Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Autóban

Ilyen izgatottan még sohasem készülődött a fodrászhoz. Félt, hogy férjének talán feltűnik, de bízott „férfias” megfigyelőképességében. Vörös csipkés fehérneműt húzott a könnyű nyári ruha alá. Ezen elmosolyodott, mert valahol olvasta, hogy a nők a legszebb fehérneműjüket a szeretőjükhöz és a nőgyógyászhoz veszik fel. Mintha bármelyik is észrevenné! Aztán arra gondolt, hogy Péter biztosan észre fogja venni. Remélte, hogy a férjének ez sem fog feltűnni.
Elköszönt otthonról, az autókulccsal alig talált be a helyére, aztán elindult. Próbált a forgalomra koncentrálni, szerencsére 10 perc alatt odaért. Korábban jött az ígértnél, hogy több ideje maradjon. Mire is? Félt végiggondolni, csak nedvesedő ágyéka jelezte, hogy teste reagál vágyaira. A székben ülve próbálta elterelni gondolatait, de ez nem volt könnyű. A fodrász végzett, ő közben telefonált Péternek, hogy pontosítsa az időpontot. Hangja furcsán rekedt volt az izgalomtól. Előre várta, hogy a férfi ujjai vörös hajkoronájába túrjanak.
Péter legszívesebben felgyorsította volna az időt. Az óramutató lassan haladt előre, próbált munkájába temetkezni, de gondolatai folyton Dóri körül forogtak. Aztán egy telefonhívás az ismerős számról, néhány szó, aztán hamarosan elindult ő is. A városszéli étterem hétfőnként zárva tartott, így az épület mögötti parkoló üres volt. Egyik oldalról az erdő, másik oldalról az L-alakú épület két szárnya zárta le a kíváncsi tekinteteket. Ide kanyarodott be a két autó, szinte egyszerre.

Mindketten kiszálltak, tétova mosollyal indultak el egymás felé, aztán összeölelkeztek, forró csókban egyesültek. Régen várt csók volt ez, egyszerre megnyugtató és felkorbácsoló. Aztán beültek a férfi autójába, automatikusan a hátsó ülésre. Ott folytatták a csókokat, de már az ujjaik felfedezőútra indultak. Péter határozott mozdulatokkal húzta feljebb a nyári ruha szegélyét, a nő finom mozgással segítette, így hamarosan a derekára gyűrődött a szövet, feltárva vörös bugyiját. Péter halk morgással vetette rá magát, félrehúzva a parányi szövetet nyelvével kényeztette, kóstolgatta a nőt. Ebben a pozícióban Dóri tétlenségre volt kárhoztatva, ujjai a férfi hátát simogatták. Szinte megőrült a vágytól, hogy az ágaskodó vesszőjét is simogathassa, de ez most nem volt lehetséges. Aztán a férfi felegyenesedett, ismét csókolóztak, Dóri megérezte saját ízét a férfi ajkain.

Ujjai már az övet lazították, a férfi segítségével térdéig csúsztatta a vékony anyagot. Még egy mozdulat, alsónadrágja is követte ezt az utat. A nő felnyögött, ujjait ráfonta a méretes vesszőre, aztán a férfi ölébe hajolva szopni kezdett. A férfi gyönyörködött a látványban és az érzésben, aztán Dóri fülébe súgta: „Látni akarom, ahogy simogatod magad, ahogy elélvezel saját ujjaidtól!” A nő felnyögött, más szeme láttára még sosem maszturbált, de pont ezt imádta ebben a férfiben. Rejtett vágyait hozta felszínre, olyan őrültségekbe vitte bele, amikről ő sem gondolta volna, hogy megteszi.

Nehezen hagyta ott a duzzadó vesszőt, visszaült Péter mellé, újra csókolóztak. „Imádom ezt a vörös kis bugyidat, észveszejtően jól áll neked” – zihálta a férfi miközben kinyalta Dórit. Lehúzta róla a bugyit, aztán a nő ujjait a pinájához húzta. Széttárta combjait, hosszasan csókolóztak, míg ujjai csiklóján táncoltak. Dóri lihegése felgyorsult, nyöszörögni kezdett. „Szopogatni akarlak közben” – nyögte szenvedéllyel teli hangon. „Kérésed parancs számomra” – suttogta mosolyogva a férfi, majd úgy helyezkedett, hogy a nő kedvére tehessen.

Dóri az oldalára feküdt, combjait széttárta, hogy a férfi mindent láthasson. Egyik lábát kidugta a nyitott ablakon, ujjai sebesen masszírozták duzzad csiklóját. Nyögéseit a torkáig csúszó merev dákó fojtotta el. Ez a szituáció nagyon felizgatta, így kitárulkozni egy férfi előtt, közben szopogatni, ez őrült élvezet volt. Érezte, hogy másodpercei vannak az elélvezésig, aztán lecsapott rá a gyönyör, hosszan sikítva rángatózott az ülésen. Élvezetét fokozta a férfi vesszőjéből szivárgó sós cseppek semmihez sem hasonlító íze.
Lassan lecsillapodott orgazmusa, de puncija őrülten kívánta, hogy egy kemény rúd alaposan megdolgozza. Péter kitalálta gondolatat, és föl hajolva fülbe súgta „Ülj az ölembe, meg akarlak kefélni”. Dóri felnyögött, aztán felülve egy mozdulattal kibújt ruhájából. A férfi középre ült, hogy a nő könnyedén az ölébe ülhessen. Az autóban nem volt sok hely, így a férfi vállára hajtotta a fejét, miközben magába fogadta duzzadt farkát. Péter felnyögött, a vörös melltartó és a dákójára fonódó forró, lucskos punci az őrülete kergette: megmarkolta Dóri popsiját, aztán ütemesen kefélni kezdte. Hamarosan hangos sikítás tudatta, hogy a nő ismét elélvezett, és a férfi sem járt messze. A nő vállába harapott, és néhány erőteljes lökéssel a csúcsa juttatta magát. Tövig döfte magát a síkos punciba, aztán telespriccelte nedveivel. Újabb és újabb löket árasztotta el Dóri pináját, s ők összeborulva kapkodtak levegőért.

Aztán Péter feleszmélt, gyorsan papírzsebkendőket vett elő. Nem lett volna szerencsés néhány ondófolttal hazatérnie. Néhány gyengéd csók, aztán kiszálltak az autóból. Dóri egy szál melltartóban állt a két autó között, Péter már felöltözött, és gyönyörködött a nőben. Dóri megkereste nedves bugyiját és ős is felöltözött. Még egy csók, egy ölelés, aztán mindketten elindultak haza. Családjukhoz, gyerekeikhez.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: