Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Álom, ami valóra vált




Az én történetem egy kitalált történet, bármi hasonlóság valós személyiséggel a véletlen műve. Na jó, bevallom, megtörtént eset, de a neveket a rend kedvéért megváltoztatom. Történetem párommal, velem és egy harmadik lánnyal történt meg egy pár hónapja.




Én egy barna hajú, barna szemű 70-75 kg-os fiú vagyok és Zolinak hívnak. A párommal, Ginával közel egy éve vagyunk együtt.




Barátnőm barna hajú, zöldes szemű, kb. 156 cm magas 50 kg-os lány. Elég csinos, ugyanis elég gyakran megfordulnak utána az utcán férfitársaim, amire persze büszke is vagyok. Ki ne lenne az?




Történt egy nap, hogy párommal meghívást kaptunk, hogy menjünk vendégségbe egy volt osztálytársához „Iszunk, dumálunk, bulizgatunk egy kicsit „címszóval.





Persze mi rögtön el is fogadtuk a meghívást és egy délután vonatra ültünk és elmentünk egy lakóhelyünkhöz nem túl messzi városba. Gina volt suli társa Kriszti már az állomáson várt minket. Ő egy kb. 170 cm magas, szőke hajú, barna szemű, viszonylag csinosnak mondható csaj. Első utunk egy bevásárlóközpontba vezetett egy kis alkoholt vásárolni, mert nehogy szomjan maradjunk már. ;)




A pia feltankolása után meg is érkeztünk Krisztiékhez, ahol otthon volt két testvére is. Lepakoltuk cuccainkat és beszélgetésbe kezdtünk, kivel mi történt?, meg hasonló se füle se farka sztorik. Közben szépen lassan telt az idő, fogyott a pia és egyre jobb kedvünk lett. Kriszti testvérei úgy döntöttek ők inkább valami disco félében folytatják a bulizást, így hárman maradtunk. Beszélgetésünk - ,talán a pia hatására, - egyre többet a szexre terelődött. Kinek mi a legextrémebb szitu?,  ki kivel?, mikor?, hányszor? szóval ti is tudjátok, vagy legalább sejtitek mi lehetett. Miután a témát elég rendesen kimerítettük, úgy döntöttünk, hogy leülünk filmet nézni. Bevonultunk egy szobába ahol egy hatalmas franciaágy is volt. Leültünk és elkezdődött a nagy mozizás. Természetesen egész véletlenül egy felnőtt film volt műsoron. Elkezdtük elemezni a filmben látottakat, de már éreztem ,- talán a pia, talán a film hatására,- hogy kezd szűk lenni a farmerom. Az egyik jelenetnél mikor, két szőke bombázó kényeztette egymást, valahogy (már nem emlékszem, hogy is történt) kiderült, hogy eléggé izgat engem ez a kombináció.




És ekkor történt a számomra teljesen meglepő, de nagyon is izgató dolog: ugyanis Gina megcsókolta Krisztit. Én csak néztem a két lány nyelvcsatáját, és mondanom se kell totál beindultam tőle. Kriszti rám nézett és nyilván látta mennyire izgat ez engem, mert közölte:





- Most egy kis élő show-t nézhetsz. – és elkezdte Gina nyakát csókolgatni és egyre csak haladt lejjebb. Levette barátnőm felsőjét és nadrágját, miközben végigsimogatta teste minden porcikáját.




Ott feküdt mellettem életem párja melltartóban és bugyiban, és egy másik nő csókolgatta, kényeztette. Kriszti levette a melltartót is és elővillant az a két csodálatos mell, amit én annyira ismerek és imádok, szájába vette, nyalogatta, harapdálta bimbóit, ami már olyan hegyes volt az izgalomtól, hogyha még a melltartó fent maradt volna simán átlyukasztja.




Ekkor Gina magához húzott, és vad és szenvedélyes csókban forrtunk össze, mely csak addig szakadt, míg a pólómtól megszabadított. Eközben Kriszti a combjai közt, bugyin keresztül simogatta, puszilgatta barátnőm punciját, majd megszabadította tangájától és mélyen belenyalt barátnőm ajkai közé, akinek ettől hatalmas sóhaj hagyta el a száját, és vadul elkezdte cibálni rólam a nadrágomat a bokszerrel együtt. majd úgy irányított, hogy farkam a szájába tudja venni. Elkezdte nyalogatni, puszilgatni, simogatni azt.




Közben én odahajoltam Kriszti fejéhez, és az előbb félbe maradt csókcsatámat vele fojtattam, miközben ő barátnőmet ujjazta immár két ujjal. Így fonódott össze a mi hármasunk percekig, ezután Gina kimászott kettőnk közül, elkezdte Krisztit csókolgatni és a ruháitól megszabadítani, miközben a mi csókcsatánk továbbra is zajlott. Mikor már minden ruhánk a földön feküdt, Gina következett: életében először megkóstolhatta a punci izét miközben kezével az én farkammal foglalatoskodott. Ekkor én lemásztam hozzá és vele fojtattam a smárolást, és Kriszti vette kezelésbe már majdnem szétdurranó férfiasságomat. Lassan lemásztam barátnőm mellé és elkezdtem hol az ö mellét, hol a szöszi combjait csókolgatni s szép lassan eljutottam a számomra még ismeretlen puncihoz. Először csak az ajkakat kezdtem nyalogatni, majd a csiklóját vettem kezelésbe.





Ekkor az ö száját hagyták el a kéjes nyögések. Közben Gina felmászott és ráült a szájára és élvezte Kriszti nyelveinek játékát. Hogy idő előtt ne menjek el, kicsit hagytam és néztem, ahogy barátnőm vonaglik a csaj nyelve felett, én pedig melléjük feküdtem. Ezt látván Gina a farkamra bukott és vadul elkezdet szopni. Ez a számomra imádott fordulat, ha lehet, most még mennyeibb érzés volt, mint máskor, de szerintem ezt mondanom sem kell. Lemászott Krisztiről és az én fejemre ült rá. Nekem se kellett több, nyelvemmel vadul dugtam barátnőm hamvas punciját, közben éreztem, ahogy a másik csaj felnyársalja magát a farkamra. Gina megfordult, hogy a másik lánnyal szembe legyen és a hangokból ítélve csókban forrtak össze.





Így élvezkedtünk egy jó darabig, majd Gina lemászott rólam és mellém feküdt. Maga mellé húzta Krisztit elé térdelt, és elkezdte nyalni a punciját. Én mögé álltam, és a helyzetet kihasználva, először szépen lassan vezettem be a kéjtől kőkemény farkam a puncijába. Otthon voltam ebben a szűk nedves kis barlangban, és tudtam, hogy ez az a póz, amelyikkel hatalmas sikolyokat és orgazmust okozok neki. Elkezdtem ütemesen, egyre gyorsabban dugni szűk kis punciját, mellyel elértem, amit akartam hatalmas sikolyokban tört ki, miközben nyalta a másik lányt. Még mielőtt elment volna, kivettem a farkam és előre kúsztam Krisztihez, aki habozás nélkül szájába vette a felkínált játékszert. Barátnőm is felkúszott, kicsit várt, majd Kriszti száját lefoglalva hatalmas csókba kezdtek.




Én Kriszti puncijához illesztettem a farkam, bevezettem és hatalmas tempóval elkezdem kefélni. Néhány perc után hatalmas sikollyal élte át az orgazmust. Lihegve feküdt az ágyon és csókolózott barátnőmmel, aki négykézláb volt mellette. Mögé másztam és egy határozott lökéssel hatoltam be a már jól ismert kis barlangba, melynek hatására újra az ismerős nyögéseket és sikolyokat váltottam ki belőle. Keményen keféltem tovább, ahogy imádja, és már éreztem, hogy nekem se kel sok, mire Gina orgazmusa következtében hatalmas nyögéssel rogyott Kriszti melleire.




Na, itt volt végem! Ennek hatására akkorát élveztem belé, mint még talán soha. Fejem a másik csaj fejénél volt, számat a szájára húzta és megcsókolt.





Így pihentünk és aludtunk el aznap este, és reggel mikor felébredtem a két meztelen lány volt az élő bizonyíték arra, hogy az álmom tényleg valóra vált. Felöltöztünk megreggeliztünk. közben kitárgyaltuk, hogy ez egy felejthetetlen élmény marad. Útban a vasútállomás felé megbeszéltük, hogy talán lesz még folytatása a mi kalandunknak.




De ez már egy másik történet lesz, és ha a sors úgy hozza, hogy megint hárman maradunk egy bulin talán megírom azt is.
Hozzászólások
További hozzászólások »
vidéki csaj ·
Lehet, hogy számotokra sablonos a story, vag ycsak irigyek a veled történtekre, nekem viszont nagyon bejön!
Remélem, nem hagyod abba az írást, és még sok hasonlóan élvezetes történettel lepsz meg minket!
Csak így tovább, ne hagyd abba!

városi srác ·
Unalmas tré.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: