Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Amazonas

Most jött elő. hogy a feleségem nem prűd, mindig melltartó nélkül jár, ha teheti, mindig kissé átlátszó blúzban, élvezi, hogy a férfiak a szemükkel szinte levetkőztetik, nem is beszélve a tinédzser fiúkról. A strandokon, ahol csak lehetett, mindig felső nélkül járt! Eleinte kissé zavart, hogy más is gyönyörködik a testében, de aztán megszoktam! Nos, így vágtunk bele a kalandba, szinte ismeretlenül. Mikor kísérőnkkel megérkeztünk, egy cölöpökre épült, pálmalevelekkel fedett "kunyhóba"vezetett, ahol egy majdnem meztelen férfi fogadott bennünket. Látva rajtunk a meglepetésünket, mindjárt magyarázatba fogott.
- Nem, kell megbotránkozni! Amikor idekerültünk, mi sem tudtuk, hova cseppentünk! Eleinte furcsa volt, hogy mindenki szinte meztelenül jár, de pár nap elteltével, mi is igyekeztünk alkalmazkodni. Itt mindenki, öreg fiatallal, fiatal öreggel, dug. Amikor megkívánnak valakit, megdugják. Először kiakadtam, mikor úgymond, a feleségem vették"kezelésbe", de hát, újdonság volt nekik a fehér nő. De, nem kell megijedni! Téged is megfognak baszn i - fordult a feleségem felé -, de ne izgulj! Fertőzést nem fogsz kapni, mert ezek valamiféle levelet rágcsálnak, ami állítólag véd a fertőzéstől. Különben, ahogy elnézlek, hamarosan sorra kerülsz! Bár még csak ruhában láttalak, de el kell ismerni, nagyon jó melleid vannak.
- Ezt, meg miből gondolod? Nem, zavar, hogy a férjem is itt van és előtte stírőlsz? Jó, hogy azt nem mondod, hogy feküdjek le veled!
- Nem is rossz ötlet! Miért ne baszhatnálak meg én először.
- Na, most már fejezzétek be - szóltam közbe -, elég volt a trágárságból, beszéljünk inkább a lényegről!



Alig, hogy belekezdtünk volna, belépett egy igazi "szex bomba" szinte teljesen meztelenül, vele egy 20 év körüli lány, aki szintén meztelen volt.
- Nos, hadd mutassam be a feleségemet, és a házi barátunkat, aki igyekezett mindkettőnket kielégíteni, és nagyjából, igencsak törve, de néhány szót megtanult. Látom, hogy megnyerték a csajok a tetszésedet!
- Tudod mit? Cseréljünk feleséget, látom, hogy te is rágerjedtél az enyémre, én sem utasítanám vissza a tiédet!
- Nem zavar, hogy én is itt vagyok?! Nem vagyok holmi kis "lotyó" akit mindenki megdug.
- Tudod, ezeknél a törzseknél az a szokás, hogy a fehérnép szétrakja a lábát, és befogja a pampuláját. Vagyis, inkább vetkőzz, és tedd szét a lábad!
Nem gondoltam volna, hogy ilyen könnyen belemegy. Pár pillanat múlva ott állt teljesen meztelen. Hozzálépett a bennszülött lány, nekiállt a melleit simogatni, majd a keze a feleségem lábaközé"tévedt". Gyengéden lefektette, még egy kicsit ujjazta, majd átadta a "terepet"a férfinak!
Az már is ráfeküdt, berakta a szerszámját, és baszni kezdte a feleségemet, aki halk kellemes nyögéseket hallatott. Ezt látva a felesége hozzám lépett, megfogta a már úgy is álló"dákómat", és a pamlagra fektetett. Nem sok kellett, és máris benne voltam. De félszemmel, őket néztem! A hapsi kivette a farkát a feleségemből, és igyekezett azt a szájába rakni! Ami nem volt nehéz, mert az szinte már várta. Tövig nyelte, úgy szopott. A néger lány, - aki meg kell hagyni állatira jól nézett ki -, a férfi golyóit morzsolta, akinek láthatólag már nem sok kellett.
Csak azt láttam, hogy a feleségem szája szélén folyik a geci, vagyis a hapsi, jól tele vágta a száját.
Nekem sem kellett sok, én is szopatásra vettem a feleségét, akinek szintén nem volt ellene. Sőt, mikor beleélveztem a szájába, vigyázott, hogy egy csepp se menjen"kárba"!
Oldalra fordultam, és azt láttam, hogy a néger csajszi a feleségem lábaközött fekszik, a pináját nyalja, akinek láthatólag egyáltalán nem volt ellenére, addig lefetyelte, még el nem élvezett!
- Nos, látjátok? Ilyenek várnak rátok! Ezeket nem érdekli, hogy miért jöttetek, csak baszni lehessen!



Jó pár nap elteltével, be kellett látnom, hogy igaza volt. Az erdőbe mentünk vadászni - persze a feleségem majdnem meztelen-, amikor is az egyikük elém állt, és nem engedett tovább! A feleségem 3 hapsival már az erdő sűrűjében járt, én előttem meg ott állt ez a "lándzsás"hapsi. A távolról nyögéseket hallottam, amik inkább kéjesek voltak. A "Kísérőm", kuncogott, majd elindultunk a hang irányába! Hát, mit látok! Az egyik bassza a feleségem, a másik szopatja, a harmadik meg pont most élvez rá! Ezt látva, a"kísérőmnek sem kellett több, eldobta a lándzsát, odafutott, félre lökte azt a bennszülöttet, aki éppen kúrta a feleségem, és nekilátott ő döngetni az asszonyomat. Láthatólag megvoltak elégedve, rám néztek, és mosolyogtak, mintha csak azt mondták volna, nem rossz a nőd!
Ő, egy cseppet sem zavartava magát, csepegve sok gecitől, ami a lábszárán, a hasán a szájából folyva, csak azt kérdezte:
- Tetszett a műsor?
- Akár egy jó pornófilm! Jó volt?
- Jó! Néha te is megkefélhetnél így!
- Ne izgulj. Vannak még egy páran a táborban, akik rád fenik a fogukat!
- Remélem, hogy az is köztük lesz, akit kinéztem!
- Ki az? Megtudhatom?
- Persze, a lánynak, akit te is szoktál kefélgetni, annak az öccse!
- Hát, az is megdugta. Támadt egy kolosszális ötletem! Mi lenne, ha te kefélnél ezzel a fiatal sráccal, hány éves is, én meg a nővérét basznám meg. Olyan swinger parti lehetne!
- Az ötlet, nem rossz. A srác pedig 18 éves, de, szerintem már megbaszta a nővérét is! Tudod, itt már 14 éves korban nem találsz szűz lányt, és különben is?Milyen a kis bennszülött?
- Nagyon jól baszik. Azt, hogy meg a szájával miket tud művelni, te is tudod!



Két nap múlva, összejött a"randi". A srác, úgy kefélte a feleségemet, hogy az hatalmas kéjes sikongásokba tőrt ki! Közben, egyfolytában azt nézte, hogy dugom a nővérét! Már mindketten majdnem elélveztünk, mikor támadt egy perverz gondolatom. Intettem a srácnak, hogy cseréljünk, majd mindketten nekiláttunk szopatni őket. Sikerült mindkettő arcát összegecizni, de láttam a feleségem arcán a kielégülést.
Sajnos, lecseréltek bennünket, hiányoznak a szex kalandok, de igyekszünk egymást kielégíteni!

Hozzászólások
További hozzászólások »
Sailor1959 ·
Azt hittem, eltévedtem - ez tiszta április elseje!

emobaby ·
Sade márki imádná, nekem nem rossz! :grinning:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: