Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Amanda gyönyöre

A telefonom teljesen váratlanul csörrent meg. Ismeretlen számról kerestek. Esetlenül tapogatóztam a törölközőm után kutatva, hogy legalább a kezem megtörölhessem mielőtt fölveszem a készüléket. Kitartóan berregett. Hirtelen mozdulattal álltam föl a kádban, testemen csorgott az illó olajos fürdővíz. Leráztam kezeim és félig még kábán bámultam a telefon élesen világító kijelzőjét. Legmélyebb utazásomból rángatott vissza. Nem voltam túl hálás, de bosszús sem. Inkább közömbös. Ujjaim lassan markoltak a lágy textilbe,  kezeimről letöröltem a sikamlós vízcseppeket és a készülékért nyúltam. A levegő nehéz párával és illó olajok, füstölők illatától volt telített. Elhúztam ujjam a bepárásodott kijelzőn, majd rekedtes hangon szólaltam meg.
- Haló.
A vonal másik végéről halk kattanás, majd szaggatott búgó hang jelezte a hívás végét. Letették. Vagy türelmetlenek voltak, vagy téves számot hívtak. Nem töprengtem túl sokat. Mélyet levegőt vettem és lassan letapogattam törölközőmmel nyirkosan csillogó bőrömet. Kiléptem a pici medencéből és szélesre tártam az ajtót. A beáramló fénytől még hunyorogtam egy kicsit, de a testemet simogató lágy szellőt élveztem, hagytam, hogy a természet kényeztessen. Mosolyogtam. Imádom ezt az érzést. Csodálatos, emberi felfogóképesség feletti gyöngédség, Isteni ajándék.
Lassú mozdulatokkal húztam fel a farmerem, még alsót sem vettem. Begomboltam, a legfelső gombok kivételével. Hagytam, hogy lötyögjön rajtam. Kezembe vettem a már előkészített gyümölcslevet tartalmazó poharat és az erkélyhez sétáltam. Útközben ujjam megérintette a távirányító gombját, aminek hatására lágy, keleties muzsika töltötte be a teret. Még mindig nem voltam teljesen itt. Lassan utaztam visszafelé. Vállammal az erkélyajtó félfájának támaszkodtam és igyekeztem felfogni a külvilágot. Lágy, virágillatos szellő rohant végig a lakáson vitorlává dagasztva hófehér függönyömet, átsodorva azt a vállamon. Megízleltem poharam tartalmát. Minden így tökéletes, ahogy van. - így gondoltam az elégedettség mosolyával arcomon. Mély levegőt vettem és indulni készültem. A szomszéd ház teraszáról integetetett az új lakó, egy meglehetősen csinos 40 körüli elvált hölgy. Tétován, de mosolyogva intettem vissza majd sarkon fordultam és eltűntem a függönyök mögött lakásom hűs rejtekében.
A kanapéra ültem. Kitárt karjaim a támlákra vetve hallgattam a lágy ellazító muzsikát. Szemeim ismét lehunytam. Az új szomszédasszonyom jelent meg előttem. Kedvesen mosolygott most is, mint mindig, amikor meglátott. Gyönyörű vállig érő, hullámos, barna haja volt, szép arca, gesztenyebarna szemek, és csodálatosan karcsú test, finom ívelésű, hatalmas keblek. Mindig elegáns, ápolt és távolságtartó, ugyanakkor nagyon kedves. Szinte vibrált körülötte a levegő.
Velem szemben már szinte a megismerkedésünk pillanatában másként viselkedett. Valamilyen internetes problémával keresett meg ideköltözése napján. Természetesen segítettem neki. Néhány perc alatt orvosoltam a problémát. Sokat nem beszélgettünk közben, de egy italra ott tartott, miután nem voltam hajlandó pénzt elfogadni az elvégzett apróságért Ekkor tudtam meg róla mindazt, amit elmondott magáról, hogy sokat dolgozik és, hogy mennyire imádja az életet. Én csak hallgattam őt és minden szavát értettem. Éreztem, hogy  az élet imádata alatt ugyan azt érti, amit én is. Figyeltem őt, néztem minden mozdulatát és és felfogtam minden rezdülését. Tetszett, de nem azon töprengtem, hogy, hogyan cipelhetném ágyba, hanem azon, hogy ki is ő valójában.
Nem panaszkodott, nem sajnáltatta magát, csak beszélt és beszélt, szinte dalolt és közben kacagott néha.
Élt minden pillanatban. Lenyűgözött. Vidáman, mosolyogva tette csípőre a kezeit és nézett végig a lakás több pontján felhalmozott kartondobozokon.
- Ma este eltüntetem ezeket, rend lesz végre. - csacsogta kedvesen és rámkacsintott, majd felnevetett. Szemei csillogtak, fáradtságnak, megtörtségnek nyoma sem volt tekintetében. Boldog volt, teli energiával és engem is boldoggá tett pusztán azzal, hogy megjelent az életemben.
Jobbnak láttam elköszönni, de előtte megkérdeztem, hogy segíthetek-e még valamiben. Kedvesen mosolygott, de elutasított és azt mondta, hogy a többivel már boldogul és, megköszönte ismét a segítségem. Sokáig állt még az ajtóban és nézett utánam. Házam ajtajából fordultam vissza és mosolyogva intettem neki. Viszonozta és eltűntünk mindketten lakásaink ajtaja mögött. Azon az estén nagyon sokszor jutott eszembe. Kedvesnek és nagyon vonzónak találtam és most újra itt van velem. Nevet és csacsog folyamatosan.
Gondolataimat a telefon rezgő búgása szakított félbe. Tétován nyúltam utána. A zenét lehalkítottam és fölvettem a készüléket.
- Haló
- Haló, Amanda vagyok. Tudja, az internetes szomszéd. Láttam, hogy itthon van és igazán nem szeretném zavarni, de a segítségére van szükségem.
Mosolyogtam.
- Üdvözlöm Amanda! Tom vagyok és egyáltalán nem zavar. Miben segíthetek?
- Hátőőő, először is kinyithatná a lakása ajtaját, mert elég ostobán nézhetek itt topogva telefonnal a kezemben. -kuncogott.
Fölálltam és megfeledkezve kigombolt farmeremről az ajtóhoz léptem. Kinyitottam és ott állt ő. Hófehér miniruhában, ami különösen kihangsúlyozta testének csábos vonalait. Nevetett és elbűvölően szép volt. Farmerem lejjebb csúszott derekamon.
- Biztos, hogy nem zavarok? -mutatott a rakoncátlan ruhaneműmre kacagva.
- Nem, nem, dehogy. Jöjjön csak be. -ijedten kaptam össze derekamon a farmert. Belépett és  kuncogva állt elém begombolta a gombokat és megigazította derekamon a nadrágot. Hegyes, ápolt körmei lágyan karcolták hasfalam. Elöntött a forróság. Szemmel láthatóan élvezte a helyzetet. Mélyen a szemembe nézett.
- Kész is vagyunk. -mosolygott.és a fenekemre csapott.
- Szép lakása van Tom. Maga valami szent ember? -mutatott a falakon elhelyezett maszkokra és képekre, a kiállított szobrokra.
- Nem, dehogy, csak szeretem ezeket a kultúrákat.
- Értem. Én is kedvelek néhányat. - most komoly volt, tekintete mindent bejárt.
- Megnyugtató itt lenni, jó érzés. És a zene is gyönyörű. Kérni szeretnék valamit Tom.
- Tegye csak bátran Amanda.
- Örülnék, ha elhagynánk ezt az ostoba magázódást és inkább tegeződnénk, mint két jóbarát.
- Igen, én is azt gondolom, hogy jobb lenne. -mosolyogtam és egy üveg párától gyöngyöző üvegű,vörösbort varázsoltam elő hűtőmből. Amanda ismét nevetett.
- Száraz, vörös. A legjobb. -nyelvével elismerően csettintett. Elővettem két poharat és amíg töltöttem ő helyet foglalt a kanapén. Türelmesen várt és mosolygott. Csodálatos volt, hogy minden apróságban örömét lelte és ezt nem is titkolta. Csillogó szemekkel nyúlt a pohárért. Poharaink összekoccantak.
- Egészségedre!
- Egészségedre!

Néhány perc múlva átmentünk hozzá. A házban tökéletes rend uralkodott, nyoma sem volt a költözködés nyomainak. Mint kiderült, ismét a hálózati kapcsolatokkal volt gond. Pillanatok alatt beállítottam mindent. Amanda boldog volt, mint mindig.
Kicsit fájlalta a derekát. Elmondta, hogy masszőrt keres és azt is, hogy mintha említettem volna neki első találkozásunk alkalmával, hogy én is tevékenykedtem ebben a szakmában régebben. Mosolyogtam, mert értettem a célzást és fölajánlottam neki, hogy szívesen megmasszírozom, ha szeretné.
- Szeretném! -jelentette ki mosolyogva, majd eltűnt a fürdőszobában.
Kis idő múlva egy törölközővel a testére csavarva jelent meg.
- Masszázs ágyam nincs. - mondta mosolyogva és kezemet megfogva bevezetett a hálójába. Füstölőket és gyertyákat gyújtott, halk zenét indított. Hasra feküdt a széles ágyon és várt, lehunyt szemmel.
- Kezdhetjük, ha gondolod. -szólt még mindig mosolyogva.
Kibontotta a törölközőt, az lágyan elterült mellette. Egyetlen hófehér tangát viselt. Csodálatos alakját csak a gyertyák lágy fénye világította meg. Tenyerembe illatos olajat töltöttem és finoman vállára és hátára csorgattam. Lágyan érintettem, simogattam bőrébe a sikamlósan illatos nedűt. Lehunyt szemmel adta át magát a lazító élményeknek. Néha halkan nyöszörgött. Élvezte minden érintésem. Lágyan gyúrtam át tarkóját, vállait. Lapockáin fojtattam le egészen a derekáig- Popsiját finoman bekentem, de a gyúrás szempontjából tapintatosan elkerültem. Illetve csak szerettem volna, mert nyűgösen mozgatta derekát.
- Tessék őket is kényeztetni, ők is az enyémek! -Így kezelésbe vettem formás popsiját. Nyöszörögve élvezte én pedig gyönyörködtem ebben a csodában.
A combjai külső felén haladtam, le egészen a vádlijaiig. Bokái, lábfeje, lábujjai, majd talpacskái következtek. Mélyeket lélegzett, nyögdécselt. Élvezett minden pillanatot. Fölfelé indultam. Combjai belső felén. Gondosan ellazítva minden izmot haladtam. Combjai tövénél elidőztem kicsit. Ujjaim óvatosan kutattak. Amanda teljesen ellazult. Körmei a lepedőt markolták, sóhajtott. Kézélem duzzadt, tangája alól kitüremkedő szeméremajkai mellett haladtak el, finoman megérintve azt. Megrándult teste. Finoman emelte derekát. Kezem enyhén félre siklott, eltolva tangáját. Ujjam beleakasztva igazítottam vissza.
- Mennyei! Kérlek ne hagy abba!-sóhajtotta.
Folytattam. Simogattam, masszíroztam gyönyörű, csillogó testét. Nagyajkai megduzzadtak, tangája átnedvesedett. Ahogy megmozdult, kézélem szeméremajkai közé siklott. Bele remegtem. Éreztem forróságát, vaginájának sikamlós kéjét, izzó vulvájának háláját,éreztem minden rezdülését.
- Húzd le rólam kérlek! Húzd le a bugyim, úgy simogass! Ez annyira finom -suttogta átszellemülve és megemelte derekát. Ujjaim tangája pántjaiba akasztottam. Lassan görgettem lefelé.
Remegett. Izzó vaginája csillogott, clitorisza peckesen meredt. Gondosan elkerültem, csak néha érintettem. Kutattam érzékeny pontjait. Kívánatos volt és gyönyörű édes agóniájában, de tiszteltem őt, nem rohantam, a gyönyörét akartam.
- Milyennek tartasz engem? Kívánsz Tom? -suttogta elcsukló hangon.
- Mióta találkoztunk kívánlak Amanda.
Elmosolyodott és hagyta kényeztessem tovább. Popsijához értem. Átmasszíroztam. Ahogy megmarkoltam és előbukkant rózsaszín vulvája, csillogó, illatos nedű csurrant belőle. Akartam őt, de küzdöttem magammal.
Dereka következett. Alaposan átgyúrtam. Majd háta, vállai, nyaka ismét.
Amikor végeztem végig simítottam gyönyörű, karcsú testét.
- Végeztünk. -suttogtam fülébe
- Nem végeztünk. -És átszellemülten mosolyogva fordult a hátára. Megfogta a masszázsolajos üveget és remegve töltött belőle tenyerembe.
- Folytasd kérlek. -és lehunyta szemeit. Tenyeremből kebleire csorgott az olaj, onnan le a hasára, köldökére. Öle lágyan hullámzott. A vállainál kezdtem. Keblei következtek. Megvonaglott teste. Bimbócskái pattanásig feszültek, szinte pattogtak ujjaim között minden érintésnél. Végig simítottam bordáit le egészen derekáig. Visszafelé köldökét, hasát. Melleit markoltam. Bimbói türelmetlenül türemkedtek ki ujjaim közül. Morzsolgattam őket. Amanda felsikkantott, öle hánykolódott. Combomba markolt. Lassítottam, ő is enyhült, ajkait harapta. Körmeit éreztem farmeromon át. Gombjaimnál matatott. kibontotta szép sorjában mind.
- Ugye nem bánod? Akarom érezni, hogy kívánsz.
Nem bántam. Kívántam őt teljes lényemmel. Amikor megmarkolta falloszom felsikoltott.
- Annyira kemény. -simogatni kezdte. Farkam elcsöppent, sikamlós nedvvel hálálva a kényeztetést. Amada teljes testében remegett. Kezeim combjait kényeztették. Fölfelé haladva finoman szétfeszítettem sikamlósan lucskos szeméremajkait, ujjaim megérintették csiklóját. Lágyan köröztek rajta. Amanda szorosan markolta farkam és görcsösen rángatta.
- Csókold meg a puncim kérlek! Nyalj ki! Akarlak Tom.
Ujjam finoman körözött barlangocskája bejáratán. Behatolt. Lassan, nagyon lassan, tövig. Enyhén meghajlítottam. Ujjbegyem végig masszírozta hüvelyfalát. Amanda zilálva kapkodott levegő után. Csiklója, hüvelye érezhetően lüktetett. Megcsókoltam punciját. Végig nyaltam nagyajkait, majd clitoriszát kényeztettem nyelvem hegyével, ajkaimmal. Nyelvem ujjam mellé siklott. Amanda felsikított, ölét dobálta. Sípolt tüdeje ebben a fékeveszett nászban. Tövig feltoltam nyelvem, édes íze, illata elkábított. Éreztem ajkai melegét makkomon, ahogy csókokkal halmozza, ahogy be kapkodja. Remegtem én is. Amanda maga volt a csoda. Tudta, érezte, hogyan szeretem. Lassan, kéjesen szopogatott, nyaldosott. Kihúztam nyelvem, csak ujjam maradt vaginája mélyén.
- Még! Kérlek csináld még! Nyöszörögte farkam kényeztetése közben.
Mások ujjam is elnyelte izzó vulvája. Harmadik a popsija bejáratán körözött. Egyre hevesebben szopott, egyre mélyebben nyelte el farkamat. Nyelven hegye megérintett csiklóját. Megfeszült teste. Aztán engedtem. Majd teljes hévvel smárolni kezdem clitorisszát.  Elengedte farkam, sípolva kapkodott levegő után. Remegett öle. Szorított fejem puncijára, Karmolta bőröm majd felüvöltött, fújtatott minden ízében remegve hánykolódni kezdett. Puncija iszamos nedvvel borította be arcomat és csak lüktetetett és lüktetett, ahogy édes extázisában élvezett.
- Tedd oda, simogass meg vele kérlek! Kérlek! Kérlek! - nyöszörögte elhaló hangon, még mindig remegő öllel. elé térdeltem, bokáit megfogva tártam szét combjait. Ettől újabb hullám futott át rajta. Falloszommal beletúrtam izzó vulvájába. Ettől sírva fakadt. Éreztem, hogy szívja magába. Nyüszített a kéjtől. Csodálatos volt látni gyönyörét. Eltorzult arcom és mélyen belé döftem farkam. Tövig toltam őrjítő lassúsággal lüktető puncijába. Ő önmagán kívül volt. Hol sírt, hol nevetett. Mozogni kezdtem. Döngetni, ahogy csak bírtam. Minden behatolásba beleremegtek gyönyörű mellei. Minden behatolásnál posiján csattant ölem. Éreztem, ahogy remeg farkamon, ahogy élvezi minden mozdulatom. Bimbócskái feszesen meredtek az égre. Felvisított ismét és megfeszült teste. Remegett minden ízében.Nyomta ölét egyre vadabbul pulzáló falloszomra. Majd menekülni próbált. Öntudatlanul hempergett. Kirántottam farkam. Vártam picit. Teljes erőmből hatoltam be újra. Ölünket iszamos nedv borította, csúszkált egymáson testünk. Puncija cuppogott. Hörögtem, fújtattam. Amanda már szinte öntudatlan volt. Lelassítottam.
- Élvezz belém... élvezz a puncimba... érezni akarom, ahogy birtokba veszel - suttogta elhaló hangon. Mellei feszültek. Lassan húztam ki farkam. Erősen, de lassan nyomtam vissza. Mellei megremegtek, öle emelkedett, hánykolódni kezdett újra. Hangom eltorzult.. Fújtatni kezdtem, levegő után kapkodni. Pinácskája pukzálva szívogatta farkam. Hatalmas erővel hatoltam belé. Megfeszültem és eltorzult arrcal és hangon felüvöltöttem. Farkam szinte szét robbant puncijában. Hevesen spriccelve, fröcskölve ontotta nedvét.. Alighanem elájultam.
Csodálatos keble közt ébredtem, a fejem simogatta szemei könnyesek voltak a boldogságtól. Megcsókoltam gyönyörű keblét. Bőre szerelemtől volt nyirkos és illatozott. Ő volt kertem leggyönyörűbb virága. Ajkain egymáséra tapadtak és hosszú perceken át csókolták egymást. Boldogok voltunk....
Hozzászólások
Pavlov ·
Nem rossz. De egy ilyen jó menet után miért ájult el a végén a pasi? Fura.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: