Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Angyali szerető 7.

<!-- @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } -->

Reggae kíváncsian bámult ki az ablakon, a halkan búgó autónak motorja leállt a ház előtt. Megdörzsölte a szemét, azt hitte, nem jól lát; Merry helyett egy fiatal, vad kinézetű nőt fuvarozott haza az apja! A feszültség a két ember között szinte világított, ahogy az autóból kiszállva a barátságos lak felé közeledtek.
Ketie szíve majd kiszakadt a mellkasából, annyira kalapált, a tenyere izzadt, fejében egyetlen, ép gondolat sem maradt. Utcanő érzéssel, éhesen adományt várt.
A férfi nem ért hozzá, a zsebében kotorászott a kulcsért, majd szó nélkül szélesre tárta a már ismerős bejáratot. Ketiet megrohanták az emlékek, lepörgött előtte az ott töltött hétvége minden fontos eseménye, és mozzanata. Ebből merített erőt, és próbált hidegen hozzáállni az előtte álló éjszakához, ami nagyjából annyira tűnt lehetségesnek, mint tűző napon nem leégni.


*


A fiút kíváncsiság hajtotta, amikor kicsit többet akart látni az apja vendégéből. Hamarjában pőre testére rángatta a tréningnadrágját, majd meztelen talpakkal osont ki, a konyha és a folyosó között lévő kis beugróba húzódva, ahonnan úgy gondolta majd alaposan megnézheti magának, kivel fogja az időt szórakozva eltölteni az apja.


*


- Fáradj beljebb, már ismered a járást. - Alex miután betette maga mögött az ajtót megfordult, és a tőle kétméternyire ácsorgó lányra pillantott, ahogy a nagyvad becserkészi az áldozatát, amikor a hódító fölénnyel gyűri le a meghódítottat. Remegések futottak rajtuk keresztül, míg tekintetük egymáséba mélyedt.
- Bevallom sikerült alaposan felcukkolnod, kíméletre ne számíts! - Alexben annyira erős vágy született, mint amilyen az elmúlt hónapok alatt egyszer sem. Beleremegett péniszének ágaskodásába, abba az elemi erőbe, ami úrrá lett rajta, a legvadabb és legférfiasabb oldalát hozva elő. Keze a nadrágjára simított, a lány odanézett a kidudorodó szövetre, nagyot nyelt amikor elképzelte, mi van alatta meztelenül.


Ketie csak azt vette észre megszédül; Alex neki préseli a falnak és úgy csókolja, hogy még a kis lábujja is beleizzik. Valami csoda, ami átrohant kéjesen a gerincén, tűz, emésztő és gyönyörűséges terjedt a testében. Az izmok keménysége, a kesernyés és friss citrus keverékéből álló arcvíz illata, az öblítő a ruhaszövet réseiből, cigaretta, és minden más egyéb etette az érzékeit. Tobzódni látszott minden, örvénybe gyűlve, és fogva tartva őt. A férfi a lába közé ügyeskedte az egyik izmos combját, morgás hagyta el a száját. Amint elkezdte mozgatni a combját, a lány alsóneműje nedves szirmához tapadt, egyre inkább forróbbá téve.


A lány belehullott a férfi lényébe egészen, csókolózva forogtak, neki-neki verődve a falnak, meg-megállva az emeletre vezető lépcsőn, vadul simítva egymást. Ketie vadul szántott bele Alex fényesen sötét fürtjeibe, annyiszor elképzelte már az ujjai alatt.
Felbátorodva a nyomozó fenekébe is belemarkolt végre, a kemény izmok érintése újabb kéjes hullámokat indított el benne. Érezte hasának nyomódni a férfi kemény vesszejét, a legjobb kő-valami, amit életében érzett.
- Ismerkedj csak Ketie, ismerj meg jól - szakította el a száját egy pillanatra a férfi a lányétól, akiben belefulladt minden szó, erőtlen nyögést adott válaszul. Alex végigsimogatta a mellét. Bimbói hamar ágaskodni kezdtek, a férfi nemsokára egészen a melltartó alá nyúlt, hörgött és mindinkább nyomta magát neki.
- Alig várom, hogy a számba vegyem, hogy addig szopogassam, míg nem dobálod magad. - Ketie akart válaszolni újra, de semmi nem volt ő a hódítóval szemben, aki a szavaival is égette.
Válaszul inkább kettejük közé nyúlva levitte a kezét, a férfi kemény dudorához ért. Amikor az utolsó fokoknál Alex kioldotta nadrággombját és belenyúlt a bugyijába, Ketie halkan felsikkantott. Bánta a farmert, ó de bánta, Alex nem tudta rendesen simogatni, a nadrág választása a legnagyobb ostobaság volt, amit elkövethetett. Nyöszörögve nyomta ölét a nagy tenyérnek, a férfi próbálta mindenhol érinteni.
- Még – sóhajtotta – menjünk már be, vedd le rólam ezt a vacakot.


Az ajtó előtt álltak, a kemény faburkolatnak támasztotta Alex a lányt. Előbb széles tenyerével simogatta a puha helyet, kitapogatta a vékony csíkot, amit a borotvált fanszőrzet jelentett, a puha redőket, elsimogatta szétoszlatva a lány vágyának nedveit. Ketie hátrafeszítette a fejét, Alex ujja a csiklójára tapadt. Puhán körözött, miközben a szája nyakát csókolgatta. Ketie érezte, hogy szégyentelenül kevés idő alatt elfogja ragadni magával az a hatalmas hullám, ami nőtt benne, és amikor megtörtént, színes karikák villództak szeme előtt, valami szétrobban a belsejében.
- Ez az kicsi lány, élvezz nekem, most már csak arra vágyom, hogy alattam is tedd meg! - Puha csókot kapott , mielőtt beszédültek a szobába.


*


Reggae is felnyögött, amikor az apja belenyúlt a lány nadrágjába, ugyanúgy megrázta a kéjes hullám, ahogy a két másikat. Istenem, de szeretett volna beszállni, megízlelni a lány száját, a bőrét, mint azon az éjjelen, amikor az apja lerángatta a meztelen testről. Neki nem szabadott, úgy látszik magának tartogatta az apja végig! Új volt Reggaenek a nagy önzőség, főleg azután, hogy Merryt egyszerre fektették le, gruppen szeretkezés volt a javából.


*


Már nem önmaga, szétfolyik lávává - gondolta Ketie- amiben csak egy a biztos pont van, Alex. A férfi berúgta a szobaajtót, vendégét az ágy közelébe penderítette. Az alig bírt állni a lábán, míg a fenséges test lemeztelenedett, pillantok alatt. Alexet égették a ruhák, muszáj volt megszabadulnia tőlük minél hamarabb. A lány elé táruló látvány valóságos sokkot okozott nála. A nyomozó bronzos, széles mellkasa, az erős karjai, a bicepsze, a lapos és bordás hasa, a sötét szőrrel körülölelt, duzzadó, hosszú férfiasság. Ketie az ágy szélére rogyott és csak a száját harapdálta a vágyakozó kíntól, mozdulni sem bírt, megbűvölten figyelte, ahogy Alex oda áll közvetlenül elé.


Érezte a testéből sütő hőt, az illatát, mindent.


A fekete szőrrel körülvett férfiasság vonzotta leginkább, a fényesen selymes bőrrel fedett, vaskos rúd, aminek a tetején egy fényes csepp tört fel, és csillogva hívogatta őt. Sosem hitte, hogy egy férfi micsodája ilyen érzéssel tölti majd el.


Alex ekkor erős ujjaival megfogta a férfiasságát, kéjesen végigsimított rajta, amitől az még nagyobb és még vastagabb lett. Ketie érezte a férfias, intim illatot, aminél finomabbat még sosem érzett, az ujjai önállósították magukat, rászorultak az orra előtt lévő pénisz köré. Simogatta le-fel, míg Alex kérte, hogy csinálja.
- Húzd hátra a bőrt, így, és húzd le eddig, ah. - A férfi ujjai a lányéra simultak közben, együtt mozdultak először párszor, majd Alex hagyta, hogy Ketie egyedül csinálja. A lány kíváncsian hátrahúzta a bőrt, és csak bámulta a makkot, a nagyfejű férfiasság forró volt. Még sosem látta olyan közelről férfi nemi szervét, a látvány lenyűgözte.
Alex a lány álla alá nyúlt, maga felé emelve a fejét. A kitágult pupillában örvénylett a vágyakozás, a száj elnyílt, és a nyelv megnyalta azt, amitől csillogóvá vált.
- Ízlelj meg, Ketie vedd a szádba és szopj! – Ketienek muszáj volt megízlelni, nagyon akarta tudni milyen érzés, és milyen zamatú.
- Ó, ez az, nyald csak szépségem. - Alex nem volt szégyenlős, míg a lány kóstolgatta, addig ő a heréjét izgatta; gyűrögette és morzsolgatta az ujjai között, miközben kéjesen fel-felnyögött, akár csak a szeretője.


Ketie talpát a vastag, bolyhos, vajszín szőnyeg kellemesen simogatta, miközben a szája minden részét felfedezte a férfi falloszának. Újdonság volt a számára, hiszen még sosem csinált olyasmit, mégis, az ösztönei megsúgták neki, mi a legjobb a férfinak. A keze Alex feszes és formás fenekén nyugodott, jobb helyet elképzelni sem tudott neki.
A fekete felsője reccsent, amikor Alex egy rántással kettészakította azt. Nem boldogult a ruhadarabbal másképp. Ketie izgatónak találta a dolgot, olyan vadállatiasnak. Mellét már csak a vékony, fekete csipke fedte, ami alól a mellbimbói mereven kínálkoztak fel. Alex le is hajolt és elkezdte őket nyalogatni, először a melltartón keresztül, így kínozva mindkettőjüket. Majd a két vékony pánt alá tette a mutatóujját és egy mozdulattal, szabaddá tette a halmokat. A feszes, tejfehér mellek látványa megőrjítette a nyomozót, a bőr íze, a rugalmasság, és amit a lány szenvedélyesen művelt a péniszével úgyszintén.
Alex gondolataiban butaság suhant át, de akkor is, birtokolni akarta a lányt, mint a régebbi korokban, amikor a férfi tulajdona volt az asszony.
- Az enyém vagy! – tört fel belőle akaratlanul, majd Ketiet az ágyra döntötte, a két felhevült test összeért. A pénisz a lány hasát nyomta, a száj Ketievel versenyzett: melyikük falja fel előbb a másikat. A lány körme a széles hátat karistolta, a lábai automatikusan szétnyíltak.


A csók után a férfi végighaladt a szájával és a nyelvével játszva a hasán, egyre lejjebb, egészen a csípőjéig, és mielőtt végre lerántotta róla a nadrágot, belenyalt a köldökébe is. Ezután Alex gyönyörködött Ketieben, akinek barna haja legyezőszerűen terült szét a fekete szaténon, hófehér bőre pont ott volt dimbes-dombos ahol kell, combjai és lába tökéletes, ahogy az általuk bezárt keskeny sáv is, ami csak őrá várt, fekete csipkével fedetten.
Alex kifújta a tüdejében felgyülemlett levegőt, a lány lábai közé feküdt, a fekete csipke felületén keresztül nyalogatta a kis háromszöget.
- Csodás vagy.
- Te is - nyögte a lány, aki a férfi sötét haját borzolta, amikor az félretolta a vékony anyagot és a forró, nedves húsán érezhette a nyalogató érintéseket, aminek a játékától rángatózott a teste és a fejét dobálni kezdte. Ketie érezte, hogy egy csomópontba gyülemlik a testében szanaszét cikázó kéj.
Mind a lába közé.
Amikor számára ismeretlen magasságra és sűrűségre hágott az összeolvadt kéjmag, a gerince mentén is végighullámzott az ismeretlen kielégülés hulláma. Alex örült, hogy a lány ennyire fogékony, és ennyire hamar eljutott a csúcsra. Feljebb csúszott és a száját Ketie szájára tapasztotta. A lány zavarba jött, úgy érezte illetlenség akkor csókolóznia, elfordította a fejét, és a szájára tette a tenyerét.
- Ejnye, szóval idegenkedsz saját magadtól? Ez tudod Ketie, olyan szűzkislányos dolog, sehogy sem illik a vampos kinézetedhez. Ugye nem vagy szűz? – ugratta Alex.
Ketie nem válaszolt, engedett a szelíd erőszaknak, furcsán bűnös érzés kerítette a hatalmába, amikor saját íze keveredett Alexéval. A férfi kemény vesszője harcra készen állt, addig mocorgott teste felett, ügyelve arra, hogy teljes súlyával ne nyomja, amíg a férfiassága pontosan ott helyezkedett el, ahol kell.


Ketie ekkor ijedt meg először, félt, hogy a méretes férfiasság fájdalmat fog okozni, hogyha átszakítja majd a szűzhártyáját. Alex ekkor felemelkedett a felsőtestével, vetett egy éhes pillantást a mellére, felemelte a bal lábát, majd előre lendítette a csípőjét. Ketie hiába akarta ekkorra már megvallania titkát, benne akadt a szó, hogy egy sikoly vegye át a helyét, abban a pillanatban, amikor a kemény vessző az akadályt gyorsan áthágva benyomult.


Ketienek könnybe lábadt a szeme, keze ökölbe szorult, úgy érezte, a vastag hímvessző kettészakítja, a fájdalom, a mámor magaslatáról ledobja valami sötét verembe. Alex alig akarta elhinni, hogy a szex-éhes lány, aki magát simogatta a tükörben, akire minden férfi hajtott az őrsön, szűz!


Pedig az volt, a fenébe is!


A felismerés csak néhány másodperc megállásra késztette, az izgalmi állapota már olyan magasan járt, hogy nem volt megállás. Majd utána számol Ketievel, gondolta, aki neki ajándékozta azt, ami egy lánynak a legdrágább.
Ezután Alex megpróbált kíméletesebb lenni, úgy csinálni, hogy a hévben se legyen túl brutális, bár ez a körülményekhez mérten elég nehéz feladatnak bizonyult. Ketie a fájdalom mellett nemsokára a kéjt is érezte, méghozzá igen intenzíven, minden egyes kis mozdulat a belsejében jól esett neki, a fájdalom egy idő után alig érezhetővé zsugorodott. Keze lassan felvándorolt Alex hátára, aki ősi mozgásban, ritmikusan lendült a teste felett. A lábai jobban szétnyíltak, majd Alex halványan elmosolyodott, amikor Ketie lábai a csípője köré fonódtak.
- Ez az! - kiáltotta, kis idő múlva háromszor rándult össze a teste, miközben a belsejéből előtörő hímmag belelökődött a lány testébe. Ketie átérezte a férfi orgazmusát, és ő maga is érzett valami csúcspont félét, de nem érte el azt, amit a férfi a nyelvével okozott neki előtte.


Alex feküdt ernyedten az utó-rángások még egy-egy izmát összehúzták, szeretője pedig a száját harapdálta, mert a fájdalom ismét élesebben jelentkezett, és nem tudta megmondani mi az igazi oka: de rettenetesen szégyellte magát, és azt sem értette miért sír, amikor egyáltalán nem akar.
Alex végül legördült a lányról és legszívesebben ráordított volna. Hogy miért sírsz? De nem tette. Csupán szaggatottan lélegzett, miközben forrt benne az indulat.
- Szűz voltál, szép mondhatom!
Ketie ráemelte a tekintetét. A mosolya saját magát is meglepte.
- Na és? Talán örülnél neki, hogy te lehettél az első.
- Bravó, örülök! Csak ne hidd, hogy most elcipellek az oltárig.
Keti nem túl kecsesen, de feltápászkodott.
- A fene. Akar. Hozzád menni. Arra jó voltál, hogy megtegyem veled egyszer és először, de tudod, te sem vagy az én esetem. Köszi, hogy beavattál, és megismertetted velem a gyönyört. Azt hiszem, nem akarom ezentúl nélkülözni, és úgy gondolom, az ívó is éppen elég lesz ahhoz, hogy megfelelő társat találjak. Szerinted is ugye?
Alex felháborodott, ökölcsapásként érték a lány szavai, pedig ő sem volt vele kedvesebb.
- Ja igen, most kurválkodhatsz, szűz kurvából rendes ribanccá avanzsálhatsz!
Csattan a pofon, aztán Alex vicsorogva fogta le a lány kezét. Marakodtak és birkóztak, anélkül, hogy bármi tétje lett volna az erőversenynek. Amikor abbahagyták, Ketie feje a férfi vállán nyugodott, és egyikük sem akarta folytatni a harcot, mert mindketten kellemesnek érezték a másik ölelését.
- Nagyon fájt? - kérdezte Alex csendesen.
- Nem annyira. - válaszolta a lány, majd belefúrta az arcát a férfi mellkasába.
- Le kellene zuhanyoznod, vagy egy meleg fürdő ilyenkor a legjobb, azt hiszem.
Alex ölébe kapta a lányt, és a fürdőbe sétált vele.


 


Folyt. Köv.
Sea Miller

Folytatások
4368
- Szereted a gyerek apját?
Ketie tekintete megtelt könnyel, keze ökölbe szorult. Az átkozott! Miért pont ezt kérdezte?
- S z e r e t e m.
Alex megszédült. Hát elkésett rég!
- Értem - felelte csendesen, majd vetett egy utolsó pillantást a lányra, és a bejárat felé fordult. - Akkor ne haragudj - nézett hátra- tévedtem, amikor azt hittem, úgy gondoltam, hogy mi esetleg még…Szóval legyél boldog és vigyázz magadra!
3891
Aztán felocsúdott és ordítani kezdett.
Mérhetetlen harag gyűlt a szívébe amikor Reggae szemlátomást magának követelte a lányt, és olyan arcot vágott, mint akinek megsértették a felségterületét. Alex nem gondolkozott amikor a fiának esett, mert ha megtette volna a helyzet mérlegelését, nem kapott volna Reggae akkora jobb egyenest féltékenységből, hogy az orra vére is elered.
5101
A megduzzadt férfiasságát a lány combjának nyomta, aki kéjesen felnyögött. Ekkor hirtelen abbahagyta a csókot és egy lökéssel arrébb taszította magától Ketiet, aki azt sem tudta hirtelen hol van. Hiányzott minden porcikájának a férfi.
- Látod fiam - nézett cinikusan Alex Reggaere - ezért ne vedd el! Velem akar kefélni!
4288
- Zaklatott vagy, nem tenne neked most jót a magány. - A lány enyhén elpirult, akkor viszont teljesen vörös lett, amikor a fiú, egy csésze kávét elé téve a konyhapultnál megkérdezte, ki is a vőlegénye.
- Nincs. - hukk. Ketie csuklani kezdett, mint mindig, hogyha rossz fát tett a tűzre. Reggae, keze megállt a levegőben, majd csak pár pillanat múlva esett a feje tetejére, hogy végigsimítsa a szőkén ragyogó, copfba fogott haját.
- Te füllentettél az igazgatónőnek? - kérdezte megkönnyebbülten,...
Előző részek
4795
- Maga játszik velem - szakította el a száját Ketie a férfiéról.
- Nem kislány, te játszol velem, amióta csak megismertelek! – csengett Alex hangja kissé rekedtebben és mélyebben a szokásosnál.
- Nagyon megváltoztál. Mondd csak, véletlenül álltál munkába pont az őrshöz közeli ivóban? És ez a nagy átalakulás a külsődön, kinek szól? Mit szeretnél Ketie, a fél várossal összefeküdni, vagy csak velem?
5001
Az irodában Alexnek feltűnt, kollégái egymás közti ugratása, fogadásokat is kötöttek, melyikük hódítja meg elsőnek a Két pecsét új pincérnőjét.
- Beszállhatok én is? - kérdezte a kis csoport mellé lépve, mire mindenki elhalkult, mert Alexel a legtöbben nem tudtak versenyezni, a nők elsőre mindig őt választották, külseje, kisugárzása, minden nőnél kívánatossá tette.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
Nem tudom, ma hogy van ez a szüzesség-dolog. Nagy cécó és misztikum nincs körülötte és egyre korábban elvesztik, de mindenkinek legalább a sajátja, vagy amihez köze volt, az fontos.
Elmesélni vagy meghallgatni (olvasni) az elsőt - bárkiét-, az izgalmas. És azok az esetek, amikor valakiről azt gondoljuk, hogy... pedig dehogy, vagy fordítva, mindenesetre érdekes téma. Ha jól megírja valaki! Ráadásul két szemszögből, és egy regénybe ágyazva! Tetszett!

S TELLA ·
Ez a rész is tetszett!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: