Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Amikor kurva voltam Dubaiban

Modellként dolgoztam 23 éves koromig. Szőke hajú, kék szemű, magas lány vagyok. A nevemet nem árulom el, legyen a történetben csak Anna. A felkérések csökkentek sajnos, fiatalabb, még vékonyabb lányokat kerestek az ügynökségek, amikor egyik partin megismertem Andrást, a jól menő milliomos vállalkozót. Persze tetszettem neki, ő pedig nem kertelt, szexet kért egy jó lehetőségért.
András az ötvenes éveit taposta, lefeküdtem vele egyszer, kétszer orál volt, amikor végre megkaptam tőle az áhított szerződést.
A lakásomat kiadtam egy jó barátnőmnek, nagy izgalommal szálltam fel a repülőre. A szerződés 3 hónapra szólt, mesés fizetéssel. Hostess megjelölés szerepelt papíron, de tudtam ez mit jelent nagyjából, Dubaiban oda vannak a magyar nőkért. Gondoltam, akár egy sejkkel is összehozhat a sors, ami egész életemre biztosítja a kellemes megélhetést. Négy másik lánnyal érkeztem, elegáns limuzin várt minket a reptéren.
A város elbűvölt, és a táj is, pálmafák, rezegő levő, furcsa illatok. Fehér burnuszokba burkolt alakok, márkás napszemüvegekben, saruban, tele ékszerekkel. A három másik lányt kitette a sofőr egy szálloda előtt, de mutatta, hogy én maradok a kocsiban. A városból kimentünk, egy oázis féléhez érkeztünk. Hatalmas fehér épület, csodálatos kerttel, pálmákkal, uszodával, terasszal. Ötcsillagos szállodára emlékeztetett.
- Anna jönni velem, lepihenni, felfrissíteni magát. - Az idős nő törte a magyart, nagy öröm volt hallani saját anyanyelvemet. Az angolt jól beszélem, Dubaiban is sokan használják.
A nőt Irrelinnek hívták, elegáns, tágas szobába vezetett. Színes selymek és alacsony ágy, külön WC és fürdő tartozott a lakhelyemhez. Az asztalon ezüsttálca, gyümölcslé, baklava, kuszkusz, sült csirke. Egy lavórt tartott elém Irriel, rózsavízzel illatosítottat, abba kellett megmosnom a kezemet, majd ehettem, ihattam. Szék nem volt a szobában, a perzsaszőnyegeken nagy színes párnák, azokon tudtam ülni.
Később jött Irriel, és elvezetett egy különös, fürdőszerű helyre. Közben körülnéztem, elegáns arab stílus vett körbe, nagy cserepekben virágok, minden luxus, száz százalékig. Embereket nem igen láttam, egy öreg férfin és két lányom kívül.
- De már zuhanyoztam-ellenkeztem Irriel, viszont nem tágított. Le kellett vetkőznöm, megfürdettek, majd felfeküdtem egy asztalra. Irriel odaintette az általam már látott két lányt, elkezdtek bekenni olajjal, masszíroztak. Kellemes volt, jól esett. Sokat masszírozták a mellemet, majd a vénuszdombomat, három kézpár egészen ellazított és felizgatott.
Végül aranyszínű lepelbe burkoltak és bevezettek egy vörös színekben pompázó hatalmas terembe.

Irriel meghajtotta magát a férfi és a nő előtt, engem is kényszerített, hogy főt hajtsak.
- Szót fogadni az uraságnak és asszonyságnak. Irriel most magadra hagy. Jó lesz minden.
A férfi szakállas, közepes testalkatú, apró barna szemekkel, a nő szeme feketével vastagon körbehúzva, negyven év körüli, sok karperecet hordott a kezén, minden mozdulatára csilingeltek, elegáns kontyot viselt. Ápoltak voltak és kulturáltak, ez volt a lényeg. Lehetett volna rosszabb is, kétségtelen.
A férfi felállt, közelebb jött, alaposan megnézett, körbesétált, mintha valami dísztárgy lennék. Megrántott a leplet, ami lehullott rólam. Bólogatott helyeslően, az asszony is ekkor közelebb jött, szemei csillogtak. A mellemhez ért, megcsipkedte, meghúzogatta a bimbómat, mintha attól tartana, nem igazi.
A férfi a mellkasára bökött, majd közölte a nevét. Miuthala. Bólintottam. A feleségét Effennának hívták. A férfi ekkor elém térdelt, széjjeltette a lábam, megszagolt, mint egy kutya. Elégedetten dünnyögött, majd végignyalt a puncimon, széthúzta a nagyajkaimat, és azt is alaposan megnézte magának. Mutatta nőnek, térdeljen mellé, az is megszagolt, majd ő is végignyalt.
Ez után ketten nyaltak a férfi a fenekem mögé helyezkedett, széthúzta a fenekemet, nézegetett, majd elkezdte a nyelvét használni, és egy ujját. A nő a puncimra koncentrált, ujjazott mohón, és nyalt, addig nyaltak, míg meg nem vonaglottam az élvezettől.
Ezután a férfi elhelyezkedett a párnáján, de előtte letolta a nadrágját, heréjét fogdosta, félig ernyedt péniszét simogatta. Effena követte a példáját, levetkőzött, majd odaintett magához.
Szétrakott lába között széles, érett punci várakozott, csillogott rajta a nedv, gusztusosnak tűnt. Soha nem volt leszbikus kapcsolatom, de a pénzre gondoltam, amikor a lába közé ereszkedtem Effenenák. Széthúzta a nagyajkait, én pedig óvatosan nyaltam, de nemsokára megfogta a tarkómat, jobban magára nyomott, mozgatta a fenekét, dörgölte nekem magát. Alig kaptam levegőt, de szerencsére hamar elélvezett. Közben a férfi is nagyot nyögött, ő is elélveztette magát. Effena odahajolt, majd tisztára szopta a férje farkát, és ujjait. Az pedig mosolygott, és megsimogatta a felesége fejét.
Ezután maguk közé ültettek, majd tapsolt egyet a férfi. Három fiatal hastáncosnő libbent be, sárga, kék, zöld ruhában, hasukon aranypénzek csörögtek. Táncoltak, hajlongtak, a műsoruk végén meghajoltak. Tapsoltam én is, mint a munkaadóim.
Érkezett Írriel, kezet mostunk a lavórban, vacsoráztunk, sülteket, jeges sörbetet kortyolgattunk mellé.

Miuthala ekkor felállt, megcsókolta a feleségét szertartásosan, majd elköszönt tőlünk, az asszony felsóhajtott, miután bezárult mögötte az ajtó. Magához húzott és csókolózni kezdtünk, finom illata elkábított, a kedvessége, hogy tudta hogyan érjen egy másik nőhöz. Semmi durvaság, mégis határozottság. Kezei minduntalan simogattak, csöcsörésztek, ujjaztak, hamar felizgultam megint. Finom szeretkezés következett, hatvankilences pózban feküdtünk egymásra, a barna punci felizgatott, ízlett a nedve, jól esett örömet okozni. Én is hasonló kényeztetésben részesültem. És ez, még csak a kezdet volt.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
Két koma beszélget: "- Te, ez a nő luxuskurva." "-Hm. A kurvát gondoltam, de a luxust nem értem..."
Írásodon valamennyire átjön a luxus, de a cselekmény többnyire bárhol a világon megtörténhetne. Nemcsak a külsőségeken múlik, pl. hogy a rózsavizes "lavór", amiben a főhős "megmossa" a kezét, az kínai termék-e, de át kellene adnod a hely hangulatát, akár az eszközökön keresztül is. Folytatva a példát: egy lekerekített négyszögű, designos, ezüst vagy kristály mosdótál már valamit elárulna, bár még akkor is lehetnénk egy playmates-szálláson, valahol Amerikában... A luxust jelezhetnék továbbá a jobban kidolgozott részletek, a főhős gondolatai és érzései, a tényekre hagyatkozó felsorolás helyett. Ezekből, a hős kimondott és/vagy gondolt szavaiból áradnia kellene a "luxusnak", az igényes erotikának. (Nem véletlenül nem a tanköteles korból kinőtt, 6 osztályt megjárt lányok közül toboroznak elsősorban a Dubaiba induló járatokra, legalábbis ők a sor végére szorulnak, és majd a műanyaglavóros történettel találkoznak.)
A látszat ellenére ígéretes írásnak tartottam.

muhahaha ·
Nem akarod kiadatni? Nagyon jó!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: