Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Árvaház

-Még nincs vége a napnak! -Hallatszott a kiáltás a szülői szobából, ami számomra tiltott hely volt. Persze megint észre vették hogy bekapcsoltam Tedyt- a kedvenc virtuális macimat.
-Tanulj! Holnap az elektrokémiából írtok TZ-t! És még nem láttalak a monitor előtt ülni!
Pedig tudod, hogy tanulnod kell. Én 10-éves koromban folyton a monitort néztem, nem mint te.
Tudod hogy a 3. nehéz év!
-De anya tudod, hogy én vagyok a legjobb tanuló..
-Ne feleselj! Én 10-évesen meg se mertem szólalni, ha az édesanyám rám szólt!
-Nem érdekel amit te mondasz! –Erre anyám kijött a szobájából, az arcán hihetetlen düh látszott. Tedy éppen az egyik beléprogramozott kiszámolót énekelgette mikor apám is belépett.
-Mi történik itt már megint? –Kérdezte apám.
-A fiad megint 19 óra előtt bekapcsolta Tedyt! –Mondta ezt anyám olyan hihetetlen méreggel a szemében, amivel ölni lehetne…
-Fiam! Holnap elektrokémiából írtok TZ-t! És még nem láttalak a monitor előtt ülni! Pedig tudod, hogy tanulnod kell. Én 10-éves koromban folyton a monitort néztem nem, mint te.
Tudod hogy a 3. nehéz év! –Mondta apám úgy, mint egy robot…

Ehhez már hozzá voltam szokva és ezért nem érdekelt mit mondanak ők! Gyűlöltem a világot, amiért 2-éve meghaltak a szüleim és mivel apám a Robot X-nél dolgozott ezért a halálakor legyártották az ő és anyám mását. Nem tudtam, hogy meghaltak egy repülőszerencsétlenségben, mert a robotok időben értek haza. Akkor tűnt fel, hogy ők nem azok akik elmentek amikor egyik nap a szüleim elmentek sétálni. Tisztán emlékszem arra a napra:
-Szia fiam! –köszönt anyám mikor hazajött a munkából. Éppen a relativitáselméletet tanultunk elsőben. 7 évesen még ott ültem a monitor előtt egész nap. Akkor is mikor hazajött anyám. Én tisztelettudóan köszöntem neki. Apám már itthon volt, a szobában olvasott, anyám bement a szülői szobába és kiüvöltött nekem, hogy ezentúl nem mehetek be a szobájukba. Eddig nem túl sokat járkáltam szobájukban, hiszen nem volt ott semmi érdekes nekem, csak sok-sok monitor és egy szék. De ezután a kijelentés után kíváncsi lettem. Apám bejött a szobámba és azt mondta, hogy elmennek anyámmal valahová, aztán elmegyünk enni egy étkezdébe. Amikor becsukták az ajtót és lekapcsolták a fényeket, hirtelen éreztem, most kell mennem. Felálltam a székemből és elindultam a szobájuk felé. A ház most különösen sötétnek tűnt. Nem mertem villanyt kapcsolni és lábujjhegyen osontam végig a házon. Amikor szembesültem, azzal hogy egyedül vagyok és már tényleg nincsenek itthon a szüleim, akkor lassan elkezdtem a talpamra ereszkedni. A képeket néztem a folyosó falán, amiket még nem láttam volna 25-ször mégis most mintha mindegyik más lett volna és egy hiányzott is.

A kedvenc képem eltűnt a falról. A képen egy kisfiú volt, aki egy égő ház előtt állt, ami ontotta magából a lángokat. A szüleim tudták, hogy ez a kedvenc képem mégis most leszedték. Amikor elértem az ajtójukat azt vettem észre, hogy dühös vagyok a szüleimre. Az ajtót kinyitottam és odabent felkapcsoltam a villanyt. A szoba teljesen más volt, mint azelőtt, hogy elutaztak volna. A sok monitor helyén 50/60 kábel lógott, ami egy-egy csatlakozóban végződött az egész olyan volt, mint egy laboratórium. A szobába került egy fém doboz, ami lakattal volt lezárva, nem bírtam ki, hogy ki ne nyissam. A szobámba volt egy ilyen kulcs, ami állítólag mindent kinyit. A szüleimtől kaptam, és most ellenük használom fel. A szobámban előkotortam a sok játék közül a kulcsot. Amikor megtaláltam elindultam vissza a szülői szobába. Végig mentem ugyan azon a folyóson és szememmel kerestem ugyan azt a képet, amit ugyan úgy nem találtam. Benyitottam a szobába és oda léptem a ládához. A kulcs azonnal alkalmazkodott a zárhoz és egy fordítással kinyitotta azt. A láda kinyílt de mintha egy biztonsági zár lekapcsolta volna az áramot. A sötétségben a ládából egy kérés hangzott:
-Mondja be a jelszót! –Mondta ezt valamiféle női robothang. Én nem tudtam mit mondjak és inkább bezártam a ládát. Elindultam ki a szobából, amikor hirtelen eszembe jutott a kép, ami eltűnt a falról. Visszamentem a ládához és újra kinyitottam. Bemondtam a kép címét és a fény hirtelen visszajött, ekkor láttam meg mi van a ládában. A ládában sok különböző testrészek közül apám üveges tekintete nézett rám, a nyaka helyén kábelek lógtak ki belőle. Ekkor lenyomódott a kilincs és az apám hangját hallottam:
-Szia fiam!

Az agyamon ezernyi gondolat futott végig. Elbújjak valahol, fussak végig a folyóson a szobámba, másszak ki az ablakon… Lekapcsoltam a villanyt és elkezdtem futni a sötétben egészen az ajtóig, ahol a szüleim álltak nekik rohantam apámat fellöktem és kirohantam a házból, futottam az esőben végig 6 utcán, amikor megérkeztem a barátomhoz. A csengőt 1 percig nyomtam és nem tudtam mit tegyek, mert úgy látszott nincs otthon és a szülei sincsenek. Az esőben beálltam egy kis fedett helyre, ahol a részeg emberek aludtak. Egy napot töltöttem a városban.
Aztán erőt vettem magamon és haza mentem. A ház ontotta magából a lángokat én ott álltam előtte, és nem tudtam mi történt. Amikor a ház előtt csoporttusoló rendőrök egyike igazoltattak engem elmesélték, hogy az a robot, amit apámnak hittem és föl löktem megsérült a processzora és bezárkózott a házba, „anyámat” kizárta és lelakatolta az ajtót. Anyám hívta a rendőrök, hogy valószínűleg baj van. A robot apám bombát készített és 1-órája robbantotta föl a házat. Amikor megláttam anyámat állni a ház előtt arra gondoltam, hogy oda futok hozzá és sírok az ölében. De ezt nagyon gyorsan elfelejtettem, amikor rádöbbentem mi is történt.

Hirtelen mindent megértettem. A szüleim halottak. Akik itt vannak mind robotok. Régebben beszéltek az iskolában az árva gyerekek elhelyezéséről. Arról hogy a világtól teljesen elzárva egy robotokkal teli világba teszik őket. Azért nem volt otthon a barátom se. Mert neki még élnek a szülei. Ekkor egy kéz nagyot csapott a vállamra és felébresztett a merengéseimből. Hátra néztem és az új apámat láttam. A házban benn égett apám egy sírban ott feküdt apám és most itt mögöttem is áll egy. Lehajtottam a fejem és tudtam, nem tehetek semmit.
Később a házunkat újra építették és újra kezdődött az egész. Tudtam sosem lesz vége, és nem tehetek semmit elenne. Azóta be sem tettem a lábamat a szülői szobába. A szüleim nem változnak. Én viszont nagyon is...
Hasonló történetek
4668
Ismered azt az érzést, amikor rájössz, hogy valaki, valami iszonyúan hiányzik, és nem teljes az életed, mert nem kaphatod meg azt, amire istenigazából vágysz, nem kaphatod meg azt, amitől boldog lehetnél, kis morzsákra futja csak, de ez nem elég, mert a vagy szélviharként tombol benned?
10194
Michel a következő hullám tetejéről vette észre a sziklát. Tudta, hogy vége van. A következő pillanatban a hajó pozdorjává tört alatta, ő pedig csuklóin a szétszakadt kötéllel elsüllyedt a hullámokban. Fuldokolni kezdett, de aztán rájött, hogy kap levegőt. - Biztosan valami légbuborékba kerültem - gondolta, de ekkor meglátta ismét a női arcot. Kék szemek, gyönyörű telt ajak, hullámos haj, mely egybefolyt a tengerrel lassan az alakja is kirajzolódott. Tökéletes keblek, lapos has vékony...
Hozzászólások
További hozzászólások »
MDM ·
Elárulom nekem is ez a kedvenc novellám! És köszi Dragooon hogy nem fikázol le! :blush:

Sztrájk ·
Az ötlet jó, tetszik. A kivitelezés... sánta mondatok, grammatikai hibák némileg csökkentik az élvezeti értékét.

Egész a végéig azt hittem, logikátlan lesz, valami meggondolatlanság sül ki belőle, mikor ott áll a mesélő az égő ház előtt. De stílusosan fejezted be, gratulálok.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: