Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Áprilisi válogatás 9.

Történet 1.
Cím: Gyöngyszem

Sziasztok a nevem Ilona. 30 éves vagyok, már túlvagyok 1 szülésen közép hosszú hajam van nagy mellem tenyérbe illő.

Nagyon sokan megnéznek a korosztályomból meg a tinik is. Ez az eset néhány éve törént meg. Eggyik barátnőm (Enikő) meghívitt egy helyre és mondta hogy megmutatja hogy hovaszokott járni,azt mondta csak egy poló meg egy szoknya legyen rajtam.
Másnap elmentem a megadott címre, csak annyi volt kiírva hogy élmeny majd bementem és ládtam hogy az emberek dugnak. Majd megjelent elöttem a barátnőm és tiszta meztelen volt és tiszta geci volt mindene. Oda jött mögém egy pasi és láttam a péniszét és neki lökte a popómnak majd levette rólam a szoknyám és a bugyimat is. Mielött bármit mondhattam volna megcsókolt, Enikő nyelveztünk közben levette rólam a bugyit is és az ujját dukta be a puncimba és a seggembe . Amikor már jó nedves voltam megfogta a farkát és belevágta a picsámba előre döntött egy picit,Elkezdtett engem nagy iramban dugni majd abba hagytuk a csókolódzást.
- Na milyen?- Madj választ nem adva élveztem hogy egy pasi végre megdolgoztat levette rólam a polómat meg a melltartómat majd odajön még egy pasi az meg a faszát a számba rakva nem tudtam nemet mondani és elkezdtem szopni. Majd nem sokra rá megfogta a fejemet és nagy iramba nyomta le szinte fuldokoltam de élveztem majd megfogtam a seggét és húztam hogy nyomja és kérésemet teljesítve nyomta is. Nem sokra rá beleélvezett a torkomba és én nyeltem majd azután a seggemet nyomorító élvezett bele, még nyomot párat és kivette. Majd oda jött hozzám Enikő
-Na milyen volt ? - majd megfordított és éreztem hogy a seggemhez és és benyomja oda az ujját, majd kiveszi és felál. Berakta a számba, éreztem a termést és nagyon finom volt.
-Nagyon jó volt.- Majd megfogtam a derekát és megcsókoltam jó méllyen és mélyre nyomtam a nyelvem. Majd oda jött egy pasi és láttam hogy állneki, letérdeltem és elkezdtem nyalni a rúdját majd röktön megfogta a fejem és benyomta a számba a farkát és baszni a számat. Nagyon mélyre még nagyobb volt mint az elözőé, Majd aztán kivette egy kicsit és az arcomhoz verte majd viszanyomta és éreztem hogy a torkomban és nem sokra rá beleélvezett. Majd kivette és elment, odajött egy másik és megfogta a kezem felelmelt az asztalra és elfektetett és benyomta 3ujját a puncimba de már így is tocsogott az izgalomtól. Kivette és benyomta a farkát, nagyon erössen nyomta belém úgy éreztem magam, mint egy rohadt kurva majd aztán kivette egy kicsit és a puncim külsejéhez verte majd visszatette és belém élvezett nem sok időre rá. Aztán elment Feláltam az asztalra
-Gyertek fiuk basszátok meg a ribancot,- Nem sokra rá megfogtak letettek a főldre és kutyabózba állítottak és a seggembe rakták jött egy aki a számat rakta és mind a kettő egyszerre kezdtek el baszni. Odajött a ball oldalra egy pasi és elkezdte verni a faszát verni az arcom elött, rá tettem a keem és elkezdtem neki kiverni majd nem sokra rá ráélvezett az arcomra. Majd aki a számat kínozta beleélvezett nagyon finom volt, utoljára a seggemet kínzó lőt tele. Amikor végeztek, két srác odajött felemeltek nem lehettek idősebbek mint 18 megfogtak az eggyik a seggembe rakta a másik pedig a puncimba. Elkeztek bennem mozogni és nagyon jól esett
- Gyerünk basszatok meg.- Majd aztán mind a ketten rákapcsoltak aki a puncimat dugta a mellemet cumizta és rágcsálta majd aztán a seggemet baszó teleélvezett és még majd utánna kivette és visszanyomta még egy kicsit de ki is vette. Azután pedig a puncimat dugó lőtt tele, amikor kivette odarakták és tudtam mit akarnak mindegyiket letisztitottam elmentek utánna. Megprobáltam felálni és megtudni hogy eddig hányan mentek át rajtam mielött megszálomhattam volna, megfogták a válam és segberakta gyorsan és nagy iramba baszni kezdted nagyon fájt már a lukam,nagyon mélyre ment le éreztem, majd kivette és egy kicsit körbe járta a lukamat és viszanyomta és fájdalom járt át. Majd nem hosszasan rá belémélvezett, rá döltem az asztalra és nem tudtam sokat pihenni felült egy pasi az asztalra és arányomta a fejem a faszára és nyomta én megfudoloktam, és egy ujjab faszt éreztem de most nem seglukam hanem a puncim volt a célbol.Nyomta mind a kettő nagyon mélyre aki a számba nyomta a farkát kivette és felemtelte a fejem.
-Látom te ribanc birod jön a nedű.-Majd visszanyomta és beleélvezett a számba nem éreztem milyen volt de nagyon sok volt majd amikor kivette levegőért kapkodtam és a puncimat dolgozó lőtte tele. Majd kivete és az arcomhoz csapdosta. Éreztem hogy folyik ki egy kicsi lenyúltam felkentem az ujjamra és lenyaltam róla. Odajött Enikő -Hogy érzed magad?- -Mindenki úgy kezel mint egy kurvát.
- -És nem tetszik?- -Éppen hogy tetszik.- Hozzánk jött négy férfi és engem felkaptak. Majd az eggyik lefeküdt és a engem meg beleraktak, nagyon szűk lett a lukam ezért már nagyon fájt majd aztán megdöntöttek és egy másik a seggembe rakta egy másik pedig a számba rakta majd a negyediknek vernem kellet a farkát egyszerre kezdtek el bennem mozogni nagyon jó volt de egyben már nagyon kivoltam, hosszasan megdolgoztattak mert olyan egy óránkeresztűl dolgoztak bennem nagy iramban majd egyszer csak mind a három belémélveztek nagyon sokat löttem mert éreztem hogy kitőltenek. Amikor mind a hárman végeztek a negyedik az arcomra nagyon sokat lőtt és mindegyik oda állt sorba és lenyaltam őket majd elmentek. Még jó néhány menet után vége lett a bulinak Megkerestük mint a ketten a ruhánkat és hazamentünk,- Na milyen volt tetszett?- tiszta gecik voltunk minden honnan fojt.-Igen.köszönöm.- és megcsókoltam.
Folyt köv:....


Történet 2.
Cím: Haverom nagymamája

Ez egy nem olyan régi történet. Még februárba történt amikor egyik haverom hívott hogy menjünk már el discoba. Mondom jólvan akkor elmegyek. Csupán pár háznyira lakik tőlem, a mamájánál. A szülei elutaztak külföldre egy kis időre így a mamájánál "húzta" meg magát.
Este 10 körül el is mentem hozzá, de csak a mamája volt otthon. Kiderült hogy haverom elment az előbbi busszal a discoba. Nah mind1.
Az az igazság hogy én mindig is vonzottak az idősebb nők és ezalatt a haverom mamája sem volt kivétel. Korához képest nagyon dögös mamika volt. Már elég régóta "szúrta" a szemem de valahogy nem mertem kezdeményezni. Nah és szóval elmentem hozzájuk és Viki néni nyitott ajtót. Nagyon dögösen nézett ki...lenge hálóruha ami olyan volt hogy szinte átlátszó volt:) Szóval szinte mindent beláttam. Láttam a melleit amik egy kicsit megereszkedtek de nagyon jól néztek ki, és nagyot csodálkoztam azon hogy tangát hord. Méghozzá fekete tanga volt rajta. Nagyon állt már a hímvesszőm. El kezdtünk beszélgetni a konyhába, rágyújtottunk egy cigire.
- "Nagyon jó nézel ki"- mondta mosolyogva.
- Te is- mondtam.
- "Tudod nekem mindig is tetszettél, és mindig is arra gondoltam hogy milyen lenne veled szexelni"...
Nah itt leesett az állam, de azért örültem neki.
-" Viki néni én... nagyon kívánom magát":$

Odaültem mellé és lesmároltam. Magam is meglepődtem de már nagyon be voltam indulva hisz régóta nem voltam nővel. Kezeink felfedezőútra indultak. Lágyan felhúztam a hálóingét és simogattam a már átnedvesedett bugyiját. Nagyon kész voltam. Ő is simogatott majd kérte hogy álljak fel mellé. Feláltam és már látta hogy más is áll...:) Gyorsan kihámozta a hímvesszőm és a kéjnedveket már gyorsan le is nyalta. Ezután a tövétől a hegyéig vagy 3x megnyalta és utánna bekapta. El kell mondjam nagyon jól szopott. Láttam rajta hogy már nagyon régen kapott farkat amit leszophatot. Majdnem elmentem de mondtam hogy menjünk át a szobába hisz ott csak kényelmesebb. Átmentünk és letepert az ágyra és vadul rácuppant a hímvesszőmre. Nagyon imád szopni. Azután én következtem. Lekaptam a hálóingét és szopogatni kezdtem a mellbimbóját majd elkezdtem lefelé barangolni. Elérkeztem a puncihoz ami már tocsogott a kéjnedvtől. Csodálkoztam hogy borotválja de ez nekem tökéletes volt.:) Nagyon kinyalatta velem magát. Iszonyú jó nedve volt, nem győztem nyelni. Megujjaztam 3 ujjal és sikoltozás közepette elélvezett...Ezt még két élvezés követte... Ezután már nem bírtam magam tűrtőztetni és bedugtam neki a -mit ne mondjak- nem kis hímvesszőmet.
Kutyapózban kezdtük. Iszonyatosan nagyokat sikoltozott, csodálkoztam hogy a szomszédok nem ébredtek fel. Meg kell mondjam, nagyon megdugtam. Utánna rámült és pár perc múlva elélvezett. Röviddel ezután követtem énis és a szájába élveztem. Mindet lenyelte! Még szexeltünk egy menetet de szegényke nem bírta tovább. Még 2x megszopattam ezután.
Utánna felöltöztem és úgy tettem hazaérve mint aki jól érezte magát lefeküdtem aludni.

A szex után nem nagyon beszéltünk, csak egyszer csörrent a mobilom. Viki néni volt az. Kérdezte hogy mikor megyek át hozzájuk mert nagyon hiányol. Átmentem és haverom akkor még nem volt otthon a suliból, szóval egyedül volt a drága:) Iszonyatosat szexeltünk, öröm kúrni a drágát:)

Ezután még nagyon sokszor szexeltünk, persze titokban. De ezután voltak történések haverommal...:S
Nah ennyi lenne, ha érdekel még a többi szexem akkor leírhatom azt is:)


Történet 3.
Cím: erőszak?

34 éves nő vagyok, szeretem, ha megbasznak,bár nem tartom magam kúrvának,mégis szeretem a faszt! Nagyon szeretem a férjemet,ám tőrtént egyszer,hogy szűrkületkor mentem haza és fiatal kb 16-17 éves fiúk elkaptak,és behúztak egy kapu alá! Rögtön nekiálltak"csöcsörészni"és tapogatták a pinámat ruhán keresztűl,de úgy éreztem,mindez csak gyerekes fellángolás,és nekem kell lépnem!
Nos mivan fiúk! Szeretnétek kefélni! ?Hiszen felsem áll a pöcsötök! Ráadásúl mind a fiaim lehetnétek! Egyáltalán láttatok már pinát! ?
Na ne szórakozz velünk kisanyám! Vagy őnként levetkőzöl,vagy letépjük a ruhád rólad! Egy bíztos! Míndenképpen megbaszunk!
Túl erőszakosak vóltak,így engedtem az erőszaknak!
Mire felocsudtam,máris egy fasz vólt a pinámban,egy meg a számba!(na erre nem számítottam)!Elég az hozzá,jól megkeféltek és megszopattak,nem gondóltam vólna,hogy ilyen"gyerekek"ennyit túdnak!Persze erről hallgattam a férjem előtt,ám igyekeztem sűrűen ezt az útvonalt választani,ugyanis megszerettem a fiatal faszokat!


Történet 4.
Cím: A nővérem fogadtatása

15 éves vagyok. A nővérem Andi 3 éve kiment amerikába és azóta semmit sem hallottunk felőle.
Egyik reggel éppen a szobámban ültem egyedül, a család kirándulni ment és azt mondtam hogy dolgom van ezért maradtam.
Szóval éppen ültem és bekapcsoltam egy kis pornót...
Egyszer csak hallom hogy valaki kopog. Nem tudtam ki lehet az mert senki sem szokott hozzánk járni. Gyorsan kiszaladtam és kinéztem a kukucskálón. A nővérem volt. (most már 17 éves 14 évesen ment ki amerikába szüleivel)
Benegedtem és puszi-puszi elbeszélgettünk a folyosón hogy mi is történt aztán ajánlottam hogy menjünk be üljünk le. Bementünk a szobámba és eszembe jutott hogy nem kapcsoltam ki a pornót. Meglátta persze és elmosolyodott, nem gondolta hogy már pornót nézek.
-Mit vártál? 15 vagyok elvégre -szóltam.
Ő csak mosolygott majd így szólt:
-Na jó most elmegyek lezuhanyozok és utána mutatok valamit.
-Jó.- hagytam rá.
Ahogy bement a fürdőbe én is beleskelődtem. Megláttam gyönyörű észbontóan szép testét. Rögtön éreztem hogy nem bírok magammal. Bement a zuhany alá és elkezdte simogatni magát. Én persze elkezdtem verni a farkam. Aztán leguggolt és majdnem elájultam formás popsijától. Éreztem hogy nem bírom sokáig már, ls mindjárt ő is kijön úgyhogy abbahagytam. Kijött egyszál törülközőben.
-Többiek hol vannak? - kérdezte
Csak dadogva tudtam elmondani hogy kirándulnak.
Bementünk a másik szobába ahol azt mondta hogy most megmutat valamit. Kivette a táskájából a vibrátorját.
-Tudod hogy mi ez? - kérdezte
-Persze. - feleltem
-Akkor figyelj mert ilyet többször nem látsz!-mondta
Levette a törölközőt és elém tárult ámulatba ejtő teste.
Hanyadt dobta magát az ágyon és elkezdte magát ujjazni, majd a vibrátort is egyre jobban dugta be magának.
Éreztem hogy már megint áll a farkam. Ezúttal láthatta nadrágomon hogy mi a helyzet ugyanis így szólt:
-Gyere ide!
Odamentem majd elkezdte simogatni a mellkasom.
Levette a pólómat és csókolgatni kezdte a mellem.
Kigombolta a nadrágom és lehúzta. Boxerem egész felcsúszott meredező farkam miatt.
-Aztamindenit! - kiáltotta. -Nem is gondoltam volna hogy ekkora!
-18 centi...-szóltam
Lehúzta a boxerem és elé tárult a szerszámom.
Elkezdte simogatni, meg-meg nyalta és megkérdezte:
-Akarod? nem baj hogy tesók vagyunk?
-Csak csináld!-mondtam neki
Szájába vette a farkam és elkezdte szopni. Úgy szívta mint a vákuum. Hihetetlen érzés volt, ahogy láttam hogy mozog a nővérem feje a farkam előtt.
Éreztem hogy mindjárt elmegyek és valahogy ezt Andi is látta ezért abbahagyta szopásomat, és lefeküdt az ágyra.
-Te jössz!-szólt
Széttárta a lábát és elémtárult a puncija. Olyan puncit még sosem láttam: tökéletesen borotvált nyalnivaló gyönyörűséges selymes lágy és már eléggé nedves.
Végignyaltam punciját. Halk nyögést hallatott.
-Csak bátran. Ne félj!-bíztatott.
Rákaptam punijára és elkezdtem nyalni nyögött közben majd megrángott a teste és elélvezett.
-Te még bírod? -kérdezte
-Ameddig akarod! - szóltam
Azzal felmásztam az ágyra és puncijához illesztettem a farkam. Benyomtam. Hangosan nyögött engem pedig forróság árasztott el. Isteni érzés volt. Ki-be húzogattam farkamat ő pedig hangosan nyögött közben. Nagyon jó látvány volt.
-Állj négykézláb! - adtam ki az ukászt
Négykézlábra állt és beillesztettem dákóm a popsijába.
Óriásit sikított ahogy behatoltam és ezt kb 5 percig ismételtem 5 percig dugtam a popsiját, ő eközben már sírt az élvezettől és hatalmasokat nyögött.
Abbahagytam majd hanyadt feküdtem ő pedig értette mit akarok mert rögtön ráült a faszomra. Ütemesen mozgott rajta és hangosakat nyögött közben.
Majd megfogtam derekát és leemeltem a dákómról felállítva az ágyra. Fél lábát feltette a szekrényre majd megint puncijába nyomtam a farkam. Dugtam csak dugtam és éreztem hogy mindjárt elélvezek. Gyorsan kihúztam ő letérdelt elém és várta az áldást. kezébe vette verte-verte és mikor elmentem pont akkor vette a szájába.Tele lett a szája ondómmal ő egyre akarta lenyelni de a sperma legyőzte. A szájából kifolyt és a mellére is lefolyt. elkezte lenyalni magáról de akkor váratlanul még egy adag jött és ahogy éreztem rögtön a puncijába illesztettem a farkam. Andi meglepődött és az érzéstől csak sikítani maradt ideje és a punciját is teleraktam ahonnan szintén kifolyt egy csomó.
Lepihentünk egymás mellé az ágyra és elaludtunk.
Anya keltett fel aki csodálkozott hogy miért vagyünk ruha nélkül együtt.
Andi kimentett minket a dologból de rövidesen visszament Amerikába és többé azóta se élvezhettem puncijába.


Történet 5.
Cím:Az angoltanárommal

Én egy olyan 16 éves lány vagyok aki imádja az angol nyelvet.Jelentkeztem egy versenyre amit egy hotelben tartottak. Kaptam egy szobát és a tanárom is aki elkísért. Átjött hogy felkészüljünk a versenyre. Én izzadni kezdtem mikor rövidújúra vetkőzött mert nagyon jó a teste. Ő látta hogy izadok és ő is elkezdett. Látta a fehér pólm alatt hogy a melbimbőm megkeményedett hát megkérdezte megfoghatja e a mellem. Én mondtam hogy kétlem mert a tanárom. Ő erre azt mondta nem baj nem teszi közzé és erre megengettem és ő megfogta. Elkezdte simogatni és nyalogatni a bimbóm. Erre levetkőzött gatyára és finoman hozzá ért a meltartómhoz utána a tangámhoz. Levette és csókolgatni kezdett lefelé. Annyira lement hogy megkérdezte: SZŰZ vagy még. Én mondtam igen erre ő már nem sokáig. Én visszatorpantam de ő hátralököt az ágyra és feldugta először az egyik majd a másik ujját és elkezdett ujjazni. Nagyon jó érzés volt. Utána nyalni kezdett alul majd adott egy csókot.Utána én következtem és szopni kezdet meg a makkot nyalni. Nagyon élvezte ő is meg én is. Utána csak arra vettem a figyelmet hogy az ágyban hempergün. Ő engem dug meg nyal. A versenyre lementünk és utána a suliban nem vett rám figyelmet de nem volt baj mert minden héten elmegyünk egy hotelbe szoval a szeretője lettem.


Történet 6.
Cím: Anyuval előszőr

Pár éve volt egy családi találkozó, családi buli. Zene pia minden!
Elég rendesen be piált mindenki!!! :):) anyámat is beleértve! :)

kb. hajnal 1 kor én elmentem lefeküdni, el is köszöntem mindenkitől. Be vonúltam a szobámba, és kiterültem az ágyon. Pillanatok alatt el is aludtam. Majd egyszer csak olyan érzésem volt, mintha valaki szopná a farkam, de aztán úgy voltam vele, a pia meg a fáradtság, biztos csak egy kellemes álom :) Aztán kis idő múlva megéreztem az orgazmust is :) akkor jöttem rá, ez nem álom, valaki leszopott :):):):):)

Majd újra szopni kezdett..... és mikor kemény lettem, egyszerűen rám űlt, és meglovagolt... mivel korom sötét volt, nem láttam ki az, de egyrészt mat részeg volt, bár elég gyorsan kezdtem józanodni :) másrészt akkor úgy voltam vele, biztos valamelyik unoka nővérem az :)

Kúrva jól lovagolt :) és még smároltunk is :):):)

10 percre rá, mind ketten elélveztünk, és mivel nyögdécselni kezdtünk, akkor lett ismerős a hang :)

A kedves hölgy kissé ügyetlenűl lemászott rollam, és kurva gyorsan villanyt kapcsolt.....

Na akkor jött a meglepi :) anyámmal szeretkeztem :)
Anyám elsápadt elég rendesen!!!!! és kurvára nem tudta hova teni, hogy velem tette :):)

Elöszőr rám förmedt hogy a kurva isten faszáért nem a saját szobámban vagyok???? miért hozzájuk mentem aludni???
Erre közöltem vele, hogy olyan részeg vagy anyu, hogy te tévesztetted el a szoba számot :)

Akkor döbbent le anyu igazán, hogy olyan részeg volt, hogy ennek következtében, nem apámat szopta le, és lovagolta meg, hanem a saját szintén részeg fiát.... :):)

Nem szólt semmit.. felöltözött, és elvonúlt..

Aztán hétvégén beszélgettünk, mikor apu nem volt otthon. És megkérdezte, lehet e két nagy kérdése? mondom persze!

- tudnád e tartani a szádat??? mert nem szeretnék családi botrányt!!!! mondtam hogy persze!

- aztán megkérdezte, hogy milyen volt nekem az ágyban vele? jól szopot e? jól lovagolt e?
Mondtam hogy persze! :) akkora orgazmusom volt, mint még soha! :) és nagyon jól éreztem magam vele! :)

Utána megkérdeztem: anyu neked milyen volt? erre azt mondta hogy elsem hinném, mennyire jó volt neki is. És ha nem a fia lennék, akkor velem bizony rendszeresen csalná aput! :)

Erre oda mentem hozzá, és hírtelen lesmároltam!!!!! :) érdekes, nem tíltakozott!!!! :)

Majd elégugoltam, és ugy ahogy volt, kinyaltam :) és meg is újjaztam :)

Aztán ő gugolt elém, kurva keményen keményre szopot! fel űlt az asztalra, elé áltam, és egy hatalmasat keféltünk. Ennek lassan 4 éve már... és azóta hetente 1-2 alkalommal szeretkezünk, vagy kefélünk, de van hogy anyu csak úgy spontán lesszop, vagy én kinyalom :)

Hát ennyi.


Történet 7.
Cím:Megkívántam apumat

A történetet egy lány mesélt és igaz történet

Egyedül voltam otthon és masztiztam a szobámban,amikor apu benyitott.meglepődött mikor meglátott ,de én csak később vettem észre.Közben verte a farkát és én kértem maradjon.
-Ezt nem szabad-mondta
-Kérlek maradj és vedd elő a farkad.
Elővette és verte,majd oda hívtam és kértem nyalja a puncim. Letérdelt és nyalt. Nagyon jó érzés volt.
-Szeretném ha megbasznál-mondtam. Ő pedig hátulról belém tette a farkát,ami még jobban tetszett.-Apum farka bennem van,jajj de jó!-mondtam
-Te kis bestia vagy. Élvezem hogy téged baszlak a lányomat-
-Élvezz belém kérlek-mondtam. Ő gyorsított a tempón és hatalmasat élvezett a puncimba.
Majd végül még leszoptam és kértem a popsim is bassza meg.Megtette és a gecijét az arcomra élvezte....... Ma anyuék elmentek a TESCO-ba és megint megkívántam. Ugyanúgy mint tegnap és ugyanazt mint tegnap. Végül elmentünk zuhanyozni és ott még leszoptam .....Nagyon jó volt apuval kefélni


Történet 8.
Cím: A Nővérem

Történt,hogy a nővérem,aki négy hónapos terhes elmúlt,"kibökte",hogy mikor zuhanyzik,meglesem.Még soha nem láttam meztelen terhes nőt,igaz,még csak kissé,de már látszott a pocakja.Mikor meggyőződött róla,hogy tényleg leskelődök,direkt felémfordúlt,élvezte,ahogy ráömlik a víz,elidőzött a mellei simogatásával,majd a pinája kimosásával.Közben,óvatos pillantásokat vetett felém,meggyőződve róla,hogy még lesem-e.Majd hirtelen kinyitotta az ajtót,és félig nevetve mondta!Na,mi van kisöcsi!Nem láttál még meztelen nőt zuhanyozni?Vagy talán a barátnőd nem szokott?De,igen.Hebegtem.Csak az még nem terhes.Aha!Nos,akkor lásd milyen rendes vagyok,megengedem,hogy alaposan megnézz!De,tudod mit?Lefekszem a díványra,élvezd ki magad.Hanyatt feküdt a díványon,a lábait kissé szétrakta,és élvezte,amint nézem a testét.Nos,?tetszem?Nyugodtan fogd meg a pinámat és a melleimet,úgy is erre vágysz.Nem igaz?Mivel engedte,játszadoztam a lába között,simogattam a melleit,amik nem voltak nagyok,éppen belefértek a markomba.Közben,meg úgy állt a farkam,hogy szinte fájt.Mivel,forró nyár volt,és csak fűrdőnadrág volt rajtam,könnyen"kibükte",hogy áll a szerszámom.Hol,oda,hol,rámnézett,és elnevette magát.Na,mivan kisöcsi!Áll a farkad?Ha engedném,megbasznál mi?Baromságokat beszélsz!Hisz,a nővérem vagy.Van,aki baszogasson.Ha,egyáltalán keféltek.Megnyugtatlak kisöcsi!Sokat szeretkezünk,de nem minden a kefélés.Ezt,hogy érted?A tanácsadáson,ahova járok,össze ismerkedtem egy velem terhességben egyidős nővel.Hogy rövidre fogjam,elég az hozzá,hogy nagyon is összebarátkozunk,és rendszeresen összejárunk egymással.És?Hát,általában ezeken az összejöveteleken,mi levetkőzünk-persze meztelenre-,és a férfiak álló fasszal gyönyörködnek a pocakunkba.Mikor már alaposan megtapogattak bennünket,kiveszik a farkukat,és vagy a kezünkbe,vagy a szánkba teszik.Persze,mindenki a másik párjáét!A barátnőm pasija,nagy amatőr fotós,csinált már rólunk egy pár képet,és a kamerájával,filmet is.Megakarod nézni?Na ná!Kiváncsi volnák a másik"lányra".Neked,biztos,hogy tetszeni fog.Szerintem,nálam sokkal jobban néz ki.Felállt,és úgy meztelen elment a fílmér,és berakta a videóba.Majdnem felkiálltottam,hogy ezt a csajt,én nagyon is ismerem"kurva"jól néz ki,de mindíg távolság tartó.Ezért is lepődtem meg,mikor szopni láttam!Nem volt hosszú a fílm,a nővérem még mutatott egy pár fotót,Az egyiken úgy benyelte a hapsi farkát,hogyha nem lett volna zacskója,szerintem már pöcse sincs.De,volt egy kép,amin a"barátnője",oldalt fekszik a heverőn,egyik kezére könyökölve,a másikkal pedig mintha a puncijával játszana.Igen,nekem az övé nagybetüs punci,elhatároztam,hogy ezt a képet megtartom.A nővérem,kissé"fanyalgott",mikor ezt közöltem,de egy kis rábeszélés után engedett.Látom,neked tetszik ez a csajszi.Fogadni mernék,hogy egy párszor kivered rá a farkadat.De tudod mit?Úgy is sokat láttál,megnézhetem a farkadat?Nem volt nehéz kikapnom,már úgy is kikivánkozott,a nővérem,legnagyobb ámulatára.Hát,öcsi!Ez igen.Nem panaszkodhatsz.Megengeded?Azzal,máris a kezébe kapta,majd a szájába vette.Hatalmasat élveztem,megigértettem vele,hogy ezt máskor is megismételjük.


Történet 9.
Cím: tengerparton

Én, 35, a férjem, 37 éves volt.Mindketten szerettük volna érdekesebbé tenni a sexuális életünket, erre a legjobb lehetőség, itt a tengerparton"adódott".Egy nagyon kis bikini volt rajtam, ami alól szinte minden kilátszott.De, szándékosan ezt vettem fel, hogy sok férfi rám figyeljen.De hát, sajnos, itt a romoknál, egyetlen férfit, sőt még nőt sem láttam.De, a férjemnek"sas"szeme volt, észrevette, hogy valaki távolról les minket!Na, akkor most legyen merszed!Csinálj úgy mintha körülnéznél, és mivel, senkit nem látsz, levetkőzöl meztelenre és kifekszel napozni.Én, a romok közül figyellek, és csak akkor lépek közbe, ha valami baj lenne.Úgy tettem, ahogy mondta, kinéztem egy homokos részt, és kifeküdtem.És mivel, úgy csináltam, mintha senki nem látna, hanyatt feküdtem, kissé szétraktam a lábaimat, egy kis bepillantást engedve, a netán erre járóknak.Talán, egy kicsit el is bóbiskoltam, arra "riadtam", hogy valaki néz.Egy 20 23 éves srác volt, lenem vette volna rólam a szemét, kissé kezdtem zavarba jönni, hasra akartam fordulni, de természetes magyarsággal szólalt meg.Most már kár volna megfordulnod, már jó alaposan szemügyre vettünk, és megállapítottuk, hogy eléggé jó csaj vagy.Különben, mi is magyarok vagyunk, nem gondoltuk volna, hogy egy ilyen klassz nőbe botlunk.Ki, az a mi.?Senkit nem látok itt rajtad kívül.Pedig, nemsokára itt lesz a haverom, csak elment egy kis piát szerezni, utána gondolom, szórakozunk egy jót!Hát, ezt verd ki a fejedből.Először is férjnél vagyok, és, hogy meztelenül láthattok, az csak a véletlen műve-Tettem a naivat-.Na, jó.szerintem, nem véletlenül mutogatod magadat, szeretnéd, ha valaki, jól megkefélne.Nincs igazam?Egyáltalán nincs.Ha már a témánál vagyunk.Van, aki megkeféljen, ha meg másvalakire vágynék, bőven találnák magamnak, nem ilyen tejfeles szájút.Ez, a tejfeles szájú pedig a haverjával együtt megfog kefélni, és leszopat.De, addig is, mesélj.Gondolom, ilyen jó és szép pinájú nőt, már egy páran megkeféltek-hirtelen bekattant, mikor egy házibuliban voltam, és ott többen magukévá tettek, akkor ismertem meg a férjem, aki szinte akkor boldogan nézte, hogy a leendő feleségét, hogy szopatják és kefélik.-.Na, jó.Ebből elégvolt.Most azonnal elmegyek.Nem mész te sehova.Tedd le azt a fürdőruhát, inkább gyere és kezdj el szopni!Hát, ez már mindennek a teteje.Nem gondolod, hogy nagyon is pofátlan vagy?"Nem gondolta, csak nevetett.Letolta a nadrágját, és kezembe erőszakolta a már álló dákóját".Na ugye.Jó érzés egy fiatal faszt fogni, mi?Na, kezdj el játszani szépen vele.Láttam, hogy itt már nincs vissza út, megleszek baszva-bár csak már ott tartanánk-, elkezdtem a farkán húzogatni a bőrt, de ő, nem érte be ennyivel, lenyomta a fejem, és a számba dugta a dákóját.Nem okozott különösebb gondot a szopás, rengeteget szoptam már, eleinte undorodtam az ondótol, de már megszoktam, és már nem kiköpöm, hanem lenyelem.Hanyatt feküdt, és megkért, hogy így folytassam a szopást.Egyszer csak érzem ám, hogy hátulról valaki igencsak beakaszt.Jé, megjött a haver.Nekem, nehogy teli vágd, kiakarom nyalni.Annyira jól szopik, hogy megjutalmazom azzal, hogy kinyalom.Erre, nem kellett sokat várni.Úgy benyalt, hogy azt hittem menten elélvezek.A haverja, féloldalasan fekve, a számba nyomta a dákóját.Elég az hozzá, mind a ketten jól kinyaltak és megszopattak, mindenhol csupa trutymó voltam, a férjemre gondoltam, aki valahonnan mindezt végignézte, a srác csak annyit mondott, bízom benne, hogy neked is épp oly jó volt, mint nekünk.Remélem még találkozunk, mondjuk holnap ilyenkor.És mint akik jól végezték dolgukat, elmentek.előjött a férjem, szemlátomást állt a farka, amit a kezében tartott.Csak nem, miközben bennünket néztél, ráztad a farkad?Valahogy úgy.De most gyere és engem is szopjál le.Leszoptam.Olyan élményben részesítettem, amilyenbe még nem volt része házasságunk alatt!Kétszer élvezett bele a számba, majd egy óriásit keféltünk.Fáradtan nyúltunk el a homokba és úgy beszélgettünk.Na, milyen volt a srácokkal?Jól megbasztak.Nagyon jó volt.De veled, még jobb.Mivel azt akarják, hogy holnap is eljöjjek, ezért arra gondoltam, hogy te is élj a lehetőséggel, keféld meg a szomszédlányt, hiszen úgy is azt akarja.Másnap, szintén abba az időbe mentem.Most már három srác várt rám, mindegyikük meztelen volt és állt a farkuk, amit a kezükben fogtak.Remélem, nem haragszol, hogy őt is elhoztuk, áradoztunk rólad, és úgy döntött, ha benne vagy, ő is kipróbál.Levetkőztettek, -bár sok mindent nem kellett rólam levenni-, először is mind a hármat tisztességesen leszoptam.Felválva nyalták a pinámat, és amelyik nem fért hozzá, az a melleimet nyalogatta, majd mind a hárman nagyon megkeféltek.Hatalmasakat élveztem, jutalmul, még egyszer leszoptam őket, nagyon tetszett nekik, hogy a spermályukat nem köpöm ki, hanem lenyelem.Hazáig kísértek, útközben beszélgettünk.Na, ná, hogy a sexről.Mond csak.Sokan megdugtak már?Ha arra vagy kíváncsi, hogy kurva vagyok-e, határozottan, nemmel felelek.Ha tudni akarod, nem szüzen mentem férjhez, szertek kefélni, amit a férjem is tudomásul vesz.Tudod mi az a swinger klub?Csak hallottam róla, Olyasmi, mint a gruppen sex.Majdnem.Itt is mindenki mindenkivel, de itt általában házastársak vannak.Általában, most már itt kefélek idegenekkel, a férjem is ott van, tehát nem csalom meg.És, gyereketek van?Igen, van egy kis lányunk.Őt is majd arra neveljük, ha felnő, ne legyenek gátlásai.Sok sikert hozzá.Remélem, még találkozunk, Odahaza is.Találkoztunk.Elhozta a barátnőjét is, bevezettük őket a swinger"életbe".


Történet 10.
Cím: megb.....feleség 1

Bár, csak még fiatal házasok voltunk, de nagyon zavart már, hogy ilyen"prűd"feleségem van!Én, rendszeresen eljártam, -néha még most is-, olyan helyre, ahol a nők, nem kurvák, de nem vetik meg a faszt!Sokszor próbálkoztam vele, rávezetni a sexualitásra, de minden hiába!Volt egy"galeri"szerüség a környéken, ezek"főnökét"kerestem meg, és felajánlottam bizonyos pénz összeget, ha, megbasszák-erőszakkal-a feleségem!Hát öreg, nyitott kapukat döngetsz, ugyanis a feleségedet már kinéztük, meg fogjuk baszni!Nyugi!Megbasszuk, és úgy kapod vissza, mintha örökké baszni akarna!Ez, ok, de szeretnék kapni egy kazettát, ahol premier plánba láthatom!Hát, ha te ilyen perverz vagy, legyen!Másnap, megkaptam a kazettát.A feleségemet, három hapsi vette"kezelésbe", baszták és szopatták.Persze, mindjárt kérdőre vontam a"bandamaflát", erről nem volt szó, hogy meg is szopatjátok!Az, igaz.De, ha megbocsátasz, kár lett volna, ilyen szuper nőt, nem megszopatni.De, nyugodj meg!Úgy fog baszni és szopni, hogy örülni fogsz!Ő, nem szólt semmit a történtekről-.Egyik nap, mikor nem volt otthol, nézegettem a kazettát!Meg kell, hagyni, nagyon szuperul nézett ki, a pinájárol csináltak közeli felvételt, amit most azonnal, megnyalnák!Olyan, szép volt, hogy nem csoda, hogy sokan megakarták baszni!Szinte élvezettel néztem, amint kefélik, ráélveznek az arcára, és úgy szopik mind egy csecsemő!Nem is vettem észre, mikor a hátammögé lépett!Hát, ez meg hogy került hozzád!Remélem, élvezed amit látsz!Mégis, mit akarsz tőlem?Csupán annyit, hogy gyere el velem, egy"olyan"helyre!Na, jó, elmegyek, de csak egy feltétellel!Éspedig?Tudod jól, hogy anyám már évek óta egyedül van, faszt, csak álmában lát!Baszd meg!Ezt, komolyan, mondod?Hogy, én meg az anyósom?Ha azt, akarod, hogy sexbuliba menjek, ennyit igazán megtehetsz.Vagy talán, nem elég jó az anyám?Nem.erről szó sincs!Szerintem, sok hapsi szívesen megbaszná!Tehát?!NA JÓ!Majd visszatérünk rá!Most várnak bennünket, fél óra múlva!Állítólag, kocsit fognak küldeni értünk!És.mit vegyek fel?Szerintem semmit.Így is túl vagy öltözve!Ezt, hogy érted?Szerintem, vesd le a bugyit és a melltartót, felesleges, úgy is a testedre kíváncsiak.Jött is az autó, gondoltam, a hátsó ülésen egy kis"étvágy gerjesztőt"nyújtunk!Mivel, nyár vólt, a feleségemen, könnyű nyári, ruha volt, kivettem az egyik mellét, jól láthatóan, mivel tudtam, hogy a visszapillantóból a sofőr skubizik!Ezt, egy pár hete, nem bírtam volna megcsinálni, annyira prűd volt a feleségem!Tehát, használt, a megbaszatása!Szép mellei voltak, de igyekeztem úgy tapogatni, hogy minél több látszódjon belőle!Ezt ő is élvezte, és ami engem is meglepett, felhúzta a rövid szoknyáját, megmutatva a nem szőrös pináját!Vettem a lapot, szép, komótosan széthúztam, és játszani kezdtem vele!Szerintem, az élvezést csak imitálta, hogy felcsigázza a sofőrt!Mikor, ahhoz a bizonyos lakáshoz értünk, szinte pucér nők fogadtak bennünket, akik mindjárt nekiláttak levetkőztetni a feleségem!Bent, egy kissé, meglepett, hogy az egyik"megbaszójával"szembesültem!De, ő nem szólt semmit, én is csendben maradtam!Behozták a feleségem-persze, teljesen meztelen-, de, csak páran méltatták"figyelemre"!Annyi jó nő volt, hogy ő is csak egy volt a sok közül.Egy hapsi, odalépett, és megmarkolta a pináját!Nem rossz, bébi!De, szopásilag, hogy állsz?Ki akarod próbálni?Én, csak lestem!Ekkora változás!Nos, lássuk, mit tudsz?!A feleségem letérdelt, és legnagyobb meglepetésemre, bevette a hapsi faszát!Cumizott, mint egy szopós gyerek!A hapsi, az arcára élvezett, mindezt ő szinte természetesnek vette!Azon az estén, szemem láttára, még sokan megbaszták, tele volt az egész teste gecivel, de mint utólag mondta, mindezt csak azért, hogy megbasszam az anyját!Egyik szombaton, feljött az anyósunk!Mi, pont keféltünk, mikor csengetett.Szerintem a feleségem tudta, mert anyaszült meztelen ment ajtót nyitni!Szia, anya!Jókor jöttél, épp baszunk!Nincs kedved beszállni?-szerintem őt is meglepte ez a hirtelen jött"felkérés", de legnagyobb meglepetésemre igent mondott!!Mikor, előttem állt meztelen , nem mondta volna senki meg, hogy anya és lánya.Nagyon kilehetett éhezve, úgy baszott, mint egy diák lány, úgy szopott, mint egy kisboci, a lányát, nagyon"lekörözte"!Úgy döntöttem, ezt, ha bírom, máskor is megismétlem!


Történet 11.
Cím: Őrületes sex 1.Fejezet.

Sziasztok a nevem Viola, ez a történet néhány hónappal történt meg velem. A kinézetem nem valami nagy szám szerintem, 20 éves vagyok átlagos mell karcsú de nem nagyon de egy kicsit duci vok de nem nagyon szép barna hajjal.
A barátnőm mondta hogy ma este lesz egy nagyon nagy buli a discóka , gondoltam elmegyek vele. (a barátnőm neve: Nina )Fekete szoknya meg egy kicsi poló meg egy melltartó meg bugyi volt rajtam.

Megbeszéltük hogy olyan 20kor találkozunk a bejáratnál. Már olyan 19:50volt amikor elindultam de 5 perc alatt ott voltam. Bementünk, és olyan látvány volt amit még soha nem láttam olyan sok pasi volt ott de sok csinos csaj is.
Elkezdtünk táncolni amikor csak Ninához oda jött egy pasi aki elvitte én meg ott voltam egyedül és táncoltam tovább. Olyan fél órás tánc után oda jön egy olyan 25 éves srác.

-Szia látom nagyon szeretsz mulatni?- Én erre nem is tudtam mit mondani ezért elkezdtem mosolyogni.
Folytatta tovább a beszédjét.-Mit szólnál hogy ha egy kicsit kezelésbe vennénk téged?-
Nagyon tetszett az ajánlat és eddig csak egyszer sexeltem .Erre olyan kíváncsi mosolyt csináltam.-Rendben.-
Erre odajöttek még öten és bevezettek a férfi WC-be. Odafelé mindegyik elkezdi fogdosni meg a szoknya alá nyúl meg ilyenek.
Miután beérünk a WC-be a középső aki leszólított a földre parancsolt és a számba rakta a szép példányú faszt én meg elkezdtem szopni, a többiek meg körbeálltak és a hátam mögött lévők négykézlábra állítottak leúszták a szoknyámat és elkezdték mindannyian egy vagy kettő újukkal bugyin keresztül izgatni a puncimat.Azután egy egyik amelyik lehúzta a szoknyámat elkezdi leszedni rólam a bugyit és szét nyitja a lábamat és befekszik alulra és elkezdi nyalni a pinámat ami szép sima volt mert számítottam sexre de nem ennyi pasival. Nagyon jól esett és közbe két ujját nyomta fel minél mélyebbre, nem tudtam meg szólalni sem mert a szám tele volt, a másik meg az az ujját oda tette a segglukamhoz és szépen elkezdte körözgetni, nagyon csikis és izgató volt egyszerre. De ott még pasi nem járt. az oda illesztette a farkát és egy nagy erővel belém vágta.Rögtön nagyon nagy orgazmus törtrám, remegtem. Az alattam lévő pasi is fel ment és belém vágta a faszát, nagyon furcsa érzés volt. a másik háromnak is nagy fasza volt, ők is előkapták és elkezdték húzogatni meg hozzám dörzsölték az arcomhoz, miután amelyik szopatott megfogta a fejemet és erősen nagyon erősen szájba baszott. Aztán már közel bolt a sperma ömlés még utoljára erősen jól nyomta a nyelőcsövemen a farkát és beleélvezett, mindet lekellet nyelnem addig nem vette ki ameddig le nem nyeltem.Azután egy másik tette be a számba nagyon gyorsan. Ő is gyorsan baszta a számat de nagyon erősebben mind az előbbi, a másik kettő amelyik meg dugott gyors sebességben egy ütemben basztak szét, elsőnek a puncimban lévő fasz pumpált tele. Aztán a seggembe lévő is teleélvez. Felváltja a helyüket a maradék kettő. Azután akik még megcsináltak egyszer azok a farkukat a hajamba törlik, azután akit szoptam torkomba élvezzett és azt is lenyelem. Végül mind a kettő akik még dugnak egyszerre élveznek belém, nagyon sokat lőttek belém mint egy vulkán kitörés. Nagyon nagyot élveztem nem bírtam tovább és ott helyben rogytam össze. Azután akit elsőnek leszoptam négykézlábra állított és egy nagyon erős mozdulattal belém dugta a faszát.

Mindenki ott hajrázott.-Gyerünk dugjad meg a ribancot!- Aztán mielőtt belém élvezett volna gyorsan kikapta és a számba dugta a faszát nagyon erősen és beleélvezett. Már nem tudtam mit tenni. Aztán még a haverjai még egyszer szétdugta de minden ujjab menet után nagyon nagy orgazmusom lett.


Történet 12.
Cím: A vízparton!

Nagyon szerettem meztelenkedni, tehát abszolút nem vóltam szégyenlős, sőt, bűszkeség tőltőtt el, ha azt láttam, hogy a férfiak jól megnéznek! Bűszke vóltam a testemre, amit szeríntem a közepes kategória fölé lehetett"sorólni"! Van, egy nagyon jó barátom, akivel már régóta együtt járúnk, és ő is már tudomásúl vette, hogyha lehet, én örökké meztelen vagyok! Egyik hétkőznap, a Tiszapartra mentűnk, a már megszokott helyre, de ilyenkor(hétköznap), színte senki síncs ott! Hogy is írjam le! Homokos part, amit kőzrefog 2 nádas, ami már egybenőtt a homokban honos, azt hiszem, sással! Tehát, ítt napoztúnk a homokban, szemben, színtén meztelen párok, akik ugyanúgy nem zavartatták magukat, mínt mi! Néha, jókat keféltűnk, és mivel eléggé közel vólt a túlsó part, általában, nagy éljenzéssel fogadták a"produkciónkat"! Természetesen, egyáltalán nem zavart, hogy mások is nézik, amínt kefélek! Egyszer, a párom, odasúgta, hogy észrevette, amínt a nádasból figyelnek! Erre, ahogy móndta, úgy jőtt rá, hogy valami megvillant tőbbször, lehet, hogy valaminek a lencséje! Ugyan már! Elég későn vetted észre, én már régen kibőktem, hogy valaki, kukkol! De, tudod mit? Nem érdekel! Persze, engem nem hagyott a"kisőrdög", úgy csínáltam, míntha elmennék, kőzben nagyon óvatósan"becserkésztem a nádast! 2 17-18 év körüli srác hasalt és leste a páromat, akiről, csendben beszélgettek! Öregem, micsoda nő! Úgy megbasznám, hogy egy hétíg lábra sem túdna állni! Ilyen jó csöcsöket, és ilyen pinát, csak képeken lehet látni. Őrűlhet ez a faszi, hogy ilyen nőt kurogathat! Apám! Nézd, hogy szétteszi a lábát! Ha, tovább nézem, most rőgtön elélvezek! Bár csak a pinájába tehetném ugyanezt! Szerínted, szopik? Na-ná! Láttad, az előbb, hogy baszótt! Ha ez nem szopik, én buzi leszek! Óvatosan kimentem a nádasból, és színte szóról-szóra, elmeséltem amit hallottam! Tudod mit? -súgta a fülembe-szerzűnk nekik egy kis örömet, úgy is már kezd nagyon meleg lenni, és arrafelé van árnyék, szépen oda"parkolúnk", és egy nagyot kefélűnk! Úgy is tőrtént, anyait-apait beleadótt, úgy szopott, hogy majd a pöcsöm tőrt le, ílyen jót, vele még nem basztam! Szeríntem, főleg ez a sex, a srácoknak szólt! Odasúgta a fülembe! Most, szépen, tegyél úgy, mintha elmennél, rejtőzz el a nádasban, a tőbbit bízd rám! Elrejtőztem, de úgy, hogy rendesen lássak, és halljak míndent. Látom, ám, hogy a drága párom, kis idő múlva, odamegy a nádashoz, és egy hírtelen mozdúlattal, széthúzza! A két srác, a meglepetéstől színte szólni sem tudott! Na, mivan srácok! ? Tetszik a látvány? Szeríntem, úgy áll a pöcsötök, hogy majd el törik! ? Tetszik a néni? tetszem nektek? Na! Mi lesz! ? Gyertek már ide, Úgy is arra vártatok, hogy megcsöcsörésszetek! Most ítt az alkalom, megvan engedve! A 2 srác, _bár fűrdőnadrág vólt rajtuk-, óvatósan megfogták a kedvesem melleit, a farkuk meg úgy állt, hogy színte átbökte a fűrdönadrágot! Gondolom, csináltatok rólam már egy pár fényképet is! Most, ha akarjátok, fotózhattok, amennyit csak akartok, de, csak azzal a feltétellel, ha felváltva kinyaltok! Szeríntem, ilyen"ajándékról"még csak nem is ábrándoztak! Mármínt, hogy ők, ilyen klassz nőt, csöcsörészhetnek, és még a pináját is megnyalhatják, ez kész FŐNYEREMÉNY! A fíatalabb fiún, látszott, hogy amínt"csöcsörészte", nedves lett a nadrágja. pontósabban, elélvezett! A párom, lenézett rá, és színte sajnálkozva móndta! Szegény, szerencsétlen! Ha így élvezel el, fájni fog a heréd! Na, gyere, majd segítek! Azzal, kivette a fiú álló faszát, kezébe fógta, és húzogatta rajta a bőrt! Persze, a srác hamar elélvezett, messzire"spriccálva"a homokba! A másik srác, már "készenléti"állapotba adta, a kedvesem markába a faszát, neki kicsivel tőbb időbe telt, mire elélvezett! Tudjátok fiúk, hogy, majdnem az anyátok lehetnék? De ha ilyen fiaim vólnának, ekkora farokkal, naponta megbaszatnám velük magamat! Nos? megakartok baszni? És, ha víssza jőn a párod? Ne féljetek! Neki fóntosabb dólga van, majd otthol találkozunk! Nos? a fiúknak nem kellett kétszer móndani, máris kezelésbe vették a kedvesem! Színte még csöpögött róla a geci, mikor hazaért, és elnyúlótt az ágyon! Ennyire már régen basztak meg! Láttál, és hallottál míndent! ? Igen, de most menj zuhanyozni, én is szeretnélek megbaszni, kedvet csínáltatok hozzá! Egész éjjel keféltűnk, de a lényeget nem felejtette el! Na? ! Átmentem a vizsgán! ? Tehát, feleségűl veszel? Már eljőttem, leszoptad őket? ! Ezt, míért kérded? Mert azt akarom, hogy engem is szopj, és áll az alku!


Történet 13.
Cím: A nőm, Kurva?

Van egy nagyon szép, fiatal lány, akivel büszkén"járok". A tengerparton ismertem meg, állandóan felső nélkül mászkált, szerelmes lettem a melleibe, amikre, nagyon büszke lehetett, és szerintem nagyon is tetszett neki, hogy sok férfi megcsodálja! Mindenáron meg akartam ezt a nőt szerezni, de sokkal nehezebbre számoltam. Ráadásul, már, a második napon, sikerült lefektetnem! Egy cseppet sem volt visszahúzódó, úgy markolta a faszom - ami igencsak keményen ágaskodott-, mintha, mindig ezt fogta volna. Én, közben a pináját ujjaztam, és megpróbáltam minél jobban begerjeszteni! De, hamar rám szólt, ugyan már, úgy csinálsz, mintha most lennél először nővel! Tudod mit?Inkább csinálom én. Azzal a farkamon, jól hátrahúzta a bőrt, hogy szinte fájt, de jól is esett, majd, nyalogatni kezdte a makkot! Úgy szopott, hogy azt hittem rögtön elélvezek. Piszok jól csinálta, és egyáltalán nem húzta el a fejét, mikor a sok"húzogatástól", beleélveztem a szájába! Na, most már kiadtál magadból egy kis gecit, remélem, jót fogunk baszni! Széthúzta a pináját, a faszomról a bőrt hátrahúzta, és úgy kellett basznom, hogy a makkom, minél jobban ingerelje. Mivel, nemrégen élveztem el, így örömére, kissé tovább tartott, még újra elélveztem. Persze, bele.

De ő, még mindig nem élvezett el, nem engedte magából ki a faszomat, addig mozgott, míg el nem élvezett. "Lesajnálva"éreztem magam, azt hittem egy jót kefélek, és kiderült, hogy ő, sokkal többet tud nálam! Látom, szeretsz kefélni, de nem tudod rendesen! Elmesélek egy történetet, ami nem régen esett meg velem! Itt mászkáltam a strandon, mikor egy középkorú hapsi megszólított! Látom, szivi, eléggé csíped a helyzetet, csíped, hogy a hapsik nézegetnek! Volna, egy ajánlatom a számodra! Mivel, fogadni mernék, hogy nem vagy ártatlanka, és egy jó páran már megkeféltek, ha belemész, abba, hogy én és a fiam megkeféljünk. Ha igen, nem fogod megbánni! Na, idefigyelj, hapsikám! Semmi közöd hozzá, hogy hány hapsival feküdtem már le! De, azt díjazom, hogy nyíltan megmerted mondani, hogy mit akarsz! Lehet róla szó, de hány éves a fiad, nem szeretnék börtönbe kerülni. Nyugodj meg, nem fogsz. És szerintem, ami nagyon fontos, van már egy kis tapasztalata! Na, jó! Eleget fecsegtünk, térjünk a tárgyra. Pénzről, szó sem lehet, egy jó kis buliban én is benne vagyok! Mikor akarjátok?!

Mivel estefelé érkezik a feleségem, jó volna minél előbb! A kerítésen túl van a szállásunk, tehát közel, úgy, hogy nemsokára újra itt mutogathatod a csöcseidet! Megyek, szólok a fiamnak, és máris mehetünk! Úgy, fürdőruhába, mentem velük. Szerintem a srác, még elég fiatal lehetett, de nem kérdeztem a korát, megbíztam az apja szavában! Mikor beértünk a szobába, rögtön levetkőztettek. A szoba közepén álltam meztelen, és mustráltak, mint egy lovat!
- Hát, csak nézegessetek - gondoltam magamban, közben, az apa piát töltött, hanyatt fektettek, és beöntötte a pinámba. A srác, rögtön nekiállt, és megpróbálta kinyalni. Isteni érzés volt! Úgy nyalt, mintha csak fagylaltot nyalna, csak a tölcsér hiányzik. Még nyalt, a kezeivel a melleimet"masszírozta", közben, az apja, a dákóját, a számhoz tette. Egy párat húzott rajta, majd a makkjával, a számba hatolt.

Nagyon jól szophattam, mert néha"elégedetten"felsóhajtott. Lent, a srác munkálkodott, mikor már úgy érezte, eleget nyalt, nekilátott a pinám megbaszásának! Ezt is nagyon jól csinálta, közben, az apja elélvezett. Na ná, hogy a számba. A fia sem akart lemaradni, kihúzta a farkát, és igyekezett az apját"felváltani", aki a pinámat vette kezelésbe. Ő, is belém élvezett, szinte egyszerre élvezett el az apjával. Mikor végeztek, mindenhol gecis voltam. Meg ígértették velem, hogy ha elmegy a felesége, ismét megismételjük!

Hát, ennyi! Ezt, csak azért mondtam el, hogy ne lepődj meg, ha netán mással is elmegyek kefélni! Tehát, te kurva vagy! Ezt, kikérem magamnak! Én, csak szeretem a faszt, és azt, ha jól megbasznak! De, ne izgulj. Majd én kitanítalak! Égtem mind a rongy! Azt hittem, jól megbaszom, közben meg jól leégtem. Mint később megtudtam, én voltam neki kb. a nyolcadik pasija, tehát bőven gyakorolta a szexet!


Történet 14.
Cím: szoszédasszony a kertben!

Fiatal házas vóltam, szép feleséggel, de sok vólt a szabadidőm, amit általában azzal tőltöttem, hogy egy bokor mögűl távcsővel lestem a szomszédasszonyt, aki általában"éppenhogycsak"bikiniben járkált és kapált! Vólt egy zuhanyzójuk felállítva, ami úgy állt, hogy bíztosak vóltak benne, hogy oda senki sem láthat! Csak engem felejtettek ki a"számításból"! Sokszor állt a zuhany alá és teljesen levetkőzött! Élvezettel zuhanyzott, és színte míndig úgy fórdúlt, hogy jól megnézhessem! kb 40-44 éves lehetett, gyönyörű alak, még gyönyörűbb mellek, és ami nekem nagyon tetszett, hogy nem vólt nagyon szőrös a pinája! A feleségemé sem az, így mikor benyalok, nem lesz tele a szám szőrrel! Csak az a baj, hogy ő míndezt nem akarja viszonozni.Pedig nagyon kiváncsi vólnák , hogyan szopik! Na de maradjunk itt! Egyik nap, jött a lánya, aki színtén"bombázó", hát még mikor félmeztelenre vetkőtött! Azt hittem rögtön elsűl a farkam! Nem hallottam mit mondd neki az anyja, csak azt láttam, hogy emelgeti a melleit és a zuhany felé invitálja! Ő aláment, levetkőzött én meg majd szét durrantam a látványtól! Nem is vettem észre, hogy eltűnt az anyja, aki egyszercsak megszólalt a hátam mögött! Tetszik amit látsz!? A meglepetéstől színte szólni sem tudtam, hírtelen megfordúltam és ott állt a szomszédasszony félmeztelen, kis bikini alsóban! Megbasznád mi!? Felejtsd el! Férje és gyereke van! Te azt hiszed nem tudom, hogy örökké leskelődsz!? Tudod, hogy jöttem rá? Egyszer a távcsövedről tükröződött a fény! A lányom, most neked pózol! Ugyanis egy cseppet sem szégyenlős, és szereti íngerelni a pasikat! De nem is ez a lényeg! Mondd, hogy tetszem neked!? Szeríntem nagyon vörös és szótlan vóltam, ezidáig egy hang nemhagyta el a számat, idáig csak ő beszélt! Tudod mit? Ha ugy is míndig meztelenűl stírőlsz, közelebb hozom! -ezzel, hirtelen levette az alsóját, és ott állt teljesen meztelen! Nos, hogy tetszem!? Nem rossz-dadogtam-! Tudod mit? gyere ide fogd meg! Ezt is! Azzal a melleire és a pinájára mutatott! Óvatosan éríntettem meg, de ő színte kissé akaratosan akarta, hogy"kemény"legyek! Főleg mikor a pinájához értem, színte belelökte az ujjamat a vágásába! Ugy csinálsz, mintha nem fogtál vólna még pinát! Hány éves is vagy? 25 asszonyom! Ne asszonyozzál, az nem áll jól! A feleséged hány éves? 22! Szeret baszni és szopni!? Ez most, hogy jön ide! Szűzen vetted el? Semmi köze hozzá, de nem! Mondtam már, hogy ne magázz! Tehát szeret baszni a feleséged! Ő nem olyan! Véletlenűl vesztette el a szűzességét, nem férfi vette el! Aha! Hol dolgozik a feleséged!? Ő ápolónő a korházban és szereti a mukályát! És 3 műszakban!? Igen, miért? Akkor nyugodj bele, hogy mással is dug a feleséged! Ezt vissza utasítom! Jó! Monddcsak;leszopott már! Na de! Igen vagy nem! Nem! Próbáltad már rávenni? Igen, de hallani sem akart róla! Apropo! Hogy állt hozzá? Ez míért érdekes? Csak úgy! Marokra fogta, vagy csak az újjat húzogatta rajta! Ha tudni akarja, markra fogta, de a szája előtt megállt! Mondtam már, hogy ne magázz! Ha marokra fogta, nyugodt lehetsz, hogy úgy szopik mint egy kismalac! Szeríntem, bőven kefél is, csak neked teszi a szűzlányt! A statisztika szerínt, minden éjszakás nővért 75-80%-ban megbasznak! De tudod mit? Megmutatom neked, hogyan csinálja! Fűrdőnadrág vólt rajtam, amin igencsak meglátszott a felcsigázottságom! Ő színte letépte rólam a nadrágot és ott remegett előtte az álló faszom! Ő elkapta és a szájába vette és szopni kezdte! Hát mit mondjak! Ilyen jó érzésem már régen vólt! De közben arra gondóltam, hogy bármégcsak délután van, a feleségemet is lehet, hogy basszák és szopatják! Még erre góndoltam, el is élveztem bele a szájába! Na te kis pöcs! Ennyível nem úszod meg! Ki mondta, hogy a számba élvezhetsz! Azzal hírtelen rám űlt színte felnyársalva és elkezdett lovagolni! Mondanom sem kell, megint hamar elsűltem, bele a pinába, amit már ő sem vett zokon! Végén kimerűlve csak azt kérdeztem, mikor ismételjük meg! Hát az az igazság, hogy beszélek a lányommal, hogy te egész jól kefélsz, ezért lehet, hogy ősszehozunk egy triót! De ha rábeszéled, akár a feleséged is beszállhat! A feleségem későn jött haza, azt mondta túlórázott, dög fáradt és elmegy zuhanyozni.Nem szóltam semmit, de mielőtt bement vólna a fűrdőbe, legnagyobb meglepetésére benyúltam neki, éreztem, hogy csupa lucsok, amit azzal akart kimagyarázni, hogy izzadt! Nem kell a szöveg! Csattantam fel mérgesen-! Tehát igaz a hír! Férebaszol! Sírva fakadt és berohant a fűrdőbe, de kénytelen vólt belátni, hogy rájöttem


Történet 15.
Cím: xx.sz.kalózai,és a nászut 1

Nagyon boldog voltam, hogy megkaphattam végre álmaim nőjét, aki ráadásul még felejthetetlen éjszakával is megajándékozott! Az, igaz, hogy már nem volt szűz, sőt, irigyeltem azokat, akikkel már lefeküdt, de az isteni teste, úgy éreztem, hogy most már csak az enyém! Ez az éjszaka, legalábbis nekem, örök emlék marad.

Nyaltam a pináját, pedig eléggé izzadt volt, ő pedig a farkamat kényeztette. Hol szopott, néha meg játszadozott vele, még végül, mindketten, elélveztünk. Tele geciztem az arcát, a kezét, de ő mikor élveztem, akkor is csak húzogatta a faszomon a bőrt! Másnap, indultunk a nászutunkra, oda, ahol sűrűen szinte egymásba érnek a szigetek, hogy hová, az maradjon titok, nem a reklám helye, mint, ahogy szokás mondani! Nagyon, sokan leakartak bennünket beszélni, mondván, hogy arrafelé nagyon sokszor támadják meg a turistákat, de mi hajthatatlanok voltunk és másnap útra keltünk! Gyönyörű helyünk volt, egy kis szigeten, ahol a most már feleségem, élvezhette a felső nélküli"mászkálást", sőt, mikor azt is tapasztaltuk, hogy nagyon sokan még alsót sem vesznek fel, feleségem, az egyik este, azzal az ötlettel állt elő, hogy mit szólnák hozzá, ha ő is holnap anyaszült meztelenül menne ki a strandra. Az igazsághoz tartozik, hogy szinte büszke voltam, amikor azt láttam, hogy mások is megcsodálják a tökéletes alakját, és a szabadon ringatozó melleit, de, azt, hogy a pináját is mutogassa, nagyon új volt! De nem akartam ellent mondani, így csak annyit jegyeztem meg, ha téged nem zavar, hogy fiatal, szinte gyerek srácok csámcsognak a testeden, legyen! Hadd, nézzenek. Csak nem vagy féltékeny?Eszem ágában sincs. De ha belegondolok, hogy hány hapsinak fog felállni a fasza, és hányan élveznek el, rád gondolva, furcsa érzés kavarog bennem!

Másnap, ahogy mondta, anyaszült meztelenül jött ki a strandra! Nagyon jó alakja volt, a pinája sem volt nagyon szőrös, -sok nőnek csak akkor látszik a vágása, mikor huggyozik-. Szinte élveztem, mikor láttam, hogy a srácok csak hason mernek"lenni", és le sem veszik róla a szemüket, úgy áll a faszuk, hogy szerintem, már fáj nekik! Ő, még egy"lapáttal"rá is tett, igyekezett úgy napozni, hogy jól belehessen látni a pinájába, amit ő, nagyon élvezett!

Ez így ment egy pár napon keresztül, ám egyik nap, váratlanul egy banda rohanta le a szigetet! Sokan voltak, fegyverük volt, össze-vissza lövöldöztek, és amelyik nőt eltudták kapni, azt megerőszakolták! Ez alól, az én feleségem sem volt kivétel, mikor már a harmadik pasi kefélte, szerintem a főnökük lehetett, aki odament, és valamit szólt az ipsének, aki rögtön abbahagyta a feleségem dugását, és kihúzta belőle a"szerszámát"! Kissé, messze voltak, így szinte semmit nem értettem, csak azt láttam, hogy a"főnökük"lehúzza a cippzárját, és a szerszámját a feleségem szájához teszi! Szegényem, a félelemtől remegett, és igyekezett a főnök kedvébe járni, és elkezdte szopni! Valamit, beszélhettek, mert sűrűn felém néztek! A"főnök"nagyot élvezhetett, de az összes gecijét, a feleségem szájába nyomta, akinek befogta az orrát, így az kénytelen volt nyelni! A hajánál fogva, elém rángatta, és odalökte! Tudott, a mi nyelvünkön, igaz csak kissé törve, de nagyon érthetően beszélt! Nos, hallom, nem rég házasodtatok össze. Büszke lehetsz rá, nagyon jól szopik, és , hogy hogy baszik, azt engedelmeddel később kipróbálom! Tudom, hogy önként felajálnád, de nem akarom, hogy addig is míg kefélem unatkozz, így az egyik emberem, aki véletlenül nő, választ neked egy fiatal nőt, akivel te is elszórakozhatsz! De, már jön is! Jött is, egy meg kell hagyni nagyon szép nő, aki szintén nem viselt felsőt, Egy meztelen fiatal nőt lökött a lábam elé, és valamit mondott, de én nem értettem!

A"főnök"tolmácsolta, hogy hozott nekem baszni valót! De, ha most nem baszom meg, úgy tekinti, hogy rossz az ízlése, a nőt fejbe lövi, és egy másikat hoz. Mégis, hogy gondolja. Itt, mindenki előtt?Miért?a feleséged nem itt baszták meg?Nos?Hogy döntesz?Hát legyen! Láttam a nőn, hogy remeg, de tudomásul vette, hogy most basznia kell! Nagyon jól baszott, de mielőtt elélveztem, a"bandita"nő, arra kényszerítette, hogy bevegye a faszom, és a szájába élveztessen el! Úgy látszik nem először csinálta, nagyon tudott szopni, és egyáltalán nem zavarta, hogy a szájába élvezek! Persze, mindezt végignézte a feleségem, igaz, én is végignéztem, amint szopik! Másnap, a "főnök", bejött a szobámba, és az ágyamra ült! Tudod, mit hapsikám! Úgy döntöttem, hogy a nődet egy darabig megtartom. Elmondom, mit fogok vele csinálni. Először is, napokon keresztül dugni fogom. Persze, ehhez a szopatás is jár! És mivel úgy látom, eléggé-hogy úgymond-exkluzív, velem fog jönni egy pár fogadásra! Persze, te sem fogsz unatkozni, Válogathatsz a nők közül! Fogadni mernék, hogy a"szárnysegédemet"is szívesen megdugnád. Nos, lásd milyen rendes vagyok, szólok nála az érdekedben. Majd, meglátod, olyan jól kefél mint a feleséged! Alig egy óra múlva, bejött, és szinte tökéletesen megszólalt a nyelvünkön! Nyugi! Ismerem a nyelveteket, de nem akartam elárulni magamat! A"főnök"mondta, hogy megakarsz baszni. Nos, hogy akarod?Elölről, hátulról, vagy üljek bele, vagy van valami extrém kívánságod?Szinte szóhoz sem jutottam, olyan váratlanul ért! De, előtte, el kell, hogy mondjak valamit! A feleséged megkért, hogy adjam át ezt a levelet. Persze, ő nem tudja, hogy ismerem ezt a nyelvet, így elolvastam a levelet. És mivel, semmi olyat nem találtam benne, amiről ne tudhatnál, így elolvashatod! Kikaptam a kezéből, és olvasni kezdtem. Sok újdonságról nem számolt be, közölte, hogy nagyon sokat kell kefélnie, és olyanokat is le kell szopnia, akik nem tartoznak ehhez a"brancshoz"! De, reméli, minél hamarabb személyesen betud mindenről számolni!

Közben, a"szárnysegéd" már meztelenül feküdt az ágyon, látszott, hogy borotválja a pináját, de meg kell, hagyni elég jó alakja volt! Fogadni mernék, most arra gondolsz, hányan dugtak meg! Hát, elárulok neked valamit hapsikám! Holnap, visszamegyünk a szigetünkre, ott minden közös, a nők is! Legyen az fiatal vagy öreg. A, te nődet, egy darabig még kurogatni foglya a főnök, majd, az a sors vár rá, mint rám! Egy darabig, én is az ő kurvája voltam, és mikor kezdett rám unni, egyre többször kellett a haverjaival kefélni, akik szinte szétbasztak és szét szopattak! Na, de térjünk a lényegre. Basszunk! Nagyon jól csinálta, meglátszik, hogy van benne gyakorlata! Egyszerűen, nem tudtam kivenni a faszomat, mikor elélveztem. Csak annyit mondott. Jó volt?Most figyelj! Mire észbe kaptam volna, máris a szájába volt a farkam. Hátrahúzta a bőrt, úgy nyaldosta a makkom. Le-fel huzigálta a bőrt, közben szinte tövig benyelte. Hatalmasat élveztem a szájába, úgy nyelte a gecit, mintha az élete függne tőle! Na, jó volt, pubi?Jó tanítómesterem volt mi?Ne izgulj, a feleségedet is megtanítja rendesen szopni! Egy pár faszt ő is a szájába vesz, külön élvezed majd, amikor téged szop! Egyébként, jól szopik a csaj?Ez inkább ránk tartozik! Ne izgulj! Csak nehogy azt akard nekem beadni, hogy szüzen vetted el! Ránézésre is ez a csaj, több faszt fogott, mint én villásreggeliztem! Lehet, hogy inkább ő tanítja majd a"főnököt"egy-két baszótrükkre.


Történet 16.
Cím: Ahogy megálmodtam...

Ez nem egy egyszerű történet! A főszereplője Tomi és Berni!Velem történt meg ez az eset ami felforgatta az egész életem!
Tomi Pesten él,ritkán jött haza,nyáron ismerkedtünk meg,mindössze másfél hónapig tartott köztük a vibrálás. Ha rajtam múlt volna,akkor nem fejeződött volna be.Én nem tudtam kiverni a fejemből.De havonta kéthavonta beszéltünk és nem tudtam aludni mert remegtem.Majd februárban ismét értem jött,nekem ekkor volt barátom,de nem tudtam neki azt mondani,hogy nem találkozhatunk.Muszáj volt látnom.Tudtam,hogy nem tudok ellenállni neki,valami történni fog,de úgy gondoltam akkor megcsalom a barátom és pont,lesz egy szép éjszakám és pont.De nem így lett amit ne is sajnálok.
Elvitt hzzájuk,persze üres volt a ház. Filmet néztünk,beszélgettünk. Szeretett volna megcsókolni de tudtam,hogy nem szabad ilyen könnyen adnom neki még egy csókot sem. Kacérkodtunk egymással majd nem volt megállás egy csóknál. A gyomrom összeugrot és zihálva vettem a levegőt miközben csókolt. Nem tudtam és a mai napig nem tudom,hogy válthat ki belőlem valaki ilyet,egyetlen csókkal. A keze elkezdett lefelé csúszni és a mellemet simogatta,többször is ellöktem a kezét,de érezte,hogy én sem bírom sokáig.
Majd mikor tnyleg egy hajszálnyi erő volt még bennem megmontam neki:"-Nem tudok neked ellenállni,kérek ne akard hogy elszakadjon az a bizonyos szál. "
(erre ő):"-Miért játszod a Miss ellenállást?"
Én erre csak elmosolyodtam és tudtam ŐT akarom...
Egyre vadabbul csókolt,kigomboltam a nadrágját amiben már alig fért el a férfiassága,amire nagyon büszke voltam hisz én értem el. Lekerült rólunk a felsőrész,végig csókolta a testem. Majd felálltunk hogy felfeküdjünk az ágyra. De nem jutottunk még el az ágyig. Az ágy mellett teljesen levetkőztettük egymást. Olyan szorosan öleltük egymást,mintha az lenne az egyetlen éjszakánk. Szép lassan lentebb csúszott a keze,közben a mellemet kényesztette és csókolgatta. A keze elérte a nedvesen domborodó puncimat,és olyan lágyan ért hozzám,hogy újra és újra beleremegtem. Nem volt vad,de nem is túl gyengéd... azaz igazi álomszerű volt. Nem akartam túl hangos lenni így a nyakába temettem az arcom. Mikor elélveztem ugyanúgy velem együtt zihált,így még mélyebb volt az érzés. Ez után én akartam kényesztetni. Leültem az ágyra,pont magammal szembe fordítottam,majd kényeztettem a férfiasságát.Hallhatóan élvezte:) Majd lefeküdtünk az ágyra(igen eljutottunk az ágyra) mivel tudta hogy az én kedvenc pózom ha felüöl vagyok,engedett nekem.Szép lassan engedtem,hogy belém hatoljon,hisz minden pillanatát ki akartam élvezni.Majd teljesen összeolvadtunk,összeölelkeztünk és szép lassan elkezdtem rajta mozogni,Minden apró mozdulatot egy apró sóhaj kisért.Utánna átfordultunk a hagyományos misszionárius pózba.Nem gyorsítottunk egy hajszálnyit sem,közben folyton csókolgatott.A sóhajtások egyre sűrűbbek lettek,majd egyszerre élvetünk el.Azt hiszem ez volt benne a legszebb,ami ugye ritka is.Szép lassan kivette belőlem és elkezdett lefelé haladva csókolgatni.Majd lágyan elkezdte nyalogatni a lüktető puncimat.Addig nem hagyta abba amíg nem hallotta újra azokat az apró hangokat miket úgy szeret:)



Ez a srác még mindig nem a barátom:( Nem is tudom mi van most köztünk,csak azt h ő sem kivánkozik más ágyába és én sem.Ha valaki tudna nekem segíteni,hogy mit kéne csinélnom,vagy mit gondoljak az kérem írjom.


2dolgot tudok:Azt hogy ma újra jön értem:)(szurkoljatok)
És,hogy én ennél többet akarok tőle....:)

A véleményeteket szivesen fogadom,akár a negatívat is:)
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
Szivacs ·
Eddig sikerült olvasnom.
“Átmentem a vizsgán! ? Tehát, feleségűl veszel? ........... Mert azt akarom, hogy engem is szopj, és áll az alku! “
Itt tetôzött a romantika, kár lenne valami sallanggal elrontani.

hódolom ·
És mit szóltok a gyöngyszem hez? Nem tom hogy ti mit gondoltok róla nekem hát...

AnnaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: