Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Álom

Egy őszi, esős délután volt. Úton voltam mikor esni kezdett, rég óta mentem már. Felnéztem, az eső végigcsorgott arcomon, kellemes, hűsítően simogatott. Egy sűrű erdőn vezetett át az út, fáradt voltam és kezdett sötétedni is. Halk zenét halottam valahonnan a fák közül, egy ismerős, régi dallam volt. Elindultam a hang irányába, csábított a kíváncsiság.
Egy apró tisztásra értem, egy kunyhó állt a közepén, az ajtó nyitva volt, a szél finom parfüm illatát hozta felém. Kopogtam, semmi. Benyitottam, egy kis szoba képe tárult elém. Nem volt benn senki. Leültem az ágyra, hogy kifújjam magam kicsit, és kerestem egy törölközőt. A parfümöt még mindig éreztem, kissé bódító, ám nagyon kelleme illat volt. Hátra dőltem az ágyon, és elgondolkodtam, talán el is bóbiskoltam egy kicsit, ám megszólalt egy telefon. Az ágy melletti kis szekrénykén volt, szinte fel sem tűnt hogy ott van, mikor beléptem az ajtón.
Először nem akartam fel venni, ám az csak csöngött, mintha sosem akarná abbahagyni. Meguntam és felvettem.
- Haló? - Semmi válasz. Vártam. Halk, alig hallható szuszogásra lettem figyelmes, ami egyre erősödött. Női hang volt, kéjesen sóhajtozott, majd, szinte már-már nyögött, egyre hangosabban, aztán megszakadt a vonal. Meglepődve dőltem hanyatt az agyon, aztán csak elnyomott az álom, amit a sok séta hozott szememre.

Simogatást éreztem az arcomon, kinyitottam szemeim, csodás látvány fogadott:egy gyönyörű fekete hajú nő ült az ágyon mellettem és cirógatta az arcom.
- Ö, helló! -nyökögtem
- Tudja, én csak, fáradt voltam, az ajtó nyitva volt és - nyökögtem kissé zavartan, ám Ő a mutató ujját az ajkaimhoz érintette
-Sss... - súgta a fülembe, majd adott egy finom puszit arcomra.
Fel akartam ülni, de nem tudtam, csak most vettem észre, hogy kezeimet oda bilincselték az ágyhoz. Furcsa érzés volt, furcsa és félelmetes. Rózsaszín plüss bilincsek voltak, de finom látványuk ellenére roppantul erősnek bizonyultak. Esélytelen volt a szabadulás.
Nem tudtam mit mondjak, annyira meg voltam lepődve.
- Mit akar tőlem? - kérdeztem, a nő a szemembe nézett. Csak most tűnt fel, mennyire igéző a tekintete, huncut mosolyt véltem felfedezni arcán.
Kezét mellkasomra tette, kigombolta az ingem, szétnyitotta és megharapta a mellbimbóm.

- Hé! Micsi... - ismét bevetette mutató ujját.
- Ne félj - szólt szelíden, hangja negédes volt. - Csak játszunk egy kicsit.
Meglepődve feküdtem az ágyon, kissé rémült voltam, de volt valami izgató a helyzetben.
Folytatta amit elkezdett. Végig simította a hasam, majd jobb kezét a nadrágomba csúsztatta.
- Kezdesz feloldódni, csak így tovább! - mondta kaján mosollyal az arcán.
Teljesen kivagyok neki szolgáltatva, bármit tehet velem, és nem tehetek ellene semmit!Tetszett a helyzet.
Kigombolta a nadrágom, majd lehúzta. Péniszem mereven bólintott egyet.
Lehúzta polóját, elővillantak gyönyörű mellei.
- Tetszenek?
- Nagyon is!
- Szeretnéd megkóstolni őket?
- De még mennyire! - micsoda mellek! Alig vártam, hogy végre a számba vegyem őket. Fölém mászott, pont annyira, hogy számmal elérjem a bimbóit. Finoman megcsókoltam, kicsit szívogattam, aztán a másikat is, felváltva kényeztettem őket. Majd nyelvemmel szépen körbenyalogattam a kis kemény bimbócskákat. Majd lejjebb csúszott, és megcsókolt. Nagyon forró csók volt, harapdálta ajkaim. Még lejjebb csúszott, és megmarkolta péniszem, először megszorította, már-már majdnem kiment belőle a vér annyira, aztán ráhajolt és finoman megpuszilta, majd ajkai közé vette, és nyelvével nyaldosta a hegyét. Sóhajtoztam, nagyszerű érzés volt.

Aztán bekapta az egész makkom, és szívni kezdte. Olyan jól csinálta, hogy majdnem elélveztem, izmaim megfeszültek, ám ekkor abbahagyta.
Felállt az ágyra, és lehúzta a nadrágját. Fekete csipke bugyi volt rajta. Nagyon fel volt izgulva, erre utalt a folt a bugyiján.
Arcom fölé állt, leguggolt, félretolta kicsit a bugyiját.
Megláttam gyönyörű nedves punciját. Pont elértem nyelvemmel. Alig vártam, hogy megérezzem csodás nedvének izét. Elkezdtem nyalni. Először szemérem ajkai közé dugtam be nyelvem, és ott izgattam. Halkan felsóhajtott. Élvezte a dolgot. Közelebb tolta pinusát. Elértem a csiklóját, apró mozdulatokkal a nyelvem hegyével kezdtem izgatni. Még közelebb jött. Ajkaimmal csókot adtam szemérem ajkaira, majd szívogatni kezdtem őket finoman. Majd rászorítottam ajkaim vaginájára és bedugtam nyelvem a hüvelyébe lassan, majd egyre gyorsabban mozgattam a nyelvem.
Egyre gyorsabban és hangosabban sóhajtozott, már-már nyögdécselt.

Folytattam. Ajkaimmal harapdáltam ajkait, és mozgattam nyelvem gyorsacskán. Elkezdte csípőjét mozgatni lassan, előre-hátra, becsukta szemét, nyögdécselni kezdett, majd hangosan sikkantott egyet, megállt a csípője, éreztem, ahogy megrándul egész teste, megfeszülnek izmai, aztán elernyed.
Leszállt a számról. Lejjebb mászott és hozzá érintette csiklóját péniszemhez, megrezzentem, ahogy nedves puncija hozzámért. Csodás volt. Feszülten figyeltem mit fog tenni, reméltem rám csúszik. Nem kellett csalódnom. Lassan, csúszott egyre lejjebb, egészen addig, míg farkam teljesen elnyelte a puncija. Majd fel, lassan, kegyetlenül lassan. Ezt megismételte még párszor. Aztán begyorsított, fel és le, fel és le. Durva tempóra váltott, keményen lovagolt rajtam. Sóhajtoztunk, eleinte külön, majd ritmusra együtt. Közben a szemembe nézett gyönyörű szemeivel. Eszméletlen ritmust diktált.

Aztán lassított, hátra dobta fejét, hosszú haja végigcirógatta a hátát, sikkantgatott, még lassabban mozgatta nedves punciját, rámcsúszott, tövig benne voltam, rászorított péniszemre, majd elélvezett megint. Rámfeküdt hogy kifújja magát, megcsókolta izzadt homlokom.
- Nem bírok magammal! - szólt
- Vettem észre, eszméletlen miket művelsz itt velem!
Kinyitotta a bilincseket. Örültem neki, már kezdtek fájni a csuklóim, bár ezért az élvezetért szívesen elviseltem volna.
Felültem. Ő hanyatt dőlt.
- Tégy velem, amit akarsz! - mondta.
Szétnyitottam lábait és megízleltem újra nedves punciját. Finom volt, nagyon finom. Ilyen finomat még sosem kóstoltam előtte.
Aztán megfogtam péniszem, és a végét hozzá érintettem csiklójához, felnyögött élvezte a dolgot.
Cirógattam kicsit farkammal, dörzsölgettem csiklóját, majd elvettem tőle.
- Teszed vissza! - parancsolta tagadást nem tűrő hangon.
- Várj! Tegyük izgalmasabbá! - Hasra fordítottam, megfogtam kecses csuklóit, és odabilincseltem az ágyhoz.
- Rosszfiú! - mondta kéjesen.
Körülnéztem a szobában, és megláttam egy banánt az asztalon. Felkeltem, hogy odahozzam.
- Hova mész? - kérdezte, nem látott rá az asztalra, nem látta mit csinálok
- Csak 1 pillanat, egy kis meglepetés számodra!
Meghámoztam a banánt, és hozzá érintettem puncijához a végét.
- Mi ez? Hideg!
- Nyugalom édes, csak élvezd!

Simogattam vagináját a banán hegyével, körbe-körbe, majd bedugtam hüvelyébe. Végigfutott hátán a hideg. Lassan mozgattam ki és be a nedves lyukba a gyümölcsöt, ami tocsogott a kéj nedvtől. Nem tudtam ellenállni beleharaptam, majd vissza dugtam és folytattam. Aztán kihúztam, végigsimogattam vele gerincét, nyakától gyönyörű fenekéig, majd végignyaltam ezt az utat. Megcirógattam szép ánuszát a banánnal, majd onnan is lenyaltam. Aztán vissza a puncijába. Nagyon élvezte, mélyeket sóhajtozott közben. Óda nyújtottam a banánt szájához, csodálkozva nézte.
- Hmm, egy banán. Rossz, rossz fiú. - majd beleharapott egyet.
Már csak egy kis darab maradt. Ezt szétkenten szeméremajkain, és ajkaimmal leettem onnan lassan, közben szívogattam kicsit.
Majd mögé térdeltem, és behatoltam a nedves kéjbarlangba.
- Ez az! - kiáltotta. - Dugj meg!
Ezt szerette volna, hát megtettem, amire kért, vadul dugtam gyönyörű punciját, egyre gyorsabban, majd tartva a ritmust.
Együtt sóhajtoztunk újra. Egyre gyorsabban, és hangosabban.

Egyre jobban rászorított farkamra, már nem bírtam tovább összerándultam, és elélveztem. Megfeszültem teljesen.
- Ez az, tölts tele! - kiabálta- Végem! - felsikoltott és elment ős is. Megrázkódott gyönyörű teste. Izmai feladták, és összecsuklott az ágyon. Kinyitottam a bilincseket. Mellé feküdtem és átöleltük egymást, megcsókoltam. Szép lassan elaludtunk egymás karjaiba fonódva.
Mikor felébredtem reggel, nem volt sehol, eltűnt.
Szomorú voltam, hogy csak így elment. Nem tudtam mit tenni. Hagytam egy cetlit az asztalon, és folytattam utamat megújult erővel.
Hozzászólások
További hozzászólások »
RAgE ·
köszi a véleményeket!mivel több a pozitív mint a negatív kritika,írok még ha nem bánjátok:)

aveon ·
Jó leírás, de így kevésnek tűnik.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: