Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Apuci pici lánya, avagy egy kiskirálylány móresre tanítása/ I. r

Legutóbbi, tizennyolcadik születésnapjára egy régi gyártmányú, de felújított amerikai Cadillac autót kapott, amin a minap begördült a céghez és amiből kiszállva megismerkedett édesapja egy fiatalabb beosztottjával, Barnabással. Barna valójában Sándor fia volt, aki szintén a Miller&Millernél dolgozott. Ez a kis sörhassal és már ritkás hajjal rendelkező férfi volt a vállalat egyik legrégebbi alkalmazottja, szemben a fiával, aki a legfiatalabb volt a 20 évével, amiről persze fiatalos külseje is tanúbizonyságot adott (kidolgozott mellizom, feszes hátsó, hullámos, barna hajzat). Barnabás édesapja hirtelen bökésétől ismét visszatért a Föld nevű bolygóra, de Sándor még mérgesen megjegyezte, hogy a filozofálgatás helyett inkább vezesse a kisasszonyt a főnökúr irodájába. A fiú betessékelte Amandát a márványpadlójú hallba és illedelmesen elköszönt, de visszanézett és alaposan szemügyre vette a lány kecsesen ringó fenekét, azt, ahogy a szőke hajának vége verdesi legkerekebb domborulatát. Amanda egy erőtlen kopogás után berontott apja irodájába és az éppen telefonáló szülőre ripakodott.
- Daddy, miért nem mondtad, hogy elmész ma este?! Úgy volt, hogy étterembe megyüüünk!-vinnyogott Amanda néhány oktávval feljebb, mint a természetes hangja.
- Kislányom, nagyon sajnálom, de közbejött egy román partner ügye, mihamarabb Bukarestbe kell utaznom. Holnap reggel ott kell kezdjem a meetinget.-mondta, és hozzátette: Anyád még nem volt Romániában, ezért ő is velem fog jönni, továbbá a helikopterrel megyünk, és hogy megkíméljelek a rosszulléttől, itthon hagylak.
Amanda lelki szemei előtt csajos esték, dübörgő zenés, vad partik pörögtek le, de ábrándjaiból egy hirtelen jött gondolat ébresztette föl.
- De ugye nem küldtesz dadust ma éjjelre?-szólt, miközben ajkát csücsörítve, szemét tágra nyitva nézett föl apjára.
- Nekem a te biztonságod a legfontosabb kidlányom.-mondta az apa és közelebb lépve megpróbálta kedvesen megölelni lányát, aki kibújt a karok közül, megrázta magát és a tűsarkú klumpa kopogó hangjával együtt elhagyta a termet. Előtte még halkan odasziszegett apjának:
- Gyűlöllek...

A délutáni iskola pontban négy órakor fejeződött be, Amandának pedig a délelőtt történtek kavarogtak a fejében, számított rá, hogy mire hazaér, már egy ''babysitter'' fogja várni, hogy fokozza a fokozhatatlant. Szerencsére nem volt otthon az a bizonyos gyerekcsősz, de már a szülei sem. Ledobta a kék LV logós táskáját és a kanapén próbált megszabadulni a iskolai egyenruha darabjaitól. Egy kék alátop és egy fehér francia bugyi volt már csak rajta, mikor két erőteljes kopogást hallott az ajtón. Kinyitotta, és óriási meglepetésére apja beosztottjai, Sándor és a fia álltak ott. Percekig csak nézetek egymásra, mint örömlány az üdülési csekkre, de Barnabás megtörte a csendet.
- Mi fogunk ma este vigyázni rád, a főnökúr - vagyis édesapád - küldött - mondta Barnabás Sándor mellett állva a többemeletes ház ajtajában.
Amanda legszívesebb rájuk vágta volna az ajtót, de uralkodott magán. Egykedvűen betessékelte a vendégeket, akik először a konyhába mentek. Amanda visszaült a kanapéra és a tévét kapcsolgatta, de mivel semmi szórakoztatót nem talált, inkább felment az emeletre fürdeni. Ugyanolyan járással lépegetett, mint mikor magassarkú volt rajta. Haja a jobbra-balra mozgó kerek fenekét verdeste, s le merte volna fogadni, hogy Barna most is nézi. Amanda egy gyors zuhany után fölcsatolta a már begumizott hajzuhatagot egy anyjától kapott, nagy csattal, pizsomája pedig már csak egy piros csipkézett tangából és ugyanolyan színű babydollból állt. Látta az óriási órájukon, hogy igencsak elszaladt az idő, fáradt is volt, ezért le akart pihenni. De hirtelen furcsa zajokat és mintha tányértörést is hallott volna a lenti konyhából. Lefutott a sötét lépcsőn és magas hangján szitkozódott egyet:
- Kicseszett idióták! Már indult is volna, hogy leszidja apja beosztottjait, de ekkor egy érdekes, férfias parfümillat csapta meg az orrát, ugyanaz, mint amit Barnabáson érzett az ajtóban. A kellemes felhő felé fordult, de ekkor egy erős kéz hátraszorította mindkét kezét egy bőrövvel, amit kegyetlenül szorosra meghúzott az illető. Amanda rögtön menekülni próbált, mikor hirtelen egy másik férfi lába ránehezedett az övére, így teljesen mozdulatlanná téve azokat. A szoba sötét volt, de az emetről beszűrődött fény enyhén kirajzolta Barnabás deltás alakját, maga mögött pedig érezte Sándor pocakját. Leesett Amandának minden, felismerte őket.
- Mi a francot csináltok?!
A férfiak kajánul felnevettek, Barnabás pedig közben leszállt a lány vöröslő lábáról, de Sándor még mindig az Amanda csuklókához szorított övnek a végét fogta. A fiatal fiú beszélni kezdett.
- Mi? Hogy mi mit csinálunk? Inkább te mit csinálsz! Édesem... - azzal közelebb hajolt a lányhoz és valósággal belelihegett az ajkai közé.
- Megőrjítesz mindenkit. A lehető legtágabb értelemben. De cserébe nem adsz, csak neveletlenül, lenézően viselkedsz, játszod magad és bárkin kiereszted a dühödet, pusztán azért, mert azt hiszed, te ezt megteheted. Elkényeztettek, ez nem is kérdés. De ez így egyszerűen biztos, hogy nem mehet tovább.-mondta Barnabás nyomatékot adva utolsó szavainak. - De ne aggódj (Amanda itt fölhorkant.) - folytatta a megkezdett beszédet Sándor.
- Mi azért jöttünk, hogy vigyázzunk rád, de egy jó bébiszitter neveli is a gyerekeket. Mert te még egy hisztis kislány vagy.-azzal az idősebb férfi kihúzta a tanga pántját, ami egy pattanással visszaugrott a vágatba, majd húsos kezével paskolni kezdte Amanda kerek, kézbe illő fenekét.
- Rohadt szemétládák! - kiabált, és megpróbált odébb állni a kezek alól, de Sándor egy rántással visszahúzta, hogy a lány hátradőlve lehuppanjon a földre. Barnabás szembe guggolt vele és mélyen a szemébe nézett.
- Apropó... Ha ellenkezel, azt csakis te fogod megbánni, viszont ha engedelmeskedsz, akkor biztosítalak róla, hogy ez lesz életed legjobb estéje.
A lány nem szólt, mert valójában izgatottan várta a folytatást, de csakis a fiatal, őrjítően szexis Barnabástól, hiszen Sándortól a kora és kinézete miatt valósággal undorodott. Amanda csücsörített csókra várva a dús, pink ajkaival a fiatal fiúra, aki válaszul a kezében lévő nyakkendővel lekötözte a lány szemét. Amanda egyáltalán nem erre számított. A nyakkendő a gazdag apa szekrényéből került elő, a szőke cica pedig felsóhajtott, mikor megérezte az illatát. Ha apu ezt tudná...
De gondolkoznia alig volt ideje, mert a két férfi egy váratlan mozdulattal fölkapta a karjánál meg a szeménél megkötözött lányt, s nagy léptekkel fölvitte az emeletre, majd a vendégszobában található, a falhoz majdhogynem derékszögbe állított matrachoz rakták. Kezén az öv szorítása lazulni látszott, de mire föleszmélt volna, addigra Sándor már újra meghúzta a matrac hátoldalánál az újonnan krisztusi pózba rakott lány kezén a ''bilincset''. Amanda szaporán vette a levegőt, a babydoll mellrészénél lévő anyag fel-le mozgott minden lélegzetvételénél, a ruha alján lévő passzé pedig kifújáskor úgy beleremegett, hogy a kis tollait fel-le mozgatta. Egyszer a levegőbe emelkedtek, egyszer pedig Amanda selyempuha, barna combjára tapadtak. A két férfi teljesen elveszett a látványban, férfiasságuk a megérkezésük óta egyre keményebb és keményebb lett. Barnabás apjának adta a lehetőséget, hogy elsőként hozzáérhessen a lányhoz.
Az idős férfi még egy kicsit szórakozott a kiszolgáltatott Amandával. Egy kézével megmarkolta az állát és pár centire tőle beszélni kezdett.
- Na, ki is a kicseszett idióta, lányom? Amanda nem is tudott szólni, mert állát egy erőteljes pofonnal a matrac bal oldalára küldték. Sajgott a lány érzékeny arcbőre, de azonnal visszafordította Sándor a babás arcot.  -Én lennék? Aki miatt apád cége működik és aki miatt tudsz ilyen gazdagságban élni? Én lennék?-teszi fel újra a kérdést a férfi, miközben fia némám nézi a jelenetet. Amanda rájön, hogy ez mégsem olyan éjszaka lesz, mint amilyenre korábban számított, mert ritka módon ő fog szolgálatára állni másoknak, nem pedig őt kényeztetik. Kipréselt magából egy sajnálomot, de Sándor ekkor egy újabb ütést mért rá. Arca ekkor a matrac jobb oldalára fordult.
- Na hazudd, hogy sajnálod, hanem mondd azt, hogy soha többet nem leszek lekezelő az alkalmazottakkal! Mondd! Amanda szeméből kigördült egy könnycsepp, de a nyakkendő azonnal felszívta a nedvességet. Halkan, egy fájdalmas sóhajjal egybekötve nyögte ki a mondatot: Soha többet nem leszek lekezelő az alkalmazottakkal. Sándor biztatóan bólintott és azonnali kielégülésre várva vaskos ujjaival összecsippentette Amanda csipkés, vörös tangáját két oldalt. Felemelte és nem titkoltan élvezte, ahogy kiáramlik a félelem és a nőiség illata a textildarab alól. Barnabás nem bírt tovább egyhelyben állni és várni a csodára, hát odasétált Amanda ijedt arcához, s régi vágyát teljesítve egy egetrengető nyelves csókott nyomott az erotikusan szétnyíló, rózsaszín ajkakba. Közben érezte a lány gyümölcsös, cukorkás tusfürdője illatát és halkan megjegyezte, hogy Amanda egyáltalán nem az, akinek mutatja magát. A nyelves csókot nyögéssel viszonozta a lány, Barnabás pedig odaadóan simogatta az apja keze után kipirosodott területet a lány arcán. Sándor már Amanda bokájáig húzta a tangát, már nem bírt magával. Otthagyta a fehérneműt, s pár másodpercig csodálta az altestet. A lány világos fanszőrzete kontrasztot alkotott a szoláriumozott bőrével, fazonja egy aprócska lefelé irányuló háromszöget formált, mintha csak egy képzeletbeli nyil vége lenne. Sándor a rúgkapálásra se hederítve végigsimított a területen, majd kegyetlen gyorsasággal betolta mutatóujját a szűk nyílásba, megforgatta, majd még egy húsos ujjat mellé nyomott, majd hirtelen még egyet. Amanda a három vaskos ujj okán egy óriásit sikított volna az éjszakába, ha Barnabás nem csitítja el egy újabb nyelves csókkal. De Sándor csalódottan észlelte, hogy Amanda teljesen száraz...

~Folytatás a következő részben!~
Hozzászólások
További hozzászólások »
Isabella ·
Nem tetszett, ne haragudj. Mondjuk alap a témát sem szeretem, nem is értem, miért olvastam el, mikor tudom magamról. :)

Marokfegyver ·
Szerintem ez a műfaj vagy idegen a szerzőtől, vagy új stílust akar teremteni. A következetesen hosszú mondatok lágyítják a cselekményt, nem feltétlenül az S/M jellemzői, és a letisztított, finom kifejezésmód is furcsán hat, pl.: "...élvezte, hogy kiáramlik a félelem és a nőiség illata a textildarab alól." Konkrétan ez a mondat nagyon jó lenne, ha előtte és/vagy utána olvasnánk valami szögesen ellentétes stílusút, s a kontraszt fokozná a feszültséget.
Összességében tetszett.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: