mozdulatlanul tűrte, hogy Bond vészesen közel hajol hozzá, és megcsókolta. Noémi még sosem érzett ilyen korábban, de nem ez volt számára az egyetlen izgalmas újdonság. Miközben a férfi lassan kezdte kigombolni ingjét és szőrös mellkasa feltárult, a lány mélyen sóhajtozott, és a dekoltázs alatt duzzadó melle elkezdett megemelkedni. Miután a férfi levetette ingjét és nyakkendőjét, a lány föltett kezekkel próbált segíteni a férfinak, aki Noémi felsőjét kezdte levenni. Miután a ruha lekerült, teljes egészében feltárult Noémi felsőteste, amit csak a rózsaszín melltartó fedett. Miközben a férfi nem vette le szemét a nála 24 évvel fiatalabb lány ziháló melléről, kimért mozdulatokkal kicsatolta övét, kigombolta nadrágját, és a lány szeme láttára letolta azt- boxeralsójával együtt…


A férfi méretes hímvesszője megdöbbentette a lányt, még soha nem látott meztelen férfit azelőtt. Szíve hevesebben kezdett dobogni, sóhajai pedig egyre jobban hallhatóvá váltak. Miután a férfi cipőit is levette, teljesen meztelenül odahajolt a lányhoz, és elkezdte megduzzadt melleit csókolgatni. A lány szíve még hevesebben kezdett kalapálni. Bond e közben Noémi háta mögé nyúlt, és biztos kezekkel kikapcsolta melltartóját, és gyengéden lehúzta azt a lány kezéről, aki kinyújtott karokkal segédkezett ebben…


Ekkor a lány szemérmesen keresztbe fonta mellei előtt a kezeit, de meglepő módon nem tiltakozott, miközben ez a férfi, akit csak egy órája ismert, elkezdte kigombolni a lány nadrágját és lehúzta annak cipzárját. Ezt követően Bond odahajolt a lányhoz, akiről még nem is sejtette, hogy szűz, és elkezdte ismét csókolni, mire a lány mindkét védekező kezét átkulcsolta az idegen férfi nyaka körül. Csókolózás közben Bond hirtelen megmarkolta a lány puha, közepes méretű mellét, mire a lány halkan felnyögött. A férfi közelebb hajolt hozzá, és miközben egyik kezével a kamaszlány mellét szorongatta, másikkal Noémi haját cirógatta hajtövénél. Mindez a lányra is hatással volt: úgy érezte, hogy bugyijában, mintha elkezdene valami olvadni és rövidesen tudatosult benne, hogy mindez minek az eredménye…


-           Segítesz levenni a nadrágomat? - kérdezte váratlanul a lány.


-           Igen.


Miután a lányt cipőjétől megszabadította, levette annak farmerjét is.


Ekkor Bond megpillantotta a lány nedves bugyiján a foltot.


-           Leveszem a bugyid, mert így megfázol, nagyon nyirkos vagy- mondta Bond.


-           Rendben, ahogy akarod - felelte elcsukló hangon Noémi.


A férfi lassan, érzékien elkezdte lehúzni a lány átázott bugyiját, majd ledobta a földre. Most mindketten teljesen meztelenek voltak. A látvány, ami ekkor feltárult, a férfire sem volt közömbös. Észrevette, hogy a kéjnedvtől csillogó szeméremtest még érintetlen.


- Te szűz vagy még? - kérdezte meglepetten.


- Igen- sóhajtotta Noémi-, de szerintem már nem sokáig.


A férfi ezt bátorításnak vette, és gyengéden megsimogatta a lányt, miközben meredező hímvesszője miatt alig tudott magán uralkodni.


- Nem szeretném, hogy fájjon neked, úgyhogy lazulj el minél jobban, és dőlj hátra kényelmesen.


- Rendben, kedves vagy.


A figyelmességtől, és a férfi lassú, szelíd közeledésétől biztonságban érezte magát Noémi, és maradék félelme is elillant a gondoskodó szavak hallatán.


Noémi kényelmesen hátradőlt a kanapén, de lábait szemérmesen összezárta, hiszen mégis csak egy idegen férfival van dolga, akit csak ma látott először.


A férfi azonban kevésbé volt szemérmes és egyik kezével megragadta Noémi lábát, amit a kanapé karfájára tett.
A férfi elkezdte gyengéden csókolgatni a lány fájós bokáját, aki ezt halk sóhajozással nyugtázta. A férfi nehezen viselte, hogy ágaskodó szerszámával még nem foglalkozhat, hiszen tekintettel kellett lennie a lány érzéseire.


A férfi lágy csókjai egyre feljebb csúsztak a fájós bokától, és már a térdnél tartottak, majd Noémi combját érintette puha ajkaival, ahol aztán sokáig elidőzött. A földön térdelő férfi fejét a szűz lány combjai közé helyezte, és Noémi megérezte szeméremdombján a férfi leheletét. Ekkor a lány egész testét átjárta valami hirtelen jött melegség, és másik lábát felhúzta maga mellé, tágabb utat engedve a férfi fejének. Most a lány fájós lába a karfán pihent, másik, gyönyörtől remegő lábát pedig behajlította és átkulcsolta egyik kezével. Másik kezével önkéntelenül elkezdte gyúrni mellét izgalmában.


- Nagyon kívánatos tested van Noémi- súgta neki Bond.


- Köszönöm- sóhajtotta. Már nem bírom tovább, csinálj valamit kérlek…


A férfi e bíztató szavak hallatán feltérdelt és kemény szerszámát odairányította Noémi érintetlen, kéjnedvtől csillogó puncijához.


- Biztos, hogy szeretnéd?- kérdezte a férfi önuralommal.


Noémi erre felelet helyett olyan ösztönös cselekedetre ragadtatta magát türelmetlenségében, amit ő se várt volna magától. Háta mögött lévő kezével ellökte magát a kanapétól, és ezzel a mozdulattal az előtte álló kemény hímvesszőn felnyársalta magát.


-           Aaah!- nyögte hangosan a hirtelen beléhasító gyönyörtől.


Most tapasztalta meg életében először, milyen az, amikor egy férfi a testében van.


-           Nem fájt?- kérdezte figyelmesen Bond.


-           Egyáltalán nem, nagyon jólesett – sóhajtotta magán kívül.


A férfi, megbizonyosodván arról, hogy a lánynak nem okozott fájdalmat –pontosabban ő saját magának- elkezdte mozgatni régóta kemény péniszét a lányban, aki ezt érzéki sóhajtással fogadta. A férfi egyik kezével megmarkolta Noémi mellét, másikkal nyakába tette a lány lábát, amelyik a karfán pihent. A férfi, látván Noémi kör-körösen mozgó csípőjét, úgy érezte, a lány is többet szeretne, és elkezdett a tempóján gyorsítani, amire a lány kéjes nyögdécseléssel válaszolt. Ez a gyorsuló mozdulatsor néhány perc után mindkét fél számára hatalmas orgazmust eredményezett. Először a férfi élvezett el intenzív sóhajtások közepette, és miután ezt Noémi látta, és érezte is magában a férfi lüktető szerszámát, könyörgő hangon nyöszörgött:


- Kérlek, még ne hagyd abba!


A férfi erre nem szólt semmit és minden erejét összeszedve, nem törődvén azzal, hogy ez számára orgazmus után enyhe fájdalommal jár, tovább dugta ütemesen Noémit, aki az imént megajándékozta őt szüzességével. A -már felnőtt- lánynak csak egy percre volt szüksége ahhoz, hogy önfeledt nyögdécselések közepette elélvezzen, ritmikusan lüktető összehúzódásokat érezve testében- életében először.


- Köszönöm - pihegte alig hallható hangon Noémi.


- Én köszönöm, hogy nekem adtad az ártatlanságodat- felelte kedves hangon a férfi- remélem jólesett.


- Igen, nagyon - felelte őszintén a még mindig ziháló, verejtékező kamaszlány.


- De most el kell menned, bármelyik pillanatban itt lehetnek a szüleim- aggodalmaskodott.


- Igazad van- felelte erre a férfi, aki gyorsan felkapkodta ruháit, és miután felöltözött, odanyújtotta mobilját a lánynak. Szeretnék még veled találkozni, megadod a számod?


- Igen- kapott az alkalmon a lelkes Noémi, és gyorsan begépelte mobilszámát.


- Majd hétvégén fölhívlak, és akkor összefuthatunk- mondta a férfi.


- Rendben, várni fogom a hívásod- ezzel átölelte Bondot, az első férfit az életében.


A férfi elköszönt és sarkon fordult. Amilyen kimért léptekkel jött be a szobába- ölében Noémivel-, olyan kimérten távozott a házból. Becsukta maga mögött az ajtót, és már csak öltönycipőjének kopogása hallatszott egyre távolabbról az aszfalton.


(folytatás következik)

Hozzászólások
További hozzászólások »
mammi ·
A stílus nem vészes, a sztori eddig nagyon az. Olyan igazi elefánt a porcelánboltban jelleg. Eleje szájbarágós mese hülyegyerekeknek, olvasottságnak, erotikának semmi nyoma.

emobaby ·
A Bond franchise erotikus novella terméke! :grinning:
Bondhoz méltó történet!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: