Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Áprilisi válogatás 8.

Történet 1.
Cím: Egy érdekes nap.....

Hát ez a mai nap igen érdekes volt.
Még tegnap megbeszéltük a barárnőmmel, hogy megyünk pancsizunk egyet a Széchenyi-be. Kicsivel 2 elött értünk oda. Ő ment és masszíroztatott egyet amit megvártam, aztán a kinti élmény medibe mentünk. Szinte rögtön kiszúrtam egy jóképű formás hapsit, mint késöbb kiderült nem volt egyedül, egy rá nagyon hasonlító sráccal volt.( aki késöbb kiderült h az iker testvére)
Barátnőmmel figyeltük őt, őket. Csajoztak egyértelműen. Hol itt, hol ott tünt fel egyikük.
Picit fáztunk, így átmentünk a melegebb vízű medibe, de nem mradtunk ott sokáig, mert azt a 38 fokos vizet nem lehet túl sokáig bírni.
Én még bementem vissza az élmény medencébe, ahová barátnőm nem jött már, mert nem volt kedve, így én egyedül áztattam magamat.
1-2 perc sem telt el a tesók közül ez egyik( hívjuk Lacinak) felfigyelt rám.
Nem jött még azonnal oda hozzám, tett egy pár kört.
Kissé félénken, de egyre közelebb merészkedett.Tettszett a dolog, bár nem gondoltam hogy késöbb tényleg oda jön.
Én épp a hátmasszírozónál üldögéltem és azon igyekeztem h ott tudjak maradni és ne sodorjon el a kilövelő vízsugár. Laci oda ült nem messze tőlem, alig 1 méternyire. Figyelt a szeme sarkából, éreztem magamon a tekintetét.
Néha néha felé pillantottam, úgy hogy ő ne vegye észre, mosolyogtam magamban. Picit vicces volt, ahogy centiről centire közeledett.
Végül "merő véletlenségből hozzáért a kezemhez"
Én ránéztem. Erre ő bocsánatot kért és azon nyomban beszélgetésre invitált.
Ő is nagyon tettszett bár én a tesóját szemeltem ki előzőleg, de nem bántam, hogy végül ő vett engem észre.
Ami utána történt kicsit meglepett.
Közelebb vagy is egész közel húzott magához annyira hogy éreztem meredező férfiasságát.
Körbenézett és egy épp szabaduló geizir masszírozót szemelte ki további beszélgetésünk színhelyéül, amiről lecsúsztunk, mások gyorsabbak voltak. Így végül a medence szélénél lévő korláthoz,majd a medence sarkákoz terelt.
Úgy intézte, hogy ágyékát hozzám tudja szórítani,dörzsölgetni. Furi volt számonra, hiszen nem is ismertük egymást.(nem tudtam mit kéne tennem,)Azon morfondiroztam, hogy ez vajon normáris-e??(mondjuk picit zavarba is voltam)
Közben megcsókolt lágyan, finoman.(fincsi csókja volt)
Aztán még addig fészkelödött, dörzsölgette magát hozzám mig egyszer csak halkan belesóhajtott a fülembe. Éreztem lüktető péniszét a hasamnál, valamint egy kis langyosságot.
Hát nézzenk oda alig pár perce "ismert" aztán oda élvezett nekem.
Mennem kellett, mert 5 körül re beszéltük meg barátnőmmel, hogy akkor indulunk öltözni.
Na ez milyen????


Laci még elköszönéskor kért, hogy keressem meg őt iwiw-en, meg is találtam bár szeritem ebből nem lesz egy hosszú ismeretség, inkább azt gondolom, hogy ennyi volt.



Hát gondoltam ezt meg kell osztanom veletek....


Történet 2.
Cím: Meleg nyári nap volt...

Meleg nyári nap volt. Egy osztálytársam átjött hozzám tanulni. 15 éves fiatal lány volt. Mindig néztem ahogy a tangája kikandikált. Igazából régen is vágytam rá. Nos most úgy adódott hogy átjött hozzám. Kb 15 perce tanulhattunk amikor megkérdezte hol van a WC. Megmutattam neki. Ezután felfutottam a padlásra és egy vésővel lyukat ütöttem a falon.
Észre is vette hogy egy kis vakolat ömlött a fejére szarás közben, de nem reagált. Én pedig a faszom méretére véstem a lyukat, majd megkúrtam a falat, a geci pont a csaj fejére esett. Erre már felfigyelt és amikor felnézett látta h egy fasz áll ki a falból. Ekkor kiült a döbbenet az arcára. Én gyorsan lefutottam a szobába és mintha mise történt volna vártam. Ő bejött. És közölte hogy egy fasz áll ki a falból és hogy tudok-e róla. Én persze mondtam hogy nem.
Megmutatta, ekkor nem volt ott semmi, persze a lyuk sem, mivel gyorsan visszafalaztam. A friss malter még csöpögött. Erre persze azt mondta hogy befalazták, de én mondtam hogy hazudsz, és vesén kúrtam egy fadarabbal. Erre ő megrémült, de én azt mondtam h csak hazugság vizsgálóként használtam. Ekkor visszamentünk tanulni. Gyorsan átírtam a történelem könyv szövegét, amiben éppen a középkori társadalmi eszmékről tanultak. Beleírtam a péniszcentrikus világképet. Amiben leírtam hogy minden nőnek életében 15 percet kell szopnia összefüggően, hogy a mennyországba kerüljön. Persze bevette, olyannyira hogy még a faszomat is. 15 percig csak szopott aztán úgy seggbe kúrtam hogy ketté állt az ánusza^^
Ezután egy kalapáccsal fejen basztam, kiszedtem az agyát és ment a lecsóba. :D


Történet 3.
Cím: Tüzes forró kéj....

Hmm...magam se gondoltam volna, hogy igy fog kezdődni. Egy keddi napon leültem a gép elé. Éppen csak a leveleimet akartam elolvasni, mikor felugrott egy ikon, sex képekkel.... Egyből éreztem hogy a puncikám lüktetni kezd, hmm fincsi nedves, bugyicsúszós képek voltak azok... Régóta izgat lánnyal kipróbálni, ilyen képek is voltak... Elhatároztam hogy kiverem a masztizás gondolatát a fejemből és kikapcsolom a pc-ét. De nem ment, éreztem a hideg, és forró kéjt, ahogy kifolyik a puncimból, teljesen átáztam, már a szék is tiszta kéjnedv volt..... Levettem a nacimat,és először csak úgy izgattam magam hogy nézegettem a képeket, de nem birtam már, széjjelfolytam... Most mi legyen csináljak egy gyors masztit? vagy egy lassút de minden benne legyen??? hát annyira felhevült volt a puncim,hogy csak odaérintettem az ujjam és már dobogott, kerestem képeket, ahogy csajok nyalják egymást, vmit fel akartam magamnak dugni, csak egy vastag üveg volt muszájjj muszájj... ahogy a puncim elnyelte az üveget..abban a percben egy hatalmasat dobogott, hamar elélveztem.....a nedvet lenyalogattam az ujjamról és megnyugodtam hogy ma is jól kezdődik a napom:)..mára ennyi:)


Történet 4.
Cím: Ha otthon hagyod a lányodat a barátjával...

Szép, meleg idővel indult a nap, s Natasha anyukája, és apukája elmentek nyaralni, de hogy Natasha ne legyen egyedül, átjött hozzá a barátja.
-Gyerekek, elmentünk-Mondta Natasha anyuja
-Oké anyu!!-Natasha-Szijjasztok
-Viszlát-Robby, Natasha barátja
-Na, mit csináljunk??-Natasha
-Menjünk el sétálni-Robby
-Ok-Natasha
Elmentek sétálni, de lassan beborult, Robby odaadta a kabátját Natasha-nak, és úgy mentek tovább, majd hazaértek.
-Menjünk pihenni-Natasha
-Ok-Robby
Az ágyban voltak, beszélgettek, majd Robby lassan lejjebb csúszott, Natasha melleihez, először csak simogatta, masszírozta a melleit, majd levette a felsőjét, s a melleit kezdte nyalni, mire a lányból sóhajtások szakadtak fel, nyalta tovább a melleit, majd egyre lejjebb haladt...
De a lány fordított, most ő volt felül, levette a fiú pólóját, és nadrágját, mald nyelvével a felsőtestét kezdte kényeztetni.
A fiú fordított, levette Natasha nadrágját, majd a tangáját, elkezdte megint nyalni a melleit, majd a combját, kezdett felfelé haladni, amitől a lány hangos sikoltásokba kezdett, a fiú elkezdte az orált, majd pár perc után befejezte.A lány felállt, kihívóan csalogatta a fiút.A fiú is felállt, lehúzta az alsónadrágját, a lány megcsókolta a fiút, a fiú folyamatosan csak az egyik asztalt nézte, Natasha megértette mire célzott, de előbb, letérdelt, majd Robby golyóit kezdte masszítozni, nyalogatni, majd lassan elkezdte szopni, miután ő is befejezte az orált, a lány lefeküdt az asztalra, majd a fiú alulról kezdte dugni, egyre agresszívabb lett, erősen és gyorsan dugta, de ez a vadság a lánynak is tetszett, mindketten hangosan nyögtek, majd Robby megint a lányt hezdte nyalni, vadul, nagyon vadul...Majd mindketten, fáradtan, ledőltek az ágyra, s elaludtak...


Történet 5.
Cím: Éjféli orgazmus (saját történet)

Sziasztok! A nevem Eszty. Ezt a történetet én írtam, csak ki akarom próbálni magam. Remélem olvasható, a megjegyzéseiteket írjátok le!


Szombat délután volt. Éppen a buszomra vártam, amikor megjelent Tomi, természetesen a slusszkulcsal a kezében.
-Szia, Barbi! -köszönt rám, én is visszaköszöntem neki. -Nincs kedved eljönni velem egy kis kocsikázásra? Estefelé pedig elmehetnénk vacsorázni. Mit szólsz? -örömömben majd kiugrottam a bőrömből. -Persze, miért ne? De ööö...izé...sok a cuccom. Nem visszük előbb haza?-A csomagod bízd csak rám! Gyere, berakjuk a csomagtartóba! -elvett tőlem pár szatyrot, és már itt sem volt. Bukdácsolva követtem őt vadonatúj porse-jához. -Gyönyörű, mi? Igazi feketeség.
-Igen, nekem is nagyon tetszik. -beültünk az autójába, majd villámgyors sebességgel megfordultunk. Nagyon jó kis kocsikázás volt. Nemsokkal utána elmentünk egy étterembe. Miután megvacsoráztunk, beszélgettünk, aztán Tomi hazavitt engem. Éjfél körül oda is értünk, és felkísért a lakásomba. Segített lerakni a cuccokat, majd menni akart, de én visszatartottam. Nem bírtam már magammal, úgy látszott, Tomi sem akar nagyon hazamenni. Mint valami tornádó, úgy söpört végig rajtunk az oly mértékben feljövő vágy, hogy hirtelen egymás karjaiban találtuk magunkat. Tomi hevesen csókolni kezdett, miközben kigombolta a kabátomat és a blúzomat. Eközben én is megszabadítottam ruháitól.Levettem a szoknyámat és a melltartómai is kikapcsoltam. Lecsippentette róloam a tangát, és újból egymásra talált a szám. Kezei rögtön rátaláltak a melleimre, és hevesen izgatni kezdték bimbóimat. Majd az egyik keze, mint valami kígyó, elkezdett kúszni lefelé egészen a vénuszdombomig. A bátor ujjacskák tovább haladtak, miközben én levettem róla alsónadrágját. Egyik kezemmel markolászni kezdtem, majd összerázkódtam, amikor ujjai betévedtek a hüvelyembe. Egyre nagyobb tempókat diktálva húzogatta bennem az ujjait, mikor megkértem, én is hagy kényeztessem egy kicsit....


Lehet, hogy kezdetnek nem jó, de lesz még folytatása is , csak most mennem kell. Remélem kíváncsiak vagytok a folytatására. Üdvözlet: eszty


Történet 6.
Cím: eszméletlen találka

Körübelül másfél éve ismertem meg gábort az interneten.Nagyon szimpatikus volt rögtön az msnen folytattuk a a beszélgetést.
Camerán láttuk egymást először.Gyönyörű barna szemei voltak,barna haja és az arca....dögös pasi volt,már előszőr megtetszett.
Sokat beszélgettünk,camoztunk és kényeztettük magunkat egymás elött.
Majdnem másfél évig csak igy tudtunk kommunikálni a találkozót még nem akartam mert idősebb volt nállam.
Végülis úgy döntöttem belemegyek,egy próbát megér hátha valami jó sül ki belőle.
Persze késni akartam egy kicsit de végülis elöbb odaértam ami nem baj mert legalább felkészültem lelkileg mindenre.
Megjött Gábor.Amikor hátrafordultam ott állt a gyönyörű szemeivel.Magas volt pont amekkora nekem jó.
Nagyon megörült amikor látott és kaptam 2 puszit is.Úgy beszélgettünk mintha már ezerszer találkoztunk volna,először alig mertem ránézni.
Elementünk boltba,vett fagyit és üditőt majd felmentünk hozzá hiszen a fagyit nem lehet nem megenni:)
A lakása viszonylag nagy volt és a hálószobában egy hatalmas ágy volt ami persze egyből beinditotta a fantáziámat.
Még mindig csak beszélgettünk.Már több órája.
Végül kitalált vagyis még megbezséltük msn-en hogy majd megmaszirozzuk egymást.Az elején tiltakoztam de gondoltam nincs benne semmi rossz.
Gábor lefeküdt az ágyra én meg elkezdtem a hátát maszirozni finoman,gyengéden,néha cirógattam.
Fél óra után meguntam és mondtam neki hogy most én jövök és ő fog maszirozni.De ahhoz le kell venned a fölsődet és a melltartódat!-mondta.
Hát néhány perc után levettem de nem hagytam h lásson bármit is belőlem.Hasrafeküdtem.Éreztem ahogy a hideg olaj végig folyik a hátamon és ahogyan
lassan aprólékosan keni szét rajtam.Nagyon tetszett,finom keze volt.Lassan éreztem ahogy a keze egyre lejjebb halad már lassan becsúszni készül a mellemhez hogy
végre láthassa és megérinthesse.Kicsit játékos volt ami nagyon tetszett majd egy apró csókot adott a nyakamra és folytatta a maszirozást,közben beszélgettünk.
Mondtam neki mi lenne ha a mellemet is maszirozná kiváncsi voltam milyen.Amikor megfordultam láttam a szemében azt a vibrálást hogy ebből több is lesz mint egy szimpla masszázs.
Csillogtak a szemei.Először finoman megcsókolta a mellemet majd elkezdte szivogatni a bimbómat majd folytatta megint a meszirozást.Mikor abba hagyta felültem az ágyra és nekidöltem a falnak
persze már csak naci volt rajtam.Odajött hozzám és megint a mellemmel játszott amit élvezettel figyeltem.Végül megcsókolt.Nagyon jól esett,jól csókol.
Egyre hevesebben vesztünk el egymásban miközben fel le cizkácott a keze a testemen,ott kényeztetett ahol tudott amit én halk sóhajokkal fogadtam.
Éreztem ahogy a kemény farka szinte szétfeszült a nadrágban.Muszály volt megérintenem.Ahogy simogattam egyre erősebben hallottam hogy minden érintésnél
felnyög és a teste megfeszül és csak annyit mond hogy élvezi nagyon és ne hagyjam abba.Ő ujjazott és minden lökéstől majdnem elélveztem annyira kivántam.Dörzsölte,masziroszta,simogatta a nedves puncimat,hol gyorsabban hol lassabban,
a csiklómon körözött majd ismét ujjazott.Hihetetlen extázisba estem tőle és végül nem birtam.Kigomboltam a nadrágját és elkezdtem simogatni a farkát,játszani vele.A nyelvemet éppen hogy
hozzá érintettem a makkjához majd hirtelen be bekaptam teljensen és vadul szopni kezdtem amitől gábor teljesen kikészült.Sóhajtozott,nyögött és közben a fenekemet markolászta.
Hirtelen abba hagytam a szopást és beleültem az ölébe de a férfiassága még nem volt bennem.Mozogtam rajta,dörgölőztem hozzá amivel magamat is izgattam.Láttam hogy már nem kell neki sok
és elélvez de ezt még nem akartam.Lefeküdtem mellé és a kezemmel folytattam a kényeztetést közben ő a mellemmel játszott szinte fel falta.Szinte a gyönyör kapujában volt amikor abba hagyta
a mellem szopogatását lefeküdt elém és kicsi csókokkal haladt a testemen egyere lejebb majd elért a legérzékenyebb pontomhoz.Lassan halad a finom nyelvével elöször a csiklómat izgatta
éppen csak hozzáért majd lejebb ment és tövig belémnyalt amitől felnyögtem majd elélveztem.Éreztem azt a forróságot ahogy csöpög belőlem a nedv amit élvezettel nyalt le rólam.
Boldogság töltötte al amikor rámnézett de tudtam hogy még be kell fejeznem amit elkezdtem.Megint csókolóztunk közben kezem megint a farka fele ment.
Mélyen a szemébe néztem majd lefeküdtem elé és elkezdtem szopni.Úgy és olyan élvezettel nyalogattam töviről hegyire a kemény farkát mint a kedvenc fagyimat.
Nagyokat sóhajtott és hátamat,fenekemet markolászta.Néha szivogattam a tetjét és közben a kezemmel vertem amit már nem birt nagyot nyögött és elélvezett a mellemen.
Ahogy folyt rajtam az élvezet gyümölcse tudtam h megkapta azt amire várt.Nagyon jól esett neki és nekem is.
Csak feküdtünk egymás mellett néha adtunk egy egy csókot a másiknak.Kis pihenő után felkeltem az ágyról mert haza kellett mennem.Felöltöztünk és mintha minden nap ezt csinálnánk ugyanúgy
beszélgettünk,nevettünk.Amikor hazakisért elmondta szeretne velem találkozni és jól érezte magát velem.
Egy héttel késöbb megint találkoztunk...............


Történet 7.
Cím: A Tökéletes Barátnő 1

Nem is rég megismerkedtem 1 lányal Petrának . Nem csak szép és okos hanem hűséges is számomra tökéletes nő . A történet még nagyon a kapcsolatunk elején játszódik, mikor még csak két fiatal kezdett megismerkedni az első erotikus élményeikkel,

Már a 3. hónapja jártunk, mikor szüleim nyaralni mentek. Petra minden nap átjött és meglátogatott néha itt is aludt de nem volt semmi extra csak ölelkezés puszilkodás ám történt , hogy egyik este megleptem.

A kedvenc ételét főztem neki mint amolyan ártatlan kis meglepi. Az étkezés végeztével megkérdezte: -Használhatom a tusolót? -én persze megengedtem és leültem MSN ezni. egyszercsak kicsapodótt mögötem a fürdőszoba ajtaja , Petra meztelenül határozott léptekkel megindult felém .

Persze le blokoltam mert meglepett , de a farkam ált mint a mesében csak anyi különbséggel, hogy a gatya szoritott mint az állat és már majdnem fájt az erekció amelyett Petra meztelen nedves testének látványa nyújtott nekem. Tudta mit akar rögtön felrántott a székemből és rálökött az ágyra. Hallotam hogy a az övem csatja kinyilik és már a gombal küzd én még mindig sokk hatás alatt voltam.De feleszméltem és letoltam a nadrágom ezzel szabad utat engedtem neki az alsógatyám és mögötte a farkamhoz .

Nem is tétovázott kikapta a farkam és elkezdte a végét nyalogatni , szivogatni majd szépen fokozatosan bekapta lassan szopott nyugodtan , kezével a heréimet markolászta . Gyorsan elmentem a nyelvével megtisztogadta a farkam . Feláltam ráfektetem háttal az ágyra letérdeltem és nyalni kezdtem ezt a műveletet halk majdegyre hangosodó nyögésekel jutalmazta majd a teste megfeszült egy nagyot nyögött és elment.

Csak enyit mondott :Köszönöm!

Melé feküdtem és elaludtunk...

----------------------------------------------------------

Remélem tetszett mert ez volt az első történetem

Folytatása Következik


Történet 8.
Cím: forró nyári éjszaka

akkor már vagy 3-4 hónapja, hogy szakítottam a barátommal.aznap délután 2 másik barátnőmmel úgy döntöttünk, hogy bulizunk este egy nagyot.
mondanom sem kell, hogy mivel már rég volt,eléggé megnőtt bennem a vágy, így nos a kelleténél azt hiszem egy kicsit erotikusabban öltöztem fel...mini-mini szoknya, köldökig kivágott felső, amely jó belátást biztosított nagy feszes természetes melleim egy részére.
így hát elindultunk.
megérkeztünk a kedvenc bulihelyünkre, és koktélt kezdünk el iszogatni, majd amikor már mindhárman elég jól voltunk, akor elkezdtünk táncolni.
annyit tudni kell, hogy hármunk közül egyikünk sem szenved önbizalomhiányban, és mindegyikünk amolyan top alkatú.
így nem is csoda, hogy ragadtak ránk a pasik.
hármunkra jutott 5, velem persze 2 volt.
barátnőim - Zsanett és Anita már elfáradtak, így indulásra hívtak, de hát én még csak akkor kezdtem magam izagán jól érezni magam.- hajnali fél3 körül :)
így ők elmentek, én meg maradtam.persze nem voltam egyedül, mert mindíg volt kivel táncolnom, de a "nagy macsó " csak akkor került hozzám, amikor ők már nem voltak itt.
mondanom sem kell, fantasztikus teste volt, egyszerűen majd elolvadtam tőle.a puszta látványától is felizgultam, és kívántam őt.
meghívott egy italra, és közben vadul szemeztünk, kezével ízlelgette a hajamat, vállamat.
utána táncolni kezdtünk, ő a hátam mögé állt, és úgy egymásba olvadtva táncoltunk, mintha nem lett volna ott más csak mi.
eleinte nagyon óvatos volt, és ingerelte a tűésküszöbömet, mert ő ugyan nem tudta, hogy mikior jön el a nem ideje, de én tisztában voltam vele, hogy a nem ma éjszaka nem hangzik el.és ez nekem még külön jó érzés is volt, és izgató, hogy nem egyből lefelé indult, hanem még kekergélt egy ideig rajtam.
a fenekemnél kezdte, persze mindent úgy csinált, mintha véletlen lett volna.kétszer végégsimította gömbölyded hátsómat, majd a hasamat kezdte, és végül egyfe feljebb és feljebb kúszott, amíg megérintette a mellemet.erre azt mondta, hogy jajj, ne haragudj, sokat ittam.én hátrafordítottam a fejem, mélyen a szemébe néztem és kihívóan válaszoltam : nem gond.
értette amire gondolok, de saját magát is kínozta, azzal hogy nem cselekedett egyből.csak pár perc után kezdte el újra simogatni a melleimet, finoman végigsimította, megízlelte a felületés, a tapintását, amjd amikor már nem bírt magával széthúzta a pólómat, és egy szempillantás alatt többszáz ember csupaszon láthatta formás nagy melleimet.de én ezt észre sem vettem, annyira lefoglat ez a pasi, hogy bele se gondoltam, hogy hol vagyunk.
csak amkor egy nagy kör alakult ki pasikból, és mi voltunk a közepén.
picit kellemetlenül éreztem magam, de ugyanakkor élveztem is, mert némi ribanc bennem is él, és most felülkerekedett.
mintha csak valami bekattant volna mindenkiben, ugyanis amíg mi csinátunk a show-t, mindenki, még a lányok is olyannyira lázba jöttek, hogy egy jó 10 perccel később már alig láttam olyan embert, aki teljesen fel lett volna öltözve.
mi már a behatolásnál tartottunk, a többiek még csak az orális és egyéb kényeztetéseknél, de hamar behoztak bennünket. a végeredmény az, hogy mindenki szexel egy hatalmas szórakozóhleyen.fantasztikus volt.nekünk is.
kifelé jövet elkérték a telefonszámunkat, hogy máskor ha szex-show-t akarna csinálni a tulaj, akkor hívhat-e minket, mert eredményesek voltunk. ;P
persze nem adtunk meg NEKIK.egymásnak viszont igen.ez 6 éve történt.8 hónapja házasok vagyunk.


Történet 9.
Cím: kis naiv

Én kis naív

Sziasztok 20éves barna hosszú hajú lány vagyok. Már egy ideje, hogy a barátomnál lakom, de hetenként haza is szoktam menni a szüleimhez. Tehát ha szabad vagyok hétköznap akkor otthol szoktam lenni, ez hetente kb fél nap. Ilyenkor többnyire csak lazulok. Az egyik ilyen napon történt meg velem ez az eset. Ezt még senkinek nem mertem elmondani, de tudomásomra jutott, hogy létezik ez az oldal, és itt mindenről be lehet számolni, és véleményt lehet kérni. Kérlek titeket, ha elolvastátok ezt a történetet, írjátok vissza a véleményeteket.
Még most is fáj erre a napra visszagondolnom. Otthol voltam a szobámban egy fehér pólóban, és egy lenge kék nadrágban. Éppen aludni akartam, már el is feküdtem az ágyon, mikor is csengettek. Kimentem. Két elég termetes férfi állt a kapuban. Bemutatkoztak, az egyik laci a másik pisti volt, ha jól emlékszem. Elmondták, hogy a szüleim biztosítójától vannak, és a megváltozott szerződések miatt jöttek, és a szüleimet keresik. Én mondtam nekik, hogy ők nincsenek itthol, mert délelőttösök, (reggel fél kilenc tájéka volt) majd csak délután 4 körül lesznek itthol. Ekkor igazolták magukat szémélyivel, és biztosítós kártyával, majd felajánlották, hogy nekem itt hagyják a papírokat, megmutatják hol kell aláírni, hogy el lehessen küldeni a szerződést levélben. Így el tudják ők is intézni egy úttal a munkájukat, és nem kell időpontot egyeztetni. Én belementem behívtam őket, és leültettem a nappaliban. Mindenféle papírokat szedtek elő, és elkezdték tölteni ezeket. Közben kérdezgettek adatokat, amire én válaszoltam.
Egyszer csak az egyik elkezdte dícsérni az alakomat. Nekem ez jól esett. Mikor már azt hittem, hogy végeztek aláírásomat kérték pár papírra. Ezeket a papírokat a nappaliban található kis kb50 cm-es asztalra tették. Odaálltam, és lehajoltam, hogy aláírjam. Az egyik mögöttem ült. Mikor már majdnem végeztem megjegyezte, hogy nagyon jól áll a kék átlátszó nadrág alatt a formás testemen a kék csipkés tanga. Úgy csináltam mintha meg sem halottam volna, és írtam továbbra is alá a papírokat. Mikor is megszólalt a máik, hogy mi van nem hallom mit mond a barátja. Erre válaszoltam: -De.
Ekkor azt mondta, hogy ha már úgy is időt takarítottam meg nekik használjuk ki azt ésszerűen szórakoztassam őket egy kicsit. Ettől már nagyon megijedtem, de tiltakozni sem maradt időm már halottam is a parancsukat, hogy toljam le a nadrágom és a bugyim és ujjazzam meg magam, de a felsőt is vegyem le közben hadd lássanak anyaszült meztelenen. Ekkor elsikítottam magam, hogy nem nem nem és nem. Erre egy nyugodt választ kaptam ami az volt, hogy jó akkor megbaszunk erőszakkal ha neked nem jó a saját masztizásod. Mire menekülni tudtam volna a másik már egy pisztolyt fogott rám. Közben már mindhárman álltunk. Rám parancsoltak, hogy vezessem őket a szobámba. Ezt megtagadtam mire akkora pofont kaptam, hogy egyből padlót fogtam.
-A szobád kiáltották. Nem mertem mit csinálni bevittem őket a szobámba. Leültek az ágyamra. És kiszedették velem a szekrényemből az öszzes bugyimat, és fehérneműmet. Néhány általuk szexis bugyit benyomtak a nadrágjukba, és a farkukat dörgölték vele. Majd megkértek, hogy toljam le a nadrágomat had lássák milyen az a halványkék tanga rajtam. Ezt nem akartam mire a pisztolyos szétlötte a a szobámban a virágos cserepet. Ezután már zokogva toltam le a nadrágom. A pisztolyos letérdeltetett maga elé és a számba nyomta a még meleg pisztoly csövét, és rám parancsolt, hogy szopogassam. Öt hat perc elteltével szólt a másik, hogy eből elég szeretne meztelenül látni. Ugy ugy volt a válasz. Feláltam és elkezdtem levetni a pólómat. Mire azt volt a válasz, hogy -először a bugyit kislány. Nem volt mit tenni először letoltam a tangát, majd következett a második parancs, hogy most a melltartót a póló alatt. Így is tettem. Majd a pólóm után nyultam, de leállítottak. Azon vitáztak melyikük nézzen meg először. Végül amelyiknél nem volt pisztoly az állt fel és nyúlt hozzá először a seggemhez, majd mögém kerülve a mellemhez és végül a puncimhoz. Így pólón keresztül simogatta egy kicsit, majd felhúzta a pólóm és mindketten dicsérni kezdték a frissen, de nem teljesen borotvált puncim. Tetszett a másiknak a mellem is, mert odaállt elém és elkezdte simogatni, markolászni. Egy idő után abbahagyták, és rám parancsoltak, hogy öltözzek fel mert végeztek. Ennek nagyon megörültem és elkezdtem öltözni. Mikor végeztem az elsö tapogatós elment wcre. Azt hittem, hogy itt vége a megpróbáltatásaimnak. (De tévedtem.) Utána kitalálták, hogy a jó nőre inni is kell hozzak nekik valamit. Elindultam mire a fegyveres követett. Kimentem a konyhába, majd behajoltam a hűtőbe Wiskiért, de már éreztem is a kezét a popsimon. Közben a fejemhez tartotta a pisztolyt és azt mondta ha kiáltok lelő. Belemarkolt a hajamba kihúzott a hűtőből, és megkérdezte, hogy a három lyukam közül melyiket tömje be. Nem is tudtam válaszolni (egyiket se) már ki is bökte, hogy a picsámat akarja. A konyha pultra lökött, de ez nem tetszett neki, így az étkező asztalig löködött. Megállt velem szemben kigombolta a nadrágom, és térdig letolta. Letolta egy rántással az ő gatyáit is, mire kivillant a szerszáma. Életem során ilyen nagyot még nem láttam. Észre vehette a csodálkozásom, mikor azt mondta majd nézzem meg a Laciét. Ráfektetett az asztalra, és mögém állt, majd letolta a tangám is. Először csak simogatta a popom, majd elővett egy dobozt. Mint kiderült síkosító volt benne egy picit Bekente a farkát és a popsim lyukát. Ekkor már nagyon zokogtam és féltem. Próbáltam úgy helyezkedni, hogy ne lássa az arcom. Rácsaptam a hajam. Ezt félrehúzta és rám parancsolt, hogy szeretné látni az arcom közben. Nagyon féltem,és zokogtam. Rám parancsolt, hogy nyúljak hátra és húzzam szét a picsám, és egy kissé áljak terpeszbe és pucsítsak. Mikor megtettem éreztem, hogy az ujjával helyet keres a popsimban a hatalmas farkának. Majd a lyukhoz illesztette és benyomta. Fájdalmamban ahogy az a hatalmas farok belém hatolt sikítottam egyet, és megpróbáltam előre csúszni. Erre elkapta a derekam és tövig nyomta belém a farkát. Ez nagyon fájt hangosan zokogtam. Öt hat perc után már nem éreztem akkora fájdalmat, és úgy nézett ki a dolog hogy elélvezett. Ekkor már a másik is mögöttem állt, mert azt beszélték, hogy néhány perc és mehetnek. De beszélgetés közben is erősen baszott, és a póló alatt a melleimet tapogatta amitől a dákója egyre keményebb lett. Így kibontotta a bikini felsőmet, hogy jobban hozzáférjen a cicijeimhez. Néhány perc elteltével kihúzta a farkát és egy székre roskadt.
-Köszönd meg, hogy megbasztam a picsád!
-De.
Adott egy pofont. Mire nem tudtam mit csinálni megköszöntem.
–Takarítsd le. –Jött a parancsa. El akartam menni onnan de elkapott és már ki is adta a vezényszót.
-Szájjal csinálod. Guggolj le és szopj.
Nem volt mit tennem elkezdtem nyalogatni azt a hatalmas faszt. Ez nem volt neki elég, mert a hajamba markolt és a torkomig nyomta be. Már alig kaptam levegőt mikor végre kijjebb húzta és a számba élvezett.
-Nem kiköpni. Lenyeled. –parancsolta.
Ekkor jött vissza a másik is.
-Remélem a pináját nem tágítottad ki?
-Azt nem meghagytam neked. –válaszolta.
Odalépett hozzám a hajamba markolt és felhúzott.
-Neee ordítottam. Mikor megláttam a farkát. De hajthatatlan volt. A falhoz nyomott és a puncim kezdte simogatni. Majd a középső ujját belenyomta, mikor ezzel végzett mellé a gyűrűset is. Lehúzta rólam a pólót is, így már meztelenül álltam előtte. Ezalatt a farka folyton keményebb lett. Észrevette, hogy aggódom miatta, mert felvilágosított, hogy jól látom 22 cm nagyobb nem lesz. Egy darabig ujjazott majd lenyúlt az egyik lábamért és felnyomta úgy hogy rá tudta tenni a vállára. Ekkor következett be az amitől féltem behatolt a hüvelyembe azzal a hatalmas durungjával. Borzasztóan fájt, ráadásul egy lábon álltam. Sírtam és sikítottam fájdalmamban, de ez még jobban felhergelte, és egyre mélyebbre döfte belém a dákóját. Már remegett a lábam mikor kihúzta, és a szobámba parancsolt.
-De ezt itt ne hagyjuk! –kiáltotta.
És egy mini kamerát vett elő az egyik virág mögül amivel a megpróbáltatásaimat felvették.
A szobámba mentünk ahol a kamerát a másiknak adta, hogy tudjon filmezni, és az ágyra feküdt, Majd a mennyezet felé ágaskodó farkára mutatott és parancsolt.
-Ülj bele és lovagolj.
Megtettem, de ekkor vettem csak észre, hogy kint nem tudott a lábam miatt olyan mélyre hatolni, mert mikor a hüvelyembe vezette a farkát megpróbáltam óvatosan rácsúszni, és úgy maradni. Ez nem tetszett neki, mert gyors lovaglásra utasított. Elkezdtem rajta mozogni, de csak félig csúsztam rá. Hiba volt, mert megfogta a derekam és először csak óvatosan gyorsabb mozgásra ösztökélt, majd egyre mélyebre nyomta a durungját. Végre elélvezett. A kinti állva és a most kapott gecitől egész síkos lett a puncim és a farka mellett folyt ki belőlem az anyag.
Ellökött magáról az ágyra és beszélgetésbe elegyedtek. Hogy milyen jó kurva vagyok. Közben én sírtam a fájdalomtól és a megaláztatástól. Lehúztak az ágyról és a hátamra kellett őket vennem és cipelnem kellett az egész lakásban mindegyiket. Ettől megint izgalomba jöttek, és először az aki utoljára baszott jelentette ki, hogy bakoljak be, mert most ő is megbassza a picsám. Mikor a megkívánt helyzetbe voltam meg is tette nagy fájdalmat okozva ezzel a már összehúzódott popsimba. A másik pedig elém állt, és a számba dugta a makkját. Muszáj volt két kézzel a farkát fognom, mert a másik erőteljes mozgásától az megfujttott volna. Az egyik a popom baszta a másik a szám. Mikor a hátsó elélvezett megszólalt : -A tiéd.
-Kösz válaszolta. Majd egy székre ült jó erősen magához húzott és a puncimba igazította a farkát és lovaglásra kényszerített. Mikor már látták rajtam, hogy én is elélvezek az ágyra fektettek és csak simogatták, és nyalogatták a testem különböző pontjait, de hogy nehogy elfelejtsem a fájdalmat néha megcsípték a mellbimbóm és megtépték lefele. Ez szörnyű érzés volt. Az egyikük felállt és a poharakat kezdte nézegetni. Az egyik megtetszett neki és belevizelt.
-Nesze egy kis nedü…. Fenékig kiiszod…… Jó?
Nem akartam ezt megtenni, ezért tiltakozni kezdtem. De ez sem bizonyult jó ötletnek, mert elkezdtek ütni vágni rugni ahol értek. Vörös volt a fenekem, és szinte az egész testem az ütésektől, rúgásoktól. Még egyszer a kezembe nyomták a poharat, mire megittam. Rossz sós íze volt. Majd még néhányszor elképzelhetetlen pózokban közösültek velem, és teljesen kimerültek. Mocskosnak és elképesztően fáradtnak éreztem magam. Kikéredzkedtem fürödni. Kiengedtek, de néhány perc elteltével utánam jöttek és bemásztak mellém a kádba. Itt nagyon kényelmetlen volt, így kihúztak és a kádba hajolva a fenekem a plafon felé pucsítva baszta meg egyikük a popsim, majd az egyik lábamat a kád szélére tetették és a másik a puncimba hatolt. Miután elélveztek a kádba ültettek és megmosdattak, közben egy-egy ujjakat belém vályták, és miután kihúztak a kádból háromszor négykézláb állítottak, és böntést adtak.
Majd felöltöztek, és elmagyarázták ha valakinek szólok a történtekről a rólam készített felvétlek nyilvánosságra fognak kerülni. Elmentek. Ekkor néztem az órára ami 3 órát mutatott. Este jött a barátom aki mellém bújt az ágyban ezzel felkeltve. Majd benyult az esti puszinál a lábaim közé a puncimhoz. Ezt még én kértem tőle egyszer, és szokássá vált.De most összerezzentem, és elhárítottam. Másnap a még mindig óriási fájdalom miatt elmentem nőgyógyászhoz akinek úgy kellett összevarnia a puncimat úgy szétbaszták előző nap.
Ezután egy tampon felhelyzése is fájdalmat okozott, így szakítottam a barátom nagy bánatára az sti simogatásokkal is.
DE EZZEL MÉG NINCS VÉGE megvárom az ide szánt véleményeket és összeszedem a bátorságomat és folytatom.


Történet 10.
Cím: maszti!!

Sziasztok! Én egy 17 éves fiú vagyok, és tegnap masztiztam! Az egész úgy kezdődött, hogy elkeztem netezni és a neten találtam olyan olddalt a neten, ahol puccér bulák voltak fotózva. Ott pucsitott az összes kis picsa, tökre lehetett látni a lyukutak, meg mindent! Hát nekem sokk volt! Előcsaptam 220 centis bránerem, és elkezdem rángatni! Kurva jó vólt! Aztán észrevettem a monitoron egy újjabb ikont. Illetve ott volt eddig is , csak én nem vettem észre eddig. De most észre vettem. Az volt, hogy automatikosan váltsa a képeket! Én pedig gondolkodás nélkül rányomtam, hogy váltsa a képeket. És fél percenként váltotta őket! És átváltott egyik buláról a másikra! Aztán egyszer csak se szó, se beszéd, csak nyögés, és egyszer csak elsült a dákóm! Nem volt semmi, csak az volt a baj, hogy az összes gecci az asztal ajjára ment! És le kellett pucolniom…


Történet 11.
Cím: hétvégi szopásnyalós

sziasztok én még ujj vagyok erre de irtam egy kis storyt fogagyátok szeretettel.

rozi belépett sanyi lakására azonnal elált a szava hú mekkora farkad van. peti elcsodálkozot hogy rozin nincs csak egy tangabugyi monta jó a bugyid gyere be van kóla.

rozi monta neki nem kóla kel inkáb jó nagy szex peti boldogan válallta.

elkezte masszirozni rozit mire rozi nagyot sikitott jajjaj. rozinak se kelet több megfogta peti nagy dákoját és nyakig a szájába tömkötte a nagy kéjrudat.

peti nem birta továb hatalmasat élvezet de még rozi is csodálkozot hogy menyit meg se birta nyalni se.

rozi még kielégitetlen marat ezért előkapta oriás vibrijét és ovatosan masszizni kezte a kis csikloját. petinek elált a szava erre ujabbat élvezett még sokkal nagyobat.

rozinak se kelet több elöntötte tetötöltalpig a jó kis foroság.

végül elköszönt ekora farkat se látam még jó volt veled dugni édes
szia

remélem tetszet ez az első sztorim
terike


Történet 12.
Cím: Egy nyári nap...

A melegtöl elnyomva egy nyári napon a számítógépem elött ültem. Megszólalt a csengő.
Kinéztem az ablakon és láttam Kati az, már rég nem láttam .... mióta vége az iskolának.Kiszoltam neki, és mentem kifelé .Ez a fél perces kis séta sokkal többnek tünt, és elmerengtem egy-két dolgon: \"Mindigis tetszett ,Miért jött el hozzám?\" Kiértem,
Ott állt, és a szívem a torkomba dobogott , hisz én egy félénk ember voltam, mégis ez alatt a pár év alatt ugyéreztem beleszerettem, de féltem. Kint Valahogy elkezdtünk beszélgetni a régi iskolás évekről, és elkezdtünk sétállni. Lassan egy kisutcánhoz értünk, és pihentünk az árnyákban ami elég pici volt .
Leült a földre és mikor kipihentük magunkat segítettem neki felálni. A keze puhavolt , nemakartam elengedni .Gyönyrű érzés fogott el! Látam Kati szemében is . Mikor feláltunk, oda döntöttem a falhoz, ő átkarolta a nyakamat.
Olyan jól esett hideg és finom bőre, közelhajoltam , és végigsimítottam a kezem a dereká. Egyenesen fel a hónaljáig. Utána csk néztem és úsztam a gyönyörben . Ekkora ajkaira néztem , utána a szemébe ,és megcsókoltam. CSókolózás közben a lágy ajkait élvezve , bele-bele markoltam feszes fenekébe, és nagyon összeölelkeztünk. Utána lefelé haladva végig csokóltam a nyakát a a mellkasáta köldőkét és utána felhajtottam a szoknyáját . Megfordultunk és ölembe vettem . Sokáig egymásban voltunk, ésa végén ráélveztem a köldökére.
Else hittem ,hogy ilyen megtörténhet velem!


Történet 13.
Cím: Csodás sex négyesben 1


SZEREPLŐK:

CSABA, a férj:
- 52 éves, 180 cm magas és 90kg, erős testalkatú férfi.

ANNA, a feleség:
- 48 éves, 165 cm magas, és 58 kg, csinos szőkehajú asszony,
szép formás fenék, tenyérbe simuló húsos mellekkel.

ANDI, a feleség barátnője:
- 45 éves, 167 cm magas és 58 kg, csinos barnahajú özvegyasszony,
szép formás fenék, tenyérbe simuló húsos mellekkel.

ROBI, a családfő barátja.
- 52 éves, 176 cm magas és 80 kg, erős testalkatú férfi.

CSABA barátom, még a hét elején szólt nekem, hogy szombaton este
6 órakor baráti összejövetelt rendeznek náluk, melyre szeretne engem
is meghívni. Természetesen a meghívást örömmel elfogadtam.

ANNA még a hét elején szólt a barátnőjének, ANDINAK, hogy szombaton este 6 órakor baráti összejövetelt rendeznek náluk, melyre szeretné őt is meghívni. Természetesen a meghívást örömmel elfogadta.

Szombaton este pontosan 6 órakor megérkeztem a barátomhoz.
CSABÁÉK gyönyörű, hatalmas kétszintes családi házban laktak.
A házigazda örömmel az arcán, huncut mosollyal fogadott.
- Meglátod, barátom, hogy csodálatosan fogod érezni magad.
Bementünk a szobába. Ott kettő csinos és kivánatos asszony fogadott.
- Szia, ANNA vagyok, CSABA felesége, ő pedig a legjobb barátnőm, ANDI.
Én is bemutatkoztam. ANDI azonnal meg is tetszett nekem.
Körülnéztem a hatalmas szobában. Két rekamié, egy hatalmas franciaágy, egy szépen megterített asztal, tele mindenféle finomsággal, és ami még nagyon különlegessé tette a szobát, az egy 3X3 m-es jacuzzis medence.

ANNA kedvesen szólt a barátnőjének, ANDINAK:
- Megkérnélek, drága barátnőm, hogy gondoskodj kérlek a vendégünkről.
ANDI kedvesen megkérdezte: - Mit hozhatok? - Egy martinit kérek. - Köszi.
Most néztem csak meg jobban. Nagyon csinos barnahajú özvegyasszony.
Szoknyában és blúzban, nagyon kivánatos volt. Ittunk, beszélgettünk, és lassan a hangulat, és vele a gátlásaink is már nagyon szépen oldódtak.
Az italtól már én is egy kicsit bátrabb lettem. Megtettem már az első lépést, azzal, hogy megöleleltem, és megcsókoltam. Ő kedvesen visszacsókolt.
Látszott rajta, hogy nagyon vágyik már egy férfi ölelésére, és csókjaira.
- Csinos vagy édesem, nagyon tetszel nekem.- mondtam neki kedvesen.
- Te is nagyon tetszel nekem, szívem.- mondta ANDI.
Azzal megint megcsókolt. Ebből aztán heves csókolózás lett.

ANNA és a férje, CSABA is már szerelmesen, ölelkeztek és csókolóztak.
- Várj édesem. Menjünk zuhanyozni.- szólt halkan ANNA a férjének.
Látva, hogy már hevesen csókolózok a barátnőjével, ANDIVAL.
Még gyorsan hozzátette: - Hagyjuk turbékolni a szerelmeseket.
Azzal kézenfogta a férjét, CSABÁT, és elvonultak a fürdőszobába.

ANDI kibontakozott a karjaimból, és felállt a rekamiéról.
- Nagyon melegem van. - mondta huncut mosollyal.
Azzal, legnagyobb örömömre el kezdett vetkőzni.
Először a szoknyáját, majd a blúzát vetette le. Ott állt előttem gyönyörű fekete csipkés melltartóban, és fekete kis bugyiban. Megnyaltam a szám szélét. Most még jobban kivántam. Éreztem, hogy farkam már nagyon ágaskodik, ezért ANDI legnagyobb örömére, én is el kezdtem vetkőzni. Mikor lehúztam az alsónadrágomat, és meglátta keményen ágaskodó farkamat, akkor ő is megnyalta a szája szélét, majd két kézzel kigombolta, és levetette a melltartóját, végül lehúzta a bugyiját is. Végre ott állt előttem anyaszült meztelenül. Gyönyörű, és kivánatos volt.

Hátulról megfogtam a derekát. Belecsókoltam a nyakába. Két kezem felcsúszott a melleire. Megfogtam, elmarkoltam őket, finom húsos, puha volt. Jól meggyömöszöltem őket, majd jobb kezem lecsúszott a puncijára.
Megsimogattam, majd el kezdtem ujjaimmal a csiklóját izgatni.
ANDI felnyögött. Jobb kézzel hátranyúlt, és megfogta a farkamat.
Érezte, hogy keményedik. Erre huncut mosoly jelent meg az arcán.

Közben ANNA is megjelent a férjével, CSABÁVAL, anyaszült meztelenül.
- Mehettek ti is zuhanyozni, a fürdőszoba rendelkezéstekre áll.
Közben huncut mosollyal a száján, elégedetten mondta a férjének:
- Fantasztikus voltál a fürdőszobában kedvesem.

- Gyere édesem, menjünk zuhanyozni.- szóltam kedvesen ANDINAK.
Átöleltem a derekát, és meztelenül átmentünk a fürdőszobába.
Farkam már nagyon keményen állt. Tudtam, hogy most meg fogom dugni.
A fürdőszobában megcsókoltam, és így szóltam hozzá:
- Meg akarom hátulról dugni a puncidat édesem.
ANDINAK nem volt ellenére, mert a farkam csodálatos látványától, kezem
és szám csodás kényeztetésétől már nedvesedett a puncija:
- Jól van szívem, gyere dugjál meg.
Két kézzel rátámaszkodott a mosdóra. Széttárta combjait, kidomborította a fenekét, ezzel teljesen kitárta előttem gyönyörű és kivánatos punciját.
Odaálltam a háta mögé, és farkam végét odahelyeztem lüktető puncijához.
Szépen lassan behatoltam. ANDI halkan felnyögött.- Dugjál meg szívem.
Ágaskodó kemény farkam erre tövig belenyomtam kivánatos puncijába.

Ekkor hol lassan, hol gyorsan, váltott ritmusban dugtam. Közben kezeimbe
fogtam finom puha, húsos melleit, és nyakát, vállát csókoltam.
Nem akartam, hogy idő előtt elélvezzek. Szerettem volna minél tovább benne lenni, minél tovább dugni a punciját. Nagy farkam teljesen kitöltötte.
Mintegy 10 percig dugtam. Ez alatt az idő alatt ANDI kétszer is elélvezett. Éreztem, hogy mindjárt én is elélvezek. Ekkor farkam szétrobbant, elsült a puncijában, és megtöltötte azt bőven ömlő levével.
- Köszönöm édesem, csodálatos puncid van.- mondtam kedvesen.
- Csodálatos volt dugni veled, szívem.- mondta ANDI hálásan.
Utána lezuhanyoztunk, megtörülköztünk, és visszatértünk a szobába.

Ott csodálatos látvány fogadott bennünket. ANNA széttárt combokkal térdelt az egyik rekamién. CSABA a férje pedig hátulról dugta a punciját.
ANNA nagyon élvezte, ahogy férje egyre keményebben keféli.
Nagyokat nyögött, sikongatott, és élvezett.

Ettől a farkam megint bevetésre készen keményedni kezdett.
ANDI ezt azonnal észrevette. - Gyere szivem, dugjál meg.
- Örömmel édesem. - válaszoltam.
Odament a másik rekamiéhoz, rátérdelt, széttárta combjait, és úgy várta,
hogy megint megdugjam. Örömmel teljesítettem a kérését. Már én is nagyon kivántam. Nem is vesztegettem az időt, hanem beálltam széttárt combjai közé, és bevezettem keményen ágaskodó farkamat nedves, lüktető puncijába. Nem finomkodtam, hanem egyetlen mozdulattal tövig döftem.

ANDI erre felnyögött. Egyenletes ki, és be mozdulatokkal el kezdtem dugni.
Két kézzel megfogtam a melleit, és keményen dugtam kivánatos punciját.
Azt gondolná az ember, hogy már régen volt férfival, és teljesen ki van éhezve, ráadásul még nagyon élvezi a kemény és vad baszást.
Farkam minden kemény öklelésére nagyokat nyögött, sikongatott, mellette pedig nagyokat élvezett. Fáradhatatlanul, és keményen dugtam tovább.
Mintegy 10 perce keféltem, amikor éreztem, hogy lassan elélvezem.
ANDI már közben kétszer elélvezett. Még két három vad lökés, és farkam elsült, valósággal szétrobbant a puncijában, megtöltve azt bőven ömlő nedvével. - Fantasztikus voltál, szívem. - dicsért meg elégedetten ANDI.
- Csodás puncid van, édesem. Éjjel nappal csak dugnám. -válaszoltam.
- Lesz még rá alkalmad, szívem. - válaszolta ANDI huncut mosollyal.
Utána beültünk a medencébe, és a többiekkel együtt mi is élveztük a pezsgőfürdő csodás hatását.

A medencében, a pezsgőfürdő mellett, még egymást is kényeztettük.
A mellét, és a punciját simogattam, száját, nyakát, és a vállát csókoltam.
Közben a házigazda és a felesége kimentek a medencéből. Megtörülköztek.
CSABA hanyattfeküdt a hatalmas franciaágyon ANNA ráült keményen álló farkára, amely tövig hatolt tág, nedves puncijába.
Majd vad lovaglásba kezdett CSABA keményen álló dákóján.

ANDI a medence szélénél állva nézte, ahogy a barátnője és a férje egyre
keményebben kefélnek. Mögéje álltam. Jobb kézzel elmarkoltam puha húsos melleit, bal kézzel pedig lenyúltam a lába közé, és a csiklóját simogattam, majd két ujjal benyúltam a puncijába. Közben pedig hevesen csókoltam nyakát, és vállát. Ekkor jobb kézzel hátranyúlt, megfogta a farkamat, amely megint szépen keményedett, és ANDI nagy nagy örömére újra bevetésre készen állt.
Meg is jegyezte huncut mosoly kiséretében:
- Mi lenne, ha megint dugnánk egyet szívem!
- Örömmel édesem!- válaszoltam.

Kimentünk a medencéből, megtörülközünk, és egymás derekát átölelve odamentünk a franciaágyhoz, ahol ANNA és CSABA már befejezték a szeretkezést. Utána ANNA elégedetten megcsókolta a férjét, és csak annyit mondott neki, huncut mosollyal az arcán, hogy:
- Csodálatos farkad van kedvesem.
Azzal egymás derekát átölelve bementek a medencébe, és onnan figyeltek bennünket.

Hanyattfeküdtem a hatalmas ágyon. ANDI fölémtérdelt, megfogta a farkamat melyet puncijának bejáratához helyezett, és ráült. Keményen álló dákóm finoman belecsusszant nedves kis puncijába. ANDI nyögött egy nagyott, ahogy farkam tövig hatolt kivánatos kis puncijába. Ekkor gyors fel, és le, mozdulatokkal vadul lovagolni kezdett keményen álló dákómon.

Annak ellenére, hogy az est folyamán nem ez volt az első dugásunk,
mégis egyre jobban élvezte. Közben nagyokat nyögött és sikongatott,
ahogy az élvezet hullámai sorban végigsöpörtek rajta. Mintegy 10 pecnyi kemény akció után, már éreztem, hogy mindjárt elélvezek. ANDI még
jobban gyorsított, ekkor éreztem, hogy lassan célegyenesben vagyunk. Farkam ekkor szétrobbant, és megtöltötte csodás punciját, annak bőven ömlő nedvével. Ekkor hálásan megcsókolt, és csak annyit mondott, hogy:
- Fantasztikus farkad van szívem.
Egy kicsit pihentünk, majd kéz a kézben bementünk a medencébe, hogy
még egy kis pezsgőfürdővel kényeztessük az élvezettől fáradt testünket.

Folytatása következik…


Történet 14.
Cím: Az első éjszakám...

Hát.. az egész úgy kezdődött, hogy egy kocsmában sörözgettünk, és eléggé megkívántuk egymást.. és hát az az igazság, hogy nem is laktunk messze egymástól, szóval együtt mentünk haza.. hát kerülővel mentünk, mert elkísértük egyik barátunkat, aztán közel jártunk a házamhoz, mikor megkérdezte, hogy haza szeretnék e menni.. mondtam hogy nem.. ezért egy közeli játszótérre mentünk, leültünk egy padra, és én néztem a csillagokat.. ő lassan felém hajolt, finoman megcsókolt, és egy darabig így voltunk (habár eléggé kényelmetlen volt az a pad..) ő simogatott, én is őt... majd belenyúlt a nadrágomba, először még csak bugyin keresztül simizte a puncimat, majd belenyúlt a bugyimba is.. egy idő után elkezdte kigombolni a nadrágomat, és levette rólam, miközben a sajátját is elkezdte levenni és a kezemet a férfiassága felé vezetni ( ami nem volt éppen kis darab..) majd mondta, hogy ha nem akarok nekem nem kell csinálnom semmit, de hát az mégis milyen lenne tőlem.. szóval elkezdtem szopni, biztos kicsit ügyetlen lehettem, mert először csináltam ilyet, és a szám is ki volt száradva.... majd a pad elé(elém) térdelt, és elkezdett nyalni, egy ideig csak nyalogatott, majd közben belém vezette egyik ujját, először kicsit fura volt.. és hát a helyzet is, meg maga a tudat, hogy csak pár méterre van tőlünk az út.. hát nemkicsit voltam zavarban... ő megkérdezte tőlem, hogy valami baj van e... én mondtam, h végülis nincs.. csakhát zavarban vagyok.. erre ő csak annyit mondott hogy hát ne legyek.. ez azért nem volt valami jó érzés.. de nem nagyon tudtam ezen gondolkodni, mert folytatta is a dolgot. Majd 2 már két ujja is bennem volt, és csak nyalt tovább, egyszer csak felállt, megtámasztotta magát a padon, megcsókolt, és szép lassan ki-be kezdte húzogatni először még csak a makkját... ez azért fájt, de ott volt, és annyira nem éreztem.. másfelé jártam... közben egyszer csak azt éreztem, hogy már az egész farkát belém dugta.. és jó vol.. nagyon.. majd megint megcsókolt, kihúzta belőlem a farkát, és mondta, hogy térdeljek a padra.. kezeimet egy közeli fán, és a pad szélén, ő hátulról hatolt most a puncimba, és nagyon jó volt, bár a pad kicsi volt, és nehezen tudtam magamat megtámasztani... aztán egyszer csak kivette belőlem, és megpróbálta a fenekembe dugni, de rettenetesen fájt, és mondta hogy akkor jó, leültünk és úgy próbáltam szopni, majd mondta hogy üljek rá, és irányítsak én, ez még nem nagyon ment.. de megpróbáltuk, majd újra én feküdtem a padon és egyik lábamat a nyakába rakva hatolt belém, már nagyon éleztem.. de mér annyira nem kívántam, és mondtam h hagyuk abba.. kérdeztem hogy haragszik e, aztmondta hogy nem. és hogy menyünk haza.. ez nem volt vm jó, mert én még szívesen ültem volna ott egy kicsit vele, dehát ha ő nem akar... és mentünk, a kezemet sem fogta meg ( mondjuk máskor sem, talán csak egyszer fogta meg a kezemet) majd egy hosszú csókkal elbúcsúztunk, és soha többet nem beszéltünk róla.. bár még egyszer megismételtük náluk az udvarban, ami határozottan jobb volt, mert kedvesebb volt... bár lényegretörőbb is, egyből a bugyimban kezdte és ez nem tetszett, de nem szóltam, mert végülis rossz nem volt.. és azóta is dumálunk, viszont nem akar tőlem semmit.. gondlom a szex, bármikor jöhet, de több nem.. hát így járam.. bár azt nem mondanám, hogy megbántam, mert jó is volt, és kívántam is!



Történet 15.
Cím: Egy tökéletes este.szüzességem elvesztése

Sziasztok!

Ma van a 18.születésnapom.Elterveztem, hogy ezen a napon mindennek tökéletesnek kell lennie.Igaz, hogy a szerelmem nem tud eljönni a születésnapi bulimra(mert messze lakik) de elhatároztam h ettől még megpróbálom jól érezni magam.

Elterveztük a barátokkal barátnőkkel, h rendezünk nállam egy hatalmas bulit.szüleimet testvéreimet megkértem menjenek erre az éjszakára nagyszüleimhez hagyják itthon a házat.

Délután miután mindenki megérkezett kezdődött a buli.Sütöttünk tárcsán mindenféle finomságot kaja pia volt dögivel szólt a zene mindenki táncolt beszélgetett szóval nagyon jól éreztük magunkat.

Egyszer csak a legjobb bnőm lehalkitotta a zenét és megkért h menjek ki az ajtóhoz mert vár ott egy nagy meglepetés.Ez már este 11 fele lehetett.

Kimentem az ajtóhoz kinyitottam és majd elájultam a boldogságtól ugyanis a szerelmem állt ott(ugyanis kocsival eljött hozzám) és hosszan nézett rám azokkal a gyönyörű kék szemeivel.Azonnal a nyakába borultam és hosszan megcsókoltam majd a nyakamba csókolt és a fülembe súgta:Boldog születésnapot kicsim:DTermészetesen a válaszom ez volt:Te vagy a legjobb ajándék amit kaphattam.Szeretlek!

Be is hivtam a házba h egyen igyon ami jól esik.Mindenki látta rajtam h mennyire Boldog vagyok attől h ő eljött.

Nem tartott nagyon sokáig a buli 1órakkor mindenki lelépett h kettesben maradhassak vele(nevezzük P-nek).Ugyanis csak ő aludt ott nállam:)Sok minden történt már köztünk csak \"az\" nem.Tudtam h most eljött az ideje h egyszerre nővé és felnőtté váljak:)

Segitett nekem elpakolni elmosogatni rendbe szedni a nappalit,majd felmentünk a szobába.Bekapcsolta a hifit és lágy zenét tett be én közben megágyaztam lezuhanyoztam majd ő is igy tett.Miután mindketten átöltöztünk(én egy hálóingbe ő egy boxerban és pólóban volt)leültünk az ágyamra.

A szemembe nézett majd igy szólt:
-Kicsim azt hitted kihagyom a születésnapod?Bármit megtettem volna h eljussak idáig
Én igy feleltem:Köszönöm h megtetted értem ezt a nagy utat
P igy szólt:És még nem láttad az igazi meglepetést.
Én:Mit?
P elővett a táskájából egy gyönyörű szép ezüstláncot rajta a nevünk kezdőbetűi medállal
Én:Ez gyönyörű.Köszönöm
Felemelte hosszu hullámos hajam majd a nyakamba tette a láncot és megcsókolt.Imádom amikor csókol mert egyszerre gyengéd vad és szenvedélyes is:)

Majd lefektetett az ágyamra és végigpuszilta a testem minden porcikáját.Lassan feltolta a hálóingem és a melleimet kényeztette(én nem vagyok rájuk büszke mert picik)de neki tetszett pont belefértek tenyerébe.
Mellbimbóim ágaskodtak jelezték már h be vagyok izgulva.Egyre lejjebb haladt puszilgatta a hasam a köldököm majd visszatért a számra.Nyelveink táncot jártak egymással.Majd megint folytatta felfedező utját de ehhez segitségül vette a kezeit.

Lefejtette rólam apró fekete tangámat majd puszilgatni kezdte a combom belső felét.Miután elért a kincsemhet felnyögtem a gyönyörtől.Puszilgatta a szeméremdombon majd belenyalt a hüvelyembe.Közbe simogatta melleimet.Nem nagyon győztem már sokáig és amikor ujjazni kellett eljött a vég.Hátam ivben megfeszült és nagy orgazmus tört rám.Lefeküdt mellém és simogatott megvárta mig lenyugszom.Én felültem és igy szóltam:Köszönöm édes de most te jössz:)Majd fölülkerekedtem rajta és megcsókoltam.A fülcimpáját harapdáltam tudta h ezt imádja majd egyre lejjebb haladtam.Mikor elértem a péniszéhez gyengéden kezembe vettem majd nyomtam egy puszit a makkjára.Aztán bevettem a számba és szopni kezdtem.Láttam rajta h nagyon élvezi és szeretne elélvezni.Még gyorsabbra vettem a tempót és éreztem h magja végig folyt a torkomon:)Rám mosolygott majd visszafektetett az ágyra és ujra nyalni kezdett.egy pár perc után ujra harcképessé vált dorongja és rámfeküdt de még nem tette be.Megcsókolt a szemebe nézett és meg akart szólalni de rátettem ujjam a szájára és igy szóltam:
Édesem egy szót se igen akarom.Nagyon szeretlek és szeretnélek magamban érezni.(Nem kellett óvszert huznia tablettát szedek a menstruációm szabályozása miatt)Elmosolyodott és behelyezte péniszét a hüvelyembe.Nagyon nedves voltam nem éreztem fájdalmat.Mikor a szűzhártyámhoz ért óvatosan lökött egyet rajta és ezzel teljesen bennem volt.Csodálatos érzés volt bennem érezni a szerelmemet.Nem éreztem fájdalmat csak a gyönyört.Lassan kezdett el mozogni bennem majd egyre gyorsabbra vette a tempót és közbe csókolt.
Mindketten éreztük h közel az orgazmus egyik kezével lenyult és csiklómat kezdte dörzsölni száját áttette melleimre és szopogatni kezdte a bimbóim.
Egyre gyorsabb tempóban szeretkeztünk majd egyszerre mentünk el:)Még egy pár pecig bennem maradt majd lefeküdt mellém betakaróztunk egy csókot nyomott a nyakamra és beszélgetni kezdtünk
P:köszönöm ezt a csodálatos éjszakát.És h nekem adtad nőiességed
Én:Én köszönöm h neked adhattam
elmosolyodott:)Szeretlek!-Kiáltottuk egyszerre majd mély álomba merültünk
Ezen az éjszakán felnőtté és igazi nővé váltam

Reggel mikor felkeltünk ujra ujjá lett rajtunk a vágy de ezt máskor mesélem el
üdv


Történet 16.
Cím: Születésnap

Hali mindenkinek 16 éves vagyok szépkiállású szőkésbarna hajú csaj vagyok. A 16. születésnapomról szeretnék nektek beszélni egy örök élmény volt és még tart is. Anyuval élünk kettesben. Apummal elvátak 5 éve. Reggel felkeltem szokásos tennivalók mosdás, reggeli stb. Anyuval beszélgettünk mindenről. El mesélte hogy ő annaki idelyén 16. születésnapján vesztette el a szüzességét. Én elmosolyodtam rajta. Én még nem hiszem hogy ilyen hamar el fogom veszíteni. Beszélgetünk tovább szóba jött a szex és annak ágazatai. Anyutól megkérdeztem vannak-e filmjei játék szerei. Erre igennel válaszolt,amin egy kicsit meglepődtem.
-Megnézhetem őket?-kérdeztem.
-Hát ha nagyon akarod.
Oda vezetett a szekrényéhez és megmutatta őket tényleg volt minden. Apu is hagyott itt néhányat. Nem tom miért vannak meg de mindegy. Láttam felcsatolhatóst kétvégűt, nagyon felizgutam. Szerintem anyu észre is vette.
-Mindjárt jövök élmék wc-re.
Elszeladtam de nem wc-re hanem a szobámban teljesen levetköztem majd viszza szaladtam anyuhoz meztelenül hogy tegyen velem amit akar mert én is el szeretném veszteni a szüzességemet. anyu nevetett egyett Azt mondta hogy ílyen hírtelen?
-ha te is elveszítetted ilyen idősen én miért ne? Gyerünk Vedd fel a felcsatolhatósat!!!
-Ha ennyire akarod úgy is rég szexeltem már.
Kivette a szekrényből le vettkőzött és felvette
-Lássuk láss hozzá kislányom. Ha ennyire tudod akkor csináld.
Ott ált előttem anyu teljesen meztelenül álló "farokkal" .
Az ágyára löktem és ültem volna rá
-Kislányom előb egy kis előjáték is kéne nem? Pl szopjál le.
Bekaptam a meredő faszt a számba és szoptam Közben masztiztam izgattam a csiklóm. Anyu megfogott hanyat döntött és elkezte nyalni a csiklóm.
Majd felált és a hüvelyembe nyomta a meredő faszt. Először fájta de mondta anyu hogy ezzel jár a szüzesség elvesztése. Elkezdett bennem ritmikusan mozogni nem is kellet sok el is élveztem. Mondta hogy áljak négy kézláb. Mutat mégvalamit. Négykézláb áltam és elkezte nyalni a fenekemet. Ez tetszet majd 1 újját felnyomta utánna kettőt mikor ellégé kitágult felált és a péniszt is belém tolta és ott is ritmikusan mozgott. Itt is masztiztam. hamar el is élveztem nem bítam tovább Hanytt feküdtem. Anyu mellém feküdt és azt mondta hogy remek volt velem. És ha gondolom Én is megdughatom őt. tetszet az ötlet. Fölémhajolt és megcsókolt. Boldog születésnapot kislányom. Rámadta a felcsatolhatóst és ráült. Fenekébe kapta. Ugrált rajtam közben a melleimet maszírizgattam. Leszált rollam majd rámfeküdt úgy hogy a punciába ment a vibri a mellünk össze ért. Közben csokoloztunk anyu kisszeb mozkásokat végzett majd elélvezet. Benne volt a vibri közben csokoloztun csokolóztunk míg egy csengő fel nem riasztott minket de ez másik történet ha érdekel megírom.


Történet 17.
Cím: Szívesség?

Bár már nem vagyok fiatal,de ahhoz képest,hogy két nagy fiam van és ahogy mondják,eléggé jól nézek ki így 40-en túl,szeretném megosztani egy igaz történetet!Kolléganőm(akiről még szeretnék írni)azzal állt elém,hogy nagyon fontos kérdésben kérné a segítségemet!Mint mondta,egy pár éve a tisza tónál vóltak és nudiztak,ám a férje pár képet is készített főleg róla és soha nem gondólták volna,hogy egyszer majd a fiuk kezébe kerűlhet(aki abban az időben nem volt velük,és úgy 13-14 éves lehetett)!A barátnőm,ahogy elmesélte észre vette,hogy a már teenager fia egyre tőbb sex újságot nézeget és egyik nap azon kapta-titokban-,hogy egy fényképet fog a kezében és erősen veri az igencsak nagyranőtt farkát!Nem akarta megzavarni,mikor elment hazúlról megtalálta a képet amin ő volt szét tett lábakkal,a másikon pedig egy műpéniszt nyom fel!Mivel nem akar vérfertőzést,ezért arra szeretne megkérni,hogy a fiát vezessem be a sex-be,nem kéri ingyen,mivel a férje is jól ismer,szeretnék ha én volnák a"tanára".Persze ezt rögtön kikértem magamnak,mondván,hogy nem vagyok kurva!Ám apénz amit ígértek,igen csak csábító volt!Ráálltam!Egyik este-mivel vólt egy kisbabályuk is-,náluk kellett tőltenem az estét,-persze nem véletlenül-,mikor elmentek és a pici elaludt,azt mondja,hogy elmegy zuhanyozni és lefekszik!Én már lefeküdtem a kanapéra úgy,hogy a takaró a derekam fölé csuszott,látni engedve a borotvált pinám egy részét és úgy tettem mintha már aludnék!!Mikor bejőtt,a félhomályban láttam,hogy igencsak megnézi a lábam kőzét,és mint aki már mélyen alszik hanyatt fordúltam és szét tettem a lábaimat!Persze nem tudott ellenállni és azonnal csókolgatni kezdte a pinámat!Ugy tettem mint aki réműlten felriad és rögtön számon kértem!Mondván,hogy nekem nagy fiaim vannak és az anyja lehetnék!Erre ö,hebegett-habogott,ne haragudjak,de ő ilyen szép pinát még nem látott,és szeretné,ha megérteném,stb stb,persze én tettem az ártatlant,de később már megengedtem neki,hogy megsimogassa!Persze ő ezzel nem érte be,elővette az igencsak nagyranőtt lőcsét,-mit mondjak,szép termetes vólt-és minden áron azt akarta,hogy fogjam meg!Addig-addig"viaskodtunk"még egyszercsak azt vettem észre,hogy a fasza már a pinám bejáratánál van!Egyszer csak egy nagyot lökött és már bennem is volt!Nem kellett neki sok,és belém élvezett!Bocsánatot kért,hogy megbaszta az"anyját",de szeretné,ha a farkát a számba is venném!Na ne ez már túl sok!Van neked barátnőd,azzal szopasd le magad!Ez a tőrténet pedig maradjon kettőnk között!Hazatértem után a férjem kérdezősködött,hogy hogy telt az estém,de nem mondtam semmit,ő meg jól megbaszott,csak úgy spriccelt a geci!Másnap a barátnőm"kifizetett és képeket tett elém,amin épp a fiával baszok!Ezek a képek rejtett kamerával készűltek és már elég sokan megnézték,ezért ha szeretnéd titokban tartani,egy pár emberrel-köztük a férjemmel is-le kell,hogy feküdj,ellenkező esetben feltesznek az internetre!Köszönöm a háládat,de kúrva nem leszek!Magszimum a férjed megbaszhat,a többit felejtsd el!Hát úgy is tőrtént!Fenyegetőztek,a férje mégegyszer megbaszott,majd az egész feledésbe merűlt!Persze azért sikerült a lemezről egy másolatot szereznem,kíváncsi vóltam melyik részén"csámcsognak"a legjobban!Meg kell,hogy valljam,büszke vagyok magamra!De azért meg kell,hogy mondjam,bár kurva nem akarok lenni,azért szeretném ha néha jól megbasznának!Erre van is egy ötletem.de ezt majd máskor elmesélem!!


Történet 18.
Cím: kényeztetés

40 feletti nő vagyok!Sokszor ámbrándoztam arról,ami a napokban meg is tőrtént!A barátnőmmel lementünk este a Balaton partra-ott vólt nyaralójuk-;nudiztál már? kérdezte!Nem még soha!Engem pucéran csak az orvos látott,na meg a férjem!Na hát akkor te nagyon prűd lehetsz!Ezek szerint mással még nem is basztál!!Szinte felhábodtam barátnőm ilyen mérvű megnyilatkozásán,de elhatároztam,mindent úgy csínálok,ahogy mondja!!Tudod mit?eléggé sötét van,vetkőzzünk le és fürődjünk meztelen!!Ő rögtön levetkőzőtt,én egy kicsit"szégyenlősködtem"!,majd gyorsan belemerűltem a vízbe,ami színte jól esö érzéssel tőltötte el a mezten testemet.De amire a barátnőmön kívül senki nem számított!!Ki kellett jönni a vízből,és nem tudom honnan,de ott termett 2 25 évkörüli fiu!Nagyon szégyelltem magam,de a barátnőm próbált megnyugtatni,hogy úgy is tök sötét van és különben is láttak már meztelen nőt!!Oda ment a két fiuhoz-meztelen-,megkérdezte,hogy mit szólnának egy jó dugáshoz!És sandán rám nézett!Ő még állítólag a férjén kívűl mással nem baszott!!Ha jól megbasszátok,jöhettek megint hozzám!!Rám nézett,én nagyon szégyelltem magam,-tehát ezek szerint ez már nem az első eset a fiúkkal-!Még mielőtt bármit is szólhattam vólna,hanyatt döntöttek,és máris egy jókora szerszámot éreztem a lábam közt!De még mielött bármit is mondhattam vólna,máris egy fasz a számba vólt!Egyik itt,a másik a számba élvezett!Mi tagadás,nem esett rosszúl.ezt egy párszor felváltva megismételték,Rendesek vóltak,mert,ha úgy vették észre,hogy kell egy kis pihenő,addig a barátnőmet kefélték!Mikor hazamentünk,kicsit rossz érzés tőltött el,hogy a fiaimmal majdnem egykorú srácok keféltek,így nem esett nehezemre a barátnőm férje előtt félmezten mutatkozni,amin a férjem igencsak meglepődőtt!Hátha még tudná,hogy mi történt!?Azóta is eljárok a barátnőmmel egy"helyre",ahol jól megbasznak többen is,a férjemnek ilyenkor azt mondom,hogy tanfolyamon vagyok!!


Történet 19.
Cím: Nyári Tábor!

17 éves fiú vagyok és elég kellemes történtetett szeretnék nektek elmesélnAz egész úgy kezdődőt ,hogy 10. voltam egy budapesti Középiskolában és volt egy lány akit már 3 éve ismerek de nem a suliból.10 évvégén az osztályfőnököm felajánlotta azoknak akik megbuknak hogy mivel nem nagyon tanulnak nyáron így egy eredi iskola féleségbe megyünk az utolsó 3 hétbe.Így is történt elmentünk az erdei iskola szerűségbe.Nekem ez a lány már kb 2 éve bejön volt szó róla hogy járunk de mindig valami közbe jött vagy ő utazott el vagy én elutaztamDe most itt volt a lehetőség a nyári tábor . Már a vonaton is mellém ült és szoba is hozta hogy mi lenne ha leülünk és megbeszélnénk a táborba én mondtam neki hogy jó.Mikor leértünk a táborba mindenki elfoglalta a szállást de nekem volt még pár dolog amit elkellett intéznem így nekem nem nagyon jutott hely egy fiú házban sem mire este lett.Elég rosszul jött ki az első két nap mert mivel nem nagyon volt szabad hely nekem az orvosiban kellett aludnom .Mondjuk nem azzal volt baj hanem az ágyal mert keményvolt.Három napig csak enni mentem ki mert nagyon rosszul éreztem magam.Negyedik nap csörgött a telefon hogy az egyik lány rosszul van és hogy haza kéne mennie és lenne egy üres ház ahol aludhatnék .Őrültem hogy végre nem ezen a kemény ágyon kell aludnom. Mint kiderült az a ház volt ahol Andi lakott így már jól jött ki .Négy ágyas szobákban aludtunk és mikor beálittotam hogy mától itt lakom Andi arcán egy kis sunyi aranyos mosolyon jelent meg és elpirultHát igen Andi egy kb 165 cm magas csaj volt aranyos és szép arca volt egész jó teste a mellei pont jók voltak se nagy se kicsi olyan formás hát a segge se egy falap . Aznap eset azért sem ott aludtam hanem kimentem a Balatonhoz és ott ültem egészéjszaka .Másnap reggel Bencét kérdeztem meg hogy viselte Andi hogy nem aludtam ott . Csak annyit mondott hogy szomorú volt és egész éjjel Vivivel beszélgetetett. Másnap reggel a ebédlőben csak egy puszit a puszi eléggé meglepett mert nem szokása csak úgy szórni a puszikat
De én örültem neki nem zavart . A tanárok azt mondták hogy kapunk a szobába egy pót ágyat hogy azon aludjak de én ellenkeztem mivel 4 ágy volt de össze voltak tolva franciaágyként .Ez nem tetcett a tanároknak de hát elfogták.
Aznap este már ott aludtam de nem tudtam hogy mert én nem kérdeztem meg Andit hogy aludhatok e mellette és Vivi se ment át mellé így hát maradt a föld .
Kb 2-3 napig aludhattam ott utána megkért rá Andi hogy aludjak velem mert nem tud aludni mert rosszul van és hogy talán elalszik ha ott vagyok mellette ennek ki nem örült volna? Így is lett az nap este már ott aludtam mellette .Kb még 20 perc volt takarodóig de már ott feküdtem az ágyon és aludtam mert napszúrást kaptam. Andi mikor bejött már látta hogy rosszul vagyok és hozott vizet meg segített hogy jobb legyen .Kb 5 napig lehettem ilyen rosszul addig Bencék máshol aludtak . Még egy hét lehetett kb a táborból és már vártam hogy mikor lesz velem és jön haza velem. Aznap este elmentem fürdeni és őrültem hogy végre van melegvíz Mikor visszamentem a szobába Andi épp fürdeni indult és mondtam neki hogy csak óvatosan mert nagyon meleg a víz .Kb 2 órát zuhanyozhatott mire vissza jött én feküdtem egy száll boxerban Belépett az ajtón és csak egy törölköző volt rajta elég lengén megállt előttem és mondtam neki hogy tők jol néz ki az a melltartó ami ott lóg az ablakon és hogy jó lenne megnézni mi szokott benne lenni és erre ledobta a törölközőt és azt mondta tessék nézd meg. Én éltem a lehetősségell és magamra rántottam megcsoloktam és visszacsókolt nagyon őrultem hogy végre sikerűt amit már elég régota szeretem volna megtettni de tudtam hogy ennél több lesz . A hátára fordítottam és elkezdtem csókolgatni a vizes testét nagyon jo érzés lehetett neki mert folyamatosan lihegett én örültem neki .
Mikor leértem az eléggé nedves pucijához n ugrott a teste . Belenyaltam a finom puncijába és ő felnyögött elég sokiáig játcottam vele mikor már ugy érezte hogy elég magára húzott és érezte hogy már én eléggé felizgultam és hogy a farkam elég kemény de nem engedtem még neki hogy hozzá nyúljon előbb még simogattam a belsőcsombátol át a másikhoz és közben a punciját is mikor láttam hogy ez tetcik neki kicsit széthutam a szemérem ajkait és bedugtam két ujjamat erre ő még nagyobbat nyögött kivette a ujjaimat és a hátamra fordított. Kivette a boxberből a farkamat és óvatosan elkezdte nyalogatni kőben a kezével segített mikor már éreztem hogy elég és én töbre vágyom megkértem hagya abba és magamra húztam és a hátára forditottam .Erre ő a szabad kezével automatikusan berakta magának a farmak . Először csak kisebb apró lőkésekkel kezdtuk el és utána eléggé belejőttunk. Mikor már Andinak itt volt a vég a hátamra fordultam és lovagló pozban csináltuk tovább kb 10 perce nem telt bele Andi elment de tudta hogy nekem is el kell mennem és a szájába vette a farkam és elkezdte szopni mikor már éreztem hogy végem megfogtam a vállát és megszoritottam ő ezzel tudta hogy itt a vég és lekell nyelnie tudtam hogy nem szereti de most kénytelen volt mikor már mindketten elmmentunk csak fekudtem ő addig felöltőzött hogy ne nyisannak ránk én is felvettem a boxeromat és a mellkasomra feküdt. Reggel mikor felkeltem ő még aludt és csak néztem ahogy alszik megvártam míg felkel és csak annyit mondtam neki hogy szeretlek ő ebből rájött hogy szerének erre nem úgy emlékezni mint egy egyéjszakás kaland és azt mondta én is szeretlek.
Haza felé a vonaton mindenki rólunk beszélt hogy sikoltozásokat hallottak tőluk Bence meg Vivi csak egy kis mosollyal az arcukon ültek velünk szembe Ők mindenről l tudtak!

4 évig jártam Andival Utána megkéretem a kezét!


Történet 20.
Cím: egy csodálatos éjszaka

szasztok brigi vagyok és remélem hogy történetem tetszéseteket fogja elnyerni.
én egy 27 éves lány vagyok és 9 éve élek párommal akivel nagyon boldogok vagyunk és remélem leszünk is .
azt a történetet szeretném most megosztani veletek ami 2-éve történt meg velünk eggy nyári napon.
nyaralni voltunk siófokon és azon a bizonyos este elötti napon lementünk eggy bárba ahol nagyon jol éreztük magunkat . ketönk öröméről szolt a nyaralás eszünk ágába nem jutott volna hogy esetleg bele keveredhet valami és főleg valaki más is .mikor a bárban ültünk és beszélgettünk jokat nevetgéltünk a pincér oda állitott eggy üveg pezsgővel és mondta hogy az az ur küldi attol az asztaltol és rá mutatott ja és mellé tette hogy nekem hátra fordultam és meg néztem hát nem mondom nagyon jol nézett ki.de nem csináltam problémát belőle kellemes mosolyall megköszöntem ajándékát .majd vissza fordultam páromhoz és ő is nevetett meg én is. soha nem volt bennünk semijen féltékenység hogy problémát csináltunk volna a dologbol igy hát nevettünk a dolgon.vissza tértünk szobánkba és mint mindig szeretkezni kezdtünk majd lezuhanyoztunk és eggy más mellé feküdtünk és beszélgetünk szoba jött az ur az asztaltol az aki a pezsgőt küldte mondta a párom hogy igazán be jöttél a pasinak mosolygott és én is mosolyogtam majd válasz képpen feleltem hát nem semmi volt a pasi majd viccesen megjegyezte hogy miért nem hozunk vele össze egy hármas szex-et én mondtam neki most hülyéskedsz felelte véresen komolyan mondja elöször nem tudtam hova tenni a dolgot de aztán mondta hogy ezt a nyaralást tegyük emlékezetessé hiszen még ezt nem tudjuk a számlánkra irni és vagy be jön vagy nem de ki probáltuk én nem ellenkeztem hiszen igaza volt egyszer mindent ki kell probálni és nem mindig leszünk 27 évesek .tehát másnap ismételten le mentünk a bárba és az ur ott volt mintha tudta volna hogy meg fogunk jelenni nem jelezve semmit leültünk ugyan csak beszélgettünk nevetgéltünk és közben szemmel beszéltünk párommal hogy most mi van.a pincér megint meg jelent és ismét hozott egy üveg pezsgőt én most nem fordultam oda hanem felketem helyemről és elvettem a pincértől a pezsgőt és elindultam a férfi felé nagyon komoly arcal és azt figyeltem hogy mijen arcot vág a pasi olyan rémült arca volt gondolom azt hitte hogy meg fogom a pezsgőt és ott mindenki szeme láttára a fejére öntöm ez is volt a szándékom hogy ezt higgye de minnél közelebb értem nem birtam tovább és elmosolyogtam magam és ő is . le ültem hozzá és közöltem vele hogy szeretném ha azt a pezsgőt amit a pincértől küldött amit át adtam én a kezébe ő személyesen hozná oda és közösen fogyasztanánk el hiszen ugy illendő ha mind hárman élvezzük az izét és ezt ugy adtam elő hogy bájosan és kihivóan.én felkeltem és vissza ültem páromhoz egymásra mosolyogtunk párommal vártunk hogy mifog történni . eltelt egy párperc amikor végül oda jött hozzánk a férfi is illendően be mutatkozott károlynak hivták és meg kérdezte hogy csatlakozhat e hozzánk és esetleg elfogyasztanánk e közösen a kezében tartott pezsgőt .ekkor mi is be mutatkoztunk neki és le ült majd el keztünk beszélgetni és némmi viccekkel nevetésekkel oldottuk fel a hangulatot és mondta károly hogy meg ált benne az ütő amikor felé haladtam mondtam neki bocsika csak hülyültem és meg fogtam combját .rám nézett és mosolygott tehát vágta hogy közös vágyak vannak a levegőben majd meg hivtuk szobánkba hogy a beszélgetést ott folytassuk és most mi hivjuk meg egy üveg pezsgőre .természetesen elfogatta a meghivást fel mentünk a szobánkba és én el mentem a toaletre ők ketesben beszélgettek és károly a páromat fagatta hogy mijen vélleménnyel vagyunk a hármas szex et iletően akkor bátoritotta fel párom arra hogy mi előre meg beszéltük hogy első élményünket ezzel kapcsolatba veled szeretnénk meg valositani nagyot nézett károly és csak nevetett hiszen másra számitott ő azt hitte mi kerülünk csapdába de végül ő volt a hálóba én ki mentem és mosolyogva megfogtam magam és károly ölébe ültem át kulcsoltam a nyakát és nevetve néztem rá ő is mosolygott és át fogta derekam és simogatni kezdte csipőm és a fenekem én hozzá hajoltam és elkezdtün csókolozni igen hevesen és egykor érzékien a vicc már koránt sem volt vicc hiszen kezdtem olyasmit érezni amit nem hittem volna hogy lehetséges nagyon tetszett a helyzet károly simogatott ott ahol ért majd feltolta bluzomaz és elkezdte maszirozni mellemet ami hihetetlen jó érzés volt én apro mozdulatokkal az ölében ülve szerszámát körköröztem éreztem ruhán keresztül hogy kőkemény volt már . heves előjátékot nézve párom sem birta tovább és oda jött majd felálitott és csokolozni kezdtünk és el kezdett vetköztetni károly pedig mögém ált és simogatott csókolgatott majd meg fordultam és károlyal szemben áltam és párom volt a hátam mögött és elkezdtem károlyt levetköztetni a poloját majd végig csokoltam lefelé és nadrágjához érve levettem nadrágját de közben csokolgattam majd mikor már nem volt rajta semmi megfogtam az igen méretes vastag és kőkemény farkát egyik kezembe, a másikba pedig páromét és el kezdtem mind ketőjük faszát szopni majd le fektettek a földre és a párom végig csókolgatott lefelé és a pinámhoz érve el kezdett nyalni hihetetlen menyire élveztem az egészet károlyt szoptam miközben párom nyalt ,majd felálitottak és károly le ült az ágyra és bele ültetett a farkába amit már alig vártam de elsietni sem akartam tehát el kezdtem lovagolni és nyögtünk mind ketten majd párom mögém jött és el kezdte izgatni fenekemet majd behatolt . annyira élveztük mind hárman hogy egyikünk sem birta tovább és mind hárman eggyszerre élveztünk el egyszerüen nem tudom le irni azt az érzést amit akkor éreztem nagyon jó volt és nem bánjuk meg soha hogy kiprobáltuk bár azota még nem volt ijen de biztosan tudom hogy nem ez volt az utolsó hármas szexszünk.


Történet 21.
Cím: gruppen?

nem sokkal több mint 14-éves házasok vagyunk,a feleségem egy"bombanő",akit minden férfi szívesen megbaszna!Büszke is vagyok,hogy ilyen nőt"bírtokolhatok"!Még azt is elnézem,ha más férfiakkal kefél!Sokszor jött úgy haza,hogy még a haja is gecis vólt,de én akkor is szerettem!Szerintem ő is!Na szóval!Nemrégiben elvíttem egy"olyan"helyre,ahol mindenki mással csinálja!Természetesen ő is tudott róla,ki is "csípte"magát,de énnnekem az vólt az első,hogy a kicsi bugyiját levegyem róla, mondván,hogy erre nem lesz szükség!A ruhája mélyen kivágott dekoltázs vólt,így szinte"csúnya"volt a melltartó,ezért azt is szintén levetettem vele!Vékony nyári ruha vólt rajta,színte sexi volt!Taxival mentünk,a taxis a visszapillantórol szinte le sem tudta venni a szemét!Mikor megérkeztünk,már a folyósón is egy fiatal-talán16-éves-pár szeretkezett!A"házigazdánk"rögtön szeműgyre vette a feleségem,és csak annyit közőlt,hogy ő szeretne az első lenni!Sajnos csalódnia kellett,mert miás a szobába léptünk és meglátták,azonnal levetkőztették és máris egy fasz vólt benne,így a "házigazdának"csak a szája maradt,amibe máris betette a lomposát!Lehet,hogy csodálkoznak rajtam,de szerettem nézni mikor a feleségem mással kefél!Hát még mikor beleélveztek!A"házigazdánk"a szájába,a másik meg telelőtte a pináját!-honnan szettek ennyi gecit?-A feleségemnek láthatólag tetszett a dolog,hát még mikor nála jóval fiatalabbak kezdek vele"foglalkozni"!Az egyikük odajött hozzám és közölte!Tudod mit öreg?!Te megbaszod a barátnőmet,mi meg a feleséged!Na elég az hozzá,hogy még egy jó páran megbaszták,-persze én sem unatkoztam-,mikor hazaértünk,én törőltem le róla a sok gecit,majd elment zuhanyozni!Sokáig bennt vólt,mondván,hogy nehezen tudta kimosni a sok gecit,de most szeretné,ha én élveznék bele!Hát már kissé nehezemre esett,de mikor nekiállt szopni és meredezett a farkam,hát jól beakasztottam neki!Ő még tovább bírta vólna,ám én kinyúlva feladtam!Csak annyit kérdezett,mikor viszem megint ilyen helyre!?Szeretne még fiatal fiúkkal jókat baszni!-hát nem kellett sokat várnia rá-!



Történet 22.
Cím: totális kielégülés

sziasztok én 28 éves fiu vagyok 9 éve élek boldog házaságban.és megvagyok elégedve szexuális életemel.de mégis valami késztet uj dolgokra és mindig éhes vagyok valami uj izgalomra párommal.

Ez a tőrténet valojában a teljes valoságot képezi amit most elfogok mesélni.


Évekkel ezelőt merülttek fel bennem ojan vágyak amik maguktol jőttek nekem de azis lehet hogy a mániákus porno film függőségem okozta hogy kikellene trobálni a tőbbes szexet.
Mindig csak filoztam rajta majdcsak egy este sokáig beszélgettem brigivel(feleségem) és feljőt a szo hogy kinek mi a vágya ,és én kaptam az alkalmon és mondtam neki hogy nagyon élvezném ha én és egy másik férfi kényeztetnénk őt,nemis nagyon ellenkezet vagyis nem mondta hogy szeretné ő is de nem utasitot el ridegen,és én valami bátorságot vettem magamban hogy ősszehozzak valami ijesmit pár hét mulva sikerült is egy ismerkedő portálrol fel vettem a kapcsolatot egy 38 éves férfivel akivel telefonon megis beszéltünk mindent,de még ot volt brigi neki kellet hogy ezt igazán akarja .... 2-3 napig füztem hogy én nagyon szeretném meg ijenek és ő végül igent mondot.leis beszéltem a férfival akit ferinek hivtak hogy rendben van de nálunk nem jo ha nála jo akkor mehet a dolog.az első találkozásnál még kicsit feszült volt a hangulat mikőzben feri autojában ültünk hozzá tartva.mikor megérkeztünk nagyon barátcságossan fogadot minket és csodálatos és hangulatos házába hirtelen othon éreztük magunkat.megkinált minket némi itallal és még oldottabak lettünk főleg briginek volt rá szügsége.tudtam ha én nem kezdeményezek akkor nehezen fog eljutni odáig a dolog.kérdeztem ferit hogy lezuanyozhatnék amire ő persze igent mondot bementem a furdőszobába tudván hogy brigi és feri akkor kettesbe maradnak és lezuhanyoztam persze én türülkőzőt magamratekerve tértem vissza. brigi és feri beszélggettek hétkőznapi dolgokrol lácot ferin hogy nagyon teccik neki brigi és kivánja, brigi igen alakos nagyon jo segge van és a puncija oltári és a tekintete csábito .megszolaltam na csináljunk valamit.erre brigit átülttettem egy kanapé kőzepére s mi ketten mellé ültünk brigin gyönyörü ruha volt aminek az egyik pántját lehuztam és kivettem a mellét és csokolgatni kezdtem feri se habozot tovább ő kivette a másik mellét és mohoan nyelvezte feri haladt lefele és brigi punciját vette kezelésbe elkezdte nyalni ujazzni ami briginek láthatoan jol esset én feláltam a kanapéra és bribi szájába tettem a farkam ő ugy szivta mind még soha.utána cseréltünk én nyaltam és feri szoptatta ferinek nagyobb farka volt mind nekem és brigi csak ugy hamzsolta a szájába.ekkor mondta feri mennyünk át a francia ágyra ,és ot fojtatuk az előjátékot ami nekem é nekikis láthatolag jol eset.feri brigit négykézláb fektette én hátulrol hatolt be neki amit nagyon élveztek mindketten csodálatos volt a látvány ahogy szexelnek én odatérdeltem brigi szájához és szájához tettem a farkam és éreztem hogy brigi minden kis érintést élvez de most nem ugy ahogy eddig ez más volt feri még mindig hátulrol tolta briginek punciát, én alákusztam és ahogy ők basztak én nyalogattam a csikloját s brigi a farkam mohon szopta utána váltotunk én tettem be briginek és feri szoptatta én nagyon felvoltam izgulva és hamar elis élveztem .kimerülten kimentem a fürdőszobába és megmozsdotam mert a bor hatása alat voltam még és nagyot is élveztem a furdőbe hallotam ahogy brigi nagyokat élvezik és ahogy a segge csattog ahogy feri keményen veri kicsit fura volt de nagyon élveztem mert tudtam hogy feri csak egy segédeszkőz számunkra .visszamentem és komásan győnyőrkődtem brigin ahogy élvezi és csodálatos érzés volt .feri nemsokára hatamasat spriccel brigi seggire és loholtan szál le rolla. brigi kiment a fürdőbe és addig mi felis őltőztünk és nemsokára haza is vit minket és miután hazaértünk megbeszéltük hogy mijen volt brigi elmondása szerint jo volt de nem élvezet el amit nem akartam elhinni mert én azt hittam hogy kb 3 szor de nem ő azt álitotta hogy nem ezt a partit merismételtük még jo párszor későb szerveztem még házaspárral is 4 esbe de nem igazán jőt be a dolog.rájőttem hogy férfivel jobb a dolog mint ha nőt vesz bele a dologba nagyőbb élvezetet nyujt..de azota brigi nem hajlando ijen dolgokba benne lenni pedig én nagyon szeretném engem izgat hogy 2 en izgatsuk brigit .de trobálom meg győzni talán ha a multban nem jőt be neki talán ha megtudom győzni lehet hogy ő is nagy orgazmusokba lehet részes...folyt.kőv


Történet 23.
Cím: Mennyország a karjaiban

A történet egy éve kezdődött.
Egy haverom (az exem) felvett nálam msn-re egy általa nagyra tartott srácot és úgy beszélgettek, de aztán elfelejtette törölni, így a partnereim között maradt.
Eltelt pár hét, egyszer csak a srác írt nekem: "Szió, ki vagy?"
Lestem egy nagyot és a válaszom: "Te ki vagy??"
Na, így indult... Hamar rájöttünk, hogy közös haverunk által jött létre ez a beszélgetés és pár mondat alapján szimpatizálni kezdtünk egymással. A második msn-en folytatott beszélgetés után már személyes találkára vágytunk. Rajongtam a srácért, pedig nem is ismertem, de ahogy előadta magát msn-en, teljesen felvidított, mosolyt csalt az arcomra. És hát, amúgy sem volt senkim... Akkoriban ért véget egy többszöri nekifutásos kapcsolatom azzal a közös haverral, aki tulajdonképpen az exem is egyben és akinek köszönhetjük az egészet.
Egy hete ment az ismerkedés msn-en, mikor végre meglátogatott az otthonomban. Azt sem tudtam, hogy öltözzek fel, de mivel fiatalos lendület és a rock/punk/metál irányvonal határoz meg, így gondoltam, magamat adom, az a legbiztosabb. Amúgy sem vártam többet az egésztől, mint kellemes beszélgetés, borozással egybevéve.
Ő látott rólam képet, de én csak akkor tudtam meg, hogyan néz ki, mikor ajtót nyitottam. És abszolút meglepődtem. Alig magasabb tőlem, vékony, de azért van rajta izom, gyönyörű szemek és hosszú barna haj. El voltam ájulva! Mit meg nem adtam volna azért, hogy ilyen pasim legyen!
Amint belépett, elszállt minden feszültség belőlem. Jól telt az este és végül csókokkal ért véget. Habár, be kell valljam, nagyon megijedtem. Ugyanis csak elég volt mellém ülnie és egyszerűen annyira kívántam, hogy én sem értettem. Sosem volt még velem ilyen. Féltem ettől az érzéstől, annyira erős volt. De én is az voltam és hazaküldtem hajnalban - na nem mintha rám akarta volna vetni magát, ő eléggé érzelmes és figyelmes.
Mondhatni, rögtön belezúgtam. Én 28 vagyok, ő 26, de engem a korkülönbség sosem zavart. A második alkalommal már nem bírtam visszafogni magam. Alig ért hozzám és azt hittem, ott alélok el. Muszáj volt magamban éreznem!
Egyszerre volt gyengéd és szenvedélyes! Ahogy cirógatta a melleimet, mintha áramütéstől rázkódnék, csak persze az biztos nem ilyen mennyeien kellemes... El sem hittem, hogy ilyesmi létezhet. Korábban is volt nagyon jó a szex 1-2 pasimmal, de ez felülmúlta mindet! Mintha nekem teremtették volna! Nagyon szereti a puncimat lefetyelni és ért is hozzá! Korábban nem nagyon leltem benne örömet, ha valaki orálisan próbált kényeztetni... De ő fáradhatatlan és mindent belead. Ő volt az első, akivel átéltem orális gyönyört! Pedig azért voltak páran előtte...
A hímtagja egyszerűen isteni! Élvezettel veszem mindig a számba és kényeztetem addig, amíg le nem fecskendezi torkomon az édes nedüt. Imádom a farkát, az ízét, illatát, a kéjnedvét... és korábban nem nyeltem le senkinek se - kevés kivétellel, de ő érte bármit! A farka átlagos hosszúságú, de jó vastag, mintha belém illene pontosan. Ennyire belémvaló senki nem volt még - és tényleg nem az elfogultság beszél belőlem. De már attól halott vagyok (jó értelemben persze), ha behelyezi és nem is kell sok, hogy elélvezzek. Legjobban kutya pózban szeretem, mert olyankor igazán mélyre betolhatja magát és rendkívül tudom élvezni. De mindig variáljuk, nem csak a klasszikus 3 pózban szeretkezünk. Külön öröm neki, hogy análisan is szeretem, számomra pedig az, hogy őt nem érdekli az sem, ha nekem megvan :)
Én voltam már két pasival is egyszerre, de senki és semmi nem volt még ennyire élvezetes, mint vele szeretkezni! Ha nálam alszik, mindig arra ébred, hogy a farka a számban lüktet :P Imád így ébredni és nekem is öröm, ha neki is az.
És ez már egy éve tart és remélem sosem - de legalábbis hosszú évekig nem ér véget, mert már mással el sem bírnám képzelni, hogy lehet ennyire csodálatos a szex. És hát, ugye nem mellékesek az érzelmeink se.
Csak kívánni tudom mindenkinek, hogy rátaláljon egy ilyen kedvesre és szeretőre :)


Történet 24.
Cím: Évforduló

Még csak 15 éves voltam, amikor meg ismerkedtem valakivel
egy lánnyal, aki szintén 15 volt de fél évvel idősebb nálam.
Azt mondják, hogy jobb egy idősebb, éretebb nővel ágyba bujni
hiszen tapasztalt. Nos az egész interneten indult. A világhálón
hálóztam be a lányt. Egy internetes oldalon dumáltam ismeretlen
emberekkel, és egyszercsak ott termett Anna. A lányt Annának
hívták, gyönyörű név. Tehát neten kezdődött el kettönk kapcsolata
ismerkedtünk beszélgettünk stb stb, és furán hangzik, de elkezdtünk
járni az interneten. Teltek a hónapok, és eljött a nyár. Végre
találkozhattunk.Mondanom sem kell isteni volt az első találkozás.
És az első csók is, amely már este megvolt. Egész hamar összeszoktunk
és már a 3. este lenyulta a nadrágomba és elkezdte simogatni,
kényeztetni a farkamat. Elég hihetetlennek hangzik, még én magam
sem hittem el, annyira hihetetlen, amilyen hihetetlenül jól csinálta!:)
Na de nem erről szeretnék mesélni. Eltelt 2 év, eljött a 2 éves évforduló
már 2 év, annyira hihetetlen. Sajnos csak 2 hetente találkozunk, mert nagyon
messze lakunk egymástól. eljött a január 31-e a 2 éves évforduló, és
pont ugy jött ki minden, hogy én mentem hozzá. Délután suli után mentem hozzá
Már annyira hiányzott, hogy még az utolsó óráról is ellógtam csakhogy végre
vele legyek. Na tehát délután volt, odaértem hozzá. Hazamentünk, az anyukája
finom ebéddel várt engem, és nem kellett kétszer szólni, hogy menjek enni:P
Befejeztük a délutáni ebédet, és bementünk a barátnőm szobájába.
Mikor odamegyek mindig behuzodunk a szobájába és beszélgetünk, összebujunk
és természetesen csókolozunk, vadul. Már akkor délután éreztem, hogy az a
hétvége más lesz mint a többi, és igen más volt. Olyan történt ami még soha.
Indultunk volna kifele barátnőm szobájából amit sajnos nem lehet bezárni igy
bármikor bejöhet valaki, Szóval épp indultunk volna ki, amikor benyultam a
farmere azon belül a tangája alá. Szexi pántos falatnyi tanga volt rajta,
hisz tudta hogy mi izgat engem. Elkezdtem lágyan simogatni a csiklóját
mire ő annyira elvesztette a fejét, hogy felnyögött, hirtelen meg is állt
hogy uristen biztos meghallották a szülei, de nem igy történt. Elkezdtem
csiklóját simogatni egyenletes tempoval, mire ő is elkezdte mozgatni csipőjét
egyre gyorsabban és már éreztem, hogy annyira jól esik neki és felizgult,
hogy benedvesedett a puncija. Éreztem ahogy a meleg puncinedv elönti az
ujjamat majd a kezemet. Hallkan nyögdécselt, Vadul csókolt, egyszerüen
nem birt már magával és megkérdezte, hogy elélvezhet e. Én gyorsan rávágtam,
hogy igen majd eszembejutott, hogy máshogy is megoldhatnánk ezt, és a fülébe
sugtam, "Most rögtön megduglak" ez annyira felizgatta, hogy egyre hevesebben
kezdett el nyögdécselni és mozogni az ujjamon. Meg is kaptam a válaszom
"Oké, siess huzz fel egy gumit" én mint a bolha már ugrottam is a gumiért
kibontottam felhuztam, majd a hátamra feküdtem, és megvártam mig Anna
rám ül. Nem kellett sokat várnom, már pattant is és már csak azt éreztem
hogy valami hihetetlenül puha és nedves dologban van a farkam. A puncijában.
Pólóját felhuztam éreztem ahogy az izzadság végig gurul a hátán, magamhoz
öleltem és nagyon gyorsan elkezdtem mozgatni a farkam a punciban, ki-be-ki-be
Csókolóztunk, nyögtünk, mozogtunk, hatalmas zajt csaptunk, de nem érdekelt
csak az hogy mindketten egy hatalmasat élvezzünk. Anna csak ennyit mondott
nyögdécselve, el-elcsukló hangon: Elmegyek.....elmegyek és már éreztem is
ahogy teste megfeszül, ekkor olyan mélyre dugtam farkam nedves kelyhében
hogy felnyögött és ott rajtam, elélvezett. kb 15 másodpercet pihent, és
poziciot váltott, tudta, hogy nekem más pozban esik jól, még kb 10 mp-ig
mozogtam benne, mikor éreztem ahogy kitör belőlem a forró nedű egyenesen
bele a punciba. Leszállt rólam és egymás mellett feküdtünk, 2 percig mire
megtudtunk szólalni, valahogy éreztük, mit akar a másik mondani
és csak annyit mondtunk egyszerre, hogy "Szeretlek" felöltöztünk elindultunk
a konyha fele valami üditö felé mert mindketten majd szomjan halltunk:D
még ugy állt a vesszőm hogy a farmeron is szabályosan átütött, ezért
barátnőm még nem is engedte, hogy ki menjek a szobából, de nem érdekelt
és álló farokkal mentem ki. Másnap reggel Anna ugy ébresztett, hogy rámfeküdt
sokszor szokott csak úgy rámfeküdni, valahogy ott jól tudni aludni, szóval
rámfeküdt a farkam pedig elkezdett állni és ezt észre is vette a barátnőm és
máris ugy igazitotta puncusát, hogy a farkamon legyen, először csak lassan mozgott
majd egyre gyorsabban. Levetköztettem nem volt nehéz hisz csak egy rövid póló és
egy falatnyi tanga volt rajta. Láttam rajta, hogy annyira jól esik neki ahogy
a farkamon mozog, hogy el is tudna élvezni tőle, és igen. Éreztem,
ahogy erősen neki nyomja csiklóját a farkamnak és gyorsabban kezdett el mozogni,
majd a következő pillanatban már csak azt lehetett látni hogy hallkan nyögdécsel
szeme csukva és fokozatosan kezdi abbahagyni a mozgást. "Elment".
Szinte a szó szoros értelmében ledobtam magamról és elkezdtem a farkamat verni
annyira jó volt a látvány, a csupasz borotvált punci, a mellei az arca, ahogy
ott fekszik kielégülve, hogy alig kellett párat rántanom a farkamon, énis elélveztem
rá a csiklójára, a puncijára rengeteg ki jött belőlem, pedig alig volt 10 órája, hogy
kifacsart.:P

Folyt. köv., de csak akkor ha szeretnétek.
U.i.: Ez az első történetem, és minden szó igaz!:)


Történet 25.
Cím: nudizmus

Nem is tudom, hol kezdjem! Van egy barátnőm, akivel rendszeresen nudizunk egy tónál-nem mondom, hol, mert az reklám! - Nos ez a nudizmus olyan, hogy félmeztelenül sokat mászkálunk és tetszik ahogy a férfiak-még a tinik is-jól megnéznek bennünnket! A barátnőm rábeszélt, hogy legalább egy számmal kisebb fűrdőruhát vegyek, vagy kisebbet, így színte"pucér"vóltam! Csak egy pár hónapja tudtam meg, hogy a férje az én férjem főnöke, és van egy 15 éves múlt fiúk! Na szóval! Éppen napoztunk, amikor is megszólalt, hogy jön a férje a fíukkal! Gyorsan kapkodtam a ruháimat, de rám szólt! Ugyan már miért kakodsz?! Hisz úgyis láttak már meztelenűl! Na de mikor és, hogyan?! Kérdeztem! Emlékezzél vissza! A jó múltkor csináltam rólunk egy pár fotót, amin te is meg én is meztelenül vagyunk! Ráadásul olyan kép is van, ahol szétterpesztünk, és kissé széthúzzuk! Nos ezeket a képeket látták, úgy, hogy most már kár szégyenkezned! Hát odajöttek hozzánk! Milyen szépek és sexik vagytok így színte teljesen meztelen! -szólalt meg a férje-, közben a gyerek meg mustrálta a melleimet! -meg kell, hogy mondjam, egy jó páran már megdicsérték-! Lefekűdt közénk, és pofátlanul máris a csöcsbimbomhoz nyúlt, kissé megcsavarva azt! A röhej benne, hogy ő még nem túdta, hogy ő férjem főnöke! Azt ugye tudod-fórdúlt felém-, hogy a leborotvált pinád nagyon szép, engedd meg, hogy a fiam is megtapogassa! Még mielőtt bármit is mondhattam vólna, mindegyikük keze már a pinámon is vólt! A barátnőm tétlenül nézte, szerintem ő már előre tudta, hogy mi fog következni! Hát még ami ezután jött! Egy félre eső helyen vóltunk, így színte senki nem láthatott bennünket! Szerenénk megkérni-szólt a barátnőm-, hogy légyszíves"avasd"fel a fiúnkat! Rád gondóltunk.persze nem ingyen és nem akarunk belőled "kurvát"csinálni, és a férjed sem tudja meg! Addig győzködtek, még beleegyeztem! Persze a férje rögtön a számba dugta a faszát, a "gyerek"meg a pinámmal ísmerkedett, majd az anyja segítségével beakasztott! Miután az "APU" tele lőtte a számat, a fia pedig a pinámat, helyet cseréltek, és nekiálltam szopni a"Fiamat"-mert az lehetne-! Attól függetlenűl nagyon jó vólt, óriásikat élveztem, csak kissé zavart, hogy ilyen fiatal"gyerekkel"kellett végigcsinálni! Mivel tisztában vóltam vele, hogy előbb-utóbb minden kiderűl, igy otthon majdnem mindent elmeséltem a férjemnek! Aki nagyon nem is vólt"kiakadva", mondván, hogy ilyen jó nő-már mint én-, ne csodálkozzon azon, hogy mindenki szeretné megbaszni! Nadehát színte gyerekek láttak színte meztelen! -Had tanúljanak! vólt a válasz-! Szerintem mindegyiknek állt, és gondolatban meg is basztak! Na de az egy kicsit számomra dúrva, hogy a főnökömet leszoptad! -hát ha még a többit is tudná! -


Történet 26.
Cím: Nagyon megbszva

Tőrtén, hogy nagy rábeszélés után, aférjemmel elmentünk egy"olyan"helyre! Bár én még csak 34 múltam, de "ide"már "őregnek"számítottam! Főleg mikor azt láttam, hogy egy kb 6-7 hónapos terhes lány, beleűl egy faszba, miközben egy másikat szop, és mindezt a férje örömmel veszi tudomásúl! Na elég az hozzá, hogy a "vendéglátónk"minderre felhívta a figyelmünket, és tudtomra adta, -állítólag piszokúl jól nézek ki! -, hogy ne csodálkozzunk, ha minden pasi engem akar majd megbaszni! Na elég az hozzá, hogy meztelenül léptünk be! Rögtön minden szem rám szegeződött-kivévéve az"elfoglalt"terhes lányt és környezetét-! Már el is kaptak és húztak a főldre! Közben a férjemet elkapta egy tini, és máris a faszát kezdte húzogatni! Mire észbe kaptam, a pinámba már valaki matatatott.de a szám sem maradt üres! Persze mindez"rendben"lett vólna, ha nincs Kb velük egyidős fiam és lányom! Most képzeljétek el, hogy milyen érzés, hogy színte a fíadat szopod, az "ember"pedig a saját lányát bassza! Mikor hazaértünk, a férjem nagyjából letörölte a sok gecit, mielőtt elmentem zuhanyozni, majd mikor végeztem, megkérdezte! Na milyen vólt?! Mennyi gecit nyeltél! ?Mit mondjak! Nem vólt rossz, csak zavart eleinte, hogy ilyen fiatal fiúkkal kellett baszni! De azért te sem panaszkodhatsz, láttam, hogy élvezted a fiatal"puncikat"! Kézeld el, hogy alányod is ilyen bulikon vesz részt, és sok öreg pasi megbassza! Na ne! Erre még rá gondolni sem akarok! Hát tudod-szólaltam meg-, ennyi idős koromban, már egy páran megbasztak, köztük te is!


Történet 27.
Cím: Mercedes és teste

Hát nem is tudom hol kezdjem talán ott, hogy anyuék kitalálták, hogy mivel nyári szünet van és nekik üzleti ügyben el kell utazniuk apával a hétvégére ezért a nagyinál passzolnak le. Hát mondanom sem kell semmi kedvem nem volt a nagyinál lenni, mivel nyári szünet van és a csajokkal már rég megbeszéltük, hogy strandolunk a hétvégén. No de persze le kellett mondanom. No mindegy. Összepakoltam a cuccaimat ami kellhet a hét végére bár a kertbe mi kellhet? Azért bepakoltam a nagy melegre való tekintettel szellősebb göncöket is. Reggeli órákban indultunk el, de mire a nagyihoz értünk már dög meleg volt. Szerencsére a kocsiban légkondi van tehát nem volt olyan kibírhatatlan az út. De amikor kiszálltam… hát majdnem segítségért kiáltottam olyan meleg volt. A nagyi már a kapuban várt. Gyertek gyertek már rég vártalak benneteket sütöttem egy kis hókiflit is. Azért örültem a nagyinak mert már tényleg nagyon régen láttam. De persze anyáék épp hogy bekaptak 2 hókiflit máris „illedelmesen” távoztak mondván nagyon sok a dolguk még. Két puszi aztán „jó légy” effektus. A nagyi megmutatta a hátsó nyári konyháját mondta, hogy mivel már majdnem nagylány (17 éves) vagyok ezért ő úgy gondolta, hogy ott a hét végére kialakíthatok egy kis birodalmat magamnak. Hát mondanom sem kell, hogy nagyon tetszett. Igaz meleg attól még volt, de szerencsére hűvös fekvése volt a szobának. Miután lepakoltam már kb. dél volt szóval a nagyi ebédre hívott. A kedvencemet csinálta és úgy ahogy én szeretem. Már olyan rég voltam itt, hogy már azt is elfelejtettem miért szerettem ide járni. Mondta a nagyi, hogy elmegy a boltba addig foglaljam el magam. Nos mivel a faluban senkit nem ismertem ezért nem nagyon tudtam semmit csinálni. Kérdeztem a nagyitól, hogy esetleg van-e valamilye amit a fűben leteríthetek napozásra. Kaptam egy plédet. Nos nagyi el is indult a boltba. Én fogtam magam bementem az ideiglenes kis rezidenciámra és megszabadultam mini szoknyámtól és feszes felsőmtől. Majd a szobában lévő tükörben nézegettem idomaimat. Szerencsére anyától örököltem alakomat és hosszú egyenes fekete hajam. Nos hát a napozáshoz nem mehetek fehérneműbe ezért muszáj volt a fehérneműtől megszabadulni. Hajamat előre dobtam hogy hozzá férjek a melltartó csatjához. Ahogy vettem le a melltartómat elkezdtem simogatni melleimet és egyre jobban dörzsiztem azt. Mellbimbóim egyre keményebbek voltak. A tükör teljesen visszaadta, amit műveltem magammal. Nagyon izgató volt. Bal kezemmel megnyálaztam az ujjam majd benedvesítettem mellbimbóimat. Jobb kezemet a hasam felé csúsztattam majd csipke bugyimon át elkezdtem simogatni magamat. Láttam a tükörben, hogy a csipke egyre jobban fényes lesz kéjnedvemtől. Szívem egyre jobban lüktetett és egyre jobban éreztem, hogy a puncim megfeszül. Jobb kezemet a számhoz emeltem majd erotikusan újamat a számba tettem és közben néztem magam a tükörben. Egyik pillanatban behúnytam a szemem és azt gondoltam, hogy épp egy kemény faszt szopok. Egyre hevesebben kezdtem újamat nyalogatni és szopni. Mellemet egyre erősebben markolásztam. Puncimon már éreztem, hogy egyre keményebb és fényesebb lesz. Lassan a melleimen, hasamon keresztül a bugyim irányába vette az irányt az újam. Elkezdtem cirógatni puncimat csike bugyimon keresztül. Az nyálamtól mely az újamon volt egyre jobban fényesedett a bugyi. Ekkor az apró csipke bugyimat kezdem letolni óvatosan miközben a combomat simogattam. A tükörrel szemben volt egy fotel melyet kiszemeltem magamnak. A fotel karfájára tette két lábam, majd mellemet kezdtem továbbra is markolászni. Újamat ismét elkezdtem nyalni majd egy picit ráköptem az újamról a nyál már csorgott. Újamat a puncimhoz emeltem és óvatosan rá csepegtettem. Nyálamat óvatosan elsimogatta puncimon. Puncim már egyre jobban duzzadt és várta már kezemet. S megint benyálaztam az újamat majd puncimat. Már egyre jobban lucsogtam a nyálamtól és már azt éreztem nem bírom tovább. Óvatosan puncimba nyúltam és ki be mozgattam újam, de a kéj már annyira elragadott, hogy muszáj voltam még egy ujjamat betenni magamnak. Még jobban újaztam magam, de többet akartam. Egy faszt akartam ami szét bassza a pinámat. Gyorsan körül néztem és megláttam egy desodoros üveget melynek nem tudtam ellenállni. Megfogtam és óvatosan pinámba csúsztattam majd egyre gyorsabban és gyorsabban közben mellemet markolásztam. Egyre jobban és gyorsabban mozgattam ki be az üveget mikor éreztem, hogy az élvezet elönt és apróbb előlökéseket éreztem, majd éreztem, hogy a lüktetés közben pinám az üvegre szorul, melytől még nagyobb lökések érkeztem, hírtelen akkorát sikítottam, hogy attól féltem nagyi nehogy hazaérjen. A lüktetés kezdett gyengülni ahogy én is éreztem, hogy az összes erőm elhagy és csak feküdtem forró testel és mégis rázott a hideg. Mikor feleszméltem elszaladtam lezuhanyozni majd felvettem a tervezett rózsaszín bikinit és kifeküdtem a napra. Nem sokkal rá nagyi is megérkezett és megajándékozott egy banánnal aminek nagyon örültem hisz eszembe jutott az üveg mely hatalmas csodát adott nekem, s már terveztem az estét…



Történet 28.
Cím: Őrületes sex 1.Fejezet.

Sziasztok a nevem Viola, ez a történet néhány hónappal történt meg velem. A kinézetem nem valami nagy szám szerintem, 20 éves vagyok átlagos mell karcsú de nem nagyon de egy kicsit duci vok de nem nagyon szép barna hajjal.
A barátnőm mondta hogy ma este lesz egy nagyon nagy buli a discóka , gondoltam elmegyek vele. (a barátnőm neve: Nina )Fekete szoknya meg egy kicsi poló meg egy melltartó meg bugyi volt rajtam.

Megbeszéltük hogy olyan 20kor találkozunk a bejáratnál. Már olyan 19:50volt amikor elindultam de 5 perc alatt ott voltam. Bementünk, és olyan látvány volt amit még soha nem láttam olyan sok pasi volt ott de sok csinos csaj is.
Elkezdtünk táncolni amikor csak Ninához oda jött egy pasi aki elvitte én meg ott voltam egyedül és táncoltam tovább. Olyan fél órás tánc után oda jön egy olyan 25 éves srác.

-Szia látom nagyon szeretsz mulatni?- Én erre nem is tudtam mit mondani ezért elkezdtem mosolyogni.
Folytatta tovább a beszédjét.-Mit szólnál hogy ha egy kicsit kezelésbe vennénk téged?-
Nagyon tetszett az ajánlat és eddig csak egyszer sexeltem .Erre olyan kíváncsi mosolyt csináltam.-Rendben.-
Erre odajöttek még öten és bevezettek a férfi WC-be. Odafelé mindegyik elkezdi fogdosni meg a szoknya alá nyúl meg ilyenek.
Miután beérünk a WC-be a középső aki leszólított a földre parancsolt és a számba rakta a szép példányú faszt én meg elkezdtem szopni, a többiek meg körbeálltak és a hátam mögött lévők négykézlábra állítottak leúszták a szoknyámat és elkezdték mindannyian egy vagy kettő újukkal bugyin keresztül izgatni a puncimat.Azután egy egyik amelyik lehúzta a szoknyámat elkezdi leszedni rólam a bugyit és szét nyitja a lábamat és befekszik alulra és elkezdi nyalni a pinámat ami szép sima volt mert számítottam sexre de nem ennyi pasival. Nagyon jól esett és közbe két ujját nyomta fel minél mélyebbre, nem tudtam meg szólalni sem mert a szám tele volt, a másik meg az az ujját oda tette a segglukamhoz és szépen elkezdte körözgetni, nagyon csikis és izgató volt egyszerre. De ott még pasi nem járt. az oda illesztette a farkát és egy nagy erővel belém vágta.Rögtön nagyon nagy orgazmus törtrám, remegtem. Az alattam lévő pasi is fel ment és belém vágta a faszát, nagyon furcsa érzés volt. a másik háromnak is nagy fasza volt, ők is előkapták és elkezdték húzogatni meg hozzám dörzsölték az arcomhoz, miután amelyik szopatott megfogta a fejemet és erősen nagyon erősen szájba baszott. Aztán már közel bolt a sperma ömlés még utoljára erősen jól nyomta a nyelőcsövemen a farkát és beleélvezett, mindet lekellet nyelnem addig nem vette ki ameddig le nem nyeltem.Azután egy másik tette be a számba nagyon gyorsan. Ő is gyorsan baszta a számat de nagyon erősebben mind az előbbi, a másik kettő amelyik meg dugott gyors sebességben egy ütemben basztak szét, elsőnek a puncimban lévő fasz pumpált tele. Aztán a seggembe lévő is teleélvez. Felváltja a helyüket a maradék kettő. Azután akik még megcsináltak egyszer azok a farkukat a hajamba törlik, azután akit szoptam torkomba élvezzett és azt is lenyelem. Végül mind a kettő akik még dugnak egyszerre élveznek belém, nagyon sokat lőttek belém mint egy vulkán kitörés. Nagyon nagyot élveztem nem bírtam tovább és ott helyben rogytam össze. Azután akit elsőnek leszoptam négykézlábra állított és egy nagyon erős mozdulattal belém dugta a faszát.

Mindenki ott hajrázott.-Gyerünk dugjad meg a ribancot!- Aztán mielőtt belém élvezett volna gyorsan kikapta és a számba dugta a faszát nagyon erősen és beleélvezett. Már nem tudtam mit tenni. Aztán még a haverjai még egyszer szétdugta de minden ujjab menet után nagyon nagy orgazmusom lett.

Folyt.


Történet 29.
Cím: Egy csodálatos hétvége 1



Ez a 3 részes kitalált történet egy tragikusnak induló, "csodálatos hétvége" gyönyörű eseményeit eleveníti fel. Egy fiatal, csinos, kivánatos vöröshajú özvegyasszony "aranyos szöszi kislányát" sikerült nagy szerencsével kimentenem a "hatalmas óvodai tűzből".
A fiatal csinos, kivánatos vöröshajú özvegyasszony nagyon hálásan nézett
rám, hogy életem kockáztatásával, épségben kimentettem a tomboló
tűzből, egyetlen drága kicsi kincsét. Közben megérkezett a fiatal csinos özvegyasszony apja is, aki nagyon szerette szöszi kis unokáját, és az is őt.

Délben meghívtak hozzájuk ebédre.
A csinos kis özvegy egy hatalmas és gyönyörű kétszintes házban lakott.
Szoknyában és blúzban fogadott. Nagyon csinos és kivánatos volt.
Kölcsönösen bemutatkoztunk egymásnak:
- Szia, ROBI vagyok 32 éves, nőtlen, munkanélküli.
- Szia, ADRI vagyok, 32 éves, özvegy, van egy 4 éves kislányom,
Folytatta tovább a bemutatkozást:
- Angolt, kémiát tanítok, és igazgatónő vagyok a gimnáziumban.
Bemutatkozás után hálásan megölelt, és megcsókolt.
Meghatóan még csak annyit rebegett, hogy : - Köszönöm.
Édes "aranyos szöszi kislánya " is nagy szeretettel üdvözölt. - Szia, bácsi.
Őt LILLINEK hívták, és négyéves volt ekkor. - Szia, LILLI.
Ekkor derült ki az is, hogy a nagypapija nem más mint egy multinacionális cég nagyhatalmú Elnök-vezérigazgatója.

Mikor megtudta, hogy nincsen munkám, azonnal felajánlotta hatalmas cégénél a Vezérigazgató-helyettesi állást, amelyet hétfőn el is foglalhatok.
ADRIEN hálásan megölelt, és megcsókolt, majd örömmel graturált a jó fizetéssel, és nagy kiváltságokkal járó Vezérigazgató-helyettesi állásomhoz.
Apja közölte velem, hogy hétvégére magával viszi az egyetlen szöszi édes kisunokáját, igy az egész hétvégét édes kettesben tölthetem a lányával ADRIENNEL, aki nagyon hálásan fog, mindenben a kedvembe járni.
A nagypapi már ebéd után magával vitte egyetlen szöszi kis unokáját.
Igy délután már édes kettesben maradtam a fiatal csinos vöröshajú
ADRIENNEL, akit már első látásra nagyon megkivántam.
Tudtam, hogy mindenben a rendelkezésemre fog állni.

A nappaliban már mint újonnan kinevezett vezérigazgató-helyettes vettem kezelésbe. ADRIEN tudta, hogy nem lehet hozzám hálátlan.
- Gyere drágám, szopjál le. - szóltam neki.
- Még soha nem szoptam le férfit, szívem. - szólt ADRIEN.
Utána még hálásan hozzátette:
- Téged mégis leszoplak szívem, mert megmentetted a kislányomat.
- Megdughatom a puncidat, és a popsidat is, drágám?- kérdeztem tőle.
- Igen, megdughatod szívem. Teljesen a tiéd vagyok.- rebegte ADRIEN.
- Most gombold ki a nadrágomat drágám, vedd ki a farkamat, és szopd le.
ADRIEN leült a rekamiéra, eléje álltam, kigombolta a nadrágomat, lehúzta
alsónadrágomat, meglátta hatalmas 25 cm hosszú, és 7 cm átmérőjű
hatalmas dákómat, fennakadtak a szemei, és tátva maradt a szája.

Neki még ekkora hatalmas dákóval eddig nem volt dolga.
- Ekkora hatalmas dákót még nem láttam, szívem! - hüledezett ADRIEN.
- Elhiszem drágám, most pedig gyere, és szopjál le ! - mondtam neki.
Két kézzel megfogta hatalmas dákómat, először ízlelgette, körbenyalta,
majd a szájába vette, és el kezdte szopni. Keményen megfogtam a fejét,
és a szájába irányítottam hatalmas farkamat. ADRIEN torkán akadt a szó, könnybe lábadtak a szemei, ahogy hatalmas faszom benyomult a szájába, és vadul baszni kezdte.
Egy idő után éreztem, hogy mindjárt elélvezem, ekkor még kettőt hármat vadul löktem hatalmas farkamon, amely szétrobbant ADRIEN szájában,
aki a bőven ömlő anyagot alig bírta nyelni.
- Nyeld le drágám, és nyald tisztára.- utasítottam határozottan.
Addig tartottam szájában teljesen szétrobbanó dákóm, amíg utolsó cseppig mindet le nem nyelte. Végül farkamról is lenyalt mindent.

- Csodálatos voltál drágám. Köszönöm.- mondtam neki hálásan.
Most ADRIEN ült le a rekamiéra, eléje álltam. Benyúltam a szoknyája alá.
El kezdtem simogatni szép formás lábait, combjait. Két kézzel megfogtam apró kis tangáját, lehúztam. Utána el kezdtem simogatni szőrös kis punciját. A csinos kis özvegy megremegett kezem érintésétől. Széttette a lábait. Közben gyönyörű arcát néztem, és szemeztem vele. Gyönyörű szép barna szemei voltak. Szépen lassan módszeresen el kezdtem tágítani a punciját.
- Kitágítom a puncidat drágám, hogy magába tudja fogadni óriási dákómat.
- Figyelmes vagy szívem, köszönöm. - mondta hálásan.
- Ne köszönd drágám.- néztem rá mohó tekintettel.
- Mert úgy meg foglak baszni, ahogy az életben férfi még nem baszott meg.
ADRIEN még csak annyit jegyzett meg:
- Soha nem gondoltam szívem, hogy egy életmentőnek ekkora farka lehet.
Közben először egy ujjal, majd kettővel, hárommal tágítottam a punciját.
Ahogy szépen tágult, már az egész öklöm belefért.
- Jól van drágám, a puncid készen áll hatalmas dákóm befogadására.

- Most pedig kitágítom a segged lyukát is. - mondtam neki.
ADRIEN feltérdelt a rekamiéra, combjait széttette. Benyúltam szoknyája alá.
Hátulról megsimogattam a popsiját, majd benyúltam a fenekébe.
A csinos kis özvegy először megremegett, ahogy egy, kettő, majd három ujjal szépen lassan tágítottam a segge lyukát. Ahogy szépen tágult, már az egész öklöm belefért.
- Jól van drágám, a feneked is készen áll hatalmas dákóm befogadására.

Egy kicsit pihentünk, majd igy szóltam a csinos kis özvegyhez:
- Vetkőzz le, drágám.
- Igen, szívem.
A csinos kis özvegy el kezdett vetkőzni. Elöször kigombolta a szoknyáját, leeresztette, majd kibújt belőle, a búzán kigombolta a három gombot, majd két kézzel a feje felett áthúzta, végül két kézzel kigombolta fekete csipkés melltartóját, és levetette. Ott állt előttem anyaszült meztelenül.
Hatalmas farkam újra keményen ágaskodott bevetésre készen.
Mielőtt még megbasztam volna, hátulról két kézzel férfiasan elmarkoltam gyönyörű formás melleit, és meggyömöszöltem, közben hevesen a nyakát és a vállát csókoltam.

- Itt a nappaliban duglak meg hátulról, drágám.- szóltam határozottan.
- Rendben van szívem, teljesen a tiéd vagyok.- rebegte hálásan.
ADRIEN széttette a lábait, várta, hogy hatalmas dákómmal férfiasan beléje hatoljak.
Háta mögé álltam, megfogtam karcsú derekát, és belecsókoltam a nyakába.
- Most pedig megduglak drágám.- mondtam neki határozottan.
- Ilyen hatalmas dákóval még nem basztak meg szívem.- rebegte halkan.
- Nem baj drágám, most ezt a mulasztást is bepótoljuk.- válaszoltam.
Utána hatalmas ágaskodó faszamat kivánatos, szőrös kis puncijához illesztettem, és behatoltam. ADRIEN egy nagyott nyögött, de hatalmas kemény faszommal egyre mélyebbre hatolva, teljesen benyomtam neki mind a 25 cm-t, szépen kitágított puncijába. El kezdtem férfiasan és vadul baszni, a csinos kis özvegy hatalmas kemény farkam minden öklelésére nagyokat nyögött, sikongatott. Hátulról két kézzel férfiasan elmarkoltam szép formás melleit, számmal pedig hevesen csókoltam nyakát, és vállát.
Hatalmas farkamból egyenletesen 15-20 cm ki és bejárt a puncijába, és vadul férfiasan baszta. Miután férfiasan megdugtam a punciját, most a segge lyukába nyomtam hatalmas ágaskodó faszamat.
- Még egyetlen férfi sem baszta meg a popsim, szívem.- rebegte halkan.
- Most én férfiasan meg fogom baszni, drágám.- mondtam határozottan.
ADRIEN egy nagyot nyögött, de hatalmas faszommal egyre mélyebbre hatolva, teljesen benyomtam neki mind a 25 cm-t kitágított popsijába.
El kezdtem férfiasan, és vadul dugni, a csinos kivánatos kis özvegy hatalmas kemény farkam minden öklelésére nagyokat nyögött, sikongatott.
Hátulról két kézzel férfiasan elmarkoltam szép formás melleit, számmal pedig hevesen csókoltam nyakát és vállát. Már férfiasan, és vadul basztam a segge lyukát, hatalmas dákómat egyenletesen 15-20 cm-t ki, benyomva.
Éreztem, hogy hatalmas faszom, mindjárt szétrobban, ezért még vadul löktem rajta még kettőt, hármat, és ekkor elsült, és beterítette ADRIEN férfiasan megkúrt segge lyukát, bőven ömlő anyagával.
- Csodálatos veled baszni drágám, isteni tested van.- dicsértem meg.
- Ekkora hatalmas fasszal sem hatoltak eddig még belém, szívem.
- Pedig este még repetát is kérek az ágyban.- mondtam neki.
- Te kis telhetetlen.
Nézett rám huncut mosollyal a csinos kivánatos kis özvegy, és hálásan a karjaimba bújt. Ott ADRIEN eltünődött:
- Hogy lehet egy hős életmentőnek ekkora hatalmas fasza?

Este, vacsora után lezuhanyoztunk, és anyaszült meztelenül egymást átölelve felmentünk a hálószobába. Ott a hatalmas franciaágyon szépen hanyattfeküdtem, és így szóltam:
- Gyere drágám, lovagold meg a punciddal hatalmas farkamat.
- Jövök szívem. - mondta ADRIEN.
A csinos özvegy odajött hozzám, széttárt lábakkal óriási nyársként ágaskodó hatalmas dákóm végére helyezte szőrös kis punciját, és lassan
ráereszkedett. Hatalmas farkam egyre mélyebben ment bele a puncijába.
Mikor már mind a 25 cm teljesen benne volt, akkor el kezdett lovagolni rajta. Ahogy egyre vadabbul lovagolt, annál nagyobbakat nyögött, és sikongatott.
Közben a két kezembe fogtam gyönyörű melleit, és jól meggyömöszöltem. Csodálatos volt, ahogy hatalmas dákóm 15-20 cm-t ki, bejárt a puncijába.
Melőtt még elélveztünk volna, így szóltam:
- Gyere drágám lovagold meg a popsiddal is hatalmas dákómat.
- Jövök szívem. - mondta ADRIEN.
A csinos özvegy most a segge lyukát helyezte hatalmas kemény dákóm hegyére, és lassan ráereszkedett. Hatalmas farkam egyre mélyebben ment bele szép formás popsija alagútjába. Mikor mind a 25 cm teljesen benne volt, akkor el kezdett lovagolni rajta. Ahogy egyre vadabbul lovagolt, annál
nagyobbakat nyögött és sikongatott. Csodálatos volt, ahogy hatalmas dákóm 15-20 cm-t ki, bejárt a popsijába. Lassan éreztem, hogy mindjárt
elélvezem, ekkor hatalmas farkam kilövelte összes anyagát a csinos özvegy popsijába, megtöltve azt bőven ömlő anyagával.
ADRIEN lefordult rólam az ágyra, a hatalmas baszásoktól, és az élvezettől
fáradtan, még megszólalni sem tudott. Ekkor magamhoz öleltem gyönyörű
testét, és megcsókoltam a száját. A csinos kis özvegy visszacsókolt, és hálásan a karjaimba bújt.

Kis idő múlva szóltam neki:
- Most én fogok rajtad lovagolni drágám.
ADRIEN fáradtan csak annyit rebegett halkan.:
- Te kis mohó, te kis telhetetlen.
Már lovaglóülésben el is helyezkedtem rajta. Hatalmas kemény dákómat belenyomtam szőrös kis puncijába, férfiasan, és vadul baszni kezdtem.
Mikor már teljesen belenyomtam, 15-20 cm-t ki, benyomva vadul basztam. Egyre vadabbul basztam ADRIEN, annál nagyobbakat nyögött sikongatott.
- Szétbaszod a puncimat, szívem.- szólt nekem
- Még hálás leszel érte, drágám.- szóltam vissza.
Mikor végeztem puncijának férfias megbaszásával, akkor hasra fordítottam,
és szép formás fenekébe hatolt óriási dorongom. Azt is basztam férfiasan.
Teljesen belenyomva, ki, bejárt hatalmas faszom segge lyukába.
ADRIEN a kimerültségtől már nyögni sem tudott, igy kedvemre dughattam.
Basztam is segge lyukát férfiasan, és vadul, óriási kemény dorongommal.
Lassan éreztem, hogy mindjárt elélvezem, ekkor még kétszer háromszor
löktem vadul hatalmas farkammal, majd szétrobbant, és megtöltötte bőven
kiömlő anyagával ADRIEN keményen megbaszott segge lyukát.
- Hogy tud egy hős életmentő, ekkora nagyot baszni? - pihegte.
ADRIEN a kimerültségtől, és az élvezettől a karjaimban mély álomba merült.


FOLYTATÁSA KÖVETKEZIK !


Történet 30.
Cím: Egy szombat este

Sziasztok!
Ez a történet teljesen valós.Szombaton esett meg velem de már 3 hónapja elkezdődött.A volt barátommal kötöttünk egy fogadást miszerint melyikünk bir többet inni egy közös barátunk szülinapján.A fogadás tétje kavarás petting és szex volt.
A buli napján semmi sem történt ő nem ivot olyan sokat szval én nyertem meg...Utánna Januárban találkoztunk h betartjuk a fogadást de nem tartottuk be...Februárban szintén találkoztunk de akkor sem történt semmi...

Ennyit az előzményekről
Múlt héten szombaton ott voltam discóban ahol ő is lakik.Éppen mentem hazafelé amikor láttam h még világosság van a szobájában.Bekopogtam az ablakán ő észrevett és beszélgettünk egy kicsit majd elindultam haza unokatesómhoz.10 perc sem telt el csörög a telefonom hát ő volt az a nevét nem mondhatom meg.De nevezzük P-nek.Szval kérdezte h nincs e kedvem visszamenni h betratsuk a fogadásunkat és még van egy üveg bora is.Visszamentem és bemásztam az ablakon.:)
Sajnos a bort nem tudta kinyitni nem volt nálla bontó ugyh most sem történt semmi.Csak beszélgettünk iszonyatosan édes volt mindig is imádtam vele beszélgetni.Megbeszéltük h következő héten megint jövök akkor majd találkozunk
Szombaton unokatesómmal elindultunk fel bulizni.Az egyik kocsmában találkoztunk velük.P ekkor már kicsit ivott.Ugy csináltunk mint akik észre se veszik egymást.Éjfélkor elindultunk fel a discóba és P mellettem jött átkarolt taperolt és nyulkát alám össze vissza.Én mondtam neki h hagyjon békén nyugodjon már le és h ne égessen le a barátaink elött.Állandóan odatette a kezem ahol "kis"p már erősen dudorodott.(Ahhoz képest h nem kevesett ivott)XD
Én mentem elötte ő meg állandóan hirtelen nyultkált és fogdosta a fenekem.A discóban táncoltunk.Olyan 2 fele megkért h kisérjem el haza.Még jobban be volt indulva de még szerencse h én teljesen józan voltam.Az utcán is odarakta megint a kezem és elő akarta venni.Mondtam neki h hűljön már le és h az utcán hozzá se érek ennyi eszem van.Utánna végre megtörtént amire két éve vágyok(amikor jártunk 16 voltam most 18 vagyok)megcsókolt.Elindultunk feléjük de közbe meg megállt és taperolt és csókolóztunk alig birt magával.Aztán mondtam neki h nem megyek vele sehova inkább egyszóval húztam az agyát.És megkérdeztem tőle h most adjam neked a szüzességem?És mondta h ha nem akarom nem kell annyit adok amennyit én akarok, de figyelmeztetett h nem tud megállni vagyis nem biztos.
Aztán mondta h elszáll a ihlet megh tartsuk már be ne legyek már ilyen.És én erre mondtam neki h am is én nyertem neki kell adni nem forditva.Végül megszólalt h még sose könyörgött nekem és h nőnek se könyörgött még és nézett rám azokkal a gyönyörű égszinkék szemeivel aminek nem tudok ellenállni...
Na bementünk hozzájuk(most az ajtón mentem beXD)Beértünk a szobájába és picit felhuzta a redőnyt h legyen egy kis fény.:)Majd levettem róla a nadrágot és a boxert majd a pólót is.Közben végigcsókoltam a testét.Sose voltam még senkivel mint az irtam és semmi sem volt csókon kivűl mással vele még csók is elöszőr volt.Ösztönösen csináltam nagyon féltem de segitett.Irányitott h neki h jó.
Elöszőr megcsókoltam a száját majd haladtam egyre lejebb mignem elértem férfiasságához.Teljesen beindult már és ezen csodálkoztam is az alkohol miatt.
Megpusziltam a makkját majd szépen lassan bekaptam és elkezdtem szopni.Nem tudtam h jól csinálom e bár a nyögéseiből hallva igen(nem élvezhette hangosan mert a mellettünk lévő szobában ott aludt a bátyja)Közben ő simogatta a hátam a felsőm alatt.Majd megpróbáltam a torkomra engedni csak félig sikerült de egy hatalmas ahh nagyon jó csúszott ki a száján.Majd kiengedtem felállt felállított és levette a nadrágom majd érzéki puszikkal köritve a hasamat lehuzta a bugyim is majd megcsókolt és kikötötte majd lehuzta a toppom.Nincs nagy mellem én utálom is de neki tetszett és megpuszilgatta őket.majd lefektetett a kanapéra elém térdelt megcsókolt közben másik kezével simogatott ott lent.Meg is szólalt h nagyon benedvesedtem.Én is éreztem és fantasztikusan jó érzés volt h ő simogat és közbe le se veszi száját számról(eleinte vadul smároltunk itt már érzékibben)
Ezután hozott egy gumit felhúzta és megpróbálta betenni de nem ment...Mondtam is neki h hagyjuk mert most nem fog menni.Aztán visszaült a kanapéra és én tovább kényeztettem férfiasságát ami nem lankadt le egy percre sem.
Még 1 órát vele voltam kényeztettük egymást legfőképpen én őt de eljön még az is amikor ő fog engem.Egészen belejöttem már a végére és elélvezett.Nagyon nehezen tudott az alkohol miatt de végül csak sikerült.Hagytam h a számba élvezzen nem volt rossz ize.
Azóta sajnos nem beszéltünk de elméletileg hétvégén megint találkozunk
Nagyon tudom h hülyeséget csináltam de hát én még mindig szeretem és tudom h semmire nem fog emlékezni de hát ez csak egy fogadás egyszer mindent el kell lezdeni és ha azzal kezded akit szeretsz akkor nem bűn még akkor sem ha nem vagytok együtt.
Remélem lesz a hétvégén ennek folytatása és az is legalább ilyen jó lesz csak kevesebb alkohollal.Nekem nagyon tetszett bármit megtennék érte.Ezt meg is emlitettem neki h látod mit meg nem teszek érted és mondta h látja.Megbeszéltük h ez a kettőnk titka marad mivel engem is jól ismernek ott ahol ő lakik.Megbizom benne mert a mult hetet se mondta el senkinek és ez nagyobb titok.Bár ha nem emlékszik semmire akkor nem lesz gond.Majd talán megkérdezem tőle...
sziasztok
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
Reactor ·
Na, ez egy kicsivel jobban sikerült, mint az előző kettő, deeeee....közel sincs olyan jó, mint az első 4 volt.

aranyszamár ·
:japanese_ogre:
Rumcájsz ·
Így tetszel magadnak Szivacs?
stellaartois ·
Elgurult a gyógyszer,bogubaba?

AnnaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: