Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Álom és valóság között lebegni

Hazafelé hajtottam a kocsival a sötét, enyhén kivilágított útszakaszon, ami az otthonom felé vezetett. Félreálltam az autóval a fák közé, és erotikus vágyaimba merültem. Csend volt, csak a tücskök ciripeltek, így teljesen át tudtam adni magamat az érzésnek. Lassan kigomboltam az ingemet, és kényeztetni kezdtem magamat fantáziálgatásom közepette.
Elképzeltem, ahogy szerelmem Martien a hátam mögött állva csókolgatja a nyakamat, és minden érintésébe beleremegek. Miközben az arcomra csapódó meleg lehelete egyre jobban felcsigáz, mindkét keze vándorútra indul. Egyik kezével jobb mellemet markolássza, és bimbómat csipkedi, másik kezével a tangámat tolja le, és a már nedves puncimmal incselkedik. Először csak simogatja, dörzsöli a csiklómat, majd két ujjával hatol bele hüvelyembe, amitől sóhajtozva megfeszülök, és pilláim le-le csukódnak.
- Gyere, élvezz!- suttogja kedvesem felajzva.
Miután végighaladt testemen az élvezet mámora, kigombolja nadrágját, és magához húz, én pedig engedelmesen kezdem szopni, mint a "jó kiskutya". Fejemmel "bólogatok", miközben gyors mozdulatokkal húzogatom a bőrt, és nyelvemmel ingerlem a makkot, amit kedvesem a fellegekbe járva díjaz.
- Ezt imádom, ne hagyd abba, ühm...
Nem is hagynám, de kevesem felkap, és a szőnyegen lévőn kispárnákra dönt, majd rám veti magát. Mellbimbóimat felváltva szívja, szinte úgy habzsolja őket, mint az éhes újszülött. Eközben kezei lent vándorolnak,ujjai egyszerre mindkét lyukamat izgatják.
- Ah, ez isteni!- nyögök fel, mert úgy érzem én is szárnyakra kapok a mennyei kényeztetéstől.
Kedvesem gyorsabb tempóra vált ujjaival, majd csiklómat kezdi el harapdálni, szívni, amitől hullámozni kezd testem.
Nedvtől tocsognak már ujjai, ez teljesen beindítja, imádja, ha alatta élvezek, ezért már hüvelyemhez is illeszti "varázs vesszejét", és egy ritmusban zenére élvezkedünk, miután belém hatol. Mind a ketten úgy érezzük, hogy az egymással töltött szeretkezés a legeslegjobb, egyedülálló, és páratlan. Miközben nyakába lógatva rezeg a lábam, és ugrálnak méretes kebleim, már hasra is fordít, és kutyapózban folytatjuk a menetet.
- Ez a kedvenc pózom...- dorombolom, miközben egyre jobban szorítom drágaságom farkát izmaimmal,az élvezettől.
Miután Martien a fenekemre csap egyik ujja ánuszrózsámat tágítgatja az anális örömökre.
Meleg levegő hagyja el torkomat, csak hullámzik az "összeznőtt" testünk, mintha csak így születtünk volna. Drágám a vállaimat feszíti, mialatt én a szőnyegbe vágom körmeimet, és egy szempillantás alatt fenekemet ostromolja fallosza.
- Ah, fincsi!- hallom Martien sóhaját.
- Csak óvatosan!- suttogom.
Csak az igényes, érzéki anális szexet szeretem, ami nem okoz fájdalmat, mert megfelelő előkészületekkel csinálják. Mivel kedvesem minden egyes porcikámat ismeri már, a fájdalom a mi szótárunkban nem szerepel.
Már érzem is, hogy közel a vég, ahogy hörgő hang tör fel szerelmem torkából, nem hiába imádja az anális szexet, elég pár lökés neki, és jön a löket.
- El... elélvezek!- kiálltja, és kirántott vesszejével a hátamra spriccel. - Most nem kaptál boldogsághormont! De mond, milyen íze van egy faroknak?- kérdezi huncut mosollyal a szája szélén.
Épp szóra nyitnám a számat, de ekkor felpattan a szemem és az autóm hátsó ülésén találom magamat Martien pulóverén fekve. Mély szippantással szívom magamba a ruhájából áradó kellemesen édeskés illatot, aztán a volán mögé ülök, és most már nagy lendülettel indulok haza. Kedvem támadt egy autós numerához. Majd legközelebb együtt élvezünk az autóban a párommal... Nocsak, mi mindenre jó egy autó!

Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: