Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Álom

Naplemente van. Érdekes, pirosas-barnás fényben úszik a világ. Így minden olyan csodálatos. Itt állok a mezőn fényképezőgéppel a kezemben és bámulom a száguldó lovakat. Gyönyörűség tölti el a szívemet. Mióta várok erre a pillanatra! Mióta tervezem már! És most eljött. Mindennek tökéletesnek kell lennie.
Egy ló vágtat felém. Még messze van. Szememhez emelem a gépet. Még 5 méter. Gyerünk, még egy kicsi… Exponálok. Megvan a kép.

Ott állok, és kattogtatok, közben szétárad bennem a pozitív energia. Úgy érzem, bármire képes lennék. Egy kivételesen gyönyörű pej csődör rohan felém. Ilyen szép jószágot még életemben nem láttam. Patái belevágódnak a földbe, porfelhő követi útján. Ránézek, és látom, ahogy dolgoznak izmai. Ez az állat nem más, mint az elemi erő, amit sugároz magából. Nézem, és folynak a könnyeim a gyönyörűségtől. Már egyáltalán nem érdekel a fényképezés. Csak bámulom ezt a tökéletes jószágot, amint elsüvít mellettem, majd tovatűnik az önmaga által felvert porban.

Már zokogok. Könnyeimen keresztül fátyolosan látom a világot. A nap már majdnem teljesen lement. A lovak színes, elmosódott foltok. Nem bírok tovább állni. Lefekszem, a fülemet a földre tapasztom. Így, fekve hallgatom a több száz pata dobogásának különös lüktetését. Eggyé válok a remegő földdel. Nem érzem a testemet, csak a tudatom van meg, de úgy érzem, csak most élek igazán. Részévé váltam ennek a káprázatos világnak.

Szellemem eltávolodik a mezőtől. Száll-száll fölfelé, bejár mindent, lát mindent. A mesés, mélykék óceánokat, a hatalmas, égbe törő hegyeket, az erdőket, a sárgán tündöklő sivatagokat, majd szertefoszlik a szélben.
Egyszerre látom az egész világot.
Én vagyok a föld, én vagyok a víz, és én vagyok a levegő.
Hasonló történetek
20911
Csókolóztunk és simogattuk egymást. Lassan lefejtette rólam a ruhámat, a melltartómat és végül az aprócska bugyimat. Símogatott és csókolt ahol csak ért. Levette a pólóját és elkezdte kigombolni a nadrágját. Őrjítöen izgató mozdulat volt. Megkérdezte, hogy mit csináljon velem. Nem voltam szégyenlős és elmondtam őszintén a vágyaimat. Ettől teljesen bepörgött...
30292
Mikor már teljesen megmerett, kigomboltam a nadrágját és elővettem az óriási farkát! Nyengéden elkezdtem a nyelvemmel dédelgetni. Ő közben a melleimet kezdte simogatni. Majd a makkjához érintettem a mellbimbóimat és a faszát kezdtem dögönyözni a melleim között, úgy, hogy még a golyói is összezsugorodtak a kéjtől...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: