Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Anna és a házi feladat

Miután végeztem a borotválkozással is, leöblítettem magamról a habot, és kiléptem a zuhanyzóból. Egy sárga, rövid törölközőt csavartam a testem köré, aztán bementem a szobámba, hogy felöltözzek.
Minden reggelem így indult. Felkeltem, tusoltam, felöltöztem, fogat mostam, aztán reggeliztem, és indultam is suliba. Viszont ma, ahelyett, hogy a sulit vettem volna célba, az új osztálytársam címére mentem. A biosz tanárunk kitalálta, hogy egy egész makettet állítsunk össze három nap alatt. Egy kutya csontvázát kellett összerakni. Most őszintén, komolyan gondolta ezt? Azt mondta a jegyünk lényegesen beleszámít az év végi osztályzatunkba. Hülye banya. Sose értettem, miért kell ilyen idióta feladatokat adniuk a tanároknak. Beletúrtam a még félig vizes, hosszú barna hajamba, és egy nagyot sóhajtottam. Szerencsére a szüleim megengedték, hogy egy napot ellóghassak Ricsivel – a partneremmel – hogy elkészítsük a makettot. Ő hozza a gipszet én pedig a ragasztót és a papírt. Fogalmam sincs, hogy tervezi megcsinálni, én majd csak követni fogom az utasításait. Már felöltözve szaladtam le a lépcsőn, hogy a lábamra húzzam a bakancsomat. Egy fekete cicanadrágot és egy kék pulcsit vettem fel, ugyanis az idő ilyenkor már jócskán hideg volt. Elindultam hát a megadott címre Ricsihez. Nem sokat tudtam róla. Ez volt az első évünk a suliban – kilencedikesként – és amikor lett volna alkalmunk beszélni se beszéltünk. Mindkettőnknek megvolt a maga társasága. Viszont most, hogy vele kerültem párba, muszáj egy kicsit megismernem – nem mintha bántam volna. Külsőre vicces fiúnak tűnt, és egy igazi nőcsábásznak. A külseje pedig nem hétköznapi, sokkal inkább egy fél Istenre emlékeztet, mint egy gimnazista fiúra. Vízilabdázik – ebből kifolyólag széles vállal lett megáldva, jó lábakkal, és csodás felsőtesttel. A lányok mind megfordultak utána, tipikus az a srác volt, akibe mindenki belezúg egy kicsit. Még én is. Egyszer pillantott rám a barna szemeivel, és abban a pillanatban elolvadtam. Sose bírtam az ilyen fiúkat – beképzeltek és nagyképűek, és utáltam, hogy egy pillantással képesek levenni a lábamról.
Megráztam a fejem, és elhessegettem ezeket a gondolatokat. Ricsi biztosan nagyon jó fej. Vettem egy mély levegőt, mert úgy tűnt megérkeztem. Megnyomtam a csengőt, majd fél perc múlva egy magas, barna hajú fiú szaladt ki a kapuhoz, hogy beengedjen.
- Szia Anna. – mosolyodott el, mikor meglátott.
- Helló Ricsi. – biccentettem felé kínosan. Egy nagy kék póló, és egy szürke melegítőnadrág volt rajta. Örültem, hogy nem öltöztem ki, habár megfordult a fejemben.
Bementünk a házukba, ő pedig felvezetett az emeletre, a szobájába.
- Nincs itthon senki? – kérdeztem félénken.
- Nem, anyáék dolgoznak, bátyám meg suliba van. – tárta ki az ajtót előttem, én pedig beléptem a szobájába. Még sose voltam fiú szobában ezelőtt – és nem éppen erre számítottam. Rend volt és tisztaság, pár poszter volt csak a falon. A polcokon CD-k meg DVD-k sorakoztak, középen egy hatalmas ágy, előtte meg jó két méterrel egy TV. Elismerően bólintottam, és valahogy nem tudtam elképzelni Ricsihez másféle szobát.
- Na akkor szerintem kezdjünk neki. – ült le a földre, ahova már ki voltak készítve a dolgok.
- Jól van. – telepedtem le mellé, majd elővettem a táskámból a papírt és a ragasztót.
Rögtön elkezdtük csinálni, nem kis szerencsétlenkedéssel pedig rájöttünk, hogyan tartsuk meg a kutya "csontját". Másfél óra elteltével feladtam a küzdelmet a ragasztóval, és felálltam, hogy kinyújtóztassam az elgémberedett végtagjaimat.
Egy nyögéssel nyújtózkodtam egyet, mire Ricsi felém kapta a fejét felhúzott szemöldökkel.
- Tudod – kezdett bele – szerintem csinálhatnánk valami sokkal érdekesebbet is. – mosolyodott el, aztán mohón végigpillantott rajtam – a lábamtól kezdve az arcomig, néhány testrészemen elidőzve.
Nem állítom, hogy csinos voltam, de azért nem kellett félteni. Több mint hat évig szertornáztam, két évig pedig néptáncoltam, ami kellő sportosságot és alakot adott. Mellbe a jó Isten nem áldott meg úgy, ahogyan szerettem volna, de így is elégedett voltam vele.
Én végignéztem Ricsin és felvontam a szemöldököm.
- Na és mit kéne? – kérdeztem, flegmaságot színlelve. Elvigyorodott és feltápászkodott. Átlépte az eddig épített "kutyát" és megállt előttem. Fel kellett néznem, hogy a szemébe tudjak nézni.
- Szerintem tudod, mire gondolok. – fogta meg a derekam és közel húzott magához. Egyik kezével beletúrt a hajamba, majd gyengéden meghúzta – éppen csak annyira, hogy feljebb tartsam a fejem – majd hozzám hajolt és gyengéden megcsókolt. Kirázott a hideg, egészen a nyakamtól a kislábujjamig. Visszacsókoltam, félénken, mire ő felbátorodott és hevesebben kezdett el csókolni. És akkor valami elindult bennem. Nem voltam képes uralni a kezeimet – akarva akaratlanul beletúrtak a hajába, és a tarkójánál fogva közelebb húzták a fejét az enyémhez. Az ő keze lejjebb kalandozott a nyakamról – a csípőmet szorosan megtartva húzott még közelebb magához, már ha az lehetséges volt, a másikkal pedig a combomért nyúlt. Kicsit leguggolt, én pedig vettem az adást. Ugrottam egyet, mire mindkét kezével megfogta a fenekem, és úgy tartott meg. Én a lábaimat a csípője köré fontam, aztán eltoltam az arcát az enyémtől.
- Mi meg mi a fenét csinálunk? – kérdeztem hitetlenkedve, de közben elnevettem magam.
- Mit számít? – vigyorodott el – A lényeg, hogy mindketten akarjuk, nem? – kérdezte, majd újra megcsókolt. Elindult előre, aztán beledobott az ágyba. Mint egy ragadozó, úgy mászott felém, majd megfogva a lábam maga alá húzott és újra megcsókolt. Én olyan közel húztam magamhoz, amennyire csak bírtam. Vagy tíz percig folyamatosan csókolóztunk, közben felfedezve egymás testét – én pedig azt kívántam, bár ne lenne rajtam az a fránya ruha.
Mintha csak meghallotta volna, mit kívánok, felemelkedett és egy laza mozdulattal megvált a pólójától. Felültem – muszáj volt beleharapnom izmos hasába, ami most megfeszült az érintésemre. Megfogtam a csípőjét és gyengéden belemélyesztettem a körmöm a bőrébe. Felnyögött, mire ledöntöttem magamról, és felé ültem. Szeme megvillant, amikor lehúztam magamról a pulcsit – alatta ugyanis nem viseltem semmit, csak egy rózsaszín csipkés melltartót. A keze azonnal akcióba lendült – végigjárta a hasamat, a csípőmet, a hátamat, aztán megtalálta a melltartókapcsomat, és egy laza mozdulattal kikapcsolta. Én eközben a hasát csókolgattam, fel le, egészen a nyakáig, néha-néha beleharapva a kemény izomba. Most eltolt magától, hogy le tudja hámozni rólam a melltartót. Úgy mozdultam, hogy könnyebben lehúzhassa rólam. Becsuktam a szemem, amikor mindkét kezével belemarkolt a mellembe. A fenekemnél már éreztem kemény férfiasságát, és alig vártam, hogy végre azt is kiszabadíthassam – de mindent a maga idejében. Most megint fordultunk egyet – ő volt felül. Végigcsókolgatta a hasamat, aztán mindkét mellemet, és mikor az ágaskodó mellbimbómhoz ért, gyengéden megharapta. Egy mély nyögés tört fel a torkomból, ő pedig a kezével elkezdte csipkedni a másik mellbimbómat, miközben a másikat már szorgosan nyalogatta, szívogatta. Hihetetlen jól csinálta, nagyon értett hozzá. Mikor már nagyon szaporán vettem a levegőt, feltérdelt és elkezdte lehúzni rólam a cicagatyámat. Örültem amikor végre eldobta a szoba végébe. Megfogta mindkét lábamat és terpeszbe állította, közben pedig megharapta a lábujjamat. Kuncogtam egy sort, aztán sikoltottam egyet, amikor megfogott és átlendített a hasamra. Megmarkolta a fenekem, majd beleharapott. Éreztem, hogy most már ha akarnám se tudnám leállítani – az egész testemet birtokolta.
Egy rövid ideig masszírozta a fenekemet és a combomat, majd megelégelte, és elkezdte lehúzni rólam a már teljesen átázott tangát. Hallottam, ahogy ledobja a földre, majd keze megérintett a legérzékenyebb pontomon. Kicsit szétterpesztettem a lábam, hogy jobban hozzám férjen. Elkezdte dörzsölni a csiklóm, mire kéjes nyögés hagyta el a számat. Erre az apró hangra teljesen beindult; szétterpesztette a lábam, majd belenyalt a már teljesen nedvem puncimba. Még egy nyögés, ő pedig egyre hevesebben nyalt, én pedig azt hittem ott helyben elájulok. A gyönyöröm egyre növekedett, majd mikor belém dugta egyik hosszú ujját, és azt kezdte el mozgatni bennem, egy pillanatra elsötétült a világ, én pedig olyan erősen ragadtam meg a takarót, hogy azt hiszem elszakadt. Ricsi segítségével egy hatalmasat élveztem. Lihegve fordultam meg, ő pedig kuncogva hajolt fölém és csókolt meg. Éreztem a számban a saját nedvem ízét. Ricsi elkezdett simogatni, gyúrogatta a melleimet, és a nevemen szólongatott. Mosolyogva ültem fel és döntöttem bele az ágyba Ricsit. Elvigyorodott, amikor lehúztam róla a nadrágot. A bokszerénél fogva gyengéden megragadtam a szerszámát – és mit ne mondjak alaposan meglepődtem. Nem mondom, hogy sok fiúval volt dolgom, de egyiknek se volt ilyen vastag. Elkezdtem húzogatni a kezem, mire hátrahajtotta a fejét és lehunyta a szemét. Lassan lehúztam róla a bokszert, és megpillantottam amire vártam. Átlagos hosszúságú volt, de annál inkább vaskos. Megfogtam és én nyögtem fel. Alig vártam, hogy ez a csoda bennem legyen. Lehajoltam és egy gyengéd csókot nyomtam a makkra, aztán nyelvemmel körbenyaltam. Utána a tövétől végignyaltam újra a makkig, és ezt megcsináltam négyszer-háromszor. Most megint a számba vettem a makkot és gyengéden megszívtam. Egy sóhajt kaptam válaszul. Lassan nyalogattam, közben kezemmel húzogattam a vesszőt. Egy idő után lejjebb haladtam a nyelvemmel, aztán a zacskókat vettem kezelésbe. Egyiket a számba vettem, másikat pedig gyengéden masszíroztam, aztán cseréltem, végül gyengéden megszívtam. Megint végignyaltam a vesszőt a makkig, aztán minden teketóriázás nélkül a számba vettem. Lassan érzékien szoptam, közben kezemmel a zacskókat kényeztettem. Próbáltam mélytorkozni, ami majdnem sikerült is, de azért akkora szám nincsen. Még egy ideig kényeztettem, amikor felült és lihegve lefektetett az ágyra. Hozzám hajolt és megint megcsókolt. Aztán megint és megint egyre szenvedélyesebben. Közben a két lábam közé furakodott, és a mellemet markolászta. Most elhajolt tőlem, feltámaszkodott a két karjára, és hozzám illesztette a szerszámát. Éreztem ahogy a makk belém hatol, mire egy kéjes nyögés tört elő belőlem. Megállt, majd fél másodperccel később egy nagy nyögéssel belém lökte magát. Beharaptam a számat, és összeszorítottam a szemem, mert féltem, hogy a végén még keresztbe áll. Lehet elmértem magam, mert a vastagság amire számítottam semmi nem volt ehhez képest. Kitöltött belülről, és úgy éreztem az egész testem lángokban ég. Lassan elkezdett mozogni bennem én pedig mély sóhajokkal jeleztem neki, hogy nagyon jól esik amit csinál. Egyre gyorsabban mozgott ki-be bennem, közben ő is szaporán vette a levegőt. Én már nem bírtam visszatartani a nyögéseket. Ricsi most rám hajolt, és keményen belém döfte magát. Úgy éreztem kiszorult belőlem a szusz. Ezt még eljátszotta párszor, mire a végén már mindketten nyögdécseltünk. Nyöszörögtem a karjai között, miközben ő a mellemet csókolgatta. Én a hátát simogattam, ahol értem, és minden lökésnél amit rám mért, belemélyesztettem a körmömet. Nem úgy nézett ki mint akit zavart.
- Anna. – nyögte a nyakamba, én pedig beletúrtam a hajába és nyöszörögve próbáltam mondani, hogy ne hagyja abba – Mit mondtál? – nézett rám vigyorogva, majd lassított a tempón – Hagyjam abba? – kérdezte, majd belém lökte magát és úgy maradt – Csak kérned kell, és folytatom. - vigyorodott el.
Te szemét dög. Így kínozni, amikor éppen felrobbanni készülök a vágytól.
- Csak kérned kell. – csókolt meg.
Lihegve néztem a szemébe, ami most huncutul nézett vissza rám.
- Kérlek. – nyögtem ki, majd megrántottam a csípőmet.
- Mit kérsz? – suttogta a nyakamba.
- Kérlek. – mondtam megint, szinte már sóhajtottam – Ne hagyd abba. – nyögtem fel, mire felnevetett.
Arra számítottam, hogy újra elkezd mozogni bennem, ehelyett kicsusszant belőlem. Csalódottan néztem rá, mire megfogott és oldalt fektetett. Így most mögöttem volt. Felemeltem a lábamat, ő pedig egyik kezével belemarkolt a mellembe, és újra belém csusszant. Mély nyögés hagyta el a száját, majd elkezdett mozogni, egyre gyorsabban és keményebben, én pedig már a takarót téptem, annyira kívántam. Ahogy ki be mozgott bennem, cuppogó hangot adtunk ki, amitől még jobban benedvesedtem. Egyre magasabban szálltam a gyönyörtől, majd mikor már azt hittem ennél tovább nem lehet, erősen belém lökte magát, mire egy sikítás kíséretében elélveztem. Arra se volt időm, hogy egyet pislogjak, ő feltérdelt mellettem és rám spriccelte forró spermáját, utána lihegve dőlt ki mellettem.
Életem legjobb szeretkezését éltem át ott, ő pedig megígértette velem, hogy még később átnézek hozzá makettet építeni.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Eaxel ·
Ez nagyon jó! Csak így tovább! Nekem tetszett! ;-)

Tapaizsofi ·
Nagyon jó folytatás várható??
:grinning:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: