Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Álomhajó 1.

Gondolom sokan látták, és emlékeznek még erre a sorozatra. Nos 24 évesen én is úgy gondoltam, hogy még nem éltem át elegendő kalandot, így kerültem egy ilyen hajóra, egy erre szakosodott cég segítségével. A hajó a Karib-Tengeren tett körutakat, persze nem a legszegényebbeknek, hanem inkább a felsőbb rétegek voltak az utasok. Én az egyik szuvenir boltban voltam eladó. Alapszabály volt, hogy a legénység a munka kapcsolaton kívül semmilyen kapcsolatba nem kerülhetett az utasokkal. Persze nem mintha lett volna eleinte erőm bármi ilyesmire gondolni, mert a pénz miatt voltam ott inkább, és dupla műszakot vállaltam.

Szinte már rutinos rókaként utaztam a harmadik úttól kezdve. Lassan, ahogy hozzáedződtem a beosztáshoz, nem voltam már olyan fáradt, és a férfi is kezdett ébredezni bennem. Most már nem csak kiszolgáltam a női vevőket, hanem igencsak meg is néztem őket, flörtöltem velük egy kicsit.

A negyedik úton történt talán, amikor egy anyuka jött be lányával a boltba. Mikor megláttam a lányt se köpni se nyelni nem tudtam. Magas, barna hosszú hajú, gyönyörű barna szemekkel, mint amilyen a plüss maciknak van, érzéki telt ajkak. Egy kék bikini volt rajta, és ugyanolyan színben a manapság divatos derékban megkötött szoknya, amit a lányok a vízparton vesznek fel. Nem mondom szépen kiemelte minden domborulatát. Meg sem hallottam, hogy az Anya már kérdezett is tőlem. Lassan leesett, és bambán kérdeztem, hogy miután érdeklődik. A lány kellően viccesnek találta, mert ő tudta, hogy miért nem figyeltem. Kiszolgáltam őket. Majd elköszöntek és elindultak kifelé. Az a gyönyörűen ringó fenék, ahogy távolodott, éreztem, hogy kicsit szűk lett a hely odalent a nadrágomban.

Ez a csaj kell nekem, mondtam magamban. De mire kiértem a boltból, a hajó folyosójára, már el is tűntek. Így nem tudhattam meg, hogy melyik részén lakhat a hajónak. Nem baj majd kinyomozom munkaidőn kívül. Visszasétáltam a pult mögé, és más sem járt a fejemben csak az a gyönyörűség. Szinte észre sem vettem, hogy új vevő tért be a boltba. Gyorsan kiszolgáltam, majd átnyújtotta a bankkártyáját. És azzal fizetett.

Hoppá ebben a pillanatban esett le, hogy a lány anyja is kártyával fizetett. Gyorsan ez az, meg van a név. Sőt még a kártyalehúzó által kiadott blokkot sem írta alá, és nem vitte el az ő részét. Legalább most már van ürügyem is, hogy felkeressem. A recepción majd kiderítem, a szobaszámot. Már alig vártam, hogy leteljen a szolgálatom. Az idő viszont nagyon lassan telt. Majd nagy nehezen megérkezett a váltás. Visszamentem a szállásra, átöltöztem, és zuhanyoztam. Irány a recepció. Elmagyaráztam, hogy miért is kell nekem a szobaszám, és szerencsére a lány megadta nekem azt. Az egyik legelőkelőbb kabinban laktak: anyuka, apuka, és a lányuk utazott együtt. Mikor odaértem az ajtó elé már a torkomban dobogott a szívem. Kopogtattam. Vártam, de senki nem nyitott ajtót. Éppen indultam, amikor végre kinyílt, és pont az én kiválasztottam nyitotta ki. Most egy fürdőköpeny volt rajta, láthatóan nem rég végzett a zuhannyal.

A lány amerikai volt, így angolul könnyen megértettem magamat. Gyorsan elhebegtem, habogtam, hogy az édesanyját keresem, ezért, meg azért. Behívott, hogy majd ő aláírja azt a papírt. Beléptem a kabinba, ami tényleg gyönyörű szép volt. Lehajolt és föl vett egy tollat egy kis asztalról, a köpeny följebb csúszott rajta és engedte láttatni hosszú selymes combjait. Megkérdezte hol kell aláírnia, miközben hátra fordult, és rájött mit is bámulok éppen. Én mellé léptem és megmutattam, ő pedig odakanyarította a nevét. Cynthia, szép név - mondtam. Éppen indultam volna, amikor mondta, hogy maradjak egy italra. Mondtam, hogy a legénységnek ezt nem szabad, mert ha kitudódik, akkor repülök az állásomból. Rögtön kontrázott, hogy a szülei most mentek el vacsorázni, más meg úgysem jön ide, nem tudja meg senki. Na jó. Leültem vele szemben. Töltött egy italt. elkezdtünk beszélgetni. Kiderült, hogy 19 éves, most kezdi majd az egyetemet. Beszélgetés közben egyre többször érintette meg magát, tetszett neki, hogy zavarban vagyok egy picit ettől. Majd mikor felhúzta a lábait, direkt engedte láttatni, hogy nincsen rajta bugyi.
Hát a nadrágom csak ekkor lett igazán szűk. Persze neki sem kerülte el a tekintetét a dolog. Most vagy soha mondtam magamban, és megkérdeztem, hogy te most játszol velem?

A lány mosolyogva felelte, hogy igen. Felállt és kiment az egyik szobába. Közben mondta, hogy remélte találkozunk még, mert neki is felkeltettem az érdeklődését. Mikor visszajött, szétnyitotta a fürdőköpenyét és ledobta. Gyönyörű szép nő állt előttem. Feszes kb.90-es mellek, izmos has, és gyönyörű borotvált punci egy vékony csíkkal a vénuszdombon. A nagyajkak már láthatóan csillogtak. Hirtelen odadobott az ölembe valamit. Megnéztem, hát mi mást mint egy gumit. Ezt húzd fel - mondta miközben fejével a nadrágom dudora felé intett. Pillanatok alatt megszabadultam a ruháimtól. Tetszett neki nagyon a 18 centis farkam. Felhúztam a gumit. Majd miután ő már széttárt lábakkal feküdt a kanapén fölé helyezkedtem. Mielőtt behatoltam azt mondta keféljél szét!

Ennek ellenére azért óvatosan hatoltam be. Olyan szűk volt azt hittem pillanatokon belül elmegyek, elvégre már fél éve nem voltam nővel, de sikerült türtőztetnem magamat. Sebességet váltottam és begyorsítottam ahogy bírtam. Így még nem láttam élvezni lányt, mint ahogy ő, és ahogy a szeme csillogott közben. Mint egy igazi vadmacska, közben feszes melleit is kezelésbe vettem, majd a mellbimbóit dörzsölgettem. Megéreztem az jön be neki, hogy kettőt teljesen benyomok, aztán meg kettőt, csak éppen a hüvelygyűrűjénél, a makkommal. Én egyre gyorsabban közeledtem a véghez. Már arra gondoltam, hogy szégyenben maradok, mert nem tudom csúcsra juttatni, de hirtelen ívben megfeszült a teste, akkorát sikoltott, hogy ha ezt senki nem hallja meg, akkor már nem lehet lebukás. Ezzel egy időben a hüvelye olyan összerándulásokat csinált, hogy rendesen összenyomta a farkam odabent, és magával rántott engem, és hatalmasat élveztem én is. Ezután pihegtünk én lehúztam az óvszert. Beszélgettünk, közben simogattam egy picit. Egy idő után megmondtam neki kerek-perec, hogy kiakarom nyalni. Felcsillant a szeme. És már rögtön pozícióba helyezkedett, hogy hozzá férjek ahhoz a területhez. Imádja, ha egy fiú kimondja, amit akar. - mondta nekem. Lassú nyelvmozgásokkal kezdtem. A csiklója hamar megduzzadt. És a nedvei is már patakokban folytak. A nyelvemet a olyan mélyre fúrtam a hüvelyében ahogy csak bírtam, de visszatértem a csiklóizgatásához, nagyon tetszett neki a kör-körös mozgás. Felhelyeztem neki két ujjamat is, és azokkal is dolgoztam. Mikor már éreztem, hogy közeledik neki a vég. Ajkaim közé kaptam a csiklóját elkezdtem neki szívni, és közben a nyelvemmel masszíroztam.
Pillanatok alatt szinte szétrobbant a lány, és ugyanolyan hangos sikoltás közben élvezett el, mint az imént. Nedvei ömlöttek, amiket mind egy cseppig megittam.

Azt mondta, most ő jön. Pillanatok alatt rábukott a farkamra, és furulyázni kezdett. De így lány még nem csinálta nekem. A mély torok technikája valami isteni volt. Aztán a következő pillanatban, mint a fagyit úgy nyalogatta a makkomat, majd rögtön benyelte megint szinte teljesen. A kezeivel a heréimet morzsolgatta. Több se kellett és tele lőttem a száját. A második menet ellenére elég sok jött ki belőlem. De ő minden egyes cseppjét lenyelte, amit kifacsart belőlem. Újabb pihegés következett. Megkérdeztem tőle, hogy gyakran vannak ilyen kalandjai, mint én mert már nagyon profi. Azt mondta én a harmadik srác vagyok az életében, csak az első mindenre megtanította. Ránézett az órájára: Te jó ég a szüleim mindjárt itt lesznek -  mondta. Gyorsan magamra kaptam a ruháimat. A papírt, ami miatt végül is jöttem. Elcsattant egy hatalmas nyelves csók. Majd már kint is voltam.

Nagyon nagy megelégedéssel álltam a zuhany alá, miután visszatértem a szállásomra. Az út alatt persze még jó párszor meglátogattuk egymást...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: