Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az a kis micsoda

Arrrrrhgh! - Ajkai és igazából egész teste finom hullámú remegésben toporzékolt. Lélegzete visszafojtva, ujjai erősen rákulcsolódtak Sabio kőkemény farkára és egyre fokozódó hévvel verte, bár igazából már egyáltalán nem tudott rá koncentrálni. A srác halvány mosollyal gyönyörködött az önkívület felé robogó teremtésben aki a hátán feküdt közvetlen mellette.

A hálás kis klitorisz éledezett a simogatás hatására. Ujja felszánkázott a szeméremdombon és a szexi kis köldökön át a mellek közötti völgyig, majd a hátrafeszülő nyakon át Kyara ajkait cirógatta. A lány bekapta és szopogatta, rágcsálta az ujjat, mely oly jól értett hozzá. Kilehelte a régóta bennakadt lélegzetét és feje tisztult valamelyest.
- Gyere vissza, akarom még....! - lihegte közvetlen közelről a féloldalt mellette fekvő Sabio fülébe. Csípője tekergett a gyűrött lepedőn, és jobb combját rátette Sabióra még több teret engedve a fiú simogatásának.
Sabio ujján bőven csillogott a nyál, és már vissza is csúsztatta a nagyajkak közé. Kyara mély sóhajjal fogadta a kedvesen kutakodó, kényeztető mozdulatokat. Átadta magát a fiúnak, nem akarta megmondani, hogy mi következzék, csak élvezte ami jön. És jött!
Kyara örökös No. 1-gye ugyan az volt mikor egy ügyes nyelv cirógatja, nyalja, akár szinte falja a klitoriszát, és eközben jut simogató ujj a hüvelyébe és a gátra is. Ez most nem volt lehetséges úgy feküdtek szorosan egymás mellett és Sabio le is volt horgonyozva a lány kezébe, de így is bugyborgott benne a kitörni készülő vulkán.

A lassú óvatos cirógatásból elég már! - érezte Kyara, - erősen akarom! -  zakatolt az ágyékából lüktető vágy. Szinte spárgába feszültek szét combjai, jobb tenyerét megnyálazta és visszaszerezte Sabio merevségét, közben bal karja önkívületében szinte önálló életet élt és kígyóként tekergett a mellkasán, később a saját hajába túrtak ujjai, majd a fiú fülét cirógatta, végül saját kiszáradó ajkait simította végig, és aztán ernyedten esett a homlokára, szemét is eltakarva. Már nem volt itt, valahová indult éppen...

Sabio felidézte, hogyan elégítette ki magát Kyara nemrégiben, amikor a fiút extázisba kergette avval, hogy az ágy végéből szemlélődhetett csak, nem mozdulhatott közelebb, arról pedig szó sem lehetett hogy ízlelgetni vagy baszni engette volna magát az izzásba hevült csaj. Nem érhetett hozzá Sabio amíg a lábai rángatóztak, és az orgazmus múltával végül el nem csendesedett, csak mikor a szemét kinyitotta a lány és síkos ujjaival intve hívta magához az elkerekedetett szemű lihegő férfit.
- Legközelebb te jössz, baby – súgta a fülébe akkor.
Volt bőven olyan ami elvonta figyelmét a lány technikájáról, de az egyre növekvő és újra csökkenő kőrkörös símogatás és végül a klitoriszra helyezett nyomás, dörzsölés beleégett a fiú fantáziájába.

Nagyot nyelt Sabio, és elhagyta a hivogató, csöpögő hüvelykaput melyet ay iménti gondolatrohanása közben járt körbe lassan vagy százszor is. Már nem kellett nyál, hogy síkos legyen az ujja. Nagy kedve lett volna felszürcsölni a lány fenekére csurgó édes nedveket, ámbár mozdulni nem tudott...és őszintén szólva nem is akart ugyanis nem maradt hatás nélkül, hogy Kyara oly hevesen verte a faszát és még önkívületben is ügyelt arra, hogy mindig síkos maradjon. Volt, hogy nyállal, és alkalmanként kicsöpögő saját nedveivel maszatolta be. Nem is maradt hatás nélkül, mondhatom! Sabio mindig azt hitte, hogy már nem lehet keményebb, de mikor Kyara saját hüvelyét kereste fel egy kis síkosítóért a lüktető, feszülő fasz már szinte robbanás határáig duzzadt tovább.

Sabio ujjai alatt a kisajkak tövénél egyre bátrabban emelkedett elő Kyara legérzékenyebb pontja. Kígyóként tekergett izmos teste, combjai tág terpeszben, csipőjével szinte felmászott a mellette lihegő Sabiora, bal karját felcsapta a feje fölé és a fiú hajába túrt, megmarkolta üstökét tovább hajszolva szeretőjét. Irányíthatatlan jobbja rángatta Sabió farkát, aminek végén kis cseppek jelentek meg és Sabio sem volt ura magának tovább.
Még egy adag nyálat csurgatott a forró vadmacska megnyílt ágyékára, és mutatóujját a klitoriszon tartva apró, szinte rezgő mozdulatokkal izgatta.

- Arrrrrhgh! - Ajkai és igazából egész teste finom hullámú remegésben toporzékolt. Lélegzete visszafojtva, ujjai erősen rákulcsolódtak Sabio kőkemény farkára és egyre fokozódó hévvel verte, bár igazából már egyáltalán nem tudott rá koncentrálni.
A finom hullámból fokozatosan rángás, rángatózás lett, a kirobbanó orgazmus marokba szorította Kyara mellkasát és egy elfojtott sikolyt préselt ki belőle. A távozó hullámok rángatták a gyönyörű kis testet, szemei fennakadtak, levegőt nem vett hosszú másodpercekig. Mély sóhajjal tért vissza igen messzi útjáról, izmai ellazultak, bár időről időre megrándult itt-ott párducszerű teste.

Kyarát soha sem zavarta, ha spermával lett beterítve. Elalvás közben is jólesően símogatta az oldalát borító sűrű édes folyósodó krémet. Oldalra fordulva összegömbölyödve bújt be Sabio ölébe és szempillái elnehezültek.
- Ohh tee... - lassan cirógatta az ernyedten rajta pihegő nőt, amíg az nyugodt mély álomba nem merült.
Hozzászólások
tgif ·
Azé... csak szeretném tudni ki az a seggfej, akinek ez nem tetszik :)

mammi ·
Micsoda? Erőltetett, erőtlen micsoda. Nem jó, mert rossz.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: