Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Anna

Sziasztok, elmesélem az első erotikus élményemet, ami két éve történt meg velem.

Ritáéknál, egy nagyon jó kertesházban (egy légtér a nappal, a konyha, és az étkező, sok ablak, könnyű kijárás a kertbe) buli volt egy szombat este. Körülbelül fél kilencre érkeztem meg, még nem voltak sokan, csak néhány ember lézengett, de már szólt a zene, szóval kezdett éledezni a hangulat, némi ital is előkerült - volt aki rosszul is lett -, szóval egy igazi tizenhat-tizenhét éveseknek való party volt. Kicsit elveszettnek éreztem magam, mert a legjobb barátom a csajával volt, Anna, aki meg nekem tetszett, még nem érkezett meg, úgyhogy csak leültem egy fotelba és nagyjából csak néztem magam elé.

Hirtelen meghallottam Anna és a barátnője, Flóra hangját az előszobából - Annát a zenén keresztül is megismertem... Kiszaladtam, üdvözöltem őket, lesegítettem Anna kabátját - gyönyörű volt azon az estén! Szőkésbarna haja, nagy, barna szemei mindig magukkal ragadtak, de azon az estén különösen.

Bevezettem a lányokat a nappaliba, mert Ritát nem találtuk sehol. Flóra belevetette magát a táncba, de mi Annával csak beszélgettünk inkább, hiszen barátok voltunk, de szerelmem abszolút viszonzatlannak tűnt, meg szereztem neki egy sört, amibe én is beleiszogattam.

A hangulat egyre jobb lett, ment a tánc, de a srác aki a zenét keverte, csak technót bírt nagyjából felrakni, egy lassút sem, így nem táncolhattam Annával sajnos. Leültem beszélgeti Danival, a barátommal egy sarokba, Anna meg eltűnt a többiek között, és később sem találtam meg egykönnyen - Rita szobájában aludt, ide nyitottam be legutoljára.

Csak résnyire nyitottam először az ajtót, de a bevetülő fénypászma megvilágította az ágyon alvó Annát. Megkerestem az ajtó melletti íróasztalon a lámpát és felkapcsoltam - a lány nem ébredt fel.
Leültem az ágyra, és elkezdtem simogatni Anna kezét, aki erre nem mondott semmit, csak kicsit feltámaszkodott, és a fejét az ölembe rakta - ennek hihetetlenül örültem, mert bár én szerelmes voltam belé, ő semmilyen vonzalmat sem mutatott eddig irántam soha. Simogattam még a fejét is, a haját, ami a szeme elé hullott, és éreztem az illatát, azt az illatot, amit néha csakúgy, akkor is megérzek, ha ő nincs ott; elképzeltem maga előtt az arcát, a szemeit, a szeplőit... Abban a percben nem szerettem, imádtam azt a lányt!

Nagyjából fél órát ültem így, de neki ki kellett mennie vécére, hát én is kimentem a szobából, és megállapítottam, hogy a buli pangásba ment át. Pangtam én is, egy gagyi filmet benyomtunk DVDn, de végül három körül sokan szedelőzködni kezdtek, így Anna, Flóra, és én is. Sokat mentük É buszokkal, de közben kiderült, hogy a lányok első busza - Pilisborosjenőn laktak - még vagy két óra múlva indul, úgyhogy felmerült, hogy esetleg nálunk aludnának, hiszen mi jó helyen lakunk, reggel könnyű lesz hazamenniük.

Felhívtam apámat, aki gyakran ébren van hajnalban is, mert dolgozik, vagy éppen filmet néz, ő azt mondta hogy jöjjenek csak a lányok, aludhatnak a vendégszobában, az anyám és a nővérem nincsenek otthon.

Felmentünk hát a lakásunkba, apám már addigra aludt, én előszedtem matracot meg ágynemőt Annának és Flórának, és leraktam a vendégszobában - akárhogy is ajánlottam, hogy én alszom kint, ők aludjanak az én szobámban, visszautasítottak. Mondtam nekik, hogy megyek zuhanyozni, jóéjt kívántunk egymásnak, és a lányok mentek aludni, én meg engedtem egy kád vizet.

Fogat mostam, majd beültem a kádba - nagyon jó volt, ahogy a vízben elmerültem. Eszembe jutott az este, hogy Annát simogathattam, és merevedésem is lett a kádban, amitől picit furán éreztem magam, hogy itt alszik két falnyira a lány, és közben én meg ilyeneket gondolok róla.

Kikászálódtam a kádból, a törölközőt a derekam köré csavartam, majd bementem a szobámba - és meglepődtem, mert Anna ült az ágyamon, egy nagy pólóban, amit én adtam neki.

- Öö... Szia. - mondtam
- Szia, nem tudtam aludni, gondoltam átjövök, dumálhatnánk. - válaszolta ő.
- Persze, csak pillanatra elfordulnál, amíg felveszek egy boxertő

Miután alsógatyát és pólót húztam, leültünk az ágyra egymással szemben törökülésben, és beszélgettünk a világ nagy dolgairól, és nem is emlékszem, hogy-hogy, de egy idő múltán már mint a Valami Amerikában, ő volt a kis kifli, én meg a nagy - persze semmi szex, csak fekvés egymás mellett!!- , és félig aludtunk az ágyamban, háttal a falnak, a szoba felé fordulva.

Én a hasát öleltem át, az ő kezei a feje alatt voltak. Simogatni kezdtem a hasát, de nem reagált. Úgy gondoltam, hogy ha már itt tartunk, akkor dupla vagy semmi - a kezem elkezdett fölfelé kalandozni, és hamar kiderült, hogy nincs Annán melltartó - nem is tudom, hogy-hogy nem tőnt ez fel eddig, talán a bő póló miatt. Tudni kell, hogy Anna melle pici, de nagyon formás volt, ezért is szerettem annyira, nem kenyerem a lógó batyu.

Ahogy simogattam, a mellbimbója is megmerevedett, ő meg picit sóhajtott néhányat, majd hátrafordult és megcsókolt.

MEGCSÓKOLT! Bár már csókolóztam párszor, ez nem olyan volt. Sokkal jobb, kb. a mennyben éreztem magam! A kezem egyre lejjebb került, míg a bugyiját megsimítottam kívülről a lába között... elég nedves volt a fehérnemű. Most felfedezőútra indult kezem, végigsimítottam a fejétől a combjáig mindenütt - a melleket és a puncit kivéve, hogy fokozzam az izgalmakat. Anna levette a pólóját, így elém tárult két gyönyörű melle, amiket csókokkal hintettem be.

Megint csókolóztunk, utána fülembe súgta:
- Annyira szeretlek.... Csak sosem mutattad ki, hogy te is így érzel-e, nem mertem kezdeményezni, mert gáz dolognak tartottam volna, ha lányként kezdeményezek, aztán meg pofára esem.
- Anna! Én is szeretlek! Szeretlek, szeretlek, szeretlek, szeretlek! - válaszoltam szintén suttogva, s közben a kezem a bugyija alá tévedt. A "frizurája" egyszerű volt, egy körülbelül 4-5 centi széles csík volt meghagyva függőlegesen középen, a többi leborotválva. Még lejjebb csúsztattam a kezem, és egyszercsak megéreztem a meleg, nedves, puha - csodálatos! - punciját, és bedugtam két ujjamat. Ahogy ki-be mozogtak az ujjaim, Anna egyre jobban nyögdécselt, és közben többször is megcsókolt.

Ezektől a gyönyörű dolgoktól - Annát csókolóm, és meg is ujjazhatom ezt a csodálatos lányt! - nagyon merev volt a farkam, és ezt Anna is érezhette, hiszen a combjához ért ahogy feküdt, de úgy gondoltam, hogy az én farkam rohadtul nem érdekes, a fontos az, hogy Annának boldogságot.

Pár perccel később megtörtént, Anna aprót sikkantott, az egész teste összerándult, és ott feküdt a gyönyörben úszva, az orgazmusa után.
Annyira szerelmes voltam belé!

Fél perccel később megszólalt
- Köszönöm.
- Szívesen - válaszoltam, és egy puszit adtam a szájára. - Szeretlek.
- Én is téged - mondta ő - Hol van zsepi?
- Ott lenn a földön - mondtam, mivel allergiás létemre mindig tartottam az ágy mellett egy csomaggal, hátha kell éjszaka.
Nem tudtam, hogy elhihetem-e, amit gondolok, hogy mire kell a zsepi.

De arra kellett. Szépen lassan, a mellkasomtól lefelé végighúzta a kezét, majd a combomon simított végig, végül lehúzta a boxerom. Szerintem sohasem volt még akkora a farkam azelőtt, mint akkor. Elkezdett lassan kielégíteni. Lassan csinálta, de szorosan markolt, ami nagyon jó érzés volt - magamnak mindig lazábban, de gyorsabban csináltam. Ez sokkal jobb volt most mindennél.

Egy idő után már nem bírtam tovább, de ezt ő is látta, a farkamra fogta a zsepit - én meg magamhoz képest hatalmasat élveztem bele, de közben úgy éreztem, ez a Menny, csoda, eljött a Megváltó; olyan érzésem is volt, mintha darabokra esnék, de annyi bizonyos, hogy ilyen jót soha de soha nem éltem még át!

Még percekig csókolóztunk, majd végül a kis kifli-nagy kifli elhelyezkedésben aludtuk el; én őt karolva, ő pedig teljesen hozzám simulva... Hihetetlen élmény volt az az este... Tíz hónapos kapcsolat lett belőle.
Hozzászólások
További hozzászólások »
tihamér ·
Köszi szépenaz elismerést:) Sajnos már nem tart a kapcsolat...:( dehát ez van, ezt kell szeretni:)

borsmenta ·
Szerintem egész jó.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: