Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Angie Sunshine - A szülinap

- Angie! Öt perc múlva kezdés! – Itt az idő elindulni a színpadhoz. A mai este lesz az évben az egyik legkülönlegesebb. Több táncossal, hosszabb műsoridővel, új ruhákkal – ma van a főnök szülinapja. A műsor még számára is meglepetés lesz, eltérő a szokásostól. A lányoknak általában én tanítom meg a koreográfiát, az újoncok is hozzám kerülnek, de a mai alkalmat igazán érdekessé akartam tenni, ezért vendég tanárok segítették a munkámat. Társastánc tanárok, ugyanis a mai estébe belecsempészünk egy kis tüzet, egy kis kubai hangulatot.

A Dj srác elindította a zenét, még várnom kellett, rövid hatásszünet az elején, hogy még jobban akarjanak. Az egész színpad sötét, amikor kilépek, halványkék fény világít meg, a ruhámon ezernyi csillám szórja szerte szét, evvel még varázslatosabbá téve a belépőmet. A hosszú fekete hajam kiegyenesítve a popsimig ér, műszempilláim végén csillogó strassz kövek, műkörmeim feketék. Fehér füst vesz körül, a zene misztikus, a dobok egyre erősödnek, érzem, hogy libabőrös lesz a hátam az izgalomtól. Ekkor kezdek el lassan, nagyon lassan mozogni a csípőmmel. Köröket és nyolcasokat csinálok, megfordulok és lehajolok, így mindenki láthatja az átlátszó ruhámon keresztül a gömbölyű vonalaimat. A legizgalmasabb és a legerotikusabb, ha nem mutatsz meg mindent, csak sejtetsz. Ha a lányaim táncolnak fenn a színpadon, mindig felizgat, amikor így láthatom őket.
Amikor megfordulok, leereszkedik fentről az első rúd elém, és beilleszkedik a fém tartójába a padlón. Az egyik lábamat felteszem rá, hátrahajolok és megfordulok a rúd körül. Pattanásig feszülnek az idegek, kezdem a vállamról óvatosan lejátszani a ruhát, érzem magamon a főnök éhes tekintetét. Egyre lejjebb és lejjebb csúszik a ruhám, a zene bedurvul és pont abban a pillanatban, ahogy leesik a könnyű anyag, minden sötétségbe borul és csönd lesz. Ők nem tudják, de a két másik rúd mögöttem szintén leereszkedik, Nicky és Amy kilépnek a színpadra. Mindkettőjükön fekete-piros fehérnemű, rajtam fekete, formára ugyanolyan, mint az övék. A szőke Nicky ma igazán bombázó, hullámos haját feltűzték kontyba, amiből rakoncátlanul kiszabadultak a tincsek. Amy pedig félhosszú kócolt hatású vörös hajával, mint egy vad kis cica. Ekkor indul be a zene, fények fel és berobbanunk. A koreográfia tökéletes, igazi show tánc, salsa mozdulatok, csábos pillantások, imádom ezt csinálni. A srácok ujjonganak, tapsolnak és kiabálnak, elértük a célt, amit szerettünk volna, mindenkit felpörgettünk. Aztán kezünkbe vettük a rudakat. Persze a táncos rudakra gondolok:). Egyszerre másztunk fel, hátrahajlottunk és már csak egy lábbal tartottuk magunkat. Átfordultunk terpeszbe, majd fejjel lefelé lecsúsztunk. A végére tartogattuk a legnehezebb figurát és az új lányok belépőjét. Bejöttek és elárasztották színeikkel az egész teret. Mindenhol piros és fekete fodrok, csillámok, tollak és az őket viselő gyönyörű lányok táncoltak. Felmásztunk a rudak tetejére és egymás tartva megcsináltuk a végpózt, hatalmas ováció fogadott minket, az összes pasi meg volt őrülve, füttyögtek és visszatapsoltak minket többször.

Hátul az öltözőben nevetgélve meséltük, hogy ki mit hol rontott el, és hogy mennyire vicces arckifejezéseket láttunk ma. Egy két srác nagyon ki volt akadva, még utánoztuk is őket, főleg Nicky akinek igen nagy tehetsége volt ebben. Színésznőnek készült, aztán persze nem kapott szerepet csak kis darabokban, kevés pénzzel. Ekkor találkoztunk egy buliban és elbeszélgettünk. Megtudta, hogy hol dolgozom, mekkora fizetéssel és semmi mást nem kell csinálni, csak táncolni. Na jó… persze később mindenki számára kiderül, hogy ez nem ilyen egyszerű. A főnök, Dave előszeretettel tart igényt a társaságunkra, általában heti egyszer, legalábbis engem minden pénteken hív magához. Megvannak az eszközei, hogy el is menjek hozzá, és hogy a lányok többsége ugyanígy tegyen. Nem csak a szerződésről van szó, amit alá kellet írni, hanem a kidobó srácokról és a jogi fenyegetésekről. Persze lehetne ellene tenni, de a szolgáltatásokért cserébe fizet is, és nem engedi, hogy a klub többi dolgozója is kihasználjon minket. Szerintem kisebbségi komplexusa lehet nem kevés bizonyítási vággyal fűszerezve, plusz extra adag féltékenység. 36 éves, mivel már kopaszodna, ezért kopaszra borotválja a fejét mindig. Családos ember, 3 gyerekkel, a felesége nem tudom, hogy bírja egyáltalán az életmódját, de biztos, hogy sejtenie kell valamit.
Amúgy meg… valahol élvezem ezt a helyzetet… a kiszolgáltatottság érzését… persze, ezt igazából soha senki nem ismeri el, de szerintem nincs mit titkolni ezen, hogy igen is vannak olyan nők, akik szeretik, ha kicsit másképp bánnak velük.
Ekkor kopogtattak az öltöző bejáratán. Az egyik kidobó srác volt az, Robert, a főnök mindig őt küldte a lányokért.
- Angie és Nicky! Ma este titeket kér a főnök, legyetek jó kislányok, mert baromira rátok van izgulva!
- Mond meg neki, hogy 20 perc múlva ott vagyunk!
- Oké csajok, jó szórakozást! – és kaján vigyorral a képén becsukta az ajtót.

Szuper, szóval ma ketten leszünk. Igazából ez így talán meg jobb, mert a csajokkal amúgy is elég közeli viszonyban vagyunk. A sok közös munka összehozza az embereket, nem igaz?:)
Letusoltunk gyorsan, átöltöztünk az új ruhákba. Számítottam rá, hogy ma legalább kettőnket fog hívni, úgyhogy a lányokkal beszereztünk egy pár új fűzőt és kiegészítőket az estére, például egy gyönyörű csiklóizgatós átlátszó vibrátort és egy bilincset. A szülinapi tortáját is mi vittük be, természetesen meztelen lányok fényképe volt ráfestve a tetejére, a gyertya pedig fasz alakú volt… mondjuk, hogy ez kinek jutott az eszébe, azt nem tudom, de biztos valamelyik vicces kedvű pincérsrác csempészte rá.
A főnök a székében ült, amikor a bársonyfüggönyt elhúzva beléptünk. Igen, bársonyfüggöny. Az egész irodája úgy volt berendezve, mint ha egy királynak készült volna a helyiség, tele vörös bársonnyal, a bútorokon aranyozott díszítésekkel, de hozzá lehetett szokni. Biztos, hogy hallotta, amikor beléptünk, de nem fordult hátra, kíváncsi volt, mivel készülünk ma este számára. Mögé léptem és elkaptam a két kezét. Játékosan tiltakozott, de persze én voltam az erősebb ebben a játékban, és a bilincset szorosra állítottam úgy, hogy belevágjon a csuklójába. Hadd fájjon neki, úgyis azt szereti… Nickynél volt a fekete selyemkendő, amivel szorosan bekötötte Dave szemét.
- Na de lányok?! Hát illik ilyet csinálni a főnökötökkel? Most aztán semmit…
- Fogd be a szád! Vagy azt is bekötjük… - mosolyodott el Nicky, és én már indultam az ágy melletti szekrényhez, ahol tartott egy pár kelléket a kis mocskos állat… bekötöttük a száját, innentől már csak nyögni volt képes.

Elkezdtünk Nickyvel smárolni, persze félreérthetetlen hangokat adtunk ki közben, hogy tudja, miről marad le. Volt a szobában egy üveg behűtött pezsgő, kivettem belőle egy jeget, a számba tettem és együtt melegítettük fel a nyelveinkkel. Dave-hez mentem és a számból ráfolyattam a hideg jeges vizet, felszisszent, de folytattam tovább. Nicky levette róla a nadrágját, az alsógatyáját én pedig szétgomboltam az ingét. Barátnőm kezébe is jégkocka került, a pasi lábától indulva húzta végig a szerszámáig, egyelőre azt messzire elkerülve. Az én jegem elfogyott, ezért ahogy Nic egyre feljebb haladt, én lenyaltam a csordogáló jeges patakocskákat… ez nagyon tetszhetett a kis főnökünknek, mert erőteljesebb nyögésekkel dicsérte, ahogy a hideget felváltotta a forró szám.
- Mit szólnátok hozzá, ha ennénk egy kis tortát? – léptem oda az édességhez és az első falatot Nicky kapta, lenyalhatta az ujjamról. – Ez az nyald le kislány, ezt el ne felejtsd, ilyen finoman nyalogasd és szopogasd majd Dave farkát is.
Ő teljesen beindulva megcsókolt, és a ruhámat félrehúzva az ujjaival szétkent egy kis tejszínhabot a mellbimbómon. Finom lenyalta, a következő adagot sokkal keményebben szopta le, engem is iszonyatosan felpörgetve harapdálta és szívta a bimbómat. Hallottuk, hogy a főnök egyre türelmetlenebbül és követelőzve nyög a székében.
- Csak nem részt akarsz venni Te is a nyalakodásban? – Nic evvel a saját mellbimbójára kente a habot és a szájpecket eltávolítva belenyomta Dave szájába a mellét. – Igen! Szívd erősebben! Hmm… ugye milyen finom a torta? Kérsz még?
Most én következtem, hasonló felállásban, mint előbb barátnőm.
- Angie? Szereted az édes faszt? – és az említett helyre juttatott egy nagyobb adag habot. Egyszerre csaptunk le rá, és nyaltuk le a fehér krémet. – Hmm.. hát ez még finomabb! Akarok még!

Szerencsétlen Dave egyre jobban nyögött, érezte, hogy nem csak az ő farkát nyaljuk, hanem sűrűn áttéved a másik szájába a nyelvünk. Férfiassága lüktetett a szánkban, ilyen keménynek nem sokszor láttam még, iszonyatosan felizgathattuk.
- Ha most igazán szemét lennék, akkor nyalnék egy kicsit a puncidból is, mit szólnál hozzá Nic? – tudtam, hogy evvel megőrjítem majd a pasit, utálja különben is, ha bármi jóból kimarad. Finoman nyaltam meg a csiklóját, majd végig az egész punciját Nickynek, amire egy hatalmas sóhaj volt a reakció.
Bevallom, iszonyatosan finom volt a nedveivel keveredő édes hab, úgyhogy elég hosszan elidőztem ott. A csiklója körül kőröztem, megszívtam, rászorítottam a számat, Ő pedig rásegített a csípője mozgatásával. De nem akartuk tovább kínozni szegény szerencsétlent, elvégre még is az Ő szülinapja van, úgyhogy abbahagytuk és visszatértünk az ünnepelthez. Nic a puncijához igazította főnökünk szerszámát és kőrözött a csípőjével, csak a hegyét engedte be finoman, tovább fokozva a már amúgy is igencsak erős izgalmi állapotot.
- Ülj már bele Te kis ribanc! Megőrjítesz!
A szőkeség erre megállt és nem mozdult, aztán hirtelen beleült és tövig hatolt benne Dave.
- Ez az! Mennyire vártam már ezt! Milyen krémes és puha a puncid!
- Hmm.. ezek szerint bejött a puncis torta. – mosolyogtam és letérdeltem a lábuk közé úgy, hogy nyelvemmel elérjem Dave heréit. Elkezdtem őket nyalogatni, mire Nic egyre gyorsabban mozgott, a srácnak szerintem mennyei élvezetet szerezve evvel.
- Látni akarlak titeket, vegyétek le kérlek a kendőt a szememről! - a kérésnek eleget téve kicsomóztam a kendőt és kinyitottam a bilincset is. – Úristen, hogy néztek ki! Kurva dögösek vagytok ebben a bőr fűzőben!

Most, hogy elszabadult már tudtuk, hogy kegyetlenül meg leszünk dugva, azok után, ahogy felbőszítettük. Barátnőm már négykézlábra is ereszkedett, és iszonyatos tempóban kezdte el őt kefélni Dave, úgy, hogy szinte visított az élvezettől. Kezével a csiklóját izgatta, a hangokból ítélve már sejtettem, hogy nagyon közel van az orgazmushoz, ezért odamentem hozzá és az arcába nyomtam a puncimat, mert tudtam, hogy ez az ami a pillanatok alatt elviszi a csúcsra. Imádja, hogyha kefélés közben puncit nyalhat.
Keményen fogtam a fejét, alig kapott levegőt, közben Dave belemarkolt a hajába, hátra húzta a fejét, aminek én annyira nem örültem, mert így már nem nyalt, de számára ez volt a vég. Iszonyatosan hangosan élvezett el, a srác pedig nem könyörült neki, tovább baszta, evvel még magasabbra repítve Nickyt.
- Na, most már én jövök nagyfiú! Add meg nekem, ami jár! – szinte követeltem, hogy most már engem is dugjon meg. Egyszerűen faszt akartam érezni magamban.
- Kérésed számomra parancs kicsi kurvám! Azt szeretnéd, ha végre valaki jól megbaszna?
Megfogott és neki lökött az ágynak. Hátulról vártam, hogy belém hatoljon, de neki más tervei voltak. Az ágy szélére ültetett, a lábaimat felemelte és így kezdett mozogni, először csak a végével izgatva, aztán hirtelen nagyon erősen tövig nyomta belém. Lassan és de erősen kezdett dugni, úgy, ahogy szeretem. Nicky ekkor vette elő az új játékszerünket és a szekrényből a síkosítót. Megfordultam, hogy háttal legyek nekik, hasra feküdtem az ágyon. Nic rám mászott és a popsimat kezdte izgatni. A síkosítót jól elkente, és először egy, majd két ujját dugta fel nekem és egyre gyorsabban ujjazott, miközben Dave dugta a puncimat. Már ettől majdnem elélveztem, de még igyekeztem tartani magam. Nic négykézlábra állított, és a most már üres puncimba dugta a vibrátort. Így, hogy izgatta a csiklómat, nem fájt annyira, ahogy a főnököm farka egyre jobban feszítette a hátsó lyukamat, egyre beljebb és beljebb jutva. Aztán már csak azt vettem észre, hogy keményen dugják a seggemet, a puncimat egy vibrátorral izgatják, és a csiklómat felváltva éri a rezgés és az alám befeküdt lány nyelve. Ennyi elég volt. Sikítozva élveztem el.

Dave felnyögött, kihúzta a farkát, és maga elé térdeltetett minket. Már nagyon kevés kellett neki is, és az, ahogy mi előtte csókolóztunk, aztán a makkját nyalogattuk, a végső csepp volt a pohárban. Az arcunkra élvezett, egy része a mellünkre is ment. Megcsókoltuk egymást, élveztem, ahogy keveredett a sperma íze a nyálunkkal, és Nic finom nyelve csak még élvezetesebbé tette a helyzetet.

Dave lerogyott az ágyra és alig tudott magáról. Összeszedtük magunkat, megtörölköztünk és felvettük az előre kikészített köntösünket. Adtunk két puszit a főnöknek, aki ekkor már majdnem elaludt.
- Boldog szülinapot, főnök! – és visszamentünk az öltözőnkbe.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
Az első mondatokból már kitűnik, hogy jól tudsz írni, a fantáziádat is igazolja a novella. Semmi bajom a smink, ruházat és egyebek részletezésével - legalább tanulok valamit -, de utána nagy a kontraszt, mintha ahhoz már nem lenne elég kifejezésed, vagy - kívülállóként szemlélve az eseményeket - nem éreznéd át eléggé.
Ha "nem vagy ott" teljes átéléssel, akkor nem is tudod továbbadni az érzést, a gondolatokat, vagy akár az illatokat, amit az írásod elején még hibátlanul megoldottál.
Ahogy mások is biztattak már: írj még!
Selena ·
Köszönöm szépen:) örülök ezeknek a kritikáknak, segítetek fejlődni és átlátni a hibákat! nem sokára lesz 2. rész :heart_eyes:

NagySöndör ·
Hmmm... Számomra az eleje igencsak felvillanyozó volt. A szex pedig nagyon érzékien volt leírva. Az egészből sütött, hogy a főszereplő minden cseppjét élvezi az életnek. Szívesen olvasnék még ilyet!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: