Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az a bizonyos 5 hónap

Na de kezdjük is az elején a nevem Nina és 18 éves gimnazista lány vagyok, semmi extra nincs bennem a magam kis 167 cm-vel és 56 kg-mal nem nagyon tűntem ki a tömegből esetleg a mellméretem miatt ami meglehetősen formásak és méretesebbek voltak. Sosem túlzottan az a lányos lány, de ha kellett felvettem a szoknyát és a magas sarkú cipőket is. 11-ben esett meg, hogy az egyik legjobb barátnőm elment az osztályomból és kénytelen voltam új barátokat szerezni. A többi lány vigasztalt, hogy majd jobb lesz, és majd ők segítenek elfelejteni a barátnőm. Hát így is lett, beültem Melani mellé, aki mellesleg a legjobb tanuló volt az osztályban. Sosem rajongtam igazán érte a köszönésen kívül nem történt köztünk semmi, de miután beültem mellé és kellemesen elbeszélgettünk rájöttem, hogy a zárkózottsága a sok csalódás miatt van. Megtudtam azt is, hogy amióta meglátott irigyelt és tisztelt, amiért én általában a középpontban voltam.


Szó-szó valóban én voltam mindig a középpontban, bár néha kívántam, hogy szűnjek meg létezni az embereknek, hogy elgondolkozhassak, és kicsit nyugtom legyen több-kevesebb sikerrel néha ez ment is. Na de nem kanyarodok el a lényegtől, teltek a napok egyre többet beszélgettünk és ilyenkor adtam hálát azokért buta semmit érő közösségi oldalakért ahol a nagy távolság ellenére lehetett tartani a kapcsolatot. 
Sosem tartottam valami eget rengető fantasztikus dolognak a Facebookot vagy az Iwiw-et vagy bármi hasonló oldalt, a kapcsolatok 80% ez teszi tönkre szerény véleményem szerint. De most az egyszer áldottam azt az embert, aki kitalálta, hogy ilyenre szükség van. Melanival minél többet voltam annál jobban megnyílt nekem és én is neki a legjobb barátnők lettünk, mindent együtt csináltunk és sosem veszekedtünk, ami kicsit fura volt hisz velem néha nagyon nehéz kijönni a hülye kis makacsságom miatt, de Melani ebben is lekörözött nála makacsabb emberrel nem találkoztam még és ez még aranyosabbá tette, mint amilyen alapból volt. Minden este boldogan feküdtem le, hogy már csak órák vannak vissza és láthatom, néha túlságosan is hiányoltam, és amikor eljött a hétvége és teljesen magam alatt voltam, hogy nem láthatom, de ezzel ő is így volt, ami bevallom titkon kicsit jól is esett, végre hiányoztam igazán valakinek.
Nagyon örültem Melaninek mert úgy éreztem végre valaki azért szeret, ami vagyok és nem csak azért, hogy eggyel több ismerőse legyen vagy ágyba csábítson. Tudni kell azt is, hogy biszexuális vagyok, de sosem volt barátnőm. Nemrég jöttem rá, de ezt nagyon senkinek sem mondtam el, mert az Imidzsemet azt hiszem, kissé aláásná. Nem volt együtt egy két órám Melanival ezért le szoktam menni hozzá szünetben kicsit beszélgetni.


Amikor beértem a terembe (általában késve, mert sajnos a szünetekben valami mindig lefoglalt) a tanárnő általában közölte, hogy ne lábatlankodjak ott és menjek az órámra, én pedig gondoltam magamban, hogy te nem vagy az anyám sem a főnököm, hogy megmond, mit tehetek néha kicsit lázadtam, hogy felkeltsem bizonyos emberek figyelmét, nos, gyakran rá is fáztam. Ezért néha csak berohantam és egy puszit nyomtam Melani arcára és kullogtam kifelé a teremből. Ahogy ültem a saját óráimon nélküle az idő rettenetesen lassan telt a percek óráknak tűntek amikor vele voltam akkor pedig az órák perceknek. Egyik este amúgy is későn értem haza és Melanival beszélgettünk mondta, hogy kivételesen fent maradhatnánk hajnali négyig, természetesen adtam az ötletét, mert hát miért is ne… Azt kérte, amit írni fog amiatt ne nevessem ki mert ő sem érti teljesen a dolgot de már nem bírja magában tartani. Megígértem, hogy nagy megértéssel fogom meghallgatni. Magamban éreztem, hogy valami fontos dolog lesz, mostanában amúgy is furán viselkedett, ha beléptem a terembe csak bambán nézett azokkal a gyönyörű barna szemeivel, és ha rámosolyogtam egyből elfordult és elpirult én pedig ezeken csak jót nevettem. És akkor végre elkezdett írni, azt hittem sosem nyomja már meg azon a francos klaviatúrán az entert…


- Figyelj, nem tudom hogyan, és hogy miért történt, de beléd szerettem és rettenetesen nehéz az, hogy ne öleljelek át minden percben, egyszerűen ha belépsz a terembe akaratlanul is csak téged tudlak nézni.


El kellett olvasnom legalább 5x mire felfogtam, hogy mit írt. Sosem néztem rá úgy, mintha lehetne köztünk valami, de most bezsongtam és talán be is meséltem magamnak, hogy hát ő tetszik nekem.


- Hát figyelj, erre nem is tudom mit mondjak.


- Nem kell semmit sem mondanod, csak már nem tudtam magamban tartani.


- Nagyon örülök, hogy elmondtad és hát az igazat megvallva eléggé tetszel nekem, de olyan jóba lettünk nem akartam rád hajtani és elrontani mindent.


- Rettenesen figyelmes tőled, de jobb lett volna, ha látok rajtad valami érdeklődést.


- Hisz mindig mosolyogtam és bókoltam neked.


- Tudom, olyankor madarat lehetett volna fogatni velem.


- Túlzásokba ne essünk, de ezt majd személyesen megbeszéljük.


Utána a beszélgetés teljesen elterelődött más irányba, az agyam viszont folyamatosan dolgozott mintha egy kis üzemben a fogaskerekek forogtak volna, hogy a gyártott anyag minél hamarabb a futószalag végére érjen. Természetesen aznap éjjel egy szemhunyásnyit sem aludtam.  De alig vártam, hogy suli után mindent meg tudjunk beszélni.
Reggel, amint megérkeztem Melani nem volt ott, már arra gondoltam, teljesen elijeszthettem valamivel, mekkora egy barom vagyok, biztos valami olyat mondhattam. Az első 3 órán nem láttam, majd éreztem a telefonom rezgését a zsebemben, és úgy nyúltam volna, mintha valami kvíz műsorban vennék részt és egyből le kell nyomnom a jelzőgombot, mert tudom a tökéletes választ.  Az SMS-es Melanitől jött, hogy dokinál van, késik, de siet. Ezzel nyugtáztam, hogy mégsem voltam barom tegnap este. Szépen üldögéltem angol órán, mikor gondolkozásomba belevágva kihívtak a táblához mondatot fordítani, a legegyszerűbb mondatot sem tudtam volna lefordítani, most annyira nem érdekelt semmi, csak Melani.


Kopogtak az ajtón egy percre megfagyott bennem a vér amikor benyitottak és ott állt ő, ma valami más volt nem tudnám megmondani, hogy mi de amint rápillantottam az idő megállt, hatalmas csend lett és elhalványult minden rajta kívül papírokat hozott be a tanárnőnek amelyeket alá kellett írni mert hát a tanárok élete nehéz az a sok papír munka és ezt majdnem az összes elmesélte újra és újra. Ahogy Melani rám mosolyogott, mint a filmekben én voltam a béna főhős aki elejtett mindent ami a kezében volt, látszott rajta, hogy élvezte a helyzetet teljesen megbabonázott a kinézetével mindennel egyszerűen egy rongy babának éreztem magam elgyengültem amint megéreztem az illatát. Majd köszönt és kisétált, valahogy úgy éreztem utána kell most vagy soha, kikéretőztem és rohantam, mint aki élete szerelme után rohan, mielőtt felszáll a gépére és végleg elmegy. Kint várt rám az aulában, odasétáltam és megöleltem rettenetesen szorosan, sosem akartam elengedni, érezni akartam a finom illatát, a közelségét.  A kezeim jéghidegek voltak, és éreztem, ahogy kiszárad a szám, a torkom sivataggá vált, és próbáltam megszólalni, de egyszerűen nem ment, úgy éreztem, mintha valami csomót kötöttek volna a torkomra, aztán hatalmas nyelések közepette végre meg tudtam szólalni.


- Annyira féltem, hogy valami rosszat mondtam tegnap este.


- Jaj, dehogyis, csak dokihoz kellett mennem, este akartam mondani csak olyan hamar elmentél nem volt időm.


Persze nem volt ideje, ha annyira akarta volna leírta volna nekem, de mindig is élvezte, ha kicsit vert a víz, hogy vajon hol van és mi van vele. Amíg ez a mondat végigfutott az agyamon közelebb lépett megfogta a kezem és azt mondta:


- Most már menned kéne, mert befognak írni, azt meg nem szeretném.


- Nem nagyon izgatna, ha beírnának, valahogy most ez érdekel a legkevésbé.


- Miért mi érdekel?


Összeszedtem minden erőmet pedig két betűt mondtam ki még is olyan nehezen jött ki belőlem, talán harapófogóval könnyebb lett volna kihúzni belőlem.


- Te!


- Én érdekellek? És még is mennyire?


- Nagyon, sőt jobban.


És akkor nem tudom, hogy bírtam ki egyáltalán állva, de végig talpon voltam, odahajolt hozzám és megcsókolt és basszus fel sem fogtam tehát ez megtörténik? Tényleg megcsókolt? Vagy álmodom, ha álmodom, remélem, sosem ébredek fel. Életem legbénább csókja lehetett a döbbenetem miatt. Majd lassan éreztem, ahogy eltávolodik tőlem és bemegy a termébe. Na igen, nagyon béna vagyok csak én lehetek ilyen szerencsés, hogy megcsókol az a lány aki nagyon tetszik nekem és én csak ott vagyok, mint egy darab fa, bár talán most az is nagyobb élvezetet tudott volna nyújtani neki. Majd szétcsattantam az örömtől lejátszottam magamban vagy 1000x ahogy odalépett és megcsókol, repülni tudtam volna  a boldogságtól. Majd visszabandukoltam az órára, amiből sikeresen eltelt 15perc hihetetlen, hogy hogyan rohant az idő.
Következő órán egy kis cetlit dobtam Melani asztalára, hogy a délutánt nem töltené-e velem, valószínűleg ha nemmel válaszolt volna dühöngtem volna és igazságtalannak tartottam volna az életet, de szerencsére igen választ kaptam. Eljött végre a délután az idő olyan lassan, nagyon lassan telt, sőt, lassabban. Sosem gondoltam volna, hogy fontos lesz nekem, és most nem tudom hova tenni az érzést, hogy minden percben rá gondolok. Fura érzés, de tetszik. Minden bátorságomat összeszedve odaálltam elé, és rátértem a lényegre:


- Én arra gondoltam, vagyis azt szeretném kérdezni, hogy mivel ma úgy is péntek van mit szólnál egy randihoz velem? Hát nem hazudok, ha azt mondtam, majdnem meghaltam ideges lettem és bosszankodtam, hogy nem rohanhatok le valakit csak így egyrészt azért mert nyomott a számra egy aprócska csókot ami fergeteges volt ez nem ok arra, hogy randizni is akarna velem másrészt amikor úgy látom, hogy nem sima az út akkor lassítok de most belehúztam rendesen.


- Nos, én arra gondoltam, hogy igent mondok erre a kérdésre.


Összetudtam volna esni, de felbátorodtam teljesen, ha igent mondott azt teszek már, szinte amit akarok, bár nem lehet semmit elsietni végül is egy teljesen hetero lányról van szó, nem kapkodhatok mert csúfos vége lehet. Elmentünk bevásárolni vettünk sört, ami a kedvencem lány létemre élek halok, a sörért bármikor bárhol jöhet és szerencsére Melani sem vetette meg bár ő világ életében vodkás volt. Majd lehuppantunk egy kis parkocskában ahol még rajtunk kívül 3pár volt ott. Hosszas beszélgetés után a nagy szél miatt, ami kapóra jött odabújt hozzám, teljesen úgy éreztem nyeregben vagyok én is közelebb húzódtam és elhatároztam magam, hogy meg kell csókolnom, de amint oda fordultam és hajolni kezdtem volna megdobott egy gumicukor darabkával… Imádtam, hogy mellettem mindig elengedte magát, olyankor olyan édes és gyerekes volt egyben. Hatalmas birkózásba kezdtünk és dobáltuk egymást, ami a kezünk ügyébe került, természetesen mindenki bosszankodó szemmel nézett minket, de ez cseppet sem érdekelt. Aztán lecsillapodtunk és elkezdtünk sörözgetni, ami engem nagyon hamar ki tud ütni, Melani felállt és a táskájában pakolászott, majd oda állt elém, mint egy kislány olyan kiskutya szemekkel nézett rám, mint amikor egy kislány oda áll az anyja elé, hogy engedje el buliba.


- Tessék ez egy apróság, amit neked vettem. És oda adott egy plüssmacit, ami egy szívecskét szorongatott magához és bele volt hímezve, hogy „nagyon szeretlek”! Nagyon sok embertől kaptam már plüss állatot meg más egyéb ajándékokat, de ez annyira különleges volt, mert TŐLE kaptam. Egyből kedvencemmé vált (azóta is vele alszok) felálltam az arcára nyomtam egy puszit és megöleltem köszönetképp. Bár legszívesebben megcsókoltam volna, de hát nyílt utcán a rengeteg ismerős között nem voltam eléggé bevállalós. Nem mintha nem büszkélkedtem volna vele, hogy vele randizok, de ez így elég gázos egy helyzet lett volna, az emberek nem értik az ilyeneket, annyira lenézőek és csak kritizálni mások felett ítélkezni tudnak, és igyekeztem ezt kikerülni.


Utunk tovább egy parkolóba vezetett, és beültünk egy lépcsőházba a zord időjárás miatt, a szél tombolt és az eső is elkezdett esni. Tökéletes romantikus hangulat volt a hideget leszámítva. Nem tudom hány percig nézhettem a szemébe, de teljesen elveztem, mintha az univerzumban lebegtem volna, elkápráztatott. Erőt vettem magamon, és végre megcsókoltam, hosszas perceken keresztül csókolóztunk, és annyira megnyugtató volt érezni, ahogy a mellkasa mozog, amikor levegőt vett egy egy pillanatban, amikor képes voltam elszakadni az ajkaitól. Eksztázisba estem kívántam, hogy soha ne legyen vége a pillanatnak, és most először éreztem, hogy úgy kívánom, mint még soha senki mást, a kezem akaratlanul is levette róla a kabátját, és oldalra hajítottam, felbátorodva ő is ugyanezt tette, közben még mindig összeolvadva csókolóztunk, a nyelvünk táncot járt a másik szájában, a hosszas csók után pedig eltolt magától.


- Fejezzük be, kérlek, így is alig bírok magamnak parancsolni. Szörnyű rád nézni legszívesebben letépném a ruháid és úgy megfektetnélek, mint még senki…


- Akkor mi tart vissza? Tudom, hogy nem a legromantikusabb hely, de én akarlak, jobban mint bármi mást, nem sokáig tudom visszafogni magam, leakarok veled feküdni, MOST…de ha akarod és lásd, hogy tisztellek tudok várni, ne kelljen, de ha tényleg akarod megteszem.


- Akkor várjunk még, tudod sosem csináltam még ilyet.


Átkoztam magam, amikor mondtam, hogy várok, de hát tényleg érdekelt ez a lány képes voltam várni.


A randi fantasztikus volt, ismétlését már tűkön ülve vártam. A suliban amikor csak lehet elvonultunk valahova, ahol senki sem lát minket, és heves forró csókolózásba kezdtünk, egyre gyakrabban tévedt a kezem más irányokba, de mindig megállított, mikor elszakadt volna a cérna.
Egy péntek délután randira hívott, felutaztam hozzá, felvettem a csőfarmerem, a tornacipőm, egy fekete pólót és elindultam, sosem öltöztem ki igazán, mert mindig reménykedtem, hogy lekerülnek, a ruhák akkor meg mindegy mi van rajtam nem?!


Lassan eltelt a fél óra, amit utazással töltöttem a sok unalmas értelmetlen arcú emberrel. Amint megláttam rohantam oda hozzá és megcsókoltam, teljesen elfeledkeztem róla, hogy hol vagyunk, ő pedig leállított.


- hé, te kis vadmacska, nyugalom… nyílt utcán vagyunk és ez egy randi.


- igen-igen tudom, tudom, sajnálom, csak elragadtattam magam, fantasztikusan nézel ki! Motyogtam ott kissé betojva, akármikor a közelében voltam csak dadogni és halkan motyogni tudtam.


- Mit szólnál, ha felmennénk hozzám?


- Remek, menjünk.


Azzal el is indultunk, a zajos városon csak slattyogtunk, míg nem hosszas séta után végre odaértünk a ház elé, gyönyörű környéken lakott egy parkkal szemben, ősszel meseszép volt, a lehulló levelek miatt, télen pedig a hó miatt, de azt hiszem, ő tette derűsebbé az egész helyet. Felvánszorogtunk a lépcsőn én, pedig amikor alkalmam adódott a falhoz löktem, és játszottam vele kicsit, fogdostam össze-vissza és harapdáltam a száját, amitől láttam, hogy teljesen lázba jött.
Beléptünk a házba és egyből egymásnak estünk, nem a legromantikusabb volt elismerem, de már hónapok teltek el, és én csak vártam, arra, hogy végre lefeküdhessek azzal a lánnyal, akit szeretek. Láttam a vékony átlátszó felsője alatt, mivel melltartót sem viselt, hogy a mellbimbói megkeményedtek kellően, mint az enyémek. Éreztem, hogy felforrósodik a testem, és nem akartam tovább várni, magamévá akartam tenni, ahogy csak lehet.


Nagyjából 30 csókoltuk, harapdáltuk egymás száját, majd levegőért kapkodva megtörtük.


- Ez… megakadt a szavam – fantasztikus volt!


- Lehet még fokozni, ha szeretnéd, és egy kacér mosoly jelent meg angyali arcán.


Rávetettem magam, mint éhes oroszlán a gazellára, egyszerűen nem bírtam már magammal megfeszültek az izmaim, és szinte már téptem róla le a ruhákat, hogy végre hozzáérhessek selymes bőréhez, a kanapénál sikeresen összeestünk figyelmetlenségünk miatt, jól kinevettük magunkat, majd útnak indultunk az ágya felé.


Sajnos a telefon csörgés zavart meg minket, az anyám hívott, soha jobbkor, miközben Melani előrement levetkőzni, mikor végre végeztem a beszélgetéssel, bementem a szobába, és láttam Melani hátát. Az a hát, fogalmam sincs mi lehet vonzó egy hátban, de ahogy néztem, kéjes borzongás kerített hatalmába. Odalopóztam mögé, és a kezeimmel szembefordítottam vele és játszadozni kezdtem, kiakartam élvezni minden percet, hiszen kitudja, lehet ez az utolsó, de nem nem ez volt az utolsó. Nyelveink játszottak egymással, én pedig csikiztem, ahol értem, és olyan édesen mentegetőzött, hogy fejezzem, be különben hazamehetek, de természetesen nem küldött volna haza, majd megcsókoltam selymes válla bőrét. Megrezzent, és mozdulni akart, de kezeimmel visszahúztam, izgultam minden percben mintha a világ sorsa a kezemben lett volna, de most a világ nem érdekelt annyira. Melani volt a kezemben végre hónapok után, nem szúrhatom most el... Rálöktem az ágyra és ujjaimmal kezdtem felfedezni felsőtestét, a melltartó csipkéin csúszkált a kezem, láttam rajta, hogy már idegesíti, hogy nem történik semmi, ahogy zihált, a felső teste emelkedett és süllyedt mindenegyes mozdulatom után.


Gyengén, de ráharaptam a mellbimbójára, amitől az egész teste megfeszült és lágy zihálásba kezdett, teljesen felvillanyozódtam ettől, majd pozíciót váltva magára húzott, megfordított és az ágyra lökött. Heves csókolózás közben vetkőztetett le, már teljesen extázisban voltam, a bugyimban, mintha óceán lett volna annyira felizgultam, majd szép lassan megfogta csipkés bugyimat és lassan elkezdte lehúzni rólam, közben a melleimet csókolgatta, és egyre jobban ment lefele, már szinte könyörögtem, hogy érjen célba, mert nem bírom már tovább. Követelőző lett a tekintettem és vágyakozó, lassan, de végre célba ért, és belenyalt jó mélyen a helyembe, abban a pillanatban a  testem megfeszült, és azt hittem, végem. A nyelvével óvatosan körözött és harapdálta a csiklóm, már teljesen oxigénhiányos állapotba kerültem, ziháltam, a kezemmel pedig a párnát szorítottam, majd pár perc elteltével egy esztétikus mindent elsöprő orgazmusba törtem ki, csodálkoztam volna, ha valaki nem hallotta volna a sikítozásom.


- Ez... nagyszerű volt, nagyon szeretlek. ziháltam ott mellette válaszképp pedig egy forró csókot kaptam. Ott feküdtem megfeszült testel majd mikor kellően kikeveredtem a kábaságomból letepertem már érezni akartam őt az ízét mindenét. A kezem felfedezésre indult izmos testén időztem minden egyes helynél, ahogy ő tette láttam a szemében a boldogságot, azt a felszabadultságot. Csókoltam nyakát, majd melleit, körbenyaltam köldökét, majd megfogtam a tanga pántját, és húzni kezdtem. Megemelte csípőjét, amitől még jobban szexinek tűnt az egész, annyira filmbeli volt minden. Majd vad nyalásba kezdtem, a nagyajkakat, éreztem a számban nedvei ízét, mesés volt, köröztem a csiklóján, ő pedig a hajamba túrt és kéjes sikoltozásba kezdett, büszkevoltam magamra, hogy ilyet váltok ki egy lányból, néha bedugtam a nyelvem a meleg mélyébe, láttam hasának görcsös rándulásait és összekulcsolt kezünket megszorította tudtam, hogy most jött el a pillanat és gyorsabb tempóba kezdtem, amitől másodpercek töredéke alatt elment. Megfeszülve ott feküdt előttem, és az orgazmustól teljesen elgyengült, és nem láttam nála angyalibb teremtést még soha. Csókokkal halmoztam el és egymás karjaiban aludtunk el.


Másnap reggel együtt reggeliztünk és suli előtt még szeretkeztünk egy nagyot, teljesen feszültség mentesen mentünk suliba közelibb barátaimnak elmondtam, hogy mesés éjszakám volt. Amikor tehettük megismételtük az szexet, ami egyre jobb és jobb volt vele. Majd egy hét várakozás után megembereltem magam és megkérdeztem lenne-e a barátnőm. Összejöttünk 5csodálatos hónapot töltöttünk együtt, de nyáron szakított velem a távolság miatt, azóta 2hónap telt el a barátságunk megromlott, lassan itt a suli és nem tudom mitévő legyek, szerelmes voltam hiányzik nekem, de jól ismerjük a mondást, ami nem ment elsőre, az másodjára sem fog.

Hozzászólások
További hozzászólások »
bakos1022 ·
Sinara mindent elmondott, amit lehetett. Vele értek egyet. Olvass sokat, és mikor úgy érzed kész vagy egy novellával, akkor sokszor olvasd át. Saját művet elég nehéz kivülről nézni, megítélni, de gyakorlással menni fog, és akkor észreveszel sok olyan hibát, amit publikálás előtt korrigálhatsz...
Nyomok egy tetsziket, bízva a sikeres folytatásban. :grinning:

emobaby ·
Katasztrófa sújtotta történet!
Az alap történet egyszerű, ami nem baj, de ahogy kivitelezed... mintha egy tornádó szedte volna szét.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: