Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Autószerviz – avagy Mindent a kuncsaftért! 1. rész

Éppen a haverokhoz akartam indulni, amikor Claudia felhívott, hogy vigyem el a kocsiját a szervizbe, mintha nekem annyi felesleges időm lenne, ezt a baráti találkát is csak nagy nehezen tudtuk összehozni mindannyian.
A fősuli óta minden más lett, megszereztük álmaink állását, majd a szeretetet nőt, akivel leélnénk a hátra lévő életünket és elvettük, talán valahol ilyenkor szokott megjelenni „a boldogan éltünk, míg meg nem haltunk” mondat a romantikus filmek végén, hát ez igaz is volna, akkor engem rendesen átvertek.
A házasságunk elején még minden teljesen jó volt, egész nap együtt voltunk, csókolgattuk egymás testét, míg nem már egyikünk sem bírva a testünkben fokozódó vágyat, egy egész napos szex maratont rendeztünk le, amelynek végén mindig összebújva aludtunk el.
Most pedig örülök, ha legalább megcsókolhatom, abban a néhány percben, amit hajlandó rám száni és nem a telefonján keresztül élni le az életét. Mindig azzal jön, hogy fontos ügyfél keresi és ezért nem ér rá, meg, hogy már nagyon közel van az előléptetéshez, aztán pedig a fejemhez vágja, hogy miért nem értem meg őt.
Ezekkel a gondolatokkal hajtottam be a műhelybe, ahol is éppen nagyban folyt a munka, az egyikük alulról a másik pedig a motort bütykölgette, míg egy harmadik pedig figyelte őket, míg nem meglátva engem azonnal felém fordult. Kiszálltam a kocsiból és odamentem kezet fogni vele és elmagyaráztam neki, hogy csak egy sima ellenőrzésre lenne szüksége a kocsinak, amelyre kedvesen rábólintott.

-    Rendben uram, a fiúk mindjárt befejezik azt a kocsit és aztán neki látnak az önének. – míg beszélt alaposan megfigyeltem őt, szőke borosta fedte az arcát, mély sötétkék szeme volt és, ahogy az olajos fehér pólóját néztem alapos izomköteggel rendelkezik is, szerencsés az a nő, aki megkapja őt.

-    És körülbelül mikor lesz kész, ha szabad tudnom? – a fiúkra nézett, majd ujjával megvakarta a halántékát, majd újra magamon éreztem kéklő tekintetét.

-    Kb. másfél óra, ha ez nem gond önnek?

-    Nem persze, hogy nem. Örülök annak, hogy egyáltalán el tudták vállalni.

-    Nincs mit uram. Számunkra mindig a kuncsaft az első. – még egyszer kezet fogott velem, majd kilépve a műhelyből a közeli park felé tartottam, hogy addig is valamit kezdjek magammal.

Találva egy üres padot leültem rá, eszembe jutott mindaz, amit együtt csináltunk Claudiával mikor még csak a barátnőm volt, most pedig boldog vagyok attól, hogy egyáltalán hazajön és bebújik mellém az ágyba.
Viszont semmi játék, de még csak szex sem, ha így folytatjuk, akkor hamarosan kemény kangörccsel fogok szembe nézni és nem marad más, mint a jó öreg jobb kéz vagy bal.
Hogyan jutottunk el idáig, nem tudom, de éreztem, hogy hamarosan megtörténik az a bizonyos pillanat, amikor mind a kettőnknek döntenie kell, arról, hogy hogyan tovább. A szerető gondolatát pedig nem vagyok hajlandó elfogadni, nem csalnám meg a feleségemet semmiért, viszont ő meg tenné és szerintem már meg is tette.
Az állandó hívogatások, a férfi parfüm illata a nyakán és sorozatos elutasítások felém, hogy csak egy percig is együtt legyünk, nem bírom tovább, valakit fel kell hívnom most azonnal.
Az öltönyöm zsebébe nyúltam és rájöttem, hogy a kocsiban hagyhattam a mobilomat, a nagy sietségben még át se tudtam öltözni, így a munkahelyi ruhámban indultam útnak és még most ez is, látszik ez nem az én napom.
Felállva a padról visszaindultam a műhely felé, közben is érezve, hogy egyre jobban izzadok a ruha alatt kigomboltam az egyik gombomat az ingemen és meglazítottam a nyakkendőmet, majd az ing ujját is.
Végül nem bírva tovább levettem magamról a meleg fekete öltönyt és a hátamra dobva tartottam ott, míg meg nem érkeztem a műhelybe, ahol is rájöttem, arra, hogy nem csak nekem volt nagyon melegem.
A feleségem autóját be vezeték az egyik szerelő akna alá és úgy látszik már el is kezdtek rajta dolgozni, míg nem a két szerelő valami érdekesebbe kezdtek bele. Mind a kettőjük fiatal, jóképű és sportos felépítésű volt, a fiatalabbiknak kávészínű bőre volt alacsonyabb, míg az idősebb fehér volt, magasabb és mindegyiküknek barna haja volt.
A két kocsi között álltak, testük teljesen összeérve csókolgatták egymást, nem is tudva, hogy közönségük van. Karjukat összekulcsolva egymás hátán, húzták magukat közelebb, hogy így élvezkedjenek jobban és erősebben a testünk érintésében, nyelvük pedig megállás nélkül cserélt helyett.
Ajkuk egymás után való csókoktól lett egyre nedvesebb és izgatóbb a másiknak, melyet mind a ketten apró harapásokkal és további nyalogatással játszottak tovább. Meg sem bírtam szólalni a döbbenettől, egyrészt mert még soha nem láttam férfiakat ilyen szenvedélytől átitatva, másrészt pedig furcsamód élveztem.
Bár tagadhatnám, hogy nem, mert eddig csak nőkkel voltam, mégis a gatyámon éktelenkedő merevedő dudor, nem ezt állítja. Közben is a fiatalabb elhagyva a férfi száját lejjebb vándorolt csókjaival, csupasz mellkasán incselkedve nyelvévvel, majd lassan lehúzta a válláról a pántot, melytől egészen feltárulhatott előtte a felsőteste. Kezével végigsimította a széles hasizmon, majd apró csókkal kényeztette a férfit, aki testével a másik kocsinak dőlt és onnan figyelte az ifjú éhségét.
Majd elérve a mellbimbójához azt kezdte puszilgatni, aztán szájába véve szopogatta és megismételve a másikon is ugyanezt, addig is kezével a másikat morzsolgatta az ujjai között. Az idősebbik próbálta szája mögé szorítani nyögéseit, de nem tudta megállni, hogy hangot ne adjon a gyönyörének, amit éppen át él társával, majd kezével fölhúzva magához a srácot szenvedélyesen megcsókolta.
Ujjait a fiú arcára téve szorította a fejéhez, hogy még inkább megízlelhesse azt a gyönyörű száját és a mocskos kis nyelvét, mely ellen a fiatalabbik nem is akart volna ellenkezni.
Én pedig még mindig ott álltam és néztem a kis párocskát teljesen beleveszve a másik testének való megismerésébe, melytől csak még inkább melegem lett és egyre kellemetlenebbnek éreztem a nadrágomat.
Ledobva az öltönyömet a földre egy nagyot nyeltem és már nyúltam volna a cipzáramhoz, amikor gyorsan visszarántottam a kezemet onnan és inkább csak néztem tovább hogyan szeretgeti a két szerelő egymást.
Szájuk még mindig érintkezett egymással, mikor az idősebbik kezével teljesen lehúzta a lábszáráig a kék pántos nadrágját, a fiú pedig lenézve, majd vissza rá csábosan megnyalta az ajkát és leguggolt elé.
A fiú kezével átfogva a méretes szerszámot lassan húzogatni kezdte, közben is szemlélve társa minden egyes reakcióját, mely apró nyögésekben fejeződött ki, amire csak gyorsabban húzogatta a fitymáját.
Nem bírtam más fele nézni, csak néztem, hogy játszik vele az ifjú, majd nem kínozva tovább barátját bekapta a csúcsát és finoman szopni kezdte, hátráltam egyet, belesétálva két erős karba.
Csak a műhely vezetője lehetett, de mielőtt megfordulhattam volna, hogy biztosan ő az, belecsókolt a nyakamba és éreztem a szúrós borostáját az arcomon, mely kellemesen szúrt.
Ajkával tovább kóstolgatta a bőrömet, mely teljesen felforrósodott az érintésétől, a kezeivel kezdte kigombolni az ingemet, majd alája nyúlva végigtapintotta a felsőtestemet.
Közben is az idősebbik egyre hangosabban nyögdécselt, ahogy a fiatal szerelő ki nem engedve ajka közül szopta megállás nélkül, szemeivel pedig figyelte az ízletes férfi minden rezzenését, amelyet ő okozott neki.
Nagyon jó érzést volt, ahogy ujjaival feltérképezi minden részemet, ajkával ízlelve, nyelvévvel nyalva engem, majd megtalálva a mellbimbóimat, azokkal kezdett játszadozni. Finom apró mozdulatokkal simogatta őket és látva mennyire is élveztem ezt egyre jobban fokozni is kezdte a morzsolgatást rajtuk, míg eközben is nem tudtam nem megérezni a seggemnél lévő hatalmas dudort, mely, mint nálam is végre ki akar törni.
Nem tudtam, hogy tudnak-e rólunk, észrevettek-e minket, de úgy látszik nem is igazán érdekeljük őket, ahogy minket sem ők, csak arra figyeltünk minduntalan, hogyan próbál a másik fél örömet okoz a társának.
A fiatalabbik a szájában még mindig erősen tartva barátja farkát, megfogva a heréjét morzsolgatni kezdte, finom ujjaktól pedig a másik már alig bírt lélegezni is.
Míg a főnök szájával tovább folytatta a nyakam ízlelgetését, addig is kezeivel lejjebb vándorolt, majd megtalálva a cipzáramat, lehúzta és ujjaival benyúlva elmozdította a bokszerem anyagát és megéreztem, ahogy megragadja a péniszemet kihúzva a gatyámból.
Egy percet sem tétovázott és azonnal bivaly erősen húzogatni kezdte, mi közben én alig bírtam megmaradni a lábamon ettől a fantasztikus érzéstől, de még mielőtt összerogytam volna másik kezével erősen megtartott és nyelvét a fülembe dugva játszott benne.
Eközben is még én megismerkedtem egy új fajta gyönyör érzéssel, addig az idősebbik szerelő fölhúzva magához társát jó erősen megcsókolta, majd egy hirtelen mozdulattal helyett cseréltek.
Az ifjú egyből tudta, hogy mit akar, így azon nyomban lehúzta a válláról a pántokat és együttesen lehúzták a gatyáját is a lábszáráig, majd társa nem is habozva tovább egyből szopni kezdte az eléje táró finomságot.
A fülemről áttérve a fejét mozdította elém és elérve a számat finoman megízlelte, viszont én többet akartam és nyelvemmel én is megkóstoltam őt, látva rajtam mennyire szeretem is ezt, még erősebben kezdtünk egymásnak esni ajkunkkal, ahogy a keze is gyorsabban kezdett mozogni a farkamon, míg közben is éreztem a lyukamnál az erekcióját.
Velem együtt nyögött fel a fiatal szerelő is, ahogy társa erősen szopta a farkát, úgy hogy egyik kezét rákulcsolva nyomta egyre mélyebbre a szájába, nem tudott betelni vele és én sem ennek látványától. Érezve magamban egy férfi nyelvét, ajkamon a finom fűszeres arcszeszének izét, és erős kezét, ahogy megállíthatatlanul mozog a szerszámomon, mi közben én már csak azt akartam, hogy soha ne érjen véget ez az egész.
A fiatal kezét barátja fejére téve erősen megragadva húzta az ágyéka felé, hogy még jobban el tudja nyelni a dákóját, melyet lentről egy mosollyal és erőteljes nyelvcsapásokkal adta tudtára mennyire élvezi is.
Majd félbe hagyva a csókunkat, a főnök nyakkendőmet hátra téve kezével újra felfedező útra indult a mellkasomon, finoman simogatott engem, míg a farkamon lovagló keze egy percre sem lassított és szemével figyelve, hogyan kerülök egyre közelebb a végső csúcsra.
Egész nap azon rágódtam, hogy miért nem kellek a feleségemnek, mégis ezek a gondolatok most már teljesen távol állnak tőlem, itt vagyok három gyönyörű férfi között, akik közül az egyikük éppen most fog eljuttatni a legnagyobb orgazmusomig, amelyet megéltem az életemben, és most csak ez számít nekem.
A ruhám már egy merő izzadtság volt, ahogy éreztem, ahogy megindult bennem, az egész testem remegni kezdett a főnök erős karjai között.
Aztán csókolgatni kezdte az arcomat, lenyalva róla az apró sós cseppeket, míg én egy nagy nyögés kíséretében elélveztem, melytől már állni sem bírtam volna, hanem tart meg, keze pedig még mindig mozogva a péniszemen lövelltem ki minden spermámat, éreztem mellettem, hogy elmosolyodik, majd újra felém lendülve arcával csókolózni kezdtünk. Közben is éreztem, ahogy elernyed a férfiasságom az ujjai között, majdan szájához emelve lenyalta róla a nedvemet, én pedig végignéztem mindezt és újra magához vonva megízleltem az ízemet az ajkán keresztül.
A fiatal szerelő egyre nagyobb lendülettel húzta farkára társa fejét, míg nem visszaadva az irányítást az egész testében megremegett épp úgy, mint én. Az idősebbik erősen megmarkolta és mozgatta rajta kezét, majd érezve, ahogy egyre jobban megkeményedik a száját kinyitotta és az előtörő fehér folyadékot nyelni kezdte.
A fiatalabbik izmos teste le-felmozgott, mint ha egy maratont futott volna le, de ezt mind a ketten tudtuk, hogy ez sokkal jobb volt annál, és édesen figyelte, ahogy minden spermáját egytől-egyig lenyeli a barátja. Mikor aztán már egészen puha lett a szájában a szerszáma, az idősebbik még egyszer bekapva még jól megnyalta, majd felemelkedve hozzá finoman csókolózni kezdtek.
Nem éreztem még sohasem illyes fajta teljes kielégülést akármelyik barátnőmmel, még Claudiával sem és ezt mind neki köszönhettem és még mielőtt bármit mondhattam volna neki, észrevettem, hogy lehúzza rólam az ingemet, majd a földre dobja az öltönyöm mellé. Hagytam magam, mert kíváncsi voltam, kezével kihúzta az övemet a nadrágból, kigombolta azt, leesve a lábamra kibújtam belőle.
Nem kellett kérnie, levettem a fekete lakcipőmet, amelyen hatalmas fehér cseppek tarkították be és ledobtam utána a fekete zoknimat is, viszont a nyakkendő rajtam maradt és így vezetett oda a hátamat végigsimítva a feleségem kocsijához.
Majd megragadta a kezemet és a motorháztetőre tette, utána fejével a nyakamtól kezdve végignyalt, orrát érintette a bőrömhöz és éreztem a meleg leheletét rajtam, melytől teljesen libabőrös lettem. Aztán leérve a seggemhez megállt és két kezével megragadva a gömbjeimet széthúzta őket, majd fejét közelebb dugva belenyalt a lyukamba. Nem tudtam hova lenni ettől az új érzéstől, így csak erősen megkapaszkodtam a fényezett fémen, ahogy csak tudtam és élvezkedtem.
Nem voltam képes fékezni magam, így csak nyögtem bele a levegőbe, a főnök pedig ezt meghallva még jobban széthúzta a farpofáimat és sebes nyelvévvel belém kóstolt. Mellettünk pedig a szerelők sem akartak lemaradni tőlünk, a srác négykézláb felmászott a motorháztetőre, majd a férfi mögéje állva meg, bedugta két ujját segglyukába, melyet ki és bemozgatott benne, látva pedig, hogy a fiú mennyire élvezi, én is arra vágytam.
És mintha a főnök belelátott volna a gondolataimba kihúzta a nyelvét és egy ujját rakta belém, melyet megérezve azonnal belerázkódtam. A földön a lábujjaimat is összeszorítottam, ahogy a számat is, ahogy egyre mélyebben éreztem magamban, amikor pedig elég messzire jutott elkezdte mozgatni bennem.
Először csak körkörösen izgatta a prosztatámat, melytől már a szemem is keresztbe állt tőle, míg nem lassan és fokozatosan emelve a sebességet, ahogy húzogatta bennem. Közben megnézve a szomszédomat, aki nagyon jól érezte magát barátja kezei között, és ő se tudva, hogy mit kezdjen ezzel a felemelő érzéssel hangosan nyögni kezdett velem együtt.
Majd láttam, ahogy a férfi kihúzva az ujjait a nyelvét tette be neki, a srác teste megremegett, míg ebben a pillanatban éreztem meg én is valami újat, hogy milyen az mikor három ujj feszíti szét a segglyukadat. Most már nem finomkodót a főnök erőteljesen belém hatolt, majd éreztem, ahogy a hátamra hajol, a meleg lehelete beteríti a testemet, szájával pedig csókokkal bombázott irdatlan mennyiségben.
Az egész testem újra lángolt és csak arra tudtam gondolni, hogy még milyen meglepetésekben lesz részem ezzel a férfival, hol fog megérinteni és milyen érzés lesz. A három ujja mintha külön életet élne úgy mozgolódtak bennem, míg most már meleg nyelvét éreztem meg a bőrömön, míg nem a feje a vállamon volt és fülembe suttogta piszkos kis fantáziáját, melyre csak bólintani tudtam, a lyukamban mozgó hármas ikrektől pedig búcsút vettem, hogy valami még jobb következzen.
A két szerelő sem tétovázott, az idősebbik egyik lábát a motorháztetőre rakva, míg a másikkal földön kitámasztotta magát helyezte be a srác seggébe a kemény farkát és mikor már bent volt, indulhatott a roham.
Látva a mozgásukat és, hogy mennyire kívánja is a fiatal a szerelő a másikat, nagyon türelmetlen lettem és hátra néztem, hogy mit csinál a férfi.
Amikor megláttam éppen a gatyáját húzta le magáról, nem volt rajta alsógatya így szemem elé tárult hatalmas férfiassága, mely csak arra vár, hogy valaki elnyelje magába.
Levéve gyorsan a cipőjét, szemügyre vettem még izmos férfias mellkasát, melyen apró finom szőke szőrök göndörödtek rajta, nem beszélve arról a kemény hasizomról, majd meglátott, hogy figyelem őt. Elmosolyodott és még állt egy ideig, ez nem egy üres csend volt, hanem telítve volt mindenféle szenvedélyből hullámzó erotikával és most már csak arra vártam, hogy ez be is teljesüljön közöttünk.
Visszafordultam előre, majd éreztem, hogy kezével átfogja a derekamat és péniszét a seggemhez dörgöli, ezzel is elodázva és kínozva engem, hogy magamban érezzem, habár nagyon is tetszett.
Végül ő sem bírva tovább lassan beleillesztette a lyukamba a falloszát és megkapaszkodva bennem, csípőjével felém mozogva elkezdte megbaszni a seggemet. Most már tudom, mit élhet egy át nő és némiképp most már irigylem is őket, mert nagyon isteni érzés, ahogy egyre jobban magáévá akart tenni a férfi, hallva a heves lélegzését a hátadon és a közben lecsöpögő izzadtsága, mely végig csurog rajtad, ezek a képek villannak fel a szemem előtt, de nem csak látom, át is élem őket.
A szerelők is velünk együtt játszadoznak egymáson, amikor is az idősebbik felmászva már teljesen a kocsira, majd a barátja hátára hajolva helyezte vissza a farkát a lyukába és onnan fentről kezdte megsorozni a srácot, aki teljesen oda volt mindezért, a hangjából ítélve.
A főnök egyre gyorsabb sebességre kapcsolva döngette meg a lyukamat, mi közben is tartva engem a kezével addig a másikkal a farpofáimat kezdte erősen csapkodni, melytől csak még inkább felhevült a testem és akartam magamban érezni.
Az egyre forrósodó lélegzések kezdték egyre jobban betölteni a műhely olajos és piszkos környezetét, közben is reméltem, hogy még egy ideig nem fog egy hívatlan vendég beállítani és mindent tönkre téve ezzel, habár remélném, hogy egy nyitott szellemű férfi lenne az akkor már. Eljátszadozva a gondolattal nyögtem fel még hangosabban a férfi kedvéért, aki megállás nélkül mozgatta előre csípőjét kényeztetve ezzel a segglyukamat, míg nem hirtelen kihúzta belőlem.
De mielőtt még bármit szólhattam volna, kezeivel megragadva a most már vöröslő gömbjeimet és gyúrogatni kezdte szépen és nyelvét újra beleillesztve nyalt belém. Nem tudtam hova lenni a boldogságtól és fejemet elvesztve kiáltottam fel, melyre a szerelők is felfigyeltek, mosolyogtak rá, majd visszatértek a játékukhoz.
A srác a kezével megkapaszkodott társa lábában és úgy élvezkedett a folytonos nyomástól, melyet a férfi okozott fentről intézve számára, remélve egyszer is, hogy majd én is kipróbálhatom ezt. Majd meglepetésemre azt vettem észre, hogy a főnök megfordított maga felé és megcsókolt, közben is éreztem, hogy testével az autónak nyom, tudtam, hogy mit szeretne.
A szánk érintése közepette felültem a motorháztetőre és mikor a férfi látta mit csinálok elmosolyodott, feljebb kúsztam a járműn, míg ő egész testével rám hajolva újfent összeforrt az ajkunk.
Csókjai egyre lejjebb vándoroltak, míg megállt az ágyékom fölött, láttam rajta, hogy lejjebb akar menni és megízlelni engem, míg végül felemelkedett onnan. Én sem gondoltam volna, hogy a farkam újra kőkeményen fog állni, bár az előbbi események után már én sem vagyok biztos, hogy egyáltalán le tud-e lankadni ettől a férfitől, azt hiszem, ezt megérné letesztelni.
A főnök a lábaimat a vállára tette, majd visszaillesztette a seggembe a még mindig merev férfiasságát, melyet újból megérezve kellemes érzés öntötte el a belsőmet és teljesen libabőrös lettem.
Megragadva a lábaimat tolta egyre beljebb a szerszámát bennem, melynek a hatása olyan finom melegséget árasztott szét bennem, mint ha csak rátaláltam volna valamiféle földöntúli békességre. Szememmel figyeltem, ahogy azok a kék szemek elnyelnek magukba, ahogy a lyukamban egyre keményedő dákó teljesen kitölt engem, magával ragad, ahogy én is őket.
A szomszédban is hallottam, ahogy a srác egyre többször felkiált és mondja, hogy ne hagyd abba, míg a férfi eleget téve erősebben hágta meg az ifjút közben is egyre nehezebben véve a levegőt. A főnökön is látszódott, ahogy kezdi elérni a véget, de ő csak még mélyebbre akart bennem eljutni, aztán felmászott hozzám, lábát kitámasztotta az autó lökhárítóján és egész testével rám feküdve dugott még mindig.
Átkarolva a nyakát húztam föl magamhoz, lábaimmal pedig körbefontam a seggét, hogy nem hagyja abba egy pillanat erejéig sem, fantasztikus érzés volt érezni, ahogy az eleven férfierő rajtam mozog, érzem a szívdobbanást, magamba szívom az illatát. A testünk között, pedig mint valami kellemes, sós olaj úgy tapadtunk és csúsztunk egymáson, ez volt eddig a legintimebb dolog, amit valaha át éltem.
Majd meghallatom, ahogy az idősebbik felkiáltott és a kopogó hangot, ahogy lefolyt a srác seggéről a férfi spermája az autóra. Ádázul verte oda nekem az eleven férfiasságát, feltolva talán egészen a gyomromig, ekkor mát teljesen rám hajolt és az utolsó lökésében szánkkal újra egymásra találtuk, közben is éreztem, ahogy belém lövelli magját.
Egyszerre volt fura és jó is, finoman lassan vette birtokába számat, édesen harapdálta az ajkamat, míg nem a szemembe nézve fel kelt rólam, közben is még mindig teljesen össze voltunk kapcsolódva.
Majd újra felém tornyosult, kihúzta a már puha farkát a lyukamból és az ujját tette be, ahol is eldolgozta bennem a spermáját.
Körkörös mozdulatokkal, csinálta melytől teljesen a plafonon voltam, aztán abbahagyta és az ajkamhoz érintette fehér nedűjétől nedves ujjait, melyet megízlelve azonnal bekaptam őket.
Sós volt, de mégis benne volt ő is, az egész lénye és látva, hogy mennyire élvezem is ezt, arcom hajolt és jó erősen megcsókolt, kezei pedig arcomra téve simogatni kezdte. Míg nem észrevettük, hogy a két szerelő minket néz, ki tudja, hogy mióta, csábosan mosolyt villantva felénk, a főnök pedig belesuttogott a fülembe.

folyt. köv.
Hozzászólások
Danana69 ·
Újabb szép munka ;)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: