Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Autószerviz – avagy Mindent a kuncsaftért! 2. rész

-    A motorral minden rendben uram, akarja, hogy megnézzük a többi részét is? – akartam és bólintott.

-    Önök a szakemberek, magukra bízom. – erre mind a hárman csak néztek egy darabig, szájuk szélén azzal a piszkos mosollyal, majd a főnök felhúzott magukhoz, míg a fiatal srác az autók melletti fülkéből előhozott egy piros kockás plédet, melyet aztán le is terített a földre.

A fiatal szerelő aztán lefeküdt a pokróc középére és onnan intett, hogy menjek közelebb, a másik két férfi pedig elindult felé, követtem őket.
Végig néztem a srác sportos testén, melytől már is csurogni kezdett a nyálam, ahogy a hosszú farkától is rögtön. Már magamban érezve a főnökét, tudtam, hogy nem lesz ugyan olyan hatással rám, mégis nagyon kíváncsivá tett, hogy mire képes egy érett, fiatal test rám nézve. Letérdeltem mellé, majd ahogy láttam tőlük megragadtam a kemény dákót és húzogatni kezdtem, közben figyeltem, ahogy a srác arca megnyúlik az élvezettől. Jó érzés volt a kezemben tartani és látni, ahogy miattam kezd vonaglani, megremegni a teste, az én érintésemtől eltelve.
Míg már nem bírva tovább a számat rátéve nyalogatni kezdtem, végig az egészet, mennyei volt, aztán elérve a csúcsát finoman belenyaltam, én szerettem, ő egyszerűen imádta, amit csinálok vele. És így folytattam, míg nem már szabályosan szopni kezdtem, a másik két férfi pedig még egy kicsit be is segített nekem. Az idősebbik szerelő a hátam mögé állva be nyalogatni kezdte a lyukamat, melynek hatására csak még jobban rácuppantam az előttem álló nagy feladatomra.
A főnök pedig fentről figyelve nézet minket, közben is a kezébe kapva a péniszét húzogatni kezdte, melynek látvány nem kicsit dobott fel. A sorozatos nyalástól vettem bele még jobban magamat a játékba, melytől úgy hiszem az ifjú már gondolkodni is alig bírt.
Én magam sem hittem el, hogy éppen most szopok le valakit, melyet nagyon is élvezek, de nem akartam ennyivel beérni, még nem végeztem velük. Elengedtem a számmal a farkát, melytől mindannyian megálltak körülöttem, majd mikor látták, hogy mit akarok azonnal a segítségemre sietettek.
A srác fölé álltam meg és lassan ereszkedni kezdtem a keményen álló dákójára, melyet a másik szerelő fogott egyenesen nekem, míg a főnök engem tartott meg, míg végül ráültem háttal a fiúnak. Leírni sem tudnám, milyen érzés volt, de az biztos, hogy nagyon kellemes volt, majd arra gondolva, ahogy a nők szokták csinálni lassan rugózni kezdtem a fiatal szerelő hosszú szerszámán.
Nem csak én, hanem ő is felnyögött velem együtt, ahogy egyre jobban lejjebb toltam a lyukamat és mozgásom közepette le-felmozgott mereven álló farkam is, mely úgy látszik ezektől a páratlan események folytán újra kész lett volna akciózni. Míg én nagyban lovagoltam, addig is a két férfi minket nézve verték a férfiasságukat előttünk, amely nem kicsit volt hízelgő, amelytől csak még keményebb lett az enyém is és forrt bennem a vágy, hogy megízleljem mindannyiukat.
Közben is hallva a fiú a finom kis nyögéseit tovább fokoztam és még gyorsabban mozgattam meg magam rajta, amely mind a kettőnket elrepített egészen a csillagokig. Aztán észrevettem, ahogy a két férfi megállt a számnál, felkínálva nekem méretes finomságukat, így hát megragadtam őket és egyiket a másik után kezdtem szopni, megéheztem ekkora vágta közben.
Bekaptam a szerelőjét, kinek robusztus hímvesszője kellemesen csiklandozta a szájpadlásomat és még hát az íze milyen jó volt, majdan a főnöké következett, melyhez gyönyörűbbet és méltóbbat szerintem még senki nem látott, nem akartam elsietni vele. Először csak a számhoz emeltem, majd láttam azokban a tengernyi szemeiben a vágytól tüzes viharokat, türelmetlenségét néztem, végighúztam az ajkamon, aztán a nyelvemmel mentem végig rajta, míg szerelője szerszámán vadul mozgattam a kezemet, ahogy rugózásom sem maradt abba.
Aztán mikor már elégé nyálasnak találtam az egészet, bekaptam az egészet a számba és finoman nyaldosni kezdtem belül, aztán szopogatni a finom rudacskát. Mind két férfi hevesen nyögni kezdett felettem és ezt hallva nagyon boldog voltam tőle, ahogy a fiú is kiáltozott felém, hogy még erősebben csináljam. Eme fantasztikus négyesben érezve magam, végre nem voltam egyedül, elfelejtve vele a rossz házasságomat és a világ minden bajával együtt, csak arra figyelek, mivel tudnám, még jobban emelni a gyönyört számukra.
Aztán a két férfi átvette tőlem az irányítást, a szerelő megfogva a fejemet erősen baszni kezdte a számat, de úgy, hogy már a torkomban éreztem faszát, melyet azonnal felváltott a főnök terebélyes fallosza az ajkam között, melynek csak örültem, hogy részese lehetek ennek.
Közben a fiú is felbátorodott és csípőmre téve a kezét, ő kezdett lefelé húzogatni, a lyukamban még pulzáló erős férfiasságtól pedig majd elélveztem rögtön. A két férfi felváltva tette magáévá a számat, ahogy a fiatal szerelő is még többet akart belőlem érezni, melyet én nagyon boldogan meg is akarok neki adni.
Míg nem elengedve a fejemet újra én irányítottam felül és még közelebb intve őket hatalmasra tátva számat bekaptam mindkettőjüket, mind a ketten meglepődve és egyben hízelgésnek fogva fel figyelték, ahogy meg akarom kóstolni mindegyiküket, csípőjükkel pedig felém lendítve nyomták belém.
Míg aztán megéreztem, ahogy alul egyre nehezebben veszi a levegőjét az ifjú, így elengedve a számból az édességet, csak rá akartam koncentrálni, a férfiak pedig közben minket nézve verték tovább a farkukat. Egy pár jó erős lökés után megrázkódott fiatal test, majd újfent megéreztem, ahogy belém áramlik egy férfi nedve, elárasztva mindenemet ,melyhez nincs hozzá fogható érzés a világon.
A fiatal szerelő még így is fölfelé nyomta a csípőjét a gyönyör elérés után, amely még számomra is elképesztő volt, majd az idősebbik szerelő kihúzta belőlem a farkát és betette helyette a nyelvét, hogy megkóstolja belőlem. Közben fejemmel a fiú felé fordulva megcsókoltam, melyet egy nagyon lágy és finom csókkal viszonzott, míg a főnök látva a mereven álló farkamat nem is tétovázva hevesen szopni kezdte, melyre már én is felfigyeltem.
Az egyikük éppen most nyal ki, a másik leszop, míg a harmadik a nyelvévvel akar mindenfélét velem tenni, csodálatos emberek közé kerültem. Aztán éreztem, ahogy az idősebbik szerelő megfogja a lábaimat és az égbe emeli őket, úgy, hogy az altestem a levegőbe legyen és így tartva őket a főnök kezének segítségével beillesztette a lyukamba a farkát és onnan nyomta egyre mélyebbre bennem. Isteni teste volt neki is szőrtelen mellkasa volt, izzó barna szemei és az arcán mindig volt az a rossz fiús vigyor, azt bizonyítva, hogy vele nem egyszerű sétarepülésre iratkoztam fel, hanem egy igazi éles bevetésre.
Körbe nézve azt láttam, hogy a főnök újfent veri a még mindig kemény faszát, míg a fiú csak minket figyel, hogy mi fog történni.
A szerelő tudta, hogy mire is vágyok igazán, egy kibaszott jó dugásra, amit úgy érzem meg is kapok tőle, markával jó erősen tartva a lábaimat rugózott egyre mélyebbre felém, hogy teljesen bennem legyen, melyet, egy cseppet sem bánok.
Majd aztán a főnök akcióba lendült fölém tornyosult, majd térdét behajlítva ereszkedett le a fejemhez, ahol is már szájtátva vártam, hogy mikor jön ide. Merev péniszét új érezve a számban, mennyei érzés költözött a szívembe, majd éreztem, ahogy ő is le és felrugózik, csak a számban.
Az előző három farok sem volt rossz bennem, de ez sem volt semmi, a két férfi teljesen szinkronban nyomták egyre mélyebbre bennem nemes részüket, melytől már mind a kettőről apró cseppek gördültek le a testemre. Míg nem eme nagyszerű összhatásba belejött még a farkamon lévő kézmozgás is, melyet a fiú intézett felém, melytől jobban nem is érezhettem volna magamat.
Nem is tudtam elhinni, hogy ilyen valaha is megtörténhet velem, de most, hogy itt vagyok benne a sűrűjében, nem hagyhatom elveszni a pillanatot, minden egyes részét ki fogom élvezni. A seggemben, a számban egy-egy érett és méretes dákó feszül, ahogy az enyém sem pihen, ezek összetett mozgásától már lassacskán gondolkodni sem bírok, annyira elképesztőnek találom mindazt, ami velem történik és ezekkel a férfiakkal. Ezután a főnök felemelkedett rólam, a fiú is abbahagyta a kényeztetésemet, míg a szerelő egészen rám dőlve a kezeit a hátam mögé téve emelkedni kezdtünk. Először térdepelésbe volt, majd lassan fel is emelkedett, én pedig kezeimet a nyakára kulcsolva csüngtem rajta, bár volt, ami megtartson az már biztos.
És ebből a pozícióból kezdett alulról döngetni meg, melytől majd összepisiltem magam, annyira újszerű és jó volt, melybe a főnök is be akart csatlakozni. Közelebb lépett hozzánk, majdan szerszámát megragadva lassan beillesztette az alkalmazottja mellé, aztán egyszerre lendülve meg kezdtek mozogni bennem.
Csípőjüket alulról lendítve kényeztették a lyukamat, míg én arcukra kiülő vágytól terhes szenvedélyükben legeltettem a szememet és próbáltam nem elalélni kettőjük nyújtotta finomkodásnak. Nem csak róluk, hanem rólam is folyt már a víz és, ahogy a testünk össze-összeért a mozdulat sorok alatt, úgy hallatszott egy cuppanó hang, mely csak egyre fokozódott mindegyikünkben.
Míg nem a szerelő és a főnök kihúzva belőlem férfiasságukat, majdan a plédre térdelve vártam a folytatást mindezeknek. Mind a ketten erősen verni kezdték előttem a farkukat, én pedig csak figyeltem és nyalogattam az ajkamat már előre.
Végül a szerelő ordított egy nagyot és felém lépve már is kilövellte spermáját, felkészülni meg nem tudtam így az arcomra és a testemre kerül a nagyobbik része, kezemmel végigsimítva magamon onnan nyaltam a friss nedűt, majd a várva a többit is. A főnök látva, hogy befejeztem a mosakodást, most ő következett, viszont ő azt akarta, hogy kóstoljam meg is őt.
Lefeküdtem a pokrócra, majd a férfi a mellkasom fölé helyezkedett és attól a pontból előre lendítve csípőjét ízlelhettem meg újra kemény falloszát, mi közben is a két szerelő az oldalamnál megállva szájukkal közre fogták a péniszemet és, így nyalakodtak rajta. Bámulatos érzés volt, ahogy két száj tapadt a szerszámomra, éreztem, ahogy egyikük a csúcsánál kezdve játszik vele, míg a másik körbenyalja az egészet, ezen momentumok vezetek el odáig, hogy a testem egyre forróbbnak érződött.
De nem csak én a főnök is egyre jobban nyögdécselt felettem, közben sem engedve el azokkal a csodálatos szemeivel, örültem neki, mert én is látni akartam, ahogy elér a végső kielégülésig. Elöl a fiúk nagyon jól csinálták, a lábujjaimat is befeszítettem, csak, hogy nem menjek el még olyan hamar, de ez nagyon nehéz volt a kettőjük szájmunkája miatt, míg nem a főnök nem bírta tovább.
Egy hangos nyögés kíséretében belelövellte az összes nedvét a számba, melyet nyelvemmel megízlelve azon nyomban nyeltem is, magamba akartam érezni mindaz ami, viszont eközben is csak tovább lendítette felém az ágyékát.
Még akkor is a számban tartottam, amikor már minden spermát lenyaltam róla, nyelvemmel még egy kicsit incselkedtem vele, melyet nagy örömmel nézett is végig, majd leszállva rólam egy hatalmas csókban forrtunk össze, melyet erős nyögésem tört meg.
Mert a két férfi közben is negédesen kóstolgatott engem felváltva, aminek hatására én magam is a kielégülés szélén álltam, vagyis fekszem három elképesztő szerető között. Amibe a főnök is beszállt, odament a két alkalmazottjához, majd a végső menetbe becsatlakozva erősen szopni kezdett, míg a többiek csókolgatták az ágyékomat, melynek eredményeképpen nagyot kiáltottam is feléjük.
Megtöltve nedvemmel a férfi száját elégedetten szemléltem, hogy milyen kívánatosan nyeldesi, melybe a két szerelő is beszállt. Az idősebbik, majdan a fiatalabbik kóstolt meg engem, mikor aztán már kezükben teljesen puha lettem egymás arcáról, álláról, testéről nyalták le a maradék cseppet.
Végignézve rajtuk, úgy éreztem, hogy boldog vagyok, igazán, szívből boldog, és ahogy játszottam a gondolattal, úgy feküdtek fel hozzám a férfiak, akik még nem igazán fáradtak el, így egymásnak átadva csókolóztam velük, simítottak végig a testükön, kacérkodva dugtam fel az ujjamat nekik, melytől mindegyikük csak még inkább akart magáénak tudni, viszont más tervem volt velük.
Ahogy ők játszottak velem, most én akarok lenni, aki hozza a szabályokat és a két szerelő füléhez hajolva suttogtam bele. Mindegyikükön jókora vigyor jelent meg, összenéztünk, melyet a főnök kíváncsi szemmel nézett, egyikünkről a másikunkra, míg nem bírva tovább felállt és meg akarta kérdezni, hogy mit tervezünk. Viszont még mielőtt ezt megtehette volna az idősebbik szerelő a háta mögé lépve egy kendőt kötött a szemére, mi pedig bevezettük a fülkéjébe, melyet irodaként szokott használni.
Nem volt egy nagy tér, volt benn egy szék, egy fa asztal és ennyi, mégis ez épp elég volt, közben is a férfi egyfolytában kérdezgette, hogy hová visszük, viszont a szájára kiülő ravaszkás mosolyból ítélve nem igazán zavarta ez, csak beleélte magát a szerepébe. Az asztalon lévő megannyi papírt egy lendítéssel leszórtuk a földre, majd felvezettük a főnököt oda és kértük legyen négykézláb és menjen el egészen a végéig, melyen csak jót mosolyodott.
Mi pedig beálltunk a nekünk kedvező helyre, az idősebbik szerelő ült fel a székre, úgy, hogy éppen elérje a felettese meredő hímtagját, míg a másik a seggét vette kezelésbe, én pedig csak figyeltem az összhatást. A srác épp úgy, ahogy barátja tette ő is fentről helyezte be és onnan verte be neki a farkát, melyet a férfi megérezve azonnal hevesen kezdett lélegezni.
Majd a másik szerelő megragadva a szerszámát a szájához emelte és erősen szopni kezdte, csak jó volt nézni, hogy milyen arcot vág a férfi ilyenkor, mi közben is én az idősebbik szerelő férfiasságát vettem kezelésbe a nyelvemmel. Az ifjú teljesen belelendült és csak sorozta a főnökét, mint egy eszeveszett ágyú, melyen már többször lőttek el, de még mindig kitart, nagyon erősen.
Az idősebbik soha nem gondolta, hogy egyszer ilyen szerencséje lesz, és végre megízlelheti, szájába veheti a felettese szerszámát, amelyet be kellett vallania nagyon mocskos érzésnek tudhat be, ezzel a tudattal ragadta meg még jobban, ne hogy meglógjon előle a finom falat.
Én pedig ízlelgetve továbbra is a szerelő kemény faszát, míg nem hirtelen felállva tovább mentem, majd egy ponton megállva szemlélni kezdtem, ahogy a három férfi teljesen neki leselkedve készen állt bármi áron gyönyört okozni a másiknak, a vágytól vezérelve.
A két szerelő teljes odaadással kényeztették a férfit, aki csak egyre hangosabban nyögött fel, majd a szájához állva erősen megcsókoltam, hagytam, hogy nyelve megízleljen engem, majd én is őt és egy búcsú kis harapással az ajkán tovább álltam.
Közben is az idősebbik szerelő felállva a székre a férfi szájába dugta a farkát, majd szabályosan baszni kezdte azt, előre mozgó csípője segítségével. Míg a fiú helyét átvettem én és végre megtapasztalhattam azt, amire vágytam már a kezetekkor, amikor a szerelők bemutatták nekem.
Isteni érzés volt, mint ha egy vad csődört ülnénk meg, mely megremeg minden egyes mozgás után és a gyöngyöződő izzadtság cseppek keresztezik a bőrét. Közben az ifjú főnöke alá mászva kezelésbe vette szabadon maradt férfiasságát és fejét fölfelé nyújtva szopni kezdte.
Csak löktem egyre mélyebbre benne, hogy érezze meg, hogy az igazi vadságot, melyet voltaképp én is átéreztem velük és ezt meg is akartam osztani vele. Az idősebbik szerelő ágyékát még mindig előre lendítve dugta meg a száját, egyik kezével húzva magához a fejét, míg a másikkal a mellbimbóját csipkedte.
A fiú kezével megragadva a saját férfiasságát erősen húzogatni kezdi, míg az ajkai között ott keményedet a felettese fallosza. Nem tudom, hogy ezután hogyan is mehetnék haza, vissza az új életemhez, egy keserű világba, gondolataimból pedig gyorsan kiűzve őket, csak az előttem lévő férfira akartam koncentrálni.
Míg nem a szerelő kihúzva a főnöke szájából a dákóját, én meg a seggéből, közben az fiú is kijött alóla, mi pedig figyeltük, hogy mire készül. A férfi hagyta magát, bízott bennünk, hogy amit teszünk az valami állati lesz és így a kendő alatt mit sem tudva tette azt, ahogy mozgattuk őt.
Most oldal fekve helyeztük el a férfit és azonnal mögéje feküdt le az idősebbik, beillesztette a felettese lyukába a merev faszát, indulva újra a menet. A főnök lelkesen nyögdécselt a belsőjében lévő nemes szerv által, de hamar elcsendesedett, amikor az ifjú fiatalember a szájához térdepelve betette az ajka közé a péniszét, melyet lelkesen ízlelgetni is kezdett.
Míg én a ifjú mellé ülve csókolózni kezdtünk, fiatal lédús gyümölcsként kóstoltam beléje, ő meg egy kalandor képében vadászott a bennem rejlő kincsekre, olyan édes volt. A szerelő pedig megállás nélkül nyomta egyre mélyebbre dákóját a férfiba, akit egyik kezével átkarolva húzta magához, a másikkal pedig megfogva a péniszét játszani kezdett rajta.
A főnök soha nem hitte volna, hogy egyszer tanúja lehet egy ilyen fajta orgiában a barátaival, örült neki és főleg, hogy én is itt kényeztettem őt, ahogy ők tették velem. Egyre vehemensebben, vadabbul gyürkőztek neki az előttük lévő férfinak, aki finoman tűrte az őt ért szenvedély hatalmas mozdulatait.
Otthagyva a fiút a főnök kemény faszát vettem a számba, míg egyik kezemmel pedig erősen tartva fogtam, hogy el ne szaladjon tőlem, kezdetnek bele is nyaltam a rózsaszín makkjába.
A férfi az egész testében megremegett és összeszorítva fogát tűrte és próbálta elcsigázni a véget, amelyet én is szemlélve az arcán bizony sikerült is neki, így tovább is folytattam. A fiú előrelendítve a csípőjét nyomult egyre mélyebbre a felettese ajkai közé, aki pedig szabad kezével megragadva erősen húzogatni kezdte a szájába, melytől a srác hevesen lélegezni kezdett.
A szerelő még mindig erősen baszva hátulról a férfit, nyögni kezdett és egész testével ráhajolt a főnökére, közben is egy búcsúcsókot nyomva az élettel teli falloszra, falhoz álltam be és néztem, hogy fog végződni ez mind.
Először a fiatal szerelő érte el a csúcsot, melynek spermája teljesen beterítette a férfi arcát és a rajta lévő kendőt is, viszont a feletesse nem engedve még a markából addig szopogatta, míg az puha nem lett.
A srác pedig lenyalva a férfiről a maradék ondót is, míg végül a szájához érve jő erősen megcsókolta, mi közben is a másik szerelő is elérte a véget.
Egy két lökés után egy hatalmasat felkiáltva beleélvezett a férfiba, aki vele együtt nyögött fel eme páratlan gyönyör hatására. Míg egy ideig így maradtak, majd az alkalmazott feljebb kúszott hozzá és már ketten csókolóztak a főnökkel, aki, nem mert betelni az emberei éhsége folytán, de tudta, hogy még nincs vége.
A fiúk leszálltak az asztalról, én pedig felfeküdtem rá és a szerelők segítségével rávezették a farkamra férfit, aki rájőve, hogy milyen jó ki helyen ül, egyből elmosolyodott és megnyalta a száját. Máris kezdetét vette a vágta, hagytam, hogy meglovagoljon, azzal a fincsi kis seggével, melytől máris keményebbnek éreztem magam, és nem kegyelmezett. Alig kaptam levegőt annyira gyorsan csinálta, a lábam össze visszarángatózott, úgy próbáltam fékezni a kitörni vágyó lelkemet, melybe a fiúk be is segítettek.
Mellénk térdepelve le fogták a férfi mereven álló falloszát, felváltva húzogatták, nyalták végig, melynek hatására én voltam a nyeregben és alulról emelve az ágyékomat döngettem meg a segglyukát. A főnök minden egyes lökésre és játékra a farkán nyögdécselni kezdett, de még nem akartam elengedni, még egy dolgot szeretettem volna kipróbálni vele.
A fiúk látva, hogy változik megint a pozíció leszálltak az asztalról és segítettek a férfi elhelyezkedésében, az asztal végénél állva meg húztam magamhoz, egyik lábát a vállamra tettem, míg a másikat az oldalasan fogtam meg. Majd nem várakoztatva tovább a főnököt jó erősen a lyukába nyomultam, melytől még ő is hangosan felnyögött és így kezdtem fokozatosan elmélyedni benne.
Arcára kiülő örömöt, úgy éreztem elnézném akár meddig , s talán ezután még lehetséges is volna.
Egyre közelebb éreztem magamhoz a csúcsot, de azt akartam, hogy a férfival együtt történjen meg, vagy legalább is közel egymáshoz, így az oldalamnál tartott lábat elengedve a férfiasságát ragadtam meg, mellyel felvéve a lyukában lévő mozgásommal, ő is hevesen kezdett lélegezni velem együtt.
Közben a fiúk félszemmel minket, másikkal pedig egymást nézték, remélve, hogy lehet még több is ennél. Nyomtam egyre mélyebbre farkamat, hogy érezze, hogy amit tőle kaptam, azt most megmutatom én is, majd a főnök egy hangos nyögés közepette elélvezett a kezeim között.
A belőle kifolyó meleg ondó végig folyt az ujjaim között egészen beterítve a férfi ágyékát, majd onnan az asztalra, mind addig fogva a szerszámát és húzva, míg az le nem kókadt neki, fejét pedig hátra döntve teljesen kielégült.
Majd nem sokkal következtem én, lábát erősen tartva, fogtam magamhoz közel, míg aztán egy nagy ordítás kíséretében beleélveztem a seggébe, közben is nyomva még neki jó lassan.
Aztán kihúzva a farkamat a lyukából előre mentem hozzá, aztán a szájához emelve leszopta róla a maradék spermámat, édesen, lassan nyalogatta le róla, és eközben is levettem róla kendőt, majd mindannyian köré álltunk és elégedetten mosolyogtunk rá. Hirtelen felemelkedett, aztán ezzel a lendülettel megcsókolt engem, melybe aztán a szerelők is beszálltak, majd elégedetten terültünk szét az asztalon, egymás testét átkarolva, hallgattuk a lélegzésünket, míg nem meghallottam a főnök szavait, melyen magamban jó nevetem.

-    Mindent a kuncsaftért! – és ebben a pillanatban ébredtem fel.

A parkban voltam, a padon ültem, végigtapogattam zsebeimet és megtaláltam a mobilomat, melyen meglátva az időt azonnal rohanni kezdtem a műhelybe.
Közben is valahol mélyen reméltem, hogy megtörtént az egész, de tudtam, hogy ez nem lehet igaz, ilyen nem történhet meg velem, bárkivel igen, de velem nem.
Megérkezve a műhelybe azt láttam, hogy már a két szerelő sehol nem volt, végül megnéztem a fülkében és ott találtam őt.
A papírjai fölé görnyedve olvasott valamit, el sem hiszem, hogy ez elmúlt egy percben az álmomban még mind a ketten meztelenek voltunk és ezen az asztalon dugtam meg, míg végül visszatérve a valóságba megköszörültem a torkomat.

-    Elnézést kérek! Bocsánat a késésért, csak elaludtam egy közeli padon. - a férfi felnézett rám kék szemével és benne nem volt más csak megértés.

-    Semmi baj uram! A kocsi nem ment sehova, ezt elhiheti nekem. – felállt az asztaltól majd a kocsihoz vezetett engem. – A fiúk nem találtak semmi hibát, ez egy jól karbantartott jármű uram.

-    Köszönöm.

-    Nincs mit! – és már fordult volna vissza az irodájába, amikor még közölte velem. – És ha bármiben tudunk segíteni, akkor nyugodtan forduljon csak hozzánk. A jelmondatunk is az, hogy „Mindent a kuncsaftért” – elmosolyodott, a fejemben pedig tudatosodva, hogy mit is mondott, meg kellett próbálnom.

-    Hát lenne valami. – és kíváncsian visszanézett rám.

-    Mit szólna egy kávéhoz, én pedig elmesélem, hogy hol hallottam már a jelmondatukat, de ha nem akar azt is meg…

-    Szívesen. – nem akartam megkérdezni újra, mert akkor talán azt mondaná, hogy nem mondott semmit, viszont látva egyben tétovázásomat, gyorsan hozzátette.

-    A kávét elfogadom és talán egy kis történet is beleférhet még. – mind a ketten elmosolyodtunk és éreztem, ahogy elvörösödök előtte, majd lekapcsolta a világítást, beszálltunk a kocsiba és számomra valami új kezdetét vette.

Vége.
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: