Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Apuci pici lánya, avagy egy kiskirálylány móresre tanítása/III.

Barnabás megadóan közelebb lépett és végre kiszabadította a termetes melleket a piros babydoll szorításából, majd kezelésbe vette őket. Markába szorított egyet-egyet, simogatni, nyomogatni és gyömöszölni kezdte őket. Sándor fallosza már újra állt, de magának kezdte húzogatni, hiszen tudta, a terep most fiájé. Barnabás kidugta nyelvét és erotikusan hozzáérintette Amanda kulcscsontjához, majd onnan körözött lefelé, át a kemény, rózsaszín bimbójú melleket, keresztül a sima, lapos hason, egészen addig, amíg a szeméremdombon lévő kis szőrhöz nem érkezett. Játékosan meghúzta, amire Amanda csípője is felemelkedett, szája halvány mosolyra húzódott. Játékosság, érzéki szenvedély ide vagy oda, nem bírt magával. Itt ez a srác a barna hajával, fekete szemével, kidolgozott izomzatával és hatalmas kígyójával, amit pár perccel ezelőtt meg is ízlelhetett. És itt van ő, aki egy éttermi vacsora helyett bébiszittereket kapott, fegyelmet, erőszakot, ami már a vágy égető izgalmával keveredett. Kezét az öv szorítása már nem bántotta, így szabadon mozogva két kezébe vette Barnabás fejét, arcához húzta és odaadóan, szenvedélyesen megcsókolta. Ekkor Barna lenyúlt Amanda sima lábai közé, és lassan, óvatosan levette a színes, szorító csatot, majd a földre dobta. Barnabás barátságosan és kaján vigyorral az arcán megérintette a piros pöttyökkel tarkított, vérbő, érzékeny területet. Amanda sikongatva rúgkapálni szeretett volna és hisztizni, ahogy eddig mindig tette, de olyannyira kifárasztották, hogy már csak egy fogai közül kiszaladt felszisszenésre volt ereje. Barnabás élvezte, hogy elérte a célját, bejött a terve. A cica nedvesedése ismét hihetetlen rekordokat döntött, egy újabb cseppecske hagyta el a lába közét, ezzel figyelmeztetve Barnát, hogy ne feledkezzen el arról a bizonyos tangáról sem.
Erővel, két kezével húzta szét Amanda erősen nedvedző ajkait és közben folyamatosan figyelte a szőke baba arcának rezdüléseit. Látszott rajta minden, hogy kegyetlenül fájt neki az összes érintése odalent, de ott volt a feszítő vágy is, ami miatt nem mert mozdulni, csak némán, bekötött szemmel várt és várt. Barnabás kiránthatta volna egy mozdulattal a fehérneműt, ezzel megszabadítva az érzékeny terület sajgató, izgató érzésétől, de nem tette. Egyszerűen imádta kínozni. Megragadott középső ujjával a lányban egy nagyobb csipkés részt, és lassan, finoman húzta kifelé, a karján közben patakzott a pulzáló punciból áradó nedű. Amandát úgy simogatta belülről a gömbbé formált anyag, hogy vonaglani kezdett a gyönyörtől. Barna még ezt sem adta meg neki. Miért is hagyta volna? Szemtelen volt, neveletlen és ezen változtatni kell vagy kiélvezni a helyzetet. Utóbbit választotta. Erővel letolta csípőjét a matracra és nem izgatta tovább, hanem egy nagy rántással kitépte a csajból a tangáját. Amanda szorosan összezárta lábait, puha, de meggyötört, piros barackjai összeértek, egyszerűen nem bírták már ezt a kiképzést. Remegve omlott vissza a matracra és meglepően hangos zokogásba kezdett. Barnabás talán ezt élvezte a legeslegjobban.
Finoman kikötötte a szemét takaró nyakkendőt, hogy lássa a teljes arcát. Amanda a megalázottságtól és a patakzó könnyektől nem nézett ura szemébe. Barnabás mégis látni akarta azt a szempárt, és állánál fogva maga felé fordította a puha arcot. Azokban a hatalmas, csillogó, kék szemekben olyan utálat tükröződött, ami Barnabás számára teljesen érthetetlen volt. A lány ajka megduzzadt, orcái kipirosodtak, egész teste remegett a sírástól. -Miért? Mondd, miért teszed ezt velem?-kérdezte Barna.
- Én vagyok, aki visszatartottam a vágyaimat, csak miattad. Ha akartam volna, bele is élvezhettem volna a szájacskádba!-azzal végigsimított a húsos, pink ajkakon.
Sándor rezzenéstelen arccal nézte a matracot, amin fia egy félidegen, szőke szépségre dől, Barnabás erekciója Amanda combján volt. A fiú imádta, ahogy zokog a lány. Erővel összecsípte melleit, hátulról megpaskolta a kipirosodott, kerek fenekét és mocskos dolgokat nyögött a fülébe. Nem lehetett ennél tovább húzni az időt...
Amanda még mindig befeszítette a combjait, Barnabásnak ezért is meg kellett pofoznia. A szőke szépség már nem sírt, csak szipogva tűrt, tűrt és tűrt, tudta, hogy megérdemelte a férfiak minden ütését. Barnabás végre szétfeszítette a combokat és hozzáfért a csat fogaitól mintás puncihoz. Kezébe vette a hatalmas péniszét, majd egy váratlan, gyors modulattal belökte a lucskos barackok közé. Amanda újra sikított, de már inkább a gyönyörtől, mintsem a fájdalomtól. Szinte a méhéig ért a méretes fallosz, lenti izmai a szíve verésére pulzálni kezdtek Barnabás férfiassága körül. A fiú egy újabb nem várt mozdulattal kihúzta és figyelte a lány elsorvadó, mérges, vágyakozó arcát.
- Mondd, hogy jókislány leszel!
- Khér-leek...-nyögte Amanda és csípőjét előretolva várta azt, amit már egyszer megkapott,
- Mondd, hogy nem szólsz apádnak a ma este történtekről!
- Nem, én nhem... - lihegte a lány. Barnabás a vallomás után biztos volt benne, hogy kiérdemelte a jutalmat és újra megtöltötte Amandát. Lassú, de mély döfésekkel nyársalta fel, száját az ajkaira tapasztotta. Minden egyes csapásnál a lány hatalmas mellei megringtak, fel-le pattogtak és közben a bimbók Barnabás mellkasát simították. Így hullámoztak egyre vadabb és vadabb tempóban, mígnem Sándor hátulról egy nyögéssel be nem fejezte maszturbálását és míg Amanda fel nem emelte az állát, az eddiginél is jobban kidüllesztette melleit és Barnabás hatalmas nyögésével együtt egy óriásit el nem élvezett.
Percekig pihentek egymás ölelésében, lehűlő nedűjében, majd mikor Barna és apja meggyőződött, hogy Amanda mozdulatlan marad, felöltöztek és visszatették az övet a nadrágjukba. Amanda fáradt, meztelen testét a lány saját, rikító rózsaszín szobájába fektették, csuklóját ismét összekötötték az apaillatú nyakkendővel, Barnabás egy futó csókot lehellt Amanda arcára és halkan a fülébe súgta, hogy jönnek még. Aztán hangtalanul elhagyták a többszintes házat és hazasétáltak ezen a gyönyörű, forró nyári éjszakán.

~Vége~
Előző részek
Hozzászólások
blackheart ·
jóféle :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: