Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Aug 20 avagy délutáni tüzijáték

Reszkettem, már csak fél óra volt hátra, és újra találkozhatok a NŐVEL.
Az oly régóta várt aug. 20ai program , s a a tény, hogy azzal a személlyel élhetem át, akit mindennél jobban szeretek szinte gyermek éveim karácsonyi várakozását idézték….

Hajók felvonulása, körmenet, gyertyagyújtás és tűzijáték, s persze az ölelések, bújások , és csókok…

mikor lesz már fél 3??!!… türelmetlenkedettem- s aztán a telefon pittyegése visszahozott a valóságba---Ő írt—s jelezte, hogy mivel egész nap dinnyét evett, a természet jelentkezett nála . ezért a metro megálló mozgólépcsőjénél fent találkozzunk…

még semmit sem sejtettem, csak éreztem h jön, elmegy mosdóba, és irány a rakpart…

amikor megláttam, szívem hevesen verni kezdett, filmekben ilyenkor a zene vagy lehalkul, vagy sejtelmes dallammal igyekeznek kimutatni az érzelmeket…
azonban ez nem Hollywood, számomra ez a valóság volt….s az imádott Nő közeledett- tipikus mosoly, apró puszi a homlokra, s 1 ölelés…..
vannak pillanatok amik kívülállók számára semmit nem jelentenek, Ő azonban érezte, hogy mi fut végig bennem.s még szorosabban magához ölelt, majd pajkosan elmosolyodott és elindult…..

az elkövetkező 2 perc, nem volt épp kellemes…Era közölte, nem maradhat sokáig, mással nézi a tűzijátékot….megpróbáltam türtőztetni magam, de nagyon nehezen ment….azt mondta csak este 6ig ér rá..semmi értelme nem volt kimenni a programokra….valami más kezdett el mocorogni belül….az alig 5 perces út örökkévalóságnak tűnt, folyamatosan változott bennem a csalódottság, a vágy, és az öröm érzése h itt van mellettem….

Hazaértünk, s miután ő végzett a mosdóban, már várta az energia-italos pezsgő…
Pajkosan elmosolyodott, de semmit nem lehetett leolvasni az arcáról amikor átvette a poharat. Egy apró finom csók, és elindultunk befelé… finom célzás egy közös fürdőre majd egy óvatos elhárítás a részéről….bent a szobában beszélgetni kezdtünk és látszott , hogy valami még feszélyezi, majd miután a lány közölte velem, hogy valószínű hogy az exbarátja is vele lesz a tüzijáték alatt 1 kő nehezedett a szívemre..1 pillanatra oda lett a varázs, de a pajkosság, az érzékiség ahogy ezt közölte velem pillanatok alatt elrepitette a haragot, s a féltékenységet.

Már nem emléxem hogyan de az ágyon kötöttünk ki finom gyengéd csókok és 1 szempillantás alatt érezni lehetett rajtunk a vágy jeleit.. nem kellett pezsgő, nem kellett semmi.. Ő erőt vett magán és csak arra kért engedjem meg a fürdő vizet…több sem kellett nekem, álló kőkemény farokkal vonszoltam ki magam a fürdőszobába s engedtem meg a csapot, s öntöttem bele a fürdősót és a habnak való tusfürdőt… bejött ő is , gyengéden csókolozni kezdtünk.

Én nem bírtam magammal de ő türelemre intett, majd játékosan még tovább húzva engem finoman bedőlve háttal nekem megnézte a kezével a vizet hozzáléptem, de ő kiküldött a konyhába még 1 kis pezsgőért…ember ilyen gyorsan még nem töltött újra, s mikor visszaértem a a látványtól majdnem elélveztem….ő ugyanúgy bedőlve, de már meztelenül ellenőrizte a vizet.. ha kicsit később érkezek ő bent várt volna már a kádban, de nem bántam meg, h oda lett a meglepi, így volt lehetőségem, gyönyörködni meztelen testében, kiéhezettségét, és vágyát jól tükrözte a csupasz puncin csillogó combjain lecsorgó nedv…. Áhhhhhhhh !!! ha nem lép be a kádba s fexik bele a kőkemény farkam pillanatok alatt felnyársalta volna….
A kádban sem hűltek a kedélyek, Isteni érzés volt, a pezsgős poharak hamar lekerültek a peremről, és kezeink vándrútra tévedtek!! Már nem volt visszaút, puncija nedvessége a vizben is érezhető volt..MEG AKARTAM DUGNI!!!! Ő is ezt akarta, kérte h tegyem be, rövid pillanatnyi ellenkezés, s már benne is találtam magam, picit elidőztem a bejáratnál, de a tény h 1.5 hónapja nem voltunk együtt, és több mint 2 hete magamon sem könnyítettem, erősebb volt minden várakozási szándékkal….BENNE VOLTAM.. az érzés leírhatatlan, amennyire a kád engedte mozogni kezdtem, azonban mind2nknek több kellett… kiszálltunk, ő háttal nekem a falnak támaszkodott.
én már hátulról 1 őrjitő pózban dugtam… azonban a hosszú szünet és a vágy jelentkezett nálam ő elém térdelt és szinte már élveztem is..életem 1ik legnagyobb orgazmusát éltem át, szinte fizikailag is fájt de az élmény örök, s ez a mennyiségenis látszott, a tisztálkodás után, hamar az ágyban találtuk magunkat s gondoltam ideje visszaadni az élményt amit kaptam, s már kostoltam is a világ legfinomabb és csodálatosabb punciját,, a gond csak az volt h szinte fuldokoltam a „folyadéktól”

Ő magához rántott s már benne is találtam magam, talán a tempónál csak a csókok hevessége volt durvább…ő is hamar s hatalmasat élvezett.... azonban ezt az ágyat nem sexre találták ki így nagyon gyorsan a szőnyegen találtuk magunkat s ő már lovagolt is rajtam minden irányból, hol hevesen hol lassabban ahogy ő élvezte, az egészet a szekrényen található tükör tette izgalmasabbá…kezeim simitották és szoritották testét oriási hozzánk méltó szeretkezés volt hamarosan ismét hátulról sexelhettem úgy a punciját, ahogy csak tudtam.
kért könyörgött h még durvábban még durvábban, nem hagyott pihenni, az előzőnél is nagyobb orgazmus már a nyakamba rakott lábakkal érte, teste remegett, sikoltozásait nyögéseit a a sóhajok és a vad „hörgések” vették át , tudtam h hamarosan átfut rajta a mindkettőnk számára csodálatos élmény…s kézfejei úgy szoritották a karomat h szinte égetetta fájdalom, de akartam akartam ezt afájdalmat, még pár lökés picit benne maradtam, azt hittem pihenünk de ő már fel is pattant s az ő csodálatos technikájával már szopta is a farkam, miután elégedett volt az eredménnyel ismét bedőlt h hátulról kaphassam meg.. ez már nekem is sok volt, kb 1 perc s újra testére s melleire élveztem…..

Az ágyon összebújva pihentünk ki a mi kis délutáni tüzijátékunkat…akkor és ott úgy éreztem , hogy nem bántam meg h így alakult……imádtam, imádom ezt a lányt…..

Az esti igazi ünnepet egyedül tekintettem meg.. minden nőben őt láttam, s tudtam , h ezzel ő is így van…. S így bár egymástól külön, de belül mégis együtt élveztük a
Rakéták okozta fények játékát


AKARTAM, AKAROM EZT A NŐT…….
Hozzászólások
További hozzászólások »
VerenaArneval ·
miért van olyan érzésem, hogy ez a történet hónapot tévesztett?

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: