Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az ártatlanság csábítása 2- A randi

Délután négykor a villamos megálló végén ácsorgott Noémi és végre megpillantotta a várva várt fekete Audit. A luxuskocsi begördült mellé, mire a lány szó nélkül beszállt.
- Szia Noémi, ezt a múltkori szeretkezésünk emlékére vettem neked- és ezzel átnyújtott neki egy szál vörös rózsát és egy doboz marcipánt.
- Köszönöm, nagyon kedves tőled- mondta meghatódva. Hova megyünk?
- Elviszlek hozzám, megmutatom hol lakom. Van kedved hozzá?
- Persze- felelte lelkesen Noémi. Messze laksz?
- Itt lakom a közelben.

Öt perc múlva a limuzin már be is kanyarodott egy távirányítással nyitható vaskapun, és feltárult Noémi előtt egy impozáns, szecessziós stílusú rózsadombi villa a luxusnegyed kellős közepén. Noémi nem is próbálta titkolni meglepettségét:
- Ez a ház gyönyörű! Mennyibe került?
- 220 millióért hozzám vágták- felelte Bond komolytalanul.
Mikor az Audi megállt a kocsi beállón, a szökőkút mellett, a férfi kipattant a kocsiból, megkerülte azt, és már nyitotta is ki az anyósülés ajtaját Noéminek, egyik kezével kisegítve őt.
- Igazán figyelmes vagy- mondta kissé elpirulva.
A férfi bevezette a lányt 400 négyzetméteres, háromszintes otthonába.
Megállt a bárszekrény előtt és megkérdezte:
- Mit kérsz inni?
- Bailey’s-t, az a kedvencem, mutatott rá a krémlikőrre.
A férfi elővett két kristálypoharat, egyikbe likőrt, másikba whisky-t töltött.
- Üljünk le oda, a bőrfotelbe- javasolta Bond. Egészségedre!- nyújtotta át a poharat Noéminek.
- Köszönöm.
- Elmondtad valakinek, hogy múltkor együtt voltunk?- kíváncsiskodott Bond.
- Csak a legjobb barátnőmnek, Lillának, a szüleimmel nem beszélek ilyesmiről.
Néhány pohár likőr és fél óra beszélgetés elegendőnek bizonyult ahhoz, hogy összemelegedjenek.
- Neked mitől lesz élvezetes a szeretkezés?- érdeklődött a férfi.
- Hát, ezen nem gondolkodtam, de talán a figyelmességtől, meg a ráhangolódástól, az nagyon jól esik, és akkor szívesebben csinálok bármit.
A férfi észrevette a lány szemében azt a különös fényt- a szexualitás tüzét.
Nem is kellett ennél több, a férfi felállt és kézen fogta Noémit, aki kicsit már szédelgett a likőrtől és kivezette az erkélyre. A férfi szó nélkül ledobta a kőre zakóját, majd ráparancsolt Noémire, hogy térdeljen rá.
- Zipzározd ki a nadrágomat és vedd be a szádba a farkam.
- Ahogy szeretnéd- mondta engedelmesen.
A lány kivette onnan az üzletember péniszét, majd kötelességtudóan a szájába tette.
A férfi halkan felsóhajtott.
Noémi azelőtt még sosem csinált ilyen, de rettenetesen felizgatta az érzés, hogy egy olyan férfi villájában van, akiről csak annyit tud, hogy nagyon gazdag és hogy a pénzügyi szférában dolgozik.
A hímtag lassan kezdett megkeményedni a lány szájában, és ami eleinte gond nélkül belefért a szájába, abból már egyre több lógott ki: az üzletember 20 centis hímvesszője természetesen nem fért be a lány szájába, de ez csak fokozta izgalmát.
- Most mit csináljak?- kérdezte tanácstalanul.
- Mozgasd a fejed, és közben használd a nyelvedet is, miközben szopsz. Próbáld élvezni, amit csinálsz.
Noémi engedelmeskedett, és úgy érezte, hogy kezdi örömét lelni abban, amit csinált, annak ellenére, hogy most tett ilyet először.
- Ügyesen csinálod Noémi- simogatta meg fiatal szeretője fejét Bond.
A lány nem válaszolt erre semmit, csak kedvesen felpillantott.
A férfi egyre jobban élvezte, amit a lány csinál, és azért, hogy ne szédüljön el a gyönyörtől, a terasz kőkorlátjának támaszkodott. Arra már nem jutott ideje, hogy a lányt figyelmeztesse közelgő orgazmusára, ezért gyorsan kihúzta a lány szájából méretes péniszét, ám annak tartalma részben a lány arcára, részben ruhájára spriccelt.
A lány meglepődött ezen, hiszen nem volt még része ilyen élményben, de izgalmasnak tartotta, hogy mindezt ő okozta: az ő szájában nőtt meg ekkorára a pénisz, és ő csalta elő ezt a sok kéjnedvet, ami végül az arcára és a ruhájára került.
- Köszönöm, ez nagyon jólesett- hálálkodott a férfi. Gyere, megmoslak téged, mert így nem mehetsz haza.
- Rendben van- felelte engedelmesen Noémi.
A férfi kézen fogta a lányt és az emeleti zuhanyzóba vitte, ahol megkérte, hogy vegye le ruháját, amit az előbb összefröcskölt ondójával, és vetkőzzön teljesen meztelenre, aztán álljon be a zuhanykabinba. A lány szó nélkül engedelmeskedett, és az alkohol miatt nyoma sem volt szemérmességnek.
A férfi leemelte a falról a zuhanyrózsát, és langyos vízzel elkezdte lemosni Noémi arcáról a ragacsos spermát, aki ezt szó nélkül tűrte. Váratlan dolog történt, amivel Noémi eleinte nem tudott mit kezdeni. A férfi elzárta a vizet, majd lecsavarta a zuhanyrózsát, és csak a zuhanycsővel a kezében újra közeledett a gyönyörű szép pucér test felé. A férfi ismét megnyitotta a vizet, de most csak a zuhanyslagból jött a víz fél centis sugárban. A férfi egyik kezével megfogta a bőrt Noémi vénuszdombján, és felhúzta, ezzel a szeméremtestből rögtön előbújt a kamaszlány csiklója. Noémi a zuhanykabin korlátjába kapaszkodott, és egyre izgatottabban várta, mi vár rá a következő pillanatban ebben az idegen házban. A férfi a vékony vízsugarat ráirányította Noémi imént szabaddá vált csiklójára, aki a hirtelen jött gyönyörérzettől felsikoltott és a kabin falának támasztotta testét.  A férfi egyik keze még mindig a lány vénuszdombján pihent, szabad utat engedve a kényeztető vízsugárnak. 
Néhány percig tartott csak ez az intimzuhany, és miután a férfi egyre közelebb vitte a zuhanycsövet a csiklóhoz, a vízsugár annál erősebben izgatta a gyönyörben úszó kéjgyöngyöt, és Noéminak eleinte csak a hasa kezdett el hullámozni a közelgő kéjáradattól, majd lábai kezdtek önkéntelenül remegni, végül a fiatal szerető hangos nyögések közepette élvezett el a zuhanykabinban, majd annyira elgyengült az élvezettől, hogy összeesett. 
A férfi lehajolt, majd ölébe vette a gyönyörtől reszkető testet, ahogyan azt az első alkalommal is tette, és bevitte hálószobájába, ahol a lány rövidesen elszenderült.
Reggel a lány különös érzéssel ébredt. Nem az volt első gondolata, hogy egy idegen férfi ágyában ébredt, hanem valami különösen finom, izgatót érzett combjai között.
Noémi lekapta magáról a takarót és a látványtól hirtelen felsóhajtott, majd visszahanyatlott a feje a párnára.
Az első kép, ami szeme elé tárult kora reggel, az volt hogy meztelen combjai között látja nyalakodni újdonsült szeretőjét…
A férfi azzal ajándékozta meg kora reggel Noémit, hogy befészkelte magát combjai közé, miközben aludt, és lágyan, puha érintésekkel elkezdte puszilgatni a formás puncit, szopogatta a szeméremajkait, először külső, aztán a belső ajkakat, végül nekilátott a csikló nyalogatásának, amire Noémi már felébredt. Nyelvével eleinte csak lassan, majd a lány egyre szaporább lélegzetvételével párhuzamosan egyre gyorsabban kezdte el nyalni barátnője punciját puha nyelvével. A lány egy szót sem tudott szólni még reggel, de izgalomtól megfeszült lábai elkezdtek remegni a gyönyörtől, majd néhány pillanattal és pár nyelvcsapással később hangosan felnyögött és elélvezett…
A férfi közben a lány teste fölé mászott, és miután az hálásan szétterpesztette neki lábát, egyetlen szó nélkül belétolta kőkemény farkát, amit a lány ismételt nyögdécseléssel vett tudomásul.
- Igen, ez isteni érzés!- sóhajtotta fennhangon a fiatal nő.
A gazdag férfi misszionárius pózban dugta egyre hevesebben az orgazmustól félájult lányt, akinek úgy még gyönyörtelibb érzést nyújtott a reggeli szeretkezés, hogy éppen az imént nyalták ki.
Nemsokára a férfi is közeledett az orgazmushoz, és ezt elfojtott sóhajtással tudatta, aztán a kimerültségtől rároskadt a meztelen női testre és beleélvezett.
A fiatal nő ezt követően átkulcsolta lábával és kezeivel a kimerült férfit.
- Köszönöm - pihegte kielégülve- ez irtó jólesett.
(folytatás következik)
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
PillanGOpille ·
Gyenguska.

emobaby ·
Ez előző jobb volt!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: