Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az a bizonyos éjszakai...

Az a bizonyos éjszakai affér mindent megváltoztatott a házban. No jó, mindent nem, de a két ember egymás iránti érzéseit bizonyára. Elnézést, javítok. Nem két, hanem három emberről van szó. Csak a harmadik még nem tudja, hogy nem álmodott.
A reggel a szokásos mederben folyt. Fél nyolctól volt a reggeli, amit most Linda készített – még Jean, a szakács számára is – pirítósokat, rántottát, fiának tükör tojást, lányának müzlit kevert. Láthatóan tele volt energiával. Jobban, mit bármikor máskor.
Az étkezésnél mindenki jelen volt, csak a beszélgetés volt egy kicsit elakadva. A tekintetek viszont megállás nélkül cikáztak ide-oda. A nagyi a telefonon lógott, John a forró kávéját szürcsölte, Jean a pirítósát ropogtatta, RJ a kenyerét mártogatta a tükörtojás folyékony sárgájába, Vivien pedig a müzlijét kanalazta.
Mint ahogy minden hétköznap reggel, amikor a kis Robert Junior iskolába ment, Linda most is bepakolta az iskolatáskájába a gyerek uzsonnáját, és a hátára adta. Az ajtóból integetett neki, ahogy a gyerek elindult a buszhoz.
Vivien ez időtájt az álmairól mesélt.
-    Hála a jó égnek, hogy olyanokat álmodok, amik biztos, hogy nem fognak megtörténni. Mint például: szellemek sincsenek, vagy olyan, hogy pokol, meg az Istennel való találkozásom, hogy egy cápa leharapja a bokám. Ezek mind teljesen irreálisak, vagy a legújabb, amikor a kertész az anyámmal szeretkezik – mondta csak úgy magában.
Linda ekkor éppen az elmosott edényeket pakolta a szekrénybe, de lánya utolsó felsorolt álma hallatán kiejtette a kezéből a tányért, ami a földön ripityára tört. John is kisebb sokkot kapott, mert a kávét, amit ivott félrenyelte, és elkezdett köhögni.
-    De bénák vagytok – kommentálta a látottakat a lány – de ugye, anyu, te is ezt szoktad mondani! Ilyenek nem fognak megtörténni, igaz?
Linda zavartan Johnra nézett, akinek a hátát éppen a komornyik paskolta elég erősen.
-    Persze, drágám, igazad van!
-    Hagyjon már! Az csak kávé volt, nem fulladok meg! Nem hallja, hogy már nem köhögök? – tudatta Jeannal a kertész.
-    Hmm – hümmögöt dühösen a komornyik. Hogy merészeli, ez a nyikhaj! Letámadja az asszonyom, csak azért, mert ő még fiatal, és azt hiszi, hogy jól is néz ki! Pedig én a helyében nem így gondolnám! Főleg nem amiatt a ferde szemei miatt. Nem is látni a pupilláját! Ha erősebben ráütök a hátára, eltörik a gerince! Göcsörtös, szikár, szerencsétlen fattyú! De ezt csinálja az a munka! A kertészek mindig bejutnak az asszonyság szoknyája alá! Mindig! – adta ki a mérgét az amúgy mindig nyugodt Jean.

Egy órával később mindenki elfoglalta magát a napi teendőivel. A kertész a kertben volt, a komornyik még elpakolt a konyhában, azután, hogy az asszonyság rendet rakott. Hiába, tisztaság mániás. Linda az irodába ment intézni az ügyeit, csak Veronica, az anyja nem nyugodott. El is kezdte szólongatni a lányát.
-    Linda! Linduska drágám!
-    Tessék – válaszolt az említett.
-       Beszélni szeretnék veled! Gyere le!

Amikor Linda végre leért a lépcsőn az emeletről a földszintre, Veronica körülnézett és félrehúzta. Mintha nem akarná, hogy bárki is lássa őket, vagy hallja, amiről beszélgetni fognak. Izgatottan megkérdezte: 
-    No, mesélj! Milyen volt?
-    Micsoda? – kérdezte Linda, mint aki semmiről sem tud.
-    Hát amit csináltatok!
-    Kivel?
-    Hát azzal a – és a kert felé bólintott a fejével -  tudod...
-    Fogalmam sincs kire gondolsz – próbálta kikerülni a választ.
-    Jaj, hát amit a kertésszel csináltál tegnap este pucéran! Ne nézz engem bolondnak! Tudom, hogy beakasztotta neked!
Linda erre felkapta a fejét, és kezdett elpirulni. Nem hallotta még az anyját így beszélni.
-    Mondd már! Ne kelljen könyörögnöm neked – folytatta az anyja. - Azt csináltátok egész éjszaka, de nem baj, lányom. Örülök, hogy boldog vagy! Csak azt mondd meg, jó volt-e, és hogy el fog-e venni feleségül?
-    Jaj, anya! Hogy képzeled! Miért venne el engem feleségül? Ő a kertészünk! Annak vettem fel, nem azért, hogy elfoglalja a Robert helyét!  
John mindeközben éppen a kertben tevékenykedett, amikor a nyitott ablakon keresztül meghallotta, hogy éppen a tegnap estéről beszélnek. Nem szokása hallgatózni, de erre a mondatra majdnem hangosan elnevette magát. Hogy foglalhatnám el egy hulla helyét, ha még élek? Viszont eszem ágában sincs házasodni! Biztos nem vele! Érzéseket pénzért nem lehet venni! Csak dugást – gondolkodott magában.
-    Ugyan, lányom! A te férjed már négy éve halott! Ő már biztos nem fog téged rendesen megkúrni!
Jól beszél az öreglány! Igaza van! Nem lehet valakit az élete végéig gyászolni. Mindig feketében van. Öltözhetne színesebb ruhákba is! – konstatálta John.
-    Hogy képzeled! Isten nyugosztalja! Én őt még mindig gyászolom! – kiáltotta felháborodottan Linda.
-    Ne legyél már annyira fapina! Élvezd az életet! Addig kell, amíg élsz!
-    Az én anyám nem erre tanított. Te is tíz évig gyászoltad apát!
-    Az idők változnak, hidd el nekem, nincs attól jobb, mint hogy egy nagy farok dolgozik benned! Helen is azt mondta. 300%-ra ki lett elégítve abban az új bárban. Tudod, amiről beszéltem neked!
-    De anya, azt profi csinálta! Fizetett érte! Én nem fogok pénzt adni valakinek azért, hogy meg....tudod!
Szerencsédre pont a selyemfiút vetted fel kertésznek! – szűrte le a megoldást a kertész, miközben próbálta elfoglalni magát, mintha dolgozna, hogy tovább hallgatózhasson. Érdekelte, hogy mit mond Linda.
-    Nem történt semmi, és most ha megbocsájtasz... - gyorsan le akarta rázni az anyját, mert nem szívesen beszél a szexuális életéről. Főleg nem az anyjával.
Semmi? Azt mondja rá, hogy semmi! – döbbent meg a John azon, amit Linda mondott – Ej, de sokat akar akkor valaki! Mindent beleadok – szó szerint - ő pedig csak annyit mond rá: semmi! 
-    Nekem pedig úgy tűnt, a látottak alapján, hogy este nagyon is – hogy is mondjam – összemelegedtetek! - kapta el lánya kezét a makacs idős hölgy - Csak arra vagyok kíváncsi, hogy beengedted-e őt, tudod – és fejével Linda csípője felé mutatott – oda.
-    Ehhez neked semmi közöd! Így is rettenetes bűntudatom van miatta. Olyan gyenge voltam tegnap, ő pedig ezt felfedezte és kijátszott – mondta Linda pityeregve. 
Ami igaz, az igaz! Tényleg kihasználtam, de hát mit tehettem volna? Ha az anyja egyfolytában azt a bárt reklámozza, hogy ott mennyire jól ki tudják elégíteni a nőket – gondolkodott el a John.
-     Akkor mégis csak sikerült neki, igaz? Csak azt mondd meg nekem, és utána békén hagylak – elkezdte simogatni lánya hátát. – Jó volt?
Olyan jót élveztél! Majd összetörtél a combjaiddal, nem hogy azt fogod mondani, hogy szar volt! – drukkolt a fülelő. De Linda csak sóhajtozott.
-    Nem is tudom, nem olyan volt, mint amit a férjemmel csináltunk... – kezdte halkan.
-    Akkor hogy csináltátok, hogy ha nem úgy, ahogy kell?
Mi a fenét csinált akkor a férjével? Piros pacsiztak? Mert amit mi tegnap csináltunk csak egy sima egyszerű aktus volt, misszionárius pózban. Nem bonyolítottam, kielégítettem. Hova rakta akkor a férje a farkát? Persze, hogy nem született gyerekük, ha nem keféltek rendesen! – csodálkozott John.
-    De ugyanúgy, csak ez most más volt! Valahogy – Isten bocsássa meg nekem – sokkal jobb – nyögte végük ki Linda, miközben már teljesen elvörösödött.
John pedig csak vigyorgott magában. Persze, hogy jó volt! Profival csináltad! Ez az, kislány! Mondd csak el, hadd irigykedjen az anyád! - jól eset neki a dicséret. Még inkább nőtt az egója. Hiába, tökéletes vagyok! A szexet valahogy nem tudom elrontani!
Előző részek
Hasonló történetek
4230
Elkezdtünk beszélgetni, kiderült hogy a neve Laci, és hogy 21 éves. Nagyon megtetszett nekem, és úgy éreztem, hogy én is neki. Ahogy beszélgettünk, egyszer csak a keze a lábamon volt, és simogatott, nagyon jól esett, már akkor éreztem, hogy köztünk nem lehet csak egy kaland, ennél több kell nekünk...
3822
Hirtelen ágrecsegést hallottak. Felkapták íjaikat, hogy rögtön lőni tudjanak a medvére. De a bokrokból három ló tűnt elő. Az egyiken Nabaha, a másikon Jeny ült a harmadikat meg kötőféken vezették. A két lány teljesen ki volt pirulva. Ruhájuk rendezetlen volt...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: