Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Álom (Egy mozgássérült pasi, erotikus álmodozásai) IV.

Első teljes nap, egy ismeretlen helyen
Vasárnap. Reggel korán felébredtem. Álló farokkal, és lucskosan eszméltem fel. Még nem volt annyi az idő, hogy jött volna Bea kiszedni az ágyból, ezért azon kezdtem gondolkodni, vajon mivel fog telni az első teljes napom az új közegben. Odáig biztos voltam a dolgokba, hogy mosdás után öltözés, majd reggeli, dél és egy óra között valamikor ebéd, és este hat körül vacsora. Hogy ezek között, a biztos programok között, mivel fogom elütni az időt, azt nem tudtam. Úgy el voltam foglalva a gondolataimmal, hogy egyszer csak azt vettem észre, hogy nyílik az ajtó. Bea lépett be, a tegnap esti kedves nővér.
- Jó reggelt kedves Sándor!
- Jó reggelt kedves nővérke! -köszöntöttük egymást.
- Hogy telt az első éjszaka? – kérdezte.
-Lassan -válaszoltam.
Időközben az ágyamhoz ért. Felemelte a takarót, és meglátta a lucsokban tocsogó sátorformát felvevő pizsama nadrágomat.
-Látom azért nem volt olyan rossz ez az éjszaka. – mondta.
-Hát nem, de nagyon hiányzik a barátnőm – feleltem.
Közben Bea lefejtette rólam a pizsamát, és keresett egy zacskót, amibe belerakhatja a szennyest. -Na, akkor mosdás helyett megint zuhanyzás lesz – mondta.
Azzal közelebb hozta a gurulós fürdető széket, amit este is használtunk a zuhanyzáshoz. Felültem rá, Ő pedig bevitt vele a fürdőbe. Ugyanúgy, mint este, először bevizezte a testemet, majd a tusfürdős szivaccsal végig dörzsölt. Ezután szintén úgy, mint este, tusfürdős kezeivel óvatosan elkezdte mosni a még mindig álló farkamat. Most is addig simogatta, mosogatta, amíg el nem élveztem. Közben beszélgettünk. Megígérte segít, elintézni, hogy valahogy, fel tudjon jönni a barátnőm a szobámba, hogy együtt lehessünk. Ugyanis a beköltözés után, már látogató nem jöhetett a szobákba. Csak a földszinti társalgóba, büfébe, illetve a parkba lehetett látogatót fogadni. Mire ezt megbeszéltük, már végzett a fürdetésemmel, és a törölközéssel is. Visszamentünk a szobába, és tiszta gatyát, zoknit, pólót, és a nadrágot rám adta. Végül a cipő is a lábamra került. Ezután beültem az elektromos kocsimba, Ő pedig megigazította az ágyneműmet. Berakta a szennyest a pizsama mellé a zacskóba, majd összefogta a zacskó száját, és elindultunk kifelé a szobából. Én mentem reggelizni, Bea pedig levitte a szennyesemet a mosodába. Reggelinél, ugyanannál az asztalnál ültem ahol este, ugyanazokkal az asztaltársakkal. Rajtam kívül még egy fiú volt, és két lány. Reggeli közben csörgött a mobiltelefonom. Édesanyám hívott. Megkérdezte, hogy milyen volt az első éjszaka, és milyen program van mára. Az első kérdésére azt válaszoltam, hogy hosszú, a másodikra pedig hogy semmilyen különleges programról nem tudok.
-Akkor nincs akadálya, hogy meglátogassalak - mondta.
-Nincs -válaszoltam.
-Akkor nem sokára ott leszek.
- Rendben -feleltem.
Elköszöntünk és letettem a telefont. Befejeztem a reggelit, és kigurultam a kapuhoz. Ott vártam anyámat. Kb. egy óra múlva megérkezett. Puszi, puszi, aztán leültünk egy padhoz a parkban. Beszélgettünk, közben Lina hívott telefonon. Mondtam, hogy most éppen anyuval ülök a parkban. Üdvözlöm. Mondd meg neki. Átadtam. Kérdezte, hogy mikor jöhetne be, amikor csak ketten lennénk. Megkérdeztem anyut, hogy meddig szándékozik maradni, nem mintha útban lett volna. Azt mondta ebédig marad, aztán hazamegy Ő is ebédelni. Mondtam Linának hogy mit mondott anyu, erre Ő rögtön mondta, hogy akkor én meg ebéd után megyek. Oké. - feleltem, de közben meg majd kiugrottam a bőrömből örömömben, mert eszembe jutott, hogy mit mondott Bea reggel készülődés közben. Örültem, hogy anyám ott van velem, de még jobban vártam, hogy délután legyen. Hamar elment a délelőtt anyuval a parkban. Fél egykor elköszöntünk, Ő elindult haza, én meg az étterembe ebédelni. A már ismerős asztalhoz mentem. A többiek már ott voltak. Az egyetlen fiú /rajtam kívül/ Emil, a két lány Gabi és Csilla. Izgatott voltam a délutánra eltervezett dolog miatt, úgyhogy hamar befejeztem az ebédet, és megint a kapuba mentem várakozni. Egy óra után megérkezett a szerelmem Lina. Ugyanaz a türkizkék ruha és a fehér magas sarkú cipő volt rajta, mint amikor először találkoztunk. Még mindig gyönyörű volt. Persze miért ne lenne gyönyörű egy harmincas éveiben járó nő.  A kapuban csak két puszival üdvözöltük egymást, mert két vizslató szempár figyelt minket a portásfülkéből. Elindultunk a park egy árnyas része felé ahol szinte senki nem járt. Megtaláltuk a tökéletes helyet. Leültünk egy padra egymással szembe. Lina a padon ült a végén, én meg a pad mellett az elektromosomban vele szemben. Körbe tekintettünk, hogy lát-e valaki, de senki nem volt látóhatáron belül. Vadul elkezdtünk csókolózni. Persze az én farkam már ettől hevesen ágaskodott. Rég volt már mikor utoljára szeretkeztünk. Hiába laktunk egy fedél alatt, annyira fáradt volt mindennap a sok teendőtől és az én gondozásomtól, hogy hiába voltunk szerelmesek, nem volt energiája szeretkezni. Neki is hiányzott, és nekem is. A heves csókcsata közben simogattuk egymást. Az én kezem a ruhán keresztül, megtalálta, az Ő két szép mellét. Ő pedig a pólóm alatt simogatta a mellkasomat. Majd szépen lassan észrevétlenül megkerestem a ruhája alsó szélét, és kezemet a combjára tettem. Szép lassan haladtam felfelé a ruha alatt a combja belső felén. Egyszer csak elértem oda, ahol egy bugyi vagy tanga szélét kellett volna felfedeznem. Legnagyobb meglepetésemre nem találtam semmi ilyet. Egy pillanatra megálltam, és a csók is abba maradt. Lina elmosolyodott.
-Ne hagyd abba! Ez a meglepetésem neked. Tudom, hogy régen érhettél így hozzám.
Miután ezt megbeszéltük, ott folytattuk ahol abbahagytuk. Ezután az Ő keze is letévedt az én nadrágomra. Nadrágon keresztül is már érezhette ágaskodó falloszomat. Lehúzta a húzózárat a sliccemen, hogy közelebb kerüljön meredező farkamhoz. Megérezte gatyámon a kezdődő nedvesedést, és így szólt.
- Ennyire kívánsz?
- Igen. Válaszoltam.
-Képzeld el mi történt!  -és elmeséltem, hogy jártam Bea nővérrel az este, és ma reggel is. Közben az ölembe ült. Hátul felhúzta a ruháját, és kiszabadította farkamat a gatyámból, majd ráereszkedett. Mikor a sztori végére értem, akkorát nevetett, hogy elkezdett le-föl ugrálni az ölemben a nevetőgörcstől. Nekem se kellett több. Elélveztem benne. Megvártuk, míg mindkettőnk nedve visszafolyik az alsógatyámra, ekkor felállt, megigazította a saját öltözékét, én pedig felhúztam a nadrágomon a húzózárat.
-Ez jó volt! – mondtam.
- De van egy meglepetésem.
- Mi az? - kérdezte.
Elmondtam, hogy mit mondott Bea arra, hogy miként tudunk együtt lenni a szobámban.
- Nagyon aranyos – mondta Lina. Legközelebb, ha Ő lesz szolgálatba és jövök hozzád, akkor szeretnék vele megismerkedni, hogy megköszönjem a lehetőséget, és igénybe vesszük a szolgáltatást. Kicsit csalódott voltam, hogy nem még aznap ejtettük meg a dolgot. De ne legyünk telhetetlenek! Még egy ideig beszélgettünk, csókolóztunk, szeretgettük egymást, aztán este hat óra felé Lina úgy gondolta most már ideje hazamennie, mert másnap már dolgoznia kell menni, és még otthon, volt egy kis dolga. Ezért mielőtt visszakísértem volna a kapuhoz, egy utolsó hosszú nyelves csókot váltottunk. A kapuhoz érve puszikkal búcsúztunk egymástól a biztonsági őr, fürkésző szeme láttára, és megbeszéltük, hogy minden este telefonálunk, amíg újra nem találkozunk. Azért telefonon tartjuk a kapcsolatot, mert mióta együtt járunk, mindketten felfüggesztettük a video chates tagságunkat. Miután Lina eltűnt a látómezőmből, visszaindultam az épület felé, mivel vacsoraidő volt. Félig bánatosan, de mégis boldogan fogyasztottam el a vacsorát. Vacsora után felmentem az emeletre, megkerestem Beát, és kértem segítsen ma is a tegnap esti módon. Elindultunk a szoba felé, és közben beszélgettünk, hogy miként érzem magam az első teljes nap után, amit itt töltöttem. Mondtam, hogy nagyon jól, mert egész nap voltak látogatóim. Közben odaértünk a szobához. Bea kinyitotta az ajtót, én begurultam, Ő jött utánam, és becsukta az ajtót. Az ágyhoz érve Bea felhajtotta a takarót, én pedig átültem a kocsiból az ágyra. Ugyanúgy, mint előző nap, Bea elkezdett vetkőztetni. Leguggolt, kifűzte a cipőmet és levette.  Utána a zoknimat húzta le. Közben én megint a köpenye mögé láttam, és néztem a két gömbölyű mellét. Most nem váltott ki olyan hatást, mint tegnap este, mert Lina barátnőm a délután folyamán teljesen kifacsart. Aminek a nyoma ott díszelgett a gatyámon. Bea felnézett a guggoló helyzetéből, mintha tudta volna, hogy megint őt nézem. Aztán a nadrágomat vizslatta. Észrevette, hogy most nem volt sátor formájú a nadrágom eleje.
- Mi van? Már nem vagyok rád hatással? – kérdezte.
- Dehogynem. - feleltem.
- Akkor mi van? Hol a sátor?
- Most nincs -válaszoltam. Majd meglátod miért. Azzal felegyenesedett, és lehúzta pólómat. Majd a nadrág következett. Mikor lehúzta a nadrágomat, akkor érte a meglepetés. Egy foltos, kővé keményedett alsógatya látványa tárult a szeme elé.
- Mi történt? – kérdezte.
- Látogatóm volt. – feleltem.
- Csak nem?
- De.
- És hogy történt? Mesélj!
Elmeséltem a délutáni történéseket. Közben Ő lehúzta rólam a kőkemény alsónadrágom, és betolt a fürdőbe a tus alá. Örülök, hogy sikerült összehoznotok a dolgot, de legközelebb, ha azt szeretnétek csinálni, keress meg. Adok kölcsön egy köpenyt, amit a barátnőd vegyen fel a parkban, és kísérjen fel, mint egy nővér.
- Rendben. Köszönöm – válaszoltam. Közben már majdnem végzett a fürdetésemmel. Már csak a farkam kellett megtisztogatni a rászáradt spermától. Ez sem okozott gondot Beának. Jó alaposan feláztatta a zuhannyal, majd tusfürdős kézzel gyakorlott mozdulatokkal megmosta. Ettől megint kezdett életre kelni a szerszámom. Ezt észrevéve Bea megjegyezte: látom, azért még tudok rád hatni.
- Igen. – feleltem.
- Akarod, hogy kiverjem?
- Szeretném.
Azzal Bea nekilátott, hogy kiverje farkamat. Most már tovább bírtam, hogy ne élvezzek el, de a végén csak sikerült a tenyerébe élveznem.
- Ügyes vagy! – mondta. Már nem mész el olyan hamar, mint tegnap este és ma reggel. Azzal lezuhanyozta a frissen facsart spermámat, a kezéről, és ami a farkamon lefolyt azt is. Végül megtörölgetett. A szobában rám adta a pizsamát, de óvatosságból ezen túl, alsógatyát is vettem a pizsamanadrág alá, hogy azt kenjem össze éjjel, ha spontán elsülnék, mert gatyám több volt, mint pizsamám. Nem volt minden napra tiszta pizsama nadrágom. Ezután lefeküdtem, Bea betakargatott. Kértem, hogy tegye közel a táblagépet és a telefonomat, mert még játszani akartam egy kicsit, mivel még korán volt az alváshoz. Korán kellett minden este lefeküdni, hogy még a nappalos nővérek dugjanak mindenkit ágyba, mert éjszaka csak két nővér volt szolgálatban ötven emberre.
- Most két napig nem jövök – mondta Bea. Legközelebb szerda reggel találkozunk. Légy jó és ne kezdj ki a kolléganőimmel.
- Én? - kérdeztem ártatlan szemekkel. Nem vagyok én olyan.
- ÁÁÁ! Te nem – mondta kajánul mosolyogva Bea. Azzal elindult az ajtó felé jó éjt kívánva. Játszottam még vagy két órát a táblagépemmel mire rám jött az álmosság. Ezen az éjjelen többet sikerült aludnom, mint az első éjjel, bár azon járt az agyam, vajon ki lesz a következő „áldozat” akit mellém osztanak be. Csendesen teltek az éjszakák, csak néha lehetett lépteket hallani a folyosóról. Az éjszakás nővérek jártak körbe megnézni, hogy minden rendben van-e, és betértek azokhoz, akik a nővérhívó telefonon kértek tőlük segítséget. Mert itt nem olyan nővérhívó volt, mint amilyen a kórházakban szokott lenni, hogy hangosan sípol a folyosón, hanem egy olyan, mint egy kaputelefon. A szobákban az ágy fölött a falra volt felszerelve. Ha leemelte a lakó, abban a pillanatban tudták a nővérszobában, hogy melyik szobából jön a hívás. De beszélni is lehetett velük. És mégse zavarta a többi alvó embert. Álmomban sok minden előjött. Például újra álmodtam arról, hogy ismerkedtem meg Linával, a barátnőmmel, az együtt töltött nyaralásunkról, és az együtt töltött időről, ami összeköltözésünk kezdete óta eltelt. Álmodtam a gyönyörű éjszakákról, amiket szeretkezéssel töltöttünk, és kívántam bár csak most is itt lenne. Nem sok esélyt láttam rá, hogy valaha még együtt töltjük az éjszakát, mivel én az otthonban voltam, Ő pedig a saját otthonában aludt. De nem hagyott nyugodni a gondolat. Elhatároztam, hogy valahogy megvalósítom eme gondolatomat. Eszembe jutott Bea, aki megígérte segít összehozni, hogy együtt lehessünk, valamikor a szobámban. Gondoltam talán lesz Ő még éjszakás is, és akkor itt maradhat velem egész éjszaka az én szerelmem, kedvesem, Lina.
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
Bánkbán ·
Ez a rész lett a legjobb. Tartsd a színvonalat.

mozgi ·
Koszii az elismerést.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: