Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Aranykalitka (1.)

<!-- @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } -->

Megismerkedésünk? A játszótér. Juditnak három éves, nekem négy éves kisfiaink "örök barátságot" kötöttek a homokozóban. Gyerkőceinket figyelve, mint édesanyák mindenről azonnal tudtunk beszélni. "Főztünk, sütöttünk, családi összejövetelekről" - számoltunk be. Jókat nevettünk egy-egy megélt sztorinkon. Idővel a férjek is képbe kerültek. Egyszerre láttam ám, hogy maga elé kap egy pelenkát és gyorsan rövidre zárja a búcsúzást!
- Mennem kell, ne haragudj! Hívlak! - ezzel kikapta a fiát a homokozóból és gyors galoppban iparkodott a játszótér szélén leparkolt autójához.


*


A délutánom komótosan telt. Elkészítettem Zsoltnak, a férjemnek a vacsoráját, fiacskámmal a délutáni ébredése után játszottunk, majd megcsörrent a telefon:
- Bocsáss meg, Judit vagyok! Tudod haza kellett sietnem, mert fejnem kellett a melleimet, elöntött a tej...
- ...?! Van másik gyermeked is? - döbbentem, mivel arról egy mukkot sem szólt.
- Nincs, nincs... hebegte... majd erről személyesen beszélnék... Tudod, szégyenlem és nem is tudom senkivel megosztani a "rabságom" történetét...


Egy "aranykalitkában" élek és erről nem beszélhetek, de hidd el, szükségem van arra, el kell mondanom, meg kell osztanom a rabságom történetét.


*


Jómagam csak néztem ki a fejemből, el nem hittem volna erről a ragyogóan szép, rendkívül elegáns fiatalasszonyról, hogy rab? Manapság? Meg, hogy aranykalitka?!


*


- Jó, rendben. Mikor érsz rá? Tudod, szakfordítást csinálok, bőven van időm. Szólj!


*


Két nap múlva találkoztunk a belváros egyik kávézójában. Egyszerre értünk a bejárathoz. Judit egy félreeső zugot keresett és talált is. Háttal az embereknek leült. Feltűntek hatalmas mellei, az elegáns blúz alól kivillant a csipkés fehérnemű, de a tetra pelenka szélei is.
Nagyot néztem, de nem kérdeztem.
- Minek érzem magamat?! - nézett rám csodaszép zöld szemeivel. - Egy tejelő csöcsnek. - Ezzel rám zúdította, minden bánatát, belekezdett történetébe: Gráci a férjem mindent megtesz, imád, a kezén hordoz. Mindent megvesz, békés és nyugodt az életem. Van takarítónőnk, kertészünk,dadánk, aki nyelveket beszél és napközben játszik a fiúnkkal, csak pihenjek - és termeljem a tejet... Igen, most csodálkozol. De nekem nap, mint nap 3 óránként fejnem kell, üvegbe teszem, hűtőben tartva abból főzöm a kisfiamnak a főzeléket. Biztosan jó erős, egészséges férfivá válik. Kéthetes korától nem tettem mellre, nem szopott, csak üvegből. Az apja annál inkább.
Nem is mondtam ezt el senkinek, mert rendkívül szégyellem, még hallani sem hallottam hasonló történetről! - szabadkozott. - Kezdődött azzal, hogy amikor a szülésről hazaértünk, a Férjem az első este neki esett mindkét mellemnek, teljesen lemerítette a még alig beindult tejtermelésemet. Mondta, utána olvasott, ez szükséges ahhoz, hogy valóban sok tejem legyen. Ez nagyon fontos a gyerekünknek. Ezért Ő besegít. Előbb ellenkeztem, de végülis igazat adtam neki. Valóban, pár nap múlva úgy bedurrant mindkét mellem, a csöcseim majd szétpukkadtak a rengeteg tejtől. Fejtem, fejtem és csak egyre több és több termelődött. A férjem viszont kikötötte, hogy este ne fejjem le, mert Ő akarja kiszopni, mindkét csöcsömet.
Ezen nagyon csodálkoztam, de természetesen beleegyeztem. Sőt abba is, hogy nem hatolt belém, mondván félti a méhemet, gyógyuljon ott lent minden tökéletesen.
Igen ám, de nap, mint nap nem hatolt belém, de a csöcsörészés, melleim kiszopása közben hatalmasakat élvezett. Lassan rászoktatott erre a furcsa együttlétre, mert én is minden szopását élveztem. Éreztem, ahogyan a méhem összerándul, amikor a száját a csecseimre tapasztva szívja és szívja majd nyeli a mind több tejet. Így aludt el a melleim szopása közben és azzal ébredt. Képes volt akár másfél órával előbbre állítani a telefon ébresztőjét, csak azért, hogy indulás előtt mindkét mellemet teljesen kiszopja.
Ilyenkor megvallom, megkönnyebbülök. Mert a hatalmas tejmennyiség feszít és kellemetlen. A napjaimat úgy kell beosztanom, hogy akkor viszem a kisfiunkat sétálni, vagy akkor vásárolok, vagy, mint most is, Veled úgy találkozom, hogy előtte le kell fejnem mindkét csecsemet, mert bárhol és bármikor elönt a tej.
Időnként már szexuálisan belém hatol, de akkor is gumival, nem akar várandóssá tenni, mert félti, hogy akkor nem szophat olyan mennyiségben és napi rendszerességgel.
Ha a szüleim, vagy az Ő szüleihez elvisszük a kisfiúnkat, akkor szinte háromóránként szopik. Ha elmegyünk valamilyen kirándulásra, vacsorára, mindig szobát bérel, ahol rendszeresen ürítheti mindkét mellemet. Aztán vagy elélvez, vagy nem. Vagy pihen szopás után, de mindenképpen ettől boldog. Sőt már az első évben a telefonjával levideózott, éppen a szabaddá tett, félig kiszopott melleimet fotózta le. Cseppent, sőt szivárgott a tej mindkettőből. A kérdésemre az volt a válasza, hogy rendkívül stresszes munkája van. Ha erre a videóra ránéz, hogy mindkét csöcsömből folyik a tejcsi, ettől ő megnyugszik. Sőt boldog.
No, ezért mondom, hangsúlyozom, hogy aranykalitkában élek. Mert másról nem szól az életem, mint a mellfejésről, szoptatásról.
Igaz, mindenem megvan, házhoz jár a masszőr, aki karban tartja a testemet - természetesen melleim bepólyálva, előtte lefejve, mindenki és minden alkalom előtt iparkodom ezt a dolgot titkosan kezelni.
Mi erről a véleményed? - szegezte nekem a kérdést.
- Egy kukkot sem tudok ehhez hozzászólni... - bátortalanul nyekeregtem. - Ezt, ehhez hasonlót sem hallottam még senkitől...
- Ez még semmi! A születésnapjára partyt rendezett. Természetesen ott voltak az Ő szülei, már nagyon idősek no meg az én rokonságom, a barátai, üzlettársai. A party előtt - mint egy tejeli csöcs! Lefejtem a melleimet, nehogy kellemetlen helyzetbe kerüljek. Partyn jól éreztem magamat, táncoltunk, természetesen nem ihattam nem is ittam egy kortyot sem. Még szerencse, hogy nem érdekelt soha az ital. Nekem a pincér gyümölcsturmixot hozott joghurtból, tudod-e miért? Hogy mindenképpen pótolja a szervezetemnek azt a sok-sok kiszopott tejet, amit elnyel a Férjem, nap, mint nap... Jó feleségként iszom a tejet, a joghurtot, a gyümölcslevet, a sok folyadékot, eszem a lágy tojást, a gyümölcsöt lepréselve, minden és mindenkor arról szól, hogy ne apadjon el a tejem. Elképesztő! Ez már így megy évek óta.
Hja, még nem fejeztem be. A party legközepén voltunk, amikor egy pillanat alatt elöntött a tej, az elegáns ruhámon hatalmas foltok jelezték, mennem kell. Valamit hablatyoltam és azonnal besiettem a villába. Férjem utánam, magamra csuktam volna az ajtót, Férjem bejött és kulcsra zárta, szó szerint letépte rólam a ruhát, meztelenre vetkőzött és neki esett a melleimnek. Előbb az egyiket, majd a másikat teljesen leürítette. Közben hatalmasat élvezett. Nem érdekelte, hogy egy órát is távol lehettünk, kerestek minket, sőt ránk is kopogtak. Mi nem válaszoltunk. Ajtó bezárva, kulcsra, kulcsot ki is vette, a számra tette az ujját, hogy maradjak csendben.
Miután kiszopta mindkét mellemet, a csecseim szinte megkönnyebbültek a hatalmas nyomástól. Lezuhanyoztunk. Felöltöztünk és mintha semmi nem történt volna a vendégekkel jókat nevettünk, szórakoztunk.
A Férjem időnként rám kacsintva figyelte az immár tőgynek érzett melleimet, nehogy elcsöppenjen az újabb adag.
Közben az Édesanyám félre hívott, rám kérdezett, hogy Ő nem is tudta, hogy én még mindig szoptatok. Neeeeem! - tiltakoztam. Tudod Édesanyám, a tejemet lefejem és azzal főzök a fiúcskánknak. Nekem nagyon fontos, hogy jó erős, egészséges, szép férfivá nőjön.
Derék dolog! - dicsért meg Édesanyám. - Nem is gondoltam volna, ennyire átérzed az anyatej fontosságát! De, hát akkor neked is, kisleányom eléggé behatárolt az életed?! - Igen, de ez nem számít! - válaszoltam, közben a legújabb cipőmmel a fehér kavicsot kissé arrébb piszkáltam. Nem, nem néztem Édesanyám szemébe, mert szégyenlem, hogy egy kétlábon járó CSÖCS vagyok.
Az vagyok?! Egy két lábon járó, tejelő, szopnivaló CSÖCS?! - nézett rám kérdően.
Jómagam lesütöttem a szememet, képtelen voltam erre a kérdésére megválaszolni, hogy IGEN.


 

Hozzászólások
További hozzászólások »
PittPoline ·
Nem olyan rossz ez!

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: