Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Andalúzka avagy egy sablonos történet 1.rész

A metró, mint valami óriásféreg az acélkaptárok alatt sebesen kúszik, bendőjében sok kis emberhangya. Éteri hang figyelmeztet: ez nem alagút, ami a mennyországba vezet, tessék kiszállni! Öltönyök és kosztümök egyhangú kavalkádja kezd el hömpölyögni a szelíd parancsszóra. A mozgólépcsőn türelmetlenek szlalomoznak a ráérősek között. Amint a dolgozók felbukkannak a felszínre ösztönösen tesznek az arcuk elé fehér maszkot, a perverzebbek kamaszlányok fehér bugyiját. Úgy szorítják magukhoz, mintha azok a fehérneműk friss hegyi levegőt árasztanának. Az egész várost belengő mérgező gázzal szemben védekeznek. Pedig annak kellemes, csábító az illata. Hosszabb belégzés után azonban megrészegít, a folyóhoz csábítja az embert, akit egy gyors pillanat alatt beszippant a város rózsaszín szennye, majd vigyorgó hullaként a felszínre köpi.

A felhőkarcolók szegélyezte mozgó úton folyamatos a változás. Közben az épületeken futó hirdetések követelnek figyelmet. Emberek lépnek ki a fősodorból, hogy táplálják ezeket a rideg hegyeket, mások most szabadulnak, igaz csak kis időre. Mindezt kamerák követik, pásztázzák. Minden apróbb mozzanatot rögzítenek, hogy kiegészíthessék az esetleg hiányos központi számítógép adatait.
Újabb kis ér szakad ki a folyamból és úszik be a 001-es torony kapuján. Áramlik a nép a liftekhez, mindegyikük arcán feltett mosoly. Elég egy kis piros bogyó és az éjjel kisírt szem tele lesz életvidámsággal. Aki mosolytalanul dolgozik, megbüntetik, rombolja a közösségi morált. A különböző pirulák megjavítják az emberek huzalozását, mint a lefolyótisztító a mosogatót.
Tucatnyi boldog ember száll be a liftbe és áll háttal az ajtónak, hogy ezzel is teljesítse a tegnap kiadott rendeletet. Kivéve Ray Gurfunkelt.

Ray Gurfunkelről a számítógépnek a következő adatai vannak meg:vezető beosztású könyvelő 001-es toronynál, 150-esIQ, magna cum laude a Harvardon, nős, gyereke nincsen, szereti a Tom Clancy regényeket(gyanús), kedvenc filmje Antonioni Utazása(depresszióra való hajlam), álma, hogy partravetett bálnák mindenható pásztora(?), szexuális élete:0, kedvenc póza misszionárius, perverziókat eddig nem figyeltek meg nála, életében csak tízszer töltött le (bizonyíthatóan) pornófilmet, kerüli az erőszakot, szüleivel a viszonya jó, nonkonformizmusra nem adott gyanút, kormány ellenes tüntetésen nem vett részt. Főleg a humoros reklám filmek fogyasztója. Egészségügyileg rendben van, eddigi életében még nem volt kórházban, kedélyjavítót csak öt napja szed.

Ray életében először szegett meg egy szabályt. Ez volt az első de nem az utolsó. Azonnal ráébred, hogy tilosban jár, pillanatra megemelkedik a pulzusa, elönti az a kellemetlen forróság, aztán gyorsan beáll a sorba, háttal az ajtónak. De túl késő! Renitens magaviseletét a lift 43 rejtett kamerája rögzítette. Ezenkívül további száz kamera, amely nem csak a dolgozókat, de a kamerák egy részét kezelő szakembereket is szemmel tartja. Látta ezt a 001-es torony csúcsának lakója, akinek a képernyőjének a bal alsó sarkában tűnt fel mindez egy pillanatra.

Látták a liftben lévők is. Pontosabban két hónap múlva, amikor Ray-t körözni fogják mindenki emlékezni fog rá, és négy hónap múlva, amikor Ray a torony igazgatóhelyettese lesz el fog tűnni a feledés sűrű homályában.
Hasonló történetek
18042
Először csak verni kezdte, aztán a szájába vette és őrült mód szopni kezdett. Persze én sem voltam rest, aláfordultam, és kedvenc pózomba helyezkedtem, ama "franciába". Én nyaltam a már így is tocsogó punciját, ő pedig ügyesen szopta az én szerszámomat. Megkérdeztem, melyik az ő kedvenc póza, mire a "lovagló" választ kaptam...
25074
Norbi látva kiéhezett puncimat, magára rántott és megkeményedett bimbóimat kezdte csókolgatni. Én pedig megleptem őt azonnal, hogy a farkára csúsztattam vágytól izzó puncimat. Gyönyörű nagy farka volt és mélyen belémhatolt. Ekkor Roland mögém helyezkedett és lassan elbarangolt csodálatos popsimban...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Szilágyi J. ·
Ezt én írtam,de ez egy kalap fos!Mondjuk a többi se nagy szám.Túl lett ragozva.Meg ezt már egyszer leírtam csak kitaláltam a továbbfolytatását.Összejön valami hangyás csajjal(szó szerint) ,utaznak,lövöldöznek...szóval amit már sokan megfilmesítettek.Én úgy emléketem,hogy nem küldtem el de úgy látszik mégis.Már régen volt.

Tűzmadár ·
Akkor el se olvasom. :-) A folytatás amúgy se dob fel.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: