Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 13:52
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Anita, egy nyári lakótárs

Akkor 21 éves főiskolás fiú voltam. A főiskolai évek alatt ismertem meg a későbbi feleségemet, Vandát. Szinte percek kérdése volt megszeretnünk egymást, ez a mai napig tart.
Másik főiskolára járt, a kollégiuma az enyémtől körülbelül 2 kilométerre volt. A napjaim úgy teltek, hogy a tanórák után – amelyekre jártam - minden estét nála töltöttem, vagy együtt mentünk el valahová: vagy szórakozni, vagy vacsorázni.
A szex csodálatos volt vele. Ha alkalmunk volt és üres volt a szobájuk, akkor hatalmasakat szeretkeztünk, igazán szerelemből, csodálatosan. Ez akkor is így volt, ha hétvégére a koleszban maradtunk, a többi szobatársa pedig hazautazott. Ilyenkor két teljes nap a miénk volt.
Később Vandával közös albérletbe költöztünk, minden nap a miénk lett. Viszont ezzel együtt a szexuális együttléteink mennyisége is csökkenni kezdett kissé, sajnálatos módon.
A volt kollégiumi szobatársai közül volt egy lány, Anita, akivel mindketten szívesen barátkoztunk. A feleségemnek nagyon jó barátnője volt és én is kedveltem őt. Több buliba is hármasban jártunk és jól éreztük magunkat.

Anita a feleségemmel ellentétben nem szőke hosszú hajú, hanem félhosszú gesztenyebarna hajú lány. Az arca bájos, különlegesen érdekes személyiség. Biztosan minden fiú találkozott már olyan lánnyal, akinek a közelében valamiféle zsongást, érdekes izgalmat érzett. Mindezt az érzést magamnak sem tudtam megmagyarázni, de jó volt érezni. Anita soha sem törekedett arra, hogy az érdeklődésemet felkeltse maga iránt, viszont állandóan volt köztünk egy jóleső feszültség, így kellemesen teltek a hónapok, a félévek.
Egy évvel korábban végeztem el a főiskolát, mint a lányok, kaptam egy állásajánlatot, mint kezdő mérnök: egy jól prosperáló cég területi vezetőjeként kezdtem dolgozni Balatonföldváron. A cég bérelt nekem egy kellemes környezetben lévő házat. A feleségem (akkor már feleségem volt) hétvégenként 200 km-t utazva jött haza hozzám. Eltelt egy év és Vanda és Anita is elvégezte az iskolát, diplomát szereztek. Mivel pedagógusként végeztek, júliustól szeptemberig még nem tudtak munkába állni, mivel a soron következő tanév még nem kezdődött el. Ekkor jött az ötlet, hogy a nyarat úgy fogják kihasználni, hogy az én már meglévő ismeretségeimet kihasználva nyári, szezonális munkát vállalnak egy Balaton-parti piacon, mint eladó. Ez pénzkeresetnek és a német nyelvtudásuk fejlesztésének egyaránt jó volt.
Az egész ugyanakkor azzal járt, hogy Anita hozzánk költözött (volt elég hely a számára is, mert a ház ahol laktunk két hálószobából és egy nappaliból állt. Az egyik hálóban mi laktunk, a másikban pedig Anita.

A napok és a hetek teltek, és mivel már régóta tetszett: megfogalmazódott bennem, hogy nagyon kívánom Anitát. Ezt tudtára is adtam többször is, de úgy láttam, mintha ez érdektelen lenne a számára. Barátja közben nem volt és láttam is (vagy látni véltem), hogy hiányzik neki a szex. Kerestem az alkalmat. Egy példa a több közül, mikor próbálkoztam nála:

Azon a napon úgy alakult, hogy Anita szabadnapos volt, én pedig korán értem haza, tudtam, hogy a feleségem, Vanda csak órákkal később érkezik haza. Zuhanyozni mentem (a zuhanyzó a nappaliból nyílt), Anita pedig a nappaliban lévő kanapén olvasott. Szándékosan nem vittem magammal törölközőt. Zuhanyzás közben egyszer kiszóltam neki - bár tudtam előre a választ -, hogy nincs–e kedve betársulni hozzám, meg is masszíroznám a hátát. A válasz komolyan elhárító volt. Tovább próbálkoztam: mikor végeztem, kiabáltam, hogy nincsen nálam törölköző. Megkértem hogy hozzon egyet be nekem. Először nem akarta, azt gondolta csak hazudok, látta hogy újabb próbálkozás kezdődik, aztán többszöri kérésemre keresett egyet a teraszon lévő szárítón és benyújtotta a félig nyitott ajtón, rám nem nézett. Ezek után már olyan merevedésem volt, hogy szinte fájt. Megtörülköztem és kimentem a nappaliba a törülközőt magam köré csavarva. Anita a kanapén ismét olvasott. A magam köré csavarás úgy sikerült, hogy a farkam, mint a cövek, úgy nyomta ki a törölközőt. Végre már valami nem hagyta hidegen: a szeme sarkából figyelt, ekkor egymásra mosolyogtunk… Nem történt ezen a napon semmi további, de az a mosoly ettől kezdve izgatott, ezzel álmodtam, napközben rengetegszer erre gondoltam – pedig lehet hogy csak én képzeltem azt.

Ettől a naptól kezdve felébredt bennem a remény. Gyakran, mikor a feleségem elaludt, kimentem a nappaliba olvasni, vagy tévézni, vártam, hogy Anita egyszer megjelenik az ajtóban, és akkor én hozzálépek, átölelem. Szerettem a feleségemet akkor is, de be kell vallanom, hogy szerelmet éreztem Anita iránt. Többször is vártam rá, de egyszer sem jött ki.
Néha résnyire nyitottam az ajtaját, hogy a fény szűrődjön be a nappaliból, reménykedtem. Egyszer aztán nyílt az ajtaja (éjjel, éjfél körül jártunk). Köszönt, és közölte hogy WC-re megy. Mikor végzett, megállt a nappali közepén, és figyelte, mit nézek a televízióban. Kértem üljön mellém egy kicsit. A szemembe nézett, majd mellém telepedett. Egy nagyméretű alvó-póló volt rajta, az alatt semmi. Ezt akkor figyeltem ki, mikor még csak a nappali közepén állt. Ez a helyzet volt az, aminek minden pillanata egy valóságos csoda volt. A tévét bámultuk, és közben mindennél jobban kívántam azt, hogy átöleljem. A kezemet egyre közelebb csúsztattam óvatosan a szép combja felé, majd megérintettem, enyhén a póló alá helyeztem… hagyta. Annyira élveztem a helyzetet, hogy nem mertem megmozdítani a kezem. Még fél óráig néztük a tévét, aztán aludni mentünk, mindketten a helyünkre. Azon a napon úgy éreztem, hogy a lány és köztem ez volt minden, ami megtörténhet. Kellemes volt, élveztem, szívesen emlékszem minden pillanatra.

Pár nap eltelt és a nyár a végéhez közeledett, Augusztus eleje volt. Vendégek jöttek hozzánk. Egy volt főiskolai tankörtársam Gali és a barátnője Annamari. Csak egy hétvégére jöttek, egy éjszakát töltöttek nálunk. Szombaton napközben ők strandoltak, mi pedig dolgoztunk, mert így alakult. Este viszont elindultunk csoportban egyenesen a földvári éjszakának. Először vacsiztunk, majd egy diszkóban kötöttünk ki, ami nem volt igazán jó. Már késő este volt mikor beültünk egy kerthelyiségbe iszogatni és beszélgetni.

Az asztalnál öten ültünk, velem pont szemben Anita. Én egy kicsit már kapatos voltam és oldódtak a gátlásaim, ezzel szemben Anita azon az estén nagyon szomorú volt, nem tudom miért. A feleségem, Vanda mellettem ült, Anita velem szemben. Először véletlenül ért össze a lábunk az asztal alatt, azután úgy maradt. Figyeltem az Anita arcát, miközben a lábammal kissé simogattam az övét - és hagyta, persze rám sem nézett. Teltek a percek, közben jó hangulatban beszélgettünk (kivéve Anitát, ő csak ritkán szólt közbe). A lábam simogatását viszont elfogatta és egyszer a szemének egy villanásával még meg is nyugtatott, hogy ez most jól esik neki. Nekem nagyon tetszett a dolog.

Végül, jó későn hazaérkeztünk. Az alvó helyeket már kiosztottuk vendégeink érkezésekor. Természetesen a vendég-pár kapott egy szobát (a miénket). A feleségem Vanda és én az Anita szobájába kerültünk (ez egész este már a fejemben járt). A szobában két egyszemélyes ágy volt, a két ágy között 20 cm maradt a szoba kis mérete miatt. Anita az egyik ágyon, mi a másikon feküdtünk le. Én voltam középen, persze az egyik egyszemélyes ágy szélén. A feleségem hamar elaludt. A tudat is izgatott, hogy Anita pár centire mellettem fekszik. Nagyon lassan indult a kezem a válla felé. Először csak hozzáértem, és a kezemet ott hagytam. Forró volt. Eltelt így vagy negyed óra, ekkor picikét simogatni kezdtem nagyon óvatosan. Nem volt semmi reakció- nem tudtam, hogy alszik–e már. A simogatások egyre nagyobb köröket írtak le a következő fél órában. Egy ujjatlan pólóban aludt, amelynek a vállpántja elég bő volt. Nagyon nagy elhatározás kellett ahhoz, hogy a teljes tenyerem hozzáérjen a felső mellkasához. Ezután sokáig csak pihentettem a kezemet és élveztem a helyzetet. Vigyáznom kellett, hogy a feleségem nehogy felébredjen. Eltelt így vagy tíz perc, ekkor mindent, vagy semmit alapon beljebb merészkedtem a kezemmel és elértem a mellbimbóját. Nagyot döbbentem: a kicsi, de formás mellén a bimbó kőkemény volt. Először ekkor kezdtem kételkedni abban, hogy alszik. Percekig mozdítani sem mertem a középső és a mutató ujjaimat, amelyek a mellbimbót közre fogták.

A kezem már majdnem görcsbe rándult, mikor meg mertem mozdítani és most már nyíltan a mellbimbót simogattam. Anita továbbra is alvó lánynak tűnt. Azt gondoltam ez a csúcs, amit elérhetek, ha abban a pillanatban elutasított volna, akkor is kellemes emlék lenne ez a mai napig. Ez a tudat felbátorított és a másik mellét is elértem a kezemmel, egyre nyíltabban és egyre célratörőbben simogattam a melleit a másik ágyra átnyúlva. Közben egyre többször elértem a hasát, a köldökét. Egy merész ötlettel már nem a vállpánt alatt, hanem a tág pólót feltűrve simogattam. Nagyon lassú mozdulatokkal végül az egész felső testét birtokoltam. Mikor a kezem az alsó részhez ért néha, akkor éreztem, hogy bugyi van rajta, amit azért sejtettem. A felsőtest enyhe simogatása kibővült a teste oldalsó részeire is, olykor csak az ujjaim hegyét használtam, szinte alig érintve a bőrét. Az egész már több mint egy órája zajlott. Még mindig alvónak tűnt, bár a mellbimbók keménysége és a libabőrösség időnkénti kialakulása elbizonytalanított – lehet, hogy ébren van?

Már több mint egy óra eltelt így, már álmosodtam. Ekkor nagy elhatározással a bugyiján keresztül a puncijához nyúltam. Hatalmasat döbbentem: a vékony bugyi olyan nedves volt, hogy kívülről is tiszta lucskos lett a kezem. Az álmosságom azonnal eltűnt. Minden felgyorsult. Oldalról nyúltam a bugyija alá és elértem a csiklóját, alig találtam meg, olyan lucskos volt. Először lassú mozdulatokkal, majd kissé gyorsabban simogattam. Közben már nagyon féltem, hogy a feleségem Vanda felébred.
Kettő perc sem telt el így és Anita teste ívben megfeszült és remegés-szerűen rázkódott. Ez több mint tíz másodpercig tartott, majd oldalra fordult. Próbáltam még a fenekét simogatni, de ekkor már elhúzódott.

Másnap korán kellett kelnem, de délelőtt hazamentem. Tudtam, hogy vendégeink a strandon vannak, a feleségem pedig dolgozik. Határozott szándékkal mentem haza.
Egyedül Anita volt otthon. Épp hogy megpillantott, ahogy az ajtón beléptem vészjósló hangon kérdezte:
- Mi volt ez a tegnap éjszakai dolog?
Elkezdtem zavartan magyarázni, hogy már biztosan látta, hogy régen szeretném őt…, félbeszakított és elmondta, hogy éjjel ő arra ébredt, hogy a fenekét simogatom és ekkor elhúzódott, előtte viszont aludt. Mondtam neki, hogy több is történt ez előtt, de mikor elkezdtem mesélni, akkor leállított:
- Ne is mondd! Nem vagyok rá kíváncsi!
Minden mindegy alapon közöltem vele végre nyíltan, hogy nincs is rá szó, hogy mennyire kívánom. Nem szólt. Ültem ott, mint akit leforráztak. Közben ő dolgozni készült, én felajánlottam, hogy elviszem kocsival. A kocsiban kissé higgadtabb stílusban elmondta, hogy az a problémája hogy a feleségem Vanda nagyon jó barátnője, és ezért én ki vagyok zárva, mint potenciális szexpartner. Azért hozzá tette, hogy ha ez nem így lenne, akkor azt mondaná nekem: „Mindent bele!”. Tudomásul vettem, bár tudtam hogy nem aludt az előző éjszaka.

Eltelt egy-két hét a szokásos ritmusban és eljött a nap, mikor Anitának vissza kellett költöznie Budapestre. Az utolsó estén még jó sokáig beszélgettünk hármasban. Másnap kora délután indult a vonata. Még lefekvés előtt megbeszéltük, hogy ugyan Vanda és én is korán dolgozni megyünk, de én hazamegyek dél körül és elviszem Anitát az állomásra. Mikor kissé korábban hazaértem fél 11 körül, még ő aludt a szobájában. Gondoltam felébresztem. Először csak kicsit ráztam a vállát, nem kelt fel. Ültem az ágya szélén, és néztem, ahogy alszik. Eszembe jutott az a hosszú éjszaka és elkezdem simogatni szinte ugyanúgy. A tempót is igyekeztem tartani. A mellbimbója most is nagyon kemény volt.

Mivel most nem csak a kezemet használhattam, óvatosan a számba vettem az egyiket. Ekkor sóhajtott és megsimogatta a fejemet, a nyakához húzott. Csókoltam először a nyakát, majd a felső teste minden pontját. A pólóját közben feltűrtem, ő zavaros szemmel nézett rám. Bugyi ezúttal nem volt rajta a takaró alatt. Biztos voltam benne, hogy ő is nagyon akar engem,és már nem érdekli, hogy ki vagyok. Abban a pillanatban egyszerűen egy férfi voltam neki, aki iszonyúan kívánja. A ruháim lekerültek rólam, lehúztam a pólóját teljesen és teljesen meztelenül egymáshoz simultunk. Simogattam és csókoltam, közben a puncijához vezetett a kezem útja. Nagyon nedves volt – mint azon az éjjelen. Határozottan haladtam a csókjaimmal, míg végül elértem a csiklóját. Az ajkait apró puszikkal halmoztam el, majd óvatosan nyalni kezdtem. Nagyon jól esett neki, a fejemet fogta és diktálta a ritmust, egyre gyorsabban. Két perc múlva éreztem, hogy közeledik az orgazmusa. Lassítottam a tempón, és kiélveztem minden pillanatot. Felnéztem rá. A szemével könyörgött, hogy ne hagyjam abba. Visszatértem a puncijához, nyaltam még egy kicsit, de gyorsan. Elkezdett megfeszülni a teste, de ekkor gyorsan felhúzódtam fölé, és határozott mozdulattal bedugtam a puncijába a farkamat, ami már majd szétrobbant.

Az első lökés a lucskos forró puncijába elég is lett neki. Hatalmasat élvezett, a nyakamba harapott, a körmei pedig mélyen a hátamba fúródtak. Ez az állapot vagy 20 másodpercig tartott, majd ellazultunk, de benne maradtam. Hosszan csókolóztunk, közben elkezdtem mozogni benne. A nyelvemet kissé megharapta, ezután a hátamra fordított és szorosan hozzám bújva, csókolva mozgatta a farkamon a punciját. Én sem bírtam mozdulatlanul és mozogni kezdtem. Mikor néha tövig sikerült érnem benne, nagyot sóhajtott. Az egymás szemébe néztünk hosszú másodpercekig. Mindketten láttuk, hogy a másik mindjárt felrobban. Azután tizedmásodpercre együtt kezdtünk elélvezni. Élveztük hosszú-hosszú másodpercekig egymás orgazmusát, közben lágyan csókolóztunk, vagy közelről egymás szemébe néztünk. Percekig pihegtünk egymáson, még benne maradtam. Akkor váltunk szét, mikor mellém feküdt. Ezután még apró puszik izzadt testen elhelyezve. A közös zuhany után törülközőbe csavarva kávéztunk a nappaliban. Ekkor lepett meg igazán a kijelentésével:
- Ezt most felhatalmazással tettük.
Azonnal felfogtam mégsem értettem. Elmondta, hogy azon a hosszú éjjelen valóban nem aludt és nagyon élvezte az egészet. Az viszont a számára is csak később derült ki egy beszélgetés során, hogy a feleségem Vanda szintén ébren volt. Később szóba is került ez köztük. A mi szeretkezésünket pedig előre megbeszélték, az időpontot kitervelték. A vonatja aznap csak késő délután indult.

Mikor este találkoztam Vandával, csak mosolyogtam rá, és gondoltam: köszönöm te drága! Persze tudta mit gondolok.
Anitával azóta is jó a baráti kapcsolatunk. Ez több éve történt, de azóta nem került szóba a dolog. Talán majd egyszer!
Hozzászólások
További hozzászólások »
bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

angélamihulka ·


Nagyon tettszett :grinning:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: