Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Andalúzka avagy egy sablonos történet 1.fejezet

Vigyázat lopok!

Térfigyelő kamerák pásztáznak a felhőkarcolók árnyékában. Öltönybe és kosztümbe bújt emberek hangyaszorgalommal menetelnek. Köztük van Ray Gurfunkel menedzser. A számítógép adatai szerint nős, szereti a Tom Clancy regényeket, liberális világnézettel rendelkezik, álma, hogy partra vetett bálnák mindenható pásztora.
Bent van a liftben szemben az ajtóval. A többiek háttal állnak a rendelet szerint. Ray nem érti, folyik róla a víz. A liftben található összes kamera ráfókuszál. És ekkor végre befordul a többiek közé.

Ray fürdik az izzadságban. Felül de még most is erősen liheg. Ugyanaz a visszatérő álom már két hete. Mellette Angelina a megértő guminője, ha az oldalánál megnyomsz egy gombot életszerű orgazmust szimulál.
Ray elmegy WC-re, megfürdik, megborotválkozik, fogat mos. Reggelire Bajnokok reggelije gabonapehely és narancslé. Aztán felvesz egy agyonhordott fekete polót, egy kék farmert meg egy eltaposott Nike cipőt. Belenyúl a nadrágzsebébe, egy kis ideig kotorászik, végül megtalálja, a szemében fény gyúl. Kedélyjavító. Elég egy darab és boldognak érzed magad. Úgy két óráig. Ez egy új fejlesztés ami azonban súlyosan felborítja a vegyianyagok arányát az ember agyában. Emiatt Ray elvesztette az állását, egy lerobbant albérletben él egy guminővel. De boldog.

Feldobja a zöld kis szemet, majd egy kis piruett után megérkezik a szájba. Lecsúszik a nyelőcsövön, még öt perc és hatni fog. Mosoly derül az arcra és Jim Carryt megszégyenítő higanymozdulatokkal kilibben a lakásból.
- Hello Ray - köszönti Marv a szomszéd, aki pornófilm rendező és már sokszor próbálta Ray-t beszervezni egy nagyis buliba. Nyújtja a mancsát és Ray belecsap. Aztán Paul a lúzer, aki negyven évesen is szűz.
-Hello Ray - és ő is nyújtja a mancsát. Ez egy fajta reggeli rituálé.
Olof Kuglóf a svéd tökéletes bérgyilkos mindezt fekete BMW-ből figyeli, akinek az a megbízása, hogy Ray-t átküldje az örök vadászmezőkre.
Guri(Ray beceneve)beül a 1967-es smaragdzöld musztángba (ilyen volt James Belushinak A kutyám Jerry Leeben), amit tegnap este nyert orosz ruletten egy ukrán fazontól. Beindítja a motort, felcsendül Radiohead-tól a Karma Police. Felteszi fekete napszemüvegét.
Olof vészjosló árnyéka vetül a kocsira, aki előveszi kabátjába bújtatott lefűrészelt duplacsövű puskáját, Ray halántékához teszi, és rekedten megszólal: Hello Ray!
Mindig így köszön el mielőtt kirakhatatlan puzzledarabokra robbantaná szét áldozatainak fejét. De Ray agya a tízedmásodperc töredéke alatt a hallott információ hatására parancsot küld Ray kezének:Adjál pacsit. Ray felemeli a kezét és rácsap a puskacsőre. Pont abban a pillanatban amikor Olof meghúzta a ravaszt de még a reakció nem ért véget a fegyverben. Így Olof lábát tépi cafatokra Ray feje helyett. A dördülés úgy hat a söfőrre, mintha rajtpisztoly dördülne és erőteljesen beletapos a gázba, áthajtva a bérgyilkos épen maradt lábán. Közben szól a kocsiból a refrén: Karma Police
Hasonló történetek
3084
A rózsaszín felleg viszont elkerülhetetlen, és manapság egyre több embert talál meg. Ez a rózsaszín felleg persze csak egy tünete a kóros szomorúságnak, vagy inkább kezdete. De ha ennek érzéseit sikerül leküzdeni, a kóros szomorúság már elkerülhető.
Legyőzni azonban nehéz, de vannak rá módszer...
3693
De amikor megfordulok egész közel érzem a száját a számhoz, és érzem a forró leheletét, ami átjárja minden porcikámat. Mélyen a szemébe nézek. Ő viszonozza a tekintetem. Érzem, már teljesen hozzám bújt, és az ölelése egyre szorosabb. Szinte már fáj ez az ölelés, mikor hirtelen megcsókol, és eltűnik minden fájdalom, és minden ami csak körülöttünk létezik...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: