Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Anytime, anywhere 3.

Anytime,anywhere 3.


Joshua… Josh… Josh… Joshua...
Ezzel volt tele Amy naplója, a feje és a szíve … a barátnőinek meg a puttonya. Csak róla tudott beszélni, teljesen az agyára ment a dolog.

-Át tudsz jönni?-Amy kezében remegett a telefon miközben a legjobb barátnőjével, Jessicával beszélt. Joshua itt volt az udvarukban… el sem tudta hinni. Már egy hónap is eltelt azóta hogy… találkoztak és most erre teljesen váratlanul felbukkant, pedig Amy rendszeresen átjárt abba a bizonyos kocsmába hátha belefut, hiába.
-Persze. Miért?
-Mutatok valakit. De siess!
-Oké, oké!
Amy kinyomta a telefont majd azon mesterkedett hogy valahogy lefotózza Josht az ablakból. Nem sikerültek jól a képek pedig már vagy a huszadikat próbálta. A férfi háttal állt neki zsebre tett kezekkel és valamit nagyon magyarázott az apjának aki egyetértően bólogatott.
Amikor meghallotta a hangját, majdnem kiugrott a bőréből örömében, persze nem mert kimenni hogy köszönjön neki, ki tudja mi történt volna… Az apja előtt nem kockáztathatott pedig bármit megadott volna azért hogy újra a férfi kék szemeibe nézhessen
Ugyanaz az ing volt rajta… annyira szerette volna végigsimítani a mellkasán… a többiről már nem is beszélve… elég volt csak a csókját felidéznie és kirázta a hideg.
-Helló!- toppant be Jessica mosolyogva. Két háznyira lakott, nem volt nagy kunszt öt perc alatt átérni. – Mi a helyzet?
-Nézd! Ő az!- mutatott ki lelkesen az üvegen Amy. Jessica kíváncsian sétált az ablak elé hogy lássa Joshuát személyesen mert már annyit hallott róla hogy a felét is unta…
-Klassz fenék…
-Hát igen, sajnos háttal áll… de látod milyen magas? És milyen…. erős.
-Minden második pasi ilyen. –Jessica elmosolyodott. Aranyos volt a barátnője amikor bele volt zúgva valakibe de ez már kezdett kicsit beteges lenni. Minden beszélgetésük úgy indult hogy „Josh” és általában egy „Josh”-sal zárult.
-Nézd, nézd, nézd, megfordult! Olyan helyes, nem?
-De. Várj csak, én ismerem ezt a pasit! Vagyis szoktam látni… ő Amber barátnőmék szomszédja. Van egy szőke felesége aki babát vár…
-Tényleg?! A szomszédja?!
-Igen. Megyek is hozzá holnap után, bulit rendez.
-Légyszi, légyszi, légyszi! Hadd menjek én is!
-Nem is ismered Ambert!
-Kérlek szépen, intézd el valahogy!- Amy kezdett hisztérikusan viselkedni, Jessica belátta hogy jobb ha enged.
-Na jó, megpróbálom, de necces lesz…
-Imádlak! Ha sikerül, választhatsz valamit a szekrényemből…

Amy alig várta hogy lássa hogy hol lakik Josh. Jessica viszonylag egyszerűen elérte hogy magával vihesse, csak két fülbevalójába került a potyavendég… elég csajszi volt meghívva, eggyel több vagy kevesebb nem osztott, nem szorzott… Kilenckor indult a pizsibuli, negyed tízkor már a hatalmas hófehér ház előtt ácsorogtak.
-Be kéne csengetnünk, Amy!- Jessica egy fehér spagettipántos ruhában toporgott türelmetlenül, mialatt a barátnője akár egy kém, a kerítés mentén osont egyre közelebb Joshua házához hogy minél jobban szemügyre vehesse. Megismerte mert a Ford az út szélén parkolt.
-Csak egy pillanat!
Egyszerű, kétszintes ház volt takaros kis kerttel, csak az emeleten égett a villany, a földszinten teljes volt a sötétség. Amy várt még egy kicsit, hátha történik valami, aztán visszasétált a barátnőjéhez.
-Menjünk be…
Ambert látásból már ismerte. Megvolt róla a véleménye, de be kellett vágódnia nála ha szeretett volna még eljönni Joshuát lesni… Tudta hogy sűrűn rendez bulikat, nem engedhette meg magának hogy rosszban legyenek… a többi lány teljesen ismeretlen volt számára, de nyolc nevet még nem esett nehezére megjegyezni.
Minden ment a maga unalmas módján, bemutatkozások, bájcseverészés, pasik kibeszélése, hódítási praktikák.. A szoba pont jó helyen volt, csak alkalom nem kínálkozott arra hogy Amy elővegye az otthonról hozott távcsövét és megnézze mi a helyzet odaát. Már kezdte feladni amikor Jessica felvetette a sminkkészlet dolgot, amikor elhangzott a  Chanel Rouge Allure Amber szájából,rajta kívül az összes meghívott egy emberként  vette célba a tágas fürdőszobát.
-Te nem jössz, Amy?- Amber megpróbálta őt is bevonni. -Gyönyörű vörös árnyalataim vannak!
-Nem, köszönöm.
-Inkább kémkedik….- suttogta Jessica mosolyogva. -Majd elmagyarázom, Amber.
Ahogy Amber utolsóként elhagyta a szobát, azonnal akcióba lendült. Őt egy egészen másfajta „gyönyörű” vörös érdekelte, akit legnagyobb boldogságára meg is kapott… a távcső nem volt éppen a legjobb fajta, de azért pontosan látta hogy mi történik a szomszédban, az emeleten.
Josh  ült valamin, az nem látszott hogy min, de nem is számított. Két tenyerébe temette az arcát majd lassan hátrasimította a haját aztán ivott valamit. Valószínűleg alkoholt, mi mást… Valamin nagyon gondolkodhatott…
Amy csak nézte, azt sem bánta volna ha meg sem mozdul, csak láthassa… de megmozdult. Megnyalta az ajkát majd a kinyíló ajtó felé fordult. Brandy egy fekete csipkés babydollban lépett be hozzá.
A lány érezte hogy kezd gombóc nőni a torkában. A nő úgy festett mint egy tehén, Josh mégis örült neki… és megcsókolta mialatt  az ölébe ült. Volt vagy 100 kiló… nem is volt szexis egyáltalán…
Olyan szenvedélyesen csókolóztak hogy nehéz lett volna eldönteni hogy éppen eszik -e egymást vagy smárolnak…
Aztán  Josh nyakon csókolta Brandy-t, mire az elhúzódott tőle. Amy azt gondolta hogy ennyi, de újra elkezdték a nyalakodást, csak addig hagyták abba amíg a nő kibújtatta a férjét a piros pólójából.
-Ezek szexelni fognak- gondolta a lány. Remegni kezdett a távcső a kezében és eleredtek a könnyei. Ő akart ott lenni Joshuával, sokkal többet tudna nyújtani neki mint az az öreg nő a hatalmas pocakjával.  Nem akarta látni, nem akarta végignézni. Amikor Brandy feje eltűnt a horizontról és Josh hátravetette a fejét, behúzta a függönyt , megtörölgette a szemét és az arcát majd kiviharzott a szobából.
A fürdőszobába masírozott, muszáj volt megkérnie Jessicát hogy vigye haza. Akkora lendülettel nyitott be a világoskék ajtón, hogy Amber és kilenc immár bohóckülsejű barátnője rémülten meredt rá.
-Amy! A frászt hoztad ránk! Mégiscsak érdekel a Chanel? Nézd, ez mályvaszínű árnyalat!
Amy csak szorongatta a rúzst ami egy vagyont ért, de valahogy nem dobódott fel tőle.
-Na, mit csinálnak? Unalmas beszélgetés, tévénézés…- Jessica is túlzásba vitte a sminket, inkább volt ijesztő mint helyes.
-A felesége éppen leszopja.
Amber és Jessica zavartan néztek össze, többen is megköszörülték a torkukat.
-Hát… ilyen a valódi vörös…- Amber próbálta figyelmen kívül hagyni ezt a kis elszólást, de az arca volt csak igazán valódi vörös.
-Nagyon szép… Jessica, megtennéd hogy hazaviszel? Bocs hogy kinyírtam a bulit, de nem vagyok jól…
-Hát persze. Bocs Amber, majd beszélünk.- Jessica nem volt mérges, sőt, inkább tűnt megkönnyebbültnek amikor beszálltak az apja kiszuperált, ősöreg BMW-jébe.- Figyelj Amy.- kapcsolta be a biztonsági övet de még nem indított.- Valószínűleg szoktak ilyet csinálni… a gyereküket sem a gólya hozza.
-Tudom.
-Figyi, kitaláltuk hogy holnap este bemegyünk a városba bulizni egy kicsit, mit szólsz? Szeretném ha te is eljönnél.
-Semmi kedvem.
-Joshua boldog a feleségével, irántad nem érez semmit, csak egy potya voltál neki…
-Honnan tudod?! Ha boldog, miért csalta meg?- Amy is bekötötte az övet.
Jessica megrázta a vállát.
-Mert ilyen. Nem tud uralkodni magán vagy tudom is én… de téged biztosan nem szeret. Próbáld meg kiverni a fejedből!
Amy elpityeredett, a barátnője keresett neki egy zsepit majd vigasztalóan megsimogatta az arcát.
-Nem akartam mondani, de a hely neve Infinity, nem kocsma, inkább bár, lehet táncolni, biliárdozni… és Amber-től tudom hogy a te Josh-od sűrűn lóg ott a barátaival…
Jessica persze remélte hogy a holnapi nap folyamán nem dugja oda az orrát…
-Tényleg?!
-Igen. Szóval eljössz?
-Azt hiszem…
-Ez a beszéd! Most pedig húzzunk innen… le kell mosnom a maszkomat.

Hatan voltak összesen, ebből hárman azonnal el is vegyültek amint beléptek az Infinity-be. Jessica Amy-be karolt, aki úgy öltözött fel mintha az utcasarokra készülne. Bőr hatású miniszoknyában volt és egy mélyen kivágott vékonyka fehér blúzban amin átütött a fekete melltartó, ráadásul alaposan ki is festette magát, teljes harci díszben várta hogy megpillantsa Joshuát.
-Jajj ne, a fenébe…!- sóhajtotta Jessica, ő hamarabb kiszúrta a férfit, aki a fal mellett biliárdozott két másik pasival.
-Mi az?!- suttogta Amy, de egy pillanattal később ő is meglátta hogy mi az. –Itt van! Hogy nézek ki?
-Nem akarom kimondani…- Jessica kedve elszállt, tudta hogy ettől a perctől kezdve elvesztették Amyt. –Üljünk le.
A harmadik lány, Miranda semmit nem értett az egészből, csak élvezte a férfiak elismerő pillantásait.  Jó sokan voltak…
Alig ültek le egy asztalhoz, Amy már pattant is fel. Nem volt jó a kilátás, Joshuából alig látott valamit.
-Hozok innivalót. Mit kértek?
-Üdítőt.
-Oké.
Josh éppen ellökte a piros hármast amikor elriszálta magát előttük, pedig nem is esett útba az asztal a pult felé menet. Cigaretta lógott a szájából, fújta a füstöt akár egy tűzokádó sárkány. Amy érezte hogy mindhárman megbámulták a fenekét, jól is esett neki. Az volt a szándéka hogy megszólítja a férfit, de mire odaért, elszállt a bátorsága és csak ment tovább remegő lábakkal.
Az üdítőket már nem arra vitte vissza mert félt hogy zavarában elejti az üvegeket. Az asztalnál már nem csak ketten várták, csatlakozott Mirandáékhoz két pasi is, akik közül az egyikük feltűnően bámulta.
-Itt vannak az almalevek.- pakolta le a frissítőket az asztal közepére, majd leült a sápadt Jessica és az ismeretlen bámuló közé. Máshol nem volt hely.
-Almalevet isztok? Mik vagytok ti, kislányok?!
-Még nem vagyunk huszonegy évesek…- Jessicának nem tetszett a helyzet, ahogy Mirandának se nagyon..
-Nem baj, nálam van pia…  ugye isztok?
Csak Amy bólintott. A barátnői szemmel verték emiatt.
-Üvegből, jó? Nincs pohár…
-Nem gond.- a lány akár egy alkoholista, rávetette magát a Jack Daniels-es üvegre és alaposan beleivott.
-A nevem Blake… te ki vagy, szépségem?
-Amy.
-Amy, beszélhetnénk?- Jessica felállt, Amy követte.
-Persze.
-Ide figyelj, jobb lenne ha elhúznánk innen…- húzta félre az asztaluktól. -Ezeket a pasikat nem fogod tudni leszerelni egy „bocsi”-val… Miranda lábát már megfogta az egyikük… ő is le akar lépni… menjünk, jó? Biztosan találunk másik helyet... Azt hittem másmilyen ez a bár… de itt túl sok a részeg… és alig van nő.
-Itt van Josh… én szeretnék maradni. Beszélnem kell vele…
-Amy, mi elmegyünk…
-Oké, menjetek…
Jessica szomorúan bólintott, majd intett Mirandának, aki úgy pattant fel a székéről mintha bolha csípte volna meg. Ő is megpróbálta rábeszélni hogy inkább tartson velük, de hajthatatlan volt.
-Azonnal telefonálj ha gáz van! Van pénzed taxira vagy buszra?
-Persze. Menjetek csak nyugodtan… nem lesz semmi baj…
-Reméljük hogy így lesz. Ja, és ne csinálj butaságot!
-Sosem szoktam…
Blake elégedetten figyelte ahogy a zavaró tényezők lelépnek. A másik fickó is felszívódott miután a célpontja elhagyta az asztalt, kettesben maradtak. Amy Josh-t figyelte, közben ivott szorgalmasan. Amikor Jack kezdett beütni, idejét látta bevetni magát…
-Mindjárt jövök, Blake.
-Ok. Várlak.
Picit imbolygott minden és enyhe hányingere is volt, remélte hogy nem fog rókázni, Joshua biztosan nagyra értékelte volna ha lehányja…
Josh nem azokkal játszott akikkel ivott a múltkor, ezek a fickók teljesen ismeretlenek voltak a lány számára.
-Helló fiúk.- érkezett meg közéjük. Csak Joshua nem örült neki amikor meglátta, mérgesen húzta fel a szemöldökét.
-Helló kislány, mi újság?!- az egyik sötét hajú férfi széles mosollyal üdvözölte.- Szeretnél lökni párat?
-Ami azt illeti, nagyon.- Amy megint elkezdte játszani a végzet asszonyát, felkapta Josh poharát a biliárdasztal széléről, majd beleivott. Fintorogva konstatálta hogy sima narancslé volt benne.
-Hát Josh barátunknak nincsen párja… de ami azt illeti, elég jól bánik a dákóval… nem biztos hogy szeretne partnert… Josh?
-Egy pillanat…- Joshua letette a dákót, megfogta Amy karját majd az ablakhoz húzta a lányt. Nem volt kifejezetten kellemes érzés a szorítása, de Amy csak mosolygott mialatt alig tudta tartani vele a lépést… - Eláru-lod hogy mi a fenét csinálsz?!
-Szeretnék játszani veled.
-Hagyj engem békén!
-Ne mondd ezt! Kérlek!- Amy megpróbált hozzásimulni de a férfi ellépett.
-Részeg vagy, menj haza!
-Hé, Joshua! Ezekkel a lyukakkal is foglalkozni kéne!! Te jössz, haver!
-Megyek.- Josh kikerülte a lányt majd visszaállt játszani.
Amy érezte hogy Josh a lelke mélyén kívánja, csak megpróbálta játszani a közömböst. Nyilván azért akarta hogy hazamenjen mert túl nagy volt neki a kísértés. Hát elhatározta hogy ennyivel nem ússza meg. Kap egy kis bemutatót…
Blake örömmel fogadta amikor táncolni hívta, hát még annak hogy örült amikor az egyik kezét a combjára, a másikat a derekára húzta és így, hozzásimulva kezdett vele együtt mozogni. Amy csak arra figyelt hogy szem előtt maradjanak, ez volt a legfontosabb. Blake minél jobban simogatta, annál jobb volt a műsor Josh-nak, aki egyre többször és egyre jobban bámulta a jelenetüket. A férfi kezdett nagyon belemelegedni a dologba, már a miniszoknya alatt nyúlkált, a lány ezt is engedte, csak akkor állította le a kezét, amikor a bugyiját próbálta lehúzni róla.
-Elmegyek a mosdóba…- bontakozott ki a karjából.
-Ne hagyj itt!!
-Csak egy perc…
-Nem bírok ki annyit…
-Dehogyisnem.
A mosdó az épület végében volt, üresen tátongott , pedig legalább nyolc fülke állt a vendég hölgyek rendelkezésére. Csakhogy alig voltak vendég hölgyek.
Hatalmas tükrök voltak a mosdókagylók fölé szerelve, így Amy minden szögből megcsodálhatta mennyire közönségesen fest. Borzasztóan kavargott a gyomra, biztos volt benne hogy nem ússza meg hányás nélkül az éjszakát. Blake is kezdett nagyon nyomulni, nem alakultak valami jól a dolgok…
Megmosta kicsit az arcát, ez némiképp felfrissítette, tudta hogy vissza kell mennie de nem nagyon akaródzott neki elhagyni a női részleget. Az utolsó busszal haza akart menni, nem volt sok ideje vacakolni, csak azt nem tudta, mit csináljon Blake-kel… .Egyértelmű volt hogy mit akar tőle, ő meg adta alá a lovat… már sajnálta hogy nem ment el a barátnőivel, de így járt, csapdába került.
Már éppen rászánta magát a távozásra amikor kinyílt az ajtó és belépett Joshua. A takarító bent felejtette a kulcsot a zárban, a férfi kihasz-nálta ezt és  gondolkodás nélkül magukra zárta az ajtót.
-Elárulod miért csinálod?!- sziszegte ingerülten, közben rágyújtott. Ha volt is füstérzékelő, valószínűleg nem működött.
-Micsodát?!- Amy szíve dörömbölt a mellkasában. Már nem is érdekelte Blake vagy az utolsó busz.
-Ugyan, Amy… nekem produkálod magad?!
-Nem… de tetszik?
-Dehogyis. Roppant gyerekes viselkedés! De mit is csodálkozom ezen, hiszen gyerek vagy!
A lány érezte hogy elönti a méreg. Belekapaszkodott a felsője aljába majd egy hirtelen mozdulattal melltartóstul felrántotta a nyakába.
-Ezt is gyerekesnek tartod?
Josh elmosolyodott. Amy nem egészen erre a reakcióra számított., de amikor megindult felé, a lélegzete is elakadt. Látta ahogy a fedetlen mellei felé nyúl, behunyta a szemét hogy még jobban tudjon koncentrálni Joshua érintésére… Érezte is a férfi kezeit, de csak annyi időre, amíg az visszaigazította rá a ruháit.
-Meglehetősen gyerekesnek.- suttogta a fülébe. Most sokkal markánsabb illata volt mint a kocsiban, nem volt alkohol sem a leheletében, sem a ruhájában. Amy érezte hogy a közelsége kezdi elvenni az eszét, kinyújtotta a kezét és óvatosan végigsimította a férfi derekát. Josh hagyta.
-Miért csinálod ezt, Amy?- még mindig a lány füleinél jártak az ajkai.
-Mert szeretlek.- Amy maga is meglepődött, milyen könnyedén kimondta.
-Az nem lehet!- a varázs megtört, Josh újra ingerültté vált. Értetlen arccal meredt Amyre, aki pityeregni kezdett.
-De igen…!
-Nem is ismersz!
-Nem baj… szeretkeztél velem… az azt jelenti hogy valamit érzel irántam…
-Az kefélés volt és valami egészen mást jelent. Szeretkezni a feleségemmel szoktam, veled csak dugtam… jó volt, de ennyi volt, Amy.
-Az nem lehet… nem lehet hogy ez semmi…- a férfihez hajolt és váratlanul lágyan megcsókolta mialatt a hajába túrt.
-Pedig az.- suttogta Joshua mély hangon miután elhúzta a fejét. -Semmi. Szerinted érzelmek nélkül nem lehet ilyet csinálni?- most ő csókolta  meg mohón és követelődzően, a  nyelve könnyedén tört utat magának, semmilyen ellenállásba nem ütközött.
Valaki bekopogott az ajtón, Josh kénytelen volt elszakadni a lány ajkaitól. Eddig szemben állt vele, most megfordította Amy-t hogy pont a tükörrel szembe álljon, neki háttal.
-Foglalt!- üvöltötte mialatt szorosan mögé lépett és a ruhán keresztül bal kezével simogatni kezdte a melleit. A jobbal még a cigarettáját fogta de két slukk után a mosdókagylóba dobta a csikket hogy bevethesse azt a tenyerét is.
-Az összes?!- valaki nagyon be akart jutni, de Josh szintén…
Amy hangosan felnyögött mert a férfi a már a belső combjait tapizta.
-Az összes! Menjen a másikba!
-Mit… gondolhat…?- nyögdécselte Amy.- Egy férfihang , egy bezárt női mosdó …
-Leszarom. Most neked akarok bizonyítani, cicám… megmutatom hogy érzelmek nélkül is megy ez…
Joshua nem vette le róla a miniszoknyát, inkább a derekáig feltűrte, a tangabugyival sem vesződött, könnyedén félrehúzta. Amy várta a kényeztetést de ehelyett a férfi durván a hajába markolt és hátrahúzta a fejét mialatt a szabad kezébe engedett egy kis folyékony szappant majd a lábai közé kente a hideg anyagot. A lány alig tudott nyelni, remegni kezdett és nem csak a vágytól. Josh kapkodva bontotta ki magát a nadrágjából hogy aztán mellőzve minden óvatoskodást, Amy-be hatoljon vadállat módjára. A lány fájdalmasan felnyögött, olyan hangosan hogy a férfi kénytelen volt  elengedni a haját és inkább befogni a száját.
Hiába emelte fel a jobb lábát hogy mélyebben be tudjon hatolni, megint határozottan erős lökésekre volt szüksége hogy mozogni tudjon. Érezte hogy a partnerét szinte csak ő tartja és a mosdó… Amyből kiment minden erő, csak annyit tudott tenni, hogy ritmusra nyögött ahogy a medencecsontja a hideg kerámiának csapódott Joshua teste alatt.
-Tetszik amit látsz?!- zihálta a férfi mialatt változtatott kicsit a tempón. A tükrön keresztül fürkészte a lány elmosódott arcát, aki már levegőt is alig kapott. Beszélni persze nem tudott, de Josh nem is várt rá választ, neki kifejezetten tetszett hogy ilyen állapotban látja. A karjai remegtek ahogy próbált megtámaszkodni a mosdókagylón, a mellei ritmusosan himbálóztak, az arca kipirult és még a tenyerén keresztül is hallotta a nyögéseit amivel minden egyes döfésére reagált.
-Még mindig szerelmes vagy belém?!- harapott a lány fülébe. – Még akkor is szeretni fogsz, ha most rongyosra keféllek?!
Amy csak bólintott mire Joshua olyan gyorsan kezdte el pumpálni, amennyire csak tudta. Nem bírt tovább uralkodni magán, már nem nyögdécselt hanem visítozott, érezte ahogy a nyála a férfi tenyerébe folyik, aztán hirtelen megszűnt a külvilág, hatalmas rángások közepette elélvezett. Az egész teste elernyedt, ha a férfi nem tartja erősen, a padlóra zuhan… Joshua az ajkába harapott amikor felért a csúcsra, szinte nem is adott ki hangot magából, a lány mégis tudta hogy pontosan mikor történt meg. Tudta, mert érezte. Nem védekeztek.
Percekig mozdulatlanul álltak és próbáltak újra egyenletesen lélegezni. Joshua lassan távolodott el a lánytól, ahogy tisztult a tudata, egyre jobban elszégyellte magát. Amy immár beszélhetett volna, de nem szólt semmit, össze volt zavarodva. A férfi minden mozdulata fájt neki, ugyanakkor élvezte is, nem tudta mit kellene éreznie.
Josh megmosta a kezét, rendbe szedte magát majd egy utolsó pillantás után magára hagyta a lányt a gondolataival. Amy hallotta ahogy csukódik az ajtó és már hányt is…
Kimosta a csapot, ivott egy kis vizet majd újra megmosta az arcát, ráfért a frissítő . Josh végigment rajta akár az úthenger, de ez volt ő. Sosem képzelte gyengéd szeretőnek, de ehhez képest a kocsiban maga volt a megtestesült finomság, és mégis élvezte,pedig abban sem volt biztos hogy normálisan képes lesz járni…
Megigazította a ruháit, letörölgette az elkenődött szemfestékét és megindult az ajtó felé, de majdnem fejbe vágta a befelé nyíló szerkezet. Azt hitte, Josh jött vissza, de nem ő volt . Blake.
-Hát megvagy, azt hittem, megszöktél előlem…!
-Blake…. haza kell mennem, nem vagyok jól.
A férfi nem díjazta az ötletet, ő is akarta azt, amit előtte már learattak. Amy el sem hitte hogy mindez vele történik meg, egészen addig amíg Blake egy mozdulattal le nem szakította róla a felsőt és a mell-tartót. Rémülten próbálta eltakarni magát, a férfi durván magához rántotta és most ő fogta be a száját hogy ne tudjon segítséget hívni, közben leteperte a földre és ráfeküdt.
A lány tudta hogy meg fogja erőszakolni és nem tehet ellene semmit. Pár perce még az imádott férfi nyomakodott belé, most ez a részeg állat fogja a magáévá tenni… lehunyta a szemét, nem akarta látni a kéjes vigyort az arcán, közben lelkileg megpróbált felkészülni arra ami rá vár.
Hatalmas csattanás térítette magához, Blake ült rá nem kimondottan a szabad akaratából  az egyik wc csészére.  Joshua a kezét nyújtotta a remegő lánynak, de csak annyi ideje maradt hogy felsegítse, mert a jól megtermett férfi visszatámadott. Verekedni kezdtek, összekapaszkodva rángatták egymást, mialatt Amy a sokktól az egyik sarokban összekuporodva sírdogált a melleit takargatva a szakadt ruhájával.
Néha Josh került a földre, néha Blake, nehéz lett volna megjósolni, melyikük nyer. Összetörtek két wc ajtót , egy tükröt és egy műanyag szemetest… Joshuának volt annyi előnye hogy nem ivott, úgy taktikázott hogy inkább spórol az erejével és kevesebbet, de nagyobbakat üt. Bevált az elgondolása, egy jól irányzott bal horoggal kiütötte Amy támadóját.
-Szarházi..- motyogta önelégülten mialatt letörölt egy vérfoltot az arcáról. Amy megkönnyebbülten sóhajtott fel, már nem is érdekelte hogy félmeztelen, a férfihoz lépett és átölelte. Joshua gyengéden simította végig az arcát.  –Itt van vége, Amy. Nem vagyok beléd szerelmes… a feleségemet szeretem… -suttogta halkan.
A lány bólogatott, fel sem fogta mit hall. Josh kibújt szürke pólójából, megszagolta,  majd a lánynak adta hogy vegye fel, mégsem mászkálhatott félmeztelenül. Ez a szerep a férfinek jutott. Nézték is őket kifelé menet, Amy-t a hatalmas pólóban miniszoknyával és Joshuát fedetlen felsőtesttel… 
Nem volt kérdés hogy a hazaviszi Amy-t.  Egy takarót is előbányászott neki  a csomagtartóból, besegítette a hátsó ülésre, aztán beszállt előre. Vérzett a kézfeje de nem tulajdonított nagy jelentőséget a sebnek, sűrűn megsérült az állatok befogásánál is, meg aztán sosem vetett meg egy kis kocsmai bunyót…
-Jól vagy?- fordult hátra mielőtt elindította a motort.
-Igen. És te?
-Semmi bajom… mehetünk?
-Persze.- A lány csak remélte hogy a szülei aludni fognak mire hazaér.
Furcsa érzés volt újra a hátsó ülésen ülni, amikor először történt meg, egészen más gondolatok kavarogtak a fejében mint most.  Akkor Joshua testére vágyott, most már a szívét akarta…
-Josh…
-Tessék?
-Honnan tudtad hogy…
-Amikor kijöttem, láttam hogy a folyosót lesi, aztán elindult… mit keresett volna a női mosdónál ha nem téged?! A rohadék!
-Sajnálom… és köszönöm hogy megmentettél…
-Én is sajnálom. És nincs mit.
Joshua fél kézzel matatni kezdett a kesztyűtartóban, naná hogy rágyújtott, aztán kicsit odalépett az amerikai járgánynak hogy mihamarabb ágyba kerülhessenek és kipihenjék ezt a mozgalmasra sikerült éjszakát…

Folyt. köv. (Ha akarjátok persze...)
Folytatások
4517
"Nem volt részeg, de alaposan becsípett. Esze ágában sem volt letusolni, amint beléptek a takaros kis szobába és Jack végre „Jó éjszakát” kívánt nekik, már dobta is be magát a puha ágyba. Csak a cipőjét rúgta le magáról, Brandy viszont képes volt fehérneműre vetkőzni előtte, szépen lassan. Elég nagy volt már a pocakja de őrjítően szexi volt, Josh csak arra tudott gondolni, hogy szeretkezni akar vele."
Előző részek
Hozzászólások
Yuniee ·
Kéérlek folytaasd *-* Csak azért regisztráltam ide hogy letudjam írni neked hogy nekem nagyon tetszik és érdekel mi lesz még ebből és mit tudsz kihozni. Szerintem nagyon jó *-* * reménykedve várja hogy lesz-e folytatás *

Tgami ·
Szia imadom ezt a sorozatot ( vagy mit) es nagyon varom hogy fojtasd

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: