Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Andi és Zoli 1.

A következő esemény jó néhány évvel az első után történt, de talán mind közül ez volt a legjobb. Ezért gondoltam, hogy az időrendi sorrendet felrúgva, következzen most ez.
Egy nyári hétvégén történt, hogy egy barátom (hívjuk őt Zoltánnak) és felesége (aki legyen Zsuzsi) átugrottak hozzánk egy „csak úgy” látogatásra. Nem volt megbeszélve, egyszer csak betoppantak, hogy : helló nem zavarunk!?
- Persze hogy nem! Örülünk hogy itt vagytok!
A gyerekek a város túlsó végén „nyaraltak” a nagymamánál. Ilyenkor persze az első pár óra nagyon vidáman telik a gyerekek nélkül. Végre kedvem szerint válogathatok a DVD gyűjteményemből, nem kell félni tőle, hogy valamelyik kicsit kiveri a frász a kedvenc műfajom valamely remekművétől. (Horror, , Fantasy, krimi) Mell Gibson és Segal kedvére öldökölhet, törheti a csontokat, a gyerekek nem zavarnak. Nejem is boldogan húzódik be a kerti un. sanetli menedéket nyújtó árnyába kedvenc magazinjaival. Szóval vidáman telt a gyermektelenség első néhány órája. Andival, a feleségemmel már az első magányos órában végigkeféltük szinte az egész házat, így most már csak az ejtőzés maradt. Estig. Mert akkor aztán kezdenek hiányozni a kicsik. Olyan üres a ház nélkülük.

Szóval ezt az idillt zavarta meg a csengő hangja. De tényleg örültünk nekik. Annak ellenére, hogy elég sűrűn találkozunk, szóval nem afféle távoli barát. Igazság szerint csak néhány utcányira lakunk egymástól.
Zoltán, aki tudott a mi kis Péterrel alkotott hármasunkról, már többször is volt együtt a feleségemmel, és valami azt súgta, hogy most sem a sör miatt jött át. Ráadásul elhozta a nejét is. Jó kis esete lesz ez, gondoltam, és már mentem is a hűtőhöz, hogy igyunk valamit. Néhány sör és a lányok jóvoltából némi bor is elfogyott. Aztán ahogy az a kerti bulikon lenni szokott előkerült a bogrács. Szóval főtt a vacsora, fogyott a sör. Jól éreztük magunkat. Beszélgettünk, nevetgéltünk, ettünk, ittunk, afféle igazi nyári este kerekedett a látogatásból. Aztán szép lassan besötétedett, mi pedig behúzódtunk az étkezőbe, mert hát a szúnyogok…

Zoltánnak jutott eszébe a kártya. Elővettük hát a paklit és snapszerezni kezdtünk. Gyorsan telt az idő és az elfogyasztott különböző alkoholtartalmú italok hatására egyre emelkedettebb lett a hangulat. Zoli vigyázott, hogy a lányok pohara soha ne legyen üres. Később visszagondolva, tulajdonképpen egész délután csak a lányokat itatta. Éjjel, valamikor 10 óra felé tettem szóvá a dolgot a teraszon, cigizés közben.
- Mindenáron le akarod itatni a lányokat – kérdeztem Zolitól
- Igen! Csak az a baj, hogy elfogyott az édes borod a többit meg nem nagyon isszák.
- Elfogyott? ült ki az arcomra a hitetlenség – Öt üveggel volt baszki!
Nem volt mit tenni, átmentünk a közeli éjjel – nappaliba utánpótlásért. A bolt talán ha két percre van tőlünk gyalog, úgyhogy nagyon gyorsan visszaértünk, és folytattuk a játékot. A lányok most már Martinit ittak mert gondoltuk azzal gyorsabban haladunk mint a borral.
Zoli vetette fel, hogy jó ez a játék, de egy kicsit unalmas így tét nélkül. Mert hát OK hogy rovásokat és bunkócskákat rajzolgatunk egymásnak, de hát mégiscsak felnőttek vagyunk. Mi lenne, ha mondjuk csókokban játszanánk vagy valami….

Mosolyogva figyeltem, hogy mi fog ebből kisülni. A lányok az elfogyasztott alkohol hatására nevetgéltek és cikizték Zolit, mert hát valljuk be ő sem volt már teljesen józan. Na és persze én sem. Aztán végül is megpróbáltuk a játékban a Zoltán által kitalált új szabályokat alkalmazni, több kevesebb sikerrel. Az volt a lényeg, hogy a győztes (vagy győztesek) kapnak egy csókot a vesztestől (vagy vesztesektől) de csak szigorúan az ellentétes nem esetén. Az első két kör úgy sült el, hogy vagy a két lány vagy a két fiú alkotott párt és akkor a csókot nyilván mindenki a saját párjától kapta. Mivel ez így nem volt túl érdekes, módosítottuk a szabályt annyiban, hogy saját párral nem érvényes. Ez így már izgibb lett volna, csak akkor meg az lett a baj, hogy a csókból egy egyszerű arc puszi lett. Az alapvető hiba az, hogy a lányok nem ittak még eleget, gondoltam magamban. Lejátszottunk még néhány kört és aztán cigi szünetet tartottunk. Zolival kimentünk a teraszra, a lányok még előbb elmentek pisilni. Szerencsére hűek maradtak a jó szokásukhoz, hogy párban járnak WC – re, így maradt egy – két percünk megbeszélni a stratégiát Zolival. Ő is látta, hogy a lányok még nincsenek „kész” ezért azt találtuk ki, hogy nem muszáj csókolózni, ki lehet váltani egy itallal. Nyilván a vesztes iszik és nyilván azt amit a győztes tölt neki. Itt aztán beismerem, volt egy kis csalás a dologban. Beláttuk ugyanis, hogy a lányok jobban bírják a piát mint mi, és az ugye nem pálya, ha mi elalszunk és ők kettesben buliznak tovább. A csalás tehát abból állt, hogy amíg a barátom szóval tartotta a lányokat a teraszon, én egy házipálinkás üvegben csináltam magunknak egy kis higított pálinkát. Pontosabban szólva pálinkás vizet.
Innentől már egyenes út vezetett a lányok leitatásáig. Előkerült az Ouzo és a Hubertus no meg a Martini ami még több mint félig volt. Már csak arra kellett figyelni, hogy mi Zolival egymásnak mindig pálinkát utaltunk ki, a lányoknak meg valami mást, mondván, hogy annyira azért nem vagyunk szemetek, hogy páleszt itassunk velük, hiszen tudjuk, hogy nem szeretik.

Már maga a játék is nagyon izgi volt, arról is tudnék mesélni . Amikor már megvolt a nejekben a kellő nyomás, újra kezdtük a csókok kiutalását és mikor láttuk, hogy ez már abszolult nem okoz nekik gondot, sőt még élvezik is jöttek a vadabbnál vadabb feladatok. Éjfélre már mindannyian fehérneműben voltunk, Sőt! Zsuzsinak már azt is le kellett venni.
Nagyon fontos mozzanata volt az estének, hogy Zoli egyszer azt a feladatot találta ki (előre, még a leosztásnál) hogy a veszteseknek el kell menni zuhanyozni. Ezt azzal indokolta, hogy erősen lógané szagunk van, ami igaz is volt, hiszen délután szabadtűzön főztünk és hát az füstöl. Persze én pontosan tudtam, miért kell zuhanyozni menni. Nem a ruhánkból áradó füstszag zavarta Zolit. Valószínűleg a lányok is tudták miért fontos a higiénia, nem is nagyon ellenkeztek.
Azt már sosem fogom megtudni, hogy volt e csalás a dologban, vagy tényleg a véletlen műve volt, mindenesetre Zoli és Andi vesztettek. Andi azonnal indult is a fürdőszobába Zoli pedig a vesztes lesújtó ábrázatát felvéve követte.
- Nincs mese! Menni kell ha vesztettünk – és rám kacsintott
Amíg ők „zuhanyoztak” mi Zsuzsival a teraszon cigiztünk. Talán 15 - 20 perc telhetett el amíg végeztek Andiék és azonnal kijelentették, hogy most mi jövünk. Néztem a feleségem nedvesen csillogó haját és mosolygó arcát. Biztos voltam benne, hogy nem csak zuhanyoztak és próbáltam elképzelni, hogy mi történhetett a zárt ajtók mögött. Később Andi elmesélte és kiderült, nem tévedtem.
- Na Zsú! Ha menni kell hát menni kell!
Zsuzsa egy kicsit - szerintem csak a látszat kedvéért – ellenkezett, de aztán ő is beadta a derekát. A zuhanyzás tényleg zuhanyzás volt, egy – két csókon kívül nem történt semmi említésre méltó. Gyorsan végeztünk.
Amikor visszaértünk az étkezőben Andrea Zoli ölében ült és csókolóztak.
- Nem zavarunk? – kérdezte Zoli felesége tőlük .
Nem tudtam eldönteni, hogy mérges – e vagy csak poénkodik. Amikor azonban odalépett hozzájuk és ő is megcsókolta Zolit, megnyugodtam. Akkor minden OK. Néhány másodpercig tartott talán ez a kis hármas, de őrjítően izgató volt a látvány. Aztán Zoli törte meg a varázst.
- Na mi lesz? nem kártyázunk tovább – kérdezte
Visszaültünk az asztalhoz és folytattuk a „játékot” de most már egyre merészebb feladatokat találtunk ki. Nem csak csókolózni kellett. Tulajdonképpen a kefélésen kívül a szex majdnem minden fajtáját felvonultattuk. Zoli, aki közben átvette a játékmester szerepét, nagyon vigyázott rá, hogy senki ne ne élvezzen el. Egy kb 1 óra hosszat tartó előjáték lett a dologból.

Aztán mint derült égből a villámcsapás! Andrea bejelentette, hogy ő nem bírja tovább és megy aludni. El kell ismernem, Andi tényleg nem volt józan. Játékmesterünk végig figyelt rá, hogy a poharak ne legyenek üresek.
Hiába próbáltam rábeszélni, hogy maradjon még, minden könyörgésem ellenére felment a hálószobába. Berágtam egy kicsit és egy újabb sörrel a kezemben kimentem rágyújtani. Néhány másodperc múlva Zoli is utánam jött.
- Na mi van Kole? – kérdezte
- Mi lenne!? Mikor már kezdünk bemelegedni akkor ő elmegy aludni. Mondtam, hogy ne itasd őket annyira
- Na csak várj egy kicsit, majd én lehozom – Mondta Zoli és eloltotta a cigijét, majd ő is felment az emeletre.
Mikor én is végeztem a aznap már sokadik cigimmel és a nemtom’ hányadik sörrel én is bementem. A házban síri csend volt, csak a lámpák égtek itt – ott. Zsuzsi nem volt sehol. Benéztem a nappaliba. Barátom neje, ott feküdt a vendégággyá nyitható ülőgarnitúrán és aludt. Vagy legalábbis úgy csinált. Akkor megnézem hol tart Zoli az ébresztéssel és én is felmentem. A hálószobába csak Andi volt. Sötét volt, csak a lépcsőházi lámpa fénye világított be egy cseppet az üveges ajtón keresztül. Nejem nem aludt de azt sem mondhatnám, hogy éber volt. Abban az állapotban volt, amikor az ember már túl részeg ahhoz, hogy megmozduljon de nem tud elaludni. Csak egyszerűen ott feküdt.
- Zoli? – kérdeztem
- Nem tudom hol van! Itt nincs – válaszolt – Nagyon haragszol?
- Egy kicsit! De majd elmúlik.
Tovább indultam Zolit megkeresni. A fönti fürdőben nem volt. A WC – n se. benyitottam a nagyobbik fiam, Ákos szobájába…Zoltán barátom ott feküdt Ákos ágyában és az igazak álmát aludta.
Fasza! – gondoltam – Király kis bulit csaptunk. Mi a lóf…t csináljak. Még csak egy óra és már mindenki kidőlt.

Lementem a lépcsőn, hirtelen felindulásból bontottam egy sört és kivonultam a teraszra sajnálni magam. Kortyolgattam a dobozból de nem esett jól. Aztán egyszer csak jött az isteni szikra! Megdugom a Zsuzsit. Bementem hozzá. Egy szál bugyiban aludt az ülőgarnitúrán. Megsimogattam az arcát, beletúrtam a hajába. Semmi! Elkezdtem puszilgatni a lábát. A lábfejétől felfelé… Semmi!
Egy vagon néger 28 – as pajszerrel végigmehetett volna rajta, arra sem ébredt volna föl. megdughatnám, de minek? – gondoltam. Ennek így semmi értelme. Olyan lenne mintha egy hullával csinálnám.
Nem találok rá kifejezést, hogy mennyire szarul éreztem magam. A farkam szinte fájt. Aznap már vagy ötvenszer volt kőkemény és nem sikerült elmenni. hiszen ez volt a lényege a játéknak. A végletekig fokozni a vágyat. Csak az nem volt benne a játékszabályban, hogy varázsszóra mindenki elalszik.
Szarok rá! – Elindultam fel a hálószobába. Gondoltam nézem a TV-t vagy mittom’én. Majd csak történik valami. A lépcső közepén tartottam, amikor meghallottam. Semmivel nem volt összetéveszthető. Az ágyunk nyikorgása és Andrea lihegése, nyögése, jajgatása…Nagyon meglepődtem. Andi nem az a fajta, aki szex közben hangos lenne. Sőt. Inkább nagyon halk. De most mégis. Olyan csöndesen közelítettem a szobánkhoz, amennyire csak bírtam. Az ajtó tárva nyitva volt. A lámpa nem égett bent, viszont a lépcsőházból bőven elég fény jutott be, hogy lássam őket. Benéztem a szobába és nagyon tetszett a látvány. Andi négykézláb állt az ágyon, Zoli pedig mögötte térdelt. Most valami olyasmit kéne mondanom, hogy szeretkeztek, vagy valami más hasonló romantikus kifejezést, de az nem lenne igaz. Nincs rá jobb szó, BASZTAK! Mivel mindketten háttal voltak nekem, Andi nyögése és az ágy nyikorgása minden más zajt elnyomott észre sem vették, hogy ott vagyok. Bementem a szobába és beálltam a nyitott ajtószárny mögé. kellett néhány másodperc, amíg a szemem hozzászokott a félhomályhoz. Hallgattam Andi hangját és aznap már nem is tudom hányadszor lett megint kő kemény a farkam. Zoli fogta a csípőjét és keményen kefélte őt.

Azon agyaltam, hogy beszálljak harmadiknak, vagy inkább csak nézzem őket. nem ez lett volna az első hármasunk, és nem ez volt az első, hogy kettesben voltak. de még soha nem láttam őket. A kíváncsiságom győzött. Magyarul szólva kukkoltam. Nem tudom mióta tarthatott a dolog. Mióta utoljára fent voltam kb 20 perc telhetett el. Talán fél óra. próbáltam csak rájuk koncentrálni. Kis idő múlva, Zoli elengedte a feleségem és hanyatt feküdt az ágyon. (Kénytelen voltam behúzódni az ajtó mögé, hogy ne vegyenek észre. Az ajtószárny és az ajtótok közötti kb. másfél centis résen keresztül tisztán láttam őket.)Andi ráült és nagyon lassan mozgatta a fenekét előre – hátra, le – fel. Közben simogatta Zoli mellkasát. Aztán előrehajolt és csókolóztak. Most már nem volt olyan hangos, mint addig. Andi valamit mondott Zolinak de nem értettem. Aztán leszállt róla és hanyattfeküdt. Zoltán Andi felhúzott és szétterpesztett lába közé térdelt és újra bedugta feleségembe a farkát. Andi halkan nyögdécselt, aztán feleségem mindkét lábát feltette Zoli vállára. Zoli előrehajolt, így Andrea feneke szinte felemelkedett a lepedőről. Ismét vad kefélésbe kezdtek és Andi ismét hangosan nyögdécselt.

Néhány perc telhetett így el, mikor Zoltán kivette Andiból a farkát és odatérdelt a fejéhez. Nejem mohón vetette rá magát a puncijától nedves faszra. Figyeltem, ahogy tövig eltűnik a szájában. Barátom áttette az egyik lábát Andi feje fölött és előrehajolt. 69 – es póz sem tartott sokáig.
Zoli odahasalt a még mindig hanyatt fekvő Andi lába közé és nyalni kezdte őt. Nejem halk sóhajtásokkal köszönte meg neki, majd bal kezével megmarkolta Zoli haját és tolni kezdte a fejét lefelé, a popsijához. Zoli ellenállt és két kézzel átölelte Andi combjait és egyre vadabbul nyalta a punciját. Már - már olyan dulakodásféle látsztatja volt, amikor nejem rászólt Zolira:
- Nyald már ki az i….ba….meg!
- Szeretnéd?
- Igen!Nagyon!
- Az a baj – mondta Zoli – nem tudom hogy kell! Megmutatnád?
Aki még nem jött volna rá, Andi seggbe szerette volna dugatni magát, azért kérte Zolit, hogy nyalja ki őt ott is. Na ebből mi lesz?!
Andi felült és magához Húzta Zoltánt. Csókolózni kezdtek és közben fokozatosa helyet cseréltek. Most Andi hasalt Zoli lábai között. Fejével pont eltakarta a lényeget, de kilogikáztam mi történik. Miután végigcsókolgatta Zoli testét, és elért a farkához, szopni kezdte. legalábbis a hangokból erre következtettem. Most viszont Zoli kezdte el lefelé nyomni Andi fejét. Nejem nem szarakodott sokat. Zoli felhúzta mindkét lábát és (mivel nem láttam, csak gondolom) kinyalta őt. Nem tartott sokáig. mikor Andi felült, azt mondta Zolinak
- Na így kell!
Nem várta meg azonban, amíg megint helyet cserélnek, hanem egyszerűen ráült Zoli szájára. Most viszont tisztán láttam mindent. Zoli kinyalta Andi popsiját. Nejem hallhatóan élvezte a dolgot. Kis idő múlva leszállt Zoli arcáról és egyszerűen ráült Zoli kemény farkára. Lassan ereszkedett rá. Közben megint hangosan nyögdécselt. Néhányszor felemelkedett, majd újra ráült. Mikor már simán, fájdalommentesen ment, ismét irtózatos tempóba kezdtek. Zoli Andi fejét magához húzta és újra csókolózni kezdtek. Néhány perc múlva Andi hangosan elélvezett. Ekkor megint sugdolóztak valamit, majd Andi lefeküdt Zoli mellé, az oldalára. Fenekét kinyomta. Barátom mögé térdelt és újra beléhatolt. Andi most már nem volt hangos. Inkább úgy látszott, erősen koncentrál, hogy Zoltán erős lökései ellenére az ágyon tudjon maradni. Néhány perc múlva Zoli hangját hallottam:
- Elmehetek a szádba!
Nejem hangját nem hallottam, talán csak bólogatott, talán nem is válaszolt. Zoli mindenesetre még gyorsabban kezdte őt kefélni. Néhány másodperc, talán egy perc múlva kihúzta a farkát Andi seggéből és a fejét fogva próbálta maga felé fordítani az arcát. Még nem sikerült Andinak odaérni, mikor Zoli élvezni kezdett, és messziről beterítette nejem arcát spermával. Andi bekapta Zoltán spriccelő farkát. Zoli teste pedig megremegett, vagy inkább vonaglott. Két kézzel fogta Andi fejét és farkát tövig nyomta a szájába. Andi olyan hangot hallatott, mint amikor valaki evés közben köhögni kezd, de Zoli nem engedte el őt addig, amíg a teljes „tárat” bele nem ürítette. mikor andi végre levegőt tudott venni, nagyon köhögött.
- Hülye! Lement a torkomra! Majdnem megfulladtam.
- Bocsánat kicsim, nem akartam.
Majd csendesen feküdtek egymás mellett….
Folyt köv
(ha tetszett)
Hozzászólások
További hozzászólások »
1faszu ·
Tecc! Folytatást hamarhamar!
mester01 ·
Már elküldtem a folytatást, nem rajtam múlik mikor teszik fel! :blush:
1faszu ·
Köcce! :grinning:

borbinto55 ·
jóóó

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: